29
dec
Seneste opdatering: 29/12-10 kl. 1806
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Record stores, Mad Men furniture, and pencil skirts — when Kabul had rock ‘n’ roll, not rockets….A half-century ago, Afghan women pursued careers in medicine; men and women mingled casually at movie theaters and university campuses in Kabul; factories in the suburbs churned out textiles and other goods. There was a tradition of law and order, and a government capable of undertaking large national infrastructure projects, like building hydropower stations and roads, albeit with outside help. Ordinary people had a sense of hope, a belief that education could open opportunities for all, a conviction that a bright future lay ahead. All that has been destroyed by three decades of war, but it was real. Foreign Policy PHOTO ESSAY

Säpo: “Lars Vilks liv är i akut fara”

Efter självmordsbomben i Stockholm och nya hot anser Säpo att hans liv är i akut fara. Samtidigt har konstnären gjort nya teckningar av Muhammed som rondellhund. Den kontroversielle konstnären Lars Vilks tog åt sig av kritiken mot hans teckning av profeten Muhammed som rondellhund. Lars Vilks bekräftar att han nu får skydd av Säpo men vill inte gå in på några detaljer. Beslutet om skydd har fattats efter självmordsattentatet i Stockholm och den senaste tidens allvarliga hot mot Vilks. Han ska ha fyra poliser hos sig dygnet runt, berättar en polis. Han skyddas – dygnet runt.

Aftonbladet, der har et defamerende formål med de fleste af deres skriverier om Lars Vilks, mener efter egne beregninger “kostar bevakningen av Vilks minst en miljon kronor i månaden.” Det er en anelse mindre ét ensamkommande flyktingbarn.. Dem er der kommet 2.187 af i år. Også Vilks er nu en flygtning og givetvis mere personligt forfulgt end de fleste der præsenterer sig som sådan ved den forhenværende svenske grænse. Vilks liv er også pebernødder sammenlignet med politikernes: Vid Säpos personskyddsenhet arbetade 80-90 personer 2003, nu är siffran 220.Kostnaden ligger just nu på en kvarts miljard kronor om året. “Det åbne, demokratiske, liberale samfund” er ikke så billigt, som det har været.

”Sverige är feminismens Saudiarabien”
Nogle rubrikker vil man godt selv have fundet på:

Wikileaks grundare och chefredaktör, Julian Assange, talar för första gången ut om sexbrottsanklagelserna i Sverige och de två kvinnorna som han ska ha förgripit sig på. Han passar samtidigt på att ge en rejäl känga till Sverige – “radikalfeminismens Saudiarabien”. Assange: “Hon tog ett troféfoto”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morten - - -

Posted: 29 december 2010 - 10:45 - Svar

Hej Steen

Der er faldet noget ud af din artikel. Du skriver: “Også Vilks er nu en flygtning.” Men du har ikke fået med, hvem dette “også” sidestiller Vilks med …

Fortsat god jul!

– – –

  Peter Buch

  Posted: 29 december 2010 - 11:16 - Svar

  De i sætningerne før just nævnte 2.187 enligt ankomne flygtningebørn er hvad jeg formoder -også- hentyder til.

Robin Shadowes

Posted: 29 december 2010 - 12:11 - Svar

Hade det inte funnits några mohammedaner i Europa så skulle varken Lars Vilks eller Kurt Westergaard behöva något skydd. Därför borde det vara av högsta prioritet att avlägsna alla mohammedaner från vår mark.

kimpo

Posted: 29 december 2010 - 12:35 - Svar

Ukrainske kvinder.. samme farve som de svenske, men hvilken forskel 🙂

JensH

Posted: 29 december 2010 - 14:15 - Svar

“Også Vilks er nu en flygtning og givetvis mere personligt forfulgt end de fleste der præsenterer sig som sådan ved den svenske grænse.”

Og den Danske grænse. PET har netop anholdt fire personer for terror-planer mod JP:

“Tre af de anholdte mænd har bopæl i Sverige og er indrejst i Danmark natten mellem den 28. og 29. december. Det drejer sig om:

-En 44-årig tunesisk statsborger.
-En 29-årig svensk statsborger, født i Libanon.
-En 30-årig svensk statsborger, hvis oprindelsesland indtil videre er ukendt.
-Den sidste af de anholdte har bopæl i Danmark. Det drejer sig om en 26-årig irakisk asylansøger.

Samtidig med anholdelserne i Danmark har de svenske myndigheder i Stockholm anholdt en 37-årig svensk statsborger af tunesisk oprindelse, fremgår det af PET’s pressemeddelelse”

http://jp.dk/indland/krimi/article2290365.ece

Men dette er vel efterhånden hverdag i Europa anno 2010.

  Peer Pedersen

  Posted: 29 december 2010 - 16:33 - Svar

  Sverige = Europas Jemen idag med tanke på att Sverige tillåter invandring av identitetslösa muslimer där tillsyns efter två år blir “svenska”.

victor

Posted: 29 december 2010 - 18:05 - Svar

Hvis DF ellers kendte deres besøgelsestid, burde de nok, nu, foreslå at lave Volkswagens gamle testområde oppe ved Kangerlussuaq om til et fængsel for terrorsigtede og – dømte…

JensH

Posted: 29 december 2010 - 19:09 - Svar

Så kører den sædvanlige medie-mølle i.f.m. islamiske terror-angreb eller anholdelse af terror-grupper. Jeg tror de har en fast skabelon, som alle medier kører efter. Berlingske har været ude for at ‘besøge’ kvarteret hvor den 26-årige Irakiske asylansøger boede, (hvorfor bor en asylansøger ikke på et center???), og ifølge naboerne “så bærer den 26-årige anholdte et stort sort fuldskæg, men ellers går han i almindeligt tøj”. Berlingske har dog ikke kunnet få naboerne til at sige at “han var sådan en flink mand”, da de ikke rigitg kendte ham, (den plejer ellers at komme):

http://www.berlingske.dk/danmark/terroranholdt-boede-hos-mor-og-far

Mon ikke snart vi ser kirke-asyl og alle de andre gut-menschen demonstrere for permanent opholdstilladelse til denn e 26 årige Irakiske asylansøger.

Madeleine

Posted: 30 december 2010 - 13:33 - Svar

Det är sorgligt att se att Afghanistan var ett helt normalt land för inte så länge sedan. Men islamisterna förstörde alltihop. Det tog 30 år att degradera Afghanistan till ett fattigt land där kvinnor och barn blir våldtagna, och män och djur torterade dagligen av talibanerna.
Muslimerna har funnits i Sverige i 30 år. Det här är vårt öde om inte någonting sker nu.
Kanske, om 20 år, hittar någon en bild på 50-talets Sverige och hur det var då. När utanförskapet var nära en nollvision och alla hade råd med läkarvård och kunde följa sina drömmar; kvinna som man. Det som finns kvar av Sverige om 20 år är bara en död kropp utan själ som knappt orkar hålla fast vid minnet av en dröm som en gång var verklighet.

Leave a Comment