26
okt
Seneste opdatering: 27/10-09 kl. 2325
44 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Lars Dencik ordinerer kuren imod den sammen med at par andre, som er næsten enige. min 18.02. Dencik er forstås er  klogere end både Anders Fogh, Lars Lykke, Lene Espersen, Helle Thorning og nu senest Norges Stoltenberg. Naturligvis, han behøver slet ikke  begrunde sit standpunkt. (Sverigedemokraterna är fjärde största parti.)

ScreenShot007

Åkesson: Ett intellektuellt och journalistiskt havari

Med några undantag har den senaste veckan sett ut så här. Etablissemanget pratar om Sverigedemokraterna, inte med Sverigedemokraterna. Visst har jag gett en del intervjuer, fler än vanligt, men merparten har varit för utländska medier, som enligt min erfarenhet skiljer sig markant från svenska dito i synen på det journalistiska uppdraget och vikten av att alla sidor får komma till tals.

Danska Jyllandsposten skrev på ledarplats i lördags under rubriken “Slip Sverige fri” att svenska medier, tack vare en “forkvaklet” syn på pressens roll i en demokrati, påtar sig rollen som censurinstans. “Medierne ved bedst, hvad hr. og fru Svensson kan tåle at hǿra.” Visst, Aftonbladet publicerade min artikel (som man själva beställde och sedan dessutom förvanskade genom ett direkt felaktigt citat i rubriken för att bättre passa in i den välplanerade dramaturgin), men den debatt som följde på publiceringen har varit ett intellektuellt och journalistiskt haveri av sällan skådat slag.“Sd fick 15 % fler medlemmar” — men Jimmie Åkesson är kritisk mot etablerade medier

“Unge” amok i Frankrig igen

66105_frejusuneOg anledningen er velkendt: En flugtbilist – fornavn Mohamed – prøver at undgå vejspærringer, kører galt, og bliver dræbt. Et begivenhedsforløb vi med stor sikkerhed vil opleve igen og igen i Europa, og ingen kendte indgreb vil kunne stoppe det. Billeddokumentationen er på nuværende tidspunkt sparsom, da franske medier vistnok ikke må vise den slags, men vil formentlig dukke op på YouTube inden længe. Via Jihad Watch (LFPC):

Violent clashes erupted late on Sunday in the town of Fréjus (south of France) after Mohamed El Matari, a 21 years-old Moroccan national, living in the city killed himself while he was trying to steer clear of a roadblock. […]

After his death, at least 50 youths took to the streets and started to break windows at the entrance of Gabelle, an outskirt of the city. The youths also burned garbage, tires, a motorcycle and five vehicles in a shipyard, said the police. When the Police and the fire-fighters arrived on the scène, protesters threw stones and Molotov cocktails against them. Then, the police retaliate by firing tear gas but it was unable to enter into Gabelle. […] France/Civil unrest: clashes erupted in Fréjus after a young man killed himself

Oh, at være professor….

Alle er ude og hyppe deres ganger, men ikke lige  overbevisende. Sådan tager man afstand fra sin egen tekst og det kan v så godt forstå:

“Muslimer”, “är” , “rätt” , “fel”, “den farligaste platsen” ,”muslimerna”, “frispråkighet” , “vanliga svenskar”, “oss” och “dom”, “Svenska”, “svenskt”, “oikofoba” ,”jämliken”, “förstå” ,”förfrämligade mannen”,Risk att Mellanösternmännen uppmuntrar svenska patriarkatet

“Rubbing the Right’s nose in diversity”

2.3 millioner indvandrere og en artikel senere, fortryder Blairs rådgiver hvad han skrev i fredags. Men han skrev det ! Melanie Phillips : Trying to stuff the cat back into the bag. Mon Blair stadig er på tale som præsident for EU ? Sir Andrew Green: “Many have long suspected that mass immigration under Labour was not just a cock up but also a conspiracy. They were right.

Af med carbon-skoene og ned i afgrunden

20091020luguang221Enhver tvivl må nu være bortmanet: Det kulturelle selvhad der sværmer for ‘autentiske’ tredjeverdenskulturer og som optager så meget af vores opmærksomhed, er nøjagtigt det samme som den nye sæk-og-aske askese der taler om “carbon footprint” og den slags. Eller rettere, de to fænomener må være manifestationer af det samme, med forskellige visioner for fremtiden: Den ene den spraglede, mangfoldige multikulturelle bazar, den anden en trøstesløs dystopi, hvor vi grådige vesterlændinge ofrer os selv for at den glade naturlighed i Bangladesh og Burkino Faso rigtigt kan komme til udfoldelse. Renton og hans ligemænd skal såmænd nok få bragt sig selv ud af fødekæden med Darwins hjælp. Ser man på tilstanden i Storbritannien lige nu må man faktisk spå Rentons nationale dødsønske stor succes: I ethvert sundt og levedygtigt samfund ville Labourpolitikerne bag det største forræderi i landets historie – ukontrollabel, irreversibel indvandring med gedulgte motiver – forlængst være rullet i tjære og fjer, og være på vej til et i hast opført skafot i Picadilly Circus. Men nej, sådan vil det ikke gå – “hanging on in quiet desperation is the English way”. Mark Steyn spidder her en bekendt der i the Guardian fremlægger både suicidale og totalitære øko-fantasier (LFPC):

The anti-western anti-human totalitarianism of the environmental movement grows ever more explicit. I’m very sad to see my old friend Alex Renton reduced to peddling this sort of self-loathing claptrap:

[…] But how do you reduce population in countries where women’s rights are already achieved and birth-control methods are freely available? Could children perhaps become part of an adult’s personal carbon allowance? Could you offer rewards: have one child only and you may fly to Florida once a year? […]

Even if you overlook the control-freak totalitarianism, the argument is drivel. Much of “the rich world,” including three-sevenths of the G7 (Germany, Italy, Japan), is already in net population decline. And in those parts that aren’t, such as the United Kingdom, population growth is driven almost entirely by mass immigration: Those Bangladeshis with their admirably low emissions move to Yorkshire and before you know it develop a carbon footprint as big as your guilt-ridden liberal environmentalist’s. Thanks to immigration, Britain’s population is set to swell by 15 percent, with attendant emissions increases. So why not call not just for compulsory sterilization but an end to immigration, too? Keep all those Bangladeshis in Bangladesh, where they can’t destroy the planet. Ah, but that would all get a bit complicated for Guardian readers, wouldn’t it? […]

[UPDATE: Alex finds time to praise the results of China’s population control. Boy, there’s an environmental paradise.] Mark Steyn: Think Globally, Cull Locally

Mafiøs afpresning i Tingbjerg

Går den, så går den, men det tvivler jeg trods alt på at den gør i vores kolde, DF-regerede, menneskefjendske, uanstændige klima. Nu skal vi dog her indskyde at borgmester Mikkel Warming fra Enhedslisten, den politiske gren af ‘Antifascistisk Aktion’, ikke spiller med.

[…] Langsomt, roligt og alvorligt, og i begyndelsen siger de næsten alle sammen det samme, som en ung karseklippet mand i grå hættetrøje gentager igen og igen.

»Vi kunne godt tænke os et sted at være for os på 15 år og opefter. For vi står udenfor på Ruten, og vi keder os, og så er det, at det sker«, siger han. […]

Der er bare et par problemer. De unge vil ikke have en klub med kommunalt ansatte pædagoger, der hedder Rasmus og bor i Vanløse. De vil have en klub, der er deres egen. En klub, hvor de selv bestemmer, og hvor de, der holder øje med dem, er nogle af de lidt ældre unge fra Tingbjerg, der kender dem og selv har haft problemer. […]

»Jeg synes ikke, I på forhånd skal afskrive et sted, hvor der er personale«, siger han. Men de unge holder fast. Det er et kardinalpunkt. De har mødt for mange velmenende pædagoger gennem livet. De vil ikke møde flere. De vil have deres egen klub; de vil selv have ansvaret for den, og de vil have nogen af deres egne til at styre dem. […]

Så lang tid har de unge ikke. Der skal ske noget nu. Ingen siger det direkte, men det hænger alligevel i luften. Hvis de skal vente et år på, at demokratiet og bureaukratiet går sin gang, kan det gå galt. Så vil der komme nye afbrændinger, der vil igen være ballade, pressen vil igen komme ud og fortælle om den betændte blindtarm Tingbjerg, og den onde cirkel vil blive ondere og ondere, indtil det måske er umuligt at komme ud af den. Men den argumentation køber Mikkel Warming ikke.

»I har også selv et ansvar, og I skal selv være med til at ændre på det. Det nytter ikke, at I bliver ved med at sætte hårdt mod hårdt«, siger han. […] Sidste udkald for Tingbjerg [Politiken 24.10.2009, ikke online]

Bemærk rutinen: Ansvarsfornægtelsen og fraværet af handlende subjekt i passivkonstruktioner som “vi keder os, og så er det, at det sker” og  “så vil der komme nye afbrændinger”- tingene sker bare, hvis ikke sådan-og-sådan. Dette er mafiasprog i en nøddeskal – omend det ikke her er helt klart om det er ordret citeret, eller det er journalistens udlægning (LFPC).

Guillou med bukserne nede om hælene

Fem år betalt arbejde for KGB. Hvis målet virkelig var at infiltrere KGB, havde det vel været med i hans erindringer:

Guillous ven Leif GW Persson säger om Jan Guillous framträdanden i media det senaste dygnet:

– Han beter sig väl ungefär som alla andra som har hittats med brallorna nere, han vidgår saker så länge de inte är allt för drabbande.

En läsare skriver i Expressen skriver: Men där finns en hake i Guillous resonemang [om] att han ville fånga en KGB-agent och få ett scoop. Guillou var (är?) vänsterextremist, militant marxist, och palestinakramare … Därför är det ideologiskt osannolikt att han skulle ha gjort just det sovjetiska KGB till måltavla för sina agentromantiska övningar. Han var ansvarig för avlövandet av IB, som var allierad med västliga underrättelseorgan, och därmed motståndare till KGB. Enkel logik säger att Guillou – om avslöjande var hans motiv – skulle gett sig på västtysk, brittisk eller amerikansk underrättelsetjänst. Expressen har  foreløbig 29 artikler.Mona Sahlin kräver att Jan Guillou nu ska redovisa vilken information han lämnat över till Sovjet om Socialdemokraterna.

I december 2002 skrev Världen idag att Jan Guillou hade spionuppdrag i Sverige och att han varit med i den Moskvatrogna palestinska terrorgruppen DFLP undertäcknamnet Abu Iad. I dag publicerar Världen idags avslöjande från år 2002 igen. På fyra sidor i vår måndagstidning och här på webben som PDF, publicerar vi återigen de avslöjanden som nu bekräftas av Guillous erkännande,pdf 4 sider

Jytte Klausens fiktion og fornægtelse

Vi samlede for en måned siden en håndfuld professor Jytte Klausen citater fra 2006 og frem, og tvivlede på hun skulle have ændret holdning radikalt. Det har hun heller ikke. Hendes verden står uforstyrret ifølge den canadiske jurist og journalist Ezra Levants anmeldelse at dømme:

Jytte Klausen’s unscholarly book about the controversy surrounding the infamous Danish cartoons exposes the double-dealings of Muslim leaders, and then oddly defends them.

[Former Danish Prime Minister] Fogh Rasmussen is the villain of Klausen’s book, because he didn’t submit sufficiently to the Muslim diplomats. He “showed little interest in maintaining Denmark’s international reputation as both a liberal-minded member of international organizations and a fair and reliable business partner.” Got it? To Klausen, “liberal” no longer means standing up for Danish civil rights such as freedom of speech and secular pluralism; it means submitting to foreign bullies and domestic provocateurs. And blaming Fogh Rasmussen – not the Muslim boycott of Danish exports – for business disruptions is awfully creative.

And then there is pure fiction. “The Rushdie Affair is widely regretted among Muslim leaders in Europe and in the Islamic nations,” she writes. Really? That “affair” began with Ayatollah Khomeini’s fatwa , which continues to this day – as does Rushdie’s need for security. Has Iran’s President Mahmoud Ahmadinejad renounced that death sentence?

Or these: “No widely influential religious authority issued edicts … calling for punishment of the editors and the cartoonists”; “Islamic clerical authorities … sometimes used language they later regretted, but they, too, wanted peaceful protests”; and “Muslim diplomats and governments sought to contain the anti-Western clerics and parties.”

Each of these assertions is actually disproved elsewhere in Klausen’s book: Yusuf al-Qaradawi, spiritual leader of the terrorist Muslim Brotherhood, ordered Muslims to “rage, and show our rage to the world”; al-Qaeda bombed the Danish embassy in Pakistan; Muslim governments from Syria to Iran organized street riots. Klausen projects her own politically correct narrative onto Islamic fascists who were quite clear about their real motivations. […]

Given Klausen’s burning derision for Fogh Rasmussen’s decision to stand for freedom, it’s no surprise she collapsed immediately herself, academic integrity be damned. Her surrender – and Yale’s – is not a detail but a central part of the story, for it is exactly the outcome desired by the Danish imams, the Saudi diplomats and their chorus of rioters. Review: The Cartoons that Shook the World, by Jytte Klausen Cartoon logic


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Krogsten

Posted: 26 oktober 2009 - 18:22 - Svar

Re Guilleau og alle de andre der står for tur, når den multikulturelle utopi snart vælter. Her er opskriften på hvordan man håndterer pressen, Krogstens 13 universelle kvajeregler. Hvor mange vil Guilleau mon bruge?

1
Indrøm intet. Benægt alt indtil det er drevet over.

2
Indrøm det der er kendt og bevist, og undvig alt det andet. Er du kvinde vil det hjælpe at græde lidt. Sig det går ud over din gamle mor.

3
Hvis det handler om penge, du har fået store gaver eller et honorar du måske ikke skulle have haft, så lever det tilbage eller endnu bedre giv det til en velgørende institution. Sig du gjorde det i bedste mening, eventuelt en højere sags tjeneste.

4
Skriver de stadig? Så få en respektabel kilde til at rense dig.

5
Er den stadig gal, så brug “lykkens pamfilius”. Alle kan jo være heldige, og du bad jo ikke om pengene/gaven/det fede job.

6
Handler det om nepotisme, at du gav din svigersønnen det gode job med høj løn, intet arbejde og slet intet ansvar, så sig at du ville have gjort det samme for enhver anden. Ansæt en fra en minoritet, en handicappet er altid god, eller en straffet muslim, og fyr hende når det er drevet over.

7
Hvis du er politiker og skandalen nu er på sit højeste, så erklær at du stiller op til næste valg.

8
Få en række fremtrædende personer indenfor kirken, kunstverdenen, eller en anerkendt NGO til at erklære dig din fulde støtte.

9
Skriver de stadig? Så skal du finde en syndebuk. Find en departementschef du kan tørre det af på, lov ham et fedt job (punkt 6) bagefter og betalt sygeorlov på Barbados med hele familien mens det står på.

10
Nu er du på den. Kræv en uvildig undersøgelse. Kald det en dommerundersøgelse, det lyder godt. Vælg den dommer du spiller golf sammen med.

11
Følg op med en erstatningssag i millionklassen, gerne personligt mod de personer der gravede skandalen frem. Hvis du af taktiske grunde bliver nødt til at anlægge sag, så træk den tilbage lige inden i skal i retten, eller hvis alt kikser så indgå forlig med mundkurv på alle parter.

12
Hvis de ikke vil indgå forlig, så påberåb dig din politiske immunitet hvis du har en sådan. I EU får man den i 75% af tilfældene.

13
Under hele forløbet skal du sørge for at blive fotograferet sammen med din familie – hele tiden. Har du teenagebørn så bliv fotograferet sammen med dem i deres fritid, så alle kan se hvor god en familiefar du er, og instruer dem om ALDRIG at spørge “Hvem er han”. Har din datter tandbøjle, så sørg for at hun har den på altid og smiler meget. Fortæl dem at det gælder lommepengene og at huset i Vedbæk hurtigt kan blive skiftet ud med en 3-værelses i Vanløse. Par- og familieterapeuter rydder op efter skaderne bagefter.

JensH

Posted: 26 oktober 2009 - 18:55 - Svar

Det er fryd at se den politiske psykopat og gennemført arrogante Jan Guillou blive stegt over en sagte ild i pressen. Hans bedrevidende og nedladende ‘facon’ har givetvis skaffet ham en del fjender blandt de øvrige ‘journalister’ hinsidan.

peerpede

Posted: 26 oktober 2009 - 19:23 - Svar

Jan Guillou är totalrökt i det goda sällskapet idag och inget lär ändra på den saken, för oavsett hur “multietniska” de svenska är, har de inget till övers för spioner och Jan Guillou är redan dömd bland svenskare i gemen.

Det enda jag tycker är synd, är att landsförrädarens brott är preskriberade och det enda straff denna “storhet” kommer att få, är förlusten av sitt anseende och VIP-kortet dras in.

JensH

Posted: 26 oktober 2009 - 19:47 - Svar

@peerpede

“och det enda straff denna “storhet” kommer att få, är förlusten av sitt anseende och VIP-kortet dras in.”

Jo, men er det ikke også nærmest som at blive idømt livsvarigt straffekoloni på djævleøen for en forfængelig medie-luder som Jan Guillou??

steen

Posted: 26 oktober 2009 - 22:18 - Svar

Mon ikke Säpo fortsætter med at holde kæft ? Hvad kunne der ikke vælte ud ?

Men Jan Guillou var bara en av 70- och 80-talets många springpojkar åt öststaterna. 1990 eller 1991 fick dåvarande Bildt-regeringen från Tyskland motta en lista med hundratals namn på svenska kultur- och mediepersonligheter som varit upptagna som medlöpare eller kollaboratörer i östtyska Stasis register. Bland annat Ulf Nilson och jag har försökt att få ut denna lista, men utan framgång. En del myndigheter, däribland regeringskansliet, låtsas som att den överhuvudtaget inte existerar. Men det gör den, och den ligger sannolikt i Säpos arkiv. Offentliggör den nu!

Guillou var bara en av flera – offentliggör Stasi-listan!

Victor

Posted: 26 oktober 2009 - 23:32 - Svar

Denne artikel i kristeligt dagblad fik mig til at trække på smilebåndet: En af Kenyas ledende sheiker kræver nu, at muslimske piger får lov til at bære hijab – på katolske skoler.

Hvorfor i hede hule lave de ikke deres egne – ordentlige – skoler.

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/343562:Kirke—tro–Muslimske-bo ern-beordres-ud-af-katolske-skoler

Universalgeni

Posted: 27 oktober 2009 - 00:10 - Svar

Det tv-indslag er rimeligt grotesk. Åkesson har sagt, at antallet af muslimer i Sverige er en trussel imod demokratiet. Og så kører udsendelsen ellers løs med strategier om, hvordan man kan holde et (snart) demokratisk valgt Sverigedemokraterne udenfor indflydelse. Det er jo vanvid: Hvis det er legitimt at sige, at Sverigedemokrater skal holdes udenfor indflydelse, så er det også legitimt at sige, at muslimer skal holdes udenfor indflydelse. Religion er jo en bare holdning, man har. Akkurat ligesom politiske holdninger. SVT sætter jo dermed standard for, hvad man kan sige om andre. Hvorfor kan de ikke indse det?

Og så Lars Dencik. Manden er langt udenfor forskerrollen. Han optræder som politiker her. Han lægger usympatiske planer for, hvordan man kan holde visse folkevalgte udenfor indflydelse. “Den danske syge”, siger han. Dencik mener, at det er Dansk Folkeparti, der har manipuleret eller forført Folketinget til at være “fremmedfjendtlig”. Jøsses!

Videnskab på højt plan. Virkelig imponerende.

Demokrati skider fuldstændigt på. Man sidder åbenlyst og plæderer for det rimelige i at få sin vilje uden at spørge “folkedybet”, som de kalder det. Det er jo facistoide træk, man ser hos venstrefløjen og SVT derovre. Grotesk udvikling i Sverige.

Og typisk Dencik…

  Janne

  Posted: 27 oktober 2009 - 10:38 - Svar

  “Religion er jo en bare holdning, man har. Akkurat ligesom politiske holdninger.”

  Lige præcis. Problemet er at en del politikere og kulturpersoner har det med at hæve religion og religiøse holdninger OVER politiske holdninger. Det skal der laves om på!

steen

Posted: 27 oktober 2009 - 00:42 - Svar

@ Universalgeni. Konklusionen efter den seneste tid, må være at den svenske befolkning lige så godt kan opgive at gøre sig forhåbninger om at skulle have noget at sige i det spørgsmål.

Kvaliteten af de styrendes argumenter taler for sig selv. Prøv at se vicestatsminister Olofsson her om “pølser og pastasalat” her. Betegnende for niveauet. Man kan snakke om SD, lidt med dem, men ikke om de emner de rejser, tords enkelt besindige røster her og her. Hovedindtrykket er ren panik – inkl prof Dencik. Det svenske system er for smalt til at rumme det. INTET har de lært af Norge og Danmark. Kan være et tydeligt valgresultat kan få ædrueligheden til at indfinde sig, det skal nok være meget tydeligt.

  Janne

  Posted: 27 oktober 2009 - 10:46 - Svar

  “Man kan snakke om SD, lidt med dem, men ikke om de emner de rejser…”

  Jeg tror ikke at du skal undervurdere at der nu er hul på bylden – og at da tre kvindelige politikere og en mandlig politiker debatterede på TV – I snaphaner har selv vist videoklippet – der hang der et stort skilt bag debattørerne om det centrale problem lige nu. Det har hr. og fru Svensson set og de vil tænke over det og der vil blive diskuteret livligt over middags- eller kaffebordet og fremover. Det er helt sikkert. Og hr. og fru Svensson vil også lægge mærke til hvor svært de etablerede partier har ved at tale om problemet og det vil gøre at der på sigt vil blive stemt på partier, der godt vil tale om problemerne på en ligeværdig måde med alle borgere.

  Mats (Malmö)

  Posted: 27 oktober 2009 - 10:48 - Svar

  “Det politiskt korrekta maktspelet” – så är rubriken på en kommentar till en artikel som
  SD:s Erik Almqvist har på Newsmill 24 okt 2009.

  http://www.newsmill.se/node/13033#comment-105345

  – Gå ner till kommentar nr 23, signaturen “Tjenamoss. Läsvärd!

  (Hittade den via en kommentar hos EveryKindapeople, sign LP)
  /Mats (Malmö)

  Universalgeni

  Posted: 27 oktober 2009 - 15:36 - Svar

  Svenskernes største håb er nok, hvis man kunne få ændret nogle af EUs regler om for eksempel familiesammenføring og lignende.

Universalgeni

Posted: 27 oktober 2009 - 01:11 - Svar

@ Steen, jeg tror, det kan vende. Den er for tyk, som man siger. Enhver kan se, SVT og den øvrige venstrefløj er for langt ude. Det er ekstremt, når en tv-kanal fører sig frem som et selvstændigt politisk parti. De lyder jo fuldstændigt som det radikale venstre.

Der er bare det ved det, at selvom svenskerne kommer til fornuft, så er det for sent…

  Janne

  Posted: 27 oktober 2009 - 10:52 - Svar

  Op med humøret. 🙂

Robin_Shadowes

Posted: 27 oktober 2009 - 05:25 - Svar

“Der er bare det ved det, at selvom svenskerne kommer til fornuft, så er det for sent…”

Du menar att det är hugget i sten nu att vi kommer bli ett Kalifat?

  Universalgeni

  Posted: 27 oktober 2009 - 15:27 - Svar

  Ja, det er det, jeg mener. Familiesammenføringsregler, nye “flygtninge” og udvandring af de oprindelige svenskere vil gøre det af med Sverige.

Robin_Shadowes

Posted: 27 oktober 2009 - 05:27 - Svar

Det blir över min döda kropp i så fall.

  Henrik Andersen

  Posted: 27 oktober 2009 - 09:18 - Svar

  Nej, det er stadig ikke for sent, men massive repatrieringer vil være nødvendigt, ellers er en borgerkrig vel den sidste udvej!

Ulla Lauridsen

Posted: 27 oktober 2009 - 08:06 - Svar

Ang. artiklen om Tingbjerg: Det ser ud til at være journalisten, der lægger den mafiøse formulering ind “Ingen siger det direkte, men det hænger alligevel i luften.” Dermed ikke sagt, at han ikke har fornemmet indstillingen rigtigt.

Janne

Posted: 27 oktober 2009 - 10:36 - Svar

OT

Faren der slog en skolelærer i Vollsmose har boet 10 år i Danmark og har ifølge artiklen meget svært ved at forstå dansk. Det er for ringe.

h t t p://www.fyens.dk/article/1350390:Odense–Far-taler-ud-efter-at-have-tae vet-laerer

Læg mærke til hvilket sprogbrug journalisten har anvendt til at beskrive den voldelige far og familien. Patetisk og plat for en journalist. Hvis det er en journalist der har skrevet artiklen.

  Mia

  Posted: 27 oktober 2009 - 14:37 - Svar

  “Jeg reagerede udelukkende ud fra, at han gjorde min datter ondt. Det ville alle forældre have gjort – ligegyldigt hvilken trosretning eller etnicitet, de tilhører, siger Rabih Khamis (faderen). ”

  Det er sjovt, at det undrer faderen, at vi tror, det har noget med religion at gøre. Det kan det åbenbart umuligt have, eftersom både fader & lærer var muslim…

  Der findes vel forhåbentlig ingen danske forældre, der kunne finde på at give en lærer bank, kun fordi denne havde berørt deres lille piges skuldre! Det er fuldstændig ligegyldigt at begge parter i denne historie er muslimer. Det betyder ikke, at det ikke har med deres religion at gøre. Det er en typisk muslimsk handlemåde faderen udviser. Handlemåder gennemsyret af æresbegreber, kvindeundertrykkelse og kvindelig dydighed.
  En dansk fader havde nøjedes med at fortælle læreren, at han havde et problem med dennes væremåde.

  Det må for øvrigt have været ubehageligt for lærerinden, hvis faderen og læreren virkelig talte sammen på arabisk hen over hovedet på hende.

  Mia

  Posted: 27 oktober 2009 - 15:17 - Svar

  “De tre børn på fem, syv og ni år leger unaturligt stille på sofaen, mens moderen anspændt hælder teen op.”

  Man forstår så udmærket at både kone og børn holder lav profil med sådan en sprængfarlig mand i huset!

  Det at man ikke indlagde manden på røde papirer, er mig en gåde. Det siger også lidt om systemets syn på muslimer. Hvis det havde været en dansk mand, havde man enten smidt ham i fængsel eller erklæret ham sindsyg.
  Det er som om de tænker, at dette er normal opførsel fra en mand som ham, for han er jo indvandrer (= muslim)!

  Naivt at tro, at han ikke også er til fare for kone og børn… men dem er vi vel ligeglade med?? Eller hvad??

Janne

Posted: 27 oktober 2009 - 11:04 - Svar

“Rubbing the Right’s nose in diversity”

Var det så ‘kun’ næsen det gik ud over, men det er det langt fra. Jævnfør de mange danskere der udsættes for trusler, hærværk og vold – og det er både på gaden og det er offentligt ansatte det går ud over. Og det er vores dyrt betalte frihedsrettigheder – for både mænd og kvinder – der forsøges fjernet af hensyn til religiøse intolerante fordomme og ditto kulturrelativistiske dogmer. Det skal vi som demokratisk sindede borgere og vestligt samfund selvfølgelig ikke finde os i.

JensH

Posted: 27 oktober 2009 - 11:06 - Svar

Nu rabler det da fuldstændig for den meningsdannende elite i Sverige. Ifølge den Svenske historiker og samfundsdebattør, Gunnar Wetterbergskal, det Svenske kalifat åbenbart udvides til at omfatte hele Norden. Årsagen til dette vanvittige forslag er, at han mener at hvis de fem nordiske lande etablerer en union, så vil de opnå større gennemslagskraft i internationale fora, (OIC???).

http://www.berlingske.dk/verden/svensk-historiker-forslaar-nordisk-for bund

Men det morsomste er, at “Gunnar Wetterberg finder det realistisk med et samlet Norden – “ikke mindst fordi den svenske arrogance har lagt sig i de seneste årtier”.” Den lader vi lige stå et øjeblik, og konstarer så, at Gunnar Wetterberg åbenbart ikke følger med i de Svenske medier, hvor eliten som altid opdrager løs på den Svenske befolkning.

Johansen

Posted: 27 oktober 2009 - 11:47 - Svar

Hvor er det dog befriende, at Sverigedemokraterne har fået taget fat på det gigantiske tabu i Sverige om massetilvandringen fra en helt anden kulturkreds, islamiseringsprocessen og de fatale konsekvenser for det svenske samfund.

SD må tage alle tæskene (som DF i sin tid) for at sige det højt som alle ,der vil se virkeligheden i øjnene, kan se. Det er langt sværere i Sverige qua ensretningen i de svenske medier, men budskabet skal nok komme helt frem.

Tænk at “eliten” sådan svigter Folkhemmet. Det er næsten ikke til at bære.

  Janne

  Posted: 27 oktober 2009 - 11:53 - Svar

  “Tænk at “eliten” sådan svigter Folkhemmet. Det er næsten ikke til at bære.”

  Det har de da altid gjort. Forskellen fra før til nu, er, at det er socialdemokraterne og elite feministerne – og ikke borger dyrene – der står i spidsen for det gigantiske svigt. Det er en øjenåbner af dimensioner. I det mindste for mig.

   Universalgeni

   Posted: 27 oktober 2009 - 15:32 - Svar

   Det er vel rimeligt oplagt, at de svenske socialdemokrater har gjort præcis det samme som, som vi lige har hørt om fra England. De har haft samme strategi. Og har det tydeligvis stadig. Højrefløjen er racister. Det er meget tydeligt, at sosserne har solgt Sverige i den tro, at de kunne bevare regeringsmagten ved masseindvandring…

peerpede

Posted: 27 oktober 2009 - 11:59 - Svar

Om de styrende i Sverige tror de kan punktere SD gennem at dæmonisere partiet, måde nok tro om igen:

I United Minds senaste opinionsundersökning som presenteras i Aftonbladet är Sverigedemokraterna fjärde största parti med 6,0 procent. Bara S, M och MP är större…..

Denne helt friske meningsmåling peger på SD som et vinderparti der nu er på 6% (spærregrænsen er 4% i Sverige).

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2009/october/sd-fjarde-storsta-parti .html

  PeterK

  Posted: 27 oktober 2009 - 12:51 - Svar

  Det gode er at SD kommer ind. Det kedelige er at De Forenede Partier AB vil danne fælles front, og holde SD fuldstændigt udenfor indflydelse. Det bedste SD så kan gøre er at agere whistleblower – de har adgang til alle de papirer menigmand ikke kan se. De er måske illoyalt overfor De Forenede Partier AB, men særdeles loyalt overfor det svenske folk.

   peerpede

   Posted: 27 oktober 2009 - 13:04 - Svar

   Ingen tvivl om at de syv gamle partier i Riksdagen idag har en fællers agenda for at holde Sd udenfor Riksdagen og det er nok som du peger på, SDs mulighed for at kræve indsyn i økonomien omkring indvandringen, Sveriges største offentlige hemmelighed.

    PeterK

    Posted: 27 oktober 2009 - 20:07 -

    Nu er Sverige jo i EU, så hvorfor ikke lære derfra. Hvis det svenske folk stemmer SD ind, kan man så ikke bare afholde et nyt valg, så man får chancen for at stemme rigtigt? Det er prøvet med succes i Danmark og Irland.

JensH

Posted: 27 oktober 2009 - 13:49 - Svar

“SDs mulighed for at kræve indsyn i økonomien omkring indvandringen”

Det får SD ikke noget ud af. Da Mona Sahlin var integrationsminister og fik spørgsmålet udtalte hun i en forarget og bombastisk tone, “at man ikke kan sætte pris på mennesker”. Og så er der jo ikke noget at komme efter, eller hur??

Nu ville jeg jo nok mene, at politkere til daglig ikke bestiller andet end at netop sætte ‘pris på mennesker’ Alle politske forslag bliver altid gennem-beregnet for at finde ud af hvilke økonomiske konsekvenser disse tiltag vil have. Også hvad prisen vil blive per borger/klient, som vil blive berørt af et givent forslag. Mne der gælder altså andre regler når vi tale rom ‘de ædle vilde’.

Jutta

Posted: 27 oktober 2009 - 14:19 - Svar

OT
Jakob Hougaard, Beskæftigelses- og Integrationsborgmester i København oensker muslimernes stemmer.
Her lover ham dem mere fester osv. i den nye avis Akhbar Al-Danmark, en arabisk/dansk-sproget månedsavis

http://issuu.com/akhbardk/docs/www.akhbar.dk

Jutta

Posted: 27 oktober 2009 - 14:20 - Svar

Klik paa den nederste sidste side.

JensH

Posted: 27 oktober 2009 - 15:26 - Svar

Så nærmer tiden sig, hvor islam-kritikerne er nødt til at ‘gå under jorden’. EU parlamentet har vedtaget denne nye ‘hate crime’-lov, som forbyder kritik af islam. Så mangler vi bare ministerrådet, så er denne ‘dhimmi’-lov juridisk gældende i alle 27 EU-lande:

http://www.hudsonny.org/2009/10/if-all-goes-as-planned.php

  Janne

  Posted: 27 oktober 2009 - 15:37 - Svar

  Så skal koranen vel en tur igennem det EU-maskineri?

  LFPC

  Posted: 27 oktober 2009 - 15:40 - Svar

  Det er klart at vi ikke bare bøjer nakken. De skal slet ikke komme for godt i gang.

  Universalgeni

  Posted: 27 oktober 2009 - 15:51 - Svar

  Der strøg Europa. Hvor mødes vi? Hvor skal vi hen lille du? Her kan man jo ikke bo…

Robin_Shadowes

Posted: 27 oktober 2009 - 16:15 - Svar

Det där var obehagligt med dom nya hate speech-lagarna. Vi lever i sanning på lånad tid med detta fria internet. Om ett halvår kan allt vara slut. Kläcker vi då ur oss det minsta lilla negativa om islam så kommer dom och hämtar oss. Vi får börja uttrycka oss mer subtilt så att det bara går att läsa sanningen mellan raderna.

Robin_Shadowes

Posted: 27 oktober 2009 - 16:20 - Svar

Telecommunication giants like AT&T and Google have been in a battle over proposed “net neutrality” rules involving the speed and affordability of Internet services to U.S. broadband customers.

In a nutshell, AT&T which has a grip on the growing Internet telephone services, and Google, which is building its control over the visual services like television, film and video imaging, have been squabbling over a need to cooperate in handling the growing volume of Web traffic. At stake is billions of dollars in private investments needed to upgrade the broadband network so customers get the services their new high-speed computers are built to deliver.

During his campaign, President Barack Obama said he supported net neutrality, and the Federal Communication Commission has just outlined new rules that would require Internet providers such as AT&T, Comcast and the others to deliver Web traffic on demand and at the speeds sought by business and private customers.

The McCain bill would allow Internet service providers to slow down or interrupt Internet content or application of their choosing. It would, in effect, block the FCC from making Net neutrality the law of the land.

A bill like that is pretty scary because it not only gives service providers the freedom to control the speed and cost of Internet service, it would give them power over controlling what web writers report and what we are allowed to read. It is the last bastion of media freedom and this is a concerted effort to control it.

If you think you can trust the providers to maintain the kind of freedoms we have been enjoying on the Internet, you are naïve.

http://perdurabo10.tripod.com/galleryi/id30.html

Universalgeni

Posted: 27 oktober 2009 - 16:55 - Svar

Guillou kan umuligt have været den eneste. Det er ikke utænkeligt, at der kan komme en lavine af sager. Det er mange skeletter i de svenske skabe. Mystiske russiske mini-ubåde, tætte forbindelser til PLO, Palme-mordet og alt godt fra havet.

Universalgeni

Posted: 27 oktober 2009 - 18:09 - Svar

Lasse Dencik er erklæret socialist og har jødisk baggrund. Han spejlvender virkeligheden. Tilhængere af islam og/eller tilhængere af muslimsk dominans forsøger at underkue deres omgivelser. Jøderne flygter i øjeblikket fra Sverige. En måde at reducere faren på – i sit eget hoved i det mindste – er at bytte om på offer og bøddel. Muslimer er ofre, siger Dencik. Svenskerne er bødler. Dermed hæver han sig op som den stærke, der kan læse og løse problemet. Nu er han ikke længere offer for visse muslimers mentalitet. Det er de andre, der er de svage.

Det ligner gentagelsestvang, det han gør. Jøder, Jehovas Vidner, homoseksuelle, sigøjnere forsøgte sig også med samarbejdsstrategi i nazitidens Tyskland. Ligesom Chamberlain. Og danskerne før og under besættelsen. Det meste af Europa, vel i virkeligheden. Dengang som nu…

PeterK

Posted: 27 oktober 2009 - 20:04 - Svar

Så er banen jo kridtet op og sagen helt enkel. Hvor anmelder man det henne? Det lokale politi?

Man skal bruge koranen, f.eks sura 2:65, sura 5:60 og sura 7:166, men der er mange flere. Apologeterne siger at diis kun skal forstås symbolsk. Derfor skal man også bruge en tegning fra en arabisk avis der udkommer indenfor EU, hvor der er en tegning af jøder eller vesterlændinge afbildet med svine- eller abelegemer eller hoveder. Eventuelt klip fra artikler hvor sammenkædningen mellem vantro , aber og svin foretages.

Så er det ellers bare om at komme igang. Der er også masser af ting i pressen der kan bruges, og der findes retsreferater der øjeblikkeligt skulle udløse en sigtelse for hatespeech, når vore kulturberigere spyr eder og forbandelser over det land der tog dem til sig.

Daniel A

Posted: 28 oktober 2009 - 17:03 - Svar

Det er ikke for sent at vende skuden i Sverige, men det er måske for sent at vende skuden på traditionel parlamentarisk vis. Det bliver ihvertfald meget vanskeligt.

Leave a Comment