17
sep
Seneste opdatering: 10/12-11 kl. 1128
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Med den efterhånden velkendte alliance mellem Nazityskland og Jerusalems muslimske mufti in mente er sammenrendet mellem tyske nynazister og derboende muslimer ikke i sig selv overraskende. Men når der som her også indgår solidaritetserklæringer med Rusland og Venezuela er fløjforvirringen total. Den enkleste fællesnævner der kan forklare dette må vel være had til USA og de vestlige frihedsideer. (LFPC)

[…] The topic of the DVU statement [German link] is the “Al-Quds Day” demonstration that was held on Saturday in Berlin. The statement reads as follows:

Just as we are following with sympathy the development of friendly relations between Venezuela, Russia and Iran, we also see ourselves as standing in solidarity with the victims of Zionist occupation in Palestine.

Zionism is, moreover, a problem of worldwide dimensions, which affects the lives of all peoples. The coming together internationally, shoulder to shoulder, of all patriots is therefore more than appropriate.

For us it is a matter near to ours hearts to draw attention to the Jerusalem Day demonstration this upcoming Sunday in Berlin and to call [on our supporters] to join in the demonstration in a dignified manner.

A “right-wing” movement that approves of Hugo Chavez’s Marxist regime in Caracas and its developing ties with Russia and the Iran of the Islamic Revolution?!

The DVU statement is followed by the official announcement of the Berlin “Al-Quds Day” demonstration by the sponsoring organization, the Quds Association [Quds AG]. The announcement appears under the words: “In the Name of the All-Merciful.” The first paragraph begins as follows (capitalization and bolding in the original):

There are different designations for the PROBLEM of our global community: “international finance capital,” “imperialism,” (in Arabic) “Istikbar,” “the Great Satan and his allies,” “globalized power,” etc. One can call it what one wants. The foundations of the PROBLEM are to be found in the USA, England and Israel. For over 60 years, the Palestinian people has been made to feel this constellation of power more intensively than anyone else. The brutality practiced by the Israeli military regime for the last three years in the largest open air prison in the world, the Gaza Strip, makes clear what the global community can expect from the ideology of Zionist domination in the 21st century. Unqualified loyalty to Zionism has become the glue holding together the EU and thereby the Zionists are seeking step by step to get control over the EU structures. […] Neo-Nazis Join Islamists at Al-Quds Day Demonstration in Berlin. Forenet mod zionismen:

Sifaoui: Tørklædet er  salafisme, Taleban, Bin Laden

De der  husker tre år tilbage, husker en fransk journalist der kom til Danmark for at gøre danske journalisters undercover arbejde i en dokumentar til France 2..Den berømte taxi tur med Ahmed Akkari og Abu Laban, eller besøget i Islamisk Trossamfund, hvor han hviskende  bliver betroet: “Vi er salafister, ved du“. Foto: “Vi er salafister, muslimske brødre.”

Liberal Algerian-French Writer Mohamed Sifaoui: “The Veil… Is a Symbol of the Iranian Revolution and Its Crimes… of the Muslim Brotherhood Ideology… of Salafism and the Hostility It Promotes… of the Taliban and Its Barbarism… and of Bin Laden and His View of Women””Let’s Wait a Few more Years Until There Are 3,670 Burqa-Clad Women in France – Or 36,700, Or 367,000 – If Not 3,670,000”

sifaoui 2006 copenhagen

In his July 31 blog entry, titled “Three Hundred and Sixty Seven – the New Erotic Number,” Sifaoui wrote: “We can relax. According to the Ministry of the Interior, there are 367 women in France who do not wear the Islamic headscarf… They prefer the full-body veil – the niqab or the burqa…”This was my first reaction when I read the Interior Ministry’s publication providing ‘statistics’ on the number of women who wear the niqab in France… Three Hundred and Sixty Seven.” MEMRI

Dutch leader proposes creation of a new ‘Head Scarf Tax

.” During a debate on the state budget on wednesday, Wilders proposed an initial 1000 euro annual Head Scarf tax.

“Those who want to wear a hijab, must first get a permit,” said Wilders. The Freedom Party leader called the tax a “Head Rag Tax” (kopvoddentax). “Should we get it introduced, we would finally get some money back from Islam,” he said. “The Mosques, headscarves, and long Muslim dresses pollute the streets of Netherlands.” Counter Jihad

Sveriges “Pravda”

Eller Land og Folk eller Der Stürmer, Aftonbladet. Der er ikke noget nyt i denne bekendelsesleder, kun at avisen siger det åbent, alle andre aviser bare praktiserer som rutine, og det skal de have ros for. Bedre portræt end AB´s af svenske pressefrihed, kan man ikke forlange (avisen lever iøvrigt af både momsfritagelse og direkte pressestøtte som Sverigedemokrater også financierer). En dansk eller norsk avis i hele spektret, der vovede at skrive en sådan leder, ville være kompromitteret for al fremtid. Hvad mener danske socialdemokrater om søsterpartiets avis her?

“Vi kommer inte att publicera annonser från Sverigedemokraterna. Det är budskap för att väcka känslor, inte progressiva budskap ägnat att stimulera tanken.”

Aftonbladet har ikke set en annonce endnu. Hvis danske socialdemokrater højest tænkeligt ikke aner noget om SD, kan vi fortælle, det er et forhenværende landsbytosseparti med for mange blågule faner og langskaftede støvler, der har været igennem en kraftig lusekur og afskallet Karl d. 12 fantasterne til promillepartiet Nationaldemokraterna, og er lige så lovligt og opstillingsberettiget som alle andre svenske partier.

Därför stoppar vi Sverigedemokraternas valannonser: De högerpopulistiska partierna växer över Europa. I Norge gick främlingsfientliga Fremskrittspartiet framåt i veckans val till stortinget, partiet är nu störst i det borgerliga blocket. I Sverige satsar Sverigedemokraterna på att komma in i riksdagen i nästa års val.I tisdags öppnades Sveriges riksdag. På lördag är det ett år kvar till riksdagsvalet. Som ansvariga utgivare av Aftonbladet deklarerar vi i dag vår hållning till det faktum att Sverige har fått ett populistiskt, främlingsfientligt parti med möjligheter att komma in i riksdagen.Vi kommer att hantera Sverige-demokraterna så här: Vi kommer inte att publicera annonser från Sverigedemokraterna. [..] Det räcker att som Aftonbladetkolumnisten Lena Sundström åka över sundet till Danmark för att se hur en sådan ickehållning bidrar till en förändring.

Danmark har förändrats sedan Dansk Folkeparti med Pia Kjaersgaard som ledare och agitator kom in i Folketinget. För oss svenskar är det en synlig förändring. Bilden av det gemytliga, öppna, lite bohemiska Danmark har förskjutits till en bild av ett intolerant samhälle med politiker som hårt agiterande går efter vissa folkgrupper för att deras seder och bruk anses hota det danska. Det kan vara på väg att hända också i Sverige. Sverigedemokraterna med rötter i den antidemokratiska nationella rörelsen har i dag etablerat sig i hälften av landets kommuner och i flera landsting. Enligt flera opinionsmätningar ligger de nära att komma in i riksdagen. [..] Vi tror inte på det. Vi tror på det öppna demokratiska samtalet.

Därför stoppar vi SD:s valannonser. Demokrati er ikke én ting. Det er forskelligt fra Danmark til Frankrig, Rusland og Italien. Svensk demokrati har og også sin helt egen kategori. Hvis det var kotyme at blande sig i andre landes indenrigspolitik, som Sahlin og andre blandede sig i dansk 2002, ville danske politikere formentlig agere overfor for Sverige. Men det er det ikke. De får lov at fortsætte den svenske version uforstyrret. Det myldrer stadig ind med Lena Sundström artikler. Bortset fra to, er de ens allesammen. Et gennemgående mantra er, at Danmark er angstpræget og fobisk. Jeg ser det modsatte. Svenske journalister og politikere, der er ved at skide i buskerne præmaturt. En avis der skriver som Aftonbladet, er ikke ude og forebygge noget. Den er på retræten i en politisk henholdelseskrig, Det er nonner der tæller febrilsk på rosenkrandsen, fordi der er jordskælv i horisonten.Den norske valgsejr var en pyrrhussejr.Det svenske pressekorps ved det, selvom de beskriver det anderledes. Svenska Dagbladet roser AB´beslutning. På torsdagen stoppade Sydsvenskan en annons från SD i Malmö.Märkligt av Aftonbladet”. SVT Godmorgon 18 sept: debatt mellan Jimmie Åkesson och Jan Helin, Aftonbladet.

Tøger Seidenfaden og ytringsfriheden

Vi har ikke haft tid til at sætte os ind i Seidenfadens revitaliserede interesse for ytrings- og pressefriheden, så indtil videre skal vi bare vidergive den bog det handler om Jaeger I Krig Med Eliten DANISH PDF eBook til download. Måske får vi indhentet det forsømte i tide til at mene noget, måske endda inden han er i fængsel eller forhenværende chefredaktør.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


bl

Posted: 17 september 2009 - 13:52 - Svar

Når Aftonbladet i artiklen i dette blogindlæg i en uhyrlig sidebemærkning sidestiller voldtægt og tyveri, så bliver man jo lidt harm. Mobiltelefontyverierne foregår dog under trussel om vold, det er ikke rapserier fra skoletasker vi taler om. Det interessante er dog at det overhovedet nævnes. Virkeligheden er unægtelig svær at komme uden om.

“Utan en massa gapiga invandrargäng som stjäl dina ungars mobiltelefoner och våldtar. “

Thomas Nydahl

Posted: 17 september 2009 - 15:51 - Svar

Steen,
i nästa valrörelse ser vi fram emot alla riksdagspartiernas begåvade budskap, som uppfyller Aftonbladets krav på “progressiva budskap ägnat att stimulera tanken”. I förra valrörelsen var budskapet: “Alla ska med”. Signerat Mona. Det kommer säkert fler sådana budskap som stimulerar tanken. Sverige är ett Paradis för jordens alla demagoger. Här kan de samlas med sina progressiva budskap. Hallelujah!

Thomas Bolding Hansen

Posted: 17 september 2009 - 16:25 - Svar

Utroligt, nu ryger jeg i filtret for en for hurtig, men tastet besked.

Beskeden:

Hvad laver egentlig Sveriges “demokrati” minister?

Det lader da ikke til at vedkommende går særligt meget op i demokrati, når der er tale om SD.

Peter Andersen

Posted: 17 september 2009 - 16:56 - Svar

De er da godt nok ved, at være desperate derovre. Men det er selvfølgelig også parnassets levebrød, der er i fare, såfrem et parti som SD fik magt som i andre lande. Løbet er jo kørt, uanset om man er den sidste der stiger på toget. Det erkender de jo selv. Sverige er ikke det samme mere og bliver det aldrig, ligesom resten af Europa. Men om det skal blive bedre eller værre, det bestemmer vi selv. Hvis de mener det vil blive værre med SD i rigsdagen, hvad mener de så om den nuværende situation? Hvis den nuværende situation ikke er utålelig, så ved jeg ikke hvad man skal kalde den. Og hvem skal rette den op? De som har skabt den og ikke evnet, at gøre noget som helst ved den i over 30 år?

Victor

Posted: 17 september 2009 - 17:04 - Svar

Goodwins law i første sætning….åndssvag, træt, skamredet sammenligning. Hvad enhver. som faktisk har læst Stürmer også ved.

Janne

Posted: 17 september 2009 - 17:09 - Svar

“Vi kommer inte att publicera annonser från Sverigedemokraterna” Uha uha..

Minder det udsagn ikke om da anstændighedens glorietyngede bisp Nyrup Rasmussen sagde, at DF aldrig ville blive stuerene?

Det er vist ikke nogen god idé at være så ultimativ. Det kan svenske lederskribenter lære af Det Radikale Venstre i Danmark.

Janne

Posted: 17 september 2009 - 17:33 - Svar

En bekendt har i dag fortalt at Italien igen er ramt af et ‘æresdrab’. En far har dræbt sin unge datter, fordi hun havde en italiensk kæreste. Kan det passe? Jeg har ikke set det omtalt i aviserne fra idag. Er I snaphaner stødt på historien?

Mosemanden

Posted: 17 september 2009 - 18:18 - Svar

“er det ikke et brud på ytringsfriheden” ? “Jo måske”

MEN , men hvad ? den store sag ?

Det er da ærlig snak , men fy for satan da hvor er det ulækkert .

Thomas Bolding Hansen

Posted: 17 september 2009 - 19:28 - Svar

Der er nok noget tid til, at udfordringen af den politiske korrekthed bliver omfattende i Sverige.

På det tidspunkt, vil man nok fortryde at man ikke har indset at SD var en lynafleder for det lyn som hundrede procent kommer.

I stedet overlader man scenen til nazisterne – rigtige – og andre der vil yde modstand i gaderne. Altså skaber det problem man forsøger at forhindre.

Mette

Posted: 17 september 2009 - 19:36 - Svar

OT

Smart træk af Birthe Rønn Hornbech.

http://jp.dk/indland/indland_politik/article1820557.ece

  Mosemanden

  Posted: 17 september 2009 - 20:25 - Svar

  @Derimod skønner Enhedslistens Line Barfod, at ministeren har mindre grund til at føle sig personligt forfulgt end en afvist irakisk asylsøger.

  Man kunne jo lade det komme an på en prøve .

  Jeg er overbevist om at down town KBH er mere farlig for Birthe , end down town Bagdad er for vores kære Iraker .

  Men nu er Line Barfod jo heller ikke fra den her verden .

Robin_Shadowes

Posted: 17 september 2009 - 19:43 - Svar

Nu har Sydsvenskan också vägrat ta emot annonser från Sverigedemokraterna. Demokratin sprider sig tydligen. Who’s next?

JensH

Posted: 17 september 2009 - 20:38 - Svar

@Mette

Helt enig. Socialdemokraterne påstår udadtil at de ønsker en hjemsendelse af de afviste Irakiske asylansøgere, mens de på ‘de indre linjer’ konstant arbejder på en amnesti med konstante forspøgelser og samråd. Glimrende at Integrationsministeren nu foreslår dem at fremsætte en særlov på linje med den i 1992.

Men iøvrigt så er der glædelige nyheder fra ‘integrations-fronten’. Københavns Kommune har jo indrømmet, at hele integrations-indsatsen er slået fejl, og såfremt der ikke bliver rettet op nu så vil tilstrømningen til indvandrerbanderne vokse med flere tusind ‘utilpassede unge’ i de nærmeste år. Men bare rolig. Politkerne på Københavns Rådhus har netop idag fundet løsningen på alle integrationsproblemerne med det nye “Sikker by” projekt, og jeg skal love for der her er tale om ny-tænkning:

1) Der skal skabes flere fritidsaktiviter til de unge
2) “Pædagogisk mandsopdækning” af de unge som allerede er nået ud i kriminalitet.
3) Mere belysning på dsatte steder

http://politiken.dk/indland/article790053.ece

Et virkeligt visionært udspil, og der er ikke noget at sige til, at Københavnerne med stort flertal genvælger det røde flertal i Borgerrepræsentationen her til efterårets kommunevalg. Nu magler vi så bare at resten af landet følger trop og implemeterer disse geniale tiltag.

Mosemanden

Posted: 17 september 2009 - 21:22 - Svar

OT

Hold da lige op hvor Mr Bacon blev rykket rundt af Kampvogns Kommandanten fra Balkan hos Jersild her til aften .

Det var lige før han poppet flæskesvær …….

Mette

Posted: 17 september 2009 - 22:06 - Svar

JensH

Ja, de er vel nok visionære der ovre i førerbunkerne på Rådhuspladsen (det udtryk har jeg stjålet fra Hodja, som tit er god for nogle opfriskende vendinger, i dag et det “poblik sørvis” 🙂 , han sætter jo pris på at understregen, at han er “proletar”, men jeg tror ham nu ikke rigtigt.)

Jeg ved ikke, hvor du bor, men set her fra Østjylland begynder det at blive kritisk, at det er københavnske lokalpolitikere af den mest håbløse slags, der anslår tonen i København. Det er jo trods alt hele landets hovedstad.

Matti från Finland

Posted: 17 september 2009 - 22:33 - Svar

Jag copypastar hit det jag skrev på Exilen angående Aftonbladet om ett annat ämne …

Det är AB:s praxis att visa upp flaggan så att säga , titta hur öppna vi är för att sedan deklarera yttervänstern som vinnare. Sverigedemokraterna fick annonsera i det betydelselösa EU-valet : http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5319861.ab och senare , när et verkligen gäller : http://blogg.aftonbladet.se/janhelin/2009/09/darfor-publicerar-vi-inte -annonser-fran-sverigedemokraterna

Det fungera alltid på samma sätt. Först visar man flaggan för att senare deklarera PK-seger. Tex , det har pratats om Jan Myrdal och Pol Pot-delegationen , och sjävfallet har AB varit med i svängen. AB hadde en artikelserie kring ämnet , och Myrdals kritiker fick komma till tals , men till slut Myrdal sätter punkt som AB sätter rubriken – Jan Myrdal sätter punkt för en debatt : http://www.aftonbladet.se/kultur/huvudartikel/article367602.ab

Det var förstås klart att Myrdal skulle få sista ordet redan från början. Och vidare ska vi – den här gången gäller det sexualbrottslingar. Jan Helin “öppnade” så att säga om man skulle publicera namnen eller ansikten på sexualbrottslingar. Jajamensan det ska debatteras här – se hur öppna vi är ! Men det slutar som man visste redan från början : Jan Guillou får det sista ordet. http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/janguillou/article351897 2.ab?teaser=true

Det vill säga , att det ibland kommer “öppningar” inom tidningen där man låtsas vara neutral men slutresultat vet man redan från början – den låtsasdebatten som man sätter upp slutar med PK-segern. På detta vis man kan låtsas öppenhet när man i själva verket har inga som helst planer att överge PK-skeppet.

På det här viset fungerar Aftonbladet:

Fallet Sverigedemokraternas annonser:
1. Man gör en låtsas “öppning” , Sverigedemokraterna får annonsera
2. Därefter skall det “diskuteras” , är det här rätt ?
3. Till slut man deklarerar PK-seger , Sverigedemokraterna får inte annonsera

steen

Posted: 17 september 2009 - 22:37 - Svar

Tak, Matti, vi hinnar jo ikke med det hele. Var det AB eller Expressen der ville donere SD annoncekroner til Expo ?

  peerpede

  Posted: 17 september 2009 - 23:20 - Svar

  @steen, den svara jag på; det var Aftonbladet där ville donera annonspengarna till EXPO.

  Undrar vad extremisterna på EXPO kommer att säga när de blir snuvade på dessa pengar nu…

  Jag skrev detta tidigare idag på Politisk Inkorrekt, men jag tyckar ni kan få läsa det också…

  Svensk media är sen gammalt inte någon ”press” i ordets mening, men enbart maktens knähund där ser det som sin uppgift att sålla i verkligheten, redigera verkligheten och fostra sina läsare att ha de rätta meningar.
  Skåps-antisemiten Jan Herlin skickar ut koreanen Lena Sundström undercover som en annan femte kolonner till Danmark att samla material till ännu en hatbok om grannlandet där uppenbart verkar ha skrämt slag på den samlade PK-skocken i Sverige och använder Danmark i argumentet att inte tillåta SD att annonsera i Aftonbladet.
  Prata om att skjuta sig i båda fötter med en dubbelpipig, maka till publicistiska dilltanter får man leta efter och Aftonbladets nuvarande ledning är en skam för den samlade press.
  Det är bara att hoppas att detta är droppen där efter Herlins publicering av ”judar stjäler organ” artikeln, där får ägarna att vakna och ge denna medelmåtta respass.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 17 september 2009 - 23:25 - Svar

Mohamed Sifaoui har lavet en infiltrering af en gruppe radikale muslimer, hvor han udnyttede en tidligere medstuderende på et gymnasium i Algeriet, til at komme inden for i varmen, ved at udgive sig som en radikal muslim (proselyt).

Det har han skrevet en bog om som hedder “Brødre Mordere” Den er oversat til dansk og kan skarpt anbefales, som en insider beretning om intern og ekstern islam og deres strategier.

  peerpede

  Posted: 17 september 2009 - 23:30 - Svar

  Tak for bogtipset Thomas, den skal jeg se om jeg kan få fat i næste gang jeg kommer til København.
  Jeg tror næppe det går at hverken låne eller købe den her i Sverige 😉

   Victor

   Posted: 18 september 2009 - 11:19 - Svar

   jeg vil altså lige gøre reklame for en anden – og meget billigere – boghandel:

   http://www.abebooks.com – .co.uk – .de

Thomas Bolding Hansen

Posted: 18 september 2009 - 00:03 - Svar

Ellers kan den fås på engelsk for små penge, på markedspladsen på Amazone UK 🙂

Jeg købte den for 29,95 på bogudsalg for nogle år siden – åbenbart ikke den store interesse i forhold til oplaget.

JensH

Posted: 18 september 2009 - 08:42 - Svar

@Mette

“Det er jo trods alt hele landets hovedstad”

Jeg bor selv i en forstad til København, men kommer da nogen gange ind til svinestien derinde, selvom det er sjældnere og sjældnere. Indre by er virkelig ikke særlig ‘indbydende’ mere, og det er ikke kun p.g.a. af alle skyderierne, som trods alt mest finder sted ude på Nørrebro, (“Little Mogadishu”). Københvan fremtræder mere og mere nedslidt og beskidt.

Jeg har set nogen på net-debatterne foreslå, at hovedstads-værdigheden flyttes til Odense, som jo også ligger centralt i riget, (Som jyder ofte har spurgt mig: “hvorfor ligger centraladministrationen ikke centralt i landet??”). Når vi kan bygge en storebæltsbro fra ‘Scratch’, så kan vi vel også opgradere Odense til hovedstad. Såvidt jeg husker så går forslagene ud på, at jævne Vollsmose med jorden, og bygge det 4. Christiansborg der, og beboerne kan flyttes til Nørrebro, hvor der sikkert snart er mange ledige lejligheder. Ritt’s 5.000 lejligheder kan vi jo så passende også bygge i Odense, og samtidig skal vi naturligvis også have opbygget nye museer, da alle statens museeer i København narturligvis skal flyttes til den nye hovedstad. Dertil kommer Kongehuset og alle ministerierne, men jeg er sikker på, at det ville være billigere at udbygge Odense, end at skulle rette op på København.

København(strup) kunne så indtage sin narturlige plads som en udkantsby i den østlige del af riget 🙂

Egentlig tog jeg indtil for nylig denne slags skriverier som en joke, men efter at have bevidnet Køebnhavns totale deroute gennem de senere år, (og ja, jeg mener byen er i større problemer idag end i 1980’erne. Dengang var det trods alt ‘bare’ økonomien byen havde ondt i), så er jeg faktisk begyndt at kunne lide ideen om en ny hovedstad, uanset hvor vanvittigt det end må lyde. Der er ingen vilje i København til at gøre noget effektivt for at rette op på problemerne, (jvf. det seneste “Sikker by”-projekt), og samtidig gør det totalt rødt dominerede Rådhus alt for at jage byens erhvervsliv på porten. Det virker som om, at det eneste saliggørende for byens røde flertal er islam og de autonome, som man opfatter som et tegn på byens “mangfoldighed” og “internationale image”.

Mette

Posted: 18 september 2009 - 11:00 - Svar

JensH

🙂 Engang lå København midt i Danmark, men efter tabet af Skåne, Halland og Blekinge blev den ganske rigtigt en udkantsby, og Ørestadsprojektet kan hurtigt få nogle uheldige konsekvenser. Jeg holder nu meget af at rejse i Sverige. Har netop fået et helt tillæg om det i dagens JP.

Jeg boede et par år i København og Virum og flyttede siden til Odense i mange år. Dengang var det en dejlig by med et indbydende opland. I århundreder var min hjemby Århus kun et lille hul, sammenlignet med Odense, der nød kongelig gunst. Altertavlen i Skt. Knuds kirke er af samme grund i særklasse, meget pragtfuld kunst. Vis a vis et skønt bibliotek. Jeg kan slet ikke forestille mig Asmaa Abdol-Hamid holde en brandtale på Flakhaven mod Israel, jeg vil helst ikke vide af det. Vi var forretningsfolk og ofte i byen med gæster. Odense havde en perlerække af gode restauranter, især holdt jeg af den, hvor loftet kunne rulles til side, og man pludselig sad under stjernerne og bagefter kunne rykke ned i en middelalderkælder.

Det er sært, som det går med byerne. Længe så det ud, som om Aalborg, Odense og Horsens ville løbe langt fra Århus, der først rigtigt kom i gang i slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet. En by, der også var på vej til at blive større, end den blev, er fx Sæby, det ses i kirken. Men så begyndte Fladstrand at vokse og blev til Frederikshavn.

Århus kæmper også med svineri i gadebilledet, og det kan vi ikke skylde på muslimerne, folk er generelt blevet sjuskede med deres affald.. Den ene af mine naboer sender også mig nogle rasende blikke pga. min græsplæne foran huset. Han slår selv græs 2-3 gange om ugen og går efter med neglesaks. Græsset er hans liv. Engang havde vi en alvorlig kontrovers, fordi han havde gravet min carport op for at lægge kabel ned, det var billigere en at skyde det under asfalten. Da jeg kom ud klokken syv om morgenen havde han og en hjælper gravet ned til 3/4 meters dybde og i en bredde af en meter hele vejen på tværs min ejendom, og det var ikke muligt at få bilen ud før sidst på eftermiddagen, hvor han var færdig og sagde, at det trak ud, fordi det var svært at få fliserne til at ligge lige så grimt, som de lå i forvejen.

Jeg ringede til politiet, der ikke gad at komme. Under det verbale sammenstød brugte manden, som jeg ikke kender, mit fornavn i hver sætning, det hader jeg, og fortalte, at jeg har et efternavn, hvorefter jeg fik læst og påskrevet om, at “dette er jo Danmark”. Men han gik alligevel over til efternavn, da han så mit blik. Danmark er det, ja, men vi har forskellige måder at være danskere på, og jeg respekterer fx den private ejendomsret og er også træt af, at han har fjernet noget fælles hæk, så at han har bedre udsigt til min baghave; han fældede endda den ene af mine guldregn uden overhovedet at spørge mig.

Dette er en typisk dansk historie, der er efterhånden ballade alle vegne, fordi folk forveksler frigjorthed og ligestilling med grov uopdragenhed, ret til at opføre sig hensynsløst og bryde lovene, hvis det passer dem selv. Dette er et land med mange opløsningstendenser, og det er på høje tid at tage sig sammen.

JensH

Posted: 18 september 2009 - 11:38 - Svar

@Mette

“Dette er et land med mange opløsningstendenser, og det er på høje tid at tage sig sammen.”

Fuldstændig enig. Men alt tyder desværre på at det tværtimod går i retning af mere opløsning. Måske vi burde splitte landet op og lave et vest-Danmark for dem der ønsker et ‘lov og orden’-samfund, (i kulturradikal optik: Et kedeligt småbogerligt samfund), og så et Øst-Danmark for dem der ønsker ‘mangfoldighed’ og ret til ‘civil ulydighed’. Skulle en sådan opsplitning af landet ske, så ses vi i Jylland. Jeg kan sagtens leve med at få hæftet betegnelserne ‘kedelig’ og ‘småborgerlig’ på mig 🙂

Mette

Posted: 18 september 2009 - 12:41 - Svar

JensH

Sjovt nok har jeg tit tænkt netop den tanke, at landet blev delt, og at jeg ikke behøvede at flytte. Det er jo bare det, at de offentligt ansatte ville blive i kraftigt overtal i Østdanmark, og at vi andre vil komme til at sidde på produktionen. Det er der selvfølgelig råd for for vores vedkommende. 🙂

Jeg er stadig ikke særligt enig med Christopher Caldwell, jeg kan ikke se, at vi har et kolossalt stort problem med europæisk racisme

Leave a Comment