3
jan
Seneste opdatering: 4/1-11 kl. 0654
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Danske medier spredte i går via Ritzau det News of the World interview, hvori Stockholmbomberens kone bedyrer sin uvidenhed og sin uskyld: Stockholm-bomberens hustru: »Han blev mere og mere religiøs«. Hendes egen bedstemor, Maria Nedelcovici, har som bekendt beskyldt hende for at have radikaliseret sin mand.
Ritzau-referatet havde allerede fra fødslen den væsentlige mangel, at det undlod at fortælle, at intervieweren er den kendte journalist, konvertit og fundamentalist, Yvonne Ridley, tidligere Islam Channel, nu free-lancer for den iranske stats Press TV, der ikke just kan siges at være et sandhedsvidne hvad angår muslimsk terror, og som med sikkerhed ville tage på jihad-enken Thwany med fløjelshandsker.
SvD s Per Gudmundsson forskede på sin blog i forgårs lidt i den You Tube konto, der publicerede Addelhawabs originale lydfil uden SÄPO´s stemmeforsvrængning allerede døgnet efter attentatet. Kontoen hedder mona123timo, hvor det er nærliggende at antage at Mona er Mona Thwany og Timo er Taimour Abdelwahab og 123 muligvis er deres tre børn. Kontoen har desuden tilknytning til Luton, hvor ægteparret boede. “Youtube-kanalen har varit registrerad i över fyra år och där finns filmer publicerade som endast Abdulwahab själv eller människor i hans närhet kan ha haft tillgång till. Bland annat är det videosekvenser från hans och hustrun Mona Thwanys hus i Luton, England.”Aftonbladet og Magnus Ranstorp interesserer sig i dag for historien. Lad os se Thwany lade sig interviewe af en rigtig journalist, det skal nok hverken være Ritzau eller Ridley. (Yvonne Ridley, foto © Snaphanen.)

Någon publicerade den svenske självmordsbombaren Taimour Abdelwahabs testamente på internet, på arabiska, engelska och svenska. Det var inte svensk press, och inte Säkerhetspolisen. Det ljudbudskap som figurerade i pressen samtidigt var det som TT fått på attentatsdagen, lätt förvrängt av sekretesskäl.
Den som lade ut självmordsbombarens verkliga farväl gjorde sig omaket att bildsätta (bland annat med syftning på de 72 jungfrur som en martyr förväntas möta i paradiset) de intalade meddelandena, och att publicera samtliga tre. Något som har skett under det närmast följande dygnet efter att Abdulwahab sprängt sig – vilket antyder att personen inte precis var utslagen av depression och sorg.
Bakgrundsbilder och profilbilder lades till, på ett sätt som närmast skapade en hyllningsplats till självmordsbombaren. Den som publicerade valde att aktivt göra jihadpropaganda av Taimour Abdalwahab al-Abdalys testamente. Den som publicerade är möjligen en medbrottsling.
Det YouTubekonto (mona123timo) som användes är väl kartlagt av några av internets bästa snokar. Allt pekar på att det används av Taimour Abdulwahabs hustru, som heter Mona och är sminkös boende i Luton.
Några dagar efter självmordsdådet raderades YouTubeklippen, och aktiviteten avtog. Men sedan några dagar har det åter varit aktivitet på YouTubekontot. Några nya prenumerationer, med en mix av sminktips och Luton Islamic Centres kanal, har lagts till, och något nytt klipp har favoritmarkerats.
Ett par frågor infinner sig. Borde inte varenda dator vara beslagtagen i hennes hushåll ? Borde inte hon sitta i dagliga förhör? Borde inte någon svensk journalist sitta på hennes tröskel och pressa henne på sanningen? Gudmundsson: Jagar någon ens den svenske självmordsbombarens medhjälpare? og Aftonbladet: Nätet avslöjar medhjälparen

mona123timo prenumererar på “noorthw”. Ålder 24, namn samt bosatt i Sverige tyder på att “noorthw” är Mona T:s yngre syster M. som bor i Hässelby.”noorthw” har nyligen lagt upp ett ganska aggressivt “Free Palestina” klipp. Kanalen var för någon vecka sedan helt opolitisk.

Fransk – britisk – islamisk ‘Blekingegadebande’ optrevlet

British terrorists were regularly recruited and offered safe houses by French gangsters allegedly involved in the financing of Al Qaeda, a court heard today.

The sinister links between Islamic radicals on both sides of the Channel came to light at the trial of eight men at the Paris Assizes.

All are accused of carrying out post office raids and other robberies in order to raise funds to carry out terrorist atrocities across Europe.

Among them is Farid Boukemiche, a 34-year-old French Algerian who spent three years in a British prison on terrorist charges before trying to claim political asylum in the UK.

When this failed Boukemiche moved back to France where, in 2003, he opened a cafe in Roubaix, near Lille. This ‘housed many brothers, particularly British ones’, according to prosecution documents in the current Paris trial. […] British terrorists offered safe houses in France by gangsters accused of carrying out robberies to fund Al Qaeda

USA: Julemanden bandlyst efter klage fra muslimer

Hund-bider-mand-historie, intet der kan overraske i en vestlig verden der forlængst er blevet bange for sin egen skygge. Der er dog en anden vinkel der nok skulle mindes om fra tid til anden (dog ikke nødvendigt for vores læsere): Det er faktisk ikke mere end tre-fire år siden at memet ‘USA som kristent teokrati’ hærgede verden. Det bundede stort set i en eller to udtalelser af Præsident George W. Bush om ‘at være med os eller imod os’ og om at føre ‘korstog’ mod terrorismens arnesteder, den slags. Memet kunne være næsten eskatologisk profeterende, eller det kunne være metaforisk – på Amazon kan man stadig finde bøger som f. eks. American Theocracy: The Peril and Politics of Radical Religion, Oil, and Borrowed Money in the 21st Century og American Fascists: The Christian Right and the War on America, og der var altid groteske historier om sydstatskristne eller våbenkarteller til at give myten liv. I dag? Tja, der har da været netbaserede spekulationer om mon Obama kunne være den kommende Antikrist, men slet ikke noget med samme gennemslagskraft – måske fordi Obama ikke har vist sig leveringsdygtig i mirakler af dæmonisk ophav. Den lidt mindre apokalyptiske virkelighed findes nok snarere i jammerlig eftergivenhed og livsled opgivelse af gejsten som denne historie er endnu et eksempel på. Måske Antikrist ikke kommer med et brag af kosmisk fyrværkeri der forlokker verdens folkeslag, men med en klynken af resignation (LFPC).

Father Christmas has been banned from visiting a children’s nursery after a Muslim family complained.

For the last four years, Dennis Jackson has donned a beard and red-and-white costume to hand out presents at the St Peter’s Head Start Programme in Minnesota.

But this year he was told he wasn’t welcome after objections from a Somali family. ‘It kind of burnt me up,’ Mr Jackson said, after being banned by officials at the Head Start Programme. […]

According to the regional coordinator for the Minnesota Valley Action Council, Chris Marben, at least one Muslim family complained of his visit.

When asked about banishing Father Christmas, Mrs Marben said: ‘We have Somali families in the programme. We’re respecting the wishes of families in the program.’ […] Father Christmas banned at children’s centre after Muslim family complained

“Jesus, Marias Søn” – interreligiøs harmoni ud fra mindste fællesnævner

Man kan skitsere fronterne – hvis man da anerkender dette ordvalg i italesættelsens tidsalder – således: Den ene religion har dødsstraf for frafald – den anden har ikke. Den ene har et altid stående globalt beredskab af fodsoldater med speciale i alt fra ulideligt offerklynkeri til trusler og vold – den anden besidder slet ikke noget lignende på verdensplan. Den ene religion anser martyrdøden som en direkte billet til Paradis – den anden gør ikke. Den ene religions hovedtekst anses for ufejlbarligt åbenbarede ord fra skaberen selv – den anden har kun et beskedent fåtal af tilhængere med så radikal en tolkning. Den ene religion kritiserer uafladeligt sig selv og kommer den anden i møde – den anden gør ikke.

Hvor fører alt dette hen på længere sigt? Al rationel fornuft siger at fremtiden formes af den stærke og ikke-eftergivende part. Religionsblanding, synkretisme, har eksisteret lige så længe der har været religioner. Det er derfor nærmest en given sag at den imødekommende part, kristendommen, vil opleve masseflugt til islam fra de mest ihærdige relativister i de kommende år, ligesom der lige nu er en del anglikanere der hopper af til katolicismen. Og måske vil man også opleve et forsøg på at stable en synkretistisk hybrid på benene, omend det ikke blot er vanskeligt at forestille sig en gylden middelvej mellem den treenige Gud og den strengt monoteistiske Allah, men også at forestille sig dette blive set på med milde øjne på den muslimske gade. Men driften mod og fascinationen af islam synes så stærk hos dele af det kristne kleresi at noget må sættes i skred engang ude i fremtiden. (Billedet: Den muslimske Isa/Jesus, Allahs profet der aldeles ikke blev korsfæstet, her i en iransk filmproduktion) (LFPC).

A Muslim community group wants to get together with Christians to celebrate “Jesus, Son of Mary”. When you hear about an event like this, it makes you feel all warm and fuzzy, doesn’t it? This sort of interfaith, ecumenical activity is what makes America a great place for people of all religions, right?  […]

If it’s any consolation, in this case your instincts were correct: this is not a well-meaning interfaith outreach by Muslim-Americans wanting only to co-exist. It’s the tip of a very sharp stiletto of propaganda which, when fully inserted, is designed to do serious damage to the Christian faith. […]

Upcoming Event! 2nd Annual Muslim-Christian Celebration of Jesus, Son of Mary

In this upcoming joyful holiday season, where love and reverence for Jesus, born of the chaste Mary, is widely celebrated by Christians the world over, the United Muslim-Christian Forum (UMCF) is embarking on its 2nd annual event as a time for Muslims to acquaint those of their Christian brethren and the world, who are not aware of the fact that Muslims, too, share tremendous love for the blessed Jesus. UMCF invites Muslims, Christians, clergy and brothers and sisters in faith to join us on Saturday, January 8, 2011 at the Days Inn Binghamton, New York for this spectacular unity occasion.

In December 2009, the 1st annual celebration of Jesus Son of Mary brought together Muslims, Christians and members of other faith groups in Binghamton, New York, under the banner of the United Muslim Christian Forum to shed light on the esteemed role of Jesus, son of Mary. […] press release for the United Muslim-Christian Forum ; Gates of Vienna: Jesus, Son of Mary

»Jeg udelukker ikke, at mennesker af anden religiøs opfattelse end kristendommen kan finde den Gud, vi møder gennem Kristus.« Det siger biskop i Århus Stift Kjeld Holm , som dermed blander sig i en livlig debat på hjemmesiden Kristendom. dk.

Debatten blev skudt i gang i et blogindlæg af sognepræst Kristine Stricker Hestbech, og i Kristeligt Dagblads opfølgning på debatten lyder det bl. a. fra domprovst ved Vor Frue Kirke i Købehavn Anders Gadegaard: »Når vi kristne siger, at Gud har vist sig i Jesus Kristus, betyder det ikke, at han ikke kan handle eller vise sig på helt andre måder for mennesker i andre kulturelle eller religiøse sammenhænge end dem, vi kender. Vi tror på Gud som ét med Jesus Kristus, og derfor vil det være Kristus såvel som Gud, der viser sig for mennesker. Men der er kun én Gud, som er verdens skaber, og derfor er det ligegyldigt, om vi kalder ham Jahve, Allah eller Brahma.« At det ikke kun er få teologer, der stiller spørgsmålstegn ved Jesus Kristus som den eneste vej til frelsen, bekræftes af en undersøgelse fra 2007. Her afviser kun 38 procent af folkekirkens præster, at andre religioner end kristendommen kan føre til frelse.[…] Biskop udelukker ikke andre veje til Gud [Indre Missions Tidende, 14.03.2010]


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Info

Posted: 3 januar 2011 - 11:43 - Svar

I Ring P1 (Sveriges radio) idag tilläts en inringare försvara terrordödande av oskyldiga människor i religionens nammn. I krig var allting tillåtet. Och nu råder krig mellan Västvärlden (bl.a. Sverige) och den muslimska världen. Vilken sida som Sveriges radio står på i detta krig, råder ingen tvekan om:

HAR DANMARK FÅTT EN NY HJÄLTE?

Ja,enligt ett annat Sveriges radio-inslag idag, Kulturnytt. CARSTEN JENSEN heter han. Författare och samhällsdebattör. 2009 erhöll han det svenska Palme-priset på en halv miljon kronor.

En stor summa. Han måste alltså ha gjort något verkligt stort i Danmark. Enligt Sveriges radio idag består det storartade numera inte i hans författarskap i allmänhet utan i hans avslöjande av Dansk Folkepartis (och Sverigedemokraternas) rätta natur: Att de inte bara ”slår nedåt” (motsätter sig ohämmad, muslimsk invandring) utan OCKSÅ att de föraktar ”uppåt”!

Betyder: Dansk Folkepartis väljare hatar dem som kan någonting, dem som har bildning och utbildning. Dansk Folkeparti hyllar endast den inskränkta dumheten och medelmåttigheten.

Palme-fonden motiverar:

”Olof Palmepriset 2009 går till den danske författaren och samhällsdebattören CARSTEN JENSEN. I en tid då solidaritet och medmänsklighet sätts under tryck är behovet av modiga, aktiva och envetna försvarare av människovärdet som störst.

Carsten Jensen har vid sidan om sitt framgångsrika författarskap varit en både kompromisslös och kunnig försvarare av alla människors lika värde. I ord och handling har han tagit ställning för de utsattas position i det egna samhället och i världen. Carsten Jensens engagemang för förföljda och förtryckta har fört honom till krigets Balkan, Burma och Afghanistan, liksom till kyrkor och torg i sitt eget hemland där han försvarat asylsökande flyktingars mänskliga rättigheter. Carsten Jensen riktar ljuset mot VÅR [= Dansk Folkepartis] självtillräcklighet och trångsynthet. Han bjuder oss att stå upp för humanism, förnuft och framtidstro.”

SNAPHANENS DANSKA LÄSARE: Stämmer detta? Hatar Dansk Folkeparti verkligen personer med t.ex. en akademisk examen, en avancerad yrkesutbildning osv.?

  Gunnar Biering

  Posted: 3 januar 2011 - 14:45 - Svar

  Info spørger:
  “Hader Dansk Folkeparti verkligen personer med t.ex. en akademisk examen, en avancerad yrkesutbildning osv.?”

  Svaret er: Nej, naturligvis ikke. Vi respekterer folk for, hvad de er og kan. Uanset om de er dygtige akademikere, håndværkere, arbejdsmænd, husmødre, eller hvad som helst.
  Men vi snobber ikke for akademiske eller andre titler. Og akademikere, især fra humanistiske fakulteter, har måske en større hyppighed end f.eks. arbejdere eller landmænd af utopister og fantaster, der er styret af teorier, de har læst sig til, og ikke af, hvad man observerer i det virkelige liv.

  Dansk Folkepartis partiprogram er ikke udledt af en eller anden “- isme” – det skulle da lige være “realisme”. Det er udledt af retfærdighed, sund fornuft, national selvopholdelsesdrift.

  Peter Buch

  Posted: 3 januar 2011 - 17:08 - Svar

  Dansk Folkepartis formelle grundlag for politisk stillingtagen til diverse er blandt andet at se i principprogrammet:
  http://www.danskfolkeparti.dk/Principprogram.asp
  Det tætteste jeg finder belyser spørgsmålet om partiets holdning til akademisk uddannelse, er der nævnes, at “En forudsætning for landets udvikling er et uddannelsessystem på højeste niveau

  Dansk Folkeparti prioriterer undervisning, uddannelse og forskning meget højt. Der skal tilbydes frit valg mellem offentlige og private skoler. Eleverne skal bibringes nyttige kundskaber – herunder en forståelse for de historiske og kulturelle forudsætninger for landets udvikling og deres eget liv som borgere i Danmark.

  Vi tillægger håndens og åndens arbejde lige stor værdi for den videre dynamiske udvikling af landet. Uddannelsessystemet skal indrettes således, at der tages hensyn til den enkeltes evner, færdigheder og interesser.”. -citat fra principprogrammet slut.

  At der er en stor tilbøjelighed i den førte politik, stillingtagen og forslagsstillen til at fremme og opretholde en stor statslig finansierende rolle, altså ikke hvad jeg personig opfatter som fornuftig borgerlig politik, er nok svært at afvise. Men det er et generelt problem i dansk politik, ikke noget der på nogen måde er begrænset til Dansk Folkeparti.
  Jeg er ikke medlem af DF, men stemmer på dem.

   Peter Buch

   Posted: 3 januar 2011 - 17:11 - Svar

   personig- skal være: personlig

JensH

Posted: 3 januar 2011 - 14:29 - Svar

@Info

Det er da godt der er nogen i Sverige der gider at tage Carsten Jensen alvorligt, for her i landet bliver han af det store flertal regnet for et stort tågehorn.

  Peer Pedersen

  Posted: 3 januar 2011 - 17:34 - Svar

  Det finns massor av svenska där med anser Carsten Jensen för en spillra av en nyttig idiot.

   Bjovulf

   Posted: 3 januar 2011 - 19:26 - Svar

   Burde der ikke stå “nyttig” – altså i anførelsestegn – ? 😀

   Carsten Jensen er en komplet uvidende idiot med frelste holdninger,
   som bare ikke orker at sætte sig ordentligt ind i tingene, da han jo er på
   de (selv)godes side og derfor pr. defintion altid har ret – uanset hvilke
   ubehagelige fakta og alvorlige konsekvenser der så måtte vise sig.

   Men at han ligefrem skulle være NYTTIG, det er nok ret tvivlsomt 😉

   Kan I for f. i h. ikke snart give ham et æresstatsborgerskab i Sverige, så vi kan
   slippe for at høre mere på hans kulturelativistiske nonsens og galloperende
   oikofobi og had og foragt imod alle de helt almindelige, fredelige og tolerante
   danskere, der har måttet lide under de barske konsekvenser af hans og alle
   vennernes blåøjede indvandrings – og multikulti-cirkus.

  Bjovulf

  Posted: 3 januar 2011 - 20:11 - Svar

  Nogle vil jo endda mene, at CJ rent faktisk er et førsteklasses vuvuzela-horn, Jens H. 😀

  Han trutter nemlig bare løs med sine intetsigende, frelste holdninger og endeløs humanisme og godhed – altid på andres bekostning naturligvis – over for alle og enhver, selv UINVITEREDEog på alle måder konfrontationssøgende og respektløse “gæster”, der beviseligt hader sort set alting ved DK, inclusive vore love, demokrati, menneskerettigheder, kvinders rettigheder, værdier, kultur etc., men ligesom med fvuvuzela-hornene fra TVs VM-kampe så er folk som fleste for længst blevet helt immune over alle for hans floskler – belært af egne bitre erfaringer og den barske virkelighed – så de skruer også bare automatisk helt ned for ham mentalt, så snart han viser sig på TV. i radioen eller i medierne for endnu engang at beære alle os uvorne, genstridige, “fremmedfjendske”, lavuddannede, småtbegavede, provinsielle Morten Korch-danskere om den rette lære og måde at tale og tænke på i et multi-kulti-samfund.

  Der er i øvrigt masser af højttuddannede danskere – jeg kender selv rigtigt mange – , der OGSÅ tillader sig at stemme på DF, fordi de også har fået nok og kan se, hvad den katastrofale indvandringspolitik gennem de sidste 30 år har ført til og vil føre til af ulykker for det danske folk fremover. Vi har kun lige set starten – det kommer til at blive MEGET VÆRRE!
  Men da det især er mindre ressourcestærke personer i DK, der socialt, pyskisk og fysisk har måttet bære
  de meget tunge byrder for den selvbestaltede “elite” og alle de frelste pseudointellektuelle, virkelighedsfjerne tåber som fx. Georg Metz, Klaus Rifbjerg & Carsten Jensen-typer, så er det måske ikke så underligt, at DF har en høj andel af den nævnte type vælgere. S har jo ikke gidet at høre på dem og alle deres ubekvemme
  bekymringer og afvarsler i årevis, vel?
  Dette er dog også under hurtig forvandling i takt med at stadig flere middelklasse-områder og selv pæne parcelhuskvarterer i disse år kommer i frontlinjen for “kulturberigelsen” og forældre nu desperat må til at søge om plads på privatskoler til deres præmiepoder. Jeg har fx. familie og flere bekendte – alle veluddannede og med bopæl i pænere, ressourcestærke områder – , som har fået dette problem helt ind på livet i disse år – folk som aldrig ville have så meget som overvejet DH førhen, altså lige indtil den ubehagelige virkelighed for alvor trængte sig på, og de opdagede, at nu var det dem selv, der skulle være forsøgskaniner
  mht. VISSE “unintegrerbare” indvandreres og deres afkoms krævende og ofte voldelige mentalitet, totale mangel på helt almindelig opdragelse og en ikke eksisterende forståelse eller endog dyb modvilje imod alle danske værdier og normer.
  Og disse forældre har jo for nyligt set Mette Frederiksen, Helle Thorning & Margrethe Vestager mfl. foregå
  med et “gode” eksempler på, hvordan man bør tænke, når den ubehagelige virkelighed for alvor presser
  sig på i ens eget nærområde – så gælder der nemlig helt andre regler end de, man ellers står og prædiker for den måbende befolkning ved festlige lejligheder med strålekransen fra en fintpudset glorie over sit hoved.

   Bjovulf

   Posted: 3 januar 2011 - 20:14 - Svar

   “… aldrig ville have så meget som overvejet DF førhen …”, skulle der stå 😉

   Peter Andersen

   Posted: 3 januar 2011 - 21:55 - Svar

   Nu hører man jo heller ikke så meget til hverken George Metz, Klaus Rifbjerg eller Carsten Jensen mere. Så enten er sandheden langsomt ved at gå op for dem – eller osse har de fundet et andet land, at ytre sig i.

JensH

Posted: 3 januar 2011 - 19:10 - Svar

OT

Og så kom asyl-tallene for 2010 fra Migrations-verket, og de viser en kraftig øgning i antallet af asylansøgere sidste år sammenlignet med 2009:

“Kraftig ökning av asylsökande

Under 2010 sökte ca 31.900 personer asyl i Sverige, jämfört med ca 24.200
året innan. Det visar Migrationsverkets preliminära statistik.

Flest asylsökande kom från Serbien, Somalia, Afghanistan, Irak och Kosovo.
Enligt Migrationsverket är de flesta av de asylsökande från Serbien romer.

Även antalet barn som kommer ensamma till Sverige ökar, från 2.250 år 2009
till närmare 2.400 förra året.

Migrationsverket avgjorde i fjol närmare 31.300 ärenden, och omkring
var tredje beviljades asyl”

http://svt.se/svttext/web/pages/119.html

Fakta: Antal asylsökande:

http://svt.se/svttext/web/pages/160.html

Vivi Andersen

Posted: 4 januar 2011 - 09:41 - Svar

CARSTEN JENSEN et en regulært, dumt svin !

Det er man når man sviner sit fødeland og dets befolkning til overfor andre landes befolkninger!

Jeg ved ikke hvorfor en sådan adfærd tilsyneladende er nødvendig for Carsten Jensen, men måske der er nogen, der for tid tilbage har jokket på Jensen på en måde, der har affødt et intenst had til Danmark og danskerne ?

I hvert fald virker Carsten Jensen på mig som en mand der har et eller flere problemer at slås med og som han kanaliserer ud via sit had til Danmark og danskerne.

Helt rask kan han ikke være, som han render rundt i andre lande og udstiller sin oikofobi – helt frivilligt endda!

Det er en dårlig fugl, der skider i egen rede !

Prudentius

Posted: 4 januar 2011 - 15:09 - Svar

Jesus til Kjeld Holm og ligesindede:

“Den, som tror på ham, dømmes ikke; den, som ikke tror, er allerede dømt, fordi han ikke har troet på Guds enebårne Søns navn.”

(Johannes-Evangeliet 3:18)

Så skulle den ged være barberet!

Leave a Comment