20
nov
Seneste opdatering: 20/11-09 kl. 1452
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ibn Warraq 070

“Not all Muslims are terrorists. My family is Muslim, of Indian origin. My brother is a practicing Muslim, a gentle soul who is not capable of hurting anyone. But we have seen a great many terrorist acts committed by Muslims since 9/11. According to a poll conducted in 2006, a quarter of British Muslims believe that the terrorist bombs in the London subway in 2005–which killed 56 people–were a legitimate response to the “war on terror.”

“Even the politically correct F.B.I. estimates that of 2,000 mosques in the U.S., 10% preach jihad. There are said to have been at least 14,396 acts of Islamic terrorism (if we include the latest blast in Peshawar, Pakistan) since the World Trade Center atrocity; more people are killed by Islamists each year than were killed in all 350 years of the Spanish Inquisition; more civilians were killed by Muslim extremists on 9/11 than in the 36 years of sectarian conflict in Northern Ireland. Then let us not forget the recent acts in Bali, Madrid, London, Mumbai, Thailand, India, Somalia, Nigeria, the Philippines and almost on a daily basis in Iraq, Afghanistan and Pakistan. And yet, it is Muslims who are offended when we raise these facts.”

“Muslims have invented two new human rights: the right not to have Islam criticized, and the right not to be offended. Religions do not have rights, only individuals have rights; and second, there is no such right as “the right not to be offended.” There are many passages in the Koran that offend me, but I do not advocate the banning of this book.” Ibn Warraq:  Going Honest, se også Video: Ann Coulter: Media has “embarrassed itself” with Hasan, Ft. Hood coverageDiana West: Media Still Rely on “Jihad” Apologists og 200 Web sites spread al-Qaida’s message in English.

De norske “slavinder”

Det handler om uforenelige modsætninger: Vestlig pressefrihed med dertil hørende ret til at beskrive virkeligheden, også når denne er ubehagelig, kontra en terminalt offerrolledyrkende gruppes ønsker om at feje virkeligheden ind under gulvtæppet. Og så handler det om måske det største tabu i debatten: Enabling. For sandt er det jo, at langt størstedelen af muslimske mænd ikke begår voldtægt, men lige så sandt er det altså, at stort set alle voldtægtsmænd i denne aktuelle historie har oprindelse i tredjeverdenslande, hvilket formentlig i praksis betyder at de er muslimer.

Enabling er et ubehageligt, men uomgængeligt faktum: Voldtægter af denne art florerer, bl. a. fordi gerningsmændene tilhører en subkultur med egne normer der i stor udstrækning også deles af ikkekriminelle trosfæller, der ‘pakker dem ind’ i bekræftelse af grundlæggende machonormer og i ghettosamfund med fysisk adskillelse fra værtssamfundet. Voldtægtsmændene er et uadskilleligt ledsagefænomen til denne subkulturs tilstedeværelse i vores samfund. Der er ingen praktisk måde at udskille voldtægtsmændene inden udstedelse af opholdstilladelse, og selv hvis der var, ville det være politisk utænkeligt at gøre det. Kunne man på magisk vis borttrylle de ikkekriminelle, ville voldtægtsmændene være sprællende fisk trukket op på land.

Så det ene følger med det andet. For vores vedkommende må dilemmaet derfor lyde: Er det acceptabelt, med disse forhold in mente, at fokusere på gruppen, og ikke bare på voldtægtsmændene, som ’tilfældigvis’ for de flestes vedkommende er muslimer? Hvilket hensyn vejer tungest, de voldtægtstruede kvinders, eller gruppen der vist ikke er kendt for et assertivt opgør med overleverede førmoderne normer med religiøs sanktionering? Jeg ved godt hvad jeg mener.

[…] – Som muslim ble jeg forbannet på det som sto i avisen. Det var helt uakseptabelt, folk tror det er slik at muslimske menn voldtar. Det var en stor glipp av Stavanger Aftenblad, avisen burde tatt kontakt med det muslimske miljøet før den satte dette på trykk, sa bystyremedlem for Ap, Mubarak Ali.

Ali siktet til Aftenbladets oppslag om at ikke vestlige menn står bak de fleste overfallsvoldtektene i byen. […]

– Jeg orker ikke å kjøre drosje og få slengt voldtektsmann etter meg, sier han. Drosjeeier Amir Saleem Sheik mente imidlertid at det hviler et ansvar både på menn og kvinner for å unngå voldtektene.

Saleem Sheik fordømte voldtektene, men mente samtidig at det norske samfunnet utviklet seg i helt feil retning. […]

– Jenter på 16 år har tilbudt kondomer og sagt vi skal kose oss, bestemødre har veska full av sexverktøy og spør om jeg vil være med på striptease. Hvor er etikken og moralen i dette samfunnet, er jeg i Las Vegas eller hvor er jeg? spør Saleem Sheik. Men stortingsrepresentant Akhtar Chaudhry mente at her var det Saleem Sheik som var på ville veier. […] Sinte på Aftenbladet og politiet

En lille, men illustrativ detalje: På billedet af de fremmødte muslimer på Aftenbladets hjemmeside, ses en herre med hennafarvet skæg. Dette har han efter inspiration fra hans profet Muhammed. Muhammed anses for ‘uswa hasana, al-insan al-kamil’, fuldkomment menneske og rollemodel til alle tider. Muhammed, der som bekendt ‘giftede’ sig med 9-årige Aisha; Muhammed der ‘giftede’ sig med en kvinde få timer efter at hendes mand, høvdingen i Khaybar-oasen, var blevet dræbt i et plyndringstogt foranstaltet af Muhammeds mænd; Muhammed, der i Koranen 4:3 legitimerede sex med “de slavinder, I ejer”. Kigger man således på den ubesmykkede virkelighed, står voldtægtsmændenes bagland ikke nødvendigvis i et uskyldsrent skær (LFPC).

Den ‘kontekst’ hvor Nidal Malik Hasan ikke er et stort mysterium

Hovedbunde blev kløet på mainstreammediers redaktioner i den forgangne uge: Hvad kunne det dog være der fik en højtuddannet psykiater og major i den amerikanske hær til at foranstalte en massakre på sine egne landsmænd? Raymond Ibrahim, selv amerikaner og af egyptisk koptisk baggrund, er en fantastisk ressource med dels sin store viden om islam og arabisk, og dels med sit førstehåndskendskab til hvordan verden ser ud i muslimske hoveder. To essays der giver klare svar på det åbenbart så gådefulde, hvis ellers medierne var villige til at åbne øjnene og forholde sig til et ubehageligt, og voksende, problem (LFPC).

[…] Wala’ wa Bara’

Perhaps best translated as “loyalty and enmity,” this doctrine requires Muslims to maintain absolute loyalty to Islam and one another, while disavowing, even hating (e.g., Koran 60:4), all things un-Islamic — including persons (a.k.a. “infidels”). This theme has ample support in the Koran, hadith, and rulings of the ulema, that is, usul al-fiqh (roots of Muslim jurisprudence). In fact, Zawahiri has written a fifty-page treatise entitled “Loyalty and Enmity” […] Raymond Ibrahim: Nidal Hasan and Fort Hood: A Study in Muslim Doctrine (Part 1) (Part 2)

Voldtægten af gravid i Stockholm

som danske aviser omtaler i dag: Der er efterhånden en hel industri, der beskæftiger sig med at publicere de ubekvemme sandheder, aviserne fortier. Der går som regel ikke mange døgn, inden den overhaler “gammel-medierne” indenom. Viser der sig en grov diskrepans mellem medierne og sandheden, skal vi nok komme med den, hvis vi skønner det er en medieløgn af interesse udover sladder, og hvis oplysningerne er pålidelige. Her er hvad græsrodsbevægelsen foreløbig ved og tror:

I AB står det att förövaren är 25-35 år. Kan det vara så att polisen själva generellt mörkar signalement, antingen av utredningstekniska skäl eller av PK-skäl. Det sistnämnda kan det väl ändå inte vara, eller? Jag jobbade tidigare med att skriva just den här typen av nyheter. När signalementet är allt för allmänt så lämnar polisen inte ut det eftersom det ibland leder till hundratals värdelösa tips från allmänheten. Exempelvis “25-35 med mörkt hår” passar ju säkert in på ett par tusen personer i Haninge, om då folk börjar se våldtäktsmän i varenda buske och ringer in en massa tips så leder det till onödigt arbete för polisen….. Tror inte det var nån random våltäkt, antingen var det nån slags hedersrelaterad knullbestraffning bara för hon blivit gravid med “fel”man! Det var i Jordbro det skedde. Där över 60 procent av befolkningen är av utländsk härkomst…. (Höggravid kvinna våldtagen av okänd, Højgravid voldtaget i sit eget hjem.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 20 november 2009 - 05:06 - Svar

DF vil øge kontrol med “amerikanere”

http://www.bt.dk/politik/df-vil-oege-kontrol-med-amerikanere

DF vil øge kontrol med amerikanere
– Fredag den 20. november 2009, 03:45 | Opdateret: 04:11

Dansk Folkeparti vil have skærpet adgangskravene for amerikanere med en ikke-vestlig baggrund, der rejser ind i Danmark. De Radikale støtter forslaget.
[!!!!! – wow, så må det være virkeligt slemt – det nye samarbejde skal måske ligefrem til at være en fast tradition ? 😉 ]

Flere partier mener, at terrortruslen mod Danmark er så stor, at reglerne for amerikanere, der rejser ind i Danmark, bør strammes. Kravet kommer som en direkte reaktion på arrestationen af to mænd i Chicago, som ifølge det amerikanske forbundspoliti havde planlagt at angribe Jyllands-Posten. Det skriver Politiken.

– Vi må sande, at amerikanerne ikke har haft så godt styr på deres terrorbekæmpelse, som vi troede, og at truslen er blevet større, siger Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup, til Politiken.

……

  Egtvedpigen

  Posted: 20 november 2009 - 14:20 - Svar

  “Hmm, vi har da altid sagt “frøs fingrene / fødderne” her på Nørrebro ?!?! – hvad skulle vi dog ellers sige?”

  Tilbragte du dine barndomsår på Nørrebro? Eller måske bor du her ligefrem stadig? Eller skyldes din viden om sprogbrug i de danske regioner, at du er en del af dansk sprognævn??

   Mette

   Posted: 20 november 2009 - 16:46 - Svar

   Min eks voksede op i Brønshøj, og hans forældre kom fra det mørke Nørrebro, den ene fra det kulravende sorte aller værste Nørrebro, hvor det absolut hverken var smart, hjertevarmt endsige tilrådeligt at bo, og staklen måtte som lille fjernes fra hjemmet og sættes i pleje på en fjern ø, som hun ikke kunne forsvinde fra. Hun boede derefter til sit 15. år hos en missionsk pebermø, der drev et renseri, hvilket antyder noget om, at datidens socialforvaltninger var mere usentimentale end nutidens. Dette plejebarn fik resten af sit liv et forstyrret dobbeltsyn på mange ting, og det må man trods alt tilgive hende. Men hun vedblev at tale nørrebrosk, og som mand og barn sagde hun “frøs om fingrene”. Hun og hendes mand så meget ned på Jylland og jyder = Bondelandet og bønder. 🙂

   At tale om kultursammenstød ville være alt for tamt, og da dette forældrepar i hemmelighed havde beset mine forældres bopæl og bil, afbrød de al forbindelse med deres søn og eneste barn i mange år.Jeg husker fx deres forargelse, da de hørte, at der var blevet serveret øl og snaps ved min mors bugnende bord 1. juledag. “Har de ikke råd til vin?

   Sandt at sige tålte deres søn heller ikke mosten ved den jyske julekomsammen, hvor vi sad det meste af eftermiddagen ved bordet og alle kunne få deres yndlingssnaps og sammenligne med de andres, men hvor ingen andre blev beruset. Nævneværdigt. Vi var end ikke med til de runde fødselsesdage i Brønshøj, hvor alle andre familiemedlemmer var indbudt og gerne ville have været sammen med os. Og da vi senere fik dette forældrepar lokket til hovedlandet, ønskede de kun at komme i Legoland. Vi kørte dertil i kortege for at undgå sammenstød (verbale), og da min eks og jeg på et tidspunkt kørte bagest, og vi var kommet godt ud på landet i nærheden af Vojens eller Grindsted med flad pløjejord til alle sider, holdt hans forældre pludselig stille, og vi kunne se, at der var vildt skænderi inde i deres bil. Men der var ikke den europæiske flække, som de ikke besøgte med Tjærebog rejser og var begejstrede for. Jylland derimod….

   Når vi skriver om religion har jeg tit tænkt på de historier fra fortidens Nørrebro, som jeg efterhånden fik trukket ud af disse forældre, og som de havde fortrængt godt og grundigt men alligevel gerne ville tale om. En gang fandt jeg i et historisk tidsskrift et billede af en barbenet og halvnøgen arbejdsmand på et københavnsk sukkerkogeri, et meget hårdt og varmt arbejde. Jeg syntes, at han til forveksling lignede min eks, og da jeg viste hans mor billedet, kunne hun ikke skjule sin begejstring, for det var hendes far. Derefter var det ikke så mærkeligt, at faderen tog sig en øl eller ti og heller ikke tålte dem, men vi havde aldrig tidligere hørt om sukkerkogeriet.

   Det kom efterhånden også frem, at Nørrebro den gang var hjemsøgt af vækkelsesprædikanter, hvilket jeg også har læst om. Ikke så snart havde man skrottet folkekirken, førend man blev oversvømmet af mormoner, baptister og så videre, og familiens kvinder tog det som en adspredelse og blev jævnligt omvendt til både det og det andet for en kort bemærkning. Jeg kunne godt lide eksens moster, der som barn forblev i Sodoma og Gomorra og var en djærv pige, der forblev sig selv, skønt hun fik giftet sig til en masse penge. Hun var virkelig den naturlige og overbærende arbejderpige, som går igen i danske film.

    Egtvedpigen

    Posted: 20 november 2009 - 18:56 -

    Jeg må tilstå, at jeg også fryser OM fingrene 😉 Og det skønt jeg blev ekstraheret fra det eksotiske sydfynske øhav!
    Hvis Nørrebro var Sodoma og Gomorra før, ja så er alt næsten ved det gamle! Ligesom den bitre Robert De Niro i Taxi Driver ønsker mig en syndflod af bibelske proportioner…

    Og hvor jeg dog længes, når jeg spankulerer omkring på Nørrebro, efter stubmarker og bøgetræer og sågar pløjemarker!
    Hjem til et sted hvor man kan sætte indkøbsposerne fra sig uden først at skulle sikre sig, at der ikke er en chihuahua-efterladenskab under mindst en af dem. Og katalysatorstøv fra gaderne er nærmest blevet til en personlig besættelse på blæsende dage, når jeg mærker en beskidt blanding, af støv og sand, tungmetaller og guderne må vide hvad ellers, ramme mit ansigt. (Ja tænk! Det byder man mig!! 🙂

    Heldigvis kan man jo tage op til knaldhytten i vildmarken og på den måde slippe helt væk fra galskaben; eller lune sig lidt ved tanken om, at man jo heldigvis inden for en overskuelig fremtid også skal forlade stenbroen…

   Bjovulf

   Posted: 21 november 2009 - 17:02 - Svar

   Ja, jeg har altid boet her på Nørrebro 🙂

   Nå, på den måde – troede bare, at Mette henviste til et helt andet udtryk
   for dette fænomen. Tror egentlig, at vi siger / har sagt begge dele – fryse … / fryse OM …,
   når jeg nu tænker nærmere over det.

   Nej, Miss M. – jeg er ikke medlem af Dansk Sprognævn … endnu …., men jeg
   holder skam troligt vagt ved telefonen 🙂

   Tak for historien, Mette 😉
   Ak, ja – de dær kjøvenhavnere oure fra a Djævle-ø !

   Det var også ret sjovt at opdage på en kanotur i Jylland for nogle år siden,
   at en tebirkes hedder en “københavner” på de kanter ( en sag for DRC måske? 🙂 ),
   samt at de taler om “en kilomet”; for “kilometer” er jo flertal, ikke sandt?

    Bjovulf

    Posted: 21 november 2009 - 17:04 -

    Nå, nej! – DCR hedder de jo 😉

    Egtvedpigen

    Posted: 21 november 2009 - 19:20 -

    Her gik man og troede, at man var både den første og sidste mohikaner Nørrebro nogensinde har huset, og så viser det sig, at verden er så lille! Jeg havde ellers vænnet mig til tanken om, at alle forbundsfæller var at finde ovre hos Mette, i det mørke Jylland.
    Indre eller ydre Nørrebro? Tænk Bjovulf, du kunne have været ham den gnavne gamle mand, jeg mødte i går, henne i Irma på Frederiksborggade 😉

    Bjovulf

    Posted: 21 november 2009 - 20:53 -

    Nej, da – vi er jo nogle, der skal ofre os og holde skansen,
    når nu du desværre flytter / “lader os i stikken” 😉

    Ja, det lyder da ikke helt usandsynligt – hehe :-):-):-)

    Hvor flytter du så hen, om man må spørge?

    Egtvedpigen

    Posted: 22 november 2009 - 11:30 -

    “lader os i stikken”

    Hvornår er du begyndt at omtale dig selv i flertal?? 🙂

    Jeg flyttede til Nørrebro af praktiske grunde, men fandt hurtig ud af, at jeg egentlig ikke brød mig synderligt om området.
    Jeg flytter jo først næste år, når jeg får bedre tid, og det er primært for at komme af med lejligheden, før den falder yderligere i værdi. Hvor jeg derefter flytter hen, ved jeg ikke helt. Måske til en anden del af København eller måske helt ud af byen.

    Hvorfor bliver du boende, Bjovulf? Nej, jeg tror allerede jeg kender svaret (apropos det der med at trække det folkelige univers med over i de df’ske rækker, så tilbageerobre jeg hermed Tove Ditlevsen) :

    http://www.youtube.com/watch?v=kcA2IRbRbII

    Jeg får søreme helt lyst til at pakke dig sammen også, og flytte dig ud på nye og friske græsgange, hvor du uforstyrret kan nyde dit otium 😉 Der er et væld af muligheder, for en bedaget herre som dig, i provinsen. Forestil dig nu Bjovulf stående med riflen over skulderen ved siden af sin allerførste dåhjort. Eller Bjovulf, dus med naturen, til rævehalejagt i sin røde jakke med tilhørende hornmusik og efterfølgende jagtmiddag.

    Bjovulf

    Posted: 22 november 2009 - 17:26 -

    Tja, nu bor der jo stadigvæk – imod alle odds – andre danskere på Nørrebro end undertegnede, så derfor
    siger jeg “vi” og “os” – uden dermed at indbilde mig at jeg taler på alles vegne 😉
    Og det var naturligvis sagt med et glimt i øjet …

    Ah, det var da synd – det har ellers tidligere været en god og ganske fredelig bydel,
    hvis altså man ikke lige boede op og ned af de autonome hærgetosser.
    ( TV mfl. glemte næsten altid lige at spørge de almindelige lokale, hvad de egentlig
    mente om de autunomes evindelige ballade, hærværk, larm og svineri ).

    Hmm, nu har jeg altid boet her, har familie og venner i nærheden og kan godt lide at bo i byen.
    Endvidere har vores del af Nørrebro (Ydre N.) altid været mere fredelig og sikker, men nu har vi
    altså haft 3-4 skudepisoder indenfor en radius af et par hundrede meter inden for det sidste år –
    samt diverse knivstikkerier, grove overfald og røverier – så jeg er da begyndt lige at aflæse “gadebilledet”,
    inden jeg går ud. Den slags har jeg stort set aldrig skænket en tanke førhen – det var simpelthen
    ikke nødvendigt.

    Mange tak for sangen 😉 – og for lejligheden til at lige at dyrke en omgang 80’er nostalgi via diverse andre links der.

    Haha, ja, det kunne virkelig være spøjst – skal jeg så også have sådan en jagthat på ligesom Kronprins Frederik?
    Jeg har altså aldrig prøvet den slags, så jeg ville desværre nok falde uhjælpeligt igennem.
    Så du må nok hellere give mig et kursus først så 😉

    Men jeg har da engang spillet på et jagthorn – endda med en vis succes – hvis det kan være til nogen nytte?

    Egtvedpigen

    Posted: 22 november 2009 - 19:10 -

    Bjovulf, en mand der kan spille på jagthorn falder da ALDRIG uhjælpelig igennem 🙂 Du ville tværtimod passe lige ind!
    Men du er en bymus, der holder af og er stolt af Nørrebro, for her har du jo dine rødder, familie og venner; og jeg er landmus fra “the Deep South”, og derfor har jeg svært ved at finde mig til rette i dette nye landskab (Indre N.).

    En ting er jeg dog ganske sikker på. Jeg var blevet boende, hvis jeg havde haft en nabo som dig 😉 Mine naboer er desværre, uden undtagelse, velmenende og søde halalhippier.

    Bjovulf

    Posted: 24 november 2009 - 00:21 -

    OK, det lyder godt 😉

    Hmm, kan og kan – der kom da en rimeligt genkendelig melodi ud af
    det den første og hidtil eneste gang jeg har prøvet det. Det virkede på
    yderst mystisk vis helt “naturligt” for mig, så måske er vi ude i noget
    reinkarnation her? LOL Der var i hvert fald et par stykker, der måbede noget 🙂

    Ah, det var da synd – håber sandelig ikke, at du har fået et alt for dårligt indtryk
    af os. Langt de fleste af os er skam helt nede på jorden, og slet ikke så
    Karl Storbysmarte, som en del jyder af og til har os mistænkt for.

    Ja, jeg kender godt typen – de er ekstremt virkelighedsresistente.
    Hvis de eller deres børn helt uden grund blev gokket ned af en gruppe indvandrere
    fra visse mellemøstlige lande med hang til islam, ville de straks begynde at finde
    på alle mulige undskyldninger for dem, så som “fremmedhad”, “provisialisme” ( selv i Kbh. ! ),
    situationen i Mellemøsten, manglen på stormoskeer, manglen på arabisk skiltning
    og manglen på respekt over for dem som personer ….

    Mange tak – du er velkommen til at besøge os af og til,
    eventuelt som frontliniekorrespondent for Snaphanen 🙂

Robin_Shadowes

Posted: 20 november 2009 - 05:17 - Svar

Toppen att sidan fungerar normalt igen. Blev orolig att sidan blivit hackad ett tag eftersom sidan ej längre gick att hitta ens genom google.

Janne

Posted: 20 november 2009 - 09:32 - Svar

OT

Skolemand som anbefaler boykot af Israel (på hjemmesiden boykotisrael) nu i Odense byråd.

“Der bliver efter alt at dømme meget fokus på Vollsmose de kommende fire år. Antallet af byrådsmedlemmer i Odense med relation til bydelen, blev nemlig fordoblet ved tirsdagens valg.” 4 repræsentanter for Vollsmos(k)e blev det til.

h t t p://www.tv2fyn.dk/article/211948:Vollsmose-godt-repraesentet-i-nyt-byr aad?rss

Janne

Posted: 20 november 2009 - 09:58 - Svar

Og så fik EU en præsident i går. I Amerika har man et præsidentvalg hvor borgere inddrages. Det har vi ikke i EU. Det er grotesk og det er et overgreb mod demokratisk sindede borgere i EU.

  Egtvedpigen

  Posted: 20 november 2009 - 13:18 - Svar

  Han kan kalde sig præsident, lige så meget han lyster, men min præsident, det er han i hvert fald ikke!

   PeterK

   Posted: 20 november 2009 - 13:29 - Svar

   CIA giver det 15 år, så vælter EU. Jeg når at opleve det, og så giver jeg en øl. At tænke sig at det er lykkedes at stoppe et kommisærstyre ned i halsen på Europas befolkninger, rent USSR.

    Egtvedpigen

    Posted: 20 november 2009 - 13:58 -

    Det er en aftale! 2024… Til den tid vil jeg være 41 år gammel! Jeg håber sandelig ikke, der kommer til at gå 15 år før EUSSR falder!

Janne

Posted: 20 november 2009 - 14:25 - Svar

“Det var en stor glipp av Stavanger Aftenblad, avisen burde tatt kontakt med det muslimske miljøet før den satte dette på trykk, sa bystyremedlem for Ap”

Skal religiøse personer og miljøer nu til at afgøre, hvad der skal skrives i norske aviser? Hvad siger norske journalister og presseforbund til den udvikling? Hvad siger danske journalister og presseforbund til det? Også i betragtning af en del overfald mod netop pressefolk i DK. Hvad mon Berlingske Tidende siger? Avisen der allerede har rettet ind efter religiøse forbud. Og har sagt farvel til flere religionskritiske journalister.

JensH

Posted: 20 november 2009 - 15:01 - Svar

At de Amerikanske medier har en stor berøringsangst mht. at kritisere islam fik jeg syn for i går, da jeg ved en fejl fik tunet ind på CNN. Her sad fire kommentatorer, hvor de tre af dem var meget forargerde over Pat Robertsons bemærkninger om, at islam ikke er en religion med derimod en voldelig idelogi. Se hans udtalelser her:

http://www.examiner.com/x-10853-Portland-Humanist-Examiner~y2009m11d10 -Pat-Robertson-Islam-not-a-religion-but-violent-political-system-Video

De fremkom med tåbelige relativeringer om, at Oklahoma-bomberen, Timothy McVeigh, jo heller ikke var et udtryk for at kristendommen var en voilde lig idelogi. Den eneste fornuftige i selskabet, (en tidligere spin-doktor og taleskriver under Bush), måtte gang på gang gøre opmærksom på, at islamismen er den eneste der udgør et globalt problem, mens alle deres eksempler på andre religioners viold var udtryk for lokale og enkeltstående handlinger. Men der er åbenbart lang vej endnu til de Amerikanske main-stream medier får et mere ‘realitisk’ syn på islam.

Benjamin

Posted: 20 november 2009 - 18:48 - Svar

Citat:
– Jenter på 16 år har tilbudt kondomer og sagt vi skal kose oss, bestemødre har veska full av sexverktøy og spør om jeg vil være med på striptease. Hvor er etikken og moralen i dette samfunnet, er jeg i Las Vegas eller hvor er jeg? spør Saleem Sheik.

Jamen åh, hr. muslim, hvis det er så forfærdeligt for dig at være her i vores “moralsk dekadente og forkastelige” del af verden, hvorfor kom du så hertil i grunden? Det var der ikke nogen, der tvang dig til (jeg gjorde i hvert fald ikke) og der er sandelig ikke nogen, der holder på dig, hvis du mener det er så forfærdeligt at være her, at du ikke kan holde det ud. Men i din egen ørken af et hjemland at være er der jo nok ikke noget, der hedder bistandshjælp og sociale overførsler, til trods for jeres svimlende olieindtægter, så du har jo en god grund til at blive. Og oliepengene ender jo i lommen på oliesheikerne, der bliver rigere og rigere og bruger deres penge ved at hore og spille dem op på Casino i stedet for at opbygge deres ørkenlande til gælde for deres muslimske “brødre” så at fremtiden er sikret. Latterligt i grunden, når en muslim vil belære en vesterlænding om moral. “Man ser splinten i andres øje, men ikke kæppen … osv.

Og hvis alt er så forsærdeligt her i vesten, som du mener, hvad så med ale de gode ting, vesten har givet til dig? Du kan takke vesten for at du kan købe en mobiltelefon, så du kan ringe til mujaffa i muhammedanistan. Og du kan takke vesten for at du ikke behøver at gå fra den ene ende af byen til den anden, men kan sidde i en varm bus. Og hvorfor var det i grunden ikke de muslimske lande, der opfandt solenergi med alle deres solskinstimer, når nu de er åh så højtudviklede? Og næste gang du bliver indlagt på et norsk hospital for de norske skatteyderes regning (selv betaler du jo ikke nogen), så er det nok næppe en muslim, der har opfundet den medicin, der måske redder dit liv. Men ordet “tak” findes jo sikkert ikke på arabisk.

Pyyha, det var en ordentlig omgang, skulle bare af med nogle aggressioner. Det kan virkelig sætte mit pis i kog, når en samfundsnassende perle rakker ned på hans velgørere på den måde.

  Janne

  Posted: 20 november 2009 - 19:26 - Svar

  “…hvis det er så forfærdeligt for dig at være her i vores “moralsk dekadente og forkastelige” del af verden, hvorfor kom du så hertil i grunden? Det var der ikke nogen, der tvang dig til (jeg gjorde i hvert fald ikke) og der er sandelig ikke nogen, der holder på dig, hvis du mener det er så forfærdeligt at være her, at du ikke kan holde det ud.”

  Det er som sagt ud af min mund.

Benjamin

Posted: 20 november 2009 - 21:20 - Svar

I øvrigt a propos det dér med muslimer og deres indbyrdes sammenhold mod den onde jødisk/amerikanske “sammensværgelse”, der er årsag til at de muslimske lande er tilbagestående i dag: Jeg kan ikke lade være med at grine, når islam her i vesten bliver præsenteret som “1,5 mia. mennesker, der står enige og samlede skulder ved skulder som brødre”. Sandheden er at islam faktisk er en ret stor dødsårsag for en muslim: Muslimer myrder og tæver hinanden som aldrig før med selvmordsbomber og røveriske overfald og prøver samtidig at bilde vesten ind at muslimer holder sammen som brødre på tværs af landegrænser. Ha!
Her er en artikel om hvor venligt muslimer behandler hinanden (deres muslimske brødre og søstre)
http://politiken.dk/sport/fodbold/article839930.ece
Deres stilling som voldspsykopater er åbenbart stærkere end deres religiøse samhørighed? Det er ellers ikke det man skulle tro, hvis man man spørge Abdul Pedersen eler de andre hellige.

Og forresten: Den “hellige” muslim i artiklen ovenfor er fortørnet over at norske piger render rundt med kondomer og rakker ned på Norge, som giver ham bistandshjælp og sociale ydelser, fordi landet er moralsk forkasteligt. Jaså? Han mener jo så tilsyneladende at det er moralsk mindre fokasteligt at befamle småpiger på 9 år, der leger med dukker, tvangsgifte dem til deres retarderede fætre, som banker og voldtager dem og kan smide dem ud uden videre, hvis de bliver trætte af dem? Ikke så underligt at selvmord er den eneste udvej for mange muslimske kvinder. Desværre for dem selv lykkes det relativt sjældent at undslippe via dødens befrielse:
http://politiken.tv/nyheder/udland/article839203.ece

Selvironi og selvkritik lader jo til at være ukendte begreber indenfor islam. I grunden ville det have været hylende morsomt, hvis det bare ikke havde været så trist. 😐

Vivi Andersen

Posted: 21 november 2009 - 01:21 - Svar

Benjamin

Vi skal OGSÅ anskue islam/muslimer fra den morsomme og latterlige vinkel.

Hvad værre – for dem- er, at selvanskuelse og selvkritik stort set er fraværende i den islamiske verden.

Når man ikke evner, eller vil, ovennævnte i forhold til sig selv får man problemer med sig selv og i aller højeste grad med omverdenen.

Og når man så samtidig får opbygget en megaloman og totalt fejlagtig opfattelse af sig selv og resten af verden – jamen så går det galt!

Benjamin

Posted: 21 november 2009 - 19:53 - Svar

@Vivi
Jep, islam mangler i dén grad det selvreflekterende element. Og vi europæere har det i for høj grad. Vi ødelægger og nedbryder vores egen kultur lige fra folkeskolen af ved at blande ting som danskhed og racisme sammen i en pærevælling, omrørt af de rød-grønne venstreradikale, som ikke er i stand til at opfatte end den hvide mands udnyttelse af stakkels tredje verdens borgere. Ting som 2. verdenskrig og nazismen bliver hvide børn jo stadigvæk klandret for overalt i verden, som et eksempel på hvordan det er nødvendigt at tvære europas fjæs rundt i multietnicitet og mangfoldighed, for at undgå at noget tilsvarende gentager sig.

Ak ja, den kommunistiske lobby har i DÈN grad krammet på os. Men vi har jo selv været ude om det.
Hvis det virkelig tager europæerne så lang tid, som det åbenbart gør for at få deres øjne op for islam og hvad der er ved at ske med dette engang så prægtige og frie kontinent, så tør jeg slet ikke tænke på hvad der faktisk kunne være sket, hvis muslimerne havde holdt deres hensigter tættere ind til kroppen og spillet deres kort lidt mere med omtanke.

Janne

Posted: 22 november 2009 - 19:41 - Svar

Egtvedpigen

“…apropos det der med at trække det folkelige univers med over i de df’ske rækker, så tilbageerobre jeg hermed Tove Ditlevsen”

Jaaaa! Og der er masser af anden musik, kunst, litteratur, historie – og kunstnere – som vi kan tage med over i de df’ske rækker. Masser at erobre. Det er bare med at komme igen. 🙂

Dette er knap så folkeligt og slet ikke dansk, men det er lige så skønt som Tove Ditlevsens mange bøger. Bare noget helt andet.

http://www.youtube.com/watch?v=g7LWANJFHEs&feature=fvw

Pianisten er så henført at han slet ikke kan lade være med at nynne med.

  Janne

  Posted: 22 november 2009 - 19:42 - Svar

  Hov jeg glemte at skrive at det er Bach der spilles så pragtfuldt.

   Egtvedpigen

   Posted: 22 november 2009 - 22:01 - Svar

   Sikke dog et smukt klaverstykke. Tak for den 🙂 Jeg elsker Bach! Jeg får altid sådan lyst til at slå vinduerne op for at lade musikken kultivere gaderne samt de mennesker, der går rundt i dem (lidt fascistisk er man vel altid;-) ).
   Jeg har nu også, i modsætning til Bjovulf, en svaghed for Morten Korch film og specielt alle de gode gamle sange så som: http://www.youtube.com/watch?v=F1ShKPqbyYo
   Og Aksel Schiøtz, Thorstein Bergman og Sven-Bertil Taube osv., osv….

    Bjovulf

    Posted: 23 november 2009 - 00:30 -

    Ja, fantastisk flot musik – mange tak, Janne 😉

    Næh, hov, hov – jeg har skam overhovedet ikke noget imod MK film, og tager i hvert fald slet
    ikke skade af at se dem – det er bare ikke liiige mine favoritfilm. Men jeg kunne aldrig drømme
    om at opkaste mig til smagsdommer over de, der er helt vilde med dem, endsige nærmest
    “forbyde” folk at se dem, som DR jo slap af sted med gennem mange årtier, fordi man åbenbart
    i al sin kulturradigale bedrevidendehed troede, at de var skadelige for danskerne – præcis ligesom
    med dansktoppen 🙂

    Mere flot musik, men fra en helt anden genre:

    Ralph McTell – “Summer Girls” – fra et album om den walisiske digter Dylan Thomas
    + “From Clare to Here”
    http://www.youtube.com/watch?v=p2658V1UkI0

    Ved ikke, om I fik hørt denne smukke sang med Maddy Priors fantastiske stemme –
    jeg tror vist mit link druknede i mængden for et par uger siden –
    Slideshowet er i øvrigt mit første forsøg med MovieMaker 😉

    Maddy Prior & Rick Kemp – “Deep in the Darkest Night” – live on BBC Radio 2, tidlige 80’ere
    http://www.youtube.com/watch?v=ZI5PP5ceSWs

    To fantastiske versioner af en religiøs folkesang af Joseph Spence fra Bahamas,
    kaldet “There Will be a Happy Meeting ( in Glory)” / “Great Dreams From Heaven”

    John Renbourn: ( “Abide with Me” hedder indledningen )
    http://www.youtube.com/watch?v=CufrCLbAwGI

    Fantastisk YouTube guitarist – DaddyStovePipe
    http://www.youtube.com/watch?v=7FNwadeESf0

    Og med sang – bemærk the Southern twang 🙂 –
    Macyn Taylor:
    http://www.youtube.com/watch?v=tSffvr9z2AA

    Jeg må vist til at øve mig lidt mere – meget mere – SUK! 😉

Egtvedpigen

Posted: 23 november 2009 - 07:58 - Svar

Tak for alle de smukke sange Bjovulf 🙂 Dylan Thomas’ sange var fantastiske at vågne til.

  Bjovulf

  Posted: 24 november 2009 - 00:06 - Svar

  Selv tak – det glæder mig 😉

  Og så behøvede jeg jo heller ikke at trutte reveilen i jagthornet
  for at få dig ud af fjerene – haha.

  Men her er den, hvis det skulle blive nødvendigt en dag:
  http://beemp3.com/download.php?file=397349&song=Reveille

   Bjovulf

   Posted: 24 november 2009 - 00:07 - Svar

   “reveillen” hedder det jo – naturligvis. SUK!

Leave a Comment