14
maj
Seneste opdatering: 7/5-14 kl. 1943
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...


Der var fuldt hus i Dansk Forfatterforening, da Robert Spencer, direktør fra Jihad Watch, 12. maj holdt et spænglærd og underholdende foredrag om korstogene, islam, kristendom og de mange politisk korrekte myter, der ifølge Spencer giver et skævt og misvisende billede af middelalderens konfrontation mellem islam og kristenheden.  Korstogene – myte og virkelighed. Video © Snaphanen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 15 maj 2009 - 07:20 - Svar

Indholdsmæssigt fremragende.

I det videre perspektiv er talen sandheden og fakta mod fantasier og den eksisterende samfundsnedbrydende praksis muligvis- ikke nok.

Der kræves set herfra for at stoppe den nuværende tilstand mere end folkets øre- nemlig et andet folkets styre.

Andre politikere og en anden praktisk politik, dertil eventuelt en ændring af det herskende ideologiske paradigme, udskiftning af grundlaget- den aktuelt altødelæggende relativistiske multikulturalisme- der til tider er islamisk supremacisme uden relativisternes indgriben overfor dette- til noget andet og noget langt bedre.

Jeg henviser for ønsket om etablering af praktiske eksempler og andet debatten relateret til:
http://www.uriasposten.net/?p=6823

Fritz

Posted: 15 maj 2009 - 08:20 - Svar

Da jeg sad og så videoerne med Robert Spencer, kom jeg til at tænke på, hvor var alle de pludseligt opvågnet intellektuelle danskere, i de 30-40 år Glistrup hver evig eneste dag prøvede at råbe danskerne op, ydermere med sit liv som insats, hvor var de i alle de år hvor de danske
forløgne levebrøds dhimmi politikere, med hele vores offentlige lorte system, prøvede at smadre og knuse den eneste danske politiker der turde fortælle sandheden, det føles derfor lidt tragisk at der kun skal en tegning af muhammed til, for at vække de kloge i dhimmark, i stedet for at de havde lyttet til vor tids største dansker Sankt Glistrup.

  Georg Lavik

  Posted: 7 april 2010 - 15:48 - Svar

  Undertegnede hadde selv gleden av å høre Mogens Glistrup i Oslo hvor han
  la for dagen grundige kunnskaper om islam. En fornøyelse!
  En samtale med ham etterpå erindres som særdeles interessant og meget givende,
  både av min hustru og undertegnede.
  Det er sørgelig at Danmark ikke ga/gir ham den honnør han så inderlig fortjente!
  Fred med hans minne……

JensH

Posted: 15 maj 2009 - 10:49 - Svar

OT

En ganske interessant kronik i Berlingske Tidende om Canadas Multikulturalisme:

“Indvandring og integration er i dag blevet centrale politiske spørgsmål. Og multikulturalisme, som man praktiserer det i Canada, er blevet et af de dominerende svar. Men canadisk multikulturalisme ser ikke ud til at levere nok lim til at bringe landet sammen. Tværtimod.”

http://www.berlingske.dk/article/20090514/kronikker/705140094/

Bjovulf

Posted: 15 maj 2009 - 15:09 - Svar

Tak til Snaphanerne for de glimrende Spencer videoer 🙂

OT Ang. de autonomes ballade og deres meget alternative virkelighedsopfattelser:
http://jp.dk/indland/kbh/article1694227.ece

Nye perle af Uhrskov Jensen:
http://blogs.jp.dk/setfrahoejre/2009/05/14/nu-rykker-integrationen/

JensH

Posted: 15 maj 2009 - 16:58 - Svar

OT

Suk, så skal vi til det igen-igen. De afviste Irakiske asylansøgere har besat Vor Frue kirke i København, og vil ikke forlade den før de får lov at blive i Danmark.Inspirationen kommer selvfølgelig fra Palæstinensernes ‘aktion’ i 1992, hvor en særlov sikrede dem opholdelsetilladelse (med ‘ret’ til at begå masser kriminalitet efterfølgende). Danske ‘unge’ forsyner dem med mad:

http://politiken.dk/indland/article712450.ece

http://jp.dk/indland/article1694282.ece

http://www.berlingske.dk/article/20090515/politik/90515150/

Hvis man læser ‘undertonen’ i de tre artikler jeg linker er der ingen tvivl om, hvor journalisternes sympati ligger. SÅ nu skal vi igennem endnu et ‘opslidende slag’ om noget så åbenlyst, at afviste asylansøgere selvfølgelig skal sendes tilbage til hjemlandet. VKO-partierne har kun lige 90 mandater, og man kan allerede nu sidde og fundere lidt over, hvornår de første VK-politkere bliver bløde i knæene, og forlanger amnesti til disse ‘stakler’ i “den borgelrlige anstændigheds navn”. Nogle bud??

Peter Buch

Posted: 15 maj 2009 - 22:37 - Svar

Robert Spencer om Danmarksbesøget:
http://www.jihadwatch.org/archives/026107.php

Spaceman Spiff

Posted: 17 maj 2009 - 01:25 - Svar

Robert Spencer is a man of great inspiration to all of us who dedicate a large portion of our spare time to combating the influence of islam in Europe. I’ve don’t have anything else to say, Mr. Spencer, than a big

THANK YOU!

Along with Walid Shoebat, Spencer kickstarted my interest in islam and immigration to Europe and the problems that are being forced upon us.

osamah

Posted: 14 juni 2009 - 11:11 - Svar

Robert Spencer’s argumentation about the Ahmadiyya movement really shows his tactics. He did’nt put forward any argument in favour of his position that this movement is just as dhimmi imposing as he falsely claims Islam is all about. He only said that their being persecuted doesn’t mean that their’re any different. So where is the actual arguments? We must only accept his position as such

LFPC

Posted: 14 juni 2009 - 12:04 - Svar

Osamah:

You dismiss the arguments of Robert Spencer offhand on the basis of a speech not intended to cover the issue of Ahmadiyya Islam in general. I suggest you go to jihadwatch.org, Spencer’s site, and search for relevant information there. In several posts he claims that while Ahmadis renounce violence to further their religion, their goal is identical to that of mainstream Islam: Global shari’a.

If you have any references suggesting otherwise, please share them with us. We are constantly on the lookout for the so-called ‘moderate unicorn’ of Islam, but I certainly have no reason to believe Ahmadiyya Islam is this fabled creature. Please give any textual references suggesting that Ahmadiyya Islam recognize democracy, including for polytheists, Jews, homosexuals etc. on an indefinite basis, and has no goal of imposing shari’a on the world.

  osamah

  Posted: 20 juli 2009 - 00:08 - Svar

  LFPC

  Just read this article. You should also know that i dont agree with your guys “right” to get proof in order to see Islam in a positive light. You should also know that every religion or ideology, including democracy, has a universal goal. But this is something positive, in accordance with human freedom. If this criteria is not met, you cannot call it either Christianity or Islam.

  http://www.alislam.org/books/shariah/index.html

LFPC

Posted: 20 juli 2009 - 00:39 - Svar

You should also know that every religion or ideology, including democracy, has a universal goal. But this is something positive, in accordance with human freedom“.

As per Qur’an 9:29?

“Fight those who believe not in Allah nor the Last Day, nor hold that forbidden which hath been forbidden by Allah and His Messenger, nor acknowledge the religion of Truth, (even if they are) of the People of the Book, until they pay the Jizya with willing submission, and feel themselves subdued”.

I have a strong feeling that what you see as “human freedom” has nothing whatsoever to do with Western notions of freedom. And please, do not use the word ‘context’ when replying, or I will most certainly throw up my non-halal dinner over the keyboard.

  Osamah

  Posted: 18 august 2009 - 22:48 - Svar

  As you already know this is against those of the People of the Book who fought with the Muslims. Those who didn’t had friendly relationships, as you also know.

  They are not all alike. Among the People of the Book there is a party who stand by their covenant; they recite the word of Allah in the hours of night and prostrate themselves before Him. 3:114

Bjovulf

Posted: 20 juli 2009 - 13:13 - Svar

@LFPC ;-))

Janne

Posted: 20 juli 2009 - 14:51 - Svar

Ja, touché.

Peter Buch

Posted: 18 august 2009 - 23:29 - Svar

Kolonihavismen – som jeg blandt meget andet også er tilhænger af- er ikke en religion eller ideologi, der hos mange tilhængere søger sit program eget program eller andre tilhængeres praksis indført over hele jorden, et stort flertal går ganske vist ind for opretholdelse af begreberne ukrudt og prydplanter, overholden af foreningernes regler- såfremt de potientielle og aktive og passive deltagende individer ellers er med i foreninger, men det er ikke nogle absolut krav for at sympati for ismen opstår, eksisterer, tilslutning findes eller støtte til ismen i øvrigt.

LFPC

Posted: 18 august 2009 - 23:44 - Svar

Osamah:

“According to Ibn Ishaq, Ibn Abbas and others, this refers to “the clergy of the People of the Scriptures who embraced the faith” of Islam. But steer clear of those who don’t accept Islam: v. 118, says Ibn Kathir, forbids Muslims from “taking followers of other religions as consultants and advisors,” for even those who are outwardly kind actually hate the Muslims (v. 119-120).” Blogging the Qur’an: Sura 3, “The Family of Imran,” verses 64-120

Interesting, Osamah, isn’t it: According to leading authorities and sources of Islam, the verse you just quoted refers to Muslims, not to non-Muslim “People of the Book.”

Seems that 3:113 is not the much sought for Golden Rule of Islam, doesn’t it? Now where is the Golden Rule of Islam to be found? Where, Osamah, does the Qur’an or the ahadith or the sira unequivocally state that the lives of kuffar have the same value as those of Muslims? Where do they state without any doubt that kuffar are to be granted the same rights as Muslims, indefinitely, even in a Muslim majority country? And even in the kilafah?

Please show me such references, Osamah. And non-abrogated verses that contemporary scholars agree on.

You can’t, Osamah. Your religion/ideology is supremacist to the bone. Islam is a shitty deal for all kuffar.

And as to your reading of 9:29: Too bad that your view has not been reflected in the inglorious history of Islamic conquest and plunder of other cultures since its inception. You know damned well that 9:29 is acted upon today, as it was for all subjugated peoples from India to North Africa, that Muslims were to collect the jizya from dhimmis. You know about the Pact of Omar, and the humiliating conditions it imposed upon the dhimma.

And yet you make no mention to these brutal facts at all. Kitman and taqiyya will get you nowhere here. We are enlightened enough to know what evil Islam is for free people of the world.

Leave a Comment