29
aug
Seneste opdatering: 30/8-16 kl. 2146
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ved samme lejlighed som Daniel Greenfield nedenfor. Det er hendes første offentlige tale i fem år. Ved samme lejlighed kan man høre Nonie Darwish skære forskellen på kristendom og islam ud i pap på otte minutter.

Wafa Sultan har været i Danmark tre eller fire gange, her,  her og her, og jeg er taknemmelig og stolt over at have mødt denne fantastiske kvinde så mange gange. Første gang var for ti år siden, mens Muhammedkrisen var på sin højde. Svenske og norske politikere og journalister var alt andet end solidariske, men jeg tør påstå de er blevet lidt klogere i mellemtiden. Genopfrisk disse smædetegninger fra Dagens Nyheter mod Danmark her og her. Anstændighedens Der Stürmer, nu i det store hele indhentet af virkeligheden.

Mobilversion af Snaphanen

Det tog sin tid, men vi er ved at køre den ind. Hvis du er på PC, klik desktop og på det enkelte indlæg. Så ser den ud som den plejer. Det er helt nyt, så jeg ved ikke om alt er OK med teknikken endnu. Det mobile forbrug er i dag 38 procent af alle besøg.

1.Apple iPad
2.Apple iPhone
3.Samsung SM-G900F Galaxy S5
4.Samsung SM-G920F Galaxy S6
5.Samsung SM-T530 Galaxy Tab 4 10.1
6.Microsoft Windows RT Tablet
7.Huawei ALE-L21 P8 Lite
8.Nokia Lumia 635
9.Microsoft Xbox One

I ser også, der er kommet annoncer på bloggen igen. Det er for at klare de næste ti år på nogenlunde samme niveau. Samtidigt vil jeg takke alle Pay Pal bidragere for at holde bloggen flydende de sidste par år. Den er selvfølgelig presset og konjunkturfølsom.

Da jeg og Uriasposten startede for 13 år siden, havde vi det hele for os selv. Der var ikke andre, og der skulle gå 7-8 år, inden der var noget det hed avisblogs. Vi er veteraner, muligvis forpligter det, men jeg forebeholder mig ret til at være impulsiv og tage fejl, men der skal ikke være mere end 30 sekunder fra tanke til handling

I dag er konkurrencen fra den ene side sociale medier, Facebook osv. og fra den anden side, blogs der er lige så store som os, men som har mange medarbejdere og penge med hjemmefra. Vi kommer til at tilpasse os, hvis vi vil overleve.

Og jeg vil sige, hvis jeg ikke har sagt det før, jeg er altid meget glad for tilsendte tekster. Jeg kan love forfatterne mellem 5000 og 50 000 læsere pr dag. I sandhedens interesse 6000 i gennemsnit, når der ikke er kioskbaskere i farvandet. Det er ikke voldsomt mange, men jeg tør godt sige af erfaring, det er særligt gode læsere.

Så sårbare vi er, er jeg iøvrigt ved at forsvinde. Det har jeg været på forskellige måder flere  gange. Alt strøm er gået i det indre København. Gaderne er kulsorte bortset fra enkelte stearinlys og biler.

Det er lige som at være i glesbygden i Småland, hvor strømmen altid gik, det var et vilkår, man havde indstillet sig på. Vi havde vedspis og stearinlys. I grunden behøvede vi slet ikke strøm. Det gjorde os intet, at komme tilbage til tiden før Thomas Edison og H.C.Ørsted. Jeg skriver dette, på den strøm, der er tilbage på min mobiltelefon og Chromebook.

Sådan er det, men i storbyen er det anderledes. Tilfældet – tab – gjorde mig til blogger. Tilfældet vil afslutte det igen. Det hele kan forsvinde når som helst, må jeg minde mig om, og det forsvinder løbende. Alt er jag efter vind. Kim Larsen er inspireret af Emil Aarestrup,  stiftmedicus i Odense, når han synger: Om lidt blir her stille. Om lidt er det forbi.

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
kenneth hovestølS PdlrsnaphanentorsteinTafsa inte på Sverige! Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Tafsa inte på Sverige!
Guest
Tafsa inte på Sverige!
kenneth hovestøl
Guest
kenneth hovestøl

Jeg vil bare takke Snaphanen og alle skribentene her som holder dette i gang. Har nå fått meg nettbrett som jeg har med i arbeidstasken min på jobben. Så skal bli bedre til å lese her på Snaphanen. Jeg trives her også 😉
Mvh kenneth.

S Pdlr
Guest
S Pdlr

Varför visas inte videobilden, när man länkar denna artikel på andra forum eller blogsajter? Ett i dimma höljt byggnadsverk visas, och det ger ingen association till ämnet, utan bara till snaphanen.dk i största allmänhet. Störande, minst sagt.

snaphanen
Guest
snaphanen

Tak. Jeg arbejder endnu med teknikken, det kører ikke perfekt endnu

torstein
Guest
torstein

Snaphanen, probably the best in the world!

Tafsa inte på Sverige!
Guest
Tafsa inte på Sverige!

Tack Snaphanen att du finns!
Yttrandefrihet = Alternativ Media!

snaphanen
Guest
snaphanen

Jeg findes på grund af jer. Og som jeg siger: Alle og enhver er velkommen til at sende artikler. Mange har også gjort det gennem årene. Julia Caesar havde igennemsnit 20 000 læsere på én dag. Man kan sige, det ikke er mange, men jeg vil påstå, at der var særlig gode og vigtige læsere. Ikke dem, der klikker ind på Expressen og Ekstra Bladet.

FelixKrull
Guest
FelixKrull

Jeg kan ikke se nogen annoncer; der staar ‘Annoncer fra Partner-Ads:, men ingen annoncer ses. Og ja, jeg har slaaet min adblocker fra.

mjolly
Guest
mjolly

kanskje restarte browser eller noget

FelixKrull
Guest
FelixKrull

Kan du se nogen annoncer?

FelixKrull
Guest
FelixKrull

Okay, det var min Ghostery. Sorry, men den slaar jeg ikke engang fra for Snaphanen.