22
jul
Seneste opdatering: 23/7-10 kl. 2319
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I fem dele.  Youtube: II, III, IV, V,   (tysk, utekstet)

De bliver slået, fornærmet, truet, og  kaldt “nazister”, af den ene grund at de er tyske børn på en skole i Tyskland. ARD viste i går [22.7.2010] den chokerende dokumentar “Krig i klasseværelset,” om dagliglivet på en skole i Essen. En skoledag fuld af brutalitet, en mørk parallelverden hvor tyskere bliver terroriseret og hvor islam sætter dagsordenen. 156 skolebørn, tyrkere, libanesere, kurdere. Skolelederen siger, at det først og fremmest er libaneserne, der er voldelige. Sebastian (16) er gentagne gange blevet slået ned af klassekammerater. Hans mor: “De har endda banket ham med en stol.” “Tyskerne er lort. Vi er ikke venner med tyskerne” – sådan tænker mange elever her, siger en lærer. Man er  “nazist” hvis man sætter sig op imod det. På ramadanen spytter de i de tyske elevers mad. De muslimske skolepiger bader fuldt påklædte til svømmeundervisning.  Tyske politikere er “oprørte og chokerede”. So werden deutsche Schüler von Ausländern terrorisiert (Snaphanens oversættelse)  FAZ – Kulturkampf im Klassenzimmer: Was gehst du zu den Deutschen?,

Vi håber, der stadig er nogen, der forstår tysk,  for dette kommer næppe heller med næste gang Lasse Jensen og Per Øhrgaard skal diskutere Tyskland på  P1, jvf. det i mange andre henseender interessante glansbillede de tegnede den 9. juli. Mere om dokumentaren fra i dag:  Jetzt spricht die Direktorin der Horror-Schule.

“De tyske og muslimske elever har intet at gøre med hinanden, de undgår kontakt hvor det overhovedet er muligt, de bor i helt adskilte verdener. Hvis det endelig kommer til møder, ender det ofte i konflikt og vold!” Skolelederen tilføjer: “Hvis situationen eskalerer, må den tyske elev ofte trække sig tilbage hurtigt, fordi de udenlandske elever er altid i flertal.” Volden stammer først og fremmest fra libaneserne, men de tyske børn er også bange for tyrkerne.

En lærer siger til BILD.de: “Ingen elev må være bange for at komme i skolen. Vi har ingen større problemer end andre skoler i Tyskland med en høj andel af udlændinge.” Men hun indrømmer, at kløften mellem tyske og udenlandske elever er enorm, og at den er blevet forværret i de seneste år. “Der er i dag langt flere muslimske piger under 15 med tørklæder i skolen .Det er skræmmende. ” For skolelederen er denne udvikling et tegn på at “integrationspolitikken er slået fejl i Tyskland”, og at den unge generation af indvandrere øjensynligt ikke ønsker at integrere sig. Dette bekræftes af Brigitta Holfort, en 27-årig lærer i Karnap: “De muslimske elevers holdninger bliver mere og mere traditionelle. Politikere, der taler om en vellykket integration, skulle prøve at opholde sig på denne skole i to uger.” (Snaphanens oversættelse)

Fremtiden og de funktionelle analfabeter

Fremtidens velfærd skal bæres af nydanskere. “Den store udfordring er, at 50 procent af indvandrer- og efterkommergruppen forlader folkeskolen som funktionelle analfabeter.”

Om 40 år er knap hver femte i den erhvervsaktive alder indvandrer eller efterkommer. En stor udfordring for velfærdssamfundet, men det kan også bidrage positivt til integrationen, lyder vurderingen. Hvor det i dag er godt hver tiende borger i den erhvervsaktive alder – 16-64 år – der er indvandrer eller efterkommer, vil det gælde knap hver femte i 2050. Det viser nye og endnu ikke offentliggjorte tal fra Integrationsministeriet. Især bliver der markant flere efterkommere med ikke-vestlig baggrund i den erhvervsaktive alder. Den udvikling knytter der sig flere udfordringer til, mener Jens Troldborg, chefkonsulent i Dansk Arbejdsgiverforening: “Den store udfordring er, at 50 procent af indvandrer- og efterkommergruppen forlader folkeskolen som funktionelle analfabeter. Det viste PISA-rapporten fra 2005. De har altså ikke kompetencerne til at gå i gang med en ungdomsuddannelse. [..]

Torben Møller-Hansen, direktør i Foreningen Nydansker, advarer mod at tro, at man kan fremskrive udviklingen ved at se på, hvordan indvandrere og efterkommere er tilknyttet arbejdsmarkedet og uddannelsessystemet lige nu og her.Fremtidens velfærd skal bæres af nydanskere.

Hvis ikke tiden honorerer Torben Møller-Hansens optimisme, kan omfanget den samfundsmæssige katastrofe dårligt forudses med den fantasi, vi har til rådighed i dag. Hvordan vil man alfabetisere de dysfunktionelle analfabeter, som allerede er  i omløb? Hver ikke-vestlig efterkommer koster i dag netto 29.000 kroner om året. Hvis nogen kender bruttobeløbet, så har det aldrig været offentliggjort. Også det, skal vendes til et plus. Hvordan? Hvorfra skal penge til det tages ? Vi, der ikke er optimister af natur, ser i bedste fald et del-facit af et uhørt politisk hasardspil. Efterkommere må krydse fingrene, stramme balderne og be’ om godt vejr.

UK: Koranhysteri over EastEnders-episode

Vi kan tage denne seneste de-facto magtdemonstration ad notam og holde den ud mellem to fingre som en fladtrådt snegl i skovbunden, og måske resignere over noget om hvilket man med sikkerhed kan sige at det ikke vil få en ende i nogen nulevendes levetid. Ikke fordi den særligt sensitive minoritet falder ned og begynder at te sig som voksne mennesker, i hvert fald.

Eller man kan kigge fremad på de assertive tilgange de vestlige lande – de borgere der bekymrer sig – kan gribe til for at få hånd om situationen. Man kunne som her, men med overlæg, overstimulere krænkelsescentret i hjernen på disse mennesker med lige-på-grænsen disrespekt, og håbe at en vis krænkelsestræthed vil indfinde sig. Eller tilstrækkeligt mange kunne stå frem med grove krænkelser i Rushdie-klassen – men her er problemet at etablere denne kritiske masse, og at det givetvis vil medføre dræbte. Eller man kunne indlede guerillanedslag af krænkelser i det offentlige rum – uden afsender.

Jeg ved ikke om der ved sådanne kampagner af overlagte krænkelser kan opnås den ønskelige effekt, som såmænd bare er at få vores frihed tilbage. Jeg er dog modsat ikke i tvivl om at ‘hensynsfuldhed’ og passivitet ikke vil få pestilensen til at gå væk, al den stund at der altid vil være nogle der ikke vil følge trop, og al den stund at ‘krænkelse’ såmænd slet ikke behøver at tage udgangspunkt i overlagte handlinger. Denne bog vil ligge som en betændt byld i vores samfund i resten af vores alle sammens levetid (LFPC).

EastEnders bosses have defended a scene in which a Muslim character slammed down a copy of the Koran after scores of complaints from viewers. Fans have watched gay Syed Masood, played by Marc Elliott, struggle with his love for Christian Clarke (John Partridge) in the face of disapproval from his devout family.

Syed was seen to drop the religious text in frustration. The BBC would not say how many complaints had been received although today’s Sun newspaper reported the Beeb had taken ‘several hundred calls’ from viewers who were upset by the incident which was screened last Thursday. The Corporation responded, saying it had not intended to cause offence, merely to demonstrate Syed’s ‘utter confusion’. […] EastEnders bosses defend gay Syed’s Koran slam scene after ‘hundreds’ of complaints

UK: One baby in four born to migrants

Almost a quarter of babies are born to immigrant mothers, an official breakdown showed yesterday. It found that 24.7 per cent of children born last year have mothers who were born abroad – and that their numbers have doubled since the late 1990s. […]

Overall, the number of babies born in England and Wales fell slightly from 708,711 in 2008 to 706,248 last year.

The numbers of babies whose mothers were born abroad went up by around 3,500, from 170,834 to 174,400. The three most common countries of origin of foreign-born mothers are Pakistan, Poland and India. […]

In London around half of babies have foreign-born mothers. And in some London boroughs, such as Newham and Brent, around three quarters of children have mothers who were born abroad. One baby in four born to migrants: Number of foreign-born mothers has doubled

Over halvdelen af Oslos  kriminelle er tilvandrede

En utænkelig artikel i Sverige, hvor problemet af rent numeriske grunde må være en hel del værre. Artiklen besvarer ikke spørgsmålet: hvor mange af resten er naturaliserede udlændinge ?

Flere enn sju av ti innsatte i Oslo fengsel har ikke norsk statsborgerskap.Det er rundt 400 innsatte i Oslo fengsel, og vi har i overkant av 60 nasjonaliteter her i dag, sier fengselsleder Stig Meisler i Oslo fengsel. For ni år siden var litt over 30 prosent av de pågrepne i Oslo utlendinger. Men i år er er for første gang flertallet av de pågrepne utenlandske statsborgere. Det nøyaktige tallet på innbrakte i arresten i Oslo i første halvår av 2010 er 2363 med norsk statsborgerskap og 2564 med utenlandsk statsborgerskap. Andelen uten norsk statsborgerskap i juni måned er hele 53 prosent, sier Stølen. Utenlandske statsborgere utgjør 8,5 prosent av befolkningen i Norge.Over halvparten av Oslos kriminelle er utenlandske

Onde mennesker kan ikke være lykkelige

Det var et spørgsmål om tid, inden Sydsvenskan opdagede den udstilling:

Ett av de första verken som möter besökaren är Julie Edel Hardenbergs ”Det velsignede land”, en stor Dannebrog. Det vita korset har duplicerats ett antal gånger och hängts upp så att duplikaten sträcker sig ut i rummet. Korsen visar sig vara sydda av olika blanketter för ansökan om uppehållstillstånd.Mitt emot visas Lars von Triers korta video ”Kultiver nationen”. Trier klipper bort korset ur flaggan och syr ihop den igen till en lysande röd fana. En drastisk protest med Triersk humor. Bland ett knappt trettiotal konstnärer och grupper står annars Jørgen Michaelsen ut. ”Samfundet er den første invandrer” är en film med ömsom modellvackra männi skor och vacker arkitektur till en röst som dystert talar om staten. Omöjlig dansk lycka. (Flere svenske tæsk: Tidligere FP formand – Danmark er racistisk. Man kunne  kommentere det, men man kan som det ses også godt lade være.)

More Muslim Riots in France

Muslim youths have taken to the streets of France once again, rioting against perceived abuses at the hands of police in their “special urban zones” that separate them from the rest of society.

You probably didn’t hear about it, but Muslim youths rioted in Grenoble, France, on July 16, sparking some of the worst instability the country has faced since the 2005 riots. Now, like then, most of the media declined to mention the religious or ethnic background of the rioters, instead painting them as unruly youngsters and covering the eyes of the public to the slow dissolution of France as we know it.

[..]   In his book Disinformation, Richard Miniter makes the case that a lack of assimilation is a key factor in breeding terrorism. A survey of terrorists by former CIA case officer Marc Sageman found that “80 percent were, in some way, totally excluded from the society they lived in.” The rioters may be more motivated by a belief that they are being persecuted on the basis of their religion or ethnicity and a desire to self-govern than by radical Islam, but the lack of assimilation will also breed extremism. In the United Kingdom, pro-terrorist gangs are forming in such areas and that is a trend that will come to France if it has not already.

Al-Qaeda and other forces hostile to the French government and police can be counted on to try to paint France’s ban on the wearing of the burqa and niqab as an act of oppression, even if few actually wore them. If the past is any indication, this line will be bought by those who have violently reacted to any potential police action with a knee-jerk belief that it is ill-intentioned and abusive.

Al-Qaeda in the Islamic Maghreb, based in Algeria, threatened to retaliate when the ban was first being discussed. A Muslim group called “Sheikh Yassin,” in honor of the Hamas founder killed by the Israelis, rioted at a debate about the ban in May. Islamist forces are undoubtedly looking at violent opposition to governing authorities in the “sensitive urban zones” as an opportunity.

The riots are the result of a French government too afraid to exercise control over its own territory. The question now is how long it will take for Islamism to transform these areas into Sharia enclaves.  Pajamas  Media 22 juni 2010


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 22 juli 2010 - 06:41 - Svar

Søren Espersen svarer senior-“forsker” Hans Skifter Andersen

http://jp.dk/opinion/breve/article2130601.ece

DF holder Danmark på fode

Søren Espersen, folketingsmedlem (DF)

Offentliggjort22.07.10kl.03:01

Jeg kunne næsten fornemme duften af piberøg og hengemte fløjlsbukser, da jeg i JP 15/7 læste Hans Skifter Andersens kronik om, at Danmark er på vej ind i mytesamfundet.

Med en nærmest mimoseagtig indgang til samfundet og nutiden, forklarer Hans Skifter Andersen om sit syn på, hvad han kalder den danske ”højrefløj”, som efter hans mening »især består af personer med tilknytning til Dansk Folkeparti«.

Bjovulf

Posted: 22 juli 2010 - 06:51 - Svar

Kasper Støvring blogger om islams blodige grænser –
og om hvor lidt Mogens Jensen har fattet 😀

http://blogs.jp.dk/borgerligtvagtskifte/2010/07/20/islams-blodige-gr%C 3%A6nser/

Islams blodige grænser
Dato: d. 20.07.10, 22:24
Af: Kasper Støvring

Det var Samuel Huntington, der i begyndelsen af 1990′erne skabte udtrykket “islam har blodige grænser” for at pointere, at muslimer har svært ved at leve i fred med andre og med hinanden. Muslimske lande har det med at bekrige andre lande eller deres egne.

Huntington baserede sin bog om civilisationernes sammenstød på en række kilder, der alle entydigt viste, at muslimer var indblandet i mere vold mellem grupper end ikke-muslimer. Og op mod tre fjerdedele af krige på tværs af civilisationer fandt sted mellem muslimer og ikke-muslimer og mellem muslimer internt.

Huntington og adskillige andre demonstrerede et omfattende kendskab til islam, kulturer og sammenstød mellem kulturer på grund af det, der betyder mest for mennesker, som de er flest: identitet, herunder religion.

Mogens Jensens islamforståelse

  Pk

  Posted: 22 juli 2010 - 20:36 - Svar

  Een var i Malaysia i 3 mdr. for ikke længe siden.
  Kan huske at have læst I “The Star” om et overfald på en kvinde og hendes mor.
  De kom kørende på en lille motorcykel. blev slået ned og overhædt med væske og
  brændt.
  Nord for grænsen Thailand-Malaysia.
  Man skal være syg for at sætte ild til andre mennesker.
  Eller måske den rette religion hjælper.

   Hans Jensen

   Posted: 22 juli 2010 - 23:19 - Svar

   Koranen er enhver pyromans drøm, der svælges i ild og kogende væsker, og der findes utallige vers der påpeger at “Ilden er de vantros skæbne”. Jeg har ikke tænkt mig at remse 3-4 sider korancitater op, men prøv at google lidt på emner som “Fire Quaran infidels”, “Infidels boiling water”, og der er nok til at skrive en 4-5 gyserfilm.

   De mennesker der mener koranen er en smuk bog, Mogens Jensen på være en af dem, kan umuligt have læst den. Indbindingen, kalligrafien på forsiden, er flot. Resten er kvalmende vederstyggeligheder som INTET kommer på siden af, ikke engang Dantes Inferno, og den er endda fiktion.

Cantor

Posted: 22 juli 2010 - 09:28 - Svar

Glæd jer…..
Om føje år afhænger Danmarks Velfærd af indvandrere, så vil vi modtage tiende, 10% af Muhamedanernes indtægt, selvfølgelig KUN efter at have konverteret til Islam.
Til morgen kunne man i TV2 News høre hvordan indvandrerne blev mere og mere integreret, som illustration havde man en hættemåge med støveklud, samtidigt med eventyret om at flere og flere af slagsen ville indtage flere og flere “direktørstole”, det skal nok passe, tvivler blot på at Allahs soldater vil indtage andre “direktørstole” end grønthandler, kiosk og pizzariastole med fætre og kusiner og andet familiepåhæng på som “sort” arbejdskraft i fuld beskæftigelse med samtidig løn af “Fader Stat”
Er der mon nogen der ved og kan nævne ET ENESTE firma her i landet større end de nævnte “firmaer” hvor direktøren er Muhamedaner????

JensH

Posted: 22 juli 2010 - 10:11 - Svar

“Fremtidens velfærd skal bæres af nydanskere”

Så er det slut med Rød Bloks højtelskede velfærdsstat. Det ser i forvejen ikke for godt ud, da over 50 procent af befolkningen idag er på overførselsindkomst, og dette tal vil stige til omkring 70 procent i 2020. Læg så der oveni 800.000+ offentligt ansatte, og der vil være et strukktur-underskud på de offentlige budgetter ihvertfald frem til 2050, og dette underksud vil vokse år for år. Da det store flertal af vælgerne har deres udkomme af de offentlige kasser vil det være umuligt at gøre noget nævneværdigt ved dette struktur-problem, ud over at håbe på, at mindretallet på arbejdsmarkedet vil arbejde mere og samtidig være villige til at få mindre ud af det grundet et stadigt stigende skattetryk. Hvis ikke mindretallet er indstillet på at ‘ofre sig i en højere sags tjeneste’, (og mange af de ressource-stærke vælger at emigrere), så ser det endog meget sort ud for Dansk økonomi. Og nu bliver vi så fortalt, at ‘løsningen’ på problemet er, at alle disse analfabeter eliten har importeret fra den 3. verden skal ud på arbejdsmarkedet og redde den Danske velfærdsstat. Er det kun mig der kan fornemme den desperation der er ved at gribe om sig i den herskende klasse???

Børge

Posted: 22 juli 2010 - 11:50 - Svar

At de fremmede er analfabeter er ikke end et symptom på noget langt værre og aldeles uhelbredeligt. De er ringe begavede – de er snotdumme. Det er derfor, at de bekender sig til islam. Jo dummere des mere.

Fra min pæredanske barndom og ungdom husker jeg tilsvarende danskere. Deres frustrationer over at være udelukkede fra gruppen af normalt begavede fik dem til at opføre sig helt som de indvandrere, som vi nu ser hærge i byerne.

Det var meget godt set af venstrefløjen,da de inviterede dem hertil. De vidste at Danmark ville få et uløseligt problem, der ville bringe civilisationen til fald. Og for at håne dem, der betalte og var imod, så blev indvandringen solgt under påskud som, “at de fremmede skulle tage det arbejde danskerne ikke ville have”, og “at de skulle erstatte de svindende danske fødselstal”.

Nu skal der betales. Danmark er ved at gå på røven rent økonomisk. De fremmede er blevet en økonomisk klods om benet på vi gammeldanskere, som ikke kan fjernes. Ifølge Ebbe Vig koster de mellem 200 og 300 mia om året, og danskerne hyler over besparelser på 25 mia.

Om 1000 år, når de sidste af de fremmede forlader vort kolde lille sted på jorden, vil dygtige bosættere igen rejse mod nord, og starte med at dyrke den golde – kolde jord, og måske kan der igen blive basis for civilisation i nogle hundrede år, indtil man igen i idioti lader alt gå til grunde.

Hans L

Posted: 22 juli 2010 - 12:15 - Svar

Mon ikke de 50% der forlader skolen som analfabeter både er religions og kønsbestemt. D.v.s. muslimske drenge?

Nils

Posted: 22 juli 2010 - 14:49 - Svar

Det skal nok gå altsammen. Kineserne kommer helt sikkert og indretter nogle sweatshops til al vores fine arbejdskraft.

Apropos hvad ikke-vestlig indvandring koster, så er det egentlig nemt: Den koster det hele. Det, der er. “Rubbet”. Men man kan være uenig om datoen for, hvornår alt er enten afviklet, ødelagt eller overdraget.

Pk

Posted: 22 juli 2010 - 18:12 - Svar

Rystende nyt fra tyske Mogens Jensen skoler.
FREMTIDEN ER HER ALLEREDE.
Se indslaget om socialdemokratiets totale sejr.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 22 juli 2010 - 19:24 - Svar

“Hvis ikke tiden honorerer Torben Møller-Hansens optimisme, kan omfanget den samfundsmæssige katastrofe dårligt forudses med den fantasi, vi har til rådighed i dag.”

Tiden kommer ikke ikke til at honorere Torben Møller Hansens optimisme, den har ikke en jordisk chance.

1. Vi har og får problemer med at skabe nettoarbejdspladser, modregnet væksten i offentlige arbejdspladser og de private arbejdspladser relateret til offentlig service, samt serviceerhvervs-arbejdspladser, relaterer til at vi bliver flere mennesker, noget der iøvrigt på sigt ikke er råd til at opretholde, da det offentlige ikke har råd og i det offentlige betales stadig mere af gildet.
Så vil antallet af arbejdspladser ikke blive forøget i Danmark og kunne absorbere den stigning i de yngre del af befolkningen, der langt kommer til at overgå det antal som reelt forlader arbejdsmarkedet. Med reelt mener jeg at de halvdelen over 55 år allerede er uden for arbejdsmarkedet, som førtidspensionister, efterlønnere, langtidsledige.

2. Vi bliver flere mennesker I Danmark og 20 pct. indvandrere og efterkommere vil ikke kunne gøre det i 2050. Dels vil muslimske indvandrere presse antallet af gennemsnitsfødsler op – over de næste mere end tyve år, hvilket alene er tæt nok til at forøge antallet, der skal beskæftiges i 2050 betragteligt. Dels er vil indvandringen fortsætte. Hvis vi siger, at befolkningen er 6,05 mio. i 2050, som Danmarks Statistik gør, så vil det kun kræve omkring 12.500 om året i en tilvækst båret af både indvandrere og efterkommere. Et meget lille antal realistisk set, og det vil langt fra holde sig på det niveau, medmindre der indføres noget nær nulindvandring på et tidspunkt snart!
I Danmarks Statistiks prognose regner de kun 176.000 flere indvandrere i 2050, hvilket svarer til en nettoforøgelse på kun sølle 4400 om året. Hvor realistisk er det lige? – givet er det, at nok er nogle af indvandrerne er oppe i åreneog vil i perioden, men flertallet har ikke en særligt høj gennemsnitsalder.

De seneste par år har nettoindvandringen været på over 20.000 om året, altså indvandring alene, forsætter det ti år er prognosen, hvad angår indvandrere i 2050 allerede nået før 2020, selv med dødsfald.

Tilvæksten i efterkommere går indtil videre langsomt, men det fortsætter den ikke med, eftersom basen af fødedygtige indvandrere og efterkommere vokser. Smid en dæmning i floden og strømmen sender vandet uden om den. Alene væksten i indvandrere inden for landet grænser vil øge presset, da stadig flere familie og venner, bekendte og immigrationslystne med adgang til research på internettet vil høre om den gyldne danske velfærdsgås, der endnu ikke er helt slagtet, og så har vi de udbredte arrangerede ægteskaber vi ikke bryder os om at snakke om og selv med lukkede grænser kommer demografien med en kraft, vi ikke forstår.
Jeg tror ikke engang, det er af ond vilje, eller for at være politisk korrekte, at det kniber for selv Danmarks Statistik. Vi er bare ude, hvor konsekvenserne er uoverskuelige, og de uregerlige viljer er for mange. Lidt som i det offentlige budget, hvor man ikke kan holde styr på alle de løbende haner, selv om man gerne vil.

Det er kort sagt dem, som føder mange børn, der bliver flere af, som igen føder endnu flere børn. Bare se forholdet i dag:

Indvandrere Efterkommere
2010
Vestlige lande 162 410 16 971
Ikke-vestlige lande 252 012 111 345

Så klientellet uden arbejde, med lav socialklasse og anden etisk herkomst (ikke en stavefejl) , med dårlig perspektiver og derfor uden motivation, eller forældre til at tilvejebringe den, til en indsats i skolen.Dem der føler sig som en del af et parallelsamfund, både etnisk og socialt, både med brun og hvid hud, vil vokse.
De vil ikke føle ansvar for en skid og vil ikke se sig selv om del af det her samfund. Konsekvenserne har ingen gjort sig klart, men vi er kun på det første stykke af glidebanen.

Og optimisternes drømme, som Torben Møller Hansens, har ærligt talt ikke en jordisk chance, spørgsmålet for dem bliver, “hvad gik der lige galt?” De vil dø uden at kunne svaret, for det er, at de blinde leder de blinde, og blinde mennesker dør i reglen som blinde.

Spørgsmålet er ikke om det bliver værre, for det gør det. Spørgsmålet er, hvor meget værre, det bliver, og her er det korrekt, at der får selv fantasien det nok svært.

  Mette

  Posted: 22 juli 2010 - 20:33 - Svar

  Det er jeg helt enig i, og den eneste måde at at vende den udvikling på er ved at sende nogle – rigtig mange – ud af landet. Desværre ser det pt. ud til, at det er de mest produktive og veluddannede, der forsvinder, og snart bliver der sikkert noget, der minder om flugt, fordi de yngre årgange ikke vil trække det læs, som ansvarsløse politikere har spændt dem for.

  Det går rivende galt for Danmark og mange andre vesteuropæiske lande, og når det rigtigt går op for folk, vil der opstå et had og raseri, som måske kan vende udviklingen noget. Men slet ikke nok til at bevare det land, som vi kendte indtil for få år siden.

  Der skal en revolution til, hvis vi skal redde os selv, og revolutioner har aldrig ligget til danskerne. Den kan imidlertid opstå udenfor i nogle af de større EU-lande. Fx er Frankrigs og Tysklands erfaringer med muslimer allerede af en sådan art, at man på politisk topplan er blevet stærke modstandere af at indlemme Tyrkiet i EU. Hvem er i det hele taget tilhængere, hvis man spørger de europæiske folk? Ingen undtagen muslimerne.

  Det er godt, at du holder styr på tallene, Thomas, men jeg får åndenød, hver gang jeg læser dem.

  steen

  Posted: 22 juli 2010 - 20:43 - Svar

  @ Thomas: Tak for kommentar. Næh, det tror jeg jo heller ikke ét eneste sekund på. Selv uden dine mere detaljerede tal, ser man allerede overordnet ved et slag på tasken en tendens, der ser mere end faretruende ud.

  Vi er bare nødt til at skrue lidt op og ned på de medfølgende kommentarer fra os selv, for variationens skyld. Ingen kan være lige hidsig og uforskammet hver dag, hele dagen. Nydansker-ønsketænkeren røg bare lige ind i en mild og forsonlig stime 🙂

  Det har længe været min tese, at vi sidder på første parket til et nationalt sammenbrud (Sverige) , der vil være langt værre og komme i god tid inden et dansk.Velfærdsstaten ER under hastig afvikling, det er ikke en påstand, det sker lige nu.

  Min påstand er derimod, at den svenske nationalstat, som vi kender den nu, meget nemt kan forsvinde i dette århundrede. Det er et langt skud, det medgiver jeg, men det er ikke ukvalificeret. Man skal have læst på lektion, før man vifter det af som ren spekultation. Mere sandsynligt er måske, at nationalstaten Sverige stadig vil se ud som idag på kortet, men den vil være tømt for etvhert indhold og splitret i tusinde, hinanden kronisk fjendtlige dele.

  Mon ikke det til sin tid vil skræmme de sidste danske idyllikere til den nødvendige handling et stykke tid inden, eller ?

  Denne blog findes jo ikke, fordi jeg tror, jeg kan gøre noget for Sverige. Overhovedet ikke. Den findes for at råbe danske vælgere og iagttagere op og helst i tide. Det har været en begrænset succes, men dog til at mærke ind imellem. Den findes heller ikke for at argumentere med eller overbevise folk, der hverken kan eller vil se ting, der ikke er præfabrikeret til deres fikserede verdensbillede. De kan tøffe rundt og passe sig selv, for min skyld. Hr. Nydansker, for eksempel.

  Man kan sige, at Snaphanen er en håndsrækning til mine svenske venner, der tænker som jeg, men har fået lukket munden i årtier. Nu titter de frem fra nettet og fra tidsskrifter, så småt frem i MSM, og efter 19 september, kan ingen formentlig længere tillade sig at censurere dem, ikke engang Nordens mest indskrænkede, snerpede, konforme og provinsielle journalistkorps, det svenske.

   Thomas Bolding Hansen

   Posted: 22 juli 2010 - 21:24 - Svar

   “Denne blog findes jo ikke fordi jeg tror jeg kan gøre noget for Sverige. Overhovedet ikke. Den findes for at råbe danske vælgere og iagttagere op og helst i tide. Det har været en ret begrænset succes, men dog til at mærke.”

   Der er også mange, der faktisk godt kan se, men vælger at lade være :p Dem kan man trods alt nå på længere sigt.

   Sverige er færdig og langt være Tyskland og Frankrig. England er godt på vej.

   Så ja vi får virkelig en markant demonstration af, hvorfor vi ikke skal gøre dem, forhåbentlig nogelunde i tide.

   Varmt Konservativ (kr)

   Posted: 23 juli 2010 - 12:40 - Svar

   Steen,

   Aldrig förr har en så pedagogisk bekräftelse på en förutsägelse för kommande århundrade kommit så fort. IFK Göteborgs pojklag JAGAS FRÅN SIN HEMMAARÈNA EFTER SEGERN:

   http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.413822-valdsamt-upplopp-efter-goth ia-match

    steen

    Posted: 23 juli 2010 - 15:22 -

    Ja, jeg ser det. Riksdagen ville lave Svereige om til Mellemøsten, og det er jo lykkedes over al forventning.
    http://fotboll.expressen.se/Nyheter/1.2073482/har-stormar-de-planen-i- gothia-cup

    Skulle da have været stoppet, måtte det have været seneste for 15-20 år siden, MEGET vigtige år, det svenske folk brugte til at snork sove i.

    NU – ja, så ved ikke rigtigt hvad der skal nytte, med den demografi vi ser. Tænk, hvis svenskerne en dag sagde til deres elite: De 2 mio mennesker er jeres landsmænd, ikke mine. Tag jer nu godt af dem. Jeg har ikke andet end et pas til fælles med dem.”

    Thomas Gür sagde i 2002 til Jyllands Posten i interviewet “Velfærdsstaten vil dø”

    »Hvad har man set for sig? Det var mit udgangspunkt. Jeg fandt frem til, at man faktisk ikke havde tænkt noget som helst. Og hvis man havde tænkt, havde man sagt, at der ikke var noget problem. Og hvis der var et problem, var det et problem, man sagtens kunne løse. Typisk for den moderne socialstat har man set det som et stykke socialt ingeniørarbejde og helt ignoreret den kendsgerning, at mennesker ikke skifter kultur fra den ene dag til den anden.«

    Det findes på svensk et sted. Det kan være jeg kan finde det. Ja, hvad har de egentlig tænkt sig ? HVIS de overhovedet har tænkt, har det vel været noget i retning af: “Nationalstaten er roden til alt ondt, vi vil afskaffe den. Vi skifter 20 procent af befolkningen ud, vi afskaffer folkekirken, vi melder os ind i EU osv. osv.” Ja, Imagine !

    Imagine there’s no countries
    It isn’t hard to do
    Nothing to kill or die for
    And no religion too
    Imagine all the people
    Living life in peace

    Imagine no possessions
    I wonder if you can
    No need for greed or hunger
    A brotherhood of man
    Imagine all the people
    Sharing all the world

    You may say that I’m a dreamer
    But I’m not the only one
    I hope someday you’ll join us
    And the world will live as one

    Tænk, hvis det kun er det, og nu ser de del facit, som er en katastrofe, men de er fanget af det. Så drejer det sig så om at lyve og benægte indtil det allersidste, ligesom for den ynkeligste lommetyv. ! Hvornår det “allersidste” er, er ikke godt at vide. Det bliver ikke den 19 september !

   Varmt Konservativ (kr)

   Posted: 23 juli 2010 - 17:08 - Svar

   “Det findes på svensk et sted. Det kan være jeg kan finde det. Ja, hvad har de egentlig tænkt sig ? HVIS de overhovedet har tænkt, har det vel været noget i retning af: “Nationalstaten er roden til alt ondt, vi vil afskaffe den. Vi skifter 20 procent af befolkningen ud, vi afskaffer folkekirken, vi melder os ind i EU osv. osv.” Ja, Imagine !”

   Nej, jag tror att du är alltför välvilligt inställd. Du måste komma ihåg att det är vänstern som har haft debattinitiativet, åtminstone sedan början av 70-talet. Det är vänstern som helt och hållet har drivit det här projektet. Europas borgerlighet har varit medskyldig, men det är först efter det att vänstern börjat använda sina psykologiska stridsmedel fullt ut och börjat använda den västerländska kulturens svaga punkt, humaniteten, mot västerlandets försvarare. Slagord som “kärlek”, “medmänsklighet”, “humanitet”, “jämlikhet”, “skyddsbehövande”, “rasism”, “svaga” m.m. har använts mycket medvetet som giftpilar mot alla som har försökt höja ett varnande finger. OM det verkligen hade varit så att vänstern generellt inte hade varit nöjd och belåten med utvecklingen så hade kritiska röster hörts för länge sedan. Det är ju självklart så att det i ett par decennier har funnits fakta och empiri nog för en kritisk analytiker att börja ifrågasätta om kärleksbudskapet i Imagine verkligen är förenligt med det samhälle som har blivit resultatet av den förda invandringspolitiken. Människor mördas, rånas, misshandlas och våldtas i allt snabbare tempo och likväl upprepas “rasism”-retoriken ständigt, och försöken att dölja omfattningen i det som sker blir alltmer drastiska (“vitpixlingen” t.ex).. Det GÅR bara inte att tro på vänsterns goda vilja längre.

   På den borgerliga sidan fanns det en oskuldsfull naivitet på 80-90-talen (Friggebos We Shall Overcome), men absolut inte nu. Det finns ingen borgerlig politiker som idag arbetar helhjärtat för “det multikulturella samhället”, men det finns tyvärr heller ingen som riktigt öppet har vågat kritisera det heller. I stället blir det allt tystare.

   Islam ÄR den yttersta vänsterns slutliga lösning på borgar-(bourgeoisie-)frågan.

Robin Shadowes

Posted: 22 juli 2010 - 20:39 - Svar

Dagens Danmarks-bask:

I början av juni utvisades 23 rumänska romer från Danmark efter att de övernattat på “förbjudna platser” i Köpenhamn. Utvisningen, som bland annat kritiserats för att bryta mot EU:s direktiv om fri rörlighet, anmäls idag – med buller och bång – av regimkontrollerade Sveriges Radio.
0

0

0

I ett reportage i Ekot rasar den före detta folkpartiledaren Maria Leissner över utvisningen, och hävdar att Danmark har ”en rasistisk grund för sitt agerande”.
Leissner är idag ordförande för regeringens ”delegation för romska frågor”. Delegationen, vars utgångspunkt är att ”samhället är genomsyrat av antiromanistiska tankemönster”, inrättades 2006 och har till uppgift att för regeringens räkning ”vara nationellt pådrivande i arbetet med att förbättra romers situation i Sverige”.
Såväl mediala som politiska makthavare i Sverige har den senaste tiden uppvisat ett öppet missnöje med det bångstyriga lilla grannlandet som inte verkar vilja lyssna på tillrättavisningar. Det är emellertid oklart om Maria Leissners åsikt om Danmarks ”rasistiska grund” är att betrakta som den svenska regeringens officiella linje.

Läs gärna kommentarerna. 🙂

http://www.friatider.se/svensk-regeringsforetradare-danmark-rasistiskt

  steen

  Posted: 22 juli 2010 - 22:15 - Svar

  Robin: A losing battle for Maria Leissner, men også for Allianceregeringen. Hvad tænker konen dog på ? Er det en ønskesag for Folkpartiet eller regeringen her i valgkampen – nej, vel ? Men det illustrerer meget godt, i hvilken afsondret, indavlet verden jeres Riksdagspolitikere ofte befinder sig i, selvom jeg godt ved, hun ikke sidder der længere. Mon ikke regeringen meget hurtigt får skruet ned for hendes stridslyst ?

  – At den svenske regering kan kalde en udvisning af folk, der er i Danmark og slet ikke bidrager til samfundet, men bare slår sig ned, hvor de lige har lyst, for racistisk. Det viser bare, at man i Sverige har rigtig lang vej endnu, før man forstår, hvordan man skal agere på udlændingeområdet, siger Martin Henriksen.
  DF afventer
  Dansk Folkeparti vil nu afvente, om den svenske regering står bag udtalelsen fra Maria Leissner.
  Hvis den svenske regering mener det, så vil Dansk Folkeparti rette henvendelse til den danske regering og bede dem forklare svenskerne, hvordan tingene hænger sammen, og at det intet har med racisme at gøre, siger Martin Henriksen. DR dk


  Altså, ifølge Leissner er kriminalitet et arbejde og falder ind under den frie bevægelighed i EU ?

  Kritiken avfärdas ändå från danskt håll. Bland annat sägs det att den fria rörligheten hänger ihop med jobb och att romerna inte är i Danmark för att jobba. Den danska justitieministern Lars Barfoed säger att fler polisinsatser är att vänta.

  Her kører det HELT af sporet for Leissner og SR. Vi må smide selveste Leissner hjem, hvis hun er her og ikke kan forsørge sig selv ved at andet end fusk og tyveri:

  – Naturligtvis är jag upprörd och ledsen. Att man inte har rättigheter att välja vilket land man bor. Just speciellt att det alltid är romerna som blir utsatta. Att de blir avvisade, säger Rosita Grönfors, ordförande för riksförbundet Internationella romska och resandes kvinnocenter.

  Att Danmark skulle ha brutit mot EU-rätten tillbakavisas av Karsten Lauritzen, som är talesperson i integration- och migrationsfrågor för regeringspartiet Venstre. Han menar att jobb och den fria rörligheten i EU hänger ihop, men hemlösa romer är inte i Danmark för att jobba.
  Det är ju jobben som är helt centrala för den fria rörligheten, men romerna och östeuropeiska hemlösa arbetar inte och en del av dem är inte heller intresserade av att arbeta, säger Karsten Lauritzen.
  I Sverige så har inga utvisningar av romer skett på samma sätt som i Danmark, men det finns ändå rasism mot romer här. Till och med från myndighetspersoner, säger Maria Leissner.
  – Samma attityd, det vill säga att vi slirar när det gäller att tillämpa principen om fri rörlighet för EU-medborgare just för romer från Rumänien, det har vi sett och kunnat konstatera i delegationen för romska frågor i flera fall.
  Nu är de 23 utvisade romerna alltså tillbaka i Rumänien och situationen för romer i Rumänien är inte lätt, det enligt Rosita Grönfors.
  – Om de är jagade av poliserna, eller myndigheterna. De har inga rättigheter där. Och kanske är det många romer som har försvunnit i Rumänien också, säger Rosita Grönfors.

  SR

z

Posted: 22 juli 2010 - 21:19 - Svar

Jeg har indtryk af, at de menige svenskere vældig godt kan lide os. Det er “elitens” frustrationer over egen uformåen, vi må stå mål til i svenske aviser. Det udtrykker ikke den generelle opfattelse af Danmark blandt svenskere.

Bjovulf

Posted: 22 juli 2010 - 22:52 - Svar

Fra den komiske afdeling – evt. inspiration til en fremtidig indvandrer- / statsborgerskabstest? 😀

http://politiken.dk/udland/article1021928.ece

Terrormistænkt kræver halalkød før afhøring
Norsk politi måtte opgive afhøring af terrormistænkt. Han var for sulten.

AF Mette Albæk

Politiets Sikkerhedstjeneste i Norge, PST, måtte i dag opgive at afhøre en af de tre mænd, der er sigtet for at planlægge terror mod Norge.

LÆS ARTIKEL Tre anholdt for terrorplaner i Norge

Den mistænkte var for afkræftet til at blive afhørt, fordi fængslet ikke serverer halalkød. Det siger den mistænktes advokat. [ Norge er altså åbenbart ikke blevet fuldt islamiseret endnu ?!?! 😀 ]

»Han har simpelthen ikke fået nok at spise de sidste dage. Han følte sig derfor ikke oplagt nok til at blive afhørt«, siger forsvarer Carl Konow Rieber-Mohn til den norske avis VG.

Kræver halalkød bag tremmerne
Den sultne terrormistænkte mand er en 39-årig nordmand med uighursk baggrund (kinesisk minoritet i Kina). Han blev sammen med to andre anholdt i starten af juli efter at være blevet overvåget tæt af PST gennem længere tid.

….

Bjovulf

Posted: 22 juli 2010 - 23:12 - Svar

Frankrig viser vejen 😉

http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1296821/Two-Muslim-w omen-marched-swimming-pool-French-holiday-village-wearing-burkinis.htm l

Two Muslim women marched out of swimming pool in French holiday village because they were wearing burkinis
By Ian Sparks

Last updated at 7:14 PM on 22nd July 2010

{ Not allowed: A woman models the burkini. Two Muslim women wearing the specialised bathing suit have been banned from a public swimming pool in France }

Two Muslim women were ordered out of a swimming pool in France because they were wearing ‘burkinis’.

They jumped into the water wearing garments that covered their entire bodies, including veils over their heads.

The incident came ten days after French MPs voted to outlaw the burka in public places.
The new law, which brands the garment ‘an insult to the country’s values’, means women will be fined or jailed for hiding their faces in public.
The women at the Rives des Corbieres holiday camp in Port Leucate, southern France, were told the rules stated only swimming costumes may be worn in the water.
They were asked to either change into conventional bikinis or one-piece costumes or leave the swimming pool.[ Sådan !!! ]

Police were then called to the drama on Wednesday after the husband of one of the women threatened the pool’s lifeguard with a bowling ball. [!!!]

  Hans Jensen

  Posted: 22 juli 2010 - 23:53 - Svar

  Det er ganske enkelt et spørgsmål om hygiejne. Jeg har spurgt en bademester, og hendes svar var et det var umuligt at holde kimtallet nede, når folk bader med så meget tøj på, og at det yderligere er et problem at de ikke må vaske sig nøgne, hvis der er vantro der kan se det. Hun fortalte også, at de tydeligt kunne se når der havde været naturistbadeaftener, så kørte rensningssystemet på laveste blus.

Vivi Andersen

Posted: 22 juli 2010 - 23:22 - Svar

Angående tilvandringen : kan vi selv afgøre hvilke tilvandrere vi vil have ind i landet – eller er det i virkeligheden EU der bestemmer ?

Så vidt jeg husker har EF/EU forlængst, også på vores vegne, underskrevet en række aftaleforhold der omfatter befolkningerne i de arabisk-islamiske Middelhavslande.

Så spørgsmålet er OM vi i det hele taget kan undgå at skulle modtage tilvandrere, arbejdskraft osv. fra disse Mellemøstlande, som fra 1. januar 2010 blev Partnerlande til EU ?

Robin Shadowes

Posted: 22 juli 2010 - 23:40 - Svar

Steen, jag vet inte vad häxan Leissner har i skallen om hon ens har något där. Enda skillnaden mot henne och hennes partikamrater är att hon värnar mer om zigenare än om muslimer. Men mångfald som mångfald.

Vad den nationella kollapsen beträffar, så sitter dessa politiker i tv och ler som om inget har hänt. Som om vi har samma Sverige idag som på 60 och 70-talet, bara lite mer högteknologiskt, bara lite mer modernt och lite mer mångfald. Men detta är inget annat än en Potemkin-kuliss. Där bakom gapar avgrunden ända ner i helvetet. Med tanke på EU och Lissabon-fördraget så kan kollapsen i princip inträffa vilken dag som helst. På forumet Exilen finns en utmärkt artikel av signaturen Skribenten som jag tror heter Planerna på Sveriges undergång. Redan i början av 90-talet gjordes en utredning om Sveriges inställning till en eventuell flykting-katastrof och detta antogs av riksdagen i all tysthet omkring 93 eller nåt ditåt. Det fanns tre olika scenarios, det tredje och värsta, där räknar man med att ta emot 500000 flyktingar på kort tid, kanske några veckor, kanske några månader på sin höjd. Trots att man var medveten om att utredningen kom fram till att Sverige skulle gå under av denna flyktingvåg, så antog man den. Man kommer bli tvungen att rekvirera svenskarnas bostäder för att kunna logera sådana folk-massor, särskilt sådana som inte används året om, sommar-stugor och sommar-hus. Dessa kommer beslagtas av staten på obestämd tid (läs: för alltid!). Så ni danskar som äger sommar-hus i Sverige bör nog sälja dem medan tid ännu finns eller dom kommer helt enkelt bara gå förlorade. Även om ni skulle få tillbaka dem, så tänk på vilket slitage dessa flyktingar orsakar på bostäderna. Så dom kan räknas som förlorade i vilket fall som helst.
Sjukvården kommer snabbt klappa ihop med tanke på alla sjukdomar dessa flyktingar bär med sig. Kriminaliteten beräknas skjuta i höjden med raketfart. I princip kommer det råda full anarki i landet inom högst ett halvår.

  steen

  Posted: 22 juli 2010 - 23:50 - Svar

  Robin: Jeg husker godt Skribenten helt tilbage fra 2001. Du har ikke länken ? Men jeg husker i sær Räknenissen, som med et fantastisk blik for kvalitet og interesse, oversatte fra dansk til svensk i massevis af vigtige kronikker

  http://exilen.eu/search.php?searchid=8925

   Mette

   Posted: 23 juli 2010 - 13:47 - Svar

   “Men jeg husker i sær Räknenissen,”

   Det samme gør jeg, men han havde en yngre “væbner”, der deltog i den norske debat, og som havde et ikke ringe talent for at smede ord sammen. 🙂

Robin Shadowes

Posted: 23 juli 2010 - 06:19 - Svar

Steen, det visade sig vara lättare att bara googla det än att hitta den på Exilen. Du kan läsa om det uppdelat i olika delar via bloggen Demokratbloggen. Artikeln verkar lättare tillgänglig via den bloggen eller Vår stund i Sverige. Ursprungligen tror jag Skribenten publicerade den på Flashback och inte Exilen.

http://demokratbloggen.wordpress.com/2010/04/25/planerna-for-sveriges- undergang/

JensH

Posted: 23 juli 2010 - 13:18 - Svar

Marianne Jelved giver Svenskerne ret: “Romaudvisninger nærmer sig racisme”:

http://www.berlingske.dk/politik/jelved-romaudvisninger-naermer-sig-ra cisme

  PBr

  Posted: 23 juli 2010 - 15:44 - Svar

  http://www.youtube.com/watch?v=Lc6U7_-BeGc

  Marianne Jelved og hendes slæng har så længe befundet sig uden for virkelighedens rækkevidde at det nærmest er ligegyldigt hvad konen mener.
  Problemet er blot at hun og hendes lige, har sået ugræs, i div. afskygninger, der nu spirer og taler Danmarks undergang, blot i et andet og mere strømlinet sprog, feks. Anders Samuelsen, Simon Emil etc. der rask væk viderefører DRV’s politik, i nye gevandter.

Mette

Posted: 23 juli 2010 - 13:55 - Svar

Danskere strømmer til hjemmeværnet, skriver Politiken. Mon det også gælder de såkaldte “nydanskere”?

http://politiken.dk/indland/article1022177.ece

  PBr

  Posted: 23 juli 2010 - 15:44 - Svar

  Det må man da virkelig ikke håbe!

Leave a Comment