3
sep
Seneste opdatering: 4/9-10 kl. 0320
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Imam opfordrer til at halshugge Wilders (Paul Belien Goes to Work for Geert Wilders)

Låget letter

I Tyskland er det med et brag, selvom det ret beset er Sarrazin affære nummer to på få måneder. I Sverige er det sket millimeter for millimeter. I TV begyndte det med Åkessons nærmest sensationelle møde med Mona Sahlin i juni 2008. I pressen først med hans kronik i Aftonbladet i september 2009. Før den tid var der lukket for presseadgang for Sverigedemokrater, uanset var Drude Dahlerup påstår. Men nu pibler det i alle kroge i Sverige også, og det vi bevidner er pressens lange tilbagetog fra Moskva….”øh, vi havde ytringsfrihed hele tiden”. Svaret er, at det er løgn. Virkeligheden og internettet har presset den igennem til det gamle opinionsmonopols store fortrydelse. Nu har de kun at håbe på, at det fortrængte ikke vender tilbage i dæmonisk form, for så er skylden selvfølgelig i høj grad fortrængernes.

“Inför valet 1998 hade en stor grupp ledande journalister kommit överens om att undvika att nämna Det nya partiets och mitt eget namn. Detta meddelade tidigare chefredaktören för SvD, Mats Svegfors inför häpna åhörare. På detta sätt bannlyste man ganska effektivt ett politiskt parti, där de flesta aktiva var unga kvinnor och män! Får man göra så? Givetvis inte! Var det någon som reagerade på det lagvidriga beteendet? Givetvis inte. Inför 2010 års val har journalister av alla de slag kommit överens om att bara nämna Sverigedemokraterna med prefixet “de främlingsfientliga”. Utfrågningar av SD sker i en helt annan ton ( = med en helt annan avsikt) än övriga partier.”Jag kommer i sammanhanget att tänka på Ströyers teckning så här års 1991 med texten

– Pappa, vad är ny demokrati?
– Det är när Ian Wachtmeister släpps in i valprogrammen i TV.

Den nya demokratin är nu borta ur Sverige. I Danmark är Jimmie Åkesson inbjuden att delta i en stor politisk debatt! I Danmark finns förslag att begära att Europarådet ska föranstalta om särskilda valobservatörer i de svenska valen…
Ian Wachtmeister: Mediernas förföljelse av Jimmie Åkesson hör inte hemma i en demokrati.

Sverigedemokraterne har skabt panik i den svenske valgkamp. Politikere og medier foretager lige nu alverdens krumspring for at holde partiet ude af Riksdagen ved valget 19. september. Men Sverigedemokraternes fremgang er kun er et symptom på nogle omfattende og såre reelle problemer med indvandring og integration i det svenske samfund. Det vil kun blive værre, hvis de ansvarlige ikke øver selvkritik og ændrer politik Karen Jespersen: Den svenske elite ligger som den har redt (EB: Hvad siger den almindelige svensker? ‘Danskar har rätt om invandringsproblem’)

Vaklen i geleddet hos GZ-tilhængere

Even those who support the proposed mosque at New York’s Ground Zero want it moved to a different location, according to a new poll.

Some 38 per cent of New Yorkers who back the project in principle say it should not be built so close to the site where terrorists flew planes into the Twin Towers on September 11 2001.

Across all those polled, 67 per cent said it should be moved away from Lower Manhattan to avoid being disrespectful to those killed in the attack.

The poll is the latest in a string of surveys which show widespread and swelling opposition to the project, called Park51. […] Now even New Yorkers who BACK Ground Zero mosque want it moved

Pakistansk minister: Obama som kalif

Vi undgår af gode grunde alt der lugter af ‘birther’-spekulationer og krypto-muslim-paranoia vedrørende Barack Obama. Når der nu er så meget gedigen dokumentation der giver anledning til reel bekymring om præsidentens dagsorden og politiske ståsted, hvorfor så kaste sig over sikre troværdighedsdræbere? Historien her har da heller ikke som pointe at ‘der nok er noget om snakken’, men at i det mindste nogle i den muslimske verden opfatter ham som sådan. De ved naturligvis ikke noget vi ikke ved, så denne mageløse tiltro der udvises her må i stedet bygge på politiske udmeldinger og signaler til den muslimske verden – og det bliver derfor endnu en grund til at amerikanerne burde bekymre sig om hvis og hvilke interesser Obama forfølger. Historien kunne ligne en and, men den ser ud til at stamme fra et pakistansk nyhedsbureau, og den cirkulerer vidt og bredt, så vidt det kan konstateres uden debunking (LFPC).

A Pakistani minister wants US President Barack Obama to offer Eid prayers at Ground Zero in New York and become the “Amir-ul-Momineen” or Caliph of Muslims.

Minister of State for Industries Ayatullah Durrani, who belongs to the ruling Pakistan People”s Party, said the upcoming Eid-ul-Fitr festival, expected to be observed on September 11, would be a “golden opportunity” for Obama to offer Eid prayers and declare himself the leader of all Muslims. […]

Durrani, a former member of the Pakistan Ideological Council, contended that the Muslim world is in “dire need” of a Caliph and occupying this distinguished slot would provide Obama “exemplary titles” like “Mullah Barack Hussain Obama” or “Allama Obama”. […] Pak Minister wants Obama to be ”leader of all Muslims”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Hans Jensen

Posted: 3 september 2010 - 18:19 - Svar

“Inför 2010 års val har journalister av alla de slag kommit överens om att bara nämna Sverigedemokraterna med prefixet “de främlingsfientliga”.”

Præcist det samme kunne man høre i P1 Morgen fredag kl cirka 7.45. Pæren falder sjældent langt fra hesten. I samme udsendelse havde man fornøjelsen at at høre professor i statsvidenskab Palle Svensson, forklare de undrende lyttere at der ikke var tale om hverken censur eller uheldige valgprocedurer i Sverige. Ifølge den belæste professor, der har ansvaret for uddannelse af unge mennesker på højt niveau, er definitionen på censur, at man skal søge om tilladelse til at udgive noget. Sådan har jeg aldrig hørt det før, med tak til Suzanne Bjerrehus.

Morten - - -

Posted: 3 september 2010 - 19:47 - Svar

Den meget unge Jimmy Åkesson har gjort det utroligt godt, og formået utroligt meget. Jeg er aldeles imponeret og fuld af sympati for ham og hans mod. Jeg beundrer ham og misunder ham hans personlige integritet og styrke.

Og så kan jeg fortælle det svenske befolkningsflertal en sandhed, det ikke er indviet i: Kun den stærke kan dømme andres, de svageres, synspunkter ude – aldrig omvendt! Derfor kan udelukkelse af meningstilkendegivelser i debatten KUN handle om magt. KUN. Prøv selv at anfægte det!

Hvis du er svensker og indser denne universelle kendsgerning – så må det svimle for dig at leve i en nation, der som helhed ikke forstår noget så elementært om forholdet mellem magt og moral. – Ligesom det svimlede for mig, dengang Danmark heller ikke forstod.

– – –

JensH

Posted: 3 september 2010 - 20:44 - Svar

Man tror det er løgn, men den rød-grønne alloance i Sverige er kommet “överens om migrationen, og de mener at den nuværende regering tolker udlændingeloven alt for stramt (følger de ikke med i stastikkerne Migrations-verket udsender hvert år??), “och vill att asylprocessen och reglerna för anhöriginvandring ses över”:

http://svt.se/svttext/web/pages/117.html

Hvordan er det overhovedet muligt at indføre en mere lempelig udlændingepolitik i et land der de facto har fri indvandring?? Ønsker Mona Sahlin i virkeligheden ikke at skulle bære det tunge ansvar det er at være statsminister, siden hun vifter en sådan rød klud op i hovedet på de traditionelle Socialdemokratiske vælgere?? Jo, der er mange spørgsmål der melder sig oven på en sådan historie.

  steen

  Posted: 3 september 2010 - 20:54 - Svar

  Besværlige venner Sahlin har giftet sig med: MP mener som bekendt, at alle i hele verden frit skal kunne bosætte sig hvor de vil “Svenskerne har jo selv været udvandrere” og “grænser er unaturlige og meneskeskabte”

  De mener også, at “miljøkatastrofer” skal give permanent asyl umiddelbart. Hvis man synes Zenia Stampe er ude i hampen. Og dem her vil Reinefldt overveje at bygge sit flertal på for at undgå SD. …….

  MILJÖPARTIET VILL
  genomföra en mer generös flyktingpolitik i Sverige,reformera flera EU-regler som försvårar och ibland omöjliggör för flyktingar att få en fristad i Sverige eller något annat EU-land.

  Vi tror inte på konstlade gränser, utan har en vision om fri in- och utvandring, där människor har rätt att bosätta sig och verka var helst de önskar.

  Vi vill att Sverige går före internationellt genom att lägga fram en plan för att på sikt införa fri invandring. Detta ska kompletteras med en generös flyktingmottagning. Svenska invånare har tidigare emigrerat för att söka lycka och ett värdigt liv på annat håll. Det är därför inte rimligt att Sverige idag förvägrar andra människor den möjligheten.

  Sverige och övriga Europa behöver en mer human, solidarisk och rättssäker flyktingpolitik. Vi accepterar inte att den rika världen sätter upp höga murar mot människor på flykt. Rätten att söka asyl är en mänsklig rättighet, fastslagen i Genèvekonventionen som Sverige och världens länder åtagit sig att respektera. Vi vill att Genèvekonventionen tillämpas på ett bredare sätt så att även natur- och miljökatastrofer samt krig räknas in som skäl för asyl.

Robin Shadowes

Posted: 3 september 2010 - 21:43 - Svar

Det är bra att ni uppmärksammar miljöpartiets vansinnigheter för det kommer påverka er också så som grannland till Sverige om dom får igenom sin politik och verkligen öppnar gränserna för all världens slödder.

Nils

Posted: 3 september 2010 - 22:29 - Svar

Lidt OT. Fra inboksen. Svensk inspiration til valghandling i bananstat.

“Pressmeddelande
2 september 2010
Utrikesdepartementet

Svenska valobservatörer till Kirgizistan

Regeringen har idag beslutat att skicka en valövervakare, nio valobservatörer och en statistiker till Kirgizistan inför parlamentsvalet den 10 oktober.

– Det är viktigt att det kommande parlamentsvalet i Kirgizistan genomförs i enlighet med internationella normer och att Sverige kan bidra med expertis till denna valobservatörsinsats, säger biståndsminister Gunilla Carlsson.

Beslutet att skicka valövervakare har fattats efter en begäran från Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa (OSSE).

Sida ansvarar för rekrytering och utbildning av svenska valobservatörer.”

  steen

  Posted: 3 september 2010 - 23:01 - Svar

  host, host !

  Omfattande valsabotage mot SD

  Sverigedemokraterna har efter lanseringen av sin e-post adress valfusk@sverigedemokraterna.se, redan efter 2 dagars förtidsröstning fått in rapporter om 34 allvarliga valsabotage riktat mot Sverigedemokraterna.

  De 34 allvarligaste sabotagen innehåller fall där valförrättare vägrat lägga fram SD:s valsedlar, där Sverigedemokraternas valsedlar helt saknas i vallokalen trots att de partinamnsmarkerade blanka valsedlarna skall finnas i samtliga lokaler. Ytterligare finns det flera fall där samtliga valsedlar stulits.

  Förutom de 34 allvarligaste fallen finns ytterligare ett hundratal rapporter där andra partiers valsedlar lagts framför Sverigedemokraternas, fall där socialdemokraternas valsedlar blandats med Sverigedemokraternas valsedlar eller där Sverigedemokraternas valsedlar placerats i ett eget ställ vid sidan av övriga valsedlar, vilket i sig riskerar avslöja valhemligheten.
  Sverigedemokraternas pressekretariat har efter kontakt med valmyndigheten under fredagen fått information om att valmyndigheten nu vidtar åtgärder.

Robin Shadowes

Posted: 4 september 2010 - 00:47 - Svar

Pk

Posted: 4 september 2010 - 06:40 - Svar

Miljøpartiet taler om, at mennesker skulle kunne rejse derhen de ønsker.
Jeg ser det for mig; millioner af f.eks svenskere ønsker naturligvis at rejse
til Pakistan eller andre vidunderlige lande og hvorfor skulle det gøres svært?
Ideen er Ok , hvis verden lige nu er paradiset, men desværre.

Ulla Lauridsen

Posted: 4 september 2010 - 09:21 - Svar

Er du sikker på, at den pakistanske minister ikke bare er ude på at give Obama the kiss of death? Han læser vel også amerikanske aviser.

Mackety

Posted: 4 september 2010 - 11:19 - Svar

> Steen

OT – Sidste nye om Sibel:

http://ekstrabladet.dk/112/article1403296.ece

  Mette

  Posted: 4 september 2010 - 17:35 - Svar

  Fætter og kusine ligner hinanden som tvillinger. Gad vide, hvor mange generationer indavl har været brugt i den slægt?

  Jeg er ikke sikker på, at denne Sibek er uskyldig. Hun kan sagtens være en forskruet og umoden person, der hurtigt fandt ud af, hvor dum hun har været. Hun kunne have sagt fra overfor politiet på et langt tidligere tidspunkt, og derefter ville hun være blevet beskyttet.

Leave a Comment