27
feb
Seneste opdatering: 28/2-10 kl. 1731
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Alene Kastholm er en grund nok til at købe Berlingske Tidende idag:

Dagbladet Politikens undskyldning til nogle muslimske organisationer for at have krænket såkaldte efterkommere af Muhammed ved at bringe en karikaturtegning kan kun opfattes som en spøg. En chefredaktør, der gjorde sådan i virkelighedens verden, ville jo annullere sin avis’ medlemskab af et demokratisk lands frie presse……….At kede er en forbrydelse mod menneskeheden, og den forbrydelse har Politiken ustandselig gjort sig skyldig i gennem de senere år.Derfor blev jeg glædeligt overrasket, da jeg i går morges på bladets forside læste dette: »Politiken har indgået forlig med profeten Muhammeds efterfølgere og undskylder for de krænkelser, tegningerne har forårsaget«. Virkelig morsomt, glimrende spøg.  – LÆST OG PÅSKREVET: KASTHOLM, Berlingske (ikke online).

(Originalen fra 29 september 1938, modifikationen er til  afbenyttelse uden vederlag. Det manglede bare. Se også GoV: A day of infamy by Kepiblanc.

OIC welcomes apology by Danish newspaper for publication of blasphemous cartoons

A spokesman of the OIC Islamophobia Observatory on in Jeddah today in a statement welcomed the apology made by the Danish daily newspaper “Politiken” over the publication of the blasphemous caricatures of Prophet Muhammad (PBUH).

The spokesman said that the action taken by the daily “Politiken” should have been taken immediately after the first publication of insulting caricatures in 2005 as a demonstration of the Danish society’s respect for tolerance and respect for the sentiments of 1.5 billion world Muslims who felt humiliated, insulted and deeply hurt by the publication of the cartoons. The spokesman said that the apology issued by the “Politiken” yesterday would be seen by Muslims as a development towards rectification with regard to the hurt and insult caused to them by the publications of the cartoons. The spokesman hoped that the action taken by “Politiken” newspaper would be replicated by other newspapers that had published the cartoons as well by the cartoonist himself.  OIC

Ganske frisk kommentar fra et bundt lande, der ikke er demokratier, ikke har pressefrihed, forfølger ikke muslimske mindretal, torturerer fanger, diskriminerer kvinder, bruger børnearbejdere, ikke formår at brødføde eller uddanne deres befolkninger og fortsæt selv. Politiken kan føre dialog med dem. Vi andre kan bede dem vende tilbage med deres “krav”, når de har indført en form for civillisation og holder op med at give andre skylden for deres egen mislykkethed.

Etniske forfølgelser i Sverige: “Nogen må gøre noget”

Situationen i Södertälje är katastrofal och varken Polisen eller Socialen orkar bry sig eftersom problemen, brottsligheten, våldet är så utbrett. Jag har många gånger önskat att jag kunde flytta från Sverige. Motsättningarna är enorma här i landet och de kommer bara att bli större med tiden. Men ansvariga politiker och myndigheter tar inte itu med problemen, som mycket snart kommer att bli om möjligt ännu mer ohanterliga. Jag tvingades flytta från Södertälje eftersom min familj är muslimsk

Det er ikke de et år gamle tilfælde af “syrianers” forfølgelse af senere ankomne, den er ny. Merit Wager, der viderebringer historien, har forstand på mange ting, men ikke på islam eller nyeres histories mere bitre lærdomme. “Nogen må gøre noget?”…….”Varför låter man i Sverige dessa fientligheter fortgå och växa?” Det klæder ikke en moden ellers fornuftig dame at være så bundnaiv. Når man importerer folkeslag, importerer man også deres krige og konflikter. Der er kun én kur imod det – modstand  mod multikultur og fremfor noget andet, islam, men klankulturer i det hele taget. Det er unægtelig noget sent nu. Det er en konsekvens Wager og Sverige ikke har villet drage, og det kommer til at koste blod, sved og tårer. Ingen kan “gøre noget ved det.” Jo, flyt i tide jvf. norske Aftenpostens historie nedenfor. Om en generation er Sverige flygtningeproducerende i større skala, det skal man ikke være professor for at kunne se af demografien. Da landet nu er så stort, vil der antageligt være tale om internt fordrevne. I et lidt længere perspektiv, kunne jeg forstille mig Sverige falde fra hinanden i en 4-5  indbyrdes fjendtligsinde stater i en kronisk “fredsproces”. Det “blir bara att gilla läget,” for det er nu engang sådan Riksdagen har lagt kortene tilrette. I gambling kan man naturligvis aldrig være sikker. Ingen toneangivende intellektuelle tør beskæftige sig med det perspektiv, og derfor er der heller ingen til at forebygge det. Det der i  dag lyder vildt og “useriøst”, er profetisk om 100 år, med lidt uheld om kun 50. Det er ikke sådan jeg ser Danmark, men vi vil givetvis kunne  undvære en Øresundsbro til den tid.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Thomas Nydahl

Posted: 27 februar 2010 - 14:05 - Svar

Man får väl säga som båda upplagorna: Peace in our time. Gärna också underkastelse, lydnad och tystnad. Med Tøger mot framtiden!

Johansen

Posted: 27 februar 2010 - 14:07 - Svar

Tøger Seidenfaden passer som fod i hose på forsiden af Daily Sketch – som substitut for “Peace in our time”-Chamberlain.

Chamberlain vendte også triumferende hjem fra et møde med en fascist viftende med et appeasement-“forlig”. Historien om underkastelse for fascister kender vi kun alt for godt. De radigale og omegn har beklageligvis aldrig fattet det.

Erik

Posted: 27 februar 2010 - 14:19 - Svar

Dette skal man holde sig for god til at kommentere. Hans cancer sygdom har åbenbart spredt sig til hjernen, og det er som vi alle ved, ufint at engagere de åndssvage og de cerebralt påvirkede til debat.

steen

Posted: 27 februar 2010 - 14:24 - Svar

Teksten nedenunder er værd at få med, den er lettest at læse på originalen – godt for TS at han “ikke bøjer sig forlatterliggørelse”, det er der jo nogle af hans nye venner,. der ikke rigtig kan tåle 🙂

Nils

Posted: 27 februar 2010 - 16:30 - Svar

Noget som vi, der holder af Sverige, kan glæde os over, er, at landet er så stort og desuden perfekt segregeret. Bedre end Sydafrika var, for det er en segregation, der kommer uden skyldfølelse.

Superman

Posted: 27 februar 2010 - 18:16 - Svar

Det er fint med en undskyldning. Tonen er al for brutal, og der har sænket sig en råhed og kynisme over samfundet.

Læs selv professor Steen Hildebrandt på forsiden af dagens debatsektion i Politiken.

Det er urkomisk. Og gæt hvor ansvaret placeres; Pia K.

Det er hos hende det starter. Og vi må jo så forstå at der ingen relevante begivenheder gik forud for opkomsten af fænomenet Pia K.

Og det sjoveste er. Hildebrandts indlæg er en reaktion på en råhed og en modvilje mod tonen i debatten. Derfor fandt han det relevant lige at skrive et indlæg som politiken har haft tusindvis af de seneste 15 år, og som er hadefuldt og perfidt ud over alle grænser.

  Victor

  Posted: 27 februar 2010 - 18:48 - Svar

  Clark – det er altid fint, når 8000 C kan fortælle hvor godt det går med 8220

WordsSpeaker

Posted: 27 februar 2010 - 22:37 - Svar

Hahaha Tøger din kl…

… as a development towards rectification … = Nu kommer der en syndflod af nye krav.

Fat det dog Tøger, rækker man en lillefinger til djævelen tager han hele armen.

PeterK

Posted: 27 februar 2010 - 22:44 - Svar

Tilfældet Sverige er værre endnu. Det lyder ikke usandsynligt at det ender med at Sverige splittes ad i uforsonlige etniske grupper, der skal jo kun være 1 part for at det bliver uforsonligt, medmindre den anden lægger sig fladt på maven.

Det betyder at vi formentlig vil se en hel del etniske svenskere flygte til Danmark. Det kan de uden videre fordi de er svenske statsborgere, og omfattet af såvel de nordiske fælles regler om bosættelse og EU’s regler. Er man svensk statsborger, kan man uden videre bosætte sig i Danmark eller Norge. Det forbandede er, at svenskerne uddeler statsborgerskaber, som en fuld politiker uddeler penge: Uden omtanke, med lukkede øjne og en tidshorisont på max. 4 år. Det vil sige at militante svenske islamister OGSÅ uden videre kan slå sig ned i Danmark. En klap i Øresundsbroen og genindførelse af grænsekontrollen er uden effekt. Vi skal ud af EU, og den nordiske pas-union skal opsiges.

Det var sådan skandalelægen fik sin danske autorisation. Han fik svensk autorisation, efter de meget lempeligere regler de har i Sverige, og i Skandinavien ombytter vi uden videre hinandens autorisationer. Mange svenske, og de fleste norske læger, er alligevel uddannet i Danmark. Godkendelsesprocedure i Danmark er ret skrap, det kræver meget hårdt arbejde at få en dansk autorisation, hvis man er fra et land uden for EU. Lægen fra Harvard, det medicinske universitet i Moskva og den congolesiske medicinmand behandles ens. Systemet er dybt åndssvagt. Læger godkendes efter geopolitiske kriterier og ikke efter lægefaglige kriterier.

Universalgeni

Posted: 27 februar 2010 - 22:55 - Svar

Vi vil også få mange muslimer fra Sverige. Bandemedlemmer, der er raget uklar med egne eller rivaliserende. Shiaer der forfølges af sunnier. Kurdere, der ikke kan enes med tyrkere. Ekstremister, der synes, de andre er ekstremister, men som ikke kan se egne fejl. Og Metock-dommen og familiesammenføring og hvad har vi ikke. Det bliver et helvede.

steen

Posted: 27 februar 2010 - 22:56 - Svar

@ Peter K: Katastrofelægen Rafik Abu-Ramadan (som Sundhedsstyrelsen bare kunne have googlet, han har været en skandinavisk katastofe siden 1994)

Kom till Ystads lasarett kom läkaren 2001 med hjälp av sina förfalskade intyg och ville då bli specialist i ortopedi. Chefen kontrollerar hans handlingar mot Socialstyrelsen, men får inga signaler om att något är fel.I Ystad blir han efter 15 månader specialistläkare, trots att det i vanliga fall tar cirka fem
år.
Uddrag af Rafik Abu-Ramadans CV

Jeg er enig med dig. Det burde interessere det danske Folketing, at Sverige producerer EU borgere på samlebånd og at det er et andet Sverige idag, end det broderland vi isin tid lavede de særlige tætte forbindelser med (pasunion, og særbehandling af deres borgere også socialt set.) Det bliver helt uholdbart i længden. København er såmænd slem nok allerede uden at behøver tage imod flere forbrydere fra Sverige. Bortset fra det, så bliver fremtidige etnioskem stridigheder i Sverige svære eller umulig at hindre i at sprede sig til Danmark, bro eller ej. Nordmændene har 1500 kilometer grænse. Vi har bare en bro. Landet glider væk fra Norden, og det bør vi tage til efterretning. Søren Espersen har som bekekendt skrevet om det to gange, helt forgæves, naturligvis.

  Universalgeni

  Posted: 27 februar 2010 - 23:05 - Svar

  Sundhedsstyrelsen vidste alt om de sager. Men hensynet til en kollega går altid forud for alt andet. Det er lægeforeningen politik og den får altid sin vilje.

Robin_Shadowes

Posted: 27 februar 2010 - 23:33 - Svar

Spräng bron åt helvete till och inför visumtvång. Det kanske kan bromsa mohammedan-importen lite grann.

Peter Buch

Posted: 27 februar 2010 - 23:37 - Svar

Med sådanne artikler, gældende regler og betingelser for ophold og job. Nej hov, det er nutiden, der viser glimt af sig selv:
http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/6127514/Sentenced-to-deat h-on-the-NHS.html

Bjovulf

Posted: 28 februar 2010 - 01:00 - Svar

Nu er der da først for alvor grund til at være flov over at være dansker –
i modsætning til hvad PK-tosserne længe har indbildt hinanden.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8539831.stm

Danish paper apologises for printing Muhammad cartoon

[Kurt Westergaard’s cartoons have been widely reprinted]

A Danish newspaper has apologised for any offence caused when it reprinted a cartoon depicting the Prophet Muhammad with a bomb-shaped turban in 2008.

Politiken said it was apologising as part of a settlement with Muslim groups in the Middle East and Australia.

Other Danish newspapers criticised Politiken for its move.

Twelve cartoons of Muhammad were initially published in 2006, sparking widespread protests by Muslims in various countries.

Politiken – and other papers – republished one in 2008 when police uncovered an alleged plot to kill cartoonist Kurt Westergaard.

[ “Politiken’s pathetic prostrating before a Saudi lawyer takes the first prize in stupidity ”

Joern Mikkelse – Editor-in-chief of Jyllands-Posten ] [!!!!!!!]

Editor-in-chief Toeger Seidenfaden said on Friday: “We apologise to anyone who was offended by our decision to reprint the cartoon drawing.

….

———————————————————————————————————————————————————————————–

NB. Der er links der til flere andre internationale medier angående denne skamfulde sag.

  Bjovulf

  Posted: 28 februar 2010 - 01:15 - Svar

  Jeg ønsker mig sådan et krus til evigt minde om denne skammens dag for DK 😉

  http://i46.tinypic.com/wvu61j.jpg

  http://i45.tinypic.com/egbokp.jpg

   Egtvedpigen

   Posted: 28 februar 2010 - 13:16 - Svar

   Pragtfuld julegaveidé! 🙂

    Bjovulf

    Posted: 28 februar 2010 - 18:29 -

    Haha, ja – et såkaldt “skam-krus” 😀

    tinypic foreslår selv diverse T-shirts, mugs, spoilers etc. ,
    når man uploader et billede der, så jeg kunne ikke dy mig.

Universalgeni

Posted: 28 februar 2010 - 01:38 - Svar

Inden længe kan vi igen læse en artikel i Politiken om, at Danmark har et dårligt ry i udlandet. Det dyrker de meget på Politiken. Først sværter de os til i udenlandske aviser og bagefter giver de os skylden.

Universalgeni

Posted: 28 februar 2010 - 01:41 - Svar

Tøger er vennernes ven. Mange af hans ansatte kunne ikke få job andre steder. En vis venstreekstremist. Nyrups julepynt. Der er mange, der ikke har andet valg end at synge Tøgers falske sange.

li

Posted: 28 februar 2010 - 03:05 - Svar

Tænk at tøger seidenforfanden’da kan “forfører” hele sin spinkle læser skare, med så psykopatiske fantasi forestillinger, så de stakkels læser tro på folkeforføren seidenforfanden’da.
Det rent hitler foretagende, samme psykopatiske adfærd.
Intet stemmer overens med virkeligheden, bare tåge drømme og storheds vanvid, intet andet indeholder tøger seidenforfanden’da.
Den rablende gale tøger’s gobbles propagandaist rune engelbræk, er så langt ude, så almendelige raske menneske hjerner ikke kan være med, men ingen tør sige de påståede intelligente! psykopater imod.
Det forkert at lytte efter højtråbende psykopater, der fejlagtigt tror de kan styre hele verden, de bare rablende gale, uden snerten af sund fornuft. De ganske enkelt gale!
Idioten tøger tror han kan føre dialog med hjernevaskede muhammed underkastede, der virkelig tror på 72 jomfruer efter martyr døden, det for amatør agtigt, mon ikke tøger selv skulle opsøge en hjernelæge!
Jeg må virkelig anbefale den tykke tøger mandslinge, at få behandlet sit opmærksomheds problem samtidig med sit storhedsvanvid og sit abstrakte verdens billed, der overhoved ikke stemmer overens med alle os andres hverdag.
Den er helt gal, hjælp mandslingen!

Universalgeni

Posted: 28 februar 2010 - 03:32 - Svar

Seidenfaden er med i det destruktive Bilderberg: http://www.information.dk/125091

  Niels Hansen

  Posted: 28 februar 2010 - 03:40 - Svar

  Du er på rette vej 🙂

Ulf P

Posted: 28 februar 2010 - 10:19 - Svar

Apropå Islam och det svenska kompakta massinvandrings- och Islamiseringsfrämjande etablissemangets agerande under ett kvarts sekel som gjort att Skåne nu islamiseras.

Sveriges statsminister Reinfeldt berömmer halal-slakt, oppositionsledaren Sahlin i slöja, regeringen, och svenska etablissemanget i övrigt, alla främjar de Islams avarter, alla visar de undfallenhet mot den mycket snabbväxande muslimska gruppens olika samhällskrav, för maktens skull. Samhällsanpassningen till Islam kallas integration och den parallella renodlade och samhällsstödda islamistiska samhällsordningen ryms under begreppet mångkultur.

Stockholmarna som får anses som Europas mest Islamkramande folk. Hör du svenska etablissemanget och även de svenskar som får uttala sig i svenska media talar de gärna stolt om den svenske öppenheten, dvs massinvandring, och toleransen mot Islam, dvs Islamkrameri.

Men när det kommer till åsikter som går emot det svenska massinvandrings- och Islamiseringsfrämjande etablissemanget, då finns där ingen svensk öppenhet eller tolerans, då talat vi om värsta åsiktsförtryck i räligaste diktaturklass. Skåningen Sven-Olle blir Svin-Olle och åsikterna är inte längre åsikter utan fördomar…

Massinvandrings- och Islamiseringskranarna är fortsatt vidöppna mot det Skåne som drabbats klart hårdast i Norden och de siste ytterligare dropparna kramas nu ur från svenskt håll, trots att flera av Skånes städer för länge sedan dignar under massinvandringens ok och till stora delar har gettifierats.

Om hörnet vankar muslimsk majoritet och vidskepelsen Islams sharialagar, kultur och samhällsordning i Skåne. Där Islams sharialagar råder i världen idag stenas kvinnor som blivit våldtagna levande till döds för att de blivit ”orena” som ett ex.

Att Sverige med sitt massinvandrings- och Islameringsfrämjande etablissemang inte vill kännas vid Skånes prekära läge följer det klassiska historiska svenska förtigandet, förringandet, förljugandet och förlöjligandet av det skånska och Skånes problem. Skånelands situation är mycket utsatt och klart hårdast drabbad av alla historiska regioner i Norden, förmodligen också i Europa.

För Danmarks del måste det vara skrämmande att se islamiseringen av det forna Östdanmark och de forna landsmännens mycket prekära situation. Ett islamiserat Skåne östansunds, några km bort på andra sidan Öresund, måste förfära.

Massinvandringen och med den medföljande islamiseringen måste omgående upphöra.

Det kristna Europa kan inte längre acceptera det alltmer isolerade och extrema Sveriges massinvandrings- och Islamiseringsfrämjande etablissemang. Förståelsen borde vara stor i det kristna Europa inte minst med tanke på att Sverige hårdast driver att få in Turkiet och 60 miljoner muslimer in i EU.

Det kristna Europa kan och får inte längre acceptera Sveriges islamisering av Skåne.
Vidskepelsen Islams sharialagar får aldrig bli en del av Skåne eller Europa.

Det åsiktsförtryckta Skåne behöver Danmarks hjälp att göra sin röst hörd i den Europeiska familjen om Skånes mycket prekära situation och den islamisering som är förestående.

När reagerar Danmark ?

  PeterK

  Posted: 28 februar 2010 - 16:10 - Svar

  Ulf, follow the money. Hvor mange år skal man være minister i Sverige før man kan sælge Villa, Volvo og Vovhund, og flytte i permanent eksil i et gated community i f.eks Monaco? 5 år som kommissær i EU giver omkring 5 millioner skattefrit på kontoen, plus alt det fryns man overhovedet kan rage til sig. En borgmesterpost i en mellemstor by i Danmark giver 850.000 årligt, plus vederlaget på 250.000 som formand for økonomiudvalget og diverse bestyrelsesposter i kommunale selskaber. Kunne man svagt forestille sig at der var typer i politik der ret ud “struntar i befolkningen”, og bare skal have fyldt kontoen, så de kan dampe afsted når det hele ramler?

  Nogle direktører i Spies havde købt nogle fly, og det var en massiv fejlinvestering. Det fortalte “formanden” dem i klare vendinger og lod dem gå. Nogle uger senere kom de tilbage, og fortalte at nu havde de solgt dem igen, uden at lide tab på det. Spies sagde “OK, rigtig godt klaret. Forøvrigt er i fyret fra nu af”. Årsagen? Tillidsbrud. Politikere er kun politikere så længe vi stemmer på dem.

Universalgeni

Posted: 28 februar 2010 - 15:43 - Svar

@ Ulf: Reaktionen kan muligvis bestå i, at Danmark opgiver projektet om Øresundsregionen. Sverige kan jo ikke længere bruges til noget. Og så er svenskene velkomne til at bo i Danmark, når bare I ikke stemmer på venstrefløjen. Vi vil ikke have svenske tilstande. Men tror jeg ikke, du skal vente nogen decideret hjælp fra dansk side…

  WordsSpeaker

  Posted: 28 februar 2010 - 16:24 - Svar

  Den massive invandring til netop skåne er netop sat i gang for at udvande skånepartiet og samtidig sige til Danmark, at det kan godt være i har stram udlændinge lov, men vi kan tilgengæld fylde skåne op med udlændinge der har ret til, at bruge den nordiske pas union til at kolonisere også Danmark. På den måde arbejder den svenske stat aktivt for, at undergrave vores demokratisk vedtagne udlændinge logivning.

   Universalgeni

   Posted: 28 februar 2010 - 18:01 - Svar

   Nej, det er mere plat end det. Svenskerne har ikke vidst, hvad de skulle stille op med alle de umulige fremmede. Jeg har set i svensk tv for måske 10 år siden, at de valgte Malmø-området pga. Øresundsprojektet. “Det skal jo være internationalt område”, sagde kvindemennesket, der var ansat i en lederstilling (i Migrationsvärket ?) og mente, at placeringen dermed var soleklart berettiget. Det var Øresundsregionens problem.

Universalgeni

Posted: 28 februar 2010 - 18:31 - Svar

Måske skal vi endda længere tilbage i tid. Dengang talte man om, at Sverige ikke i længden ville være en samlet nation. Man mente, at forskellige egne bestod af forskellige gammelsvenske folkeslag med skåningerne som et af dem. Jeg kan knap nok huske logikken i det. Det længe siden, man har snakket om lokale svenske særpræg og markente sproglige forskelle mellem forskellige geografiske områder. Måske andre kan huske den diskussion?

Ulf P

Posted: 28 februar 2010 - 18:43 - Svar

Som flera inlägg ändå instämmer i har Sveriges islamisering av Skåne nu gått så långt att hela Öresundsregionen inkl Danmarks huvudstad Köpenhamn hotas, den muslimske judeförföljelsen i Malmö är ett exempel.

Svenska etablissemangets massinvandrings- och islamiseringssträvanden av Skåne är inte längre en isolerad svensk angelägenhet. Danmark måste sätta press på Sverige och kräva totalstopp av vidare invandring och islamiseringsfrämjande av Skåne som del i Öresundsregionen. Sverige är också del i regionernas Europa. Danmark kan inte agera isolerat utanför Öresundsregionen, här är Sveriges problem eventuell det krsitna Europas problem, men väl i Öresundsregionen och måste agera för Skåne och därigenom för Danmarks egen skull.

Universalgeni

Posted: 28 februar 2010 - 19:04 - Svar

Skriv læserbreve til danske aviser. Påpeg problemet. Svenskerne må også selv udvise lidt initiativ. I opfører jer som en flok kvæg. Sig dog fra!!

Universalgeni

Posted: 28 februar 2010 - 19:05 - Svar

PS: der bliver ingen Øresundsregion. Den er allerede død. Hvad havde i forestillet jer?

Universalgeni

Posted: 28 februar 2010 - 19:17 - Svar

Svenskerne arbejder i EU for at få aftaler om, at vi andre skal tage nogle af alle jeres fup-flygtninge. Er der ingen grænser for, hvormange problemer vi skal løse for jer? Efterhånden opfører I jer helt muslimsk: vi er ofre. Vi bliver udnyttet. Det er racisme imod os. Kan I ikke selv se det? GØR dog noget. Ja, I vil blive kaldt racister og fremmedfjendtlige. Og hvad så? Det blver vi andre også. Det er bare et vilkår.

Ulf P

Posted: 28 februar 2010 - 22:19 - Svar

Skåningar har kallats rascister i 25 år av hela svenska massinvandrings- och islamiseringsetablissemanget för sin kritik.

Skåningen Sven-Olle Ohlsson ex. blev Svin-Olle i svenska media för att han var skåning och den ende politiker som lät demokratin och folket bestämma i sin kommun om invandringsmottagande eller inte, eller när skånska politiker mister sina arbete och sin möjlighet till försörjning inte för inkompetens utan för sitt politiska motstånd i dessa frågor eller vänsterpöbelns politiska våld mot skånska politiker som verkar som kritiker till den rådande ordningen och som stillatigande accepteras av det svenska etablissemanget o.s.v. Säga ifrån var ? Där finns skåningar som skrivit 1000-tals insändare och inte fått enda publicerad. Tror ni svenske statsministern fördömer muslimerna när skåningar som konstnären Lars Vilks mordhotas av muslimer för ett konstverks skull ? Svenske regeringen stoppar publiceringen. Tror ni verkligen att svenska statsmedia eller andra i det kompakta svenska Islamiseringsfrämjandet släpper in någon skånsk kritik mot detta svenska etablissemang ?

Jag delar uppfattningen om att motståndet skulle varit betydligt starkare, men kritiken är alltså mycket svår att få fram eftersom den svenska propagandamaskinen hela tiden maler och där finns ingen fri skånsk TV-kanal. Den skåning som försöker framföra dessa åsikter offentligt förtigs eller hotas och förlöjligas om man mot förmodan tränga igenom. Åsikter som dessa på arbetplatser är lika med att stötas ut inte bara från offentliga utan även privata arbetsplatser i Skåne där ledande positioner oftast innehas av svenskar eller pragmatiker som ser till företagets överlevnad och handel med svenskar, ni får inte glömma att skåningarna är i klar minoritet i Sverige och näringslivet är mycket mer centraliserat till stora svenska företag med underleverantörer än det danska näringslivet.

Skåningar och vissa likasinnade svenskar har gått samman och i Sverigedemokraterna har man så snart fått fram ett parti som så sakteliga växt sig starkt nog att bryta den svenska massinvandrings- och islamiseringsetablissemangets propagandamaskin och nå över svenske riksdagsspärren som är dubbelt så hög som den danske och som också försvårar inmarschen av nya partier, men något inflytande kommer Sverigedemokraterna inte att få, även om debatten öppnas upp så kommer det att gå för långsamt.

Det som tycks obegripligt västansunds är fullkomligt begripligt östansunds. Lika obegripligt är det för skåningar att betraktas som svenskar i våra danska kontakter. Skåningar är inte svenskar och få åker frivilligt till Stockholm.
Skåningarna har historiska rötter och närhet med Danmark och är i gemen mycket vänligt dansksinnade till skillnad från svenskarna. Svenskarna kallar danskarna för Nordens araber.

Ni har fått en viss inblick i skåningarnas situation. Framtiden får utvisa om farhågorna för Danmarks del kommer att besannas. Ensam är inte stark i längden, det har skåningarna fått erfara i historien efter 400 års krig från svenskt håll och ett bestialiskt införlivande i Sverige, men skåningarna och det skånska har överlevt historien och 350 års försvenskning, vi är ett segt släkte…

steen

Posted: 28 februar 2010 - 22:35 - Svar

Ulf P: “Det som tycks obegripligt västansunds är fullkomligt begripligt östansunds. Lika obegripligt är det för skåningar att betraktas som svenskar i våra danska kontakter.”

Jeg tror nu der er mange her, der ser skåninge først og fremmest som skåninge. Måske kender de endda den gamle skånske kultur, som eksisterede længe inden der fadtes en nationalstat, der hed Sverige.

Forresten var det i går 300 års dagen for slaget ved Helsingborg – da Danmark sidste gang måtte opgive at få sit gamle land tilbage.

http://hd.se/helsingborg/2010/02/27/300-ar-sedan-helsingborgs-dag/

http://hd.se/helsingborg/2010/02/27/om-danskarna-vunnit-slaget-vid/

Ulf P

Posted: 28 februar 2010 - 22:43 - Svar

Det är riktigt att Sverige arbetar i EU mot Danmark för att Danmark ska ta emot fler invandrare. Men eftersom Sverige och Danmark är med i EU, regionernas Europa, och Skåne är del i Öresundsregionen kan ni ju tillgodoräkna er alla de muslimer och invandrare som finns på skånske sidan.

På så viss har ju Öresundsregionen oproportiorneligt många invandrare och muslimer redan idag och ingen ytterligare invandring kan komma i fråga till Öresundsregionen.

Så överlever skåningarna/östdanskarna, bägge vinner östan- och västansunds, men det är bara ni som har röst att tala. Gör då det. Tänk ! Ska allting behöva skrivas i klartext !

Ulf P

Posted: 28 februar 2010 - 22:51 - Svar

Steen, det gläder mig att du säger så…

Nordiska historiens blodigaste slag har stått på skånsk mark, vid Lund och Helsingborg, där nuvarande danskar och skåningar blödde ihop. Östdanmark förlorades till Sverige och försvenskningen som följde var på det grymmaste av vis.

De historiska oförrätterna lever kvar. Skåne blev svenskt men ändå inte…

Universalgeni

Posted: 28 februar 2010 - 23:23 - Svar

Ulf, der er sket flere gange, at danske aviser har bragt svenske læserbreve eller kronikker. Jyllands-Posten for eksempel. Og herinde er der masser af mennesker, der gerne vil oversætte teksten til dansk før du/I sender den til avisen. Men svenskerne er nødt til at fremføre deres klager ellers er det svært at støtte jer. Kritikken skal frem i danske og norske aviser og det vil den også komme, hvis I ellers går i gang. Det er jeg ret sikker på. Det er uholdbart, at vi andre skal skrive jeres kritik for jer. Og ikke særligt troværdigt. Den´skal komme fra svenskerne.

Med lidt held kan I påvirke valget, men så skal I skynde jer.

Leave a Comment