25
nov
Seneste opdatering: 27/11-09 kl. 0946
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Vi spåede forleden at der i år vil være  5.716 anmeldte voldtægter i Sverige, og vi efterlyste at høre et offer. Her er én, der er modig nok til at stå frem og sige lidt. Kunne man forebygge blot nogen af voldtægterne eller i det mindste forhindre at de øger godt 10 % om året ? Det kunne  man måske nok. Man kunne fortælle svenske i detaljer kvinder “hvem, hvad og hvor” skal de passe på. Man kunne tillade  kvinder alene, at bevæbne sig med peberspray. Man kunne  idømme de meget, meget få gerningsmænd, der bliver fanget ubetinget udvisning i de tilfælde de har rødder i et andet land, hvad de har langt oftere end det officielle Sverige vil indrømme. Det ved vi fra Danmark og Norge. Intet af dette vil  ske, det kan man helt roligt bide spids på. Voldtægtstallet vil stige, flere og flere liv vil blive påvirket eller ødelagt. Feminist-Sveriges handlekraft er lammet af, at det i vid udstrækning er den ene yndlingsoffergruppe, der overfalder den anden. Mere skal der ikke til at sætte de pludrende klassers “diskurs” skakmat. Pludselig er det ingenting der skal  “italesættes”. Men Riksdagen og universiteterne er stadig fulde af folk, der overgår hinanden i genus, queer og andre feministteorier, det alligevel aldrig er lykkedes at gøre Medelsvensson interesseret i. Akutmodtagelserne, kvindecentrene og retssalene vidner mod deres løgn og fejghed. Hvis de har samvittighed nok, lukker de øjnene når de skal barbere sig, de af dem m/k, der mod forventning skulle være så meget mandfolk, at de er nødt til det.

Turkey: Wilders fascist and racist

Det er et fuldstændigt legitimt politisk standpunkt, at Tyrkiet ikke skal med i EU. Der kan argumenteres for det på utallige måder. At bruger så primitive ord og overvejer at nægte ham indrejse i landet, er sigende om det styre landet har i disse år. Læs det og nogle af de mange grunde til, at Tyrkiet bør blive udenfor på Ten Times No To Turkey, Ten arguments why we should not take in the Turkish Trojan horse.

Folkekirken i klimadialog

Den fjerde dansk-egyptiske dialogkonference har netop fundet sted i Alexandria. En af de danske deltagere, biskop Peter Fischer-Møller, fortæller om konferencens tema: klimaforandringer. Jonas Nørgaard Mortensen fra Dansk Ungdoms Fællesråd fortalte om civilsamfundets rolle i forhold til klimaudfordringerne. Endelig gav folketingsmedlem fra Radikale Venstre Bente Dahl, Safia Aoude fra Muslimer i Dialog og domprovsten i København, Anders Gadegaard, bud på folkeoplysningens betydning og muligheder og den inspiration, der kan hentes i den islamiske og kristne tradition i forhold til arbejdet med at reducere den menneskeskabte globale opvarmning og begrænse dens truende konsekvenser. biskop Peter Fischer-Møller Dialog i Egypten om klima giver håb.

Man må håbe, de har talt lidt om myrdede koptere nu CEOSS er en koptisk evangelisk organisation, eller om hvordan Egypten skal undgå at blive over 100 mio indbyggere. Der var en interessant deltager med på turen, islamisten Safia Aoude, der blev smidt ud af de Konservative i 2007 for blandt andet at have relativeret Holocaust (“Nogle historikere hævder, at Zyklon B blev brugt til at udslette fanger i koncentrationslejrene”), fotomanipuleret Helle Merete Brix og Lars Hedegaard med hagekors i knaphullet, stukket øjnene ud på et foto Hirsi Ali, villet fratage homoseksuelle organisationer statsstøtte, (“Homoseksualitet hører simpelthen ikke hjemme i det offentlige rum”), og som på sin blog kaldte Naser Khader“psycho”,”psykopat ind til benet”, “Uncle Tom”, “Chimpanse” og “Borderline Bob”. Farshad Kholghi slap med at hedde “den iranske renegat”. Aoudes blog findes givetvis ikke mere, men hun er aktiv som rådgiver på Kristeligt Dagblads Religion.dk, der med egne ord “ikke er snæversynet“. Her er vi ikke medlemmer af Det Radikale Venstre eller noget andet parti, vi er ikke medlemmer af Dansk Ungdoms Fællesråd, men vi endnu medlemmer af Folkekirken. Än så länge, som svensken siger.

Svensk opholdtilladelse: 2000 Euro

Asylindustrien har sine mindre autoriserede entreprenører, som ikke engang finder Sverige “generøst” nok. Falske ? Fra kilde på Migrationsverket ? Verket  tør ikke udelukke det.

Ekot har träffat en man som säljer uppehållstillstånd. Vi har låtit en annan person läsa in det han säger.”Detta är ett svenskt uppehållstillstånd.”
Det är inga namn eller så i?
“Det är tomt och man kan göra vad man vill med det.” Han visar ett dokument, som kan klistras fast i passet, en så kallad sticker. Den ser ut som en sida i ett pass. Den har stämplar, vattenmärken och överst står texten “Uppehållstillstånd”. Exakt sådana stickers får den som har beviljats uppehållstillstånd i Sverige. Då infogas stickern i passet tillsammans med personens bild och namn och med ett sådant i sitt pass kan man sedan resa fritt i Europa. Nu finns sådana stickers att köpa på svarta marknaden. Hur mycket kostar det?
– 2 000 euro.
Då måste de vara stulna från Migrationsverket?
– Ja, varifrån annars?    Uppehållstillstånd på svarta marknaden, Iraqi Refugees Buying Swedish Residency Permits. (2000 Euro=14.800 d.kr.)

Officielt: EU et Babelstårn?

euposter.jpgSiten dette er taget fra er en som det tilrådes at udvise største skepsis over for – vi taler om den amerikansk-evangeliske kategori af konspirationsteorier der ser Johannes’ Åbenbaring udfolde sig især i Den Gamle Verden, dvs. det Europa som de tidlige puritanske bosættere var flygtet fra. Der findes et utal af disse teorier, men især EU har altid udøvet en særlig tiltrækning hos nybyggernes efterkommere. Antikrist skulle i dette tankesæt udgå fra det genopstandne Romerrige i form af EU. Den slags teorier kommer og går alt efter hvordan verden ser ud på et givet tidspunkt. Hvad der nok er værd at videreformidle her er EU-symbolik og arkitektur der unægteligt ser ud til at referere til (det noget uheldssvangre, skulle man mene) Babelstårnet. Plakaten her skulle angiveligt være trukket tilbage fra EU, og her er forlægget i Breughel uomtvisteligt. Stjernerne skulle være diabolske nedadvendte pentagrammer. Hvis den er autentisk? (LFPC) Sinister Sites – The EU Parliament,

Orwell på dårligt syretrip

Om ikke andet må man erkende at Storbritannien udgør et samfundseksperiment af samme etiske kaliber som groteske forsøg med levende mennesker gjorde under 2. Verdenskrig: Metoderne er aldeles uacceptable, men den indsamlede viden overgår hvad der kan opnås ved at eksperimentere i overensstemmelse med fastlagte videnskabsetiske spilleregler. Udkommet i ‘Laboratory X-UK’ vil formentlig én gang for alle afgøre om metoder der engang var emnet for sci-fi-dystopier kan designe et velstående, velordnet, velfriseret samfund, hvor borgerne opfører sig ordentligt, og hvis de ikke gør, så er sikret effektiv justits. For at teste rækkevidden af denne samfundsmodels ydeevne har man ligefrem slået grænserne op for alskens u-screenet uvæsen fra fjerne lande for at gøre livet surt for de oprindelige borgere. Vil eksperimentet lykkes, og det nye Homo Obediensis udklækkes i kolben? Svaret vil under alle omstændigheder være af allerstørste interesse for resten af EU (LFPC).

[…] But the most grotesque and brazen undermining of our freedoms, we now know, is the theft of our very essence. This week we have learned that police are routinely arresting innocent people specifically to secure their DNA samples. Britain now boasts the largest DNA database in the world, with samples logged from 5.6 million people, of whom almost a million are known to be entirely innocent of any offence.

The authorities who monitor the database are fully aware of these people’s innocence, yet they resist at every turn any attempt to have those samples erased. And those innocent people who, once arrested and released with no legal stain on their character, might reasonably want to have their DNA wiped off the database are required to pay £200 and wait for months and months for the police to do so.

‘It is now the norm to arrest offenders for everything if there is a power to do so,’ a retired superintendent told the Human Genetics Commission. ‘It is apparently understood by serving police officers that one of the reasons, if not the reason, for the change in practice is so that the DNA of the offender can be obtained.’

It is said, though the figures are disputed, that up to three- quarters of black men aged 18 to 35 are recorded on the DNA database.

How odd that this blatantly discriminatory statistic does not appear to trigger any sort of challenge under that other great New Labour achievement, the Human Rights Act, which is supposed to guarantee our rights to privacy, private life and equality under the law. The evidence is now clear: step by step, sample by sample, the DNA database is expanding into a national register not just of criminals but of each and every one of us. […] What kind of country arrests innocent people to boost its DNA database?

Vågn op til virkeligheden, Melchior

Af RACHEL ADELBERG JOHANSEN

rachel-adelberg-johansenDet var forstemmende at læse debatindlægget af Bent Melchior i Politiken 21/11. Man skulle tro, at virkeligheden i Danmark gjorde Melchior klogere, men nej. Den samme sang om, at DF ikke kan fordrage fremmede, især muslimer, afspilles som en plade, der er gået i hak. Det ville klæde Melchior at dokumentere den absurde påstand, at DF ikke kan fordrage fremmede.

At være bekymret for den massive massetilvandring specielt fra den muslimske kulturkreds og de markante konsekvenser for det danske samfund i kølvandet derpå, har intet at gøre med “at man ikke kan fordrage fremmede”. Racismekortet og muslimkortet, som hidtil har været yndede trumfkort, har spillet fallit. Dem køber den almindelige borger uden for parnasset ikke længere. Af den simple årsag at de på deres egen hverdag i stadig stigende grad mærker de triste konsekvenser af den omsiggribende islamisering.

Pludselig skal ellers frie, moderne danskere til at acceptere, at der indføres badetider for kun kvinder i offentlige svømmehaller for at tækkes en absurd adskillelse af mænd og kvinder i islamisk kontekst. Formørkede og puritanske normer om ekstrem kønsadskillelse.

Pludselig skal danskere, der har nydt en udpræget grad af frihed, til at indordne sig under 1.400 år gamle intolerante, islamiske spiseregler halal og haram (forbud mod svinekød) i offentlige, verdslige samfundsinstitutioner. Altså et mindretals diskriminerende og fordomsfulde lovregler, der påføres majoriteten.

Pludselig bliver danskerne konfronteret med, at diverse islamiske organisationer og herskerlaget i skikkelse af højtråbende imamer ikke mener, at man i et åbent og frit moderne samfund skal kunne tegne og satirisere over oldgamle profeter (læs:Muhammed). Man ønsker at påføre Danmark sharialov med forbud mod at tegne deres profet.

Den volsomme massetilvandring, som primært den røde fløj var bannerfører for efter udlændingeloven af 1983, har påført det danske samfund førmoderne fænomener, som der er kommet et folkeligt modsvar på i form af et demokratisk flertal til den borgerlige fløj siden 2001. Ja, heldigvis er den politiske korrekthed blevet udfordret af en mere folkelig, åben og fri debat om de konsekvenser, islamiseringen har påført vort moderne, verdslige demokrati. Det er ikke noget dansk fænomen. Debatten og det kritiske opgør med den stigende islamisering pågår i alle de vesteuropæiske lande, som også er vidne til udviklingen med den tiltagende tilsløring af kvinder og massiv kønssegregering, overrepræsentation af voldsramte muslimske kvinder på kvindekrisecentre, såkaldte “æresdrab”, tvangsægteskaber, jomfrucertifikater, ekstrem social kontrol med kvinder og deres personlige frihed, intolerance mod homoseksuelle, krav om indførelse af islamiske særregler i offentlige institutioner, trusler mod sekulære eller frafaldne muslimer, stigende antisemitisme med chikane og trusler mod jøder, etc.

Man må gå ud fra, at Melchior er bekendt med, hvordan situationen er i vor samtid i de islamisk dominerede samfund, hvor jøderne er næsten forsvundet og de kristnes og tilbageblivende jøders rettigheder er trådt under fode. Ellers er der rigelig dokumentation at hente i f. eks. Bat Ye´ors og Andrew Bostoms forfatterskaber om den islamiske antisemitisme og de “vantros” generelle situation. Måske skulle netop Melchiors efterkommere og jødiske trosfæller være taknemmelige for, at det borgerlige flertal har sikret en opbremsning i kædetilvandringen fra de islamiske lande.

Det er aldeles forståeligt, at befolkningerne i de vesteuropæiske lande reagerer mod denne omkalfatring af deres samfund. Man vil ikke blive ved med at finde sig i urimelige og påtrængende krav om særbehandling for en bestemt minoritet, som forlanger, at det er værtslandene, der skal ændre sig henimod normer og skikke fra en helt anden kulturkreds end den vestlige. Folkets vilje og legitime bekymring for samfundsudviklingen burde tages mere alvorligt af Melchior og den såkaldte kulturelite. I stedet for blot ufortrødent at forfægte den forslidte moraliserende dømmesyge med at kalde alle, der er modstandere af den åbenlyse islamisering for, racister, fremmedfjendske, xenofober, islamofober eller andre af de lidet flatterende mærkater, man forsøger at hæfte på sine meningsmodstandere.Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Universalgeni

Posted: 25 november 2009 - 20:54 - Svar

Det er endnu værre. De kulturradikale ønsker at sætte folk i fængsel, hvis vi ikke er enige med dem. Og sandheden er ikke længere et gyldigt forsvar, hvis sandheden fornærmer muslimer. Racismeparagraffen kan bruges til lidt af hvert…

Universalgeni

Posted: 25 november 2009 - 21:24 - Svar

Video fra 15. november 2009: The former editor-in-chief of Commentary magazine Norman Podhoretz talked about his book:

Why Are Jews Liberals? http://www.c-spanvideo.org/program/289996-6

Morten - - -

Posted: 25 november 2009 - 21:34 - Svar

Tro mig, Rachel – Melchior læser dig ikke !

– – –

  Janne

  Posted: 26 november 2009 - 10:49 - Svar

  Nej, men det er vi heldigvis mange andre der gør.

  “Racismekortet og muslimkortet, som hidtil har været yndede trumfkort, har spillet fallit. Dem køber den almindelige borger uden for parnasset ikke længere. Af den simple årsag at de på deres egen hverdag i stadig stigende grad mærker de triste konsekvenser af den omsiggribende islamisering.”

  Hvor har Rachel ret.

   Janne

   Posted: 26 november 2009 - 11:02 - Svar

   Jeg vil godt tilføje, at hvis det var andre der kom med tilsvarende fordomsfulde og intolerante religiøse/kulturelle krav om særbehandling, særkrav, særrettigheder, apartheidkultur og kønsdiskrimination i det offentlige rum som nogle koran opdragede gør, så ville jeg kritisere det lige så meget.

HelgeD-H

Posted: 25 november 2009 - 21:43 - Svar

Gid jeg kunne skrive lige så godt som hende.
Jeg kan tydeligt huske Melchiors åbenlyse foragt for Glistrup for åben skærm for år tilbage da begge var politikere. Politisk Korrekthed har præget de toneangivende politikere som skal styre dette land.
Der er stadig bevægelsesenergi i naivismens inerti. Det varer et stykke tid endnu før man får stoppet
det hysteri med Politisk Korrekthed der som automatreaktion stigmatiserer dem som er modstandere
af den snigende islamisering af Danmark i skrift og tale.

Egtvedpigen

Posted: 25 november 2009 - 21:48 - Svar

Det er en stor lettelse, at der stadig stadig findes modige kvinder som Rachel, og så er hun for øvrigt også lidt af en hottie!

Det minder mig om, at jeg tidligere i dag, efter jeg havde besluttet mig for, at jeg ville sætte mig nærmere ind i herrernes undertøjsmode, snublede over denne video:

http://www.youtube.com/watch?v=KIQAIGqIK-4&feature=related

Er der nogle Snaphaner iblandt os her til aften, der til forveksling ligner en af de herrer? Hvis ja, angiv med tidspunkt hvilken model 🙂

  Janne

  Posted: 26 november 2009 - 10:41 - Svar

  Æv, hvor ser de keedelige, pumpede, klonede og hårløse ud, de ‘mænd’ du linker til. Fame ikke meget mand over dem. 🙂

   Egtvedpigen

   Posted: 26 november 2009 - 13:46 - Svar

   Så kom da med dit bud på en rigtig mand 🙂

    Bjovulf

    Posted: 26 november 2009 - 14:53 -

    Måske denne musikvideo så vil have din interesse, Miss M. ? 🙂

    http://www.youtube.com/watch?v=LwtoQjNRHg4

    Der er også interviews med hver enkelt model, så du kan
    rigtigt få dine fantasier styret LOL

    Den er efterfølgeren til den berømte Fleggaard video med
    alle de særdeles let påklædte faldskærmsvalkyrier, som
    ikke kunne vises på TV 😉

    Bjovulf

    Posted: 26 november 2009 - 14:59 -

    Ja, hatten af for Rachel i den grad!

    Helt enig i hvad hun skriver. Melchior & co.
    trænger sgu til et “harsh reality” kursus.

    PS. Og sikke da en babe – hun kunne sgu godt få lov at “pleje” mig 🙂

    Egtvedpigen

    Posted: 26 november 2009 - 15:21 -

    ROLF 🙂 🙂

    “så du kan rigtigt få dine fantasier styret”

    Bjovulf, din gamle klafferske, må jeg være fri for dine spydigheder! Skal man absolut nøfles, bare fordi man interesserer sig en kende for herreekvipering? 🙂

    Bjovulf

    Posted: 26 november 2009 - 16:02 -

    Hvad BEEP er en “klafferske” ??!?! ( det lyder da ellers som en kvinde LOL )

    The real deal, for de der ikke fik set den
    http://www.youtube.com/watch?v=eTHiixGjpy0

    Det er jo tæt på at være kunst 🙂

    Egtvedpigen

    Posted: 26 november 2009 - 17:20 -

    Klafferske, en. : bagtalerske; sladdertaske. Jo, det bruges desværre om os kvinder, så du er vel i egentlig en klaffer 🙂
    Du og jeg, Bjovulf, kunne meget vel blive model scouts. Vi har jo en helt naturlig interesse for anatomi og kunst 😉

    PeterK

    Posted: 26 november 2009 - 18:49 -

    Det er da også irriterende. Jeg har altid sagt til dem at den video med flyglet på stranden var for dum, vi havde et værre mas med at det sank ned over mine ben hele tiden….

    Anyways, spøg til side og hofter fat. Cadeau til Rachel – hun er en gæv og modig kvinde, vi kan kun ønske os flere af hendes slags. Hun tager de slagsmål i hverdagen alle burde tage. Forhåbentlig får hun en pris en dag.

JensH

Posted: 25 november 2009 - 22:05 - Svar

@Steen

Det kan godt være at anti-semitismen vokser eksplosivt i Sverige, men så er det jo rart at SVT idag kan rapportere denne lille solskins-historie:

“Fler kommuner välkomnar flyktingbarn

Migrationsverket behöver inte längre jaga kommuner som kan ta emot ensam-
kommande flyktingbarn. Nu hör kommunerna själva av sig – och intresset är
rekordstort.

-Vi blir kontaktade i en helt annan utsträckning än tidigare. Det är
många kommuner som tar upp frågan igen för att se om man kan göra
någonting, säger Jonas Doll på Migrationsverket Norrköping till Rapport.

Han tror att diskussionen kring Vellinge har visat hur svår situationen
är. I dag sitter över 500 barn fast i landets fyra ankomstkommuner.
Se inslag i Rapport kl 19.30 i kväll”

http://svt.se/svttext/web/pages/121.html

Spinoza

Posted: 25 november 2009 - 22:11 - Svar

@HelgeD-H. Lige en korrektion. Bent Melchior har ikke været politiker. Det var hans bror Arne, der var det.

HelgeD-H

Posted: 25 november 2009 - 22:38 - Svar

@Spinoza
-Jamen, jeg kan godt huske han blev kaldt Fætter Højben da han var trafikminister som centrum Demokrat 😀
Jeg medgiver, at nævnelse af kun efternavnet gør at jeg ikke er specifik.

ole burde

Posted: 25 november 2009 - 22:47 - Svar

Godt at der langt om laenge er en en vaske aegte RACHEL som kan sige et par borgerlige ord om ham den (BEEEEP!) af en satans til (BEEEP!) Melchior . Nemli !

Benjamin

Posted: 25 november 2009 - 23:18 - Svar

Hun har mange gode pointer, men jeg synes hun glemmer det vigtigste: Muslimernes udsugning af velfærdsstaten og økonomiske belastning for deres værtsnationer. For slet ikke at tale om muslimers overkriminalitet, der også koster samfundet milliarder i fængselsudgifter, politilønninger osv.

Og det med de kunstige mødomme er rigtigt nok, som et eksempel på hvordan vores engang så civiliserede land er blevet beriget med en primitiv voldskultur fra stenalderen. Men hvad med sådan noget som tvangsomskæring af pigebørn:
http://www.truthtube.tv/play.php?vid=2484
Det er jo også noget, der er kommet for at biver her i vesten, så længe islam er tilstedeværende.

Vivi Andersen

Posted: 25 november 2009 - 23:58 - Svar

Bent Melchior – Arne Melchior er brødrene der stadig siger det samme om danernes forhold til islamiseringen og de rettroende muslimer nemlig, at Danerne er at regne for islamofobe.

Hvad der har undret mig gennem mange år er, at det lige præcist er de 2 brødre der har denne opfattelse af og holdning til danerne .

Jeg har aldrig fattet denne rent ud sagt leflen for muslimerne som de 2 bære frem i al offentlighed på bekostning af den oprindelige befolkning.

Danmarks meget beskedne størrelse, med en befolkning på ca. 5 millioner mennesker, er ikke en uoverkommelig mundfuld for en erobrer-ideologi som islam.

Hvordan det kan gå til at brødrene mener som de gør samt at de tilsyneladende ikke kan se at Danmark er i farezonen fatter jeg ikke!

Men måske de mener at den skæbne der vil overgå Danmark og danerne om islam få magt som agt bare er trist for os.

At de ikke ønsker den samme overgå israelerne og Israel kan jeg godt forstå – men jeg forstår ikke hvordan det er gået til at de har denne nedrige opfattelse af danerne !

Så vel som israelerne har ret til deres eget land har vi andre det også med vores land !

Jeg er forundret over den mangel på loyalitet de 2 brødre lægger for dagen overfor os, de oprindelige indbyggere af dette land!

Spinoza

Posted: 26 november 2009 - 00:02 - Svar

@Vivi Andersen. Jeg kan kun se en forklaring. Brødrene Melchior tror, at slaget allerede er tabt, og at det derfor gælder om at komme på så god fod med den kommende herskerreligion, som muligt: dvs ved at underkaste sig.

Niels Hansen

Posted: 26 november 2009 - 00:51 - Svar

Hehe jeg ved ikke om den her er postet før, men den er ret morsom:

“Meld dig ind i foreningen Moderate Nazister

Nazismen har fået et dårligt navn takket være ekstremistiske kræfter, som har misforstået den gamle, smukke ideologi.

De rabiate nazister har taget patent på det nazistiske tankesæt og udtaler sig på vegne af alle nazister – moderate såvel som rabiate.

Men det skal være slut nu! Med foreningen Moderate Nazister vil vi danne en forening, som kan tale på vegne af alle de mange nazister i Danmark, der går ind for demokrati og ytringsfrihed.

Det skal være slut med mordbrande og chikane af muslimer, jøder og bøsser i S-togene! Fremover vil Moderate Nazister sætte en fredelig dagsorden, hvor vi vil arbejde demokratisk for de nazistiske idéer om fred og næstekærlighed.

For at melde dig ind i Moderate Nazister skal du blot skrive en kommentar nedenfor. Sieg heil!”

“#1 Velkommen i foreningen! Moderate Nazister går ind for fredelig sameksistens med alle racer og trosretninger. Så jeg er sikker på, at vi kan hente sympati for vores synspunkter både hos Birthe og Thøger. Og da vi desuden har fødderne solidt placeret i den blå luft, er der ingen tvivl om, at vi kan blive anerkendt som trossamfund.

#2 “Jeg troede ikke man både kan blæse og have mel i munden…”

Det kan man sagtens. Man skal bare huske at fylde op med mel en gang imellem.

#3 “Jeg mener man skal tolke Mein Kampf ligesom man tolker biblen og koranen. Jeg vælger bare det af den jeg kan lide.”

En ægte troende! Her er nogle guldkorn fra Mein Kampf:

“Even the most superficial observation shows that Nature’s restricted form of propagation and increase is an almost rigid basic law of all the innumerable forms of expression of her vital urge. Every animal mates only with a member of the same species. The titmouse seeks the titmouse, the finch the finch, the stork the stork, the field mouse the field mouse, the dormouse the dormouse, the wolf the she-wolf, etc.”
Fra Mein Kampf, bind 1, kapitel XI: Nation and Race
http://www.hitler.org/writings/Mein_Kampf/

I denne indledende biologitime fortæller føreren, hvordan de forskellige dyrearter parrer sig med hinanden. Den observante læser bemærker straks, hvordan nazismen i sin grundtro handler om at være i harmoni med naturen. Dyrene ved det instinktivt. Men vi mennesker er nødt til at læse Mein Kampf for at forstå universets dybere sandheder om fred og kærlighed.

Alle nye medlemmer kan læse mere her:
http://www.hitler.org/writings/Mein_Kampf

#4 “Dog står det man finder godt i Mein Kampf over alt andet i samfundet!”

Mein Kampf er en beskrivelse af menneskets grundvilkår. Bogen er for samfundsvidenskaben, hvad Newtons Philosophiæ Naturalis Principia Mathematica var for fysikken. Derfor vil man kunne udlede alle sandheder om menneskenaturen af Mein Kampf.

#5 “Ingen må da gøre grin med Der Führer!”

Aber Nein! Der Führer er vores far, vores mester og vores guddommelige inspiration. Så natürlich darf man nicht mit Der Führer Spaß machen! Sieg Heil!

#6 “Nazismen fik et dårligt ry under anden verdenskrig, og så vidt jeg ved var det også der den startede…”

Jo, men det skyldtes en række misforståelser. Hvis bare nazismen ikke var blevet taget som gidsel af yderligtgående kræfter, ville krigen aldrig være startet. Men man kan jo ikke laste ideologien for, at nogle vildfarne mennesker misbruger den.

Nazisme handler om fred og næstekærlighed. Hvis nogen siger noget andet, er det blot fordi de har misforstået det gode budskab.

#7 Velkommen i foreningen, bobbob333!

“måske nogen også vil melde sig ind i ‘moderate demokrater’… en lille eksklusiv forening for mennesker der delvist tror på demokarti og ytringsfrihed…”

Den forening har allerede mange medlemmer. For eksempel hos Islamisk Trossamfund og hos de mange danskere, som er imod unødvendige provokationer.

Hos moderate nazister har vi kollektivt meldt os ind i Moderate Demokrater. Så du får faktisk to medlemskaber for én pris!

#8 “Jeg vil ikke melde mig ind i moderate nazister.”

Vær nu ikke så lukket overfor det fremmede. Moderate Nazister går ind for alle de rigtige ting: fred, kærlighed og tolerance. Jeg er sikker på, at foreningen lige er noget for dig 🙂

#9 “Der melder jeg mig også gerne ind. ;-)”

Hos Moderate Nazister er vi kun glade for konkurrence. Og vi anerkender fuldt ud andre foreningers ret til at eksistere.

Men vi kan selvfølgelig ikke tage ansvaret for, hvad enkeltmedlemmer af Moderate Nazister kan finde på. Svage sjæle i foreningen kunne måske få den idé at smide en brandbombe ind på kontoret hos Foreningen til Dialog på tværs af Race, Religion og Kultur. Det ville vi i Moderate Nazister naturligvis tage kraftigt afstand fra. Men vi kan jo ikke kan stilles til ansvar for, hvad enkeltpersoner i vores forening kan finde på.

#10 “Endelig. Godt initiativ. Nu skal vi ud af det jerngreb, de rabiate har haft siden 2. Verdenskrig og i stedet vise nazismen sande ansigt. Fredens ideologi.”

Du er hermed kåret til æresmedlem af Moderate Nazister. Især fordi det faktisk var dig, som var idémanden bag foreningen (se kommentar 18+19):

Vi mangler stadig et slogan til Moderate Nazister – nogle gode forslag?”

http://blog-dyn.tv2.dk/antisthenes/entry209624.html?ss

  Victor

  Posted: 26 november 2009 - 09:36 - Svar

  Wollt Ihr den totalen Frieden?

  eller

  Volk, steh auf und Ruhe brich los

Danskeren

Posted: 26 november 2009 - 05:24 - Svar

Sieg Heil!

Limewoody

Posted: 26 november 2009 - 12:14 - Svar

Det er aldeles forståeligt, at befolkningerne i de vesteuropæiske lande reagerer mod denne omkalfatring af deres samfund.

Uforståeligt er det derimod, at politikerne har ladet denne omkalfatring foregå UDEN – og MOD bedre vidende – at spørge befolkningen til råds i et samfund, der tillader sig at kalde sig demokratisk.

Historiens dom vil falde centnertungt på centrum/venstre.

Og formentlig vil Erik Ninn-Hansens eftermæle blive vurderet langt nådigere end samtidens standret.

Pk

Posted: 26 november 2009 - 12:39 - Svar

Bør vi ikke tænke lidt over, at mange indvandrere har nu to lande.
Det derhjemme og så udbetalingslandet Danmark.
Mange kan tage hjem og lade op og så komme tilbage og fortsætte
kampen for Danmarks ødlæggelse.
Der er danskere, som har hus i Sverige eller Frankrig, men det er nok ikke helt det samme.
Når en god muslim ikke mere kan klare Luder-landet, så tager man hjem og får det bedre.
Det kan danskerne ikke .

Janne

Posted: 26 november 2009 - 13:20 - Svar

En mandlig fynsk kunstner nu har lavet en skulptur hvor en kvinde sidder på skulderen af en mand fra Afrika. Gad vide hvor kunstneren så har gjort af de andre koner? Skulpturen er placeret lige ved siden af Den lille havfrue i KBH.

h t t p://politiken.dk/kultur/kunst/article844346.ece

Bortset fra det så er det et noget specielt syn på kvinder kunstneren har. At den afrikanske mand undertrykkes af kvinder? Det er så vidt jeg ved ikke afrikanske mænd der føder 8-12 børn hver (uden at der er mad og drikke nok eller skolemulighed eller jobs) og det er heller ikke afrikanske mænd der skal hente vand til hele familien eller passe børnene. Og det er heller ikke mænd der kun er halvt så meget værd – i følge sharia – som kvinder er. Engang lavede samme kunstner en skulptur, hvor en afrikansk kvinde hang på et kors. Tjo, det er et noget alternativt syn på kvinder, der praktiseres.

  Egtvedpigen

  Posted: 26 november 2009 - 13:55 - Svar

  Det er Lars Calmar, der har lavet den. Selv har han boet ganske komfortabelt på Langeland det meste af sit liv.

Victor

Posted: 26 november 2009 - 15:51 - Svar

For kort tid siden sendte HBO dokumentaren “Terror in mumbai” – åbenbart et samarbejde med Channel 4s dispatches – om Lashkar-e-toibas angreb på den indiske molok af en by.

http://www.truthtube.tv/play.php?vid=2394

steen

Posted: 26 november 2009 - 16:26 - Svar

“Terror in Mumbai” – anbefales på det varmeste. Den er som sædvanligt fra Channel Four Dispatches. Vi havde den her på bloggen 2 juli i år.

Mht. Melchior. Jeg kender en del jøder, men ingen der er enig med Bent Melchior. De har selvfølgelig forskellige bud på ham, men som jeg skrev nedenfor “jeg gør ingen forsøg på at prøve at forstå ham”. Han er ikke så væsentlig, som han selv synes at tro. Der var én der nævnte Jaques Blum i samme åndedrag. Jeg ville selv holde ham ude fra det Melchiorske selskab.

  Victor

  Posted: 26 november 2009 - 17:11 - Svar

  Undskyld – jeg var på sommerferie.

Universalgeni

Posted: 26 november 2009 - 16:50 - Svar

@ Steen: det glæder mig at høre. Hvis det virkelig er rigtigt, så slet lige Blums navn fra min kommentar. Fjern bare begge navne, nu du er igang. Den sidder her postet kl. 13.20: http://snaphanen.dk/2009/11/24/berlingskes-stuerene-ekstremisme/#comme nt_start

Done. S

Janne

Posted: 26 november 2009 - 17:57 - Svar

I forhold til det der skrives om klimadialog, så synes jeg at det er absurd at vi skal bruge islam til at fortælle os hvad vi skal gøre. Hvad står der ikke om os i koranen? Ikke noget videre menneskeligt eller fornuftigt. Jeg vil langt hellere høre om hvad mennesker kan gøre uafhængigt af religion. Det trænges der i høj grad til i f.eks. Afrika og i Mellemøsten. Men også her i Vesten. Og i USA.

  Janne

  Posted: 26 november 2009 - 19:56 - Svar

  M.h.t. Aoude så er det hende der har skrevet en dybt konservativ og reaktionær artikel om at kvinder helst skal bede i hjemmet. Så kan religiøse mænd (siger de i hvert fald selv) indtage stormoskeer og bederum på universiteter, arbejdspladser og på sygehuse, mens kvinder holder sig i hjemmet. Jeg synes at folkekirken har noget af et troværdighedsproblem. Det gælder også de arrangementer hvor folkekirken får lavet religiøse (islam-kristendom) arrangementer på rådhuse og andre offentlige institutioner etc. Folkekirken viser sig i disse her år at have store ambitioner om at fylde meget mere i det offentlige rum. På bekostning af modernitet og sekularisme og den tanke at religion er en privat sag og ikke noget offentlige verdslige institutioner skal farves ind i.

   Universalgeni

   Posted: 26 november 2009 - 20:18 - Svar

   Og når det så viser sig, at en familie bliver ret fattig, når der kun er en indtægt i familien, så er det naturligvis racisternes skyld. Husk det! Hjemmegående koner med masser af børn. Kun een indtægt. Dette er lig med danskernes racisme. Og det kan ikke diskuteres. Punktum.

   Janne

   Posted: 26 november 2009 - 20:22 - Svar

   Er folkekirken tilhænger af striks og dybt reaktionær kønsapartheid som det praktiseres i moskeer?

   Hvad mener folkekirken om det der står om anderledes troende/tænkende og homoseksuelle mennesker i koranen, når nu folkekirken samarbejder med islam?

   Folkekirken bliver nødt til at tage stilling til islam og koranen og hadith. De dele der er intolerante overfor anderledes troende/tænkende og homoseksuelle. Ellers kommer folkekirken selv til at fremstå som dybt reaktionær og intolerant – overfor mange danskere.

    Janne

    Posted: 26 november 2009 - 20:24 -

    Jeg forstår ærlig talt godt at mange danskere melder sig ud af folkekirken i øjeblikket. Folkekirken er ikke folkelig mere. Den opfører sig sekterisk.

Janne

Posted: 26 november 2009 - 20:27 - Svar

“Folkekirken oplever i stigende grad, at danskere melder sig ud.”

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/347459:Kirke—tro–Mange-flygter-f ra-folkekirken

steen

Posted: 26 november 2009 - 21:43 - Svar

@ Janne: Jeg tror ikke Roskildebispen er i ond tro mht. sin rejsekammerater. Jeg tror han er uinformeret, naiv, i værste fald måske ligeglad med hvem, han ligger i dialog. Der skal mere til at smide mig ud af kirken, men jeg har da kufferten parat.

Gadegaard hører til dem, jeg ligesom Melchior heller ikke længere gider prøve at forstå. Det daterer sig præcis til den 13 maj 2006: Islamofobi-konference i Bella Centret – Jørgen Bæk Simonsen i godt selskab… og inkluderer alle de danskere jeg overværede deltage i det islamistiske propagandaarrangement.

  Janne

  Posted: 27 november 2009 - 10:11 - Svar

  “Der skal mere til at smide mig ud af kirken, men jeg har da kufferten parat.” Sådan har jeg det også. Men det er bestemt ikke rart at se den danske folkekirke forvandle sig til en halalkirke. Med bisper i spidsen.

Emeritus

Posted: 27 november 2009 - 21:28 - Svar

‘…Det ville klæde Melchior at dokumentere den absurde påstand, at DF ikke kan fordrage fremmede.

At være bekymret for den massive massetilvandring specielt fra den muslimske kulturkreds og de markante konsekvenser for det danske samfund i kølvandet derpå, har intet at gøre med “at man ikke kan fordrage fremmede”…’

Rachel Adelberg Johansen udtrykker næsten ord til andet i ovenstående linjer, hvad jeg selv har givet udtryk for på Uriasposten. Selv om jeg dog på det menneskelige og psykologisk-moralske plan har forståelse for brødrenes urimeligt omfavnende indstilling over for indvandring af kræfter, der truer os alle i almindelighed og dem selv i særdeleshed, så kan jeg kun give tilkendegivelserne her på tråden og ikke mindst hende ret i, at det både er forbandet, dumt, elfenbenstårn-korrekt og skadeligt for landet, lige som det er at høre Mogens Lykketoft som forsvar lægge luft til Dansk Folkepartis frygt for disse kræfter. En frygt, der er særdeles velbegrundet.

Med venlig hilsen

Vivi Andersen

Posted: 28 november 2009 - 01:20 - Svar

Emeritus

Enig.

Men hvad mener du kan være årsagerne til at blandt andre de 2 brødre Melchior i ganske mange år var varme fortalere for lige præcis den islamiske indvandring til Danmark ?

Taget deres egen familie i betragtning, her tænker jeg bl.a. på Michael Melchior, søn af Bent, der er politikere i Israel og som ved hvad det vil sige at skulle leve i et land der ikke alene er omgivet af muslimske fjender, men også har en stadigt stigende arabisk befolkningsandel ombord i selve Israel og hvis hedeste ønske er at få fjernet Israel fra landkortet og bogstaveligt drevet israelerne ud i Middelhavet – HAN ved hvordan et lille ikke-islamisk land som araberne har forset sig på må kæmpe for dets eksistens !

Ikke des mindre havde og har de 2 , far og farbroderen, ønsker om at lille Danmark skulle have tilført en muslimsk befolkningsandel.

Vel vidende at ingen andre befolkningsgrupper reproducerer sig så voldsomt som netop muslimerne gør det – og dermed vidste brødrene også at demografien på sigt ville ændre sig dramatisk i det homogene Danmark for ikke at tale om, at danerne ville komme til at skulle slås med nogenlunde de samme problemer som israelerne gør det indenfor landets eget område.

Jeg finder deres lidet fromme ønsker rent ud sagt ondskabsfulde – og jeg forstår ikke hvordan de nogensinde har kunnet ønske dette her for Danmark som ALTID har behandlet familien Melchior godt !

Hvad deres motiver har været ville jeg meget gerne vide, men venlige overfor Danmark har de ikke været!

Emeritus

Posted: 28 november 2009 - 12:47 - Svar

Til Vivi. (kommentar: Posted: 27 November 2009 – 21:28)

Jeg aner det ikke. Men som du stiller sagen op i et Israel-Danmark perspektiv vover jeg et konspiratorisk øje, som jeg kan få på hattepulden for, da jeg intet belæg har for at mene, hvad jeg dog foreslår som en mulighed. Her er, hvad jeg i desperation og solidaritet – trængt op i en krog på mit folks vegne måske selv kunne finde på:

Man må som forudsætning mindst forestille sig det skjulte (og fra min side højst spekulative) motiv, at Israels pr-maskine har tabt kampen til den arabisk-palæstinensiske pr.-offer-retorik. Skandinaviens medielandskab er siden Israels overlegne sejre i 1956 og 1967 forvandlet fra pro-Israel til noget nær anti-Israel uden forståelse for den underliggende overlevelseskamps realiteter (den aldrig forsvundne skandinavisk antisemitisme fik dermed meget bekvemt frisk luft).

Hvordan kan man bedre håbe på at genvinde sympatien og opnå en klarere forståelse af problematikken end ved at lade sine skandinaviske venner på egen krop mærke og opdage, hvad Israel og jøder er oppe imod. Det kan man bedst, hvis man positivt i menneskekærlighedens universelle navn går ind for at alle – også de kræfter, som arbejder på Israels udslettelse, kommer herop. Der kan (i givet fald) ingen tvivl være i Melchior’ernes sind om, at de samme kræfter, som stræber dem efter livet på det personlige plan, vil modarbejde os, da det er de samme kræfter, der modarbejder Israel og jøder overalt. Herhjemme vil vi under alle omstændigheder – som vantro komme i samme båd som Arne og Bent Melchior dog med dem som de mest prominente.

Et sådant ræsonnement kan lyde lovlig kynisk, men man ved meget mere om, hvordan det føles at blive kogt, når man selv er kommet en tur i gryden.

Som sagt. Denne udlægning er et konspiratorisk gæt, men den giver mening. Uhæmmet altruisme bærer altid sin modsætning i sig, en sandhed vi i Vesten konfronteres med overalt i disse år.

Med venlig hilsen

Leave a Comment