28
dec
Seneste opdatering: 28/12-10 kl. 1818
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Er en populær, svensk eufemisme for tragedier, der indeholder et andet, vigtigt element, man ikke vil se i øjnene. Expressen “gransker” fem mord på unge svenske kvinder i 2010.

“I majoriteten av fallen av dödligt våld mot kvinnor i nära relation är separationsproblematik det vanligaste motivet – det sker för att hon har bestämt sig för att lämna honom, säger Mikael Rying, kriminolog vid Mittuniversitetet. Expressen har granskat fem uppmärksammade kvinnomord som skakade Sverige under 2010.

“En seperationsproblematik…” Elins formodede morder var en vildtfremmed indvandrer, der overfaldt hende på åben gade i Gøteborg. Tre af de fem er myrdet af indvandrere, nemlig Carla, Elin og Beatrice. Det er 60 %. Havde man talt Nancy Tavsan med, der på nær nogle timer også blev myrdet i 2010, havde det været 80 %. Altså, af disse er 100 % er mænd, men 60-80 % er også indvandrere, hvad Expressen ikke bemærker med et ord. Og nu efter flere årtier, utalte kvindedrab, fakkeltog og protestdemonstrationer senere, står én ting lysende klart: det holder aldrig op. Viljen er der ikke, men værre, evnen er der heller ikke, så var der gjort en ende på tragedierne. Det har været for sent for længe siden.
Vi ved naturligvis godt, nogle svenske journalister, der ved bedre, skriver med den ene hånd bundet på ryggen. Dele af deres frihed er pantsat hos chefredaktøren, et politisk parti og pressestøtten. Men når så mange liv har været og kommer på spil, og det moralske ansvar skal gøre op, hvad adskiller dem så i princippet fra alle de andre, der har sagt den berømte sætning: “Vi handlede bare efter orde” ?
– Selv i Danmark vil man gerne gøre vold mod kvinder til et rent kønsproblem. Landsforeningen af kvindekrisecentre, der er stopfulde af “ny-danske” kvinder, kamouflerer så mange som overhovedet muligt som danske i deres statistik. Voldmænd og mordere nyder stadig deres beskyttelse, så er de roligere.

Så slap englænderne endnu engang

Afværgede terroranslag i England er på grund af mængden ikke længere blogstof. Det er nogle år siden, de var. Men her til orientering hvis man vil se, hvad målene var og hvem de anholdte er (med det forberhold, at det er julepanik hos MI 5, det er sket før.):‘Plot to bomb London Eye’: Nine in court accused of planning Christmas terror blitz on the capital’s busiest landmarks.

»Tanken om en svigerdatter der hedder Ghazala«

Ritzau i det kluntet-komiske hjørne. Vi taler om “nonnen og sømandens”-tilgangen, og hverken bureauet eller det statsfinansierede center kan rigtigt få sig til at ytre upassende grunde til at virkeligheden ikke helt er som pæne mennesker synes den skal være. Det vides ikke om det er en del af det såkaldte Center for Forskning i Islamisme og Radikaliseringsprocessers mission at forhindre “radikaliseringsprocesser” hos fordomsfyldte danskere, men dette er måske optakten til en folkeopdragende kampagne. Billedet: Vi ved ikke om ubevidste associationer har foranlediget Ritzaus navnløse skribent til at vælge dette kvindenavn, men når han/hun nu nævner Ghazala …. (LFPC).

En ny undersøgelse viser, at mange danskere er imod tanken om, at deres børn bliver gift med muslimer. Tanken om at få en svigersøn, der hedder Mohammed, eller en svigerdatter, der hedder Ghazala, bryder mange danske forældre sig ikke om.

Det viser en ny undersøgelse foretaget af Center for Forskning i Islamisme og Radikaliseringsprocesser (CIR) ved Aarhus Universitet. […]

– Det er svært at sige, hvor meget af det skyldes religion, og hvor meget der skyldes, at folk ikke vil have, at deres søn eller datter gifter sig med en person med lavere social status, siger Peter Nannestad, professor ved CIR. […]

Modviljen mod at få en muslimsk svigersøn eller -datter kan ifølge Peter Nannestad skyldes, at mange muslimer og indvandrere fra muslimske lande kommer fra lavtuddannede baggrunde og derfor hører til en lavere social klasse. […]

– Det ser ikke ud til, at det er religion, der gør, at danskere flytter væk fra ghettoområder, men at det i højere grad er social status, der har betydning, siger Peter Nannestad. Forældre modsætter sig blandede ægteskaber

350.000 fatwaer for de terminalt hjælpeløse

The monotonous drone of vuvuzelas that irritated almost all football fans during the World Cup is OK, and it doesn’t matter how much noise a donkey makes, it musn’t be touched.

But buy a car raffle ticket and you could be in big trouble, and taking an afternoon nap gets the thumbs down.

That’s according to 350,000 Islamic religious decrees, called fatwas, being issued by Muslim scholars on their Website in Abu Dhabi. […] 350,000 fatwas issued in 2010 by Muslim scholars… including catnappers, raffle ticket buyers and vuvuzela vendors

“Generaldirektoratet for Retfærdighed, Frihed og Sikkerhed”

Lidet anede jeg, at jeg var underlagt sådan et EU- direktorat, og at det udgav en Håndbog om integration for politiske beslutningstagere og praktikere, et orgie af små-manipulerende almindeligheder og multi-kulti propaganda på 171 sider, der nok skal have kostet de sædvanlige millioner at lave. Efter at have skimmet det, spørger man sig hvem i himlens navn forfatterne tror, vil spilde af deres korte liv på at læse den. Journalister ? Jeg spildte 30 minutter. Særligt bekymrede er de for en fri presse, der får mest plads. – Thomas Hammarberg havde færten af noget i går. EU er på kollisionskurs med nationalstaterne – og virkeligheden. Jeg var ikke rød i 1972, jeg stemte for indlemmelse. I dag er Danmark ikke længere en suveræn stat. Jeg er borgerlig. Det er gået amok. Jeg vil ud ! Nogle få smagsprøver:

Kapitel 2: Massemedier og integration, side 32

“Aktører skal overveje, hvordan man kan øge offentlighedens interesse for indvandringsspørgsmål. De kan f.eks. fokusere på sammenfaldende værdier og det menneskelige aspekt gennem personhistorier og case studies. De kan tilskynde medieaktører til at undgå absolutte udtalelser, der skaber splittelse hos modtagerne. Desuden bør målmedieorganisationens mediestil også indgå i betragtningerne. Boulevardpressen vil f.eks. oftere tage mere følelsesbetonede historier op, så derfor kan det være mere effektivt at fokusere på indvandreres personlige oplevelser, mens mere dybdeborende journalistik kan koncentrere sig om kvantitative data og baggrundsinformation. Eksempler på strategier, der sikrer, at budskabet kommer frem :

• Uddannelse af specialiserede talspersoner, som legitimt kan udtale sig på vegne af indvandrersamfund og kan gøre rede for og fremme de forskellige aspekter på en medievenlig måde.
• Udvide støtten. Mange civilsamfundsorganisationer falder i fælden med kun at henvende sig til deres eksisterende tilhængere i stedet for at øge deres tiltrækningskraft over for et større publikum.
• Udnytte den lokale presse. Den lokale presse har stor indfl ydelse, fordi store dele af lokalbefolkningen læser de forskellige lokale weekendaviser, og fordi befolkningen oplever integrationen på lokalt, ikke nationalt plan. Ofte tager de nationale medier dehistorier op, som den lokale presse har bragt.
• Opdyrke et produktivt arbejdsforhold til redaktører og journalister, ikke kun dem, som i forvejen er positivt indstillede over for indvandring, men også dem, der ikke er det.
• Lære offentligheden at være mere kritisk over for medierne ved at forklare, at både beskrivelser og fortolkninger påvirkes af den enkeltes kulturelle og sociale baggrund.
• Overvåge medierne og diskutere indholdet med medieorganisationer, journalister og redaktører samt udnytte klageinstanser (ombudsmænd, ligeretsorganer, presseråd o.l.), hvor dette er relevant

s 41

Indvandrerne skal tilskyndes til at deltage i programmer som skuespillere, forsøgspersoner, deltagere, publikum og eksperter og udvikle deres egne komedie- og underholdningsprogrammer. For at sikre en retvisende skildring af indvandrerne i sæbeoperaer og dramaer bør der bruges skuespillere og manuskriptforfattere med indvandrerbaggrund i forbindelse med interkulturelle historier og indvandrerpersoner

Kapitel 3: Bevidsthedsfremmende aktiviteter og styrkelse af indvandreres handlekraft s. 54

Der er mange uforklarlige årsager til, at folk opfatter indvandring, som de gør. Ikke desto mindre kan aktørerne stadig anvende resultaterne af kortlægningen til at identificere nøglefaktorer og afgrænse målgruppen for den bevidsthedsfremmende aktivitet. Eksempelvis konkluderer en række forskningsundersøgelser, at de mest positive og tolerante holdninger findes i følgende grupper :

• unge mennesker
• personer med en højere socioøkonomisk status
• personer med en længerevarende uddannelse
• funktionærer
• personer, der ofte er i kontakt med indvandrere

Fra Håndbog om integration for politiske beslutningstagere og praktikere, Tredje udgave, april 2010 , 171 sider pdf.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


li

Posted: 28 december 2010 - 02:28 - Svar

Det klart!! når kvindeundertrykker ideologien islams budskab ikke tages alvorligt, men gøres til et “uskyldigt” religiøst foretagende, hvor kvinder i religions “frihedens” navn gøres til legitime ofre for en stupid muhammedaner menneskesyns opfattelse, hvor religions “balkon” afstraffelsen for ulydige kvinder ikke bekæmpes som islam ideologiske drab, der på ingen måde burde forekomme i et civiliseret samfund, hvor islam burde være under skærpet kontrol og dens mest fanatiske pædofet muhammed tilbedere burde udvises for bestandigt for deres samfunds nedbrydende virke. Det vil aldrig virke, at gøre islam til et demokratisk element i den virkelige vestlige verden. Derfor bør islam bekæmper.
Den social lammede hjerne peter Nannymuhammedanerstad “glemmer” at islam GØR mennesker til sociale TABER individer, fordi islams tilbagestående uforanderlige tekster gør tilbederene uudholdelige dumme og mentalt grimme at forstå, meres tvangs rituelle krav om uselvstændig tænkende udøvelse af psykiske syge fremkaldende “tvangstanke heletiden vaskende rene hænder! krav” deres hverdag forbliver en stor underkastet tvangstanke, for at behage pædofet svinet muhammed!
Hvilken fornuftig forældre vil tage hjerteligt imod en tvangstanke uselvstændig jihad kriger, som følger sin pædofile rollemodel muhammed og hans tilbagestående 1400årige gamle livsstil og anvisninger om at daske og smaske ulydige kvinder???
Nej…kan jeg bare sige til de politiske korrekte bange dhimmie karriere stræbende, det kan godt nok være de affaldssække undertrykkede muhammed kvinder ikke må gifte sig med vantro, MEN vi vantro kvinder oplyser vores hunkøns børn om, de tilbagestående primitive muhammedaners taberkultur og direkte forbyder dem omgang med muhammedaner ABEraberne fra mellemøsten, nogen siger det bare ikke højt, MEN ABEraberne fra mellemøsten med deres taber muhammedkultur får ingen chance eller tilslutning til hitler…øh, muhammed accepten, de bliver afvist og bekæmpet. De simpelthen uønsket.
Alle ved det, politikkerne flygter i hobevis fra muhammedaner skolerne og vi fornuftige forældre holder vores børn væk fra taber idiotien islam, alle ved det, ingen tør sige det.
Det ikke et socialt problem, men et muhammedaner problem der GØR mennesker til sociale taber, så enkelt er det lille peter Nanny islamStad!

  li

  Posted: 28 december 2010 - 02:42 - Svar

  PS. endnu en stilling der bør nedlægges for at bevarer Danmarks velfærd, er den lille peter Nanny muslimkrybe Stads uduelige dyre aflønnede propaganda muslim fordyrende arbejds beskrivende stilling
  Indtil nu ville jeg have sparet Danmark for to ligegyldige vrøvle stillinger der tilsammen har kostet os over en million i aflønning for at holde de to rabiate egoistiske virkelighedsfjerne tosser med mad og vin, altså lille peter Nannyislabadistand og Hammarhulihoved svenskeren.

   Kenneth

   Posted: 28 december 2010 - 02:51 - Svar

   Du rammer i den grad plet. Gid at der var mange flere af din type.

Elefanten

Posted: 28 december 2010 - 06:50 - Svar

For at gennemføre det store forperknings- og islamiseringsprojekt må man afskaffe dansk folkestyre og holde de lavtuddannede, de løstansatte, de aldersberigede og de socialt dårligt stillede uden for indflydelse.
Hvor seriøse er indvandringstilhængerne i grunden? Da særloven i 1992 var blevet gennemført, var der ingen, der hjalp de omfattede udlændinge til at få et godt liv i Danmark.
Måske er det egentlige formål at drille Schlütter eller at få flere offentlige udgifter?

steen

Posted: 28 december 2010 - 07:14 - Svar

“må man afskaffe dansk folkestyre” – det er jo den proces, der er igang. Jeg ved ikke om det var andre, der hørte den pensionerede professor i statsret i P 1 forleden – han beskrev i detaljer, hvor meget suverænitet vi har afgivet. Over halvdelen af de love, vi skal leve under, har aldrig været en tur gennem folketingssalen. Han var betænkelig. Nogen der kan lede mig på hans navn ?

  Gunnar Biering

  Posted: 28 december 2010 - 10:18 - Svar

  Mekanikken er vel, at alle de regler, du omtaler, er vedtaget af EUs Ministerråd, hvor hvert lands – folkevalgte – regering har sæde, men hvor man går mere og mere over til flertalsafgørelser. Og mange af disse direktiver er udtænkt af Kommissionen, et gigantisk embedsmandsapparat, der står til ansvar overfor Ministerrådet og EU-parlamentet, men som er uden kontakt til de europæiske befolkninger. Og Ministerrådets og dermed Kommissionens direktiver er Folketinget nødt til at gummistemple, ellers…
  Ja, ellers må vi overveje at forlade EU.
  Det uhyggelige ved EU er jo, at det ledes af nogle idealister, der synes at have en monolitisk enhedsstat som deres dunkle mål. Dette er aldrig forelagt befolkningerne! Men det drøftes åbenlyst, når magthaverne mødes. Så det er bare op til os, folket, at vågne op – lidt ligesom på indvandringsområdet.

  Det er iøvrigt interessant at sammenligne EU og USA. Det er snart et par år siden, at nogen sagde, at medlemslandene i EU har mindre at bestemme selv end staterne i USA. Og i USA er magtbalancen mellem delstater og Forbundsregering nøje aftalt, og ingen skal pille ved den. Det må skyldes, at USA er født som et borgerligt oprør mod statsmagten i London, og den mentalitet lever stadig, se bare Tea Party. Der er måske lidt af det samme i Schweiz, der blev dannet som et folkeligt oprør mod statsmagten i Wien – de Edsvorne kalder de sig, alene navnet! I Schweiz har de bevaret det borgerlige direkte demokrati, derfor ingen minareter!
  I resten af Europa følger vi lydigt vore ledere, idet vi antager, at de ved bedst …

  Bjovulf

  Posted: 28 december 2010 - 10:58 - Svar

  Hjalte Rasmussen?

  Han har før givet udtryk for bekymring ang. overdragelse af suverænitet til EU
  og har sagt, at politikerne selv har givet EU og domstolene disse beføjelser
  uden at være klar over omfanget og konsekvenserne.

  http://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2008/07/31/175715.htm

  annonym

  Posted: 28 december 2010 - 13:09 - Svar

  Mogens Herman Hansen.

  Og han havde et par gode pointer, såsom at demokrati nok så meget er en ideologi med menneskerettighederne som en af de bærende søjler.

  Der var vist tale om en genudsendelse, jeg er sikker på at have hørt det før.

  Mht at det meste af lovgivningen kommer fra EU, så skal vi nok mere se på kvalitet end kvantitet. Det meste handler om stikkontakter og krumme agurker og er næppe et problem.

  – Bortset fra at det bruges til at opbygge en politisk magtbase, som så bruges i andre sammenhænge.

  Det er indskrækningen af ytringsfriheden derimod, uanset hvor små og sjældne den slags måtte forekomme.

   steen

   Posted: 28 december 2010 - 14:31 - Svar

   Mogens Herman Hansen -netop ! Tak, søg ham på DR P 1

   Gunnar Biering

   Posted: 28 december 2010 - 14:48 - Svar

   Jeg er enig i dine bemærkninger om kvantitet ctr. kvalitet. Jeg har for flere år siden hørt tallet 80% som den del af Folketingets beslutninger, der blot er konfirmering af EUs direktiver. Men de sidste 20% omfatter jo de virkelig vigtige ting, udpegning og afsættelse af regeringen, krig og fred, undervisningsområdet og udgifter og skatteopkrævning. Det sidste er EU dog begyndt at gnave sig ind på, og nu vil de have mere indseende efter Eurolandenes økonomiske uføre.

   Det gode ved det er, at de 20% også omfatter selve vores medlemsskab af bl.a. EU. Vi kan når som helst melde os ud, hvis vi vil og tør. Den folkeretslige suverænitet beror fortsat hos medlemslandene, modsat ved USAs delstater, og derfor havde Ritt B. undtagelsesvis ret, da hun sagde om EU-parlamentet, at det ikke var et rigtigt parlament. Det har ingen egen legitimitet, for det eksisterer kun på medlemsstaternes betingelser. Ligeledes er Europa-nomenklaturaens forsøg på at opbygge en europæisk identitet udenom nationerne også tragikomisk.

   De rider på en død hest, men det kan de ikke se oppe fra sadlen.

Crass Børsting

Posted: 28 december 2010 - 10:17 - Svar

Ja, morsom vinkel på danskeres modvilje mod blandede ægteskaber. Muslimske kvinder indgår pr. definition ALDRIG blandede ægteskaber. Partneren skal konvertere til Islam, inden et ægteskab er muligt. Følgerne heraf kender enhver.

Men selvfølgelig skal al-Ritzau have det til at ligne dansk diskrimination af den flinke grønthandler på hjørnet.

Torsten Hansen

Posted: 28 december 2010 - 10:36 - Svar

CIR er en skandale. Deres tolkninger på resultaterne er helt hen i vejret. Istedet for at vade rundt i en politiserende debat, kunne de meget nemt havde stillet nogle kontrolspørgsmål.

Desuden gifter danske mænd sig næsten aldrig med muslimske kvinder. Sker det, bliver manden som et minimum nødt til at tvangskonvertere sig for familiens sikkerhed. Hvis forældres bekymring afspejler sig i undersøgelsen, så har det intet med fattigdom, status eller social klasse at gøre. Det har noget at gøre med trusler, frygt og tvang – altså islam.

Robin Shadowes

Posted: 28 december 2010 - 10:38 - Svar

Marvel och Hollywood kränker vår gemensamma nordiska mytologi i sann multikulturell anda. Nu har man kvoterat in både negrer och asiater i Valhalla!

http://boycott-thor.com/

EH

Posted: 28 december 2010 - 11:38 - Svar

Mænds vold mod kvinder:

Du berører selv tanken. Jeg har ikke de mindste kvaler ved at beskylde de svenske medier for medskyldige i denne udvikling.
De bør stå til regnskab en dag.

EH

Posted: 28 december 2010 - 12:36 - Svar

Ghazala:

Denne Peter Nannestad bekræfter kun at idealisme og realisme er begreber, som undertiden kan være ganske uforenelige.
Professoren er helt blokeret. Undertiden spørger jeg mig selv om hvad begavelse egentlig er for en størrelse.

EH

Posted: 28 december 2010 - 12:51 - Svar

Generaldirektoratet for….

Der er åbenbart en stor forventning til at den svenske fiasko model kan eksporteres i sin fuldkommenhed til resten af Europa. Ærlig talt det er som taget ud af den første danske stil, som vore små poder forsøger at sætte sammen i 3. – 4. klasse. Ordforrådet er lidt større men ellers…
Nå, men spøg til side. Vinden blæser ikke længere i deres retning og det har de en forbandet ubehagelig fornemmelse af. Der er lidt desperation over dette tiltag. Forståeligt, det drejer sig om deres egen fremtid, blandt andet om risikoen for at blive draget personligt til ansvar for den kaotiske fremtid som venter EU. Jeg giver dem ikke mange chancer.

PK

Posted: 28 december 2010 - 14:26 - Svar

Mord på kvinderne i Sverige.
I årene efter Hitler og KZ lejrene blev det ofte spurgt:”Hvordan kunne det ske?”.
Svaret findes i Sverige og andre lande.
Mærkeligt nok findes grobunden for denne elendighed især
hos socialister og humanister. Full-time humanister,
dem een kalder hudfarve-romantikere.

Ivan Broe

Posted: 28 december 2010 - 14:47 - Svar

Jeg var rød, dengang i 1972. Jeg var aktiv i DKU, Folkebevægelsen mod EF og Valbykomitéen mod EF.

Jeg ville IKKE ind i dette cirkus.

Jeg er siden blevet særdeles borgerlig, ihukommende John Foster Dulles udødelige ord: “Hvis du ikke er socialist, når du er 20 år – har du ikke noget hjerte – hvis du stadig er det som 40 år, har du ikke nogen hjerne…”

Men jeg vil stadig gerne ud af EU; eller rettere EU ud af Danmark….

Godt nytår alle :o)

  Allan Hansen

  Posted: 28 december 2010 - 19:28 - Svar

  Kære Ivan Broe – Godt nytår – Keep smiling.

  Den omvendte Verden: Mig, Marx, Mao og Muhammed.
  Den gang jeg var en ung mand dvs. i 70´erne da var jeg “selvfølgelig,, venstreorienteret det var jo, god tone – den gang.

  Et gammelt ordsprog siger: hvis man ikke er socialist som ung har man ikke noget hjerte – og omvendt hvis man ikke er konservativ når man bliver gammel har man ingen hjerne.

  – Man læste Karl Marx og Mao´ s den lille røde – andre læste Nietzsche og Freud og nogle læste Ebbe Rich Kløvedahl ( som jeg personligt kendte) og Svend Åge Madsen, som jeg desværre aldrig har mødt.

  Vi var unge – vi var smukke og vi var rige – romantiker – men vi var mest af alt – MEGET NAIVE.

  Vi var flowerpower-hippier, som troede, at det gode kom af sig selv – hvis blot man troede på DET.
  Vi troede på det gode blot fordi det var” godt..

  Vi var sociallister og humanisme var vores store kæphest vi ville frelse hele verden, at det ikke hang sammen med den virkelige verden det forstod vi ikke dengang men det gjorde ikke så meget for vi var så GLADE og vi havde det skide godt. Nogle var sågar kommunister uden nogensinde, at havde besøgt et kommunistisk land.(så var man nok blevet lidt kloger).

  Man læste Politiken og Information med de politiske korrekte meninger også selv om vi ikke kom fra arbejderklassen men boede i Nordsjælland med villa, Volvo og vovse. Når jeg læser disse blade i dag undre det mig, at disse blade stadig eksistere.

  Hvad vi ikke viste var, at det Socialistiske folkeparti blev grundlagt af en gammel nazist, som senere blev kommunist han (Gert Pedersen) grundlage det Socialistiske folkeparti sammen Axel Larsen.

  – Den stod på mikro makro mad ( du ved nok – SUNDT) kollektiv gruppe sex , vandpibe og LSD i Weekenden
  jo vi var glade den gang – meget glade .

  Og de der russer skal nok få kærligheden at følge når mig og THE BEATLES kommer til Moskva med en stor bukket blomster.

  Jeg har personligt stemt på VS, SF. og sågar Socialdemokratiet – det kunne jeg aldrig finde på, at gøre igen!

  FRIHED er mennesket fundamentale ret og pligt!

  Nogle af vores mærke sager var dengang: FRIHED, LIGHED og RETFÆRDIGHED , det være sig – for alle – selv for dem, der ikke respektere frihed , lighed og retfærdighed- ( ?) man havde STORE DRØMME.

  Og det,ser jo meget godt ud på papiret – men sandheden, er, at vi ikke havde styr på hvad disse begreber egentlig betydning.

  Vi gik ind for ligestilling mellem kvinder og mænd, overalt i samfundet!
  Vi gik ind for alles ret til, at sige NEJ TAK til stamme religion og rettede en voldsom kritik mod kirkens dogmatiske monoteisme.

  Vi troede på, at alle mennesker, er født , som et frit tænkende menneske.
  Vi troede på ytringsfrihed dvs. at alle mennesker har ret til at tænke og give udtryk for deres meninger!
  Vi troede også at alle kulture var ens (at vi alle tænkte det samme). Vi troede, at vi alle var ude i en fælles sag og dermed tænkte på det “samme,, (?).

  Men vi havde aldrig hørt, om islam! ( nogle havde ” hørt om buddhismen og Hinduisme – men vi viste ikke en skid, om islam!)

  Og derfor forstod vi ikke krigen i Mellemøsten – eller vi misforstod – krigen i Mellemøsten.).

  Det er i øvrigt ganske grotesk, at venstrefløjen i Danmark og andre europæiske lande
  har valgt at slutte op omkring islams totalitære og fascistiske system, det på trods af, at muslimske diktatorer
  har myrdet i millioner af venstreorienteret rundt omkring i verden – et forhold, som vi gamle venstre folk har svært ved at fatte
  Fx. udslettede præsident Sukarno to millioner marxister og andre venstrefløjs folk i Indonesien. Det samme er sket i andre muslimske lande bl.a. Ægypten, Pakistand og Sudan

  Siden antikken har filosoffer forstået friheden som uafhængighed af sårvel for ydre tvang som egoistiske impulser.

  Den omvendte verden.

  I dag og hermed mener jeg de sidste 30 år har de to fløje byttede politik.
  Friheds kampen bliver i dag ført af højrefløjen mens volden er rykket ud på venstrefløjen.
  Man sætter ild til biler busser og banevogne og brænder skoler ned og begår fysisk vold mod politiske modstander – længe leve humanismen.

  I Deadline den 2 maj 2010.
  Blev Ayaan Hirsi Ali spurgt hvorfor hun tror, det er højrefløjen der støtte op omkring ytringsfriheden

  her under islam kritik.( og ikke venstrefløjen)

  Hirsi Ali svar var ikke overraskende skarpt og præcist:

  “Socialismen andskure mennesket som gruppe eller grupper og ikke, som individer.( det samme gælder for islam).

  Hvorimod Liberalismen opfatter mennesket, som individ og ikke som grupper,,.

  Det gør hele forskellen!

  MVH. Den filosofiske efterretningstjeneste.

Allan Hansen

Posted: 28 december 2010 - 15:38 - Svar

TELL IT LIKE IT IS! ( sig det som det er).

Nuvel, nu er jeg en ærlig mand, jeg er fra den gang hvor man sagde det, som det er – og ikke, som man ville ønske – det var! ( det sidste kalder man “religion,,).

Ingen vantro er så primitiv og fyldt med løgn, had, vold, bold og terror, som allahs primitive, infantile, intolerance og afstumpethed – som svinets VANTRO.

1). Muhammad hed ikke Muhammad!

2). Muhammad talte ikke arabisk!

3). Muhammad´s såkaldte “gud” den sorte sten i Mekka hed ikke allah!

4). “Muhammad´s mor gjorde alt for, at slippe af med svinet!

5). “Muhammad´s far siges, at være besat satanisk dæmoner!

6). det er almindelig kendt, at Møghammad var en sindforviret stakkel – hvis vantro udelukkende handler, om sex, magt og rigdom. ( som min gode ven Hans Erling Jensen har bemærket, så rakte Møghammads horisont ikke længer end til spidsen af hans penis).

Hvad der begyndte, som en lille løgn – at Møghammad var en slags “profet” er siden blevet til verdens største løgne historie I S L A M – han var sgu ikke mere “profet” end min bedstemors gamle hønsehund Olga ( undskyld Olga for denne tavelige sammenligning).

Muhammad var røverhøvding, stammekriger, slavehandler, massemorder, tyveknægt og løgnehals og dermed ikke nogen slags “profet”.

Grundlæggeren af terror organisationen islam var et perverst fordruknet svin, som voldtog små børn. Terror pedofeten deltog selv i 79 terror angreb imod jøder, kristne og andet godtfolk. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Møghammed var det værste svin denne verden nogensinde har hørt om, hvis grise – filosofi har ført mange, mange millioner mennesker ud i allahs det levende helved!

Og det burde stå klart for en hver: uden løgn, had, vold, blod og terror – samt 1400 års tvangs konvertering og slaver ville svinets vantro – være utænkelig!

HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE?

Forstår I da ingen ting – I uforstandig mennesker?

Det begynder med halal og ender i allahs det levende helvede!

“Der har aldrig været mere end én muslim i denne verden
og det var Muhammed selv,,.

Resten er slaver, fanger, trælle, lakajer og kustoder.

– Sam Solomon.

“Islam er ikke nogen religion og da slet ikke målt med den vestelige terminologi,,.

Sam Solomon er tidligere Højesteretsdommer i sharia lov. I dag er Sam Solomon konverteret til kristendommen og bor på en hemmelig adresse i London.

Jeg vil opfordre ALLE til, at læse – Modern day Trojan horse. The islamic Doctrine of immigration. Accepting Freedom or Imposing islam? (Al-hijra) ordet er arabisk og betyder fjendtlig udvandring= fjendtlig indvandring.

Islamisk udvandring og fjendtlig indvandring har udelukkende det formål, at oprette en islamisk stat og overtage kontrollen over de vantro svin og aber, som der står i de forskelige koraner – altså ligesom terror pedofeten og slavehandler general Muhammed.

Sam Solomon & E Al Maqdisi 2009.

P.S Bogen er tilegnet den Egyptiske historiker og forfatter Bat Ye´or. EURABIA

Lyt til Sam Solomon på dette link.

http://www.youtube.com/watch?v=v7fH464RxWE

Om Sam Solomon´s bog skriver Geert Wilders.

” I hope that every person in the Western world reads it, including the sleeping political elite.
This book should bring about a much needed awakening,,.

Geert Wilders MP and Chairman party for Freedom.

Bogen kan købes via Politikens boghal eller Amazon.com ( 137 sider pris 150 Kr.).

Nu har allah ført krig mod alle ikke-muslimer i 1400 år og har forløbelig udslettet mere end 270 millioner mennesker over alt i verden – det er mere end nogen anden forbryderorganisation ja, det er mere end Stalin, Hitler, Pol Pot og Franco til sammen.

Allahs krig stopper aldrig!

Allahs slavehandel her:

http://kitmantv.blogspot.com/2009/10/slaves-for-middle-east.html

Tak til kitmantv.

Læs “A God who hate,, som er skrevet af den Syriske-amerikanske psykolog og forfatter Wafa Sultan.

DR.Wafa Sultan er, selv af muslimsk oprindelse så hun er naturligvis også en racist, som ikke ved hvad hun taler om og stemmer på DF.

Hvor mange gange skal jeg sige det????????????.

A GOD WHO HATES!

” The courageous woman who inflamed the muslim world speaks out against the evils of islam,,.

Wafa Sultan´s bog kan købes via Politikens boghal eller Amazon.com ( 244 sider pris 200 Kr.)

Wafa Sultan har flere gange været i Danmark bl.a. som gæst i TRYKKEFRIHEDSSELSKABET – se Wafa Sultan gi´den gas på Youtube.

Læs også: Why We want to KILL YOU. Bogen er skrevet den tidligere PLO terrorist Walid Shoebat, som i dag er konverteret til kristendommen og bor på en hemmelig adresse i USA. Bogen kan købes her. http://www.shoebat.com

Læs også ” det store bedrag,, som burde hedde den store løgn myten om det Palæstinensiske folk af Ramon Bennett 2005.
Så bliver man nok lidt kloger!!!
Wafa Sultan her:

http://www.youtube.com/watch?v=vL1elA3RY7Q&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=g_3xKvyag54&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=VqvskXCz-kk&feature=related

P.s. “Enhver der kysser den sorte sten i Mekka, står i ledtog med satan”

Citat: Marius Baar.(1969).

“Det er på høje tide, at smide islam ud på møddingen – ,der hvor den høre hjemme,,

Citat: Ex muslim og forfatter M. A Khan. http://www.islam-watch.org

” Muhammad vil brænder i helvedet til evig tid”

Citat:Dantes ( 1265-1321).

Benjamin

Posted: 28 december 2010 - 15:39 - Svar

OT

EUs “krise-redningspakke” til Grækenland bliver bl.a. brugt på at bygge to moskeer. Og redningspakken består jo (selvfølgelig) af skattekroner fra europæiske skatteydere. Det er det jeg altid har sagt; vi betaler SELV for islamiseringen af vores lande.

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/scho ene-bescherung-eu-rettungsschirm-finanziert-moscheebau-in-athen.html;j sessionid=F79D28A0799521FDF6AB05D3344500A8

Godt nok er jeg ikke meget for konspirationsteorier, men det lader til at være EUs erklærede mål at gøre Europa muslimsk. Og “vores” egne politikere er hoppet med på vognen. Selv DFs kommissærer stemmer jo ja til de fleste lovforslag i europaparlamentet, selvom de medfører dansk suverænitetsafgivelse.

Kristian L

Posted: 28 december 2010 - 15:54 - Svar

“Generaldirektoratet for Retfærdighed” og så ord som “Frihed og Sikkerhed” bagefter burde få det til at løbe koldt ned af ryggen på demokrater .

Specielt hvis de tager sig tiden til at læse “Håndbog om integration for politiske beslutningstagere og praktikere” som vel må være retfærdighed , frihed og ikke mindst sikkerhed set fra “Generaldirektoratet”. . . . .

Vivi Andersen

Posted: 28 december 2010 - 19:02 - Svar

Tja både og.

For det der i sin tid fik det til at løbe koldt ned ad ryggen på mig var “1984”.

Og det gentog sig senere da jeg blev klar over hvor meget nutiden minder om Orwell´s 1984 !

http://www.orwelltoday.com/

  Bjovulf

  Posted: 28 december 2010 - 20:11 - Svar

  ditto ;-(

  Det begynder at ligne uhyggeligt meget med en selvbestaltet “elite”,
  som ghm. tror, at de er ansat til at opdrage os og hold styr på, hvad
  vi mener, tænker og siger.

Allan Hansen

Posted: 28 december 2010 - 19:37 - Svar

“Selvmordsparadigmet”.

Underforstået den kollektive selvudslettes!

som er et udtryk jeg har lånt fra den danske journalist, forfatter og Sapphos redaktør, Helle Merete Brix, for mere se: http://sn126w.snt126.mail.live.com/default.aspx?rru=inbox

Sveriges Tragedie redigeret af G. Castonier blev udgivet af Foreningen Dansk Kultur på forskningsforlaget Rafael 2007.

Tak til alle de mange svenskere, som har bidraget til bogen.

Jeg bringer hermed et par citater:

(side 9) ” Svenskerne holdes i uvidenhed. Er det en ordre oppefra? Når et folk ikke får besked og ikke har mulighed for kritik, så er der kun de mere brutale protestmuligheder tilbage! Det ville givevis være bedre åbent og demokratisk at kunne diskutere alt, som angår land og folk.

(side 30).

Kriminaliteten vokser, mens samfundet ser på!

TV-programmet ” Gransking ,, viste 24.2.04 hvordan børene- og ungdoms kriminaliteten vokser i storbyerne.

( side 31).

Intet multikulturelt samfund har vist positiv udvikling.

SKOLEBRANDE.

“Skoleafbrænding er kaldes også gerne for “mordbrand,, eftersom der oftest er en beboelse på skolen. I 2001 var der 139 brandstiftelser på skoler i Sverige.

Integrationen er total mislykket.

MORD:

“Mord er blevet ganske almindeligt i Sverige. Ifølge det svenske krimminal – præventiv råd anmeldetes der 245 mord ( drab, mishandling med døden til følge) i 2006 og 76.864 tilfælde af grov mishandling.

(side 33)

VOLDTÆGT ER ET VÅBEN.

Sverige har rekord i voldtægter. Den seneste opgørelse fra (BRÅ) viser, at antallet af anmeldte voldtægter er steget på 10 år fra 1.608 i 1996 til 4.189 i 2006 .

Ser man alene på piger under 15 år, var der en stigning af voldtægter på 64% fra 2004 til 2005.

Tager vi hele tiårperioden fra 1995 til 2005, udgjorde stigningen af samtlige voldtægter 122%, men for piger under 15 år 193%!

Mvh. Allan Hansen.

Allan Hansen

Posted: 28 december 2010 - 19:44 - Svar

Hvor svært kan det være?

Dem som ønsker at leve som os – skal være velkommen.

Dem som hader os (islam) skal afvisses.

For nyligt har Lektor Lone Nørgaard i en artikel skrevet bl.a.

MUSLIMER ER ET PROBLEM. – Europa kan skridt for skridt, bid for bid, give efter for muslimske særkrav og dermed begå kulturelt selvmord.
Og Nørgaard forsætter: HVOR SVÆRT KAN det være? Punkt 1: Hold op med at tale om indvandrerproblemer – det er muslimerne, der er problemet.
Punkt 2: Muslimerne er velkomne i Europa, hvis de er indstillet på at dyrke deres tro i privatlivet. – De muslimer, som kommer med religiøse særkrav (” retten” til at bære tørklæde, kønsopdelt svømmeundervisning, bederum på undervisningsinstitutioner, fredagsbøn afholdt i det offentlige rum – på længere sigt offentlig anerkendelse af muslimske helligdage, ændring af skolens pensum, ret til polygami, indførelse af sharia på familieområdet, straf for respektløse udsagn om Muhammed eller islam), henvises i stedet til at tage til lande, som hylder muslimske værdier. (her nævnes en række muslimske lande). Derefter forsætter Nørgaard: I betragtning af, at muslimerne kun udgør mindre eller omkring 10 % af den europæiske befolkning, er der noget at se frem til, hvis Europas politiker fastholder deres multikulturelle utopi.
For at skære det helt ud i pap: Den islamiske civilisation er ude af stand til at konkurrere med den vestlige – til gengæld skal Vesten så hurtigt som muligt udvikle alternative energikilder, så den arabiske verden kan slippe for at blive belemret med Vestens penge, demokrati, ønsket om konstant at øge viden samt ligestilling mellem kønnene. Naturligvis skal vi ikke belemre dem med vores værdier, når de heller vil have deres egen sharia. Nørgaard slutter med følgende bemærkning: Dette er en kamp, som alle frihedselskende europæer godt kan indstille sig på i hverdagen, hvad enten det handler om at stå fast over for religiøse særkrav eller tåbelige beskyldninger om hate speech, når der alene er tale om et forsvar for demokratiets frihedsrettigheder”. Lone Nørgaard er et godt eksempel på, at man godt kan være et rart og venligt menneske uden at være naiv idiot.

Mvh. Allan Hansen.

Vivi Andersen

Posted: 29 december 2010 - 16:22 - Svar

Lone Nørgaard

har ret og hun taler ikke helt for døve ører .

Men de der ER døve, og heller ikke kan se, er vores regering og politikere i det hele taget.

De VIL IKKE forstå nødvendigheden af at vi stopper 100% for al videre indvandring hertil fra de arabisk-islamiske lande.

Og de VIL IKKE heller forstå, at vi bliver nødt til at sætte repatrieringerne igang !

Det virker efterhånden ganske planlagt, at de europæiske lande og befolkninger skal belemres med lige præcist indvandringen fra disse islamiske lande .

Hvad er EU´s agenda med denne tilvandring til de europæiske lande fra disse arabisk-islamiske lande ?

Og HVORFOR skulle disse lande absolut gøres til EUs PARTNERLANDE ?

Og HVORFOR har EU i årevis kanaliseret store beløb hver eneste måned, som på årsbasis viser sig at være enorme, til disse såkaldte PARTNERLANDE ?

EU har helt glemt at informere de europæiske befolkninger om, at det er dem der økonomisk sørger for at disse fjendlige lande og deres befolkninger har holdt, og stadig holder, den økonomiske næse over vandskorpen.

At EU-landene har økonomiske problemer ændrer ikke på nogen måde kanaliseringerne af disse gevaldigt store beløb i euro.

Så ja, europæerne har sørme forlængst, uden at vide det, fået forsørgerpligten af de arabisk-islamiske befolkninger i Middelhavsområdet lagt på deres skuldre !

Hvor er det ækelt !

Leave a Comment