20
aug
Seneste opdatering: 20/8-09 kl. 1404
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Interessante oplysninger på en anden blog:

Hører du til de ca. 900.000 seere, som gennemsnitligt ser 22 Nyhederne på TV2 og som kiggede med her til aften Onsdag den 19 August 2009, ja, så er du blevet unddraget sandheden og udsat for særdeles dårlig journalistik.

22 Nyhederne lavede et indslag om burkaerne og ironiserede over, at de ikke kunne finde en burka, hverken i Odense eller København. Derfor havde de lavet et interview med ” Anne Nielsen ” som er dansk, men gift med en muslim.

Hvad TV2 Nyhederne ikke fortalte er, at ” Anne Nielsen ” er den selvsamme danske pige, som er gift med en af de tunesere, som ville myrde tegneren Kurt Westergaard. […] TV2 NYHEDERNE MANIPULERER OG FORTIER SANDHEDEN FOR 900.000 seere

Googler man lidt på fr. Nielsen finder man denne angivelige oplysning i et debatindlæg:

Og det med tålt ophold, hvorfor reagerer du kun overfor tunerseren? Han prøvede at slå KW ihjel, han havde en lille lommebog med optegnelser over hvornår KW gik tur med hunden, finder du slet ikke det bare en smule mistænkeligt? (Kan forøvrigt fortælle dig at Anne Nielsen vi ser som hans kone i tv jævnligt var at finde på skadestuen i Århus pga tæsk fra samme mand – kender en veninde til hende)

English-speaking pupils are a minority in inner-city London primary schools

Primary numbersChildren who speak English as their first language are now a minority in inner-city London primary schools, official figures showed yesterday.

Youngsters with a different mother tongue form a majority in primaries in 13 out of 33 London boroughs and in nearby Slough.

In inner London, 54 per cent of primary pupils and 48.5 per cent in secondary institutions do not speak English as their first language. This amounts to an astonishing 159,340 children.

Across the country, English is a foreign language to more than one in seven primary youngsters – almost half a million.

The figures from the Department for Children, Schools and Families point to the major demographic changes over the past few decades. Around a fifth of pupils are from ethnic minorities – up from 11 per cent in 1997. […]

The figures show there are 14 council areas in which primary children with English as their second language are in the majority – 13 London boroughs and Slough. […] English-speaking pupils are a minority in inner-city London primary schools

Hindu-studerende: Nej til tørklæde

Jeg har flere gange hævdet at vi bør følge udviklingen mht. fredens religion i Indien nøje, da dette store land besidder en andel af muslimer af en størrelsesorden som den Europa kan forvente i de kommende årtier. Vi taler selvfølgelig om lande med vidt forskellig kultur og historie, men netop fordi politisk hinduisme er betydeligt mere aggressiv end noget vi kender til, kan det give et fingerpeg om hvorvidt en mere assertiv holdning blandt befolkningen medfører mere fredelige forhold – fordi muslimerne indser overmagten og indretter sig derefter. Uden at have noget videre kendskab til Indien tror jeg godt at man kan sige, at islam her ikke bare glider i ét med det nationale tapet. Uanset om assertiv hinduisme eller supremacistisk islam er skurken, ja, så kan sidstnævnte bare ikke finde sin plads. En mindste konklusion må lyde at vi aldrig slipper for at høre om bøvl og kiv fra denne kant (LFPC)

Aysha Asmin, a Muslim student at the Sri Venkatarama Swamy College (SVS) in Bantwal, near Mangalore (Karnataka), cannot go to class wearing a traditional Islamic headscarf. Hindu students object to it.

Aysha, a first year student at SVS College, arrived at the school on 11 July, the first day of the new academic year, her head covered in accordance with Islamic precepts.

School regulations ban black dhotis traditionally worn by followers of the Hindu deity Ayyappan but are silent with regards to headcovers for Muslims.

The matter came to the fore because of objections by some of her classmates. For them Aysha’s headcover was a provocative religious symbol. They demanded the school order the female student to remove it in class, which is what the school did on 6 August.

A meeting between the student’s parents and SVS College Principal Sitaram Mayya did not solve the matter.

In fact the principal said that Aysha did not wear a headscarf but a “half-burqa” and that the ban was imposed to avoid tensions among students.[…] Hindu students against Muslim girl kept out of class for wearing a headscarf

Burkini-nej: “We don’t have to be tolerant all the time”

Så sandt, så sandt. Om det er det sydlige temperament, eller om det skyldes at Italien ligger i en særdeles udsat position i forhold til talstærke mobile befolkninger med kedelige kulturtræk, så er det efterhånden tydeligere og tydeligere at der dernede bliver handlet i en grad vi kun kan misunde dem (LFPC).

Women wearing the garment made up of a veil, a tunic and loose leggings face a fine of €500 ($700) if spotted at swimming pools or riversides in the northern Piedmont town of Varallo Sesia, the ANSA news agency reported.”The sight of a ‘masked woman’ could disturb small children, not to mention problems of hygiene,” Mayor Gianluca Buonanno was quoted as saying.

“We don’t have to be tolerant all the time,” he said.

Justifying the move, Buonanno added: “Imagine a Western woman bathing in a bikini in a Muslim country. The consequences could be decapitation, prison or deportation. We are merely prohibiting the use of the burkini.” […] Italian City to Fine Muslim Women in Burkinis

Burkiniens “opfinder” Aheda Zanetti

Libaneser, indvandret til Australien. Siger hun “den kan stoppe krig” ? Så burde den sælge godt i Gaza.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Jocke

Posted: 20 august 2009 - 12:34 - Svar

Danska medier är tydligen infiltrerade av våra vänsterextrema fiender som de svenska. För dessa “journalister” är deras “arbeten” bara en plattform att föra krig mot oss och hela den hatade västvärlden. De måste spåras upp och identifieras och oskadliggöras med alla demokratiska medel innan de har fört islamismen till seger.

Mette

Posted: 20 august 2009 - 12:53 - Svar

Ja, journalisterne må konfronteres. Jeg anbefaler, at man kontakter dem direkte, fx pr. e-mail, deres adresser følger ofte med deres artikler. Det er langt fra altid, at de svarer, men hvis man er rimelig i sin kritik, er det min erfaring, at man vil kunne opnå noget.

At en journalist henvender sig til en af tuneserkonerne er sikkert for at spare tid og gøre det nemt for dem selv. Dovenskab.

Sådan er det ofte de har deadlines og hopper over, hvor gærdet er lavest. Der behøver ikke at ligge mere i det fra journalistens side, men det er selvfølgelig under al kritik i dette tilfælde at holde skjult, at det ikke er hvem som helst, man har kontaktet.

Emeritus

Posted: 20 august 2009 - 13:34 - Svar

Kære Mette.

Det er rigtig ædruelig snak, du fremfører.

Med venlig hilsen

Benjamin

Posted: 20 august 2009 - 17:11 - Svar

Citat: “den selvsamme danske pige, som er gift med en af de tunesere, som ville myrde tegneren Kurt Westergaard”

Fy for pokker hvor er det bare ulækkert, når danske kvinder spreder ben for muslimer. Denne pædofile ideologi, som sikrer manden den totale ejendomsret over kvinden og kan gøre med hende hvad han har lyst til uden at blive straffet. Og sådan nogle giver danske kvinder sex og føder børn for? Fy for for den ….

Jeg må sige, at det jo ikke just kaster et lyserødt skær over kvindekønnet, når sådan noget forekommer. Selvfølgelig kan man som kvinde altid bruge som forsvar at “nogle få syge mennesker vil der altid findes”, men alligevel; hvis der bare havde været én eneste fri dansk kvinde, som konverterede til voldtægt og slaveri, havde dette været én for mange, og så er der ovenikøbet næsten 3000! For slet ikke at tale om de danske kvinder, der agerer fødemaskine for mænd fra den tredje verden, uden nødvendigvis at være muslimer; det er for længst påvist, at sorte har lavere IQ end hvide (se bare på de afrikanske landes gennemsnitlige IQ), således at afrikanere i gennemsnit har ringere gener og arveanlæg end hvide danske mænd. Afrikaniseringen af Danmark er således en hel faretruende udvikling i sig selv, uden overhovedet at komme ind på selve islamiseringen. Uden at det dermed har nogetsomhelst med racisme at gøre, kan jeg derfor godt få det lidt fysisk dårligt, når jeg ser en dansk kvinde køre rundt med sin lille “chokoladeklump” i barnevognen; har danske kvinder virkelig så ringe dømmekraft, at de bevidst kan medvirke til at smadre vores civilisation på den måde? De mænd, som løber rundt med thai-piger er selvfølgelig ligeså skyldige, men de sydøstasiatiske lande scorer da i det mindste højere i gennemsnitligt IQ. Desuden er langt de fleste “blandede par” af typen sort m – hvid k.

Hør her piger: På samme måde som jeg som mand tager kraftigt afstand fra de af mine kønsfæller, som voldtager kvinder og misbruger børn seksuelt, så bør i ligeledes tage aftstand fra de af jeres kønsfæller, som ligger i med muslimer; udstød dem fra jeres køn, gør det klart på skrift og i tale, at de ikke er værdige repræsentanter for jeres køn, på samme måde, som et hankønsvæsen, der voldtager et barn, ikke fortjener titlen “mand”. Enhver fri, dansk kvinde har pligt til at forsikre sig om, at hendes partner ikke er muslim, inden hun går i seng med ham. Og hvis i, piger, ikke tager afstand fra de kvinder, der går i seng med muslimer og udstøder dem fra jeres køn som en rådden finger, der bør amputeres, så er i ikke et hak bedre, end de mænd, som åbent tilkendegiver at “jeg synes det er helt fint, at mænd udnytter små børn seksuelt”.

Ellers kan man jo spørge: “Hvorfor fik i overhovedet jeres frihed og jeres stemmeret i sin tid, hvis i misbruger dem på denne måde?”
Tag afstand fra disse frastødende eksemplarer af jeres køn, danske kvinder! På samme måde som mænd tager afstand fra deres rådne æbler. Husk på det gamle mundheld “den, som tier, samtykker”

  sahcha

  Posted: 1 september 2009 - 10:55 - Svar

  de vantro kvinder (ikke muslimer ) de blir aldrig voldtaget fordi de spreder ben for alle og en vær.
  de muslimske kvinder der bliver voldtaget det sker oftest nede i iraq og afganistan i fængslerne , hvor de klamme forbandede amerikanere holder dem spærret inde .

  voldtægt er forbudt i følge islam og straffeds med pisk eller stenning, hva sker der her i danmark i putter ham i fængsel i 6 måneder en dejlig ferie for ham , bagefter går han ud og voldtager en ny og han lærer aldrig noget.

  muslimske kvinder bliver ikke voldtaget vi vælger selv hvem vi vil giftes med , vi kan sige ja eller nej .
  hvis vi siger ja og bliver gift er det fordi vi vil leve sammen med den mand hele vores liv inshAllah.og siger vi nej er det nej og man kan aldrig blive gift uden om sin vilje , et ægteskab uden kvindes accept er ikke gyldigt og betragtes ikke som et ægteskab.

   sahcha

   Posted: 1 september 2009 - 11:07 - Svar

   og nej Anna er aldrig blevet slået af hendes mand,lad vær at lægge sådanne løgne ud om folk i ikke kender .

  sahcha

  Posted: 1 september 2009 - 11:01 - Svar

  vantro beskidte mænd er fyldt med sygdomme , de vasker sig ikke efter toilet besøg og de er grimme at se på .
  føj i har ingen mening med jeres liv , at blive gift med en ikkemuslim er at kaste sig selv for hajerne .

  du er beskidt i din mund og dine tanker , lad nu os bestemme selv hvad vi vil lad vær at pådutte os dine klamme ideer´,

   sahcha

   Posted: 1 september 2009 - 11:04 - Svar

   en muslimsk mand har ære han beskytter sig selv og andre mod fristelser fra ham, snakker derfor ikke bare med fremmede kvinder kigger ikke efter andre kvinder om han så er i kina og man selv er i danmark ved man han ikke laver noget forkert pga han er praktiserende muslim og frygter Allah .
   de er til at stole på og beskytter deres kvinder og børn …

Thomas Bolding Hansen

Posted: 20 august 2009 - 17:42 - Svar

“At en journalist henvender sig til en af tuneserkonerne er sikkert for at spare tid og gøre det nemt for dem selv. Dovenskab. ”

Tidspres og deadlines er en anden måde at sige det på. Jeg tror heller ikke, man skal gøre det mere kompliceret end det er.
Ærligt talt. Jeg kunne have fundet på det samme, efter at have ringet lidt rundt forgæves. Men hvis redaktøren og pengepungen havde været med på tanken, var jeg hastet til Afghanistan, hvis der var frit slag.

Janne

Posted: 20 august 2009 - 17:57 - Svar

Den totalt sortindpakkede kvinde lyder rigtig ubehagelig og forbudsfeministisk idet hun siger at hun er så ekstremt tildækket så at fremmede mænd ikke kan kigge på hende når hun ikke ser det. Sikke en modbydelig holdning til mænd hun har. Gad vide hvilken historie hun har i bagagen.

Til Benjamin.

Vi er da nogen kvinder der siger fra alt det vi har lært. 🙂

Fritz

Posted: 20 august 2009 - 17:57 - Svar

Var det ikke på bullshit kanalen TV2 at løgnhalsen jeppe nybroe blev ansat.

jdm

Posted: 20 august 2009 - 18:12 - Svar

Interesting. What is it about the people in those countries around the Mediterranean? They stand up for their culture; they’re even willing to go a bit overboard. OK, OK, sometimes way overboard.

Or maybe better, what is it about the people in the countries of “northwestern Europe” that they don’t seem to stand up for their culture.

…yes, yes, en billig provokation 😉

Victor

Posted: 20 august 2009 - 18:47 - Svar

Hør her – højre eller venstre – der er et problem med mange af de elektroniske medier….og det er blevet værre med årene.

Rådet af spindoktorer og mediekonsulenter insisterer flere og flere beslutningstagere, politikere, forretningsfolk og jeg skal komme efter jer, nu på, kun at ville udtale sig DIREKTE.

Radioavisen, Tva og nyhederne æder kravet….og lader så deres studieværter genneføre interviewene. I stedet for at bruge de folk, som faktisk kender stofområdet til bunds.

Resultatet bliver tankeløst mikrofonholderi uden dybdegang, hvor de interviewede slipper alt, alt for let. Og det er fgm 10 gange værre end en mulig højre-venstre bias.

De fleste af os er sgu over 18 år og kan tænke selv.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 20 august 2009 - 19:17 - Svar

Exactly Victor. Problemet i grundtræk. Jeg husker Kurt Strands undervisning. Han set interviewet som et samarbejde, hvor han ved at personen har et budskab som vedkommende vil levere. Det lader han dem så gøre, hvor han så eventuelt forbereder en tragt, hvor personen kan have et forklaringsproblem. Lige for lige. så og sige.

For at beskrive tragten kort. Så går det ud på at man forsøger at få personen til at tale over sig, og fanger vedkommende ved at stadigt indsnævre tragten, så den bliver langsommere at komme ud af, billedeligt talt.

Problemet er, hvis den tragt glipper, og politikerne kender jo udemærket denne strategi, så kræver det klar viden og hurtig tankevirksomed, at kunne fange og spolere undvigetaktikken, og få personen ind den smalle del af tragten igen.

Og en anden grund er, hvis de går for hårdt til en, så har vedkommende det med at aldrig have tid kalenderen til et interview.

Og det med at blive optaget live, er jo et værn mod, at hvis de bliver midlertidigt overrumplet, så kan journalisten ikke blot nøjes med at bringe det, men er tvunget til at bringe flere minutters bortforklaringer.

  Knud Larsen

  Posted: 2 september 2009 - 11:08 - Svar

  @ TBH

  Jeg tror at Kurt Stand anser sig selv som en meget dygtig journalist.
  Selv har jeg altid syntes han var andenklasses, – han evige “Hvad tænke du da . . . ” er til at blive syg af.

  Han er IKKE særlig god.

  Næh, lad mig få Adam Holm, eller ham der nu er på “udlandet” eller hvad den hedder? eller en mand som Martin Krasnik, DE har det der skal til, viden om det de undersøger og evner til at spørge om det rigtige.

Victor

Posted: 20 august 2009 - 23:21 - Svar

Thomas – vi er enige. Jeg skal give dig et eksempel på, hvor galt det kan gå. For et par uger siden kørte både TVA og Radioavisen en historie om, at at regeringen nu ville forsøge at få bugt med ventetiderne til kræftbehandlig ved at lade læger og sygeplejersker arbejde mere.

Det budskab fik sundhedsministeren lov til at fyre af en del gange i løbet af dagen.

Der var ikke én eneste journalist, der spurgte til, hvordan regeringen egentlig ville få dén plan til at rime med, at EU den 1.august har strammet arbejdstidsdirektivet for læger.

Og sådan fik Jakob Axel Nielsen lov til score billige points.

Vivian

Posted: 21 august 2009 - 02:11 - Svar

Vivian

Posted: 21 august 2009 - 02:41 - Svar

Ville Islam være så magtful og feteret i de vestlige lande, hvis araberne ikke sad på olien?

  Morten - - -

  Posted: 21 august 2009 - 09:14 - Svar

  Med statsgaranti:: Nej!

  – – –

Ulla Lauridsen

Posted: 21 august 2009 - 14:09 - Svar

Italienerne er STOLTE af alt italiensk. De er stolte af deres kultur, og derfor kunne det ikke falde dem ind at bukke begge ender bagover.

  Morten - - -

  Posted: 21 august 2009 - 15:12 - Svar

  I Italien har jeg set en italiensk mand rulle sin avis sammen og slå en nordafrikansk udseende dreng i hovedet med den på en skæmtende måde og nonchalant måde. “Frækkert”. Drengen grinede naturligvis fjollet. Forholdet mellem dem var slået fast – dether var Italien, og det var helt klart, hvem der var vært, og hvem der var gæst.

  Drengen og hans familie trak sig lidt ud i kanten af fortovet for den afslappet spadserende italiener og hans kæreste.

  Det har jeg aldrig set i Danmark. Vi har for længst indtaget en anden rolle. “Rottweilerne” har forlængst lugtet, at vi er bange, og at vi ikke står sammen.

  – – –

Leave a Comment