19
jul
Seneste opdatering: 19/7-10 kl. 2312
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Till er som läser mina krönikor och alla andra läsare av Snaphanen.

Nu behöver jag er hjälp. Jag planerar att skriva en krönika om Uppvaknandet – det uppvaknande som jag uppfattar att stora delar av Europas befolkning i dag är inne i. Vi vet att massmedia inte lämnar allsidig och korrekt information om invandringspolitik och islam. Orsakerna kan man spekulera i, men resultatet är förödande.

Fortfarande lever merparten av invånarna i Sverige i okunnighet och god tro vad gäller den invandringspolitik som de sju riksdagspartierna genomför i största enighet. Många tror till exempel att vi bara tar emot flyktingar, och att de återvänder hem när förhållandena i deras hemländer förbättras.

I själva verket är bara 5,5 procent flyktingar av de nära 1,3 miljoner invandrare som Sverige har gett permanent uppehållstillstånd sedan 1980. En överväldigande majoritet stannar kvar i Sverige, många av dem försörjda på livstid av de svenska skattebetalarna.

Det är svårt att bilda sig en uppfattning om verkligheten när traditionella media mörklägger sanningen. Ändå vaknar fler och fler människor upp i dag, ser sig omkring och konstaterar att det är något som inte stämmer. Att fler får möjlighet till korrekt information kan vi tacka Internet för. På sikt kommer den sprängkraft som nätet och bloggvärlden har att välta förljugna strukturer och förhållningssätt i gammelmedia.

Ofta är det personliga upplevelser som öppnar ens ögon. Jag vill veta hur ditt uppvaknande såg ut. Vad var det som fick just dig att inse att den bild media ger inte stämmer? Hur kändes det när du insåg att du blivit förd bakom ljuset?

Jag behöver din berättelse, vilket land du än bor i. Den måste vara kort. Det räcker med några rader, och du får självklart vara anonym. Uppge bara kön, ålder, yrke och det namn du vill ha i texten. Jag förbehåller mig rätten att välja och redigera i bidragen.
Tack på förhand för din hjälp!

Med vänliga hälsningar
Julia Caesar.

(Mail til: snappost (snabel a) yahoo (punktum ) dk. Vi videresender.)

Muslim bus drivers refuse to let guide dogs on board

Blind passengers are being ordered off buses or refused taxi rides because Muslim drivers or passengers object to their ‘unclean’ guide dogs.

One pensioner, a cancer sufferer, told how had twice been confronted by drivers and asked to get off the bus because of his guide dog, and had also faced hostility at a hospital and in a supermarket over the animal.[…]

Yesterday both the Guide Dogs for the Blind Association and the National Federation of the Blind confirmed the problem was common, and, according to the latter organisation was ‘getting worse’. […]

Mr Herridge, who lives with wife Janet, 69, in Tilehurst, Reading, said that on the first occasion two years ago, he got off at the request of a Muslim driver because some Muslim children on board were ‘screaming’ because of the dog.

He found himself in a similar scenario in May last year, when a Muslim woman and her children became ‘hysterical’. Mr Herridge this time refused the driver’s request to alight. […] Muslim bus drivers refuse to let guide dogs on board

Asylansøgere filer fingeraftryk af

Du börjar då med pekfingret, sådär. Man kan då fånga upp information om fingeravtrycket som sitter djupare, under ytterhuden. Är ytterhuden med fingeravtrycket skadad så kan man ändå få fram fingeravtrycket väldigt tydligt, säger Jan Westmar, chef för Id-enheten på Migrationsverket: Bland de som sökte asyl i Sverige förra året hade 2000 personer fingeravtryck som inte kunde avläsas. Hittills i år handlar det om 1000 personer. Och bland dessa tror Migrationsverket att en del har slipat ner, skurit eller bränt bort sina fingeravtryck.

– Vi tror att det är ganska vanligt utav den här gruppen som ger felindikation på sina fingrar. Det vi kan se är att en hel del personer har mekaniskt förstört sina fingeravtryck vilket då måste vara mycket smärtsamt, kan man misstänka, säger Jan Westmar. Utan fingeravtryck kan inte Migrationsverket söka efter personen i EU-ländernas gemensamma databas med fingeravtryck. Och då går det inte att se om personen har sökt asyl i något annat EU-land tidigare och ska sändas tillbaka dit för att få sitt asylärende prövat där. Ny utrustning kan läsa av skadade fingeravtryck

I.H.H: Erdogans egne provokatører

Interessant afsløring i New York Times i dag af noget så specielt som en “governmental-nongovernmental-organization.” En GNGO”. Mon Erdogan nu har takket sine nyttige idioter (?) Mankell og Gardell behørigt, for at have forbedret Tyrkiets og AKP’s image i den muslimske verden?

The Turkish charity that led the flotilla involved in a deadly Israeli raid has extensive connections with Turkey’s political elite,and the group’s efforts to challenge Israel’s blockade of Gaza received support at the top levels of the governing party, Turkish diplomats and government officials said.The charity, the Humanitarian Relief Foundation, often called I.H.H., has come under attack in Israel and the West for offering financial support to groups accused of terrorism. But in Turkey the group has helped Prime Minister Recep Tayyip Erdogan shore up support from conservative Muslims ahead of critical elections next year and improve Turkey’s standing and influence in the Arab world.

According to a senior Turkish official close to the government, who spoke on the condition of anonymity because of the political delicacy of the issue, as many as 10 Parliament members from Mr. Erdogan’s governing Justice and Development Party were considering boarding the Mavi Marmara, the ship where the deadly raid occurred, but were warned off at the last minute by senior Foreign Ministry officials concerned that their presence might escalate tensions too much. When leaders of the charity returned home after nine Turks died in the Israeli raid, they were warmly embraced by top Turkish officials, said Huseyin Oruc, deputy director of the charity, who was aboard the flotilla. […]

“How can such a large country as Turkey, with interests in four continents, and with an export- and investment-driven economy requiring extra caution all around the globe, be dragged to the brink of war by a nongovernmental organization?” asked Semih Idiz, a columnist for the Hurriyet Daily News in Turkey, in a June 7 editorial. The answer, he added, is that the charity is a “GNGO” — a “governmental-nongovernmental-organization.”  N.Y.Y. Sponsor of Flotilla Tied to Elite of Turkey. (Germany Declares IHH Organization Illegal; US May Follow.)

På vej hjem til en heltemodtagelse i Sverige, sagde Henning Mankell til SVT, at han “ikke rigtig havde haft tid til at undersøge hvem I.H.H. var”. Er  Mankell småt begavet? Næppe. Han kender sine pappenheimere og satsede på loyale og unysgerrige mikronholdere, og dér så han jo helt rigtigt. De klappede alle i deres små hænder. Samme morgen, få timer inden Marvi Marmara-episoden, satte vi os for at grave lidt i Ship to Gaza efter at have set tilpas mange svenske artikler, der aldrig havde gravet videre end til organisationens svenske hjemmeside. Det tog under ti minutter at finde frem til I.H.H., og en god halv time, at finde ud af det meste af det vi ved  idag:  DIIS rapporten, Hamas forbindelsen, Erdogans parti osv. Mankell er ikke dummere, end at han kunne  have gjort det samme på en lille time. Umiddelbart efter vores post den morgen Hvem er Ship to Gaza egentlig?, var voldepisoden i radionyhederne, og resten er historie. Et par dage efter havde Politiken den også.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Limewoody

Posted: 19 juli 2010 - 09:59 - Svar

Det journalistiske ekkorum for fuld udblæsning. Den journalistiske kastes ideologiske bagland er folk som Mankell, Guillou, Fosse og Gilbert. Den massive intellektuelle dovenskab der præger den knævrende klasse er ubegribelig. De er som snadrendene ænder, der æder hvilket som helst stykke letfordøjeligt, brød der smides foran dem. Ikke mindst når sagen drejer sig om den israelske stats interesser går standen amok i mere eller mindre åbenlys antisemitisk retorik og smider al objektivitet overbord. Store dele af pressen lader sig mere eller mindre bevidst udnytte i at fremme totalitære arabiske og venstreorienterede dagsordner. Intet er dem helligt når nyheder fordrejes og manipuleres; ej heller er historiske fakta noget der regnes med – med mindre de kan udnyttes i en aktuel dagsorden.

Ole Burde

Posted: 19 juli 2010 - 10:30 - Svar

Hele denn latterlige flotlla afaere minder os atter en gang om , at efter at mediehysteriet er faldet tiljorden , er der kun een ting som bliver staende ,og det er at Israel paa alle de relevante nivauer , fra statsministeren til den yngste af comandosoldaterne , var i stand til at demonsrere at man er villige og istand til at betale betale enhver pris , som er noedvendig for at forsvare landets interresser . Er dette ikke en god definition paa en fungerende nationalstat eller nation ?

  Hans Jensen

  Posted: 20 juli 2010 - 11:15 - Svar

  Som et lille kuriosum kan jeg nævne at San Remo aftalens afsnit om blokader, helt tydeligt foreskriver, at for at en blokade kan accepteres, skal den håndhæves. Hvis ikke Israel have bordet en blokadebryder, der nægtede at standse for den foreskrevne undersøgelse af last og passagerer (det berømte skud for boven), ville blokaden ikke have været gyldig.

  Men det ved dovne journalister med en årsløn begyndende ved 400.000 jo intet om, og de gider eller formår ikke sætte sig ind i det. Vi styres af inkompetente personer, og de der har kompetancen gider ikke deltager i den barnagtige sandkasseleg.

  Hvordan kommer vi videre, uden at købe en riffel, eller et oversavet jagtgevær ?.

Thomas Nydahl

Posted: 19 juli 2010 - 13:48 - Svar

Om de turkiska jihadisterna är ett övertydligt exempel, menar jag att den till synes “lilla” nyheten om bussförarna i England är desto viktigare. Vi hade en folkpartiminister som talade om “de små stegens tyranni”. Om en blind engelsman inte får ta med sig ledarhunden på bussen därför att en muslimsk förare betraktar den som oren, ja då har de små stegens tyranni förvandlats till det stora, avgörande steget. Så ser islamiseringen av Europa ut. Konkret. Verkligt. Bortom alla teorier. Får vi som är kufers alls åka buss i framtiden? Nog fasen är vi orena, alla vi som vägrar lyda Koranens bud.

  PBr

  Posted: 20 juli 2010 - 10:10 - Svar

  Der kommer adskildt offentlig transport, muslimerne får deres egne busser. Det lyder måske vildt lige nu, lige som mange ting der er ved at blive accepteret nu, ville ha lydt fuldstændig surrealistisk for 40 år siden , sådan er det og sådan accepterer politikerne/vælgerne (flertallet) at det fortsætter.

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 19 juli 2010 - 15:42 - Svar

Limewoody,

Stora delar av pressen låter sig inte bara utnyttjas. De är det viktigaste vapnet för extremvänstern. Press, TV och radio var punkt nr 1 på den vänsterorienterade dagordningen.

Israel har varit punkt 2, som den viktigaste symbolen för enighet inom axeln Marx-Lenin-Islam, där Juden har blivit själva sinnebilden för ärkeborgaren.

Parallellt pågår styrkeuppbyggnaden för punkt 3, Europa och USA.

För övrigt anser jag att Konstantinopel bör befrias.

  Egil

  Posted: 19 juli 2010 - 18:43 - Svar

  För övrigt anser jag att Konstantinopel bör befrias.

  Yes!
  Og også Skåne, Halland og Blekinge! Og når vi nu er så godt i gang kan vi give, Jämtland, Härjedealen og Bohuslän tilbage til Norge.

   N. Bacon

   Posted: 19 juli 2010 - 23:55 - Svar

   Att önska att Sverige skall avträda landområden som lösning på sjupartiets politik är ju faktiskt inte särskilt Sverige-vänligt, måste jag säga 🙂

   Nu är det nog, skämt åsido, inte dessa områden som först slits från Sverige. Ett instabilt Sverige kan nog räkna med inviter från öst i första hand.

Robin Shadowes

Posted: 19 juli 2010 - 20:44 - Svar

För övrigt anser jag att mångkulturen bör förstöras, om man nu skall parafrasera detta klassiska uttalande från antiken.

  Gabrovitcs

  Posted: 21 august 2015 - 14:09 - Svar

  Praeterea censeo multiculturam esse delendam.

Robin Shadowes

Posted: 20 juli 2010 - 02:08 - Svar

Hellre det än att bli ännu ett musse-land.

Slyrgraff

Posted: 20 juli 2010 - 08:00 - Svar

Tak til Julia Caesar for gode og oplysende indlæg.

Bjovulf

Posted: 20 juli 2010 - 08:10 - Svar

OT. Der ER håb forude – Syrien viser vejen 😀

Hvad mon pakistanerne, saudierne og ægypterne mfl. siger til den overraskende udmelding?

http://politiken.dk/udland/article1020188.ece

Syrien forbyder ansigtsslør på universiteter

[ Tildækket. Det er ikke længere tilladt for syriske studerende undervisere at bære niqab, der dækker hele ansigtet undtagen øjnene, mens de er på universitetet. – Foto: BASSEM TELLAWI/AP ]

Kvindelige studerende må ikke længere bære tørklæde for ansigtet på studiet.

AF Nikolaj Krak
Syriens undervisningsminister forbyder kvindelige studerende og undervisere at dække deres ansigt til, når de er på universitet.

Argumentet er, at hovedbeklædningen strider mod de akademiske værdier og traditioner på Syriens Universitet. [!!!]

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Angiveligt de studerendes eget ønske
Den nye regel skulle angiveligt bunde i et ønske fra de studerende selv samt fra deres forældre. [!?!?!]

»Vi har udstedt direktiver til alle universiteter om at forbyde at indregistrere niqab-klædte kvinder«, siger en talsmand fra regeringen i Damaskus til AP.

JensH

Posted: 20 juli 2010 - 09:47 - Svar

Så kører der endnu en medie-kampagne, som skal sætte indvandrere i offerrollen og Danskerne i skurkerollen. Denne gang er det på baggrund af en undersøgelse fra København om mobning i skolerne, og denne viser selvfølgelig at “børn fra tosprogede hjem, som går i københavnske skoler, føler sig mere utrygge og bliver oftere mobbet end etnisk danske børn”, (Surpirse, surprise). Men den slags ‘undersøgelser’ bliver vi jo bombarderet med dagligt, så når jeg nævner lige præcis denne skyldes det snarre reaktionen fra den unge socialdemokratiske børne- og ungdomsborgmester Anne Vang. Hun udtaler i.f.m. med undersøgelsen:

“Jeg synes, det er stærkt bekymrende, og jeg kan ikke lade være med at tænke over, om der er en sammenhæng med den fuldstændigt vanvittige debat om udlændinge, vi har set de seneste år”

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2010/07/20/062246.htm

Til trods for hendes unge alder, så er det ikke første gang Anne Vang har fremkommet med den slags rabiate udtalelser, og hun ligner mere og mere en vaskeægte hard-core multikulturalist af en type, som jeg ellers troede man kun fandt på den yderste venstrefløj. Kan hun gå hen og blive et problem for Socialdemokratiet på landsplan?? Landsledelsen prøver jo at tegne et billede af et parti ‘som har lyttet til folkets bekymring for specielt muslimsk indvandring og den deraf følgende islamisering af det Danske samfund?? Anne Vang gør i alt hvad hun siger og rent faktisk fører af politik i København det stik modsatte af det hendes parti prøver at ‘markedsføre’ sig på landspoloitisk.

  PBr

  Posted: 20 juli 2010 - 10:14 - Svar

  Anne Vang er rædselsfuld, inkompetent og uvidende, en rigtig Ritt Bjerregård opfindelse og ja , hun vil sandsynligvis ende med at skade Socialdemokratiet som netop Ritt Bjerregård har gjort.

   Peter Andersen

   Posted: 21 juli 2010 - 00:24 - Svar

   Anne Vang kan jo prøve at spørge sine socialdemokratiske parti-medlemmer hvorfor de tager deres egne børn ud af skolen. Iøvrigt er hendes kommentar så stupid, at man må tage sig til hovedet. Hvis tosprogede, af “islamisk” herkomst bliver moppet af vantro, skal man være rigtig, rigtig dum for ikke, at se hvad der så vil ske. Og det må hun jo så være!

    Morten - - -

    Posted: 21 juli 2010 - 13:11 -

    Jeg mener også, at hun ikke er så klog – og det synes jeg virker meget farligt for en person i hendes position.

    Det er kun et fåtal, der ikke ved, hvordan stemningen er på navnlig de københavnske kommuneskoler, men der er mange, der lader som om de ikke ved det, for at være på “det rigtige hold”. Og dermed er de jo på det historisk set mindst sympatiske hold, der til alle tider findes: Medløbernes.

    Jeg tror ikke Anne Vang kun er dum. Jeg tror også om hende, at hun forfalder til kulsort løgn i denne sammenhæng. Jeg kan ikke se bagom pandebrasken på hende – så det bliver hendes smilende påstand mod min.

    – – –

Cavatus

Posted: 24 juli 2010 - 13:32 - Svar

För er som vill läsa bakgrunden till Sveriges moras, både politiskt och propagandamässigt finns hela bilden klarlagd här:

http://exitsverige.blogspot.com/2007/04/kapitel-9-slutsatser.html

suck bluck

Posted: 25 juli 2010 - 11:52 - Svar

Assimilering kontra integrering.
Politiker och media menar att invandrare skall integreras i Sverige. Med detta menas att invandrare skall följa svenska lagar men i övrigt få leva efter sina kulturella värderingar.
Men hallå…
Hela Sverige och den svenska kulturen är uppbyggd efter assimilering (t.ex. folkrörelsesverige).
– Nykterhetsrörelsen
– 6 skivor bröd om dagen
– Fluortanten
– Trafiksäkerhetskampanjer
– Simkunnighet
– m.m. m.m.
Allt syftar till att likrikta oss och skapa/bibehålla ett homogent samhälle med gemensamma värderingar. Har politikerna tänkt sig att detta skall upphöra i det mångkulturella Sverige eller skall dessa företeelser bara riktas mot etniska svenskar.
Jag får inte ihop det.

Varg i Veum

Posted: 25 juli 2010 - 16:19 - Svar

För mig kom den smygande. Har bott i Södertälje i 30 år och fram till för en 3,4 eller 5 år sen så reflekterade jag inte särskilt mycket på invandrarna här i stan eller invandringspolitiken. Sen började jag läsa i tidningarna mer och mer om hur det fanns en “strukturell rasism” i Sverige. Ingenting som jag märkt av (fast jag är inte rätt sorts utlänning) och att alla svenskar bidrog [strukturellt} till att invandrarna klumpades ihop i ghetton och fick inga arbeten.

Började fundera vad det berodde på, framförallt varför de inte fick arbeten. Är själv invandrare sen 70-talet och vi var många som invandrade till arbete. Varför fick de inte det nu? Fanns det något samband mellan tillgången till lågkvalificerade jobb och antalet invandrare? Finns det olika kulturer och kan de krocka? Varför har de inte krockat förut på samma sätt? Finns det något samband mellan massinvandring och problem, och på den rasistiska vägen är det. Ju mer man själv tänkte efter och såg sig omkring så märkte man att det som står i tidningarna inte stämmer och historierna var alltid likriktade och vinklade, ren propaganda alltså. Det skrämde mig att den svenska officiella synen är så enögd och att det officiella så frenetiskt motarbetar objektiv syn på problematiken.

MartinA

Posted: 31 juli 2010 - 18:26 - Svar

Jag har alltid ryckt på axlarna åt invandringspolitiken, känt mig skeptisk men tänkt att politikerna vet väl vad de gör. Jag har väl känt på mig att journalisterna ljuger men har inte blivit tillräckligt störd för att riktigt koncentrera mig på det och fundera på konsekvenserna av att alla medier berättar samma lögn samtidigt. Skrämmande är det, anser jag nu.

De apatiska flyktingbarnen och de ensamkommande flyktingbarnen ändrade på detta. Här fick jag två historier där medias agerande var svårt att förstå sig på, de granskade inte staten utan fungerade som dess påhejare och megafon. Alternativt så styrde journalisterna staten. För mig var det uppenbart att risken var stor att de apatiska spelade apa och jag hade velat se en kritisk granskning men journalisterna av alla människor såg till att det inte blev så.
När denna historia med de apatiska värkt ut så att säga så var jag ännu inte totalt desillusionerad med det svenska etablissemanget. Men så kom de ensamkommande flyktingbarnen. Och media agerade identiskt, inte nog med att de svenska journalisterna inte gjorde sitt jobb och granskade statens uppgifter kritiskt, de till och med HINDRADE kritisk granskning! Genom fördömanden, propaganda, och tja, den kör av blodtörstiga röster svenska journalister är så duktiga på att framhäva. Fronten är så bred och massiv när de sätter igång.

Hursomhelst, när jag la märke till medias agerande i de ensamkommande (ett barn kan ju räkna ut drivkrafterna bakom, men tydligen inte svenska journalister) så trillade jag helt av från kartan, jag blev totalt desillusionerad och numera känner jag en genuin, passionerad avsky mot svensk press och donerar pengar till sajter som pi och friatider.

k_persson

Posted: 18 august 2015 - 19:05 - Svar

Född 1979 (36 år)
Man (Arg, vit, hetro, ateist)
Kulturarbetare

Logik.
Genomskådade Moderaternas lögner strax efter att ha röstat på dem 1998. Därför har det varit Sd sedan 2002 i samtliga val (inkl. till EU-parlamentet).
Detta då jag sedan omkring 2000 varit övertygad om att Islam är det största hotet mot Sverige och “Väst” så som vi känner det.
Det är inte alls svårt att förstå om man läser Koranen, så med enkel analys inser man hur många procent av världens muslimer som är bokstavstroende muslimer och därmed totalitära rasister (inte olika nazister på många plan).
Konsekvenserna av förd massinvandringspolitik till Sverige (sedan 1991) kommer sluta i inre väpnade konflikter (vilket vi redan ser början till) och i förlängningen även i inbördeskrig i full skala inte helt olikt det vi sett i Syrien 2013, Jugoslavien -91 eller Iran -79. Dessa tre exempel är fortfarande konfliktområden.
Jag är osäker på om det svenska samhället kommer hålla ihop ens fram till valet 2022. Till år 2026, om det fortsätter som nu, så finns det ingen chans.
Jag menar, vad händer redan efter valet 2018, när Sd får 30 till 35 procent av rösterna, blir största parti, och mediaetablissemanget basunerar ut med krigsrubriker: “Nu bevisat: nästan alla vita män är hemska dödsknarkarnazister” och “Sd äter barn, vill gasa invandrare och förbjuda vattenpipor och dadlar”.
Detta kommer sätta fart på upplopp och gängbildningar och kriminalitet i allmänhet i apburen. Våldsbrotten kommer skjuta i höjden, från en redan mycket hög nivå, då det blir legitimt via etablissemanget att anfalla vita i allmänhet och vita män i synnerhet då dessa med stor sannolikhet är “vidriga rasister”.
Etablissemanget (media, politiker och “kändisar”) är så inmålade i sitt politiskt korrekta hörn att de kommer köra in i döden. De kommer aldrig ge sig utan snarare köra in i det sista och roffa åt sig så mycket de kan innan det blir för ohållbart för att sedan lämna landet. Inte sällan för USA, som de annars “avskyr” så mycket.
De kommer dessutom fortsätta sin vidriga agenda utomlands. Dvs sin “liberala” och vänstervridna, kulturmaxistiska och globalistiska åt ***** -agenda. De kommer hävda att de själv minsann inte alls gjort några fel utan det kommer heta: “Helt plötsligt fylldes hela Sverige av hatande nazistiska vita män trots att vi motarbetade dem så hårt vi kunde. NATO borde gå in och bomba dessa rasistiska svenska fästen så som man gjorde i Serbien -98”.
Alla förlorar på detta naturligtvis men etablissemanget är alldeles för stolta, eller fanatiska, för att inse eller erkänna att deras inslagna linje är katastrofal på alla fronter. Utom den muslimska. Det slår till och med direkt tillbaka på deras egna ideologiska övertygelser och förda politik.
Kvar lämnar de sedan ett land i spillror med ett splittrat folk som är delat i tre stora och starka viljor. Nämligen:
1. Vänstern och kulturmarxister (S, V, Mp, Fi och små delar av den sk “Alliansen” då från Fp, C och Nya M.
2. Sverigevännerna (Sd, Kd och större delen av gamla M)
3. Islamisterna (läs gemene muslim dvs ca 80% av muslimerna i Sverige).
Så där sitter vi med svartepetter.
Men innan dess så kommer etablissemanget (politiker och media) inleda en klappjakt på sverigedemokrater och lynchstämning kommer råda. Det kommer inte vara roligt framöver. Men det har det i och för sig inte varit de senaste 15 åren.

Det kommer skrivas hyllmeter efter hyllmeter av böcker om det oerhört tragiska öde och det fruktansvärda svek som Sverige och svenskarna utsattes för med start år 1975 (1991) till (vad jag gissar) – 2023 (2025 hade låtit bättre som boktitel jag ver men men).

PS
Ovan är ett “i bästa fall” scenario.

Detta stackars folk som hade allt och alla förutsättningar, men som i ren naivitet, lättja, dekadens och ovilja till kunskap, gav bort alltihop och sina barns framtid.

Det är lika viktigt för Europas Ledare och folk att lära sig om sin egen historia versus islam och om Koranen som det var för Europas ledare och folk att läsa Mein Kampf och förstå nationalsocialismen på 30-talet.
Konflikten mellan Europa och den muslimska världen har pågått i över tusen år. Varför skulle denna eviga konflikt vara slut (tvärtom skulle jag säga, i tider där islamismen och islam aldrig varit större och mer utbrett)? Tro mig, de vill se alla icke-muslimer döda.

Detta har jag pratar och argumenterat om sedan 2000. Fan att ingen ville lyssna. Måste flytta till Australien nu.

Vh

Karl Martell

68 år

Posted: 19 august 2015 - 15:13 - Svar

1945,69 år.vit.
Vi som bott i Stockholms förorter märkte allt redan på 70 talet.och haft barn i skolor ingen svensk flaga.ingen svensk mat.visa behövde inte gå till gymnastiken ja det var inte fint att vara svensk,allt svenskt tog man bort t.o.m pannkakor.

Nedskräpning i trapphusen ,bilar på gräsmattorna.inbrott i källarkontor.cyklar försvann .gap och skrik på nätterna .
De var för jävligt så dom som kunde flyttade .det går inte att bo med visa folkgrupper som inte kan ta hänsyn bara tänker på sig själva .sa man något var man rasist eller nazist.

68 år

Posted: 20 august 2015 - 08:13 - Svar

Vi svenska har alltid blivit betraktade som mindre vetande ända sen 70-talet.Vänstertidningarna från Expressen till Året rund har alltid manipulerat sanningen.
Estonia .tsunamin är några exempel på hur svensk regering handlat.
Har politrukerna gjort något bra sen 70-talet.Nämn 10 om ni kan.
Det ljugande vänsterfolket är det största parasiter vi har i vårt land.Stenkastarfolket som inte kan ta än debatt.

Leave a Comment