27
okt
Seneste opdatering: 27/10-10 kl. 2226
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Stråmænd eller lige på kornet? Ingen der følger debatten kan hævde at dette er ved siden af. Eller rettere, det er jo netop det som definerer kløften. Med ganske små tilpasninger har vi også her det danske politiske og kulturelle landskab (LFPC).

Så nåede navnet Muhammed førstepladsen i England og Wales

Mohammed is now the most popular name for newborn boys in England and Wales ahead of Jack and Harry, it emerged today. The name, when 12 different spellings were included, was given to 7,549 youngsters in 2009, official statistics revealed. Oliver was the second most popular and it was given to 7,364 boys in England and Wales in 12 months. […] Mohammed is now the most popular name for baby boys ahead of Jack and Harry

… Men selv i lyset af 98% ‘islamofobe’ læsere vil én avis ikke give sig

Det er stadig utænkeligt at opleve et mainstreammedie omtale EDL uden etiketten ‘far right’, eller anførselstegn om islamisering. Hvor stor en overvindelse det åbenbart kræver at holde op med at forklare læserne virkeligheden med  facitliste og pegepind ser man illustreret her, hvor man altså er oppe imod 98% af egne kunder i butikken (LFPC).

A FAR-RIGHT group has vowed to “close down” any town that ditches British traditions and shows favouritism to Muslims.

The English Defence League said it has written to every council in the country threatening a mass invasion if they ban the word “Christmas”. It includes using the term “winter festival” in case Christmas upsets Muslims.

EDL leader Stephen Lennon said “working class people” in the UK were “at boiling point” over what he says is the “Islamisation of Britain.”

His declaration comes after yesterday’s Daily Star poll found 98% of readers fear that Britain is becoming a Muslim state. […] EDL THREATEN TO “CLOSE YOUR TOWNS” OVER XMAS BANS

Halløj i Maldiverne: Turister kaldt ‘svin’ og ‘vantro’ på lokalsprog

A luxury resort in the Maldives has sparked outrage after a video appeared on You Tube showing members of staff abusing and mocking their guests using a language they were unable to understand.

Employees at the Vilu Reef Beach and Spa resort can be seen calling a European couple ‘infidel’ and ‘swine’, using the island’s penal code as a marriage document, and calling their guest’s marriage illegal in their native Dhivehi tongue throughout a 15-minute wedding ceremony.

According to the Maldive news service Minivan News, the video which was uploaded to You Tube ‘as a joke’ shows an employee named Hussein Didi conducting a service as a ‘celebrant’ – a person who is empowered to perform a religious ceremony.

‘You are swine. The children that you bear from this marriage will all be bastard swine,’ he says to his guests. […]

The hapless couple remain oblivious as the ‘celebrant’, surrounded by 10 – 15 employees, calls for the marriage to be enshrined in Islamic law, followed by further personal insults against the couple.

“Germs of anger and hatred will breed and drip from the tips of your penises,” he continues. ‘So now, in Maldivian law, in Islam, you are already married’. […] Foreign couple mocked as ‘infidel’ and ‘swine’ during wedding ceremony at luxury Maldive resort

Selvjustits i Malmø

«Lasermannen» skal dø. Malmö-skytteren mistenkes for å stå bak 19 skyteepisoder som til nå har skadet åtte personer og kostet ett menneskeliv. I nesten alle tilfeller har den ukjente skytteren hatt innvandrere som mål.Over 90 prosent av innbyggerne i Rosengård er innvandrere. Fadi Kassem Mohammed gir ikke opp jakten før «Den nye Lasermannen» er tatt. Væpnede gjenger har samlet seg for å ta opp jakten på «Den nye Lasermannen». Fadi Kassem Mohammed sier: “Jeg skal klippe av ham tungen og ørene. Jeg skal kverke ham. Etterpå skal jeg gi ham til politiet uten hode,” sier Mohammed.Gjengmedlemmer til TV 2:Vi vil «torturere og drepe» Malmö-skytter, m video.

Ingen Nobelinvitation: “SD har inte rätt värderingar”
“Detta händer bara i Nordkorea, Iran och Sverige år 2010” skriver en kommentator. Jep ! Når man uinviteret vil blande sig med magteliten i teaterdemokratiet, skal man være forberedt på alt. De er så mentalt indavlede, at de ikke engang ser, de kompromitterer sig selv. Sydsvenskan bryder sig ikke om beslutningen med den sædvanlige, bagvendte logik: Partiets martyrroll stärks av det här.

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson var stursk: jag kommer att bjudas på Nobelfesten.
Nu nobbas han.Sju partiledare i riksdagen är inbjudna men inte SD:s partiledare Jimmie Åkesson, bekräftar Michael Sohlman, vd Nobelstiftelsen.Men nu blir det inte så. Nobelstiftelsen menar att de inte kan ställa sig bakom SD:s främlingsfientliga ideologi. Därför kommer inte Jimmie Åkesson att bjudas in till Nobelfesten.Åkesson portas från Nobelfesten


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Mette

Posted: 27 oktober 2010 - 01:23 - Svar

Ja, det lyder altsammen meget velkendt.

Men suk, jeg tror efterhånden, at de fleste danskere bruger ordet liberal i den amerikanske betydning og uden at fatte, at det på dansk betyder noget andet.

Bjovulf

Posted: 27 oktober 2010 - 08:03 - Svar

Der har længe gået rygter, om at Blair’s svigerinde er skrupskør, men nu er hun kammet helt over.
Nå, men gid hun rigtigt må komme til at nyde “kulturberigelsen” og islams indbyggede kvindeundertrykkelse for alvor 😉

Det bliver så rigtigt interessant at se, hvad der sker, når hun en skønne dag forhåbentlig har fået nok … måske ved hun endnu ikke, at bordet faktisk fanger?

http://jp.dk/udland/europa/article2224495.ece

Blairs svigerinde konverterer til islam

Af LASSE SKYTT

Offentliggjort 25.10.10 kl. 22:01

Hun håber at kunne påvirke Tony Blairs “forudfattede holdninger til islam”.

“Radikal islam og radikale islamister udgør den største trussel imod verden”. [!!!!!]

[ Øh, hvorfor F. har du/ I så haft så travlt med at lade dem vælte ind i England / GB og tilladt dem at gebærde sig med deres fanatisme, racisme og had samt påvirkning af naive sjæle, Tony ]

Sådan sagde Storbritanniens tidligere premierminister Tony Blair for to måneder siden til BBC.

Og nu skal han sandsynligvis til at formulere sine ytringer om islam og muslimer en smule anderledes – i hvert fald er hans svigerinde Lauren Booth for nylig konverteret til netop den religion.

[ Jo, det skal nok bli’ nogle “rigtigt muntre” familie-komsammener 😀 ]

Robin Shadowes

Posted: 27 oktober 2010 - 08:39 - Svar

Jag har sedan en längre tid noterat att ni har en politiker vid namn Marianne Helved. Frågan är om man inte egentligen borde lägga till ett litet e till hennes namn?

  Bjovulf

  Posted: 27 oktober 2010 - 13:17 - Svar

  Haha, tæt på – hun hedder “Jelved” [jel-veth], men tanken er da nærliggende 😉

  ( Helvede [ hel-veth-e] )

annonym

Posted: 27 oktober 2010 - 11:05 - Svar

Jeps, fanger meget godt en typisk diskussion. De argumenter han fremfører bliver jo end ikke hørt.

Men spørgsmålet er, hvordan eller måske rettere hvad, man kan gøre i situationen får, at få åbnet så meget, at ens argumenter faktisk blive hørt hos “modstanderen”.

  LFPC

  Posted: 27 oktober 2010 - 11:41 - Svar

  Jeg tror ikke det er muligt at ‘vinde’ i situationen. Modparten vil have så meget identitet investeret i det liberal/kulturradikale verdensbillede at man ikke bare slipper det, og vedkommende vil formentlig frygte at det hele risikerer at ‘skride’ over mod ondskaben selv, DF.

  Men vores side har et umiddelbart kæmpeforspring, fordi vi har en masse facts på rygraden som den anden aldrig har hørt om – videoen her udstiller dette på en sjov måde. Plant en række faktabobler hos den anden, opgiv at overbevise ham her og nu, og lad bevidstheden om disse ting gnave af sig selv. Gerne meget ubekvemme og følelsesladede oplysninger om Muhammeds liv, og hvordan han opfattes som rollemodel til alle tider, f. eks. Eller den lammende ensartethed i den demografiske udvikling – Irak, Gaza, Tyrkiet, Egypten, Pakistan osv., antallet af vantro styrtdykker, antallet af muslimer stiger over tid. Eller debunking af myter om al-Andalus, eller det moderate Indonesien. Eller udtalelser af fremtrædende nulevende rollemodeller og autoritetsfigurer som al-Qaradawi. De fleste af os er formentlig omvandrende ‘bomber’ ladet med ubehagelige kendsgerninger.

Mette

Posted: 27 oktober 2010 - 11:55 - Svar

Da jeg lægger meget mærke til folks stemmer og disses “musikalitet”, noterede jeg mig, at der er gjort meget ud af stemmerne i denne tegnefilm. Hun – “den gode” – taler i korte kommanderende sætninger med fjendsk tonefald. Han “den onde” forklarer og forklarer i et imødekommende og mere og mere indtrængende tonefald. Begges stemmer ændrer sig mod slutningen, så at det står klart, at “dialogen” blot har skabt en større breche imellem dem.

Det er jo det, vi andre har oplevet i årevis. Men jeg synes, at jeg i den seneste tid har mærket en glidning mod større enighed. Det er de fornuftige socialdemokrater, der begynder at blive urolige.

  LFPC

  Posted: 27 oktober 2010 - 12:24 - Svar

  Jeg fik indtryk af at stemmerne er syntetiske, og videoen lavet via en hjemmeside der omsætter skrift til tale. Måske er der nogle konfigurationsmuligheder mht. grafik og intonering, men det virker ikke helt levende på mig, og det er også med til at give videoen et sjovt og originalt præg.

   Mette

   Posted: 27 oktober 2010 - 12:57 - Svar

   Ja, stemmerne virker syntetiske på en “teknisk” måde.

   Anderledes med Anders Foghs skrækkelige gnækken med anspændte stemmebånd, og tuttilukoret Sahlin, Wallström og Bjerregaard der blot lyder som søvngængere, når de forsøger at tale som mænd med stor pondus og eftertanke. 🙂

    Scarlet P

    Posted: 28 oktober 2010 - 11:56 -

    Stemmerne er syntetiske. Man kan vælge mellem forskellige sprog, dog ikke dansk. Det er muligt at manipulere med diktion og tempo ved at forsøge sig frem med alternative stavemåder og tegnsætninger og indsætte pauser.

    I denne film taler Zenia med stemmen “german female”, og Filip-Emil taler med “dutch female 1”:

    http://www.xtranormal.com/watch/7485835/

   LFPC

   Posted: 28 oktober 2010 - 14:06 - Svar

   Jeg faldt over en anden video lavet på samme måde. Her var det en tekst sat sammen af autentiske citater fra den kvasi-hemmelige debatgruppe JournoList, som vi omtalte her for nylig. Netop den syntetiske diktion ser ud til at være et fremragende middel til at holde udsagn ‘ud mellem to fingre’.

    Mette

    Posted: 28 oktober 2010 - 16:53 -

    Det er godt udtrykt – holde ud mellem to fingre.

    Scarlet P

    Posted: 28 oktober 2010 - 17:20 -

    Det er nemt og ganske gratis på http:w ww.xtranormal.com/index

Liva

Posted: 27 oktober 2010 - 11:59 - Svar

OT

Har I læst om den arme patient der er blevet kaldt racist af personale på Næstved Sygehus? Blot fordi hun har kritiseret religiøst tørklæde som del af arbejdsdresskode. Det tilfælde giver en meget god grund til netop at kritisere islamisk tørklæde igen og igen. Jeg læste om det på Hodja bloggen. Hvis det står til troende, så må politikere f….. igang med at fjerne hijab fra arbejdsdresskode nu! Stakkels kvindelige patient at blive behandlet på den ydmygende måde af sygehuspersonale!!! Føj! Det er næsten ikke til at fatte at sygehuspersonale i Danmark kan få sig selv til at behandle en patient på den måde på grund af et islamisk tørklæde. Føj!

Hijabs skal væk som del af dresskode på jobs i offentlige institutioner. Nu!

Anders

Posted: 27 oktober 2010 - 12:11 - Svar

Selvjustits i Malmö:

Tack, DR Tv2 ! Det här är precis medievänsterns mål, machetesvingande blodtörstiga islamister på Sveriges gator på jakt efter “borgarsvin” att massakrera. Det är ju exakt vad marxist-leninisterna har jobbat så hårt, men ack så fåfängt, för i alla år fram till 70-talet – ända tills någon kläckte den fantastiska idén om “det multikulturella samhället”. Det kommer att bli ett massmord. Vänstern kallar det “revolution”.

Mette

Posted: 27 oktober 2010 - 12:15 - Svar

Kan I huske det svenske firma Brandos, der sælger sko online, og som reagerede voldsomt hyklerisk på Sverigedemokraternes indtog i Riksdagen?

Kan I også huske, at Jyllands-Posten gav SD en masse gratis publicity/støtte?

I dag kan man se Brandos reklamere i JP’s online avis øverst til højre på forsiden i skift med andre reklamer, og det er ganske givet en dyr placering. Så “dyden” holdt ikke ret længe.

Brandos’ grådighed er åbenbart stor.

  Victor

  Posted: 27 oktober 2010 - 12:53 - Svar

  Nå ja – deres snak om moral kunne de nu stikke op i en vis del af kroppen. I forvejen solgte de sko fra masser af firmaer, som, og det er dokumenteret, bruger børnearbejde, underbetaler deres voksne arbejdskraft, ikke betaler for overtid og – i øvrigt – arbejder snævert sammen med trafficing ringe. Og dén ligegyldighed er – her bruger jeg ordet efter moden overvejelse – ren racisme.

   Mette

   Posted: 27 oktober 2010 - 17:10 - Svar

   Føj. Det var da modbydeligt.

   Og nu hvor vi er ved udnyttelse af børn. Du har læst Sam Solomens bog, ikke? Kan du oplyse, hvor i Koranen det er beskrevet, hvad der venter de gode muslimer i deres materalistiske paradis. Fx det der med de unge drenge til vellyst for den mandlige muslimer? Sura?

   Jeg funderer stadig over, om de muslimske kvinder må nøjes med at drikke sik kanonfulde til evig tid i paradiset, mens deres mænd tumler rundt med jomfruerne og drengene. Under de omstændigheder er det vanskeligt at forestille sig, hvad der driver dem til at blive martyrer, medmindre de helst vil være fri for fromme muslimske mænd. 🙂

    Victor

    Posted: 27 oktober 2010 - 18:36 -

    Nej, Mette. Det har jeg ikke. Jeg må indrømme, at jeg holder mig meget langt væk fra de teologiske aspekter af troen. Dem forstår jeg mig ikke på og orker ikke at sætte mig ind i. Er vel nærmest anti-teist. I hvert fald anti-monoteist.

    Mit udgangspunkt er mere den politiske og militære side af islam. Der kan jeg sætte mig ind i tankegangen og forstå analyser og handlinger.

N. Bacon

Posted: 27 oktober 2010 - 13:41 - Svar

Det var en nyhet att Nobelstiftelsen anser sig behöva “ställa sig bakom” varje gästs ideologi. Och kanske en ännu större nyhet att man under många år alltså har “ställt sig bakom” en ideologi som mördat miljontals – kommunismen. Nobelkommittén drar alltså sitt strå till stacken för att splittra Sverige – 6 procent av väljarkåren skall alltså veta att de tillhör en pariakast. Det finns inga vi och dom. Utom dom där SD-arna förstås..

  Anders

  Posted: 27 oktober 2010 - 17:44 - Svar

  Ja, och dessutom är det helt i sin ordning att dra alla SD:are över en kam för de har inte lika värde.

   Liva

   Posted: 27 oktober 2010 - 19:55 - Svar

   Det er noget rigtig skidt at repræsentanter for svenske borgere udelukkes fra Nobel højtideligheder. Nobelprisens stifter er svensker – og nu udelukkes repræsentanter for netop svenskere…

JacobCT

Posted: 27 oktober 2010 - 16:50 - Svar

Altså 90% af beboerne i Rosengården er indvandrere og skyderierne foregår der…..
Er der SLET ingen svenskere som synes det kunne være nærliggende at tro, at skytten er indvandrer ??

Jonny

Posted: 27 oktober 2010 - 17:18 - Svar

Så här står det på Nobelstiftelsens officiella nätplats (förlåt, the official website of the Nobel Foundation, skall det naturligtvis vara), “Nobelprize.org”.

”The Foundation is represented by a Board, which has its seat in Stockholm and consists of seven members and two deputies, Swedish or Norwegian citizens, who are elected by the Trustees of the prize-awarding bodies.”
h t t p://nobelprize.org/nobel_organizations/nobelfoundation/tasks.html

Bara norska och svenska medborgare får alltså ingå? Ren rasism!

Vivi Andersen

Posted: 27 oktober 2010 - 21:17 - Svar

LIVA

Den fortælling gjorde mig virkelig vred !

At det er gået SÅ hurtigt med at få et sådant sygehus gjort til islamisk medspiller – det er da uhyrligt !

Enten er det min tidsopfattelse den er gal med eller det ER virkelig gået tjept ?

Jeg kan da selv godt få kuldegysninger ved tanken om at skulle hospitaliseres, for hvem ved om folk er venligt eller fjendtligt stemte overfor vantro om ca. 5-10 år ?

Jeg håber at den omtalte patient vil få denne fortælling ud til offentligheden også fordi der burde ske et og andet overfor personalet,som har handlet aldeles forkasteligt !

Vivi Andersen

Posted: 27 oktober 2010 - 21:32 - Svar

Af samme uhyrlige kaliber er den behandling som Nobelstiftelsen giver SD !

Den er primitiv og helt uden dannelse og pli !

Hvorfor kan folk ikke opføre sig ordenligt længere ?

Jeg mener, at der dagligt kræves af OS = de vantro, de oprindelige befolkninger i de europæiske lande, at vi skal udvise imødekommenhed og være inkluderende overfor de indvandrere der kommer/er kommet hertil.

Men lige så snart VI beder om den sammen imødekommenhed fra ” de andres” side, herunder også f.eks. Nobelstiftelsen, jamen så får vi besked og den er ikke videre imødekommende !

Faktisk tror jeg VI, befolkningerne alt, alt forlænge har givet efter overfor politikerne, overfor indvandrene overfor de der er stillet med krav af den ene eller den anden slags.

Vi har fundet os i alt for meget for ” husfredens” skyld og det bliver vi straffet for.

Selv folk vi skulle have kunnet regne med viste sig ikke at være vores tillid værdig.( Anders Fogh Rasmussen f.eks.)

Ræk folk, visse folk, en lillefinger og de tager hele armen .

  Mette

  Posted: 27 oktober 2010 - 21:39 - Svar

  Mon ikke at der trods alt er mange svenskere, som mener det samme som os om Nobel komitéens beslutning, selv om de ikke stemte på SD.

  Jeg tror ikke, at det er klogt at fare så hadefuldt frem.

Ulla Lauridsen

Posted: 27 oktober 2010 - 21:37 - Svar

Hvis de bander i Malmø ikke passer meget på, ender det med, at snigskytten kan skyde dem i helt lovlig nødværge. Det ville godt nok være ærgerligt.

  Morten - - -

  Posted: 28 oktober 2010 - 09:33 - Svar

  @ Ulla Lauridsen

  “Hvis de bander i Malmø (…)”

  Altså – hvis de bander mere i Malmø, end andre steder, er det måske fordi de har mere at bande over …

  Har du tænkt på det ?

  – – –

Per M

Posted: 27 oktober 2010 - 21:56 - Svar

Denne her kan vel også være velkommen hvis der er nogen der tør bruge en på øsen.

Den er godt laved

Per N.

http://www.youtube.com/watch?v=j6sHCNenl84

Info

Posted: 27 oktober 2010 - 21:58 - Svar

MICHAEL SOHLMAN ELLER OHLY/REINFELDT?

Nobelstiftelsens Michael Sohlman har uteslutit en ledare för ett svenskt riksdagsparti, sverigedemokraternas Jimmie Åkesson, från nobelfestligheterna. Övriga partiledare är välkomna.

Michael Sohlman växte upp i Moskva (där hans far var ambassadör) under Stalin-tiden. Efter skolgång på internatskolan i Sigtuna tog hans raketartade, närmast självgående, politiska karriär fart. Han arbetade i början av 1980-talet för socialdemokraternas riksdagsgrupp och har varit statssekreterare under flera socialdemokratiska regeringar. Sedan 1 maj 1992 är han VD för Nobelstiftelsen. Alltså en politiskt tillsatt VD.

Att han i ondskefullt syfte omtolkat en mening i Nobels testamente är uppenbart för alla. Men frågan är, om detta är hela förklaringen till Åkessons utestängande.

De minnesgoda minns de övriga partiledarnas ultimatum till Pride-ledningen i somras inför prajdfestivalens partiledardiskussioner:

“KOMMER JIMMIE ÅKESSON SÅ KOMMER INTE VI!”

Följdaktligen förbjöds Åkesson att närvara.

Vem vet vilket ultimatum ledaren för riksdagens minsta parti, vänsterpartisten Lars Ohly, och högerledaren Reinfeldt ställt den här gången. I samförstånd med Mona Sahlin.

  Mette

  Posted: 27 oktober 2010 - 22:07 - Svar

  OK, det må vel tåles denne gang. Men SD kommer til at vokse, og en skønne dag kan man ikke mere opføre sig sådan overfor riksdagsmedlemmer, der hyppigt ses i medierne. De kan ikke behandles som pariaer i al fremtid.

   JacobCT

   Posted: 27 oktober 2010 - 22:54 - Svar

   nej måske ikke Mette, men de vil prøve sålænge de kan.
   husk, at de er rettroende – også de politisk korrekte

  Høgsbro

  Posted: 28 oktober 2010 - 00:45 - Svar

  Jeg kan lige se Reinfeldt blive væk fra Nobelfestlighederne. Jeg tror mere på at det er Nobelkomiteen selv der roder.

Morten - - -

Posted: 28 oktober 2010 - 08:59 - Svar

“… Men selv i lyset af 98% ‘islamofobe’ læsere vil én avis ikke give sig”.

Det minder om Ekstra Bladets vej fra en stor avis til en lille. I slutningen af 70’erne satte Ekstra Bladet en tyk sort ramme om de læserbreve (og der var i starten mange!) som gik imod den redaktionelle, indvandringsvenlige, linje og anbragte følgende overskrift over: RASENDE RACISTER SKRIVER.

Efter bladets kampagne “Racismen marcherer i Danmark”, stivnede den ene side i debatten af skræk. Det varede til begyndelsen af 90’erne med få undtagelser som Ole Hasselbalch og Søren Krarup, og andre. Sidstnævnte fik medieadgang, fordi hans fjender indså, at han var nyttig som fortaler for “vores” fløj. Han var nemlig kendt som usympatisk i befolkningen, p . g. a. hans forsvar gennem 70’erne for revselsesretten – helt konkret forstået som retten til at tugte børn korporligt. Siden skaffede Sven Ove Gade ham sensationelt adgang til samme Ekstra Blad’s spalter.

– – –

JacobCT

Posted: 28 oktober 2010 - 11:12 - Svar

NB: Nogle burde undersøge HVEM DER EGENTLIG bliver inviteret til den Nobel-fest.
Mon ikke der skulle være nogle direkte anti-demokratiske kræfter til stede – de ville ligne
svenskerne dårligt hvis det ikke var tilfældet…..

Peter Buch

Posted: 30 oktober 2010 - 09:58 - Svar

Relateret vinkling af info- winter festival brugt i stedet for jul – var der i TV2 nyhederne i går et indslag om Halloween, hvor en person nævnte sidstnævnte begivenhed udfyldte en plads i kalenderen. Dette efter min hukommelse. Er det at kunne udfylde en plads i kalenderen tilstrækkelig begrundelse for noget, til at dette noget bliver en begivenhed?
Angående navnepopularitet kunne der ses lidt andre argumenter nævnt på:
http://blog.tv2.dk/literally/entry386946.html

Leave a Comment