20
okt
Seneste opdatering: 20/10-09 kl. 1543
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

1) “Ett tiotal” virksomme terrorgrupper i Sverige:  SÄPO: “Det er lidt meget.”

2)  Malmø vil få muslimsk flertal i nær fremtid : SBC:  “Nej, det kan man ikke vise med statistik.”

3) Voldtægt, Islam og Europarekord: “Nej, Det er ikke sandt at Sverige har størst antal anmeldte        voldtægter i Europa” (uden nærmere dokumentation.)

Til 1) Det ved kun SÄPO, men de siger ikke meget. 2) Malmø har en skønnet  muslimsk andel på 25-30 %. Indvandrede under 18 år er  i flertal, i befolkningen som helhed stærkt på vej til at blive det. Med den nuværende  udvikling vil byen uvægerligt få muslimsk flertal på et ikke alt for fjernt tidspunkt.  3) Åkesson burde ikke koble religion til voldtægt, der er ingen undersøgelser til at støtte det. BRÅ har konstateret en stærk overrepræsentation i fremmedandelen – og endelig, hvilket andet Vesteuropæisk land har da flere anmeldte voldtægter end Sverige? (Se DN april 2009: Sverige har flest anmälda våldtäkter i Europa.) Man kan nu vurdere kvaliteten af SVT´s stort anlagte gendrivelse. Vi går stadig ud fra at Åkesson ikke er så dum at han ville formulere rubrikken i Aftonbladet “”Muslimerna är vårt största utländska hot”, at det altså er AB der har lavet et bagholdsangreb. Sandheden er, at det svenske etablissement kommer på hælene i en fri diskussion. Det er psykologisk set skruet så magtfuldkomment sammen, at man må tiltænke dem kapacitet til at gribe til hvilke midler som helst. Det mediale tæppebombardement af Åkesson fortsætter, man orker ikke læse det, men ligner så småt panik før lukketid. Alle de skinhellige “opinionsdannere” står i kø som kunderne til et feltbordel. Expressens Ulf Nilson skriver – ikke  i sin egen avis, naturligvis, den er kyst for mange år siden, men på Newsmill:

Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson har gjort sitt land en tjänst genom att komma ut på banan och tala om precis vad han tycker om Islam – det största hotet sen nazismen.[..]

Jimmie artikulerar, med pukor och trumpeter, vad mååånga svenskar tror och tycker. Jimmie smeker fördomar och överdriver faror, men – och detta är just nu viktigare – han ger det tysta Sverige, det Sverige som gått och undrat varför ingen säger något, han ger detta Sverige en röst. För detta får han applåder och att applåderna kommer att omsättas i röster 2010 kan vi vara övertygade om. Det är högst tänkbart att SD efter det valet blir en viktig – och alldeles öppen – maktfaktor i landet. Om det blir så vet vi varför. Det beror på att det politiskt korrekta Sverige alldeles för länge försökte tiga ihjäl de misshagliga. Politiker och media smet från den viktigaste debatten på många, många år. Nu får de skylla sig själva… Expressenslegend: Aftonbladets Jan Helin gör vårt land en tjänst. (Se også Aftonbladet förvränger min debattartikel og hør Jimmie Åkesson om islamkritiken i Aftonbladet – Intervju i P4 Extra.)

– En kommentar her af “Skåning” sammenfatter meget godt den almindelige stemning på nettet idag:

Jag tycker detta är minst sagt humoristiskt. Humorn består i att Jan Helin, AB är så förbannat mentalt inavlad att han faktiskt tror att han genom denna publiceringen har visat SD:s “rätta ansikte” och att detta skulle vara till nackdel för partiet! Han tror alltså på fullt allvar att hans egna kulturradikala innerstadsboende journalistpolare är representativa för den vanlige svensken. Så korkad är han.

Jag anser att artikeln av Åkesson är mycket bra (även om jag tvivlar på att han har författat den själv). Detta klarspråk om islam har gjort Geert Wilders parti till en 20-procentare och näst störst i Holland. Det kommer bara att gagna SD och pricken över i:et hade varit om han blev åtalad för HMF. Det enda jag tycker var liiiiiiite oförsiktigt, är att han framför att de flesta våldtäktsmän är muslimer. Det är en uppgift som är fullständigt omöjlig att bekräfta. Även i danska och norska undersökningar så är det “icke-västliga” invandrare som är extremt överrepresenterade. Det förs inga register över religionstillhörighet så han lämnar en oförsiktigt öppen gard där, och det är onödigt.

Machangamas og Stjernfelts glemte misteltene

Islamdebat ligner ikke noget andet. Det må skyldes emnets ekstremt følelsesladede karakter, at selv højtuddannede akademikere i høje stillinger som Jacob Machangama og Frederik Stjernfelt, i en tekst de ellers havde alle muligheder for at gøre vandtæt, blotlægger uargumenterede antagelser og fortielser, som enhver nogenlunde velorienteret rugbrødsblogger uden samme CV kan påvise. Her fortæller de to hvad der efter deres mening er galt med Trykkefrihedsselskabet og Geert Wilders.

Aldeles fraværende er spørgsmålet om hvad islam er, og hvorfor forfatterne ikke mener at denne religion/ideologi udgør et væsensforskelligt problem fra andre antidemokratiske pestilenser. Vi ved det, og Machangama og Stjernfelt ved det: Der findes en særdeles omfattende litteratur plus dagsaktuelle blogs der fremlægger argumenter for at denne hybrid ikke ter sig som noget andet kendt, og dette endda med udførlig dokumentation fra historien og fra vor tid. Machangama og Stjernfelt ignorerer uden videre denne empiri, og begræder at islam tilsyneladende ikke tilstås fulde rettigheder på linje med hjemlige bevægelser. Fair nok, det er et reelt synspunkt, men det bliver først validt når man argumenterer at denne religion/ideologi rent faktisk kan tackles som andre samfundsproblemer – og det gør de to altså ikke, de fortier bare. Af de to er Jacob Machangamas tilgang særdeles genkendelig: Han skøjter udenom ethvert konkret islæt i islam. Stjernfelt udviser ikke helt den samme glathed, men han (det er formentlig rimeligt at antage at dette er hans ord) falder ind i ikke-essentialistisk floskelsprog i indvendingen imod at dogmer og tekster determinerer adfærd. Igen, et fair synspunkt, men så må han f.g.m. også henvise til alternativ pluralistisk/ikke-supremacistisk ortodoksi, samt forholde sig til det faktum, at den vestlige verden er påført et problem af folk der altså mener at de står for den sande – og supremacistiske – islam. Denne kendsgerning kan ikke relativiseres væk, men som Machangama er Stjernfelt altså tavs.

Her opstilles ækvivalens mellem forbud i defensivt øjemed, og OICs krav om særrettigheder for islam. Wilders’ “præmis” om den overhængende trussel fra islam bliver uden argumentation forkastet:

[…] Wilders vil så begrænse ytringsfriheden – og de relaterede frihedsrettigheder som forsamlings- og religionsfrihed – når det gælder islam ud fra samme præmis om, at islam – som sådan og uden skelen til individuel adfærd – udgør en overhængende trussel mod demokratiet. Der er også lighedspunkter mellem Wilders’ forslag om at undtage islam (og dermed praktiserende muslimer) fra beskyttelse af frihedsrettigheder og de muslimske landes kampagne i FN for at undtage islam fra kritik og diskussion. Wilders kræver således særforbud mod islam, mens OIC-landene kræver særrettigheder for islam. Begge forslag er uforenelige med den vestlige frihedstradition, som ytringsfriheden udspringer af.[…]

“Kirke, synagoge, moské” – et fedt, mener forfatterne. Desværre uden argumentation:

[…] Men Wilders’ egne forslag til bekæmpelse af islamisering er i direkte strid med the First Amendment. Denne bestemmelse beskytter ikke bare ytringsfriheden, men også forsamlings- og religionsfrihed, fordi disse frihedsrettigheder er uadskillelige. Udøves religionsfriheden i en kirke, synagoge eller moske, er der således tale om, at moskeen, synagogen eller kirken danner ramme om udøvelse af forsamlings- og ytringsfrihed. Selv hvis man skulle give Wilders ret i at islam ikke er en religion men alene en politisk ideologi, ændrer analysen sig ikke afgørende. For ytringsfriheden gælder både for ideologier og religioner. Under den Kolde Krig forbød man ikke DKP eller andre kommunistiske organisationer på trods af den klare fare kommunismen udgjorde for demokratiet. […]

Kulturalismen ses også når Selskabets formand i en artikel på Sappho forklarer bandeproblemer i Tingbjerg og andre ghettoer som havende ”alt med religion at gøre” og værende ”udtryk for et ønske om erobre land og uddrive eller undertvinge den lokale vantro befolkning”. Med andre ord er folks handlinger determineret af religion som kun kan forstås i én fortolkning. […]Jacob Machangama & Frederik Stjernfelt: Ytringsfrihed også for ens modstandere

Man kunne ønske at stille forfatterne disse helt klare spørgsmål som de altså er gledet udenom her: Hvis truslen fra islam nu var “overhængende” som Wilders antager, ville det så efter jeres mening være forsvarligt at ophæve denne religion/ideologis beskyttelse af traditionelle frihedsrettigheder? I antager tilsyneladende at dette ikke er tilfældet. Hvad er argumenterne herfor, og hvordan kan (postulerede) alternative tolkninger af en religion ophæve truslen fra traditionelle, supremacistiske tolkninger? (LFPC).

Selvmordsjøderne – Israel på psykologbriksen

Det ser ud til at fænomenet ‘suicide Jews’ som jeg refererede en psykoanalytisk tilgang til i går, faktisk er omdebatteret i jødiske og israelske kredse. Vinklingerne er åbenbart mangfoldige, her drejer det sig om uforløste kollektive traumer over holocaust der afreageres på palæstinenserne. Via Gates of Vienna (LFPC):

[…] While I myself have reservations about the concept of Jewish “self-hatred” – though for very different reasons than [Guardian contributor Antony] Lerman – it seems to me that his thinking on the matter is rather confused. To give just one example, consider his assertion: “Far from being the antithesis of Jewish self-hatred, it is arguable that Zionism was actually a display of it.” Really?

Moreover, in his most recent article, Lerman hardly helped his case when he praised a conference held last week at Birkbeck, University of London, which explored the subject “Sites of Conflict: Psycho-political Resistance in Israel-Palestine.” Lerman explained that this conference “was prompted by the work of a group called Psychoactive – Mental Health Professionals for Human Rights” and he highlighted the contribution of Professor Uri Hadar of Tel Aviv University, an Israeli psychologist, who “sought to explain ‘Israeli brutality towards Palestinians and what enables it.'”

According to Lerman, Hadar presented a “troublingly controversial” argument by suggesting “that Israel has never been properly able to mourn the mass murder of six million Jews, thus never properly assimilating it into the Israeli psyche, and that this has led to [a] ‘full-blown Palestinian Holocaust being part of an unconscious Israeli itinerary.'”

That is indeed a “troublingly controversial” argument, to say the least – though at the Birkbeck conference, it was immediately given a veneer of respectability with a reference to Primo Levy, whom Lerman described as “perhaps the most respected moral voice and witness of the Holocaust.” But there is nothing remotely respectable about the ramblings regarding the “Israeli psyche” – which is of course meant to be the Israeli Jewish psyche. There is also nothing original to this “psychologizing,” since it has become rather fashionable in certain circles to put the Jews on the couch to diagnose the supposed pathologies of their collective psyche – in fact, Antony Lerman is among those who has tried his hand at this endeavor.

There are two superb critiques of this latest fashion from a left-wing political perspective: one is an article by David Hirsh published in April in the Jewish Chronicle, the other is a post by Shalom Lappin published on normblog in May. Lappin describes the “psychologizing discourse” as “a vintage case of pseudo-science in the service of prejudice” and emphasizes that it is used to lend respectability to “attitudes and assumptions that would be inadmissible if expressed in traditional terms.” […] Petra Marquardt-Bigman: ‘Psychoactive’ against Israel

Die Weisse Rose og Islam

Den 88-årige Suzanne Zeller-Hirzel, der er en af de to sidste overlevende medlemmer af den berømte modstandsgruppe Die Weisse Rose og var Sophie Scholls bedste veninde, er i dag medlem af den tyske borgerets- og anti-islamiseringsbevægelse Bürgerbewegung Pax Europa (BPE). I et interview, der er offentliggjort i en oversat engelsk udgave i New English Review trækker den gamle dame paralleler mellem hendes og hendes venners kamp mod det nazistiske regime under krigen og kampen mod islams udbredelse i nutiden. Om lighederne mellem de to tankesæt har hun følgende kommentar:

“Fanatismen, påstanden om at besidde den absolutte sandhed og den åndelige simpelhed er meget ens, såvel indenfor islam som indenfor nazismen.”

Susanne_Zeller-_Hirzel

Adams: You are now involved in the “Peoples Movement PAX EUROPA” (BPE) in Germany. We understand this to be one of the more important anti-Jihad organizations in Germany. What prompted you to get involved in the anti-Islamist movement?

Zeller – Hirzel: I read many, many books on the subject; especially the books by Mark Gabriel (see “Islam and Terrorism”). So I realized that one must not simply accept these things passively but also do something about it. One must support this cause by necessity.

Adams: Do you see similarities between Islam and Nazism? If so, what are these similarities?

Zeller – Hirzel: The fanaticism, the absolute claim of possessing the only truth and the spiritual simplicity are very similar between Islam and the Nazism.

Adams: Do you view opposing Islamization as the same battle you were fighting when the White Rose fought Nazism?

Zeller – Hirzel: Not quite yet. Critics of the Nazi ideology were then immediately arrested. We have not yet reached that point. But if we do nothing, it will come back to that. Then they might lock up the critics of Islam.

Adams: In your view why is it so difficult to explain the threat of Islamization to the public? What is stopping us from getting our message across to the public? What can we do better?

Zeller – Hirzel: The general indifference to religious matters make it difficult. The public believes we to have to be “fair” to everyone. That is counterproductive. Additionally, there is general prosperity with a relatively high standard of living that makes people lazy. I say: Only education can help. Education can aid.

Adams: What is the best way to approach a person who knows nothing about Islam? How do we build a base of support among people so that we are never in the desperate position that entrapped you, Sophie and the heroes of the White Rose resistance group?

Zeller – Hirzel: As I said before: Education! We need to conduct neighborhood meetings, community and church events. The distress in the population is indeed there, but apparently not big enough. “Hitler is the scourge of God,” once said Robert Scholl, Sophie’s father. But he was then promptly convicted.

Adams: When you and your colleagues of the White Rose were leafleting in Munich and elsewhere, did you believe that the population could be converted to anti-Hitlerism?

Zeller – Hirzel: Yes, we really believed that. We actually thought we could move public opinion. Even if it happened to be in vain, we tried it before history. And yet we were afraid. The very few supporters we had were scared. We were afraid of death sentences, meted out by Freisler’s People’s Court, afraid of his screaming. But screaming is also a weakness.

Adams: We know that the memory of Sophie Scholl, you and your colleagues is held in great esteem across the world by lovers of freedom and justice. How best do we motivate people today to fight against the Islamization of Europe and the West?

Zeller – Hirzel: I think something terrible needs to happen before Germans awaken. 9/11 was too far away from the German people. The churches fail miserably in the task of informing people about Islamic ideology. That can only happen through grassroots activism, education and instruction. Even if in Europe the churches play an increasingly smaller social role, the people ought to be agitating in church institutions, in the parishes and so forth.

Adams: What words of encouragement can you give us to help in our fight against the enemy of freedom, and humanity?

Zeller – Hirzel: Strive for Unity. It makes resistance powerful and courageous!

Adams: Thank you, Mrs. Zeller- Hirzel, for your thoughts and comments. It is an honor to interview you. You, Sophie, Hans and Kurt and all of your colleagues are heroes to us and to all who love life and liberty and oppose barbarism, totalitarianism, and hatred.

New English Review: The White Rose: An Interview with Mrs. Susanne Zeller- Hirzel


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Skeåning

Posted: 20 oktober 2009 - 04:58 - Svar

Håller med “skåning” Det var en mycket bra formulerad artikel av Jimmie Åkesson, som fick mycket stöd bland läsarkommentarerna på aftonbladet där den publicerades. Även på andra debattsidor som newsmill har man kunnat utläsa av kommentarer att artikeln fått en stort stöd och sympatier. Aftonbladet stängde i vanlig ordning sin kommentarsfunktion efter ett tag. Jag skulle uppskatta att runt 90% av kommentarerna sympatiserade med artikeln. Som skåning skrev, det var en liten miss att skriva att majoriteten av våldtäktsmännen är muslimer, det går inte att stärka. Däremot finns där en grotesk överrepresentation bland våldtäktsmännen av män från länder där den muslimska kvinnosynen är dominerande och genomsyrar samhället. Det kan man utan tvekan statistiskt hänvisa till.

Janne

Posted: 20 oktober 2009 - 11:10 - Svar

Godt at der nu for alvor er kommet hul på bylden i Sverige! Og godt at der bliver skelnet mellem islam og muslimer. Islam er en religiøs tankekonstruktion som af mange bruges politisk. Muslimer er mennesker. Mange er desværre hjernevaskede med religion og religiøse dogmer, fra de er helt små af, hvilket de ikke selv har valgt.

li

Posted: 20 oktober 2009 - 11:22 - Svar

Det kan da godt være, det var en fodfejl! at skrive at hovedparten af voldtægtsmænd er muslimer.
Men det ændre jo ikke problemet, at det faktisk er mennesker der er opvokset med iSLAM’s syn på kvinder, der er overrepræsenteret i voldtægts statestikkerne, heraf må kunne udledes, at der faktisk er noget galt med iSLAM’s kvindesyn.
Det er jo heller ikke usædvanligt at iSLAM inspireret! mænd råbes luder efter vantro kvinder.
Så noget galt er der altså med muslimernes kvindesyn.

Bare det, at muslimerne hælder deres kvinder i sorte mobile affaldssække, siger vel lidt om deres forkvaklede kvindesyn og manglende respekt og anderkendelse af kvindekønnet.

Hvis vi nægter at se problemerne i øjnene og bare hæfter os ved, at ikke alle muslimer er voldtægtsforbrydere, jamen, så overses problemerne med iSLAM’s kvindesyn, der faktisk er årsagen til disrespekten for kvinderne og nogle muslimers forkvaklede selvtægt, fordi vantro kvinder selv er skyld i voldtægt fordi de ikke følger iSLAM’s påbud om tildækning!
Derfor er voldtægts raten højere blandt muslims inspirerede mænd end andre religiøse grupper, fordi iSLAM har et forfærdeligt kvindesyn og en mærkelig apartheid opdeling af mennesker, i vantro der skal bekæmpes og rene muhammed tilbedere.

  Janne

  Posted: 20 oktober 2009 - 15:26 - Svar

  Jeg er lige så rasende over de klamme og barbariske skikke som du er. Forhåbentlig kan vi ved at vise modstand modvirke at de får lov til at sprede sig endnu mere. Forhåbentlig kan vi med tiden mindske disse intolerante religiøse skikke, vaner, udenadslære og fordomme. De hører ikke til i et demokratisk og frihedselskende og åbent samfund.

JensH

Posted: 20 oktober 2009 - 11:29 - Svar

@Janne

“Godt at der nu for alvor er kommet hul på bylden i Sverige”

Tjoh, men svarer det ikke lidt til at skændes om hvem der fik den ånssvage ide at sætte den kostbare vase på en usikker reolhylde, efter hylden er drattet ned og vasen smadret??

  Janne

  Posted: 20 oktober 2009 - 15:22 - Svar

  Tjo, men vi kan jo ikke skrue tiden tilbage eller lave den tid der er gået om, vel. 🙂 Vi må også tro på at flere og flere små skridt i den rigtige retning batter, synes jeg. Opgivelse batter i hvert fald ikke en disse.

JensH

Posted: 20 oktober 2009 - 12:55 - Svar

Så har den Norske konge for alvor fået ørene i den politiske korrekte kødhakker. Og hvorfor?? Jo fordi hans majestæt på et besøg i en af Oslo’s moskéer har givet udtryk for, at det norske kongehus også i fremtiden bør være kristent, (det står faktisk i den Norske grundlov at monarken skal være kristen):

http://jp.dk/blitz/article1856784.ece

  PB

  Posted: 20 oktober 2009 - 14:17 - Svar

  “Man” må jo så mene at der uden problemer skal kunne komme en muslim som regent?

Magnus

Posted: 20 oktober 2009 - 13:19 - Svar

Jan Hjärpe, islamologen i SVT-reportaget, tror jag försvarade antisemiten och förintelseförnekaren Ahmed Rami. Ahmed Rami är en propagandist som har kontakter med såväl nazister som islamister (t ex vår svenska radikala islamist Muhammed Omar), så när Jan Hjärpe drar valsen att Åkessons artikel har drag av nazistisk propaganda (vilket är befängt) kan tänka på vem Hjärpe försvarat och därmed hans brist på trovärdighet.

  peerpede

  Posted: 20 oktober 2009 - 14:11 - Svar

  Helt korrekt Magnus, Jan Hjärpe är i samma sällskap som den ökända Islamisten Mohammed “mulla” Omar och delar av den svenska ultra-höger där idogt attackerar Israel och öppet visar avsky för demokratin.

  Det hade varit mer klädsamt om SVT hade riktad uppmärksamheten åt det hållet istället för att nagelfara Jimmie Åkesson för hans öppenhjärtiga artikel om Sveriges tillstånd.

  Med det vil jeg sige at de sidste 24 timer kommer at huskes i lang tid, Sverige har nu brudt isen og reaktionen på Åkessons artikel viser til 100% at SD-partiformanden har ramt sømmet på hovedet og bare det faktum at Sveriges største avis indenfor de sidste 24 timer har skrevet mindst 25 artikler med målet at eliminere Åkesson og Sverigedemokraterne, siger vel alt om den kollektive hjerneblødning der har ramt det ellers så velkontrollerede og politisk korrekte Sverige.

  ps. Detta från en Dansk i Sverige.

   Janne

   Posted: 20 oktober 2009 - 15:17 - Svar

   “Med det vil jeg sige at de sidste 24 timer kommer at huskes i lang tid, Sverige har nu brudt isen og reaktionen på Åkessons artikel viser til 100% at SD-partiformanden har ramt sømmet på hovedet…”

   Det synes jeg at du har helt ret i. Bare det at artiklen bliver trykt i Sverige. Selvom det er en ekstrem sej dej at bokse i, så er det altså nødvendigt at have lidt tålmodig – og også erkende når der sker noget positivt. Det er en ordentlig skude der skal vendes.

PeterK

Posted: 20 oktober 2009 - 14:12 - Svar

Som jeg har udbredt mig om tidligere, kan opdelingen vestlig/ikke-vestlig ikke bruges til noget som helst. Man kunne få mere gavn af at opdele verden i det nuværende “vestlig” inkluderende Ukraine, Hviderusland og Moldavien. En anden gruppe skulle så være OIC landene og sidste gruppe resten af verden. Det ville give statistikker, der kunne bruges til noget. Nogle vil stødes over grupperingen IOC landene, men kan man ioperere med EU landene som en blok, kan man også operere med OIC klandene som en blok. Samtlige OIC lande har ratificeret Cairo aftalen, ligesom alle EU lande har ratificerer EMRK.

Sverige står foran et større ubehageligt rivegilde hvor den selvudnævnte elite vil blive krævet til ansvar, det samme vil også ske her. Vi er på vej, der hamres løs i blogs, og der trykkes læserbreve i det omfang det når gennem den SF-stemmende redaktionssekretær, men et juridisk bindende og vælgermæssigt opgør har vi ikke haft endnu. Det lykkes nok at trække velfærdskortet til kommunevalget, men til folketingsvalget tror jeg ikke den går mere.

JensH

Posted: 20 oktober 2009 - 14:28 - Svar

@Peerpede

“Sveriges største avis indenfor de sidste 24 timer har skrevet mindst 25 artikler med målet at eliminere Åkesson og Sverigedemokraterne,”

er det DN du hentyder til??

  peerpede

  Posted: 20 oktober 2009 - 15:14 - Svar

  Jeg mener Aftonbladet, men de är måske ikke lige store som DN.
  Ellers er essensen vel ikke så svær oavset det er DN eller “AftonHoran” det drejer sig om.
  Det er medietsunamin af anti-SD artikler i Svensk medie og kvaliteten af skytset det drejer sig om.

JensH

Posted: 20 oktober 2009 - 14:31 - Svar

@Peerpede

For hvis det er DN så må man sige at deres Danske ‘søster-avis’, Politken, efter bedste evne prøver at skræppe med:

“Fremmedfjendsk parti vækker debat i Sverige

Formanden for det højreorienterede Sverigedemokaterne erkender, at han ikke har belæg for mange af sine
påstande om muslimer”

http://politiken.dk/udland/article812689.ece

  peerpede

  Posted: 20 oktober 2009 - 15:26 - Svar

  He he, Politiken og Dagens Nyhetar er to alen ud af samma samme “Thøgerstykke” og framstår i disse dage som de “pissliberala” skvadderhoveder de er.

  Det är ett fullständigt mentalt och politisk haveri på gång i Sverige i dessa timmer och ju mer skit de kastar i fläkten, ju mer skitiga blir de själva.

  Reaktionen på Jimmie Åkessons artikel kan utan tvekan jämföras med den reaktion det blev då Mogens Glistrup i sin tid orerade om “muslimer i Danmark” och Sverige lär ha fått sig en ögonöppnare där hete duga…

  Svensk politik lär aldrig bli sig lik efter Åkessons brandfackla mitt i det politisk korrekta landskapet oavsett vilka “experter” det inkallas som brandförsvar att bevara status quo.

  Janne

  Posted: 20 oktober 2009 - 15:44 - Svar

  Uanset hvad så er det ikke SD der brænder huse, skoler, biler, containere mm. af i Sverige…

  Socialdemokraterne og Politiken segmentet i Sverige gør en kjæmpe fejl ved ikke at fokusere på de faktiske og voldsomme mængder af hærværk, trusler og vold der nu forekommer mod svenskere. Det er faktisk mennesker det går ud over. Børn og voksne. Socialdemokraterne og Politiken segmentet i Sverige svigter svenskere – børn og voksne – ved i stedet for at kalde svenskere for fremmedfjendske. Man skal selvfølgelig ikke kalde mennesker, der bliver truet, overfaldet og oplever hærværk for fremmedfjendske. I stedet for at vise at man vil hjælpe de mange familier og institutioner, der er i nød, så maskin-taler socialdemokraterne om at ville ommøblere folkhemmet. Kan beton socialdemokraterne ikke se at vold, trusler og hærværk og masse brande allerede har ommøbleret folkhemmet til ukendelighed i flere områder af Sverige for længst?

steen

Posted: 20 oktober 2009 - 14:59 - Svar

At Politiken anvender AB og Jan Hjärpe som sandhedsvidner, er ikke overbevisende. Deres nybagte RUC journalist tror det antagelig. Carlbom er ubestikkelig.
Nu er ophidselsen i top, men går man Åkesson nøje igennem passer det meste, formentlig også det man ikke har nøjagtige tal på.

Angående voldtægter: man kan nøjes med at sammenligne Sverige med andre nordeuropæiske lande i EU s Daphne II rapport.. Skulle danske og engelske kvinder være adskillige gange mindre tilbøjelige til at anmelde ?

Som jeg citerer Skåning for: De har fuldstændig fejlbedømt folkestemningen, store svenske medier mangler simpelthen kontakt med den. De tror de viser et skrækeksempel (Åkesson) frem, men pludselig genkender hundredetusinder af svenskere den dagligdag de møder, når de åbner deres dør. Det kan ingen journalister hamle op med, selvom de i deres selvbenovelse bilder sig det ind.

Mon ikke man kan spå, at der nu er ved at gå panik i 349 riksdagspolitikere og blandt 18.000 svenske journalister ? Det er nok nu, man skal iagttage deres handlinger nøje, nu de kan begå virkelige brølere. Hvis jeg må citere mig selv: “De kan ikke klare sig i en fri debat”. Et kig på Aftonbladet giver allerede indtryk af anseelig panik:
Måske frygter flødebollen Jan Helin at ryge samme vej som i sin tid Expressens Månsson ? Hvad siger hans arbejdsgivere i SAP og LO ? Har Helin egenhændigt skaffet en borgerlig regering der støtter sig til at stærkt SD ?

@ Magnus: Hjärpe og Rahmi, husker det godt. Her fra Per Ahlmark om Hjärpe:

“SVERIGE HAR kanske Europas mest försåtliga och omhuldade islamologer, alltså så kallade kännare av muslimska rörelser. I olika medier låtsas till exempel professor Jan Hjärpe analysera när han i stället ursäktar de mest extrema. I en understreckare i Svenska Dagbladet (15/7) når han slutsatsen: ”behandla människor som terrorister och de blir det”.Kanske kan Hjärpe i dag förklara för oss på vilket sätt engelsmännen i förväg gjorde dem som sprängde tunnelbanan till ”terrorister”. Var det skolorna eller myndigheterna i Leeds som förvandlade dessa medborgare till massmördare? Eller hade de möjligen hjärntvättats och övertygats av groteska”religionsskolor” i Pakistan och deras anhängare? Professor Hjärpes specialitet är att förneka totalitarismen.

På hösten 1989 försvarade han i Stockholms tingsrätt intensivt den nazistiska radiostationen Radio Islam. Han vägrade se att Ahmed Ramis agitation upprepade Tredje rikets hat och slagord. Hjärpe ville frikänna Rami, som därefter dömdes till fängelse för hets mot folkgrupp.Nu fortsätter han att tjusa till motiv och bakgrund för andra barbarer, vilka när som helst, och var som helst, plötsligt kan börja massakrera oskyldiga människor.”

Man kan studere Rahmis Radio Islam her. Velbekomme.

se iøvrigt:

SvD:S ”granskning” av Åkessons debattartikel

  peerpede

  Posted: 20 oktober 2009 - 15:38 - Svar

  Tack för Ahlmark-länken Steen…
  (svårt att hålla allt i huvudet)

   steen

   Posted: 20 oktober 2009 - 15:45 - Svar

   @ peerpede: Enig. Alle kagler. Man må træde et par skridt tilbage. Åkesson, und kein Ende:

   Fel, fel, fel, Åkesson
   Maria Schottenius: Groteskt, Jimmie Åkesson. Byt muslimer mot judar, och läs.
   Jimmie Åkesson står fast vid sitt inlägg Svenska Dagbladet
   Jimmie Åkesson borde bli chef för Säpo Metro
   Partiledarna fördömer Åkessons debattartikel
   Du är ute och far, Åkesson!
   Ian, Göran och Jimmie vill vara verklighetens folk Sydsvenskan
   Svenska muslimer om artikeln: ”Totalt fel”
   Maud: Du bestraffar en hel grupp människor
   ”SD:s hatbudskap kan locka lättskrämda”
   SD borde välja sig ett nytt folk
   Nej, Åkesson, du får ingen makt
   “Rädda människor tror på Åkesson”
   Åkesson högt upp i det blå – eller långt ner i det bruna
   JK-anmälningar strömmar in
   Peter J Olsson: Irrationell muslimfobi
   Bara simpla rasister
   Öppen, rå och klassisk rasism
   Hatideologi leder till ondska

   ..

    peerpede

    Posted: 20 oktober 2009 - 16:44 -

    Jag har fan aldrig sett en sådan massiv offensiv från svensk media någonsin innan och jag har observerat Sverige på nära håll sen 1975!
    Inte ens Palmemordet väckte samma politiska indignation.

    Desuden er jeg helt overbevist om at Åkesson med sin artikel har sat normen for det kommende års valgkamp og gennem sit udspil tvunget medieverden og det politisk etablissement at bekende farve.

    SD (Sverigedemokratiet) har idag alle kortene åbne og kan uden bekymring sidde stille i båden og med ro i årevis vente på næste panikreaktion fra etablissementet, samme etablissement der allerede har vist tegn på kollektiv nedsmeltning og ikke endnu har vist hverken kraft eller vilje at i fællesskab bekæmpe det “onde”.

    Det er med stor fornøjelse jeg ser hvor hurtigt en ellers uindtagelig “StorSvensk” politik falder som et korthus.

JensH

Posted: 20 oktober 2009 - 15:19 - Svar

@Steen

“man skal iagttage deres handlinger nøje, nu de kan begå virkelige brølere.”

Indtil nu har de jo levet i en boble hvor de kun indforstået ‘debatterede’ med hinanden, og dermed trygt kunne regne med at være ‘pakket ind i vat’, hvor ingen for alvor satte spørgsmålstegn ved de allerede ‘sandheder’. Hvis de nu pludselig skal ud og klare sig ‘på egen hånd’ i den kolde og barske verden undenfor ‘boblen’, ja, så vil de højest sandsynligt begå den ene brøler efter den anden. De vil stå overfor en rasende befolkning som kræver ærlige og konkrete svar på de problemer de oplever i multikulturens virkelighed i Sverige anno 2009. Så kan de selvfede Svenske politikere/opionsdannere ikke længere bare nøjes til at tale i abstraktioner og fylde på med plusord som ‘kulturnerigelse’ og ‘alle mennesker er lige’. Så er der afregning ved kasse 1, og det skulle fryde mig at se TV-billeder fra møder hvor storsvedende Svenske politkere blive heglet igennem af publikum.

Hvis denne artikel af Åkeson virkelig bryder gennem den Svenske lydmur, (som vi håber), ja så er det bare at få tunet ind på de Svenske TV-kanaler. For det bliver underholdning i verdensklasse.

  peerpede

  Posted: 20 oktober 2009 - 15:35 - Svar

  Det är redan klass på scenen.
  Jimmie Åkesson korsfästade Sveriges vice statsminister Maud Olufsson i SVT-morgon på ett ytterst delikat sätt och den annars ytterst högropande glappkäft var fullständigt ställd och svarslös på frågan om hennes oparti, Centerpartiet med en Islamist i leden, kunna tänkas rösta för Sharialag i Sverige.

  Samma Centerparti har två riksdagsmedlemmar där föreslår förbud mot burka/niqab i det offentliga livet, hur det nu går ihop…

  Let the show begin 🙂

Peterk

Posted: 20 oktober 2009 - 15:36 - Svar

Jeg elsker allegorier, og her ligger der 2 oplagte:

Da et barn sagde højt at kejseren ikke har tøj på.

Hver gang man tager uniformen af en diktator, og finder ud af at der bare står en lille halvgammel tyk mand inden i, og alle undrer sig over hvorfor man dog fandt sig i ham..

JensH

Posted: 20 oktober 2009 - 15:55 - Svar

Nu vi taler om medierne, så er der lige en til ‘grineren’ her. Ifølge organisationen “Journalister uden grænser” så har Danmark verdens frieste presse, dog er vi skarpt forfulgt af lande som Finland, Norge, Sverige og Irland:

http://www.berlingske.dk/danmark/danmark-har-verdens-frieste-presse

hvis de 5 lande har de frieste medier, så tør jeg slet ikke tænke på hvor slemt det står til med pressefriheden i resten af verden. Alene det at “Journalister uden grænser” har Sverige i top tale jo næsten for selv mht. hvor useriøs denne ‘kåring’ er. Og i Irland har man mig bekendt netop vedtaget en lov, som væsentligt indskrænker rettten til at kunne kritisere religioner.

Mht. Danmarks topplacering så tror jeg ikke på at DK skulel have den mest ‘frie presse’. Den Danske presse er måske en smule mere åbenmundet end pressen er i andre Europæiske lande, men jeg vil nu stadig tro, at det er USA der har den vidste ytringsfrihed, og samtidig har det mest varierede udbud på nyheds/opions-markedet. Her i Danmark ville medierne holdningsmæssigt kun dække hvad der svarer til det Demokratiske parti, d.v.s. fra det yderste venstre i partiet til den mere centrum-søgende del af Demokraterne. Hele den konservative presse er væk fra det Danske mediebillede sammenlignet med USA.

steen

Posted: 20 oktober 2009 - 16:41 - Svar

@ Jens: Det kan være jeg er miljøskadet af svensk presses benhårde ytringsstyring (pænt ord, ikke?), men jeg betragter dansk presse som meget fri.

Jeg har skrevet frit i den i mange år og det eneste jeg havde at klage over, at Politikens debatredaktører, der kunne skære meningsbærende afsnit ud af en klumme eller et læserbrev. Jeg har stort set aldrig fået noget i hovedet igen.

For snart meget længe siden troede jeg naivt, at nogenlunde de samme vilkår rådede i Sverige. Jeg opdagede meget hurtigt, at jeg skrev ud i den tomme luft. Det kan da være, at de har indført et høfligt “automat-nej” siden dengang, jeg ved det ikke. Jeg opgav dem og er aldrig vendt tilbage.

peerpede

Posted: 20 oktober 2009 - 17:22 - Svar

Steen, den svenske pressefrihed afhænger i høj grad av det budskab det leveres og om skribenten er inde i den politiske varme.
Ubekvemme meninger gøre sig ikke besvær og lofthøjden i debatten er lavere end i en Hobbits hjem.

Synonymt med Svensk pressefrihed, er den kendsgerning at den Koreansk/Svenske journalist Lena Sundström har nomineret till “Augustpriset” for sin bog “Världens lyckligaste folk.” hun skrev under en periode under tre måneder som femtekolonner på Nørrebro i København for at afsløre de racistiske danskere, alt betalt af Aftenbladet selvfølgelig, samme avis der deler ud omtalte Augustpris.

Det findes ikke hverken pressefrihed eller ytringsfrihed i Sverige i ordets betydning, og de der tror anderledes bør revurdere sine holdninger.

  PeterK

  Posted: 20 oktober 2009 - 17:41 - Svar

  Der findes heller ikke frie og hemmelige valg i den forstand vi opfatter det i Danmark. Stemmesedlerne ligger frit fremme, og partierne skal selv komme med dem. Det rammer nye partier uden en stor og dyr landsorganisation hårdt.

   peerpede

   Posted: 20 oktober 2009 - 18:12 - Svar

   Helt korrekt PeterK.
   Jeg delte ud stemmesedler i valget 2006 og på et sted fik jeg dele ud 2 gange da stemmesedlerne var forsvundet!

   Sverige bør kræve overvågning af valget i 2010 da valgfusk er legio i Sverige.
   Har set med egne øjne!

JensH

Posted: 20 oktober 2009 - 17:49 - Svar

@Steen

“men jeg betragter dansk presse som meget fri.”

Det er den da også mht. hvilke læserbreve den tillader. Men jeg tænkte nu specielt på den evindelige kulutrradikale vinkling de har på stort set alle historier de tager op, og det er uanset hvilken avis du køber. Prøv en dag at køb Berlingske Tidende, JP og Politiken, og så sammenlign de artikler der handler om et givent emne, som alle tre aviser tager op netop den dag. Du vil ikke kunne se forskel på vinklingen af dette emne. Læg så dertil de emner de Danske medier tilsyneladende er enige om ikke skal tages op, selvom det ville være særdeles relevant at den Danske befolkning blev informeret om disse emner.

Et godt eksempel på et sådant ‘hush-hush emne’ er den stadig forværrede sikkerhedssituation i Sverige som i høj grad også vil komme til at få konsekvenser for sikkerheden i de Danske gader. Er der andre end Frede Westergård fra Weekend-avisen der seriøst har beskæftiget sig med emnet?? Anna Gaarslev fra TV2 er ihvertfald en katastrofe, der i sin rapportering pludrer ukritisk med på elitens ‘falske melodi’, (hun blev iøvrigt også af Kirkeasyl regnet som en af de ‘positive’ journalister i.f.m. besættelsen af Brorson Kirken). Så nej, jeg er ikke imponeret over de Danske medier, der ikke lever op til deres ansvar som ‘den fjerde statsmagt’.

ole burde

Posted: 20 oktober 2009 - 18:21 - Svar

Om serlvmordsjoeder og selvmordsdanskerere
I Israel er der lige som i Danmark en stor maengde menesker som lider af den politisk korekte begrebsforvirring. Denne uheldige tilstand er ofte kaedet sammen med SKYLDFOELELSER . I Israels tilfaelde har disse skyldfoelelser maaske lidt at goere med Holocaust , og i Danmark har det maaske lidt at goere med en pseudo-kristen trang til at “ofre sig ” for at blive “frelst”.
Virkningen er stort set den samme.
Hvad angaar unoedvendig brutalitet mod araberne,har det stort set vaeret de orientalske joeder som har haft lidt af en tendens ,nok fordi deres bedsteforaeldre var udsat for lignende brutaliteter foer de maatte flygte fra de arabiske lande.
Heldigt nok er der jo ikke saa mange tyskere i omegnen, for ellers havde det maaske vaeret omvendt !

Leave a Comment