23
okt
Seneste opdatering: 24/10-09 kl. 0018
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Etablissementet slår tilbage I. Det er op ad bakke for Sverigedemokraterna- SVT – “fri televison”, blandt venner – spiller nazikortet i ungdomsnyhederne Lilla Löpsedln.og taler naturligvis om muslimer, ikke Islam. Åkessons  problem er, som man kunne se i SvD forleden:

Åkesson: Muslimska män är överrepresenterade i våldtäktsstatistiken. Etablissemanget: Fel fel fel! Det vet vi faktiskt inte! Jaha. Där fick han. Pilutta dig Jimmie! Vi vet faktiskt inte. För vi har slutat föra statistik över brottslingars härkomst, just för att täppa till truten på typer av din kaliber.

SD har stort set alt imod sig. Selv statistikken fra BRÅ – også kaldet Brottsförnekande Rådet. Man kan blade tilbage og se, hvor politisk styret kriminalstatistik og forskning er. Misliebige kræfter, øh, “brune , sorte, grumsede, snavsede kræfter”, skal ikke have  ammunition: “Det är katastrof överallt på BRÅ”. “Rapporterna som de gör är filtrerade, det utövas censur.- BRÅ:s uppdrag är att serva regeringen med forskning och kunskap. Det gör de inte. BRÅ tillhandahåller istället önskad information på beställning av justitieministern och departementet.” – Laila Naraghi fra Olof Palme Centret taler om hvad det skete med jøderne dengang. Jovist, hvad med dagens svenske jøder eller andre svenske vantro, der er udsat for en tilvandret vold, der eskalerer for hvert år ?

SVTs SD-rapportering anmäls , SDs debattartikel var inget tryckfrihetsbrott. Åkessons artikel er udkommet  på engelsk: Ignoring the Dangers of Islamization. Newsmill holder fanen højt: Sen när blev kritik av en ideologi rasism?, Aje Carlbom: Självklart kommer Malmö att förändras av muslimsk invandring. I morgen aften vrider de enige hænder i SVT- Frit Stats TV. Det er svært at forstå deres bekymring, de har sejret knusende og ad Helvede til. Nu kunne de passende kvinde sig op til at administrere den :

Debatt mellan Mona Sahlin (S), partiledare, vice statsminister Maud Olofsson (C) och Lena Mellin, Aftonbladet och Daniel Poohl, tidningen Expo. Agenda redovisar också en opinionsundersökning som visar vad svenska folket tycker om den senaste tidens omfattande publicitet kring Sverigedemokraterna.

»Forbyd Sverigedemokraterna«

Svensk legal-jihad i sin vorden:

Sedan Jimmie Åkesson fick en debattartikel publicerad i Aftonbladet har anmälningarna strömmat in till Justitiekanslern (JK). Vi har tagit del av nio anmälningar. Anmälarna är både män och kvinnor men praktiskt taget alla är muslimer. Tonen från anmälarna är i många fall hård, med bland annat önskemål om förbud mot Sverigedemokraterna. Kunnigheten om lagarna varierar mellan anmälarna men alla är överens om att artikeln borde dömas. Muslimer anmäler Aftonbladet

Farverig hidsighed

Endnu et dødsoffer for de pludrende klassers fikse idéer. BT og Ritzau fortier at manden er libaneser, dvs. “palestinenser”. Vi hænger ikke desto mindre på ham. Vi betaler mange milliarder for at opleve dette og vi hæfter solidarisk.

I dødelig jalousi opsøgte en forsmået mand sin tidligere samlever og sit barn. Han overraskede kvindens nye kæreste, som blev dræbt efter over 60 knivstik. Han huggede som en sindssyg. Også de små oplever det tilvandrede temperament: Fem 12-årige drenge truet til at opgive fodbolden

23 oktober 1956: Ungarns danske martyr

I mit barndomshjem holdt vi morgenaviser og eftermiddagsaviser, det var dengang Weekendavisen hed Berlingske Aftenavis og udkom hver eftermiddag ved 15 tiden. Pressens Radiavis kom én gang om aftenen. Resten af døgnet flyttede verden sig officielt ikke. Menneskene kunne have  mange underlige ting for, vi hørte det ikke. TV var fremtid. Jeg læste aviser før jeg kunne  læse, derfor er de kornede sort-hvide fotos fra opstanden i 1956, noget af det allerførste jeg overhovedet husker. Der skulle ikke så meget til at bringe et lille dreng på færden af, at der foregik noget alvorligt. Men det var noget abstrakt, langt borte, kun vagt skræmmende, men tusinder blev dræbt og såret i kamp for deres frihed. Jeg havde aldrig hørt om diplomaten Povl Bang-Jensen eller hans strid med Dag Hammarskjöld, endsige at Hammarskjöld skulle  være bøsse og sårbar for sovjetisk afpresning, hvad jeg alligevel ikke ville have haft begreb om. P 1 i går bragte mig tilbage til midten af halvtredserne, der ellers var en tryg tid at være barn i, som Tove Ditlevsen skriver, “en lang smal kiste” i et af hendes mest tindrende essays *, en drøm afskærmet fra for megen virkelighed. Den fælles elektroniske vi har nu, der gør det hele noget mere prosaisk. 1956 var danske kommunisters egentlige dødsstød, de fik endnu et ved Prag 1968, men et sekterisk kadaver levede videre i nogle årtier med  en lille bøvs under Knud Jespersen i 1975-77. Man kan spørge Hanne Reintoft om det. Svenske levede ligesom Ole Sohn uanfægtede videre til 1991.Virkeligheden udkommer i mange versioner, men lige nu lever vi gudskelov på erfaringens zenith. Hør historien:

HUNGARY 1956 REVOLUTION

Ungarerne fejrer deres revolutionsdag hvert år den 23. oktober. I 1956 var det dagen, hvor opstanden mod landets kommunistiske styre brød ud i Budapest. Der vil blive lagt blomster og kranse ved mindesmærkerne for heltene fra den gang. Blandt dem er ungarernes “danske martyr”, FN-diplomaten Povl Bang-Jensen. Povl Bang-Jensen er i dag stort set gået i danskernes glemmebog. For 50 år siden ryddede han ellers alle avisforsider.

FN med ramponeret ry
Den voldsomme ungarske opstand i efteråret 1956 efterlod De Forende Nationer med et ramponeret ry. Mange – især europæiske – lande mente, at FN’s ledelse havde forholdt sig alt for passivt. Blandt andet havde Ungarns nye ministerpræsident Imre Nagy tre gange appelleret til FN’s general-sekretær om at sikre Ungarns neutralitet, men generalsekretæren – det var svenskeren Dag Hammarskjöld – besvarede ikke nogen af appellerne.

Blandt dem, der havde et kritisk syn på Hammarskjöld, var den danske FN-diplomat Povl Bang-Jensen. Uoverensstemmelserne mellem de to – Hammarskjöld og Bang-Jensen – blev så alvorlige, at Bang-Jensen blev fyret. Det lagde grunden til ungarernes syn på ham som deres “danske martyr”.

Fundet død på en bænk i New York
Problemerne i FN’s ledelse havde ikke tiltrukket sig den store opmærksomhed i offentligheden. Det ændrede sig den 26. november 1959 – tre år efter at opstanden var slået ned – da der blev fundet en død mand på en bænk i en park i New York. Det var den fjerde torsdag i november, og på den dag falder en særlig amerikansk helligdag “Thanksgiving Day” eller “Taksigelsesdagen”.

Et par amerikanere benytter fridagen til at gå sig en morgentur i parken Alley Pond Park i New York. Pludselig ser de på en bænk liget af en mand. Han er død af et skud gennem højre tinding. Politiet bliver tilkaldt.

Allerede om eftermiddagen anser politiet sagen for at være opklaret. Der har været tale om et selv-mord. Ved siden af liget har man fundet en revolver. Man har fundet et patronhylster, der stammer fra revolveren. Den dræbende kugle er affyret med den fundne revolver. Og der er fundet krudtslam på ligets højre hånd. Og så har man i en lomme fundet en håndskrevet note, der slutter med ordene: “Hvad fejl jeg end har, har jeg været ærlig og ønsket at gøre det rigtige; men jeg undervurderede de kræfter, jeg var oppe imod”.

Selvmord eller mord?
Politiet har identificeret liget. Den afdøde er Povl Bang-Jensen. Og man har fået bekræftet, at mordvåbnet var afdødes egen revolver, og at noten er skrevet med hans håndskrift.

I den debat, som det makabre fund gav anledning til, blev der sat spørgsmålstegn ved, om politiet ikke havde været for ivrigt efter at få lukket sagen. For blot at nævne et simpelt, men problematisk spørgsmål: Bang-Jensens var kejthåndet. Men i det lig, man havde fundet, havde det dræbende skud været rettet mod højre tinding. Tvivlernes mistanke var altså, at liget var blevet anbragt i en stilling, der lagde op til, at der var tale om et selvmord – men at den eller de, der havde placeret liget på bænken ikke vidste, at han havde været kejthåndet. Indvendingen fik ingen kommentarer fra de amerikanske myndigheder.

Det er aldrig blevet afklaret, hvad der skete. Der har derimod været enighed om, at dødsfaldet havde at gøre med hans engagement i opstanden i Ungarn og Sovjetunionens invasion af landet.

Mindet i Ungarn
Povl Bang-Jensen er som nævnt gået i glemmebogen i Danmark, men i Ungarn har udviklingen været den omvendte. Under kommunismen var den antikommunistiske diplomats skæbne ikke noget, der optog sindene. Det ændrede sig med kommunismens fald, hvor ungarerne viste deres interesse for hans indsats til støtte for deres oprør.

Ole Bruus har opsøgt de mindesmærker, som det postkommunistiske Ungarn har sat over ham – både i Budapest og i København. DR P1 Ungarns danske martyr, 16 minutter

MarioDe_Biasi

(*Tove Ditlevsen: Hvis nogen ved hvor det essay står, så skriv gerne. Jeg har alle hendes bøger, men jeg kan ikke finde det.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Robin_Shadowes

Posted: 23 oktober 2009 - 05:56 - Svar

Visst kan man rigga självmord på det viset. Kolla in thrillern Shooter med Mark Wahlberg om ni inte tror mig.

JensH

Posted: 23 oktober 2009 - 09:14 - Svar

OT

Og så til dagens jubel-historie fra det multikulturelle Danmark. Medierne gå idag helt i selvsving over et “Kæmpefald på over 40 procent for gadevold” fra 2007 i Gjellerupparken, hvilket skulle være et “håndgribeligt resultat af mange års forebyggende indsats”:

http://www.berlingske.dk/danmark/kriminalitet-rasler-ned-i-ghettoen-ge llerup

Tillad mig at hælde lidt malurt i bægret, men kunne det fald ikke skyldes at muslimerne efterhånden har fået etnisk udrenset bydelen?? Der er eksempelvis ikke flere overfald på Grønlændere eftersom de for et par år siden blev stenet ud af kvarteret. Er denne historie og vinklingen af den et eksempel på, at de mange skatteyder- penge til foreningen ‘Ansvarlig presse’ allerede nu er begyndt at ‘bære frugt’??

Under alle omstændigheder så er tingene langt fra idylliske i Gjellerupparken. For en uge siden udtalte formanden for bestyrelsen i regeringens “Center for Boligsocial Udvikling”, Asger Aamund, følgende om bydelen:

“Jeg har lige været på besøg i Gellerupparken, og jeg var ved at falde ned af stolen, da jeg hørte, at 9.000 ud af de 10.000 beboere er indvandrere og at 8.000 er på overførselsindkomst,” fortæller Asger Aamund”

http://avisen.dk/aamund-drop-de-midaldrende-sats-paa-de-unge_115924.as px

  PeterK

  Posted: 23 oktober 2009 - 17:59 - Svar

  Og vores allesammens Thyregod, kendt fra diverse blogs som perfid ud over alle grænser, forsøgte at skyde Åmunds tal ned, ved at oplyse at da 44% (fireogfyrre) af beboerne i Gjellerup var under 14, kunne det ikke passe. Det viste sig at være et selvmål, og han forsvandt som sædvanlig tilbage i hullet. I Gaza og PA er tallet 70%. Hvad med at give dem et eller andet tungt arbejde så de falder omkuld i sengen når de kommer hjem – og falder i søvn!

  Victor

  Posted: 23 oktober 2009 - 21:04 - Svar

  Jens – det er de to ord “i gellerupparken”, man skal lægge mærke til. Mon ikke udsmidningen af et par familier – og fængslingen af nogle af de rigtigt tunge drenge – har en del at gøre med faldet.

Johansen

Posted: 23 oktober 2009 - 14:12 - Svar

I stedet for at forbyde Sverigedemokraterne, skulle de måske overveje at forbyde islam.

Mette

Posted: 23 oktober 2009 - 16:33 - Svar

Ja, forbyd islam. Det er den eneste vej til at begrænse elendigheden.

Og nu vi er ved det, kan vi jo fundere over, hvorfor flere end 100.000 har fået H1N1 i Norge, når tallet af anmeldte tilfælde i Danmark er under 8.000.

Formodentlig er der langt flere syge i Danmark, men det er ikke det store nummer i medierne, endnu, og de fleste af os bliver ikke vaccineret, skønt alle vore skandinaviske naboer får tilbuddet. Jeg blev vaccineret i 1956, og det var ikke mit valg, jeg havde intet at skulle sige i den sammenhæng. Nu spekulerer jeg på, om jeg er immun. Måske man skulle købe lidt ekstra ind til fryseren.

Robin_Shadowes

Posted: 23 oktober 2009 - 17:23 - Svar

Nyligen uppmärksammades att eliten i Tyskland med Merkel i spetsen skulle få ett ANNAT vaccin än det som gavs ut till folket, ett vaccin utan kvicksilver och annan skit i. Här satt dom nu senast i Debatt och försökte få den skeptiska delen av folket att inse att dom var osolidariska mot resten bara för att vi vägrar ta deras vaccin. Många människor har blivit svårt sjuka, till och med förlamade. Det börjar luta åt att konspirationsteoretikernas värsta teorier rent av verkar vara sanna. Att denna världens eliter vill utrota de flesta av oss av ren maktgalenskap. Dom som överlever skall tydligen bli deras lydiga slavar.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 23 oktober 2009 - 17:27 - Svar

Nordmændene har vel penge til at rejse for 🙂

“Etablissemanget: Fel fel fel! Det vet vi faktiskt inte! Jaha. Där fick han. Pilutta dig Jimmie! Vi vet faktiskt inte. För vi har slutat föra statistik över brottslingars härkomst, just för att täppa till truten på typer av din kaliber.”

I Danmark ved vi det! Mon det er så meget anderledes i Sverige? næppe.

Som man dog råber på en informeret debat, og samtidigt mener at på nogle områder skal debatten være så lidt informeret som overhovedet muligt.

Men længe før der ført etnisk kriminalitetsstatistik i Danmark, havde flertallet af befolkningen lugtet lunten. Simpelthen via de daglige erfaringer, dem kæmper den politiske korrekthed forgæves mod.

Svenskerne ved det også, omend graden af hjernevask er foruroligende, så ved flertallet det godt.

Men hvor galt det er på alle parametre, det kræver en informeret debat og den er fraværende.

Det er ikke kun et sikkerhedsspørgsmål, et spørgsmål om kendskab til Islam, et spørgsmål omkring kriminalitet. Det er velfærdsstaten socialt og økonomisk på vej mod afgrunden.

Det forhold kan snak ikke forandre, og debatten bliver de tvunget til at tage i det mindste den dag, hvor man skal finde ud af, hvad der gik galt.

Janne

Posted: 23 oktober 2009 - 18:00 - Svar

“För vi har slutat föra statistik över brottslingars härkomst, just för att täppa till truten på typer av din kaliber.”

Det er svenske kvinder – og mænd – der må betale for den praksis. Hvem i Sverige vil tage sig af problemet med de mange overfald på og voldtægter mod svenske kvinder – unge som gamle? Det lader ikke til at mange svenske kvinder – eller partier – vil. Grumme PK Sverige.

Mette

Posted: 23 oktober 2009 - 18:11 - Svar

.:-)

Det bliver værre og værre. Hver dag. Se nu, hvad Robin bringer til torvs! Tyskere skal åbenbart påtvinges vaccine med kvicksilver. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad der var i vaccinene i 1956, men jeg har læst frygtelige beretninger, folk blev svært handicappede, hvis de overhovedet overlevede.

Det er nogen, der mener, at det var det samme med nordmændene under Den sorte død, de tålte mosten dårligere end vi andre. Er måske ret sarte. Nogen har endda ymtet, at det kunne skyldes noget særligt genetisk hos nordmænd, og det er ikke engang løgn, selv om det er historikere der har skrevet om det. Jeg tænker her på teorier fremsat ifm. det store ødegårdsprojekt for Norden. Det gælder selvfølgelig ikke de nye nordmænd med de privilegerede stamtavler.

Det er fredag, og her skal serveres pizza og blød Merlot vin. 🙂

JensH

Posted: 23 oktober 2009 - 18:26 - Svar

@Mette

“Og nu vi er ved det, kan vi jo fundere over, hvorfor flere end 100.000 har fået H1N1 i Norge”

En nation af hypokondere??

JensH

Posted: 23 oktober 2009 - 18:40 - Svar

@Steen

Man tror det er løgn, men statsminister Reinfeldt indbyder de Grønne Khmerer til et samarbejde for at undgå SD som ‘röstunderlag’ efter næste valg:

“Reinfeldt bjuder in Miljöpartiet

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) och de andra borgerliga partiledarna
är beredda att söka stöd hos Miljö- partiet efter valet för att undvika
beroende av Sverigedemokraterna om SD kommer in i riksdagen.

-Man får inte räkna in SD som ett röstunderlag vid något tillfälle,
sade Reinfeldt på en pressträff på fredagseftermiddagen.

Folkpartiledaren Jan Björklund hade på morgonen lanserat tanken på att
söka stöd hos Miljöpartiet och senare förklarade Maud Olofsson (C) och Göran
Hägglund (KD) att de håller med. ”

http://svt.se/svttext/web/pages/110.html

steen

Posted: 23 oktober 2009 - 18:45 - Svar

Big wonder. Der er ingen borgerlige partier i Sverige. Det filosofiske spørgsmål er: Er der flere end ét parti ? DN “Den demokratiska enpartistaten”. Og – er Fredrik i virkeligheden Frederikka ? Det er for tragi-komisk, jeg ved ikke hvad vores efterkommere skal stille op med den nabo. København lider allerede under den. Vores norske venner er også bekymrede. 1500 kilometers grænse.

Reinfeldt bjuder in Miljöpartiet

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M)
och de andra borgerliga partiledarna
är beredda att söka stöd hos Miljö-
partiet efter valet för att undvika
beroende av Sverigedemokraterna om SD
kommer in i riksdagen.

-Man får inte räkna in SD som ett
röstunderlag vid något tillfälle,
sade Reinfeldt på en pressträff på
fredagseftermiddagen.

Folkpartiledaren Jan Björklund hade
på morgonen lanserat tanken på att
söka stöd hos Miljöpartiet och senare
förklarade Maud Olofsson (C) och Göran
Hägglund (KD) att de håller med.
Fortsättning följer på sida 111

JensH

Posted: 23 oktober 2009 - 19:18 - Svar

@Steen

“Vores norske venner er også bekymrede. 1500 kilometers grænse.”

Måske Nordmændene i første omgang skulle se at få styr over deres egen alt for liberale asyl- og familiesammenføringspolitk. Var det 18.000 asylansøgere de regnede med i år??

steen

Posted: 23 oktober 2009 - 19:37 - Svar

@Jens : DE norske love der er på beddingen, tyder på at de regerende norske vil handle klogere end de svenske. De svenske er suicidale, jeg kan ikke se pt., hvad der kan flytte dem.

Pk

Posted: 23 oktober 2009 - 19:51 - Svar

Forbyde Islam, nok ikke den værste ide, men hvad med også
forbyde de 4-5 danske partier, som kæmper med Isalm for at fjerne demokratiet
i vores land?

JensH

Posted: 23 oktober 2009 - 19:55 - Svar

@Steen

“jeg kan ikke se, hvad der kan flytte dem.”

Nej, det kan jeg ærlig talt heller ikke. De har kørt denne vanvittige linje meget længere ud end jeg vil have troet for nogle år siden, og nu tror jeg ikke mere på de rent faktisk ønsker at ændre den. Før troede jeg bare var kujoner, der ikke turde melde ærligt ud om hvad de egentlig mente om denne alt for librale udlændingepolitk, men at der på et eller tidspunkt ville ‘gå hul på ballonen’. Om end ikke andet tvunget af omstændighederne med den stadig forværrede situation i landets mellemstore og store byer, (for ikke at tale om de økonomiske omkostninger). Det jeg bl.a. byggede den formodning på de hemmelige optagelser en Svensk journalist lavede med Svenske politkere i.f.m. valget i 2002, hvor deres udtalelser om (muslimske) indavndrere var af en karakter der ville have fået Pia Kjærsgård til at rødme af skam, ja, havde disse Svenske politkere været DF-medlemmer var de prompte blevet ekskluderet af partiet. Men samtidig havde jeg også den naive barnetro, at i et moderne vestligt demokrati vil der trods alt være nogen (hæderlige) menensker i den politiske elite, som trods alt vil have en ansvarsfølelse overfor den befolkning, der har betroet dem deres embede, og stoppe en given udvikling der er på vej at føre landet ud i en ren katastrofe, både økonomisk, socialt og sikkerhedsmæssigt. I Sveriges tilfælde tog jeg altså fejl. Den svenske politske elite har virkelig i sinde at ‘gå rampen ud’.

Johansen

Posted: 23 oktober 2009 - 19:56 - Svar

Da jeg var i Israel talte jeg med mange menige israelere.
De havde set, at der tidligere på året ikke havde været tilskuere til Davis cup matchen mellem Israel og Sverige. De var noget rystende over den store procentdel af muslimer i Malmø. De mente ikke, at svenskerne var rigtig velforvarede siden de inviterede så mange fra Mellemøsten om bord i deres samfund.

Det ser ikke ud, som om at svenskerne er parate til at forsvare og bevare deres land som et åbent, frit samfund. Det er en selvmorderisk befolknings- og kulturudskiftning, som de har gang i. Forstå det, hvem der kan.

JensH

Posted: 23 oktober 2009 - 20:35 - Svar

@Johansen

“Da jeg var i Israel talte jeg med mange menige israelere.”

Også med nogle af de søde kvindelige IDF-babes 🙂 Dem var jeg meget betaget af da jeg var i Israel 🙂

Men alvorligt talt, så er det en gåde for langt de fleste af os Danskere, at Svenskerne fører en så nationalt selvmorderisk politk, og vi Danskere er trods alt som Skandinavere i ‘familie’ med Svenskerne. Så på den baggrund er det vel ikke så mærkeligt, at den Svenske indvandringspolitk er fuldstændig uforståelig for Israelerne. De om nogen kender Arabernes ‘særlige temprament’.

Vivi Andersen

Posted: 23 oktober 2009 - 21:54 - Svar

Det er med svenskens politikere, som med som mange andre, at de skal ud i selvoplevelser før de begynder offentligt at vedgår deres forståelse.

Problemet med vores hjemlige er ikke anderledes .

Desuden er det jo ikke landspolitikerne, eller befolkningerne, der har det afgørende ord at skulle have sagt, det ligger i Bruxelles.

Og EUs planer kører på skinner – og en god del af europas befolkninger aner ikke en dyt om disse.

At vi fortsat taler om der hersker demokrati her i landet og i de øvrige europæiske lande kan da godt virke lidt ….. skudt ved siden af ?

Vivi Andersen

Posted: 23 oktober 2009 - 21:58 - Svar

Johansen

Det er lige før jeg vil foretrække at bo i Israel fremfor her – når vi taler om at tage den arabisk-islamiske trussel alvorlig.

For i Israel er man klar over ikke bare den specielle arabiske mentalitet, men også den fare der kommer fra den kant bl.a. fordi den arabiske psyke mildt sagt er …speciel.

Robin_Shadowes

Posted: 23 oktober 2009 - 21:59 - Svar

Förvärras läget i Sverige (läs: PK förbjuder SD) så spräng bro-jäveln. Till skillnad från norsken så har ni ingen lång landgräns till kalifatet. Hoppas innerligt att en neo-snaphane-rörelse bildas då för att underjordiskt bekämpa förrädarna och mohammedanerna. Är själv villig att gå med om jag får chansen. Det blir väl som under andra världskriget fast tvärtom. Nu blir det väl vi som kommer över sundet när det börjar brännas under fötterna på oss.

PeterK

Posted: 24 oktober 2009 - 00:19 - Svar

Der arbejder allerede mindst 30.000 svenskere i Danmark. Antallet angives som svenskere der pendler, og det er jo kun praktisk muligt i København. Fra min side skal de være velkomne, jeg synes endda det vil være en god ide at for hver svensker vi modtager, skal Sverige modtage en muslimsk familie fra Danmark. Derefter genindfører vi paskontrollen og sætter en klap i broen. Førher hen var det en joke, når vi sagde at Asien begynder i Malmø, nu er det desværre rigtigt.

Danskeren

Posted: 24 oktober 2009 - 05:48 - Svar

Kriminaliteten falder i Gellerup. Det er skam rigtigt nok. Vi hører det sådan ca. hvert, eller hvert andet år. Nu er kvarteret for alvor inde i en god gænge. Men sandheden er den at det er det kun sålænge som de værste er buret inde. Efterhånden som de kommer ud vender alt tilbage til det gamle.

Janne

Posted: 24 oktober 2009 - 11:10 - Svar

Vedr. Tove Ditlevsen, mon så ikke det citat i nævner stammer fra den gribende roman Barndommens gade. Jeg husker det faktisk ikke for det er mange år siden jeg har læst den, men det indtryk, der står tilbage af bogen er mest de mange hudløse og levede måder hvorpå forfatteren forsøgte at beskrive både barndom og de nærmest organisk levende væsener, som Vesterbro gader blev gjort til. Sproget rakte aldrig for forfatteren, syntes hun selv, men gad vide om sproget er enig med Tove Ditlevsen, for hvor gjorde hun det godt. Tove Ditlevsen havde en voldsom og kræsen ord-sult.

Leave a Comment