29
jul
Seneste opdatering: 27/7-14 kl. 0319
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

‘Ayatollah, leave those kids alone’ – Pink Floyd get an Iranian twist

DN

Stockholms stad bör inrätta ett borgarråd med särskilt ansvar för hbt-frågor. Vidare bör staden ge äldre personer möjlighet att välja särskilt hbt-boende. De offentliga toaletterna bör vara könsneutrala så att man slipper välja mellan tjej- och killtoaletten.

Vi vill också att:

Stockholms förskolor [børnehaver] ska ha ett medvetet genus-, köns- och hbt-tänkande.
Stockholms skolors sexualundervisning ska ha med ett tydligt hbt-perspektiv.
Äldre hbt-personer ska kunna välja hbt-äldreboende i kommunal regi.
Stockholm stad som arbetsgivare aktivt ska arbeta mot alla former av diskriminering och höjer sina medarbetares kompetens (hbt-certifiering).
Stockholms stadsmuseum ska inrätta en ”hbt-avdelning”.
Förbättra bemötandet av regnbågsfamiljer inom mödra- och förlossningsvården.

DN Debatt: Carin Jämtin, oppositionsborgarråd (S),Dag Larsson, oppositionslandstingsråd (S) ”Inför könsneutrala toaletter och kommunala hbt-boenden för äldre”. (HBT betyder Homo-bi-trans). DN betyder ikke Debat Niveauet, men Dagens Nyheter (Politiken, på dansk.) DN Debatt har den status, Politikens kronik havde engang i forrige århundrede. Det er egentlig ikke mærkeligt, at kommentarerne til nyheden Jätteförlust för DN, er næsten upassende frydefulde og ondsindede. Jeg henføres til, da Malmøs Frie Kvindeuniversitet havde et kursus i opretstående tisning for kvinder. De mente, det var meget vigtigt for kvinder at stå op, når de urinerede, således de ikke skulle skamme sig over at sidde ned, så de havde lavet et tredages kursus for kvinder, så de kunne lære at rette strålen ind, så de ikke kom til at tisse i bukserne. Dette var dog ikke på landets “fornemmeste” debatplads, men det kan det sagtens komme. Carin Jämtin har været minister, og hun må være den første kvinde jeg nogensinde er stødt på, der længes efter at dele toilet med så mange mænd som muligt. Nu skal mine gode venner igen føle sig gjort fuldstændigt til grin af de pludrende klasser. Der er  mere fra i dag: “Tredje juridiskt kön bör införas.” Måske kønskulretheden er en anelse mere intens i valgtider, så går der tid med det.

Politi evakueret fra Grenoble

Taler vi så her om religion, social ‘udsathed’, eller regulær kriminalitet? Skellet er tydeligvis meningsløst, og opretholdes kun fordi medier og myndigheder som her passende kan sætte den sidste etiket på, fordi det er mindre farligt, trods alt, end at begynde at forholde sig til det uløseligt sammenfiltrede problemkompleks, hvor en bande af hårdkogte kriminelle på uforklarlig vis har fodsoldater i et altid stående beredskab. Problemet er formentlig uløseligt i det gældende politiske paradigme, hvor man ikke engang kan sætte de rette ord på. Forsøget på at adskille noget der er sammenfiltret som udgangspunkt så vi i øvrigt også forleden, hvor pludrende forskere kunne meddele den undrende offentlighed at muslimsk terrorisme kun stod for 0,3% af tilfældene (LFPC).

Crime squad officers in Grenoble have been moved out of the town along with their families after local gangsters put a contract on their heads.A local police source said: “These (threats) are targeting this service in general and certain colleagues in particular. One could call them contracts.
Last Friday, all policemen in France received a text message, believed to be from local officers, reading: “BAC-Grenoble staff have been put on forced leave by the (local government) prefect and obliged to leave the region with their wives and children.”As the BAC was involved in the armed criminal’s death, the word is that his friends (say) his death will only be avenged with the death of a BACman, by rocket launcher if necessary”. Information gleaned from phone taps and local informants suggested the men’s lives were at imminent risk. Police officers and families moved out of Grenoble

Med Vestager som partner i en kollision

At de overhovedet bringer emnet op, viser at R er en strikkeklub og ikke et politisk parti. Der krummes tæer hos S og SF. Der står “kollision” i Politiken, a Freudian slip?

De radikale er klar med nye krav til udlændingepolitikken under en S-ledet regering. S og SF afviser blankt.De radikale har tidligere foreslået, at det skal være nemmere at få arbejdstilladelse og opholdstilladelse i Danmark, og at partiet vil modarbejde 24-års reglen og tilknytningskravet, som S og SF går til valg på at bevare.Nu føjer de radikale til, at de vil have afskaffet syvårsreglen.

»Du kan regne med, at det trækker i den retning, som vi gerne vil have det. Som partner i en kollision har vi indflydelse på de aftaler, der bliver lavet. For os er det helt afgørende, at vi arbejder ud fra, at Danmark er et lille åbent land, der er afhængigt af folk, der kommer hertil«, siger Margrethe Vestager. Radikale antænder nyt udlændingeopgør. (SF tør ikke tale om udlændingepolitik.)

Ibn Warraq: Historical Methodology and the Believer

Fra New English Review’s 2010 Symposium “Decline, Fall & Islam”, juli 2010 med oplæg  af bla. Nidra Poller, Hugh Fitzgerald, Nonie Darwish og Norman Berdichevsky. Indlæg kan også læses.

Eftersnak med Ibn Warraq


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Robin Shadowes

Posted: 29 juli 2010 - 03:58 - Svar

Det kommer säkert bli oerhört populärt med könsneutrala toaletter. Vilka kvinnor kommer våga använda dem även om dom hade velat? Förmodligen kommer muslimerna utnyttja dessa toaletter till att skaffa sig ännu mera överraskningssex.

  Bjovulf

  Posted: 29 juli 2010 - 09:36 - Svar

  Ja, og det næste bliver så krav om særlige muslimske “toiletter” ( = huller i jorden) overalt,
  som vi nu begynder at se det i England.

  Vi har allerede set muslimer i DK, der på et hospital bare satte sig på ned på gulvet og sked
  og så ellers overlod rengøringen til personalet i protest over, at der ikke var disse særlige “toiletter” –
  det burde have været lig med direkte hjemsendelse som “kulturelt uegnet” og for grov hån mod
  værtsbefolkningen. Mon så ikke denne uforskammede opførsel og disse vanvittige krav stoppede
  i en vis fart? 😀
  Faktisk burde den slags være en del af en underskrevet kontrakt, så der ikke var så meget at rafle om.
  Der er masser af muligheder for forbedringer og udvidelser af konventionerne til også at omfatte en beskyttelse af de som oftest ufrivillige værstbefolkninger imod især vanskelige muslimske fanatikere og ballademagere med endeløseog skrupskøre særkrav om, at alting skal indrettes efter dem for at de kan føle sig tilpas.

  Folk, der ikke kan gå på lokum uden at konsultere koranen først, og som kræver særlige toiletter, der endda skal vende rigtigt i forhold til Mekka etc. *), bør overhovedet ikke gives asyl / ophold / statsborgerskaber i DK! 😉

  *) Det problem har de bla. også haft i et fængsel i England.

Morten - - -

Posted: 29 juli 2010 - 08:51 - Svar

Tag med tidsmaskinen til 80’ernes Danmark! Lad ferien gå til Sverige, hvor man kan opleve autentisk, dansk 80’erstemning den dag i dag! Blev du født for sent til “kønsproblematiserende” bøger som “Den Lesbiske Mand”, samt den aggressive feminisme ? Nu kan du opleve det hele – lige ovre på den anden side Sundet. Og billigt! Prislejet i Sverige er (næsten) som i de danske 80’ere …

– – –

  Morten - - -

  Posted: 29 juli 2010 - 09:21 - Svar

  Kære svenskere!

  Undskyld, jeg gør mig lystig på jeres bekostning. Mit budskab er imidlertid, at alle disse absurditeter kun – som alt andet – er en fase (og velsagtens, pardon, en farce).

  Tag med Tidsmaskinen på Oplevelsesrejse i Sverige er således en opfordring til at forstå. – Selvom jeres nutid ligner vores fortid, er det ingenlunde givet, at jeres fremtid ligner vores ditto eller vores nutid. Det afhænger dels af jer selv og af udviklingen omkring jer. For Danmark og Sverige har og har haft vidt forskellige vilkår i verdenssamfundet. Vi går ikke i samme takt til en stor, makro-historisk udvikling, hvis urværk, vi har ringe indflydelse på.

  – – –

  Bjovulf

  Posted: 29 juli 2010 - 09:45 - Svar

  :D:D:D

  Ja, det er sgu svært at lade være med at grine (skratta) over disse artikler – men desværre er det den barske
  virkelighed. Man tror jo næsten ikke sine egne øjne. Så langt ud i hampen kan man altså komme, når militante seksuelle minoriteter – bakket op af genus-“forskere” – begynder at kræve særindflydelse og særlige forhold overalt. Og så skal muslimerne også have deres dele af kagen snart, for man må jo ikke gøre forskel, vel?

  Og gæt så, hvem der mon kommer til at betale for festen ;-(

  Kunne de da for H. ikke bare slå plat og krone, hvis de er i tvivl om, hvilket toilet de skal gå på? 😀

Info

Posted: 29 juli 2010 - 08:55 - Svar

MERA SVENSK HBT-POLITIK: DET TREDJE KÖNET

Vänsterpartiet är inte först i Sverige om att vilja lagstadga om ett tredje, biologiskt kön. Tidigare har samma krav rests av det kristliga studieförbundet Sensus. (Som i sin egen verksamhet redan har realiserat förslaget.)

Sydsvenskan 2010-07-29:
”TREDJE KÖN BÖR INFÖRAS

Det är hög tid att även Sverige utreder möjligheten för människor att registrera sig som något annat än kvinna eller man. Det skriver [öppet lesbiska] Josefin Brink (V), riksdagsledamot, och Hans Linde (V), riksdagsledamot och partiets talesperson i HBT- frågor. – – –

[HEMSKA KRÄNKNINGAR]
Transpersoner lever i stor utsatthet i Sverige. Det är dessutom en grupp som ofta osynliggörs när frågor om diskriminering och mänskliga rättigheter debatteras. Ingen heltäckande kartläggning finns av hur vanligt det är att som transperson bli utsatt för kränkningar, diskriminering och våld, men de undersökningar som gjorts tyder på att det är en mycket vanlig erfarenhet. – – –

[OUTHÄRDLIGA LIDANDEN PÅ GRUND AV HETERONORMEN]
För unga transsexuella saknas idag möjlighet att få genomgå ett könsbyte före 18 års ålder. Också den bestämmelsen bör ändras och ersättas med en individuell medicinsk bedömning. Många transpersoner är fullt klara över sin könsidentitet redan i barndomen, och att tvingas genomgå puberteten och invänta 18-årsdagen orsakar onödigt lidande. – – –

[DEN NYA FOLKGRUPPEN]
Fördomar och normer går inte att lagstifta bort, men lagstiftning kan bidra till att skynda på en förändring och underlätta för enskilda människor. Det är uppenbart att hetslagstiftningen, liksom hatbrottslagstiftningen, också bör omfatta transpersoner.”

Marius

Posted: 29 juli 2010 - 09:23 - Svar

“höjer sina medarbetares kompetens (hbt-certifiering).”
Så man skal altså indoktrineres til at forholde sig værdimæssigt positivt til folk med afvigende seksualitet? Hvor blev tolerancen af?

Hvis de gerne vil tisse på herretoilettet kan de vel bare gå derind? Herre gud, den trang skal de hurtigt blive kureret for når de ser sådan et lokum.

Sverige er et uhyggeligt frihedskrænkende samfund i et værdimæssigt styrtdyk.

Zonka

Posted: 29 juli 2010 - 09:50 - Svar

Tjaee, Det Radikale Venstre har jo for vane at være på kollisionskurs med stort set alle andre, så der er jo ikke noget nyt der 😉

Robin Shadowes

Posted: 29 juli 2010 - 09:57 - Svar

“Vi har allerede set muslimer i DK, der på et hospital bare satte sig på ned på gulvet og sked”

Åh herre gud min skapare men jag borde kanske inte bli förvånad. Här i Sverige har vi läst rykten om att dom skiter i allt från bakom buskar till trapphus och hissar. Det där med obligatorisk hemsändning är vi helt överens om. Insisterar dom på att skita i ett hål i marken och torka sig i röven med en sten så får dom väl göra det där dom hör hemma. Hundar och katter kan man få rumsrena men aldrig muslimer.

Thomas Nydahl

Posted: 29 juli 2010 - 10:22 - Svar

Det finns mycket att säga om detta. Till exempel så här: http://nydahlsoccident.blogspot.com/2010/07/den-som-vadar-i-vatten-tro r-sig-veta.html

Vänligen Thomas

Ulla Lauridsen

Posted: 29 juli 2010 - 10:23 - Svar

Gud ske tak og lov for de radikale, som konstant minder os om, hvor fuldstændig sindssyge, de er blevet.
Men jeg fatter ikke svenskerne. Kan de da ikke se, at hvis de ønsker en udvikling mod større lighed mellem kønnene og seksuelle orienteringer så er det direkte i modstrid med politikken at importere store skarer af mennesker, der mener det stik modsatte?

  Bjovulf

  Posted: 29 juli 2010 - 10:54 - Svar

  Ja, vi må helt klart have de radigale meget mere på banen det næste års tid 😀

  Helle & Villy er nok allerede begyndt at ryste i bukserne over, hvad disse selvoptagne storbytosser,
  gutmenschen og pseudointellektuelle gloriepudsere kan nå at finde på af idioti, naragtigheder og poltisk korrekte særstandpunkter inden det næste folketingsvalgvalg.

  Det mest komiske ved de radigale er, at de samtidigt ønsker skatterne sat markant ned – især for de
  højeste indtægter! De ønsker altså med andre ord ikke SELV at bidrage til den koloenorme regning for
  deres endeløse godhed (på andres bekostning), endsige at bo op og ned af de helt igennem forudsigelige og meget alvorlige langtidskonsekvenser af deres lallenaive indvandrings- og flygtningecirkus, hvor man overhovedet ikke må stille krav og sætte rimelige grænser.

  Hvornår var det egentlig lige, at denne totalt virkelighedsfjerne, selvgode fløj helt overtog de radigale?
  Har de altid været så langt ude i hampen på disse områder? Der mindes jeg ikke – trods alt.
  Eller er det bare fordi, der ikke var nogle væsentlige problemer på disse områder førhen?

  Stemte de radigale for indvandringsstoppet i 1973? ( som man så desværre undlod at sørge for blev overholdt – bla. på grund af nye vanvittige regler om familiesammenføring, som man glemte at begrænse
  til ét lag af familie, sådan som de fleste danskere vel egentlig regnede med ). S & SF gjorde mig bekendt – dengang kunne man altså godt begrænse tilgangen til DK., bla. pga. frygten for stigende arbejdsløshed, uden
  at verden gik under af den grund.

barfbag

Posted: 29 juli 2010 - 10:26 - Svar

Off topic.
Henleder opmærksomheden på en glimrende artikel om/ en artikel om den glimrende forfatter, fhv. Verdensbank-ansatte mm. , danskeren Sven Burmester, der fylder 70 år i dag. Artiklen er fra i går, onsdag den 28. juli 2010, i Jyllandsposten. Artiklen er obligatorisk læsning for dem, der frekventerer bl.a. denne blog.

Hans Jensen

Posted: 29 juli 2010 - 10:27 - Svar

HBT debatten er en overspringshandling. Sådan noget ufarligt man får tiden til at gå med, når man ikke tør tage sig af de virkelige problemer. Det ses blandt andet hos dårligt trænede cirkusdyr, der har travl med alt muligt andet inden de skal udføre tricket. Man kan også se det hos mennesker, i tandlægens venteværelse, før man går ind i eksamenslokalet, lederen der skal fyre en medarbejder, og andre steder hvor vi er pressede. Kan man læse det, kan man vende situationen til sin fordel.

Det ses også i politik. Der er store problemer med våben og knive i nattelivet, og gerningsmændene er muslimer. Derfor sender man fru Jensen 6 måneder i spjældet, hvis hun ikke kører direkte hjem med sin nyindkøbte køkkenkniv. Det er også derfor man forbyder 13 hunderacer, hvoraf ikke en eneste er på top-10 over hvilke hunderacer der er registreret i forbindelse med bid og andre skader. Man gør noget, men ikke det rigtige – om man ved det udmærket godt. Det ender med stress, mavesår og psykiske problemer, man kan ikke narre sig selv hele tiden.

li

Posted: 29 juli 2010 - 11:14 - Svar

Jeg forstår ikke margrethe bombevestager, hvad mener konen med, at vi er “afhængig af folk, der kommer hertil” ? lige hvor afhængig er vi af muslimske analfabet gedehyrder, der kommer hertil? så mange gedeflokke har vi altså ikke, så vi ikke selv kan passe de få geder!

Er det de højtuddannede konen tænker på, jamen, de kommer ikke hertil pga de høje skatter og de mange arbejdsløse muslimske gedehyrder der i kedsomhed render rundt og stener vantro!
Underligt at de Radigale tror de kan tiltrække de højtuddannede hertil, ved at stor importere bistandskasser af hjælpeløse gedehyrder, der skal forsørges af stats kassen, som så igen skal kræve højre skatter ind, til forsørgelse af de ubrugelige gedehyrder.

Men de Radigale mener jo også at alle kulturer er lige gode, og højtuddannede og gedehyrder er lige gode! at få hertil, problemet er bare, at alle ikke lige syntes de Radigale har ret i deres forblindede ligheds idioti.

  Gunnar Biering

  Posted: 29 juli 2010 - 13:09 - Svar

  Tja, Margrete “ikke i min folkeskole” Vestager. Hendes parti har været primus motor i at få så mange indvandrere ind i landet, at stort set hele den politisk korrekte elite nu finder det nødvendigt at sætte deres børn i privatskole. Og alligevel finder hun, at det er nødvendigt at få flere indvandrere – alle der har lyst – til landet.

  Den radikale hjerne må være skruet sammen som en Robert Jacobsen-skulptur.

Pk

Posted: 29 juli 2010 - 12:48 - Svar

Hvis man nu på tur i HUN, HAN OG DET/DEN SVERIGE skal tisse, og man er i et skov område.
Og det er man jo ofte, hvad slags træer skal een så gå til?
Der er alvorligt ment, vil da nødigt ikke tage HUN, HAN OG DET/DEN politikere alvorligt.

Hvordan kan der på frimærker stå :HUN,HAN OG DET/DEN SVERIGE?

I kirken hedder det nu :”Vil HUN,HAN OG DET/DEN gifte sig med HUN,HAN OG DET/DEN”?
Er de blivet helt sindsyge derovre i de dybe skove?
Nej, det er flugt. I Sverige går de op i køn( åh ja), og i DK i vindmøller.
Så behøver man heller ikke tænke på indvandrer ødelæggelsen.
Ganske smart.

Bjovulf

Posted: 29 juli 2010 - 15:49 - Svar

Bent Jensen strikes back –
og pakker PK-tossen og lallenaivisten Hans Skifter Andersen helt sammen 😉

http://jp.dk/opinion/kronik/article2135972.ece

Tingelingelater tinsoldater ?

Bent Jensen, professor, dr. phil.    

Offentliggjort29.07.10kl.03:01

Det er morsomt at læse Hans Skifter Andersens påstand om, at højrefløjen ikke anerkender de institutioner i samfundet, som står for opbygning og formidling af viden og for »afgørelser af, hvad der er ret og rigtigt – nemlig universiteterne og retsvæsenet«. Jo, det skrev han faktisk.

En udbredt form for polemik

består i det probate trick

at dutte én en mening på

hvis vanvid alle kan forstå.

Sådan lyder et af Piet Heins gruk om et velkendt kneb i den offentlige debat. Dette debatkneb benytter seniorforsker Hans Skifter Andersen i vidt omfang i kronikken i JP den 15.7. Samtidig forsynder han sig mod en lang række af de principper, som han påstår, at ”højrefløjen” ikke vil anerkende. I det hele taget tegner han en karikatur af denne ”højrefløj”, som ikke har ret meget til fælles med virkeligheden. Han gør det ved at gentage en række udslidte klicheer, som i én uendelighed skamrides i debatten. Påstanden om, at ”højrefløjens ideologi” går ud på, at verden er opdelt i de gode og retfærdige danskere og de onde og uretfærdige fremmede, er så elendig, at den ikke fortjener nærmere argumentation.

….

Liva

Posted: 30 juli 2010 - 09:00 - Svar

“For os er det helt afgørende, at vi arbejder ud fra, at Danmark er et lille åbent land, der er afhængigt af folk, der kommer hertil”

Siger de radikale også sådan om egne husholdninger? At deres egne hjem og økonomi og familie skal være afhængig af folk, der kommer dertil?

Sune

Posted: 30 juli 2010 - 18:05 - Svar

De to musikere der spiller i “Ayatollah” videoen, blev interviewet på BBC 4 Today, her til morgen (30.07.10):

http://news.bbc.co.uk/today/hi/today/newsid_8870000/8870251.stm

De har fået tilladelse af selveste Roger Waters, til at anvende melodien i videoen. Fornemt…
Nu bliver det jo så spændende, om Hr. Waters anvender omkvædet til koncerten i Parken næste år.

Men det væsentlige er, at endnu et kvalitets mainstreammedie – og person – er begyndt at komme ind i ‘diskutionen’ Islam.

  LFPC

  Posted: 30 juli 2010 - 19:57 - Svar

  Hmm, den Roger Waters der propaganderer for Gaza og imod Israel. En sammensat person.

   Sune

   Posted: 31 juli 2010 - 21:34 - Svar

   Det kan vi ikke være uenige om!

   Men ‘The Wall’ mellem Vestbreden og Israel er jo næppe heller nogen løsning,
   for nogen af parterne?

   Ud af – intelligente – kontroversielle ytringer, kommer der ofte nye forståelser.

   Det bringer os alle videre, i vor kollektive orståelse af samtiden.

   Det kaldes vist ‘åndskunst’. Men jeg er ikke sikker…

   Den gamle von Clausewitz, ville formodentlig blot have gentaget: Politik, med andre midler …
   Ak, ak… Mennesken bliver aldrig klogere.

Sune

Posted: 30 juli 2010 - 18:09 - Svar

Ahem… “Diskussionen”…!

Leave a Comment