16
sep
Seneste opdatering: 16/9-10 kl. 1302
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pressemeddelelse: I dag kommer boken som många har väntat på – “VÄRLDSMÄSTARNA! – När Sverige blev mångkulturellt.”

Julia Caesar, journalist och uppskattad krönikör på Snaphanen, ger nu ut boken ”Världsmästarna. När Sverige blev mångkulturellt”. Boken är den granskning av den svenska mångkulturen och invandringspolitiken som media borde göra men inte gör. Istället mörklägger journalisterna sanningen om massinvandringens följder. Boken inleds med en hårdhänt uppgörelse med Julia Caesars egen yrkeskår, ”De apatiska journalisterna”.

Den svenska invandringspolitiken är extrem. Sverige är ett land under kolonialisering. Svenska regeringar har – oberoende av partifärg – utnämnt Sverige till världsmästare i godhet och förvandlat landet till global socialbyrå. Sedan 1980 har det lilla landet med 9 miljoner invånare tagit emot 1,3 miljoner invandrare. Var femte svensk har i dag invandrarbakgrund. Av dem som har kommit är bara 5 procent flyktingar. Majoriteten på 95 procent kommer i huvudsak för att ta del av Sveriges frikostiga välfärdssystem. 96 procent saknar pass eller andra ID-handlingar men beviljas ändå permanent uppehållstillstånd. Svenska myndigheter känner alltså inte till identiteten hos det absoluta flertalet som släpps in i landet.

Den ansvarslösa politiken medför stora och djupgående konsekvenser för landet och dess invånare. Statsskulden skenar, skolor och bilar bränns ned varje dag, våldsbrottsligheten ökar och blir alltmer brutal. Förorterna utvecklas allt snabbare till segregerade etniska enklaver befolkade av ett importerat bidragsproletariat. Sverige har EU-rekord och ligger som nummer 2 i världen i anmälda våldtäkter.

Det här är några av de ämnen som Julia Caesar tar upp i boken:

• Ett förändrat land. Om föraktet för det svenska, sorgen över ett förlorat land och hur Sverige blev en fristad för minst 1 500 krigsförbrytare och terrorister, bland annat Saddam Husseins giftkemist.

• Hur Sverige blev Världsmästare i godhet.

• Människosmugglarnas marknad och asyllotteriet. I tre kapitel granskas asylpolitiken, människosmugglingen, de så kallade ”ensamkommande flyktingbarnen” och anhöriginvandringen.

• Ideologin och dess verktyg. De ideologiska rötterna till det eniga riksdagsbeslutet 1975 om att förvandla Sverige till ett mångkulturellt land analyseras, liksom diskrimineringsombudsmannens (DO:s) verksamhet.

• Integrationsfiaskot. Om bidragsförsörjda etniska enklaver, svartjobbande imamer och import av analfabeter.

• En totalitär ideologi. Islamiseringen av Europa och Sverige i synnerhet.

• Importerad kriminalitet. Den kraftigt ökande våldsbrottsligheten och försöken att mörklägga den.

Boken ges ut under pseudonym. Julia Caesar skriver i bokens inledning:

”Det går stick i stäv med den journalistiska kultur och hederskodex som jag har bekänt mig till i hela mitt yrkesverksamma liv. Jag delar fortfarande den principiella inställningen. Det är så det ska fungera i ett fritt och civiliserat samhälle. Men vi lever tyvärr inte i ett fritt och civiliserat samhälle längre. Hoten från islam och alla våldsdåd mot dem som har använt sig av sin grundlagsstadgade yttrandefrihet har helt ritat om yttrandefrihetens karta. Att i dag offentligt ifrågasätta och kritisera islam under eget namn är inte realistiskt. När allt kommer omkring är det inte mitt namn som är viktigt utan det jag har att säga.”

Inget svenskt bokförlag har velat ge ut boken. ”Världsmästarna” är en bok som inte är önskvärd i Sverige. Författaren ger därför ut den på eget förlag. Den kan beställas här:

Världsmästarna – När Sverige blev mångkulturellt – Julia Caesar, Artikelnummer: 2044, 200 kr, År: 2010 / 442 sidor

Inom kort kommer antologin ”Fler ministrar borde gråta”, ett urval av de krönikor som Julia Caesar sedan i april har publicerat här på Snaphanen.

Världsmästarna – När Sverige blev mångkulturellt – fra omtalen:

Sverige ska vara världsmästare i godhet. Det har svenska politiker oberoende av partifärg bestämt. Sedan 1980 har cirka 1,3 miljoner utlänningar fått permanent uppehållstillstånd i Sverige. Majoriteten kommer från muslimska länder i Afrika och Mellanöstern. Bara 5 procent är flyktingar. Övriga 95 procent är ekonomiska migranter som vill ta del av den svenska välfärden.
Invandringspolitiken är den faktor som har förändrat Sverige mest sedan andra världskrigets slut. På bara några årtionden har mer än en femtedel av den svenska befolkningen bytts ut. Nu lever vi med resultaten: en snabbt ökande och alltmer brutal våldsbrottslighet, Europarekord i anmälda våldtäkter, importerad hederskultur, tvångs- och barnäktenskap, en havererad integration, nedbrända skolor och bilar, stenkastning mot polis och räddningspersonal och allt fler bidragsförsörjda etniska enklaver som lever isolerade från det svenska samhället. Under ytan döljer sig andra sorters förändring som inte är lika lätt att se. Många svenskar känner i dag sorg, främlingskap och växande otrygghet i sitt förändrade land.
Världsmästarna är en faktabaserad granskning av hur den mångkulturella politiken har förändrat Sverige. Det är den granskning som massmedia borde ha gjort men inte gör. Boken innehåller en obarmhärtig uppgörelse med den egna yrkesgruppen – författaren är journalist med lång erfarenhet av medievärlden. På grund av en krympande yttrandefrihet och det växande hotet från islam skriver hon under pseudonym, Julia Caesar.

Läsare i Norge, Danmark och andra länder kan beställa boken via email: order@books-on-demand.com eller telefon +46498213360 eller fax +46498213329.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Robin Shadowes

Posted: 16 september 2010 - 03:02 - Svar

Tillsammans med Jan Millds Vitbok måste detta vara årets två viktigaste böcker och båda är lika ovälkomna av eliten. Vilket är klart förståeligt. Dom visar ju båda upp kejsaren i all sin nakenhet. Sverige har gått från demokrati till demokratur och fortsätter med stormsteg mot den totala totalitära diktaturen.

  Stella

  Posted: 19 december 2010 - 00:11 - Svar

  Quote: “Inget svenskt bokförlag har velat ge ut boken. ‘Världsmästarna’ är en bok som inte är önskvärd i Sverige.” “båda är lika ovälkomna av eliten.” Lustiga kommentarer, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Nu är det ju så att alla böcker inte automatiskt blir publicerade, man kan inte skriva vilken skit som helst och förvänta sig att den ska bli publicerad. Innan faktaböcker blir publicerade på seriösa förlag brukar till exempel källorna granskas och min gissning är att den här boken aldrig skulle hålla för det. Kolla upp riktiga fakta istället, om ni till exempel är intresserade av terrordåd i Europa kan ni kolla på http://www.europol.europa.eu/publications/EU_Terrorism_Situation_and_T rend_Report_TE-SAT/TESAT2009.pdf
  Att säga att yttrandefriheten är hotad av islam är enbart löjligt, muslimer är i minoritet i Sverige och hela Europa och grovt underrepresenterade i parlament och överhuvudtaget på höga poster. Naturligtvis är det också därför de utvalts till de nya syndabockarna för allt som går fel. Precis som Hitler aldrig skulle ha valt judarna till syndabockar om de verkligen varit så mäktiga i dåtidens Europa som han påstod.

   Frank Klough

   Posted: 22 december 2010 - 22:24 - Svar

   Hur var det med Lars Vilks yttrandefrihet. Och Theo Van Goghs. Och Salman Rushdies. Varför går Ayan Hirsi Ali i rädslan för sitt liv. Och Wafa Sultan. Och Taslima Nasrin och många andra.

   Yttrandefrihet och Islam tycks inte går riktig ihop.

   Och du, Stella, vet inte vad du pratar om. Du borde öppna dina ögonen lite.

   Johan

   Posted: 10 januar 2011 - 13:39 - Svar

   Av döma av dina kommentarer har du uppenbarligen inte läst något av det som Julia Caesar tar upp i boken. Hon lägger stor skuld hos politikerna och deras kompanjoner – journalisterna. Gissning är nog allt du verkar ha att komma med. Jag kan inte ärligt talat påstå att det Caesar skriver är korrekt, men det är påtagligt mycket som stämmer överens med vad jag bevittnat under alla dessa år i vårt land. Caesar presenterar sin bild av problemet med invandringen i vårt land. Om du vill kalla det för syndabockar är det ditt val, men för individer som kommer till detta land utan giltiga ID-handlingar, presenterar falsk fakta om sin ålder, sin situation och har oärliga avsikter att bo i ett land vars medborgare ska betala för deras uppehållstillstånd utan att de ska lära sig vår kultur, språk eller sätt att leva har jag ingenting över för. Jag skäms för att detta accepterats under så många decennier och tystas ned av både media och politiker för att det är politiskt inkorrekt, eller att man är rasist eller islamofob.

   keaver

   Posted: 16 januar 2011 - 22:44 - Svar

   Stella,

   Länken du postade täcker Europa, men trots att Sverige är inkluderat är statistiken missvisande. Bl.a. klumpar man ihop separatister med högerextrema grupper och därför blir antalet attentat så höga. Dessutom äger de mest förekommande attentaten rum i Spanien där den separatistiska, vänsterextrema, baskiska rörelsen agerar. Detta är dock ett lokalt problem och kommer aldrig att påverka oss i Sverige, och vi kan alltså bortse från dessa siffror.
   För övrigt anger siffrorna också antalet attentat, inte hur grova de varit eller hur många som dött. Ett fruktansvärt bombdåd som det som skedde i tunnelbanan i London (2005?) värderas således likadant som ett mindre politiskt dåd där en polisman kanske fått en sko kastad i huvudet.

   KGWH

   Posted: 6 marts 2011 - 00:19 - Svar

   När man blir så korat naiv som signaturen Stella borde man hålla käften.

   Sundberg

   Posted: 5 maj 2011 - 23:08 - Svar

   Det är intressant Du nämner just Hitler i detta sammanhang, det var många europeiska ledare som inte tog honom på allvar och satte stopp för honom i tid. Ja, sen vet vi hur det gick. Precis så betraktar jag Islam, muslimer behöver inte sitta i något parlament, De lyckas ända påverka våra poiltiker i den riktning de önskar. Man jobbar långsiktigt med små men effektiva steg. Vi kan alla göra ett val och stoppa den här utvecklingen medans tid är, även om den börjar bli knapp.

   Svenn, svenn, svenn! (Fritt e Galenskaparna)

   Posted: 10 juni 2011 - 20:24 - Svar

   Kära lilla “Stella”.

   Det vetenskapligt belagda faktum (Googla!!) att osäkra kvinnor dras till “farliga” män tycks ha undgått dig. Om inte, gjorde du (likväl) klockrent självmål då du valde att publicera ditt lilla ubernaiva och fullständigt politiskt korrekta inlägg här.

   Julia Caesar skriver “skit” säger du? Att det kastas sten på räddningspersonal, är det “skit” i din värld? Att folk inte längre vågar gå ut om kvällarna, är det också “skit”? När barnen i skolan blir rånade, mobbade, misshandlade eller blir kallade HOROR, är det då bara någon patetisk svennebanan fått lust att gnälla av sig lite? Den klubban, Julia lilla, är både stor och hård. Den kan du suga länge på. (Observera situationsironin, ni andra intelligenta som händelsevis läser detta…) Den kanske rentav är farlig den också då man skulle kunna sätta den i halsen. Men då har du väl å andra sidan uppnått ditt nirvana i dubbel bemärkelse.

    bögen

    Posted: 5 juli 2011 - 21:44 -

    “Sverige har EU-rekord och ligger som nummer 2 i världen i anmälda våldtäkter.”
    Det beror alltså på bl. a de etniskt segregerade förorterna och den generösa svenska invandringspolitiken?

    … och så läser man inlägg som det här, skrivet av en man som uppenbarligen går igång på att förminska, fördumma och förnedra kvinnor. Jesus christ…

Vivi Andersen

Posted: 16 september 2010 - 03:34 - Svar

Hvor køber vi den ?

Tom

Posted: 16 september 2010 - 09:14 - Svar

Sender de til Norge? Det eneste fraktalternativet er “Frakt-Sverige”.

  Julia Caesar

  Posted: 16 september 2010 - 12:09 - Svar

  @ Tom och andra norska och danska läsare:
  Books on demand håller på att göra om sin hemsida.

  Som Steen redan har skrivit kan ni beställa boken via email: order@books-on-demand.com eller telefon +46498213360 eller fax +46498213329.

  Vänliga hälsningar
  Julia Caesar

  Bjovulf

  Posted: 10 juni 2011 - 22:53 - Svar

  “fraktal-ternativ” ?!?! Det lyder godt nok avanceret 😀

  Nogle gange får man bare læst et ord helt forkert – hæhæ.
  Kender I det?

Cavatus

Posted: 16 september 2010 - 10:37 - Svar

Julia! Det har framkommit önskemål på min blogg att boken ska finna i digital form. Är det något som förlaget kan tillhandahålla på begäran?

  Evilius

  Posted: 10 december 2010 - 13:17 - Svar

  Jag önskar köpa boken som e-bok då jag bor på andra sidan jorden…

Liva

Posted: 16 september 2010 - 10:46 - Svar

Glædeligt at Julia har fået udgivet sin bog – og det – tror jeg da nok – har været med snaphanernes gode fødselshjælp. : ) Tak til alle parter.

Bortset fra det, så har Danmark lige nu nogle ‘kristne’ præster, så det faktisk ikke er nødvendigt med importerede imamer. Bl.a. siger præsten angiveligt således i forbindelse med at Karen og Ralf har fået udgivet deres bog om islams magt. Præsten mangler bestemt ikke humor.

“Selvom bøger som denne kan være nok så vigtige, nødvendige og afslørende, så sidder jeg alligevel tilbage med spørgsmålet, om de i virkeligheden ikke netop er med til at understrege islams magt og vores egen kristne, kulturelle og værdimæssige afmagt?

Øh, ja, præstemand. 🙂 Det er det der er pointen. Eller biskop, burde jeg skrive, for det er han. Han hedder Skovsgaard.

h t t p://www.religion.dk/artikel/380693:Synspunkt—Islamkritik-risikerer-at- understrege-islams-magt

Liva

Posted: 16 september 2010 - 11:11 - Svar

Vedr. Steyn foredraget (som jeg først har hørt nu) – da han modtog Sappho prisen – så talte han bl.a. om at grislingen i Peter Plys er en fornærmelse mod islam. Forleden dag var vi i et efterhånden ret multikultur tynget indkøbscenter – og skulle købe en gave i en boghandel. Gavepapiret boghandlen brugte forestillede flere figurer fra Peter Plys fortællingen. Selvom grislingen har en stor rolle i fortællingerne, så var den lille gris nu fjernet fra boghandlens gavepapir. Ikke fordi grisen har gjort noget. Den er bare en grisling.

  steen

  Posted: 16 september 2010 - 11:36 - Svar

  Marks Steyn skulle komme på print også. Optagelsen her er jo bare en lidt forbedret mobiltelefon-optagelse. Ikke præcis high fidelity. Jeg havde faktisk købt et nyt videokamera, men det ankom med posten efter at jeg var taget afsted til møde,så……….

  Ak, grislinge !

   Liva

   Posted: 16 september 2010 - 13:31 - Svar

   Altså for dårligt, Steen, det med videokamera. Hvad går der dog af dig? 😉 Bortset fra det, så har Steyn da en herlig humor. Det er godt midt i alt det kummerlige, religiøse ballade.

   Nå, men en af godhedsrepræsentanterne og dialog ‘præsterne’ i dansk politik – kan tilsyneladende ikke finde ud af det med sameksistens, mangfoldighed og dialog – på hjemmefronten. Skæbnens ironi.

   “For anden gang må SFs formand Villy Søvndale give fortabt i sit ægteskab med den samme kvinde. ”

   h t t p://www.bt.dk/politik/villy-en-lykkelig-skilsmisse-findes-ikke

    Liva

    Posted: 16 september 2010 - 19:03 -

    Apropos grislingen, så er en lokal bager ikke mere på danske hænder og i dag, da jeg gerne ville have nogle pølsehorn i butikken, fik jeg at vide at de er unden gris – men lavet halal. Indholdet i pølserne er ikke mere gris, men religiøst halal slagtet kylling. Dette sker i Danmarks trediestørste by – hvor der er udbredt butiksdød. Det er en rigtig trist og beskæmmende udvikling./afvikling. Religiøse fordomme hos bageren, grislingen forvist for gavepapir i boghandlen – også på grund af religiøse fordomme – og butiksdød en masse.

Bjovulf

Posted: 16 september 2010 - 11:16 - Svar

Grattis, Julia 😉

Nathalie

Posted: 16 september 2010 - 12:31 - Svar

Hej Julia!
Jag tror ett av de bästa sätten att spridda boken och därmed otrolig viktig information som innehåller den är att lägga ut den i digitala form så alla kan läsa den direkt på nätet!Och helt gratis!Jag förstår att du vill tjäna lite slant.Men jag lovar många köper din bok ändå.Så brukar det vara.Kunskaper ska man dela av med andra.
Snälla,GÖR det!Det blir vinst för alla.

Mvh Natalia

Sven-Ove Reimers

Posted: 16 september 2010 - 17:19 - Svar

Kära Julia Ceasar

Kan bara säga: ÄNTLIGEN!!!

Esso

Minuteman

Posted: 16 september 2010 - 18:07 - Svar

Fremtiden tilhører islam.

Toget er kørt.

Liva

Posted: 16 september 2010 - 19:30 - Svar

OT

Må jeg lige nævne at en stor europæisk kunstner nu ikke er mere. Jeg kan forstå på JP at den franske instruktør Chabrol er rejst til de evige film marker. Hold da helt op hvor har den instruktør lavet nogle film der har gjort stort indtryk på mig. Samtidig rolige og meget intense film.

ylva

Posted: 16 september 2010 - 20:23 - Svar

Äntligen! Jag hoppas att boken vänder upp och ner på hela det journalistiska och politiska etablissemanget! Och vad är 200 kronor att dividera om?

Universalgeni

Posted: 16 september 2010 - 20:37 - Svar

Tillykke med din nye bog, Julia Caesar! Håber, den vil gå som varmt brød. :mrgreen:

Liva

Posted: 16 september 2010 - 22:28 - Svar

Her sent torsdag aften ser jeg til min store fortrydelse at TV2 atter har uniformeret en kvindelig journalist islamisk i arbejdstiden. Kønsapartheid – og islamisering – via islamisk arbejdsbeklædning til kvindelige journalister på TV2 anno 2010.

Jo, der er i den grad brug for Julias og lign. skriverier og appel. Og brug for Karen og Ralfs skriverier. Islam har i den grad sat sit umiskendelige præg og magtdemonstration på vestlig nyhedsjournalistik. Desværre. Islam har stor magt i Vesten. Og kvindelige journalister tager frivilligt islamisk kønsuniform på i arbejdstiden nu.

Paxmax

Posted: 18 september 2010 - 01:55 - Svar

Köpt. Skall bli spännande läsning! =o)

elwee

Posted: 18 september 2010 - 06:43 - Svar

Beställd. Väntar ivrigt på att få läsa den.

Göran Andersson

Posted: 18 september 2010 - 23:11 - Svar

Boken beställd. Med stor förväntan motser jag dess ankomst. Nästan på barnsligt maner som väntan på jultomten. Det ska bli roligt och intressant att ta del av Julias faktasamling. På något sätt käns det som om det kommer att bli en minneshantering av den kvalitet som behövs för att rensa de luddiga minnen som finns någonstans i “hårddisken”. Det behövs i arbetet med återtagandet av vårt land. Det land som quisslingarna lagt beslag på under tretiofem år ska vi, Svear och Göter återerövra. Den paus i högteknologin som tagits av en återgång till stenåldern, (stenkastningsåldern) går mot sitt slut. Inom något decenium är Sverige åter på väg mot det högteknologiska samhälle som är värdigt vår tidsålder.

Tack Julia för att Du finns och att Du gör Dina skrifter tillgängliga för oss.

K_persson

Posted: 15 oktober 2010 - 23:43 - Svar

Hej, läser här att många vill ha boken digitalt.

Julia vill naturligtvis ha betalt för sin bok men vill oxå sprida budskapet. Många andra författare, och även musiker, har därför kodat sina fysiska produkter (böcker/skivor) där man får en kod till den köpta varan. Så, när man köpt Julias bok så får man även med en kod att logga in på en hemsida där boken finns digitalt att läsa. Så är det inte nu men så borde det kanske vara?

Win-win situation 🙂

Leave a Comment