11
sep
Seneste opdatering: 12/9-10 kl. 2347
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

(Gregorius Nekschot optræder af sikkerhedsgrunde ikke på fotos undtagen i burka. Alle ved hvordan sådan en ser ud, men kun Nekschot fortæller om, hvordan der føles indeni den.) En lørdag af den 11 september af de helt sjældne i København. Jeg er ikke meget for at give konferencer karakter, men det er sikkert, at aldrig er der blevet leet så meget på én, og det skal nævnes at Shabana Rehman har lagt masser af over- og undertoner til sin scenepersonlighed, siden jeg så hende løfte Documents redaktør Rustad i Tivoli for cirka fire år siden. Hun er blevet forrygende nu. Steyn er selvfølgelig brilliant, men mere om ham i de kommende dage. Klik f. helskærm.

Humor, satire og ytringsfrihed. Canadieren Mark Steyn modtog i forlængelse af konferencen dette års Sappho-pris. Se programmet her.Se Mark Steyn i DR 2 Deadline kl. 22.30. En usædvanligt resigneret og modløs Kurt Strand overfor veloplagte Steyn.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Emeritus

Posted: 12 september 2010 - 12:45 - Svar

Hvad er mon baggrunden for, at Mark Steyn kan analysere Europa, som han gør, nødvendigheden af, at Kurt Westergaards ikke kan gå uden for en dør uden bodyguards, og at arbejdskraftens frie bevægelighed nærmest perverterer i afsigelsen af Metock-dommen?

Forkert fokus!

Et magtfuldkomment og ukritisk fokus på individets ret – ikke i forhold til Staten, men individets uindskrænkede ret til at bevæge sig uanset samfundet. Ingen bånd. Gør frit, hvad du vil. Bevæg dig frit, og som du vil. Samfundet betaler, hvad det koster.

Europa er lynhurtigt blevet forvandlet til Verdens største socialkontor med risiko for, at den aldrende befolkning i løbet af få årtier udskiftes med en hovedsageligt muslimsk befolkning propfyldt med en helt anden indstilling til livet og samfundet, end vi kender den.

I en skoleklasse skal man i en moderne vesterlandsk pædogogik også tage individuelle hensyn, så alle børn har det godt. Det er et mantra med den konsekvens, at passer man ikke på, går hensynet grassat. Det altfortærende selvsving opstår, hvis den empatiske komponent bliver drivkraft: det er nok synd for ham, der laver ballade. Driver man det spil, bliver det hurtigt mere synd for hele klassen end for den enkelte Spielverderber. Er man lærer med empati som hovedpræmis, har man ikke kun svigtet klassen, dens trivsel og fremtid men samtidig mistet den enkelte. Halmstrået er ritalin.

Det samme er lige præcis sket for de europæiske befolkninger. Hensynet til indvandreren, som ender med, at man glemmer hensynet til befolkningen. Men hverken befolkning eller skoleklasse kan fungere på en præmis om, at hensynet til staklen går forud for helheden.

Med andre ord: når individuelle hensyn er til skade for almenvellet, må man beskytte almenvellet mod den enkelte.

Derfor kommer Birthe Rønn Hornbechs seneste udspil som en gave. Men hvad mener hun med, at der ikke skal komme udlændinge hertil, som undergraver den danske velfærdsmodel? Kan hun mon finde en model, der effektivt styrer en kvalificeret indvandring til gavn for helheden? Hidtil er det ikke lykkedes særligt godt.

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2180366.ece

Med venlig hilsen

Prudentius

Posted: 12 september 2010 - 18:29 - Svar

“Man skal tro på integration”

Hold krudtet tørt og tro på GUD, Kurt Strand, ikke integrationen. 🙂

Det er vel ikke så svært at forudse hvordan fremtiden vil tage sig ud, det bliver “bare” mere af det samme!

Altså: Flere muslimer, mere politisk vold (jihad), mindre/ingen ytringsfrihed, nedbrudte og udslidte myndigheder der ikke kan/vil stille noget op, mere snak om “integrationen”….osv.

På den lidt længere bane bliver der tale om fuldstændigt sammenbrud og opbrud. Et Europa i enklaver.

Kan europæerne stadig ikke under disse nye forhold vende skuden, er det hurtigt slut.

Prudentius

Posted: 12 september 2010 - 18:33 - Svar

Steyn siger at Grækenland ingen stor muslimsk befolkning har!?

Jeg ved det ikke med sikkerhed, men synes at have hørt/læst det stik modsatte.

Grækerne skulle således, ifølge min viden, have den dårligste demografi (1, 2-3 stykker) og en meget stor muslimsk befolkning.

Hmm…

Bjovulf

Posted: 13 september 2010 - 07:02 - Svar

“Radikalt nej til ny udlændinge-aftale med S og SF” – det skal nok blive ‘sjovt’ …

http://www.berlingske.dk/politik/radikalt-nej-til-ny-udlaendinge-aftal e-med-s-og-sf

Stik imod ønsket fra S og SF nægter de Radikale at forny aftalen fra sidste valgkamp om ikke at lade 24-års reglen stå i vejen for en S-ledet regering. R vil gå til valg på at afskaffe reglen.

Af Theis Lange Olsen, Uffe Tang
Søndag den 12. september 2010, 22:30

Uenigheden i oppositionen om udlændingepolitikken vil stå tindrende klar, når næste valgkamp bliver skudt i gang. For de Radikale vil ikke lave en aftale med S og SF om, at den omdiskuterede 24-års regel ikke må stå i vejen for en socialdemokratisk ledet regering.

Den aftale lavede S-SF og de Radikale ellers i 2007-valgkampen i et forsøg på at stoppe enhver diskussion om, hvorvidt en ny rød regering vil lade lade udlændingepolitikken sejle.

….

http://www.berlingske.dk/politik/hvad-nu-margrethe

Hans Lundqvist

Posted: 13 september 2010 - 07:24 - Svar

@Emeritus

Selvfølgeligt kan kan Birthe Rønn ikke det, det er politisk valgflæsk, som skal skaffe DF stemmer.

Bjovulf

Posted: 13 september 2010 - 11:43 - Svar

Aftonbladets læsere er mildt sagt ikke heeelt enige i, at Danmark er sådan et dårligt eksempel for Sverige,
som redaktionen og PK-journalisterne konstant prøver at indbilde dem ved den mindste lejlighed 😀

Tak for, at I ser lige igennem “elitens” PK-propaganda, kære svenskere.

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/helleklein/article777167 8.ab#like

Ta varning av Danmark – rösta för ett annat Sverige

Hur kunde det gå så illa i Danmark? Det är en fråga många ställer, särskilt vi som vuxit upp i Skåne och haft Köpenhamn som huvudstad snarare än Stockholm.

Typiske eksempler:

Stiff One, 39 år, Idag 11:06
Det börjsar bli patetiskt att se alla vänstersvenskar som spyr ut galla över Danmark. Ägna er åt ert eget land & era egna problem istället. Ta av skygglapparna & fundera över hur mysigt det är med ett islamistiskt Sverige & hur bra det egentligen fungerar.. Vinner den röd gröna sörjan så finns bara en sak att göra. Lämna “Islamistiska Nordkorea Light” & söka politisk asyl i föregångslandet Danmark. Då slipper ni också en skattebetalare till,bra va..

….

Det Fria Ordets Bloggare, Idag 10:18
Vi ska LÄRA av Danmark. Är det en slump, Helle “Sverigehataren” Klein, att danskar årligen toppar listan som “Världens lyckligaste folk”? Danmark HAR yttrandefrihet och en politisk debatt. Danmark har bland den lägsta arbetslösheten i Europa, något vi istället ökar i Sverige med massinvandring av människor som inte integreras eller bidrar. I Danmark ställer man rimliga krav, därför får man också en större andel invandring som landet tjänar på. Istället för att lägga alla skatteresurser till havererad massinvandring, så lägger man på välfärden. T.ex. är dansk sjukvård helt utan avgifter och dansk skola är bättre en svensk. Enligt Helle Klein så är detta inte viktigt? Det är väl “rasism” att folk får lära sig språket så att de lättare kan bli en del av samhället? En till skämtartikel i en skämttidning!

  steen

  Posted: 13 september 2010 - 14:34 - Svar

  Bjovulf: En typisk Helle Klein artikel. Hun er jo præst og troende sosse foruden at hun ” brinner för en rättvis fred i Mellanöstern, folkrörelse- demokratin och det kosmopolitiska.” Men det er meget interessant at læse en sjælden gang. I afdelingen af virkelighedsresistente, er hun selv efter svenske forhold, i en klasse for sig selv.

  Hendes danske bekendtskab arbejder i Røde Kors i Stockholm. Mærkeligt at denne dansker, der så valgkampen tæt på i 2005, ikke så hvad alle andre så, og som Pittelkow skriver om idag:

  I 2005 gik det alvorlig galt for Nyrups afløser Mogens Lykketoft. Kritikken af den stramme udlændingepolitik fra den radikale leder Marianne Jelved gjorde Lykketoft fuldkommen chanceløs ved valget.

  At dømme efter kommentarerne – som AB nu synes at have opgivet at censurere – så har svenskerne hørt den samle sunget for tit nu. Jeg ser frem til, hvad Helle Klein skriver efter den 19, hvis hun ikke som hun har lovet, da helt har helliget sig præstegerningen.

   Bjovulf

   Posted: 13 september 2010 - 22:22 - Svar

   Ja, hende Helle Klein er da helt vildt langt ude i hampen 😉

   Jeg kan ikke helt finde ud af, om de svenske journalister og redaktører sidder så isoleret oppe i deres elfenbenstårne, fjernt fra den dystre virkelighed mange almindelige svenskere kun kender alt for godt, at de selv tror på alle deres floskler, bortforklaringer og PK-ævl, eller om de godt er klar over, at skuden er læk og desperat prøver at stoppe alle lækagerne og håber på, at de kan købe sig tid til holde den flydende bare lidt længere.

   Hvis disse journalister mv. nogensinde selv læser kommentarerne og bemærker, hvilke der får hovedparten af “thumbs up”, så må det da være en noget bizar oplevelse for dem; også at alle deres “visdomsord” og forsøg på folkeopdragelse efterhånden bare preller helt af på langt de fleste af de “utaknemmelige”
   (kommenterende) læsere, som de ellers tilsyneladende er vant til at se på som en flok snotdumme får, der har brug at blive guidet af en god hyrde.

   Ja, det er interessant, at de slet ikke orker at fjerne “snavset” på AB længere – og hos de andre. Og det lyder som en rigtigt god ide for hende at hellige sig præstekaldet i stedet, når nu hun har de der hyrde-tilbøjeligheder 😉 Der er så mange andre svenske journalister, der bør følge hendes gode eksempel snarligen.

    Bjovulf

    Posted: 14 september 2010 - 07:06 -

    Apropos – Svensk avis sviner igen Danmark til 😉

    http://ekstrabladet.dk/nationen/article1409632.ece

    Aftonbladet – Sveriges største avis – er igen på krigsstien mod Danmark. Denne gang advarer den politiske redaktør mod at Sverige ender som Danmark

    ….

    Hvilket land bor du i?

    (Hvilken integrations- og udlændingelovgivning kan du bedst lide?) Sveriges
    (Hvilken integrations- og udlændingelovgivning kan du bedst lide?) Danmarks
    (Hvilken integrations- og udlændingelovgivning kan du bedst lide?) Det ved jeg ikke

    Sverige 12.77 % 84.49 % [!!!] 2.72 % [ I har tabt, Helle Klein 😉 – giv dog op!]

    Danmark 12.63 % 82.07 % 5.29 %

    Et helt tredje land 19.45 % 64.50 % 16.04 %

Leave a Comment