7
mar
Seneste opdatering: 8/3-10 kl. 0639
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

– The Freedom Party (PVV) of anti-immigrant leader Geert Wilders moved three seats ahead of its rivals in a new Dutch election poll on Sunday, as support for the Christian Democrats (CDA) of Prime Minister Jan Peter Balkenende continued to slip.Wilders three seats ahead of rivals in Dutch poll, Wilders stormer frem i ny måling. (Diana  West i København, 2009. Diana West og Paul Belien i København 2008.)

The “I” word

TORY leader David Cameron signalled a shift in strategy last night by indicating that election candidates will be allowed to use the word “immigration” on campaign leaflets.Party leaders have frowned upon the use of the “I” word in election literature for fear of being accused of “pandering” to the Right.CAMERON UNLEASHES IMMIGRATION BATTLE, WELCOME MIGRANTS DEBATE

Mirsad Bektasevic i Gøteborg snart fri – truer Danmark

Han blev dømt i Sarajevo: – Danmark er fjende af islam -I kommer til at betale for det, truer ‘Maximus’.Sveriges mest berygtede terrorist truer nu Danmark fra sin fængselscelle.

– Danmark har gjort sig selv til en fjende af islam. Det er helt unødvendigt, at I nedgør islam og angriber muslimer. Før eller siden kommer I til at betale for det, siger den svensk-bosniske Mirsad Bektasevic, som er bedre kendt under dæknavnet Maximus. De truende ord fra terroristen bliver fremsat i dokumentarfilmen ‘Dømt for terror’, som bliver sendt på TV2 onsdag aften. Terrorist i Sverige truer Danmark , Maximus snart på fri fod. Maximus på BBC.

Mona Sahlin: “Nu bliver jeg oprørt”

Göran Hägglund nævner hvem der kan tænkes at ligge bag jødeforfølgelser i Malmø. Et faux pas. Han skal mumle i skægget, selvom han er glatbarberet. I Expressen har den fornuftige Sakine Madon gjort en opdagelse: Även invandrare kan vara rasister.” Nu er  Sahlins blodtryk i fare igen, hvis hendes temperament er andet og mere end en påstand. Vi ved det ikke. Umiddelbart kan man ikke se hende for sig tabe kontenancen. Hun taler altid i slowmotion uden at vise synderligt følelsespres. Man hører at hun verbalt sætter “gruppen muslimer” i citationstegn, man kan altså knapt berøre det. I forvejen er ordet “araber” kommet i klasse med “neger” på svensk. Dagen nærmer sig, hvor man heller ikke kan sige “muslim”. Mångfald minimerer sproget. Hvad man så skal sige, bliver interessant. Hvad med at bruge tegnsprog ?

Hägglunds uttalande får Mona Sahlin att ilskna till.- “Nu blir jag upprörd. De flesta, kristna som muslimer, är för yttrandefrihet och emot hatbrott. Du står här och antyder att gruppen muslimer skulle acceptera eller till och med vara för att judar blir utsatta. Min bild är den motsatta.” – “Nu gick du över gränsen”

Stampe på glatis: Moi, je ne regrette rien

Når man tilhører en kaste af moralsk overlegne ….. mennesker er vel for jordnært et udtryk, hvad skal vi sige …. entiteter, avatarer? er man selvfølgelig også hævet over noget så lavt som at have dummet sig. Det radikale sind er i en radikal klasse for sig, og der findes vel ikke ret meget i denne verden der er mere frastødende (LFPC).

[…] Zenia Stampe fastholder, at anmeldelsen var berettiget, og at hun ville have opretholdt den, hvis ikke Ove Dahl havde beklaget.

– Det er stærkt kritisabelt, at politiet er med til at piske en stemning op, siger hun. Massiv kritik af radikal politianmeldelse


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Christina

Posted: 7 marts 2010 - 22:30 - Svar

Man kan undra om Diana West möjligen har lånat den där jackan av ‘The Lonely Hearts Club Band’…?

Förresten, klippet visar även pop-up ads från Muslima.com

“The best site for Muslim singles seeking partners for dating and marriage”

http://www.muslima.com/results/searchresults.cfm?searchtype=1&sortby=1 2&gender_sought=254&searchview=1&cache=1

Robin_Shadowes

Posted: 7 marts 2010 - 23:22 - Svar

Fan vad jag hatar dom där adsen från muslima.com. Dom tycker upp över allt t o m på anti-islamska sidor. 🙁

  Christina

  Posted: 8 marts 2010 - 09:00 - Svar

  All You Need Is Love !!!

   Liva

   Posted: 8 marts 2010 - 10:36 - Svar

   Okay, og så med hele 3 udråbstegn efter sig. haha 🙂

  Liva

  Posted: 8 marts 2010 - 10:53 - Svar

  Ja, det er klamme reklamer.

   Liva

   Posted: 8 marts 2010 - 10:54 - Svar

   Hovsa, den var til Robin.

Julia Caesar

Posted: 8 marts 2010 - 00:09 - Svar

Mona Sahlin är inte upprörd. Hon säger att hon är upprörd, men i själva verket spelar hon som en marionett sin inlärda roll i det teaterstycke som kallas politik. Inte ett äkta ord kommer ur hennes mun, inte ett äkta tonfall banar sig väg ur hennes person.
Hon är som en död docka som gör vad hon tror förväntas av henne. Hon vet inte längre vad sanning och äkthet är, ett öde som hon delar med de flesta yrkespolitiker.

Nu har Mona Sahlin och socialdemokraterna bestämt sig för att adoptera alla muslimer. Muslimerna är snart deras enda återstående röstboskap. Därför får inte ett sant ord sägas om muslimer. Det är inte tillåtet att säga att det är muslimska invandrare som förföljer och trakasserar judar i Malmö och på andra ställen, fast det är sant.

Men ju mer Mona Sahlin och hennes politikerkolleger vecklar in sig i lögner och skenhelighet, desto mer ökar avståndet till väljarna.
När människor inte längre känner igen sig i den verklighetsbild som politiker och massmedia är eniga om växer det ett uppror och en vrede hos väljarna.

För det finns ingen vrede som är större än den som kommer när man upptäcker att man har blivit lurad.

Niels Hansen

Posted: 8 marts 2010 - 00:15 - Svar

Heheh den svenske udsendelse er den rene komik, det er som diskussionen i Danmark for ti år siden men med ti gange så mange problemer i samfundet, og de tør stadig knap nok at nævne ordet muslimer uden at nogen bliver upprörd. Det er ren Monty Python.

Niels Hansen

Posted: 8 marts 2010 - 00:33 - Svar

Her er en meget pædagogisk gennemgang af hvordan bankerne tager røven på os allesammen, det er fra USA men nøjagtigt det samme sker herhjemme jvf. Bankpakke I og II og den selvejende institution og af staten uafhængige “National”bank.

http://marketplace.publicradio.org/display/web/2010/01/27/whiteboard-h ow-the-banks-make-the-big-bucks/

  Christina

  Posted: 8 marts 2010 - 09:10 - Svar

  “bankerne tager røven på os allesammen”

  Tack för länken, Niels.

Danskeren

Posted: 8 marts 2010 - 06:20 - Svar

@ frihed.”PS: Stadig drøn ærgerligt at den ellers brillante Snaphanen stadig klumper sine indlæg sammen så de er næsten umulige at linke til og svære at læse, fordi der er fem historier under sammen link – hvilket tilmed gør det næsten nytteløst at læse/skrive kommentarer, da de kan være til en hvilken som helst af de klumpede historier. Snaphanen ville stige eksplosivt i værdi, hvis dette blev ændret til en mere konventionel måde i stil med Uriasposten, hvor historier ikke drukner i hinanden.”
Enig,enig. Jeg læser med stor fornøjelse Snaphanen men har også opgivet kommentarene. Jeg tillader mig at “sakse” dette over på den glimrende side

  Christina

  Posted: 8 marts 2010 - 08:58 - Svar

  Less is more… 😉

Prudentius

Posted: 8 marts 2010 - 10:27 - Svar

Der er en lille studieværtinde der er svært utilfreds med de svar hun får fra West! 🙂

Hendes (studiepigen) argumentation synes at være at “åbenhed” og “frihed” må og skal være det samme som fuldstændigt kaos, med en hovedløs accept af hvilken som helst indvandregruppe og ideologi, fuldstændigt uafhængig af opførsel og indhold.

Alt andet er dobbeltmoral og fremmedfjendskhed.

En dybt underlig filosofi.

  Liva

  Posted: 8 marts 2010 - 10:51 - Svar

  Den kvindelige studievært kan glæde sig over at der er andre kvinder der kæmper for at hun kan beholde sit job og at hun kan få lov til at have håret frit, have smykker, lækkert tøj og makeup på etc. Uden kvinder – og mænd – der kæmper for vestlig frihedsværdier og demokrati og lige muligheder for mænd og kvinder – så var den kvindelige studievært aldrig nået så langt. Den kvindelige studieværts frihed er ikke en naturlov. Heller ikke i Vesten. Det har islamister – både i Vesten og andre steder – været så ‘venlige’ at gøre os opmærksom på. Her den 8. marts glæder jeg mig derfor meget over at der er en del vestlige mænd der – også – kæmper for kvinders frihedsrettigheder og tager afstand fra islamisering.

  I øvrigt er det en skøn underspillet humor I snaphaner har i skriblerierne om Mona Salihn. 🙂 Ikke fordi jeg går ind for humor tyranni, men det er simpelthen bare herligt at læse.

Liva

Posted: 8 marts 2010 - 12:31 - Svar

OT – og meget aktuelt for dagen i dag: 8. marts.

En konservativ kvindelig politiker viser at borgerlige politikere i dag ikke er puritanere som alt for mange venstrefløjskvinder/mænd desværre er blevet det:

“Kvindekampens deroute kan på mange måder forstås i lyset af denne tendens til feministisk moralisme. Kvinder betragtes af venstrefløjen som særligt skrøbelige og i mindre grad end mænd i stand til at varetage deres eget seksualliv.”

h t t p://jp.dk/opinion/breve/article2002406.ece

Kvinfos hijab og burka pjat har spoleret venstrefløjens uafhængighed og frisind. Og det har venstrefløjens afhængighed af islam og multikultur ideologi også.

Venstrefløjen har smidt Steen Hegeler (angiveligt søn af PH) ud med badevandet – og Trille lige så. Det duer bare ikke.

Liva

Posted: 8 marts 2010 - 12:38 - Svar

Skift kvindernes internationale kampdag ud med en friheds- og demokratikampdag.

Liva

Posted: 8 marts 2010 - 14:05 - Svar

Stor tak til Sappho og Dali for denne artikel. Den falder på et tørt sted med et overtal af elite feminister og en venstrefløj, der næsten kun taler om kønskvoter i erhvervslivet og i bestyrelser. Hvad med kvinders (og mænds) ret til at være fri for ‘æres’drab og religiøs intolerance?

“Æresdrab – den forbudte debat”

h t t p://www.sappho.dk/aresdrab-den-forbudte-debat.htm

  WordsSpeaker

  Posted: 8 marts 2010 - 14:55 - Svar

  Positiv særbehandling er den sikre vej til at forfremme folk (m/k) der ikke er de bedste til posten. Meritokrati har altid været bedst.

   Niels Hansen

   Posted: 8 marts 2010 - 15:07 - Svar

   Ja læg mærke til hvordan der konstant bliver pushet kvindekamps temaet fra Ritzau og venstrefløjs tænketanke. Det der efterhånden lyser ud af disse mennesker er at de vitterligt tror at de “udsatte” som de taler for, er nogle stakler der har brug for hjælp. De mener selv at de selv er disse personer overlegne og at de derfor må vise deres storsind og forbarme sig over staklerne.

Universalgeni

Posted: 8 marts 2010 - 15:57 - Svar

Den dag kvinder har halvdelen af lederuddannelserne, kan de tale om diskrimination. Ikke før. De kan jo passende starte med ingeniørstudierne. Der har man måttet oprette ingeniøruddannelser uden teknisk indhold for at få dem lokket ind. En særlig tumpe-linje for dumme kvinder. Man kører sælige initiativer som “Projekt om rekruttering af flere kvinder til ingeniøruddannelserne”.

I store dele af erhvervslivet rekrutterer man ingeniører til lederstillinger simpelthen fordi, der skal ledes, er af teknisk karakter.

Lederstillinger er ikke noget, man kan klynke sig til. Hele mentaliteten på spindesiden viser, at der er uendeligt lang vej igen til ligestilling. Bla. mangler erkendelsen af, at man skal have lederevner og lederuddannelse for at kunne lede.

Her er et eksempel på næsten teknikfri teknisk uddannelse for ignoranter af hunkøn: http://www.ua.dk/Midt-_og_Vestjylland.aspx?M=News&PID=219&NewsID=1451

  Niels Hansen

  Posted: 8 marts 2010 - 16:40 - Svar

  Ud over det, så er der ikke ret mange kvinder der gider at arbejde 50+ timer om ugen uden tid til familien, og desuden skal kvinderne have et år fri hver gang de får et barn, dette privilegie sætter også nogle begrænsninger, men det ignorerer de kære kvinder.

   Universalgeni

   Posted: 8 marts 2010 - 16:52 - Svar

   Præcis. Der er lederstillinger for sygeplejersker, lærere etc., men kvinder søger dem ikke. De er ikke interesserede, når det kommer til stykket. Mandlige sygeplejersker ender i en lederstilling før eller siden. Og det sker hyppigt, at han var eneste ansøger til jobbet. Kvinder er til grin mange gange. Og det er selvforskyldt.

Peter Buch

Posted: 8 marts 2010 - 16:06 - Svar

I store dele af erhvervslivet rekrutterer man ingeniører til lederstillinger simpelthen fordi, der skal ledes, er af teknisk karakter.

Hvad mener du?

Peter Buch

Posted: 8 marts 2010 - 16:14 - Svar

Tak for det.

Universalgeni

Posted: 8 marts 2010 - 16:23 - Svar

Hele emnet irriterer mig grumt. Jeg ville så gerne kunne støtte sagen, men disse tåbelige “talskvinder” gør det umuligt. De skal søge forklaringen på de manglende lederstillinger i egne rækker og ikke lægge skylden på dygtige mænd, der har taget de uddannelser, der skal til. Som så ofte: når man oplever omgivelserne som en begrænsning for sin formåen, er sandheden, at man er løbet ind i grænsen for egen formåen. Og den erkendelse er ikke ligefrem det, der fylder mest hos disse pseudofeminister.

  Peter Buch

  Posted: 8 marts 2010 - 16:31 - Svar

  Din analyse virker klar og jeg er ganske enig. Men er det ikke en af de ting der bedst forsøges ganske ignoreret, i stedet for at lade sig gå på af det?

   Universalgeni

   Posted: 8 marts 2010 - 16:47 - Svar

   Tjo, det er det vel. Men jeg lufter nu frustrationen nu og da for at påpege den manko, der hedder lederuddannelser. Kvinder må tage sig sammen og holde op med at tro, at man kan tude sig til topstillinger.kvinder med

    Universalgeni

    Posted: 8 marts 2010 - 16:48 -

    Tjo, det er det vel. Men jeg lufter nu frustrationen nu og da for at påpege den manko, der hedder kvinder med lederuddannelser. Kvinder må tage sig sammen og holde op med at tro, at man kan tude sig til topstillinger.

    @ Steen, slet lige min kommentar ovenfor. Den er næsten identisk men med fejl.

morlille

Posted: 8 marts 2010 - 16:28 - Svar

tosse-Minimus skal pr. omgående sigtes for trusler ,og burer sveskerne ham ikke inde herfor, kan vi i næste skrivelse erklære landet krig! Ikke så megen snak!

Niels Hansen

Posted: 8 marts 2010 - 16:51 - Svar

Hahah her kom det så, det jeg skrev om for et par dage siden:

Mangfoldighedsledelse!

“Ligestillingsminister Lykke Friis (V) ser også med samme alvor på sagen. Hun har som mål, at alle danske børsnoterede virksomheder bør have en mangfoldighedspolitik – også om mangfoldighed i ledelsen.

Susanne Nour er tilfreds med ministerens udmeldinger.

– Ministeren sender et vigtigt signal til virksomheder og uddannelsessteder om, at det er vigtigt at udarbejde mangfoldighedspolitikker. Noget som vi på instituttet har arbejdet for i lang tid, siger Susanne Nour”

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1310463.ece

  Niels Hansen

  Posted: 8 marts 2010 - 17:02 - Svar

  Institut for menneskerettigheder er i bund og grund, skatteyderfinansieret lands undergravende virksomhed.

  Niels Hansen

  Posted: 8 marts 2010 - 17:06 - Svar

  De prøver nu på, under dække af ligestillingskamp, at smide de danske arbejdere ud af arbejdsmarkedet og erstatte dem med den de ædle vilde, nøjagtigt som de beskriver i den rapport jeg linkede til for et par dage siden.

  Liva

  Posted: 8 marts 2010 - 19:24 - Svar

  Det er ikke primært kvinder der skal ansættes – det er multikultur ideologi, der skal passes – vores samfund tilpasses denne ideologi. Kønskvoter første skridt – dernæst religiøse kvoter, ulandskultur kvoter etc. Elitære kvindesagskvinder tænker vel ikke over at for at der på sigt kan laves plads til multikultur ideologi – og særhensyn til religiøse følelser, ikke mindst – så må de vestlige kvinder ud igen, for at der kan blive plads til dem der er mere multikultur end vestlige kvinder.. Og dem der mener at mænd har forrang for kvinder – af religiøse grunde.

   Liva

   Posted: 8 marts 2010 - 19:27 - Svar

   Bortset fra det så synes jeg at Leny Malinovsky (hedder hun vist) gør sig nogle interessante tanker. Hun er et frisk pust.

Niels Hansen

Posted: 8 marts 2010 - 17:10 - Svar

Jeg re-poster lige noget af min post fra d.5/3, det er lidt morsomt at Lykke Friis kommer ud med den ovenstående kommentar få dage efter.

Jeg sidder lige og læser en rapport lavet af DEA/FUHU, skrevet i rent nysprog.

Rapporten handler om hvordan man skal indføre “mangfoldighedsledelse” i danske virksomheder. Mangfoldighed er ordet de prøver at dække det ind under nu.

Prøv at læse lidt i den hvis i har tid, det er faktisk utrolig morsomt at læse hvordan de prøver at dække apartheid mod danskere, og positiv særbehandling af indvandrere ind under alle mulige og umulige forklaringer.

http://fuhu.dk/filer/DEA/Publikationer/2008/08_feb_mangfoldighedsmanif estet.pdf

Her er et par af deres guldkorn:

“Der er fordele og ulemper ved både den
snævre og den brede definition. På den ene
side bliver mangfoldighed, når man arbejder
ud fra de seks beskyttelseskriterier, og målsætningen
er antidiskrimination, en forholdsvis
fast og håndterbar størrelse. Ud fra denne
definition er det ikke vanskeligt at afgøre,
hvordan man fremmer mangfoldigheden i en
virksomhed – det handler simpelthen om at
øge andelen af medarbejdere, der repræsenterer
en eller flere af de omtalte grupper.”

“For det første
er det problematisk, hvis man praktiserer
mangfoldighedsledelse ud fra en holdning
om, at det er kvinderne, de handicappede, indvandrerne
og så videre, der har et problem,
når de ikke kan komme ind på arbejdsmarkedet.
I stedet må man se det som virksomhedernes
problem, at de endnu ikke har opdaget
disse gruppers potentialer og ikke har
formået at inkludere dem i arbejdsstyrken.”

DEAs bestyrelse består af:
Lars Nørby Johansen, direktør og formand for Danmarks Vækstråd (formand for DEAs bestyrelse)
Børge Obel, dekan, Handelshøjskolen, Aarhus Universitet
Johan Roos, rektor, Copenhagen Business School
Fritjof Lind, direktør, CSC A/S
Jesper Standskov, dekan, Syddansk Universitet
Jesper Højberg Christensen, direktør, Advice A/S
Kenneth Plummer, generaldirektør, Danmarks Radio
Kirsten Refsing, dekan, Københavns Universitet
Lisbet Thyge Frandsen, Group Senior Vice President, People & Strategy / Grundfos Management A/S
Ulrik Bülow, adm. direktør, Synoptik A/S

Det er altså toppen af danske uddannelses institutioner og virksomheder, der sidder med disse mangfoldighedsplaner.

De står også bag hjemmesiden:

http://www.foreningen-nydansker.dk/

Læg mærke til hvem der sidder i bestyrelserne

Universalgeni

Posted: 8 marts 2010 - 17:21 - Svar

Jeg mener, at danskerne bør have selvstyre. Ligesom grønlænderne og færingerne har. Så kan de fremmede få selvstyre i et hjørne af landet. Muslimistan kan ligge på Sjælland et eller andet sted. Eller noget…

  Liva

  Posted: 8 marts 2010 - 19:25 - Svar

  Hva’ faen har Sjælland nu gjort? haha 🙂

  Prudentius

  Posted: 8 marts 2010 - 22:13 - Svar

  Det vil meget snart blive virkelighed i flere lande. Sverige, England og Frankrig som de første. Tror jeg.

  Fristelsen bliver enorm, for det vil købe politikerne tid og råderum. Tid og råderum de for tiden pisser væk.

  Men det er en dårlig løsning.

  Muslim-enklaverne vil nemlig hurtigt forvandle sig til Gazastriber. Fuldstændigt kontrollede af ulemaen og banderne/militserne.

  Kun en god ide hvis man kan lide en evig strøm af jihad-sovs til sine dunser.

  Man kan så på længere sigt gøre sig håb om at kunne nedkæmpe dem og assimilere resterne, men der bliver i så fald tale om en laaaang proces.

Vivi Andersen

Posted: 8 marts 2010 - 19:09 - Svar

Universalgeni.

I så fald det bliver Sjælland, da skal Storebæltsbroen med tunnelsystemet kappes til Fyn, tak!

Men måske et af de allerede eksisterende 57 islamiske lande kunne bruges ?

Christina

Posted: 8 marts 2010 - 19:48 - Svar

En liten påminnelse till alla fäder ute i stugorna som överlåter barnomsorgen och hushållsarbetet till kvinnorna.
Ni leker med elden !

Ensam mamma söker…

http://www.youtube.com/watch?v=k7jEk_f04pE

…nitroglycerin…;-)

Leave a Comment