3
maj
Seneste opdatering: 4/5-10 kl. 1654
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Labour får sit værste valg nogensinde

Så er der en slags retfærdighed til. Tænk hvis det var det svenske valg, og tænk hvis det var befolningens besked til de syv sosse-søstre……..P 1 Horisont interviewer en dansk advokat i London, Labourmedlem og stor fan af Ken Livingstone. Tampen brænder ikke rigtig.

LABOUR is staring into the abyss. This Thursday it now seems likely that Gordon Brown will suffer the heaviest defeat ever inflicted on a British Prime Minister. According to several of the latest polls, fewer than a quarter of voters back Labour, far behind the Tories and the Liberal Democrats. Never before in the history of Britain has a governing party slid into third place. But a crushing defeat would be no more than Labour deserves. After 13 years of the party’s mismanagement, lies, corruption, dogmatism and bullying, there would be a tremendous sense of justice in a mass expression of revenge by the British people against their arrogant socialist rulers. OUR PM HAS LOST THE PLOT – AND THE AUTHORITY TO RULE, LABOUR TO DUMP BROWN BY ‘DAWN ON FRIDAY’

Tysk TV aflyser Westergaard-interview

“ZDF er under pres fra forskellige grupper. Endnu et eksempel på selvcensur og frygt for eventuelle repressalier. Jeg kan kun beklage det. Det ser sort for fremtiden, når friheden er så begrænset, “sagde Erik Guldager. ZDF har lovet en redegørelse om årsagerne til afslysningen på mandag.

Kurt Westergaard: “Jeg troede ikke så stor en TV station vile øver selvcensur.”  ZDF har ikke givet ham nogen grund. “Men naturligvis  handler det om sikkerhed”. En medarbejder sagde til Westergaards  gallerist, at  man ikke ville kunne garantere Westergaard eller  stationnens medarbejderes sikkerhed. ZDF lädt Karikaturisten Kurt Westergaard aus og  Absage von Markus Lanz – (Snaphanens oversættelse.) ZDF’s seere raser over Westergaard-censur.

Svensk rekordudvandring

I 2009 så det ut som om utvandringsstrømmen fra Sverige skulle endre seg, men så kom 2010. Ny befolkningsstatistikk viser en øket utvandring på 35 prosent så langt i år sammen lignet med samme periode i fjor.Trenden snudde i januar i år. Så langt i år har over 18.000 personer utvandret fra Sverige, som er i underkant av 5.000 flere enn samme periode i fjor. Mars var rekordmåneden. Da forlot nesten 5.400 personer landet. Hvis trenden fortsetter vil over 54.000 personer forlate landet i løpet av 2010.

Samtidig viser data fra SSB at antallet svensker i Norge vokser. Trond Erik Grundt ved Grensetjänsten i Morokulien forteller til NRK at det i fjor var over 62.000 svensker i NAVs arbeidsregister. Det er en fordobling på få år.Rømmer Sverige.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Victor

Posted: 3 maj 2010 - 18:06 - Svar

Nå, ja – skal det her så osse være de venstreorienteredes skyld?

For dem, der ikke følger så godt med i udviklingen hos vores brune naboer, så er det ikke mange måneder siden, at CDU, anført af Hessens stramt konservative ministerpræsident Koch, satte sig MEGET tungt på denne sender.

http://www.spiegel.de/kultur/gesellschaft/0,1518,663928,00.html

I øvrigt er det ikke mange dage siden, at det samme konservative parti indsatte den første muslima på en tysk ministerpost.

Personligt ved jeg ikke hvad der er værst – and hun startede med at kræve kruzifikserne ud af de tyske skoler – eller at ugemagasinet Spiegel netop har bevist, hvordan hun, som arbejdsgiver, systematisk har underbetalt sine – især tyrkiske – medarbejdere.

http://www.bild.de/BILD/politik/2010/05/01/sozialministerin-ayguel-oez kan-cdu/in-der-kritik-wegen-unwuerdiger-arbeitsvertraege.html

peerpede

Posted: 3 maj 2010 - 21:20 - Svar

Det är inte bidragsklienter där utvandrar från Sverige, men människor med utbildning som landet behöver, människor där har tröttnat på den alltmer totalitära debattnivå och en icke-politik med höga skatter och en aldrig sinande ström av invandrade muslimer där aldrig kan integreras i samhället.

Stella P

Posted: 3 maj 2010 - 23:53 - Svar

Vi tar med glede imot de svenske ungdommene som flytter hit. De er høflige, velutdannede, pliktoppfyllende, arbeidsomme og oppfører seg eksemplarisk. Det hadde vert flott om Sverige til gjengjeld tok imot like mange pakistanere/somaliere herfra. De er slitsomme, udugelige og forbryterske. Vi vet jo at Sverige setter ekstra stor pris på den slags innvandrere.
Deal?

  Tanya

  Posted: 4 maj 2010 - 12:59 - Svar

  @Stella
  Ja, många norrmän gillar oss svenskar:-) Jag har själv emigrerat från Stockholm till Oslo. Jag har hög utbildning, arbetar och betalar skatt. Får självklart inte bidrag utan försörger mig själv. Om Sverigedemokraterna inte kommer in i Riksdagen i september, tror jag att flera svenskar vill emigrera. Då är Sverige förlorat.

Julia Caesar

Posted: 4 maj 2010 - 01:10 - Svar

@ Stella P.

Nej tack. Vi har nog som vi har det.

Robin Shadowes

Posted: 4 maj 2010 - 02:51 - Svar

Stella, du får nog kontakta Måna Muslim. Hon kommer nog tända på alla(h) cylindrar.

  Bjovulf

  Posted: 4 maj 2010 - 05:39 - Svar

  Ja, för de har ju såne ädla (?) kulturer, spännande skikke och interessant mat –
  Ni stackare i Sverige har enligt Mona Muslim bara midsommer och kräftkalas.

  [ Ironi eller sarkasme kan förkomma i ovanför 😀 ]

   Bjovulf

   Posted: 4 maj 2010 - 05:47 - Svar

   Om en dansk statsministerkandidat någonsin hade sagt något bare hälften så dumt och grovt
   om danskarne som Mona Muslim har gjort igen och igen om svenskarne, då hade han / hon like
   gärne själv kunnat lägga repet om sin hals 😉

   Jag fattar inte hur SAP i Sverige har kunnat välja denna PKïtiska tokkärring och muslimleflare –
   vet de inte hur illa omtyckt hon är av många, även blannt deras eget valboskap ???

Victor

Posted: 4 maj 2010 - 06:55 - Svar

Amrikanerne har anholdt en sigtet i sagen om fuseren på Times square. Han hedder Faisal Shahzad, er amerikansk statsborger og netop kommet hjem fra en ferie på subkontinentet.

http://www.nytimes.com/2010/05/04/nyregion/04bomb.html?hp

Passer sådan set med min første tanke – at det er godt, det ikke er hinduer eller sikher vi er uvenner med. Deres forhold til naturfagene er lidt mere effektivt.

  Bjovulf

  Posted: 4 maj 2010 - 07:57 - Svar

  Hmmm, det lyder jo som en “kulturberiger”, men det kan da umuligt passe, Victor?!!?! 😉

  De sagde et eller andet om på TV2-News han var på vej ud af landet og blev taget i lufthavnen.
  Man burde nok begynde at overveje en ringmærkning af “kulturberigerne” / muslimerne, så man
  kan se hvilke trækruter de følger 😀 Under alle omstændigheder virker det jo ret mystisk, at han
  så hurtigt ønskede at forlade det forjættede USA igen så hurtigt efter sin “ferie”.

  Gad vide, hvor han mon har været på “ferie” i Pakistan – i en islamisk workshop / træningslejr måske?

  PeterK

  Posted: 4 maj 2010 - 20:48 - Svar

  Det blev ellers understreget kraftigt at han var “hvid”. Hvad hudfarven så end har med terrorisme at gøre.

   LFPC

   Posted: 4 maj 2010 - 21:17 - Svar

   Suspect

Universalgeni

Posted: 4 maj 2010 - 08:55 - Svar

Ikke hindu. Ikke buddhist. Ikke jøde. Ikke kristen. Men muslim? Sært. Muslim?? Aldrig hørt om det før….

Robin Shadowes

Posted: 4 maj 2010 - 09:02 - Svar

Åh fy fan, när man talar om trollen så dyker dom upp. Måna Muslim är på tv’n just nu. Tror jag måste gå och kräkas.

  Cavatus

  Posted: 4 maj 2010 - 21:47 - Svar

  Gör som jag om du måste sitta kvar vid teven, stäng av ljudet så fort hon pratar. Det känns underbart att snoppa av henne så!

JensH

Posted: 4 maj 2010 - 09:20 - Svar

@Peerpede

Vi ved jo ikke rigtig hvem det er som udvandrer fra Sverige. Som der står tilsidst i den artikel fra HTS, som Snaphanen linker til:

“Men det hadde også vært interessant å få bedre innsikt i tallene, ikke minst knyttet til om innvandrere til Sverige vandrer videre til Norge”

Og det var præcis det spørgsmål jeg også ville stille mig selv hvis jeg var Nordmænd. Hvis det er veluddannede etniske Svenskere er det jo et glimrende tilskud til Norsk økonomi og fremtidig vækst. Men man kan -også som Dansker- godt frygte at det er ikke-vestlige indvandrere, som via den ekstremt liberale Svenske udlændingelov skaffer sig adgang til det øvrige Skandinavien. Eftersom den Svenske velfærdsstat efterhånden er så nedbrudt, at den på flere områder kun eksisterer på papiret, så kan man godt frygte at ‘ikke-vestlige’ indvandrere søger videre mod Danmark og Norge, hvor levestandarden på overførselsindkomst er højere.

Danamrk sender ganske vist Skandinaviske borgere, som ikke kan forsørge sig selv, tilbage til hjemlandet. Men det kan ændre sig med et rødt flertal efter næste valg.

JensH

Posted: 4 maj 2010 - 10:55 - Svar

Nu vi er ved udvandring fra Sverige, så kan dagbladet Information idag berette, at et “Rekordantal flytter til Danmark fra Skåne”. 3.000 personer valgte sidste år, at flytte til Danmark fra Skåne, (ny rekord), mens færre og færre flytter den anden vej.
Desværre ser det ikke så godt ud som det umiddelbart kunne lyde, da der i artiklen bl.a. oplyses:

“I forhold til 2008 udgør sidste års flytninger en stigning på 16 procent. Godt og vel hver anden person i gruppen af mennesker, der flytter mod vest, er født i Danmark, mens hver tredje er født et andet sted end Danmark og Sverige.
Den sidstnævnte gruppe udgør en stadig større del af flytningerne. For ni år siden var 15 procent født uden for de danske og svenske grænser, mens andelen sidste år var nået op på 32 procent.”

Dette giver selvfølgelig ny næring til frygten for, at Sveriges ekstremt liberale udlændingelov bliver brugt som ‘indgangsport’ til Danmark og Norge. Eller som en Information-læser udtrykker det:

“Ak ja, velfærdsydelserne er efterhånden så ringe i Absurdistan, at bekvemlighedsflygtningene fra islamiske regimer selvfølgelig rejser videre til Danmark og Norge.
Så meget for udlændingepolitikken, muslimske bosættere vælter ind i landet mod folkets vilje.”

http://www.information.dk/telegram/232042

steen

Posted: 4 maj 2010 - 11:06 - Svar

@ Jens: 32 % er født i udlandet. Hvor mange af resten er mon “indehavere af dansk pas” og hvor mange er gamle hippies, der skal have en økologisk ødegård? Noget kunne jo tyde på, at over halvdelen af Sverigesflytningerne fra Danmark, nu er 3 verdenstrafik. Man skulle næsten tro, at svenske politikere på et tidpunkt må tage stilling til dette. Det er jo uholdbart, om ikke andet af økonomiske grunde.

JensH

Posted: 4 maj 2010 - 11:23 - Svar

@Steen

“Man skulle næsten tro, at svenske politikere på et tidpunkt må tage stilling til dette”

Vel snarre de Danske politkere?? De 32 % som ikke er født i hverken Sverige eller Danmark rykker mod VEST, d.v.s. der sandsynligvis er tale om 3. verdensborgere, som omgår de ‘stramme’ Danske udlændingeregler ved at bo nogle år i Sverige, og så derefter rykker til Danmark. Set ud fra et (uofficelt) Svensk synspunkt er det vel meget godt de slipper af med den slags plattenslagere, eller hur??

steen

Posted: 4 maj 2010 - 11:34 - Svar

@ Jens: Det e klart. Men i første omgang er det vel svenske kommuner, der skal forsørge dem. Måtte lige flytte den, da jeg fandt pdf fra DS.

JensH

Posted: 4 maj 2010 - 12:34 - Svar

@Steen

Det er klart at forsørger-byrden i første omgang må tages af Sverige. Men jeg er ikke sikker på hvor meget disse familiesammenførte, (med Danske statsbogere), kan få af velfærdsydelser i Sverige?? Og nu ved jeg heller ikke hvilken ‘ordning/lovgivning’ disse “kærlighedsflygtninge” rykker over til Danmark på, men er det ikke (den Danske) ægtefælle der har forsørgerpligten??

Det kunne faktisk være interessant at høre noget om hvis der elelrs er nogle af Snaphanens læsere der er inde i stoffet omkring udlændinge og velfærdsydelser, (i Sverige og Danmark). Kendte vi først til reglerne omkring adgangen til velfærdsydelser ville det unægteligt blive meget nemmere at følge ‘trafikken’ over Øresund. Nogne der vil give et bud??

Liva

Posted: 4 maj 2010 - 18:12 - Svar

“Tysk TV aflyser Westergaard-interview”

Så meget gøres – eller modsat aflyses – efterhånden i vestlige lande – af hensyn til religion – islam. På bekostning af vestlige værdier og frihedsrettigheder, debatkultur og demokrati. Det er derfor tvingende nødvendigt at der i Vesten skabes et ALTERNATIV til anti-vestlige og udemokratisk religiøs politik. Venstrefløjen har en bloc kastet troværdigheden hvad det angår over bord.

Demokratisk, vestlig politik og politikere der ikke går med på at give særhensyn til islam og sharia – på bekostning af vestligt demokrati og ytringsfrihed – er nødvendigt.

Leave a Comment