7
maj
Seneste opdatering: 8/5-10 kl. 1215
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Taped at Hoover Institution, Stanford University on April 26, 2010: Responding to critics who have called his America Alone “alarmist,” Steyn defends the tone and central premise of his book. “This book is about…the larger forces at play in the developed world that have left Europe too enfeebled to resist its remorseless transformation into Eurabia and that call into question the future of much of the rest of the world, including the United States, Canada, and beyond.”

Ofret på anstændighedens alter

En særlig tragisk form for mord øger i Sverige. Helt unge piger mellem 16 og 19 myrdes af deres jævnaldrende kærester. Fem har måttet lade livet på et år. Her senest i forgårs den kun 16 årige gravide Beatrice Frederiksson som kurderen Ba**an K**al Ot**n Kh***aw aflivede i Västerås. Han “mår forresten väldigt illa nu,” hvis nogen skulle tvivle. Jeg vil tro pigens familie har det betydeligt værre. Tre af gerningsmændene var indvandrere, to kurdere og en somalier. Endnu andre lemlæstes og overlever kun, som Emma der ligger  med en varig hjerneskade også efter en kurders besindelsesløse vold. Endnu mange flere kvinder lever i skjul terroriserede af trusler. I flere tilfælde har gerningsmændene allerede en historie med grov vold mod kvinder. Somalieren der dræbte Nancy Tausan omkring nytår, havde en så voldelig adfærd mod vilkårlige kvinder gennem flere år, at det er et under han stadig gik frit omkring. I USA havde han været i gang med at afsone 25 år i skyggen og ikke haft en chance for at myrde nogen.

Kunne  nogle af disse liv reddes ? Det er helt hypotetisk. Det virker ikke som om hverken evnen eller viljen er tilstede. I første omgang skulle voksenverdenen – medier og forældre – advare deres børn om, at deres liv og helbred kunne stå på spil. Det har man svært ved at forestille sig dem have civilcourage nok til. Dernæst skulle allerede kendte voldelige tages fjernes fra gaden efter første grove overfald. Det er der overhovedet ikke kapacitet til. Konklusionen er derfor desværre, at mange flere vil miste livet og blive lemlæstet af de menneskelige rovdyr, der nu huserer i Sverige. Det er den lille hverdgstragedie i Sverige store tragedie og det er svenske kvinders onde ironi i verdens mest ligestillede land: De er på Herrens mark. (29 100 fall av misshandel mot kvinnor över 15 år anmäldes 2009. Fullbordat mord och dråp samt misshandel med dödlig utgång, förste kvartal 2010: 136)

Tvangsauktions-terroristen fra Times Square: Danske mediers fallit

Har man adgang til Infomedia er det rimeligt let at danne sig et hurtigt overblik over hvad (de resterende) danske aviser skriver om en given sag. Nyheder aftages i vid udstrækning i metermål fra en mediemæssig pølsefabrik, og personlighed og indsigt er ikke et fremherskende træk. Og så har jeg ikke nævnt kritisk perspektivering. At sagen om Faisal Shahzads fejlslagne bombeattentat øjeblikkeligt blev et casestudie i undvigemanøvrer, udeladelser, overfladiskhed og alt for hurtige konklusioner skyldes næppe en sammensværgelse, men formentlig blot at medieverdenen reagerer synkront på de samme stimuli. Mainstreammedierne er et ekkokammer af delte antagelser holdninger, og frygt for at falde uden for det pæne selskab. Danske medier var med fra starten i denne sag. Helt spontant, og dét er jo det uhyggelige.

“New York-bombemanden Faisal Shahzad ligner mere og mere en ganske almindelig person, hvis nedtur fik ham til at søge mod ekstremismen …” er en af de hyppige historier, med små variationer i overskriften: “Bombemand var drevet af fiasko”; “Fiasko drev bombemand” osv., her Fyens Stiftstidende og MetroXpress. Konklusionen er ligetil, og sagen præsenteres som afgjort. Når overskriften lyder “USA: Taliban har ikke trænet New York-bombemand”, mens artiklen starter med “Taliban i Pakistan, Tehreek-e-Taliban, har ikke trænet den pakistanske mand, som lørdag i sidste uge placerede en bil med sprængstoffer på Times Square i New York. Det siger en talsmand for Taliban i Pakistan” (her Fredericia Dagblad, men flere bruger samme spring fra postulat til fastslået kendsgerning), så er vi ovre i noget helt surrealistisk inkompetent journalistik.

Enkelte har haft en redaktionel medarbejder ind over, som JP der skriver “Taleban: Det var ikke os”, men de har stadig brugt den samme sniksnakhistorie. Historien og den tendentiøse overskrift har oprindelse hos Ritzau d. 6.5., og det skal tilføjes at de til slut citerer den pakistanske indenrigsminister for at Shahzad må have medsammensvorne – men denne detalje forsvinder pist i bl. a. gratisavisers notitsversioner. Ritzau uddyber heller ikke med oplysning om det pakistanske styres dybe involvering i jihadismen, og dets mange løgne og brudte løfter om at gøre noget ved problemet med deres talibaniserede bjergområder. I skrivende stund må prisen for ubehjælpsom manipulation gå til Dagbladet Politiken: “Terrormistænkt havde kontakt til fanatisk præst” – “præsten” er den notoriske islamiske lærde Anwar al-Awlaki (LFPC).

Bask fra bodegaen: Kim Larsen skammer sig over danskerne

Mon Kim Larsen nu overvejer at forlade sit fædreland i skam? Måske ikke til Sverige – dem har Carsten Jensen jo erobret – men hvad med USA, måske hans lune Valbyengelsk vil charmere amerikanske hjerter og han kunne få en ny karriere der? Nåh, nej (LFPC).

[…] »Det er fuldkommen horribelt, at vi har besættelsesstyrker i Afghanistan. Det er jo, som da tyskerne besatte dette land. Det giver mig kuldegysninger af rædsel og skam over mit eget land,« siger Kim Larsen i forbindelse med lanceringen af sit nye album. […] Kim Larsen skammer sig over danskerne

Säpo kræver penge for at beskytte Lars Vilks

Malmøs jøder skal selv finde millionerne til deres sikkerhed. Hvem er den næste, der skal have penge med hjemmefra for at åbne munden eller eksistere ?

Sagen om den svenske Muhammed-tegner Lars Vilks har taget en ny drejning. Den svenske efterretningstjeneste Säpo er begyndt at kræve penge for at beskytte tegneren.

I dag skulle den svenske Muhammed-tegner Lars Vilks have forelæst om kunst i Eriksbergshallen i Göteborg. Men arrangørerne har aflyst den planlagte forelæsning. Begrundelsen for aflysningen er økonomisk betinget.Den svenske efterretningstjeneste Säpo er begyndt at opkræve penge for at beskytte Lars Vilks. I forbindelse med forelæsningen i Göteborg krævede Säpo, at arrangørerne betalte en fjerdedel af de omkostninger, der var forbundet med sikkerheden ved arrangementetet, hvilket gjorde Lars Vilks til en meget omkostningstung forelæser.

Säpo’s fremgangsmåde er blot det seneste tiltage fra det officielle Sverige, der i praksis gør det meget svært for Lars Vilks at udføre sit arbejde som billedkunstner og foredragsholder. I efteråret 2008 blev en stor retrospektiv udstilling med Lars Vilks aflyst efter politisk indblanding.

Lars Vilks har vanen tro ikke mistet modet. Han foreslår, at han i stedet for Säpo’s beskyttelse beror sig på sin økse, som han fremover vil medbringe til diverse foredrag og lade ligge foran sig på bordet ved siden af sin bærbare computer.

Forfatter: JP burde betale

I Danmark er Kurt Westergaards beskyttelse endnu ikke blevet problematiseret fra officiel side. Her synes der at herske politisk konsensus om, at det er en statslig opgave og udgift at beskytte tegneren. Men i en kronik i Information plæderer forfatteren Bent Vinn Nielsen for, at Morgenavisen Jyllands-Posten “vel egentlig også (burde) være mandige nok til at betale i alt fald en del af de 20 millioner om året, som Westergaards livvagter kommer til at koste”, mens radioværten Huxi Bach, der vil være Sappho’s læsere bekendt, har gjort sig til talsmand for det synspunkt, at Kurt Westergaard burde fraflytte sit hjem i Viby som konsekvens af, at Westergaard blev overfaldet i privaten nytårsdag.

Du kan støtte Lars Vilks og trykkefriheden her:

Læs også:
Lars Vilks’ økse er stærkere end Thors hammer

Samtidigt er der andre , der har problemer med ordensmagten: Politiker inplockad på förhör för Muhammed-bild, RFSL polisanmäler Dan Parks Muhammedaffisch


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Christina

Posted: 7 maj 2010 - 19:19 - Svar

153 kvinnor dödades under 2000-talet av sin man eller ex-man.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/153kvinnordodade/

“Den överväldigande majoriteten av gärningsmännen bakom de 153 kvinnornas död är etniska svenskar. Men män som misshandlar och dödar kvinnor är inte ett etniskt problem. Det är en manlig störning som återfinns i så gott som samtliga kulturer.”

  steen

  Posted: 8 maj 2010 - 04:16 - Svar

  @ Christina: Nej, der er ingen der påstår det er et etnisk problem. Det er ikke engang et socialt problem. Det er i høj grad et kulturelt problem. Det finder du ud af ved at undersøge klientellet på dit nærmeste kvindekrisecenter. Lad være med at give mig det der AB og Schyman-crap. I Danmark er 50 % af “kunderne” etnikkere, og det til trods for at centrene tryller dem med dansk pas om til danskere. Hvordan er fordelingen af den kulturelle kvindevold så, tror du ?

   Christina

   Posted: 8 maj 2010 - 10:16 - Svar

   “Det er i høj grad et kulturelt problem”

   Kan du vänligen utveckla vad du menar med det…?

   “Lad være med at give mig det der AB og Schyman-crap”

   Jag förstår att du helst vill att man postar det som faller dig i smaken här på ‘Snaphanen’.
   Men så länge yttrandefrihet råder så tar jag mig faktiskt rätten att själv välja vad jag vill skriva om.
   Förresten, kan du förklara vad du menar med ‘Schyman-crap’…?

   http://www.dn.se/sthlm/man-anhallen-for-mord-1.1090682

   http://www.berlingske.dk/danmark/far-tilstaar-drabet-paa-sin-familie

    steen

    Posted: 8 maj 2010 - 10:38 -

    @ Christina: Schyman crap er når man relativerer vold mod kvinder ud på alle mænd, og vil camouflere at vold mod kvinder er langt mere udbredt (og accepteret) i de lande, vi desværre har modtaget indvandrere fra.

    I Tyrkiet er for eksempel 80 % af kvinderne udsat for vold i følge FN – 42 % ifølge landets egen regering. ER svenske kvinder det fra svenske mænd ? Det kalder jeg crap og jeg henviser til Scymans “svenske mænd er talebaner”. Det er kriminelt vås – kriminelt fordi man gør sig til medskyldig ved at bortforklare sandheden.

    Jeg har udviklet det ovenfor, og det er tilfældigvis et af de områder jeg ved lidt mere om, via venskab med folk der har arbejdet med vold mod kvinder på disse centre. Der er en kulturel accept af rutinemæssig vold mod kvinder, vi ikke har kendt i Norden længe, hvis overhovedet nogensinde.

    Man behøver ikke være enig med mig, for at skrive her. Man skal bare undlade åbenlyst sludder

  Anonym

  Posted: 8 maj 2010 - 07:26 - Svar

  Hej Christina.
  Citat fra BRÅ-rapporten: “Den mest genomgripande studie som skrivits i ämnet i Sverige”

  Utvecklingen av dödligt våld
  mot kvinnor i nära relationer
  RAPPORT 2007:6

  Offer och gärningsmän oftast svenskar
  Vid dödligt våld mot kvinnor i nära relationer åren 1990–2004 är 70 procent
  av offren och två tredjedelar av gärningsmännen födda i Sverige. Med
  tanke på att utlandsfödda personer under undersökningsperioden utgör cirka
  10 procent av den svenska befolkningen finns det en tydlig överrepresen
  tation av såväl offer som gärningsmän med utländsk bakgrund. Majoriteten
  av de utlandsfödda gärningsmännen kommer från ett annat land i Europa.

  Bjovulf

  Posted: 8 maj 2010 - 07:40 - Svar

  Ha, du skal lige huske, Christina, att se på tallene relativt – altså i forhold til befolkningens
  sammensætning. Så får du et meget anderledes billede!

  Og så står resten af en dansk eller svensk familie jo normalt ikke og jubler eller deltager i “planlægningen”,
  hvis en dansk / svensk mand laver en så ulykkelig handling. Der kan man i langt de fleste tilfælde
  tale om affektdfrab, hvorimod der hos muslimerne ofte er tale om planlagte drab – ofte gennem længre
  tid! – og hvor flere personer i familien deltager aktivt, fordi man åbenbart mener at ens medbragte
  middelalderkultur / islam giver ret til den slags bestialske handlinger.

  På krisecentrene for kvinder i DK udgør muslimske kvinder langt størstedelen af klienterne –
  og billedet er næppe meget anderledes i Sverige – hvilket er ekstremt bemærkelsesværdigt,
  når muslimerne nu “kun” udgør 5-6 % af befolkningen ( som om det det ikke var mere end rigeligt! ).

  Der er forskellen (skillnaden), Christina – jeg ved godt, at det kan være svært at forstå, men prøv nu for H,
  at sætte dig ind i de barske realiteter, selv om de kommer i konflikt med dit PK-syn på verden, ok?

  Christina

  Posted: 8 maj 2010 - 18:19 - Svar

  Det är väldigt svårt att ta ‘snaphanarnas’ engagemang för kvinnofrid i samhället på allvar när ni själva ständigt väljer att endast fokusera på en ‘grupp’ av gärningsmän(och ‘kamouflera’ resten). Ointresset att vilja se hela problematiken är anmärkningsvärd. Det skulle verkligen vara intressant att få ta del av de tankar ni har beträffande det stora antal kvinnomord som faktiskt utförs av gärningsmän med nordisk bakgrund? Vilka faktorer och mekanismer tror ni ligger bakom dessa tragedier?

   LFPC

   Posted: 8 maj 2010 - 19:19 - Svar

   Jeg er i tvivl om hvorvidt dette er skrevet i god tro. Det er så ældgammel en diskussion om bl. a. moralsk ækvivalens at jeg har meget vanskeligt ved at tro at du ikke kender ‘vores sides’ argument. Christina, jeg er forlængst kommet til det punkt hvor evindelig gentagelse af elementære pointer keder mig til ulidelighed. Du får derfor kun sagens hovedpunkter i denne kompaktform:

   1) Gerningsmænd med nordisk baggrund kan ikke legitimere sig med henvisning til nordisk kultur. De er forbrydere, udskud. De har ikke et bagland der hjælper dem – intet netværk af f. eks. taxachauffører der hjælper med at opspore kvinder der har krænket familiens ‘ære’. Debatten om dem er ikke uvæsentlig, men det er en helt anden debat end den om multikulturen.

   2) Gerningsmænd fra tredjeverdenslande har denne legitimering. De har opbakning i deres bagland. De har hjælp i miljøet når det drejer sig om rømmede kvinder. Muslimske gerningsmænd har legitimering i bl. a. Koranen 4:34. Kuffar har lavere værdi – drab på kuffarkvinder er ikke en forbrydelse som drab på muslimske kvinder.

   Men det vidste du vist godt, Christina?

    Christina

    Posted: 8 maj 2010 - 20:31 -

    Tack, för ditt svar LFPC.

    “Debatten om dem er ikke uvæsentlig, men det er en helt anden debat end den om multikulturen”

    Var står det skrivet någonstans att alla debatter måste vara centrerade kring ‘multikulturen’.
    Går det inte att föra en diskussion utan att tangera det ämnet?

    Min fråga kvarstår: Vilka faktorer och mekanismer tror ni ligger bakom dessa tragedier?

   polinos

   Posted: 8 maj 2010 - 19:58 - Svar

   – Christina

   “Det är väldigt svårt att ta ’snaphanarnas’ engagemang för kvinnofrid i samhället på allvar när ni själva ständigt väljer att endast fokusera på en ‘grupp’ av gärningsmän(och ‘kamouflera’ resten)”.
   Interessant formulering, især vendingen “när ni själva”… Jeg fristes næsten til at tro, at den er en implicit indrømmelse af, at der i debatten er “andre” (dine meningsfæller, formoder jeg), der anskuer problemstillingen ud fra en synsvinkel, hvor den kulturelt-religiøse faktor underspilles eller “camoufleres”.
   Det kender jeg alt til. Jeg har arbejdet som dagbladsjournalist i en menneskealder, og ved kun alt for godt, hvordan den multikulturelle virkelighed camoufleres, i det små såvel som det store. Ikke nær så slemt i Danmark som i Sverige, hvor fortielsen ligner en offentlig politik, men slemt nok til at den hårde, kantede virkelighed derude hvor medlemmerne af medieeliten IKKE bor, slibes af og bortforklares.
   En væsentlig del af virkeligheden hedder nedværdigende behandling, trusler og direkte vold mod kvinder, og som Steen så rigtigt gør opmærksom på er det en hård, kantet kendsgerning, at indvandrermænd af især muslimsk oprindelse er grotesk overrepræsentereret i statistikken for seksuelle overgreb (primært mod danske kvinder) og almindelig “familievold”, som giver sig udslag i søgning mod centre for voldsramte kvinder (primært “deres egne” kvinder).
   Dermed har ingen sagt, at danske – eller svenske – mænd ikke begår vold mod danske eller svenske kvinder. Det går de. Så sent som i dag har vi haft et tragisk tilfælde i Danmark, hvor en midaldrende mand dræbte sin kone og sine to børn; der har været andre tilfælde i de senere år. Det interessante ved de fleste af tilfældene er, at der så vidt det fremgår af avisreportagerne IKKE har været forudgående vold mod kone eller børn; vi taler om åbenlyse tilfælde af mentale sammenbrud – læs til eksempel reportagerne fra dagens drab, manden er åbenlyst sindssyg.
   Når vi taler om den massive vold mod kvinder, der søger krisecentrene, ligner det noget andet – rutimemæssig “disciplinering” af kvinder, ikke mentale sammenbrud, selv om dette selvfølgelig også forekommer, lige så vel som danske mænd også begår den slags vold.
   Men hvad Steen peger på, Christina, er det åbenlyse forhold, at indvandrermænd med muslimsk baggrund er voldsomt overrepræsenteret som gerningsmænd; der har været utallige reportager om det i danske medier de senere år, for – som nævnt – øver danske medier ikke den samme selvcensur som svenske. Du kan selvfølgelig vælge den “svenske” forklaring, at det altsammen skyldes “patriarkatet”, og at det forhold, at indvandrermænd er overrepræsenteret, skyldes “sociale forhold”. Men virkeligheden forsvinder nu engang ikke ud i den blå luft, bare fordi man prøver at “italesætte” den – for at bruge et rædselsfuldt udtryk fra postmodernismen – på en bestemt måde.
   Helt ærligt, Christina, jeg forstår simpelthen ikke kvinder som dig, eller andre, jeg kender i min omgangskreds. Vold mod kvinder, ikke mindst indbefattet seksuel vold, der engang var et svindende problem i vore samfund, er stigende igen, især er Sverige, hvor voldtægtsstatistikkerne simpelthen får til at miste pusten; er det Congo derovre hos jer?
   For mig er formlen meget enkel: Antallet af især voldtægter men også øget dominans af muslimske kvinder på krisecentrene falder sammen med en stærk stigning i indvandringen fra især muslimske lande. Alle statistikker – såvel de (sjældne) offentlige som de uformelle (når jeg læser svenske avisers beskrivelser af gerningsmændene kan selv jeg som danske læse “koderne”) – peger mod sammenhængen mellem opvækst i en muslimsk kultur og denne type af vold.
   Så kan jeg for min død ikke forstå, at man ikke forsker objektivt og fordomsfrit i det! Sociologien, antropologien og psykologien har redskaberne til at udrede forholdene, men ingen gør det. Den danske psykolog, Nicolai Sennels, har faktisk lavet et beundringsværdigt stykke feltarbejde, der viser, at det sagtens kan lade sig gøre.
   Og før man har fået udredt den eventuelle sammenhæng, kan der jo ikke gøres noget ved det – for pokker da! I statsfeminismens Sverige slår I affærdigende ud med armene og taler i tunger om “det patriarkalske samfund”. Jeg ved ikke, Christina, egentlig er jeg efterhånden godt træt af det hele. Er det sådan, I vil have det for jer selv og jeres døtre og jeres døtres døtre? Tja, hva’ fa’n… Kender du det gode danske udtryk, “man ligger, som man har redt”?

    Christina

    Posted: 8 maj 2010 - 20:19 -

    @ Polinos

    “Interessant formulering”

    Den ‘formuleringen’ var baserad på Steens eget ordval av ‘camouflere’ og ‘bortforklare sandheden’.

   LarsS

   Posted: 8 maj 2010 - 22:11 - Svar

   Hej Christina
   (Det var mig der reflekterede som Anonymous, kl. 7:26 – jeg fik ikke sat signatur på).
   Forstår udmærket din efterlysning på tanker, faktorer og mekanismer hvad angår kvindemord begået af gerningsmænd med nordisk baggrund. Mænd, uanset etnisk herkomst, begår desværre disse sindsyge kvindemord (senest i DK i dag, jvf. dit link) i en faktor der er mangefold større end kvinder der begår mord på mænd. Det interessante, synes jeg, er om sociale og/eller kulturelle faktorer kan påvirke disse mænds handlinger. Hvis disse faktorer har en indflydelse må det betyde, at de forskellige nordiske, mandlige indbyggeres “morderfrekvens” differentierer, uanset etnisk herkomst. Og noget tyder på at dette er tilfældet. Hvis man sammenligner BRÅ og Danmarks Statistik er der signifikante forskelle indenfor anmeldt voldskriminalitet.

   Anmelda 2009 BRÅ:
   Fullbordat mord och dråp samt misshandel med dödlig utgång (1, 2, 5, 6 §) & Försök till mord eller dråp (1, 2 §) mot kvinna: 292

   Anmeldte 2009 Danmarks Statistik:
   Drab eller forsøg herpå, Særl.alv. vold m/død til følge, Drab efter begæring mod kvinde: 57

   Relativt (5,5 mio./9,3 mio.) burde Sverige kun have 96 anmeldelser/år og er således overrepræsenteret med 196 anmeldelser for fuldbyrdede mord/drab eller drabs/mordforsøg på kvinder.

   Så omkring kvindemord og forsøg herpå, peger statistisken i retning af at der er bastante sociale, kulturelle og socionomiske mekanismer der giver markante forskelle mellem vore to fædrelande, uanset gerningsmændendes etniske herkomst. Det kunne være interessant at se sammenligningen mellem danske/svenske mænd der i respektive fædrelande begår disse forbrydelser, men BRÅ viser ikke disse disse tal. I DK var det i 2008 (2009 er ikke tilgængelig endnu) i følge Danmarks Statistik således, at præcis 2/3 af de dømte for manddrab eller forsøg på manddrab var etniske danskere.

morlille

Posted: 7 maj 2010 - 20:55 - Svar

Jeg fatter ikke formålet med alle de lidelser og ofre for “fredens” religion eller om man vil ideologi. Der kan da kun være tale om, at der er penge i skidtet. Hvorfor ellers?

Johansen

Posted: 7 maj 2010 - 21:24 - Svar

I USA ville den morddømte somalier formentlig have siddet på dødsgangen.

Johansen

Posted: 7 maj 2010 - 21:31 - Svar

Stakkels svenske kvinder. Hvilken ubeskrivelig tragedie.
Og elitefeministerne vender det blinde øje til alle voldtægterne og voldtægtsmændene. Det kunne jo gå hen at blive temmelig politisk ukorrekt at erkende de kvindefjendske mænds ophav.

Robin Shadowes

Posted: 7 maj 2010 - 22:09 - Svar

Fallet med Beatrice visar sig vara betydligt värre än befarat

Beatrice Fredriksson, 16, dödades och dumpades i ett skogsområde i Västerås. Mycket tyder på att hon stenades ihjäl. Nu visar det sig att gärningsmannen, en 16-årig irakisk kurd, väntade barn med offret. Och mamman till offret säger att det hela var ett muslimskt hedersmord.
Expressens Britta Svensson tror att mordet beror på ”bristande resurser” och brist på specialpedagoger för de som har ADHD i skolan, skriver hon i sin krönika Det finns ett mönster – gärningsmännen.
Den mördade flickans mamma har en annan teori:
– Det var ett hedersmord, säger mamman till Expressen.
Den misstänkte mördaren – en kurd från autonoma Kurdistan i Irak – får nu för första gången sin etnicitet publicerad i Expressen.
Mamman säger att hon kände till att dottern bestämt möte med den nu mordmisstänkte kurden. Hon visste också varför de skulle träffas i tisdags kväll: för att diskutera graviditeten. Enligt mamman var det den kurdiske pojkens invandrarfamilj som låg bakom det hederskulturella motivet till dådet. Beatrice hade redan bestämt sig för att göra abort, men pojkens irakiska pappa skulle knappast bli nöjd med det.
– Det spelade ingen roll för familjen. Det räckte inte för honom. Hon måste dö för att han skulle bli nöjd.

http://www.friatider.se/mamman-det-var-ett-hedersmord

  Cavatus

  Posted: 7 maj 2010 - 23:50 - Svar

  Man skulle mycket väl också kalla det för rasistmord. Om en svensk kille hade mördat en invandrartjej hade det hetat att det var ett rasistmord.

Als

Posted: 7 maj 2010 - 22:30 - Svar

Kulturens syn på kvinder fremgår af Hamids udsagn her:

Hamid om voldtækt.

”det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som att våldta en arabisk tjej, säger Hamid. Den svenska tjejen får ju massor av hjälp efteråt, och hon har nog redan knullat. Men arabtjejen får problem med sin familj. För henne är det en stor skam att bli våldtagen. Det är viktigt att hon har kvar oskulden när hon gifter sig. […] Det var ingen tillfällighet att det var en svenska som skändades i Rissne – det framgår tydligt av samtalet med Ali, Hamid, Abdallah och Richard. Alla fyra ser i någon mening ner på svenska flickor och hävdar att denna inställning är vanlig bland unga män med föräldrar som har invandrat till Sverige. […] Det är alldeles för lätt att få en svensk hora… tjej, menar jag, säger Hamid och ler generat över sitt ordval. […] Många invandrarkillar är ju med svenska tjejer när de är tonåringar. Men sen när de ska gifta sig tar de en riktig kvinna från sin egen kultur som inte har varit med någon kille. Så ska jag göra. Jag har inte så mycket respekt för svenska tjejer. Man kan säga att de blir sönderknullade.” (Dagens Nyheter, 11 februari 2000).

Skåning

Posted: 7 maj 2010 - 23:08 - Svar

Detta måste ju för helvete få folk att vakna! En ung svensk tjej på 16 år stenas ihjäl för att hon har blivit gravid med denne hedersman. Hela släkten har förmodligen varit inblandad för att bevara “hedern. Jag saknar ord.

Robin Shadowes

Posted: 8 maj 2010 - 00:00 - Svar

Detta var bara ett möte mellan människor eller rent av en olyckshändelse. Sillen, du har ett nytt uppdrag på gång!

Bjovulf

Posted: 8 maj 2010 - 05:32 - Svar

Wow, gad vide om den var gået, hvis Tøger havde været på sin pind?

Nu har selv nogen Poltiken fået øje på socialakrobaternes endeløse hykleri og evige fremvisen
af uplettet menneskesyn – på den jævne befolknings bekostning 😉

Tja, så mangler vi jo bare lige lidt seriøs, opsøgende journalistik om, hvor mange af Folketingets medlemmer
med børn i den skolepligtige alder, der har ungerne anbragt trygt i private skoler … og hvor mange af Politikens
egne medarbejdere det samme gælder fænomen for 😀 …
Fx. Peter Mogensen, Lars Trier “Fjogensen” ( som ghm. åbenbart tror han er Tøgers aftager LOL – i så fald ryger
oplaget sgu da langt under de 90,000 fra de nuværende knapt 100,000 ), muslimlefleren /satanisten / gudstjeneste-
sabotøren / fakkeltossen Rune Engelbrecht …. mfl.

http://politiken.dk/debat/ledere/article965452.ece

S-toppen er fanget i hykleri

Holdningsskifte. »Det nytter simpelthen ikke, at forældre med overskudsbørn sender deres børn i privatskole, så snart der er problemer i folkeskolen«, skrev Mette Frederiksen i et indlæg i 2005. (Arkivfoto) – Foto: Peter Hove Olesen

Hvad mener oppositionen egentlig om privatisering?

Belærende politikere har en lang tradition for ikke selv at tage den medicin, de rask væk udskriver til andre. Senest er det kommet frem, at Socialdemokraternes næstformand, Mette Frederiksen, har foretrukket en privat lilleskole til sit barn i stedet for at gøre brug af den lokale folkeskole, som hun ellers har agiteret kraftigt for.

LÆS ARTIKELS-profil vælger den privatskole hun advarede imod

Frederiksen har tidligere udtalt kontant: »Det nytter simpelthen ikke, at forældre med overskudsbørn sender deres børn i privatskole«. [ Kan man heraf slutte, at MF’s datter er et “underskudsbarn” ? 😀 ]

Hun er fanget i egen betonretorik, skønt der kan være gode grunde til, at forældre vælger særlige skoler.

Fravalget af fællesskabet minder om Enhedslistens tidligere børneborgmester i København, Per Bregengaard, der også flyttede sine egne børn over på en privatskole, mens han som den øverste ansvarlige lod økonomien i kommunens skoler sejle fuldstændigt.

Frederiksens manglende sammenhæng mellem tale og handling underminerer Socialdemokraternes kampagne imod regeringens eksperimenter med privatisering
Det mest absurde eksempel var dog daværende socialminister Bente Juncker (CD), der ikke ville have en institution for evnesvage liggende lige i nærheden af sit eget sommerhus.

Frederiksens manglende sammenhæng mellem tale og handling underminerer Socialdemokraternes kampagne imod regeringens eksperimenter med privatisering, ikke mindst på sygehusområdet. [!!!!!]

…..

Bjovulf

Posted: 8 maj 2010 - 07:27 - Svar

Mit lille bidrag til den svenske valgkamp 😉

Jens Orback – ‘ Nån gång vi kanske hamnar i minoritet …’

http://www.youtube.com/watch?v=OvmEhbFW4m4 – lang version med baggrund
http://www.youtube.com/watch?v=OvmEhbFW4m4 – kort version ( en forbedret (tydligere) udgave af Frøken Sveriges version ).

Jeg kan uploade dem, hvis flere har lyst til at medvirke til at sprede Jens Orback “katastrofale” fortalelse
om EUs hemmelige planer for den muslimske masseindvandring til EU, som man fra svensk hold (S?)
så desperat har prøvet / prøver at fjerne fra SR (Sveriges Radio), YouTube og lignende videosteder.

Spred dem gerne over hele YouTube mv., så hurtigt I kan – opret evt. nye mailadressermed tilhørende YouTube-konti,
så jeres normale YT-konto ikke bliver lukket, når YouTubes meningscensorer bliver sat i højeste alarmberedskab af S & co.
i Sverige – giv de svenske PK-tosser en masse at bekymre sig om, og få folk til at forstå skriften på væggen.
Måske kan det endda medvirke til at flytte det svenske valgresultatet “en liten bit” i september? 😉

Det er sgu lidt ærgeligt, at jeg faktisk har originalen fra SR ( via YT, tror jeg ), men desværre ligger den pt. på en ekstern
harddisk, som jeg ikke kan “tale med” længere – ØV!

Robin Shadowes

Posted: 8 maj 2010 - 07:28 - Svar

Det svenska etablissemanget vill att Vilks ska dö för då kan man äntligen andas ut. Den danska eliten tänker förmodligen likartat angående Westergaard. Tas dom bort så är det ett bekymmer mindre.

Skåning

Posted: 8 maj 2010 - 15:57 - Svar

Piuh! Man blir ju fullständigt deprimerad över att lyssna på Mark Steyn. Man kan ju inte förneka att han förmodligen har rätt, men det är inte särskilt uppmuntrande.

steen

Posted: 8 maj 2010 - 17:08 - Svar

@ Skåning. Man må tage tilløb. Man spørger sig – hvorfor har vi gjort det ? Og hvor meget af det står EU for ?

Jeg hørte en dame forleden, som havde arbejdet i EU i 80 erne. Hun sagde at det stod relativt explicit i adskillige papirer og rapporter, at EU betragtede indvandringen som en god måde af afmontere nationalstaterne og befolkningernes loyaliteter på. Og det må man jo give dem ret i, det havde vi jo gættet, det er bare meget godt at få det hørt. Hvor meget vil EU tvinge igennem, når befolningerne for alvor stritter imod ?

Da nu Steyn er så skarp og så lun, så er det lige til at holde ud, evt med en god Guiness ved hånden.

  Universalgeni

  Posted: 8 maj 2010 - 22:26 - Svar

  Det kunne være interessant, hvis vi kunne skaffe kopier af den slags dokumenter. Der er mange danskere, der har arbejdet i Bryssel og med EU-papirer. Mange af dem er samme opfattelse som os. Er det noget, man kan arbejde på?

Sune

Posted: 8 maj 2010 - 17:51 - Svar

Vedrørende ‘ghettoisering’

Jeg faldt over denne lille reklame for en bog af økonomen Tom Hartford.

http://www.youtube.com/watch?v=JjfihtGefxk

Indslaget handler om naturbestemt dynamisk racesegregation,
under visse simple matematiske forududsætninger.

Det jeg spørger mig selv om er: Mon ikke det samme fænomen gør sig
gældende for intolerante religoner som fx islam? Det vil jeg tro…

*

Hartford skriver hver mandag en klumme i Financial Times, hvor han svarer på spørgsmål om hvordan
enkeltpersoner bør forholde sig i privat- og socialøkonomiske forhold og relationer,
udfra et rent rationelt økonomisk synspunkt.

Robin Shadowes

Posted: 8 maj 2010 - 18:28 - Svar

“Hvor meget vil EU tvinge igennem, når befolningerne for alvor stritter imod ?”

Det är förmodligen då Eurogendfor, FN och NATO kommer bomba oss tillbaka till stenåldern.

Christina

Posted: 8 maj 2010 - 20:25 - Svar

“Sverige, hvor voldtægtsstatistikkerne simpelthen får til at miste pusten”

Läs gärna denna intressanta analys av den statistiken:

http://blog.tjomlid.com/?p=2551

  LarsS

  Posted: 8 maj 2010 - 23:15 - Svar

  Puha, godt du fandt den analyse, Christina!

  Kan du ikke også finde en der forklarer disse misvisende tal fra BRÅ:

  2009, Mishandell, inkl. grov, ej med dödlig utgång (flickor/kvinnor):

  Flickor 0-6 år: 878
  Flickor 7-14 år: 3121
  Flickor 15-17 år: 3101
  Kvinnor 18- : 26261
  Total 2009: : 33281

LarsS

Posted: 8 maj 2010 - 23:26 - Svar

Christina,

Ikke alt er den rene elendighed i Sverige, se bare her:

8 kap. Stöld, rån m.m.Cykel (BRÅ 2009): 66.804

Tyv./brugstyv. af cykel (Danmarks Statistik 2009): 79.397

Ret skal være ret!

  Bjovulf

  Posted: 9 maj 2010 - 01:49 - Svar

  Antallet af cykler er vist langt højere i DK end i Sverige, vil jeg tro – til trods for den
  ca. halvt så store befolkning! Dette kan være en god del af forklaringen – der byder
  sig simpelthen flere muligheder. Vi dansker er som bekendt et cykeltosset folkefærd 😀

   Christina

   Posted: 9 maj 2010 - 16:22 - Svar

   “Vi dansker er som bekendt et cykeltosset folkefærd”

   Ja, det är faktiskt fantastiskt ! Om din cykel blir stulen någon gång, så kan du får låna en av mig, Bjovulf.
   Jag har några extra… 😉

   http://www.youtube.com/watch?v=sAh1eq6wUzo

  Christina

  Posted: 9 maj 2010 - 16:24 - Svar

  “Ret skal være ret”

  Det har du helt rätt i, Lars… 😉

LarsS

Posted: 9 maj 2010 - 00:02 - Svar

Hej Christina,

Nu du er i gang så har jeg fundet noget mere der ikke kan stemme, gider du lige checke hos dine kilder?

(BRÅ 2009) 13-15 kap. Brott mot allmänheten
Mordbrand, grov mordbrand (1, 2 §) 2.527

7 mordbrande om dagen i gode gamle Svea, hvad tænker de på hos BRÅ?

Ser frem til dit beroligende svar, så jeg igen kan dykke ned i min blå lagune og nusse og kysse mine delfiner!

  Bjovulf

  Posted: 9 maj 2010 - 01:44 - Svar

  LarsS, for en god ordens skyld skal det lige nævnes, at det meget aldeles misvisende ord “mordbrand”
  på svensk altså IKKE betyder det samme som på dansk, hvor det betyder det, som man umiddelbart
  forventer, men derimod BARE en “påsat brand” (uden personskader). “Grov mordbrand” må vel så være
  de tilfælde af “påsat brand”, hvor der oveni forekommer en eller anden form for personskade(r), herunder
  planlagte “mord” som følge af den påsatte brand.

  Så for én gangs skyld er BRÅ ikke helt ude i hampen, selv om man sagtens kunne tro det, og vel snart
  nærmest forventer kreativt manipulerede PK-tal på forhånd, så man kan vise de passende resultater, der
  kan lede til den ønskede konklussion. Dette har vi set en hel del eksempler på igennem tiden fra BRÅ.

   Christina

   Posted: 9 maj 2010 - 16:06 - Svar

   Tack, för ditt förtydligande, Bjovulf.

   Tack för dina reflektioner också, Lars. Jag uppskattar verkligen att du valde att göra en djupdykning i BRÅ’s statistik på din lediga lördagskväll framför att spendera kvalitetstid med dina delfiner i den blå lagunen.
   Lova bara att du tar det lite försiktigt framöver. I de lugnaste vatten.. 😉

   http://www.youtube.com/watch?v=okTgjbAUdxk

    LarsS

    Posted: 9 maj 2010 - 20:41 -

    Bjovulf & Christina: Tak.Svensk/Dansk/Svensk Ordbog står nu øverst på min ønskeseddel.

    Christina: CARE – SHARE – DARE ;o)

Leave a Comment