11
okt
Seneste opdatering: 11/10-09 kl. 2213
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

S og SF  halser efter deres egne gerninger. Søvndal, Thorning og Vestager skulle  vaske politibiler om nogen.

Sveriges sociale opløsning

Til daglig går vi ud fra, at besøgere  selv læser de store danske aviser. Men når det er noget af helt særlig interesse for os, er vi nødt til at gengive det:

Sverige bliver et stadig mere etnisk segregeret (opsplittet) samfund med voldsproblemer, som er ude af kontrol. I slutningen af august og begyndelsen af september forekom næsten dagligt hærgende ungdomsgrupper, der påsatte brande og angreb politi, vagtfolk, brandmænd og andre med stenkast og lignende. Den sociale opløsning har givet Sverige den tvivlsomme ære at være et af EU’s mest voldskriminelle samfund. I 2008 anmeldtes 2.466 tilfælde af mordbrand og grov mordbrand. Man har europæisk rekord i anmeldte voldtægter – niveauet ligger langt højere end i Danmark. Stadig flere svenskere drømmer nu om at isolere sig i indhegnede og sikrede boligområder – i USA kaldet ”gated communities”. Ifølge en undersøgelse med titlen ”BoTrender08” vil hver tredje svensker gerne bo sådan.

De politisk korrekte i Sverige har en standardforklaring på nogle indvandrergruppers store overkriminalitet og den sociale opløsning: Det er samfundets skyld. Man er racist, hvis man siger, at en del muslimer medbringer en kulturel bagage, som giver ekstraordinære vanskeligheder med at integrere dem, når de er mange. Men hvis problemerne simpelt hen skyldes samfundets dårlige behandling af indvandrere, så må Sverige jo behandle sine indvandrere langt dårligere end Danmark, eftersom problemerne er større i Sverige.

Denne simple logik vil man dog ikke finde i den svenske debat. Tværtimod bliver den svenske elites kritik af dansk udlændingepolitik stadig mere skinger og primitiv i takt med det voksende svenske morads og elitens øgede frygt for folkelige reaktioner som i Danmark. Seneste eksempel var et svensk tv-program om ”racismen” i Danmark*, som TV2 viste i den forgangne uge. Sverige viser stadig klarere, hvor galt elitens multikulturelle eksperimenter kan gå.

JP:Pittelkow: Sverige som skrækeksempel. Kommentaren findes  oversat til engelsk: Sweden as a horrific example. *Politikens Cavlingpris-vinder Olav Hergel mente at “Lena Sundström har skrevet en morsom og bidende advarsel til svenskerne om, at de aldrig må blive som danskerne.

The Guardian bortretoucherer jøder fra historien

Tag ikke fejl, forarbejdet til Israels udslettelse bliver gjort af blandt andre europæiske Gutmenschen i disse år. Muligheden for at dette stykke airbrushing af virkeligheden på den britiske Politiken, the Guardian, er foretaget af en venstreekstremist eller muslim, er selvfølgelig også til stede. At man ikke kan udelukke dette kunne man kalde Kirkeasyl-syndromet: Den glidende overgang og samarbejdet mellem de pæne og anstændige, og de voldelige (LFPC).

Here is a little quiz. The Guardian has posted up a list here of everyone who has won the Nobel Peace Prize since its inception.

Q: Which three names are omitted from the Guardian list ( even though they do appear on the Nobelprize.org list which the Guardian has purportedly reproduced)?***

A: Menachem Begin, Shimon Peres and Yitzhak Rabin.

And what is the common link between these three names? Precisely.

It appears someone at the Guardian actually went to the effort of removing the names of the three Israeli statesmen who won the prize. Facts are sacred?

Here’s a further curiosity. If you look at the years 1978 and 1994, although the Guardian has air-brushed out the names of Begin,Peres and Rabin it has apparently added in the name of their country, Israel, which is given in a neighbouring column – thus managing to suggest that Sadat and Arafat represented Israel along with Egypt and ‘Palestine’ in winning the prize in those years. So what happend? Did the hand typing in the name of the country accidentally hit the keys three times so that the names that went with it were coincidentally all deleted?

Tsk – standards of censorship on Planet Bigotry are clearly slipping.

***Update, 1650: Lo and behold, the three Israeli names have now been added to the Guardian list. Melanie Phillips: Some facts appear to be more sacred than others at the Guardian

»Religionsdialog – hvad skal vi tale om?«

Spurgte Roskildes fhv. biskop Jan Lindhardt for et år siden. I Malmø foregår der en “fredsproces”. De skal tale om, hvad de alle sammen kan spise til middag. Det blev vegetarisk. Og måske en lillebitte smule om, hvordan det er at være jøde i Malmø nu om stunder:

Kristna , katoliker, muslimer, ortodoxa och judar i Malmö bildar ikväll ett interreligiöst forum på Islamic center. Ann Lidgren; präst i svenska kyrkena och Daniel Koverman från judiska församlingen gästade studion.. ANN LIDGREN: ”DET ÄR UNDERBART ATT BE MED TROENDE FRÅN OLIKA RELIGIONER”

Den svenske ‘stiff upper lip’

Vi har forlængst mistet tal på de modbydelige mord, der er sket i Malmø. Svenske journalister rapporterer pligtskyldigst om dem, som om byen  er som den har været altid, og ikke er fuldstændigt forandret:

Sydsvenskan avslöjar nu att det var en dejt vid Ögårdsparken mellan kyrkan och moskén i Malmö på som ledde till mordet i Rosengård: Kvinnan sköts med ett enda skott. Den 21-årige mannen ska ha blivit skjuten i både huvud och överkropp, men lyckades ändå ta sig ur bilen och gå från den ödsliga Ögårdsparken till bostadshusen på Ramels väg via en cykelbana under Inre ringvägen.” – Det var en ren avrättning. Hon blev skjuten med en kula som gick rakt igenom huvudet. Dejt vid moskén ledde till mord, Kvinna död efter skottlossning. Flere detaljer.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Emeritus

Posted: 11 oktober 2009 - 11:09 - Svar

‘…Men hvis problemerne simpelt hen skyldes samfundets dårlige behandling af indvandrere, så må Sverige jo behandle sine indvandrere langt dårligere end Danmark, eftersom problemerne er større i Sverige…’ (Pittelkow)

Det er jo en god pointe, Pittelkow har fat i. Det er næsten for let. Han understreger endnu en gang, at politisk korrekt argumentation er let at pille fra hinanden, fordi ‘præmissesættet’ bag bygger på utopi og derfor savner hold i virkeligheden.

Med venlig hilsen

Janne

Posted: 11 oktober 2009 - 12:16 - Svar

Man kan godt få det indtryk at danske elite feminister ikke vil dele sine frihedsrettigheder med indvandrerkvinder. Godt at Støjberg (V) har en seriøs og solidarisk holdning til de problemer en del indvandrerkvinder har:

“Minister: Ligestilling i indvandrerfamilier er vigtigere end kvoter af kvinder i bestyrelserne”

Kvinderådet er – havde jeg nær sagt – naturligvis uenig med Støjberg:

“Kvinderådet anser ikke indvandrerkvindernes forhold for det væsentligste ligestillingsproblem. Det er alt for snævert et synspunkt at indtage.”

h t t p://www.180grader.dk/nyheder/Minister_Ligestilling_i_indvandrerfamilie r_er_vigtigere_end_kvoter_af_kvinder_i_bestyrelserne.php

Godt at VKO mener at frihedsrettigheder gælder for alle – kvinder som mænd – uanset baggrund.

Victor

Posted: 11 oktober 2009 - 12:21 - Svar

Aftenposten har et interview med en domsmand, som var med til af dømme en ægyptisk serievoldtægtsmand i sidste uge. Læseværdigt.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3313869.ece

  Janne

  Posted: 11 oktober 2009 - 20:23 - Svar

  Det var bl.a. disse kvinder Sundström burde vise bare en smule solidaritet med!

Mette

Posted: 11 oktober 2009 - 12:41 - Svar

SVENSK främlingsfientlighet.

Vor politisk korrekte avis Politiken har ligesom de svenske et vågent øje for andres moral, men desværre ikke for sin egen Men her skal det for et kort øjeblik handle om fodbold, skønt ingen ved mindre om det emne end jeg. Bortset fra at jeg lige fulgte med i, hvem der vandt. 🙂

At nordmændene kan finde på, at kalde en svensker for en “svenskfaaaaaaan”, ved jeg alt om. Og egentlig kan det jo ikke undre, at vi efter Lena Sundström med flere udnævnes til “danskjävler”.

Hvad siger vi om svenskerne? Det ligner vel mest nordmændenes kraftutryk, bare bytter vi om på ordene, og jeg har kun hørt det brugte af familiens mænd ifm. fodboldkampe, som i min barndom altid blev tabt. Ellers plejer vi at sige, at svenskerne er stive og ikke viser følelser, men det er jeg helt uenig i efter at have boet i Sverige nogle år. En gang gik jeg til en reprise af “Borte med blæsten” i en stor stockholmsk biograf, og jeg har aldrig oplevet noget lignende, folk ikke alene græd, de hulkede diskret. Og det burde politikerne måske lige tænke over en ekstra gang, for nu koger følelserne igen over.

“Sverige i gråd efter VM-fiasko mod Danmark.

Det er Danmarks skyld
»Det er ‘danskjävlerne’, der har skudt Sverige væk fra Sydafrika. Først Thomas Kahlenberg på Råsunda. Derpå Jakob Poulsen i Parken«, skriver Expressen.

(…)

Skuffet suk
Andetsteds i Expressen sukker en skuffet reporter:

»Al min sympati og al min kærlighed går ud til alle jer, som lægger jeres hjerte i hænderne på det her forbandede landshold. I fortjener bedre«.

http://politiken.dk/sport/fodbold/article807645.ece

Mette

Posted: 11 oktober 2009 - 12:57 - Svar

P.S

Jeg håber, at Sverige alligevel lykkes med at komme til VM, så at jeg har flere at holde med. 🙂

steen

Posted: 11 oktober 2009 - 13:31 - Svar

@ Mette – den er overstået? Svært at se af svenske nyheder. Jeg så den ikke, men jeg hørte da sirenerne fra gaden i går aftes.

Zlatan, har lært et vigtigt svensk plus-ord: Rättvisa:

Zlatan: “Inte rättvist”

Skjoldungen

Posted: 11 oktober 2009 - 13:54 - Svar

Tillad mig at korrigere åbningssætningen: Til daglig går vi ud fra, at besøgere selv læser de store danske aviser. Men når det er noget af helt særlig interesse for os, er vi nødt til at gengive det til en mere realistisk udgave:
Til daglig kan man roligt gå ud fra, at de store, danske aviser læser Snaphanen. Og når de absolut ikke kan komme uden om det, er de nødt til at gengive det – i tilsukret og glaseret form.
Se, så der den fixet.
Nærværende Pittel-klumme er et klasse-eksempel. De store aviser – inclusive Jyllands-Posten – kommer altid halsende med deres ‘nyheder’ en uges tid efter at de har været omtalt her på bloggen. Så når Snaphanen er så generøs at linke til samme aviser har vi den fuldkomne ringslutning. Af samme grund vil det for sidens besøgere være spild af tid og penge at læse aviser.

Mosemanden

Posted: 11 oktober 2009 - 14:16 - Svar

Det var dog en modbydelig likvidering Steen .
Er det resultatet af et forhold imellem en indvandre og en lokal pige eller skulle hun også bare gøres kold i noget internt opgør ?

Kan ikke helt se hvem der ramt først ?

steen

Posted: 11 oktober 2009 - 14:44 - Svar

@ Mosemanden: Hvis man vil ind under mediernes sigtelinje, er det her det foregår Et dybt, deprimerende billede af Malmø der tegner sig. Ikke noget man læser for sin fornøjelses skyld. Her ville være stof for en svensk krimiforfatter, som turde have med virkeligheden at gøre, men de findes mig bekendt ikke.

Trez West Persson

Kvinnan bodde i Ystad. kände henne.

http://www.facebook.com/people/Trez-West-Persson/675690965

Tjejen är svensk och bor i Nybrostrand.
Snubben är Alban och är en av dem kriminella ungarna i Rosengård. Som jag sa tidigare , det här är en kriminell uppgörelse som råkat dra in flickan.

Lyssna nu , Albanen ( Xhafer ) var en kriminelltyp som många andra ungdomar här i Rosengård. Tjejen däremot var hans flickvän . När dem åkte med sin fula skrotiga renault ifrån Rosengård kom det en bil från ett annat håll och pepprade sönder hans bil ( Drive-by ) som då träffade albanen i huvudet och som otur hans flickvän. När han blev skjuten i huvet försökte han ta sig till ramels väg där de fanns folk ( någon bit från bilen ) . När han kom dit föll han och var svårt skadad. Han var alban och hans flicka var Svensk.

Nu förstår ni , Det är inget annat än en kriminell uppgörelse

pic.php

  Mosemanden

  Posted: 11 oktober 2009 - 19:35 - Svar

  Tak for linket Steen .

  Så bliver det vist ikke ret meget mere menings løst.

  I en retfærdig verden ville de ansvarlige magthaver blive stille til ansvar for et så massivt svigt af deres befolkning . .

Mette

Posted: 11 oktober 2009 - 15:38 - Svar

Jeg citerer tit fra danske aviser, fordi jeg håber på, at det kan have interesse for de svenske læsere.

Men jeg bruger da også de danske aviser som udgangspunkt for egne betragtninger og læser dem desuden som fx efterretningstjenesten læser dem, dvs. forsøger at finde “spor” og sammenhænge vha. fx de små notitser. For man må jo tit undre sig over, hvilke emner der får de store overskrifter, og hvilke der nævnes, men redaktionerne ellers lader forsvinde i mængden.

For mig er det en kilde til stadig harme, at medierne gennemgående nedtoner Det Muslimske Broderskabs succesrige fremmarch ikke mindst her i landet og nu med moskebyggeriet på Amager. Der har på det sidste været nogle få artikler i JP om emnet, men vi mangler fortsat at få beskrevet, hvordan Broderskabet har fået manøvreret sig ind med lobbyer alverdens steder. Man kan på ethvert bibliotek finde en del dokumentationsmateriale, der belyser, hvem der har hjulpet mest til med at etablere den tilstand, og når man først har fået øje på mønstrene, er det vanskeligt ikke at græmme sig over den danske enfoldighed, fejhed og dovenskab, der hjælper til med at undertrykke sandheden.

Jeg kunne også ønske mig meget mere fokus på den hær af integrationsrådgivere og lignende, der snylter på samfundet ved i årevis at stikke os en sludder for en sladder. En af dem udtalte forleden, at den eneste måde at komme indvandrerkriminaliteten til livs, er at give de unge muslimer et alternativ til kriminalitet

Den lader vi lige stå et øjeblik. Det var ikke Manu Sareen, men han har sagt meget, der var lige så tåbeligt.

Et andet emne og højaktuelt emne, som er kraftigt underbelyst, er EU’s nye diplomatiske korps. EU-ambassadørerne med talrige embedsmænd kommer til at reducere vore egen udenrigstjeneste til en underordnet konsulatvirksomhed uden større betydning. Udenrigsminister Per Stig Møller synes allerede at have indordnet sig perfekt under det system. Det samme gælder vel for Sverige.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 11 oktober 2009 - 16:25 - Svar

Det er jo himmelråbende naivt – vaske politi biler!

Problemet er at problemet er uden løsning. Findes der en løsning er den så massiv, at den også er massivt omkostningsfuld økonomisk.

Opdragelsen foregår i hjemmet, og hvis den ikke foregår der, kan andre kun samle de sørgelige rester op.

Hvis der skulle gøres noget, skulle børn i farezonen fjernes fra de er før skolelalderen og indsats udføres for at de får en skolegang, de kan bruge til noget, nogle andre kammerater, nogle sunde fritidsinteresser.

Kommunernes budget er allerede overbelastet på det område, og vi taler om tusindvis af unge, der egentlig har behov for dette.

I Århus måtte de endda sende de allerede tvangsfjernede børn tilbage til de forældre de var fjernet fra, fordi rammebudgettet var brudt.

“Og samtidig med at 2008-budgetterne for udsatte børn og unge skrider, erkender kommunerne, at de ikke ved, om de mange penge til indsatsen bruges rigtigt – for problemet vokser og vokser, og det koster efterhånden samfundet over 12 milliarder kr.”

http://politiken.dk/indland/article605430.ece

Det er blot et af de eksplosivt voksende udgiftsområder, dem har vi i forvejen mange af.

Så skal man se på noget, er det da først og fremmest hvad der virker og koster mindst.

Det de foreslår virker ikke, måske mentoren, hvis vedkommende er rigtig dygtig.

Vivi Andersen

Posted: 11 oktober 2009 - 17:14 - Svar

Hvad danerne kalder svenskerne er meget sobert.

Det er Arvefjenden både når der er tale om fodbold og om historie.

Jeg husker ikke hvem vi har ligget mest i krig med – svenskerne eller tyskerne ?

Men det er kan næsten kommet ud på det samme, da svenskerne og tyskerne har en del tilfælles i retning af det prøjser-agtige – og svenskerne med franskmanden, når det gælder selvglæde.

Vi selv …..bop,bop,bop hvis jeg må foreslå noget så de seje Skottere/Englændere, da jeg selv mener danerne har mere tilfælles med – og større umiddelbar forståelse af – dem.

Desværre kan jeg ikke anvende smiley – så til side med pjanket.

Ja, Mette, det er ret ubehageligt det der med EUs skygge-diplomatiske korps, som har fungeret en tid ud fra den opfattelse at Lissasbon-traktaten allerede ER en realitet, og det UDEN at europæerne har anet en bønne om det !

130 diplomater bemandet med en stab på tilsammen over 5000 medarbejdere …. det skulle man ikke tro sådan kunne “gemmes” for offentligheden, da det må koste en del af aflønne disse mennesker.

Men befolkningerne i EU-landene er, som sædvanligt, dårligt informerede.

Hvor er det i grunden arrogant !

Proclus

Posted: 11 oktober 2009 - 17:23 - Svar

“…der hvor forældrene har svigtet…”

Men de unge militsfolks forældre har ikke svigtet!

Det er her profeten ligger begravet. Disse unge mænd har modtaget en klassisk islamisk opdragelse som muslim-familiernes
små ærede og elskede jihad-sheiker, hvis fineste opgave det er at “fåkke” med de vantro. Helst så hårdhændet så muligt.
Men myndighederne bliver ved med at tro, mod åbenlys erfaring, at fattigdom i alle mulige og umulige former er kernen.
Hvis bare bette Ibrahim og halte Hasan ikke var tvunget ud i snavset af vores strukturelle racisme og BENHÅRDE kapitalisme, så ville de blomstre som nyttige og fredelige samfundsborgere. Derfor må vi give dem mentorordninger, klubber, tehuse, bazar, moske, “respekt” og statsborgerskab og det lige nu! de skal rummes og inddrages, så kan de altid sætte ild til det hele senere.

Muslimerne herhjemme er kun lige begyndt på deres jihad imod os!
Hvorfor?
Fordi de efter godt tredive år endelig har etableret solide enklaver, hvorfra de kan udfører deres razziaer.
Meget længere er den ikke! Det hele står forresten i Koranen, men den smukke bog kunne Helle og Villy da aldrig finde på at tilsmudse med deres små vantro pølser, det ville jo være islamofobi!!!

  Janne

  Posted: 11 oktober 2009 - 20:17 - Svar

  “Det hele står forresten i Koranen, men den smukke bog kunne Helle og Villy da aldrig finde på at tilsmudse med deres små vantro pølser, det ville jo være islamofobi!!!”

  Go’ humor – og en rigtig god pointe. S og SF behandler islam som überreligion, ved ikke at ville kritisere dens intolerance overfor anderledes troende og tænkende mennesker. Det er ikke rart at se engang progressive og folkelige partier så kuede og underdanige når det gælder en religion.

  S og SF’s mangel på kritik af islam, gør S og SF ufolkelige og religions elitære samt reaktionære.

   Proclus

   Posted: 11 oktober 2009 - 21:25 - Svar

   “så kuede og underdanige”

   Ja, de voksne kan også være bange! 🙂

   Men også sjovt ligeglade og netop reaktionære. Islam som burde beskæftige vores politikere 24/7 er og bliver for dem en sjov uklar klat uden rigtig betydning eller konsekvens.
   Man sejler rundt i nogle forestillinger om verden der er ganske utidssvarende og desværre til fare for os alle.

Vivi Andersen

Posted: 11 oktober 2009 - 17:28 - Svar

Thomas B.H.

Problemet er i hovedparten af tilfældene kulturbestemte .

Men det vil politikerne jo ikke tale om.

For de ved ganske udmærket, at der ikke er nogen løsninger på de problemer der opstår når en kultur med herrefolks mentalitet skal leve SAMMEN MED en kultur de betragter som mindreværdig og foragtelig og som de ingen ønsker har om at indordne sig sammen med !

De af danerungerne der ikke kan opføre sig tåleligt dem er der måske håb for via genopdragelse, altså anbringelse på døgninstitutioner .

Men de andre …..

Noget andet i den forbindelse er, at vi kan lige så godt se at få kigget dette i øjnene da der fremover ikke vil blive færre, men flere af samme slags.

Vivi Andersen

Posted: 11 oktober 2009 - 17:39 - Svar

Proclus .

PRÆCIST beskrevet !

Sådan forholder det sig nemlig og det VED man godt når man har tygget sig igennem diverse islamiske tekster, læst islams historie og kigget på hvad der foregår rundt omkring i de øvrige vestlige lande.

Ikke engang Europas egen historiske “forbindelse” med Islam får de Gode Mennesker til at tænke på muligheden af, at det måske godt kunne være den 3. Jihad, der er i sving.

Mette

Posted: 11 oktober 2009 - 17:43 - Svar

Her har du lidt tal, Vivi, og der er også en engelsk rapport om forholdene.

Hvorfor skriver aviserne ikke noget om dette kæmpeforetagende?

“Friday, September 04, 2009

New Research: EU diplomats spend £3.4 billion promoting ‘a country called Europe’

•EU foreign service now costs £3.4 billion a year•The property portfolio of EU embassies is worth £55 million

•EU ambassadors earn up to £244,000 a year •Former ambassador to Washington DC expresses concern at report’s findings A new study by the TaxPayers’ Alliance reveals the huge size, scope and cost of the EU’s own diplomatic service, which has quietly grown to effectively challenge the British Foreign Office around the globe. The report, which includes a foreword by Sir Antony Acland KG, GCMG, GCVO, former UK ambassador to the USA between 1986 and 1991, exposes the way in which the European Union’s External Relations programme has used huge quantities of British taxpayers’ money to progressively usurp the nation’s global standing.”

http://tiny.cc/eHJW3

Janne

Posted: 11 oktober 2009 - 20:07 - Svar

Svenske Sundström skaffer SD mange vælgere, vil jeg tro, sådan som hun bruger al sin energi og tid på danske forhold, i stedet for at vise solidaritet med de mange svenskere, der udsættes for chikane og vold. At hun kan få sig selv til at vælge det urimelige fokus.

Janne

Posted: 11 oktober 2009 - 20:24 - Svar

“S og SF halser efter deres egne gerninger. Søvndal, Thorning og Vestager skulle vaske politibiler om nogen.”

Ha ha 🙂 I den grad!

Janne

Posted: 11 oktober 2009 - 20:32 - Svar

Tid til lidt mere go’ humor. Se lige pragtfulde Elizabeth Taylor og husbond her. 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=t085jLfApCQ&feature=related

Jonny

Posted: 11 oktober 2009 - 21:04 - Svar

@Vivi Andersen
Englændere? Det var illa – då finns det alltså icke mycket hopp för er heller…

För övrigt, hellre Preussen än det nuvarande “Turk”-tyskland!

Robin_Shadowes

Posted: 11 oktober 2009 - 22:45 - Svar

“Nu förstår ni , Det är inget annat än en kriminell uppgörelse”

Enligt en kommentar på Politisk Inkorrekt så var Trez med om ett rån i en bingohall i februari. Hon lär ha vittnat mot gärningsmännen och således har det varit frågan om en ren avrättning som hämnd. Hon träffades tydligen av bara ett enda välriktat skott i huvudet till skillnad från albanen som fick ta emot många. Om det sedan var albanen eller den svenska tjejen som var det verkliga målet får väl framtiden utvisa.

steen

Posted: 11 oktober 2009 - 22:50 - Svar

@ Robin: Jo, jeg så det godt i den lange tråd på Flashback. Men jeg kunne kun gengive lidt af det de skriver. De der har lyst, kan selv dykke ned i det.

Fröken Sverige

Posted: 11 oktober 2009 - 22:59 - Svar

Rakt på sak och helt sant om Sverige! Pittelkows lysande debattinlägg finns nu översatt på svenska:

http://imittsverige.blogspot.com/2009/10/ralf-pittelkow-sverige-som.ht ml

I övrigt: Grattis till segern igår! Men jag önskade ärligt att både Sverige och Danmark skulle komma med till VM. Mycket roligare när det är flera nordiska lag att hålla på.

Mvh

/FS

Robin_Shadowes

Posted: 12 oktober 2009 - 07:42 - Svar

Steen, jag är bannad på Flashback så är där ytterst sällan numera. Men PI har dementerat detta rykte i vilket fall som helst.

Robin_Shadowes

Posted: 12 oktober 2009 - 07:46 - Svar

Av döma av debatten på Exilen förtjänade inte Sverige att vinna. Nu vet jag ingenting om fotboll så jag får väl ta dessa herrar på deras ord. Gratulera Danmark till vinsten kan man ju göra ändå.

morlille

Posted: 12 oktober 2009 - 08:28 - Svar

Jeg ser, at Villy på fotoet har hænderne plantet i lommerne. Tankevækkende!

Leave a Comment