14
okt
Seneste opdatering: 15/10-10 kl. 0757
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I et nytt notat ”Oslo segregeres raskt”, påviser HRS den dramatisk demografiske endringen i Oslo de siste årene. Tallenes tale er klar: Som andre storbyer i Europa, segregeres Oslo svært raskt. I Groruddalen og på Søndre Nordstrand utgjør innvandrerbefolkningen nå 43,1 prosent. Med dagens vekst vil nordmenn bli en minoritet i disse bydelene i 2015. Minoriteten skal da integrere majoriteten. [..]

Tallene levner ingen tvil: dess flere ikke-vestlige innvandrere i bydelene, jo flere nordmenn flytter ut. Prosessen med gettoisering er selvforsterkende.- De trendene som vi akkurat nå er inne i, tilsier at det nok i Groruddalen kan bli et flertall av innvandrere pluss deres norskfødte barn. Men hvorvidt det er en interessant ting, det er jeg sannelig ikke sikker på, sa Lars Østby SSB til NRK Dagsrevyen 13.oktober.

Den demografiske endringen ser vi også på fødselsratene. I eksempelvis bydel Stovner hadde 70 prosent av barna født i 2009 utenlandsfødt mor. 96 prosent av disse mødrene var ikke-vestlig. En slik holdning avdekker kanskje hvorfor SSB ikke har synliggjort de dramatiske demografiske endringene i Oslo. HRS sitt notat viser derimot nordmenns holdning til å bli i minoritet: de velger å flytte fra disse områdene. Oslo segregeres i rekordfart, Groruddalen: No return, I ghettoland der kan alt gå an? Notat: Oslo segregeres raskt, pdf. SE Dagsrevyen 13.10.10.

Danmarks statsminister sagde på pressmødet den 12 oktober: Jeg tror, man må forstå, at de udfordringer, vi står over for i en række udvalgte boligområder, de er af et omfang, som vi måske historisk ikke har gjort os selv helt begribeligt. Det er rigtigt. Han er ikke bare oppe imod Politiken, De Radikale, EU, Menneskerettighederne, Europadomstolen etc., han er oppe imod virkeligheden, demografien og menneskers oplevede dagligdag. Demografien interesserer befolkningen, selvom den ikke interesserer den norske demograf. Over 30 % af eleverne i københavnske folkeskoler er såkaldt tosprogede. Det er der sker “meget hurtigt i Oslo nu”, sker også i større danske byer. De vil falde fra hinanden, en ren, accelererende pulverisering kan man allerede studere i Malmø. Spørgsmålet er ikke så meget, hvad danske politikere vil gøre for bare at inddæmme udviklingen, som hvad de overhovedet kan gøre. Den konservative minister på området, taler om “Boligsocial indsats overfor drengestreger”(!) Så ved vi nok, hvad klokken er slået.

Ryd forsiden: Lærer serverede svinekød for gæt-selv-hvem

Lad os bare tage endnu en historie hvor der ikke udtrykkes rituel afstandstagen, bekymring eller bestyrtelse fra vores side. Desværre er enhver omtale af hændelsen i et eller andet omfang med til at stadfæste en ulideligt klynkende gruppes offerstatus, men man kan i det mindste som modtræk formulere en alternativ version: Uheld vil altid indtræffe. Kom videre, gerne videre til lande hvor man ikke risikerer disse krænkelser. Her kan jeg bidrage med en personlig vinkel: Jeg kom faktisk engang som pædagogmedkjælper i en vuggestue til at servere smøreost med skinke til tyrkiske Ahmed. Selv om det ikke er pænt at sige om to-tre-årige var Ahmed en lille psykopat i svøb, men det var han også før uheldet her var ude. Der er en interessant teologisk pointe jeg af og til har grublet over: Siden Ahmeds forældre (selvfølgelig) intet fik at vide, og Ahmed havde den alder han havde, skal han så afregne for skinken hos Allah når den dag oprinder? (LFPC)

Urusla E. (59), a math and drama teacher for 18 years, was fired for accidentally giving a Muslim student pork.

The incident happened in the Christophorus school in Betzdorf (Rheinland-Pfalz). The teacher says that that there were two unlabeled dishes of schnitzels, one containing four pieces and one with eleven, which she gave to the children. She did not know that some were made of chicken while others were made with pork.

Then one student, Ünal (9), asked what kind of meat it was. She answered she didn’t know. The boy didn’t touch the meat, and a Turkish student gave her schnitzel to a German girl. The teacher thought the case was settled, but the next day the boy’s mother called her up, very angry. A few days later 15 Turkish parents showed up at the school and demanded the teacher be fired.

The school management quickly responded and put the teacher on leave. Ursula E. says she had to leave the school immediately, and the principal told her she didn’t teach there anymore. […]Germany: Teacher suspended for serving pork to Muslim students

Christians being tricked into buying halal meats

Ny rekorder hele tiden

Nu finns siffror för tredje kvartalet. De är preliminära för 2010 och det brukar nästan alltid handla om underkant. Jag slog ihop de tre första kvartalen för några brottskategorier och ställde det mot tidigare år.
Kvartalsrapport Våldsbrott, Rån, Sexualbrott mm

Propagandasenderen BBC, hvor rabiate kristne halshugger muslimer

The BBC must show due impartiality when covering the ‘controversial topic’ of religion, new editorial guidelines say.[…]

Earlier this year the BBC was forced to defend an EastEnders storyline after outraged viewers accused the corporation of anti-Christian bias.

The complaints centered around a plotline on EastEnders which portrayed Lucas Johnson, a Christian Pentecostal pastor, as a deranged killer whose deeds were motivated by his Christian faith.Viewers watched the pastor, played by actor Don Gilet, failing to help his ex-wife when she was dying, strangling a love rival to death, and attacking his current wife. […]

Last year an ex-BBC presenter claimed that the BBC is keen on programmes which attack churches, and that there was a wider secularist campaign “to get rid of Christianity”.

Don Maclean, the former Radio 2 religious programme host, also said that the broadcaster is “keen on Islam”. Mr Maclean said: “you don’t see any programmes on Anglicanism that don’t talk about homosexual clergy and you don’t see anything on Roman Catholicism that doesn’t talk about paedophiles.

“They seem to take the negative angle every time. They don’t do that if they’re doing programmes on Islam. Programmes on Islam are always supportive.” […]

And in June 2009 it was revealed that the BBC Trust had rejected complaints against a TV drama that showed a fanatical British Christian beheading a moderate Muslim. The offending episode of “Bonekickers” was aired in July 2008. […] New BBC guidelines require ‘due impartiality’ on religion


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Rene

Posted: 15 oktober 2010 - 05:33 - Svar

Gunnar Biering

Posted: 15 oktober 2010 - 10:53 - Svar

Apropos konservative ministre: Per Stig Møller havde en udmærket kronik i Berlingske i går d.14. oktober, hvor han – som svar til Søren Krarup – gav en teoretisk beskrivelse af konservatismen som en folkelig ide om samfundet, som de fleste her nok ville kunne tilslutte sig.
Men desværre har konservative politikere i Danmark, og vel hele Vesteuropa, siden 1968 ikke kunnet forbinde de smukke teorier med virkeligheden. De har ikke sagt fra overfor masseindvandringen, undervisningssystemets nedtur, de europæiske elitære ikke-folkevalgte institutioners erobring af magt fra de folkevalgte (jfr. Vagn Greves artikel i DJØF-bladet, se Uriasposten eller Morten Uhrskov hos Jyllandsposten).
Derfor var og er Dansk Folkeparti nødvendigt.
Det er nok også derfor, mange konservative hader DF: Vi forsvarer de positioner, de selv burde forsvare.
Kun et andet parti hader os lige så meget, nemlig de Radikale. Fordi vi ser diametralt modsat på stort set alt, og fordi vi vippede dem af deres magtposition i 2001.

JacobCT

Posted: 15 oktober 2010 - 11:06 - Svar

Jeg begriber ikke hvorfor der ikke er et kæmpe folkekrav på at gøre mærkning
af halal-slagtet kød obligatorisk.
Hvorfor skal kristne, ateister, hinduister, dyreretsforkæmpere osv. ikke have ret til at vide
om dyrene er blevet slagtet uden bedøvelse og under rituelle islamiske besværgelser?

Der burde “klaskes” en stor neon-farvet halvmåne&sabler på alle halal-varer, så man
(jeg og mine børn!) kan slippe for at spise mad, som er tilberedt efter koranens foreskrifter.

Emeritus

Posted: 15 oktober 2010 - 12:39 - Svar

Det er overordentligt interessant at iagttage, hvad der er sket værdipolitisk i de senere år.
De Konservative og De Radikale er i olympisk forstening gået fuldstændigt bag af dansen sammen med Enhedslisten, mens SF og S i et kvantespring hævder at have forstået, hvad fremtiden kræver af dem – værdipolitisk. Nu har de sat sig til rette på skødet af DF og V. ovre i blå blok.

Hans Mortensen (Weekendavisen, Samfund s.3) skriver om Lars Løkkes ghetto-udmelding, at der ‘…bag denne retorik gemmer sig en erkendelse hos Venstre af, at ghettoproblemet ikke løses med klassisk boligpolitiske og socialpolitiske redskaber…’ Altså er der noget, politikerne har undladt at tage højde for!

NETOP.

Det er jo én af pointerne, vi har råbt op om blandt andet her på bloggen, siden vi begyndte at kommentere indvandringens bagside. Hvis boligpolitik og socialpolitik virkelig havde med sagen at gøre, ville størstedelen af 2. generation for længst være sendt katapultisk ud af ghettoen til samme gavn for samfundet, som os andre. Men sådan er det ikke gået.
Det er lige præcist gået omvendt.
Det er os, de kaster sten efter nu, hvor de er blevet mange nok. Stenene er glasskår klar tale om udtryk for indvandrerdrenges indre værdier, der aggressivt skal ud, og det skal ske vendt mod os, for vi er den åbenlyse fjende – værdisættet er bygget op om et ubrydeligt negativt sammenhold, der starter allerede ved fødslen. Jævnfør Ahmadinejad. Hvad forventede man, at han ville lave i Sydlibanon ved grænsen til Israel?

Han ville ned og kaste med sten jøderne af samme kulturelle årsag, som vore araberdrenge kaster med sten mod os. Samme værdier samme udtryk.

Alle som én samme fælles start i livet, som kun familien og klanen og moskéen og imamen, vogteren af Islams værdier kan give det nyfødte barn. De har det jo ikke fra os, men fra Mellemøsten, hvor de mentalt stadig befinder sig. Der er ikke noget at forstå. Det er sådan det fungerer, fjendskabet er ikke ment for sjov, tværtimod – dødens sammenhold kan fortsætte i århundreder, om det skal være. Der vil, som vi har set eksempler på, oven i købet blive tale om forstærkning og radikalisering over tid.

Vi kommer ikke videre, før vi finder en effektiv måde at skille ærtehalmen ad på.
Man skal aldrig lade sådan noget ligge og gære.

Med venlig hilsen

Prudentius

Posted: 15 oktober 2010 - 12:55 - Svar

“…hvad de overhovedet kan gøre”

Der kan sagtens gøres en masse.

Foreksempel fik Spaniens “politikere” i den grad “gjort” noget ved den tidligere islamiske tilstedeværelse.

I Grækenland, Bulgarien, Serbien og Rusland har man også tidligere gjort, det som skulle til.

Spørgsmålet er selvfølgelig om man villig til at gøre det nødvendige og her svarer vi selvfølgelig alle sammen stadig nej, men lidt længere nede af glidebanen bliver vi selvklart parate til hvad som helst.

De politikere der ikke er “omstillingsparate” vil finde sig noget andet at lave og blive afløst af nogen, som er.

Emeritus

Posted: 15 oktober 2010 - 23:57 - Svar

Til Prudentius.
Det, du er inde på, var måske ikke lige det, jeg gav udtryk for i metaforen.
Men jeg skal ikke lægge skjul på, at i metaforen måtte om nødvendigt også gerne ligge – uforfærdethed og en utrættelig jernvilje til at knække ghettoernes kampvilje, selvbestaltede shariatiltag, territoriale suprematisme – og ikke mindst EVNE og tilstrækkelige midler til at gennemføre forehavendet.

Jeg fik engang et godt råd i den forbindelse. Når man står med et så alvorligt problem, skal man i detaljen vide, hvad man har med at gøre, for der er altid to muligheder. Enten tager man problemet på sig, eller man lader det ligge.

Hvis man tager problemet på sig, skal man kende målet og gennemføre sit forehavende, indtil man har nået det mål, man har sat sig, koste hvad det vil. Den modstander, man står overfor, skal ikke være i tvivl.
Hvis man stopper op på halvvejen, fordi man føler, at man alligevel har forløftet sig, skulle man have ladet være fra begyndelsen, for resultatet af de anstrengelser, man har gjort sig, vil kun gøre situationen værre, end den ville have været, hvis man havde holdt sig fra problemet.

Det er det samme problem, NATO står over for i Afghanistan.

Med venlig hilsen

Emeritus

Posted: 16 oktober 2010 - 12:34 - Svar

Til Prudentius II.
Når man taler om, hvilke ‘detaljer’ man skal have gjort sig klart, før man tager et endegyldigt opgør med ghettoiseringen, da handler det ikke ikke så meget om, hvad ghettoen rummer af problemer og den eventuelle løsning på dem. Det handler i langt højere grad om midlerne, hvad man må og ikke må – de demokratiske spilleregler og de vanskeligheder, der skal ryddes af vejen først. Dernæst drejer det sig om langtidsholdbarheden af den vej, man vælger at gå.

En anden detalje: desto mere effektivt, staten går til værks (midlerne), desto nærmere kommer staten også det punkt, hvor udlandet blander sig i, hvad der foregår.

Med venlig hilsen

Leave a Comment