5
jul
Seneste opdatering: 6/7-10 kl. 0043
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

250 større kriminelle bander i Sverige, hvor adskillige bykvarterer er forvandlet til 3. verdens klansamfund. Det må være det der menes med “globalisering”. Jeg har kvaler med modeord. I et årti snakkede alle om postmodernisme, og da jeg endelig mente jeg fattede hvad det betød, og var parat til at bruge det, var det ikke længere chickt at bruge. Hvis man ikke er progressiv,  oplever man tit at blive sprogligt agterudsejlet med ti-tyve år. Det bliver derfor nok det samme med den globalisering. Indtil videre forbinder jeg den bare med envejs-ruten Mogadishu-Stockholm, og det er for pauvert til at blive indlemmet i mit ordforråd. Balkanisering derimod, det ved jeg godt hvad er.

I Indslaget optræder borgmester Anders Lago. Mon han stadig synes at “flygtninge” er “definitivt berikande” och att de är “en grupp som med all rätt värnar om sin kultur.” Er han stadig borgmester, hvis han ikke danser efter de nye magtaspiranters pibe ? Kalashnikovens sprog er universelt og umisforståeligt, også i svenske byer. Morten Uhrskov i Jyllands Posten: Vilket samhälle vill vi ha?.

“Islamofoben, islamhaderen Robert Spencer”

En ret frisk rubrik på en AB artikel. Mon journalisten har hørt så meget som en syv minutters You Tube med Spencer ? Ellers er et udmærket sted at starte for novicer, en video jeg filmede for tre år siden og for et år siden. Man havde dog  ikke ventet sig anden omtale fra  partipamfletten, Aftonbladet, der også bruger islamisternes sprog. antagelig uden at ane det. Og så er islam naturligvis en “race” i deres forvirrede begrebsverden. Vi bringer Spencers tale når den foreligger.

Sverigedemokraterna använder Almedalen för att propagera mot islam – med hjälp av den amerikanske islamofoben Robert Spencer.– “Han tillhör den farligaste typen”, säger Mohammed Kharraki, ordförande för Sveriges Unga Muslimer. Författaren Robert Spencer tror att en muslimsk lobby försöker förstöra det västerländska samhället. Han hävdar att västvärlden står inför hotet att tvingas in i islam. I dag talar han i Almedalen för Sverigedemokraterna. […]
”Starka rasistiska åsikter”: Mohammed Kharraki, ordförande för Sveriges unga muslimer, är kritisk: “Robert Spencer tillhör en grupp debattörer som har väldigt starka rasistiska åsikter. Han försöker måla upp en bild av muslimer som ett hot mot samhället”, säger han. Islamhatare talar för SD. (Gates of Vienna: An islamophobe in Sweden)

“Åbn en moské, og du lukker et fængsel”

Man kan tackle denne erklæring fra flere vinkler, og en af dem lyder faktisk som en freudiansk fortalelse. Propagandaløgnen i denne artikel fra et arabisk nyhedsmedium på engelsk er selvfølgelig, at når Allahs slaver i stedet for at opholde sig i fængslet opholder sig i en moské (hvor åndelig indespærring prædikes), bliver de til demokratiske samfundsborgere. For yderligere at gøre moskébyggeriet attraktivt i franske øjne, opstilles skræmmebilledet af køkkenbordsimamer uden fornøden uddannelse – men har de autoriserede imamer i mega-moskéerne overhovedet noget demokratisk og pluralistisk sindelag der kan sammenlignes med det vestlige? Selvfølgelig har de ikke det, for så ville de være kættere. Lokkende sirenesang uden mindste garanti for europæernes fremtid. Via Gates of Vienna.

France’s most prominent Muslim leader has called for the number of mosques in the country to be doubled to 4,000, sparking fresh debate on the secular status established in French law a century ago.

Dalil Boubakeur, rector of the Grande Mosque of Paris and formerly president of the French Council for Muslims, believes a sharp increase in facilities for worship is necessary to give Europe’s largest Muslim population a chance to pray in dignity and comfort. […]

“Open a mosque and you close a prison,” said Dr Boubakeur. If this seems a colourful way of justifying a major programme of mosque-building, he can point to a powerful ally: the president, Nicolas Sarkozy.[…]

Dr Boubakeur said it was “not normal for our faithful to have to pray in the streets or in the gutter”. He acknowledged the unease caused in some areas when plans for new mosques included minarets. But while a minaret in the French countryside may “stick out like the nose on a face”, he had heard nothing but praise for the minaret of the Grand Mosque of Paris. […] France’s top Muslim leader seeks doubling of country’s mosques to 4,000

Den intimiderende gadebøn vi har postet videoer af her på Snaphanen er med andre ord et led i denne moskékampagne (LFPC).

USA: Forfatningssikret ytringsfrihed ryger i den sorte oliebrønd

Når selv CNN af Obamaadministrationen får pålagt begrænsninger af en art der hører hjemme i Kina eller i Hugo Chavez’ Venezuela, er der i det mindste håb om at de mange tegn på en alarmerende udvikling i USA som den konservative blogverden dækker kommer på tapetet udenfor denne niche (LFPC).

[The federal government announced] a new rule… today backed by the force of law and the threat of fines and felony charges, a rule that will prevent reporters and photographers and anyone else from getting anywhere close to booms and oil-soaked wildlife and just about any place we need to be.[…]

But you only know that if you get close to it, and now you can’t without permission. Violators could face a fine of $40,000 and Class D felony charges.

We’re not the enemy here. Those of us down here trying to accurately show what’s happening, we are not the enemy. I have not heard about any journalists who has disrupted relief efforts… We found out today two public journalists reporting on health issues say they have been blocked again and again from visiting a federal mobile medical unit in Venice, a trailer where cleanup workers are being treated. […][CNN-journalist Anderson Cooper, citeret i Feds Shut Down Journalist Access to Spill–Unions, CNN Hardest Hit]

“Ekstremt højreorienteret australsk premierminister”

En kvinde, nu be’r jeg dem, fru Heilbunth!

Australia’s new Prime Minister Julia Gillard Sunday vowed not to let “political correctness” get in the way of tackling immigration, signalling a tough line on the issue. “I certainly dismiss labels like intolerant or racist because people raise concerns about border security, but we’ve also got to be very alive to the complexity of this and that there’s no quick fix,” Gillard told the Sunday Telegraph.

“There’s a temptation for people to use these labels and names to try and close down debate and I’m very opposed to that. People need to be able to have honest discussions. “So any sort of political correctness, or niceties that get in the way, I think, need to be swept out of the way.”

The Welsh-born Gillard, whose parents emigrated to Australia in 1966, has made it a top priority to slow the steady flow of asylum seeker boats that plagued the Rudd government. She also defended former conservative leader John Howard, whose tough immigration policies were scrapped by Rudd, after he was dubbed a “closet racist” in Indian media over his failed bid to lead world cricket’s governing body.

“The suggestion John Howard should be labelled a racist, what a load of nonsense. He’s most certainly someone who’s not,” she said. The new prime minister is due to make an announcement before a three-month freeze on processing Afghan and Sri Lankan asylum-seekers — which was criticised by the United Nations — ends on Thursday. Australian PM’s immigration vows.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Mette

Posted: 5 juli 2010 - 11:19 - Svar

Det er fint, at Aftonbladet føler sig så presset. Disse skældsord viser,at argumenterne er sluppet op eller har mistet deres magt over folk.

Vi kender det hele ud og ind.

Selvfølgelig er islam en trussel mod Europas demokratier – ja mod alle demokratier i verden. Læs fx Melanie Phillips – UK’s bedste intellektuelle debattør, som The Guardian kalder hende, og ingen vil vel påstå, at The Guardian er højredrejet, racistisk, ekstremistisk og islamofobt?

The Guardian er heller ikken en smalsporet provinsiel sprøjte som Aftonbladet.

Liva

Posted: 5 juli 2010 - 12:02 - Svar

Det er netop fordi tilrejsende som f.eks. Kharraki kalder vestlige samfundsdebattører for islamofober, at islamkritik er nødvendig.

Peter Buch

Posted: 5 juli 2010 - 12:15 - Svar

At Robert Spencer i utallige indlæg blandt andet skriver at voldsudøvere, der er muslimer, har misforstået islam, må være ganske ukendt for vedkommende…

Bornsommer

Posted: 5 juli 2010 - 13:21 - Svar

OT
Tysk tv2, ZDF, har sendt et informativt indslag kl. 12.15 i dag i drehscheibe Deutschland om muslimer, der kastede sten på jødisk dansegruppe i Hannover.

Anonym

Posted: 5 juli 2010 - 13:22 - Svar

En af de mærkelige ting ved at komme op i årene er at opleve, hvordan 40 år gamle argumenter tages frem igen – af nye generationer, som ikke ved/ikke kan huske, at vi har været her før.

I starten af 70erne blev ankomsten af tyrkiske fremmedarbejdere til Danmark præsenteret som en skidegod form for ulandshjælp. TV-avisen lavede interviews med tyrkere, der havde købt traktorer og nu sendte dem hjem til Konyas opland.

Jeg har netop fået en kvælende fornemmelse af deja vu all over again, da Karsten Lauritzen i P1 debat forsvarede brugen af au-pair-personale som u-landshjælp. De ældre medborgere iblandt os vil det sikkert gå på samme måde:

http://www.dr.dk/P1/P1Debat/

  victor

  Posted: 5 juli 2010 - 14:51 - Svar

  Den anonyme var mig….sorry

  Tine

  Posted: 5 juli 2010 - 14:54 - Svar

  Vi noe eldre har det helt klart på samme måten da vi i Norge hadde en tv kanal – NRK (Norsk Rikskringkasting) eller ARK (Arbeiderpartiets Rikskringkasting). Ukentlig hadde kunne vi se u-hjelp tv, mest om fattige barn i Afrika. Barn ble oppdratt til å tenke på fattige barn i Afrika dersom de ikke spiste opp maten sin. Jeg tror faktisk at jeg drømte i sort / hvitt på 70 tallet.

Tine

Posted: 5 juli 2010 - 14:26 - Svar

Nok et eksempel på at Sverige ikke har et demokrati. En del av den ikke demokratiske styringsmetoden er at kritiske røster ties ihjel ved hjelp av en propagandamaskin som systematisk stopper all systemkritisk virksomhet. Forsøk til debatt er pr definisjon samfunnsfiendtlig virksomhet som blir møtt med grove påstander og beskyldninger “tatt ut av løse luften”.

Pk

Posted: 5 juli 2010 - 17:43 - Svar

Den skønne danske digter Gustaf Wied sagde engang:” Hvad skal vi stille op , os der har haft en
lykkelig barndom”?
Som født i 1943 siger jeg:”Hvad skal vi stille op, os der har kendt et Danmark uden
muslimsk vold og ødelæggelse”?

  Morten - - -

  Posted: 5 juli 2010 - 20:36 - Svar

  Eller bedre: “Hvad skulle vi have stillet op ?”

  I 80’erne var Danmark præcis som Sverige i dag. Der var ikke mange, der pippede. For de, der gjorde blev kaldt “racister”. Husker du ?

  – – –

   Mette

   Posted: 5 juli 2010 - 20:50 - Svar

   Ha, ja det husker jeg. På et seminar på universitetet blev jeg engang så trollet, at jeg efter misbilligende blikke fra en større forsamling gik linen ud og sagde, at jeg også elsker westerns med John Wayne.

   Der blev larmende tavshed, og derefter fik jeg det hårdt. Særdeles hårdt. Studievejlederen mente, at man forsøgte at dumpe mig, men det kunne man ikke.

   Hvorfor bliver mit navn og e-mail adresse hele tiden slettet i dag? Solstik?

Mette

Posted: 5 juli 2010 - 21:21 - Svar

JensH

Posted: 5 juli 2010 - 21:36 - Svar

@Morten

“I 80′erne var Danmark præcis som Sverige i dag”mindst et parti i Folketinget

Arh, det er jeg ikke helt enig med dig i. Det var slemt i DK i 1980’erne (og 90’erne for den sags skyld), men trods alt var der gennem hele perioden mindst et parti i Folketinget, som var lodret imod den førte udlændingepolitik, (Fremskridtspartiet og senere DF). Disse partier tog faktisk emnet ‘udlændingepolitk’ op i valgkampene, og krititkere udenfor Tinge som eksempelvis Søren krarup og Ole Hasselbach kom da engang i mellem til orde i medierne, selvom der selvfølgelig var en massiv bias til fordel for indvandrer-lobbyen. Det var slemt dengang, men trods alt aldrig så slemt som i Sverige.

  Morten - - -

  Posted: 5 juli 2010 - 22:03 - Svar

  Søren Krarup blev den første, der fik fri taletid i en direkte debat på Danmarks Radio. Jeg så selv det historiske program. Det var i slutningen af 1986. Grunden til, at man turde lade ham tale var – udover, at han havde opfordret til at boykotte en nødhjælpsindsamling – at han var kendt i befolkningen for sit forsvar for revselsesretten i løbet af 1970’erne. Han var med andre ord usympatisk nok!

  Hvis man ser på, hvordan Glistrup blev dæmoniseret, så kan jeg vanskeligt forestille mig, at det kan være værre i Sverige.

  Jeg synes det er underholdende at følge svenskernes “retsindige” attituder og hele facon. Den er så ubegribeligt lig vores egen – dengang. De hævede øjenbryn og let sammenknebne øjne, som tåler man kun at slippe “verdens dårskab” ind i beherskede mængder ad gangen. Men jeg husker det også bedre, end de fleste, for jeg var een af dem, man kaldte “racist”. Ja, vorherrebevares, hva’ 🙂

  – – –

Ole Burde

Posted: 5 juli 2010 - 23:17 - Svar

” Balkanisering ” er et gammelt ord , som historisk set kun INDIREKTE har haft noget eller meget med islamisering og islamske enklaver at goere .
Fremover vil ordet nasten automatisk komme til at dreje sig om Kososvo-scenarier i vesteuropa .
Hvor bliver det naeste Kosovo ?
Det store spoergsmaal er om disse fremtidige enklaver repraesenterer det vaerst-mulige fremtidsscenarie ,eller der er et som er endnu vaerre ?
Er det ikke en billig pris Serbien har betalt for at slippe af med et truende demografisk problem ?
Hvor bittert det end kan forrekomme for serberne at have mistet en del af deres land , saa har de nu et etnisk-baseret hjemland hvortil de IKKE ,tror jeg, har taenkt sig at importere store maengder af muslimske immigranter.
Folkeslagene paa balkan har tusind aars erfaring med Islaam . Det er ikke umuligt at der er noget at laere…

Leave a Comment