5
feb
Seneste opdatering: 6/2-11 kl. 1916
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Et tu, David William Donald. Avantgarden ankommer som de sidste til festen, – 43 år hvis vi regner fra Enoch Powell – for nu er spørgmålet snarere om multikulturen nogensinde forlader ham. Man må antage at grunden er den forventede: kassen er ved at være tom. Der er snart ikke flere troende tilbage i kirken end Fredrik Reinfeldt og syvpartiet, “de sidste dages hellige” må være det rette navn nu. Det er ikke til at vide, om man skal lægge noget symbolsk i, at det kommer til at foregå netop i München, men vi må se hvad han vifter med, når han kommer hjem. – Update: Da det ikke er alle, der forstår hvad Cameron gør op med, er det denne oprindeligt canadiske multikulturdoktrin fra 1971, der snart spredte sig til Australien og Europa. (Tip fra vores ekstra to øjne, der begge hedder Victor) :

U.K. Prime Minister Cameron will tell the Munich Security Conference that governments should abandon multiculturalism and the tolerance of “unacceptable views and practices” within their societies and promote the benefits of western values, according to a text of the speech released by his office. Instead, governments should aim for “a clear sense of shared national identity.” Cameron Says Europe Must Wake Up to Homegrown Islamist Radicals

David Cameron launches a devastating attack today on 30 years of multiculturalism in Britain, warning it is fostering extremist ideology and directly contributing to home-grown Islamic terrorism. Signalling a radical departure from the strategies of previous governments, Mr Cameron says that Britain must adopt a policy of “muscular liberalism” to enforce the values of equality, law and freedom of speech across all parts of society. He warns Muslim groups that if they fail to endorse women’s rights or promote integration, they will lose all government funding. All immigrants to Britain must speak English and schools will be expected to teach the country’s common culture. Cameron: My war on multiculturalism – No funding for Muslim groups that fail to back women’s rights, Multiculturalism has failed in Britain.

A Quick Mubarak Exit Is Too Risky

The Obama administration, like much of the world, is not reacting to the situation in Egypt—a mostly rural country populated mainly by poor peasants. It is reacting to the media spectacle in the center of Cairo, in which huge but largely middle-class crowds have gathered to demand President Hosni Mubarak’s removal.Interestingly, the few journalists who speak colloquial Egyptian Arabic report that among the poor majority of the population—those who wear the traditional robe (djellaba) and depend on bread subsidized by the state—many still support Mr. Mubarak. They know that Egypt is the world’s largest importer of wheat, and that part of it is paid for by U.S. aid. While market prices have increased by 17% since last October, the rationed bread of the poor remains very cheap.

The Obama administration and the governments of Europe would be wise to follow their lead, but of course they cannot. Elite opinion in the West is almost unanimous in its certitudes: Mubarak must go now! Fears of an Islamist takeover are overblown, they argue. The opposition in the streets is “moderate,” as is the Muslim Brotherhood, which would likely win at least a third of an immediate vote. It is not often recalled that Hamas is simply the Gaza branch of the Muslim Brotherhood, which won power by election—and now refuses to hold more elections. [..]

If Mr. Mubarak leaves now, the result is likely to be an anarchical or Islamist Egypt, or some of both until another dictatorship emerges. It is not by accident that from Morocco to India there is no democracy except for the one built by the U.S. in Iraq: Mainstream Islam, not just Islamism, rejects the legitimacy of democratic legislation that could contradict Shariah law.[..]

But it is Europe that will suffer the greater consequences if the Mubarak regime is toppled and followed by the Muslim Brotherhood or anarchy. Aside from lost exports to Egypt, there will be lost domestic investments, not least in tourism (no more bikinis in Sharm El Sheikh with the Muslim Brotherhood in power), and more illegal immigrants trying to enter Europe…..As for Israel, it is likely to lose an ally in Egypt but unlikely to face a military threat any time soon: The U.S.-equipped Egyptian armed forces could not fight a war without U.S. supplies—and it would take at least $20 billion and 10 years to re-equip them with non-U.S. weapons.In any event, Egyptian democrats should not be denied eight months to build viable opposition parties before the next election. EDWARD N. LUTTWAK i WSJ log in.

Sverige og Luton: Medejerskab i nybyggerlandet

Kommende moskébygning i Nordwales brændes ned til grunden, tilsyneladende af pyromaner. Moskeplanerne har været omgærdet af protester. Det er drastisk, og signalet er ikke hyggeligt at afkode. I dag lørdag finder en anslået 7-10.000 deltagere stor English Defence League demonstration sted i Luton. EDL leder Stephen Lennon/Tommy Robinson, der altid bærer skudsikker vest, er blevet rådet til at forlade sit hjem af politiet, da der er konkrete dødstrusler mod ham og hans familie.
Det er ligegyldigt hvilke smædeord BBC og The Guardian finder på om EDL, de forsvinder ikke, de vokser og deres eksistens beror alt overvejende befolkningens udelukkelse fra det demokratiske forum hvad angik masseindvandringen. Når man følger England regelmæssigt, er indtrykket at man ikke ved hvilken gnist, der vil tænde et omfattende bål af etnisk vold, kun at den næppe kan undgå at springe. Det kan blive mordet på Lennon, det kan blive noget andet. EDL er symptomet, den etablerede politiske klasses arrogance og ligegyldighed overfor deres vælgere, er årsagen. Ikke videre overraskende får P 1 Orientering byttet om på årsagssammenhængen, så unge englændere af arbejderklassen uden videre gøres til selve “det højre-ekstreme” problem. Uanset hvad, så synes konflikten desværre sat på skinner nu, og leve sit eget liv upåagtet af hvad Niels Lindvig siger til de 6 % af danskerne, der hører P 1.

Den sociale ro i et demokrati bygger på at befolkningen føler et medejerskab for de beslutninger , der tages. Det gælder ikke for den førte fremmedpolitik noget sted i Europa. Selv i Danmark havde fremmedpolitikken fra 1983-2001 ikke på noget tidspunkt folkeligt flertal i følge samtlige Gallupper, det er et helt centralt faktum, som en del vælger at overse af bekvemmelighedsgrunde, men det betyder, at heller ikke i Danmark føler et flertal noget som helst medejerskab til de problemer, et udemokratisk, bedrevidende mindretal har installeret. Det skal man huske, hvis det går rigtig galt, hvad enten det først bliver i England, Sverige, Belgien eller Frankrig, alle kandidater til at blive ulykkes-zone nummer ét.

De egentlig skyldige i eksisterende og kommende ulykker, er dem der suspenderede folkestyret for lige netop fremmedpolitikkens vedkommende. Ikke dem der protesterede via pennen eller stemmesedlen, eller de der mener, at Vestager, Thorning og Søvndal selv kan tage sig af deres mislykkede integration. Der er mange, der ikke vil have noget med den at gøre, og indvandringspartiernes fortjeneste er derfor også, at de hart gjort os til dårligere demokrater end vi tidligere var. – I Sverige lyder denne værdiekstremistiske elite mere og mere hul og hjernedød. Centerns Maud Olofsson hælder smørsovs på virkeligheden til partiets kommunedage – de er Sveriges Radikale, så det skal nok være Beurre Blanc:

Nästa område som togs upp handlade om integration. Där var budskapet tydligt. ”Det är inte invandrarna det är fel på utan det är invandringspolitiken som är fel”.Sverige kommer att behöva fler som arbetar för att kunna försörja en allt större åldrande befolkning. Idag visar statistiken att att det faktiskt är invandrarna som bär upp välfärdens kärna. Låt Sverige bli ett nytt nybyggarland menade Maud Olofsson

Olofsson prøver altså i ramme alvor at fortælle kommunalfolk, at velfærden først og fremmest er afhængig af mængden af potentielle sygeplejersker og skolelærere, – der er allerede masser, kun 49 % af befolkningen arbejder – hvor ethvert kommunalråd ved fra hverdagen, at “velfærdens kerne” er omtrent ligefrem proportional med mængden af kroner, der er til til rådighed, og de er ikke blevet flere ved hjælp af Centerns fremmedpolitik. Om den nu koster Sverige en, to eller tre hundrede millarder om året, er en statshemmelighed, vi ved kun at Centern har medvirket til alle tiders største mordforsøg på velfærdssamfundet. Hvis Olofsson selv tror på det hun siger, så leder de blinde de døve i Sverige, gør hun ikke, så holder hun bare befolkningen hen med snak indtil den ikke går længere.

Mere aktuelt om England: MORE BRITONS FEARFUL OF IMMIGRATION, 9 in 10 Britons demand tougher border controls, Immigrants ”burden on public services”,Poll Shows Britons Most Concerned With Immigration – 25% Of Us Do Not Want Legal Migrants To Have Access To NHS

Og en ualmindelig stålsat Tommy Robinson, som en bokser der hele tiden slår først, selv trods forsinkelsen på lydforbindelsen.

You´re not listening, are you ?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Victor

Posted: 5 februar 2011 - 01:58 - Svar

Hold øje med Cameron i dag – lørdag. Manden skal til München, hvor han, vist, vil holde en tale : “multiculturalism is dead”.

Galne Gunnar

Posted: 5 februar 2011 - 05:16 - Svar

Douglas Murray’s Words of Wisdom on Islam and Our Zeitgeist:

http://www.youtube.com/watch?v=xJ7TkWyZalk

Bjovulf

Posted: 5 februar 2011 - 05:33 - Svar

Mere om Cameron’s tale på BBC:

http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-12371994

5 February 2011 Last updated at 02:18 GMT

State multiculturalism has failed, says David Cameron
David Cameron Mr Cameron will signal a tougher stance on groups promoting Islamist extremism

The prime minister will criticise “state multiculturalism” in his first speech on radicalisation and the causes of terrorism since being elected.

Addressing a security conference in Germany, David Cameron will argue the UK needs a stronger national identity to prevent people turning to extremism.

Different cultures are encouraged to live apart, and objectionable views met with “passive tolerance”, he will say.

He will also signal a tougher stance on groups promoting Islamist extremism.

  Bjovulf

  Posted: 5 februar 2011 - 05:38 - Svar

  Der bliver travlt ved håndvasken:

  “Terror watchdog says UK is ‘safe haven’ for suspects”

  http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-12356563

  3 February 2011 Last updated at 23:29 GMT

  Terror watchdog says UK is ‘safe haven’ for suspects

  By Dominic Casciani BBC News home affairs correspondent
  Lord Carlile Control orders are best for monitoring some suspects, says Lord Carlile.

  The UK has become a “safe haven” for foreign suspects, the outgoing terror laws watchdog has said.

  In his last report, Lord Carlile said rulings from the European Court of Human Rights meant it was difficult to remove dangerous people. [!!!!!]

  He said the UK was relying on foreign states’ assurances about the treatment of suspects that judges may not accept.

  He also said the political debate over replacing control orders had been “poorly informed” at times.

  In his sixth annual report, Lord Carlile, a QC and Liberal Democrat peer, said that the UK had failed to persuade the European Court that the risk of ill-treatment faced by a detainee in his home country had to be balanced with the threat posed to the UK’s national security.

  ….

   PK

   Posted: 5 februar 2011 - 10:02 - Svar

   Bjovulf…..Det problem har det franske politi påpeget for mange år siden.
   Jeg tror, de også kaldte UK for Absurdistan….
   Men I UK , og andre steder, rådede ikke sund fornuft.
   Desværre.

    Bjovulf

    Posted: 5 februar 2011 - 12:12 -

    Ja, jeg husker det godt, PK. Det er nu ikke fordi, de ikke har deres rotten apples i Frankrig, men de er
    måske knapt så ubekymrede mht., hvad de melder ud til deres trosfæller. Til gengæld har de så masser af no-go-zones – såkaldte “Zones Urbaines Sensibles (Sensitive Urban Zones)” eller “Zones de non-droit” – ,
    hvor selv ikke poltiet vover sig ind uden massiv opbakning af velbevæbnede styrker, endda fra militæret,
    når situationen bliver rigtigt kritisk.

    Det er formentlig sådan Vollsmose, Gellerup og Mjølnerparken etc. kommer til at fungere om få årtier –
    vi ser jo allerede de først “spæde” tegn nu med ildspåsættelser, barrikader, kropsvisitation af fredelige folk, som ubetænksomt vover sig forbi eller gennem et “muslimsk område” samt stenkast mod ambulance-, brand og politifolk, ja endog selv hjemmeplejen nu (!) – altså myndighedspersoner og offentligt personale, der truer de muslimske banders og klaners forestillinger om at være herrer over et muslimsk område
    ( for hvad er forklaringen ellers?!? Se fx. også deres opførsel i Bazar Vest ).

    Og nu vil SF så ghm. uddanne “unge” (= uintegrerbare, mindreårige muslimer uden de mest basale normer) i disse problemghettoer til et frivilligt hjælpe-brandkorps, der skal holde deres kolleger på afstand og forhindre stenkast mv. Kun fantasien sætter grænser for, hvad et sådant Hizb Uth Fire-jugend korps vil kunne udvikle sig til på længere sigt mht. selvopfundne beføjelser, afpresning og krav om betaling … ellers …
    Vi har set det førhen – fx. mht. de muslimske (!) vagter ved Gellerup Kirke for at forhindre stenkast mod ruder,
    andet hærværk og tyveri. Vi køber os til fred nu, som var vi i England i 800-1000 tallet ( danegeld ).

    http://en.wikipedia.org/wiki/Danegeld
    http://ang.wikipedia.org/wiki/Denegield 😉 ( Kort version på angelsaksisk/ oldengelsk, men man kan godt forstå det meste! )

   Victor

   Posted: 5 februar 2011 - 12:38 - Svar

   Franskmændene har alle dage spillet en mærkelig rolle i terrorbekæmpelsen. Efter den 11-september fik USA pludselig MEGET travlt med at lytte til en fransk undersøgelsesdommer, som i årevis havde forsøgt at få FBI til at tage problemet alvorligt.

   I øvrigt har de været forbløffende effektive på ét område: Har I nogensinde hørt om dem, som franskmændene har taget for terroraktiviteter. Der er ikke noget cowboy/gung-ho over deres stil – men ingen har hørt ret meget om folk som den polske konvertit Christian Ganczarski – ham der stod bag bomben i Djerba – efter at franskmændene fik krallerne i ham.

  Bjovulf

  Posted: 5 februar 2011 - 12:28 - Svar

  Senest opdatering – nu med video

  http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-12371994

Skjoldungen

Posted: 5 februar 2011 - 08:34 - Svar

Fra “The BEEB”: Mr Cameron will draw a clear distinction between Islam the religion and what he describes as “Islamist extremism” – a political ideology he says attracts people who feel “rootless” within their own countries. – “We need to be clear: Islamist extremism and Islam are not the same thing.”
Well, so much for Mr. Cameron… eller var det M. Vestager…?

  steen

  Posted: 5 februar 2011 - 08:52 - Svar

  @ Skjoldungen: Derfor måtte den med. Han er bare kølig:

  If Mr. Mubarak leaves now, the result is likely to be an anarchical or Islamist Egypt, or some of both until another dictatorship emerges. It is not by accident that from Morocco to India there is no democracy except for the one built by the U.S. in Iraq: Mainstream Islam, not just Islamism, rejects the legitimacy of democratic legislation that could contradict Shariah law

  Luttwak

  Når man genser denne pragtvideo, så aner man jo ikke hvem der er inde i den bette David:

Notarien

Posted: 5 februar 2011 - 10:26 - Svar

Om Camerons tal: “He will say that under the “doctrine of state multiculturalism”, different cultures have been encouraged to live separate lives”. Vid årsskiftet ändrades Sveriges grundlagar. Bl.a. att Sverige ska vara ett mångkulturellt land. Här ska sista spiken slås in i kistan samtidigt som övriga Europa börjar vakna! Aftonbladet hade liksom övrig press inte skrivit något om grundlagsändringarna i förväg. När de var klubbade i riksdagen för andra gången så utbrast tidningen: Grattis!

Bjovulf

Posted: 5 februar 2011 - 12:58 - Svar

Angela Merkels sensationelle tale om det samme emne sidste år:

http://www.youtube.com/watch?v=FdCNmr3XEvg

En mand

Posted: 5 februar 2011 - 13:02 - Svar

@Viktor
Franskmændene kommer desværre nok til at genåbne deres Algier værktøjskasse hvis de skal overleve de næste dekader.

JensH

Posted: 5 februar 2011 - 14:20 - Svar

Et virkeligt ‘Polititken-lavmål’ fra den ‘borgerlige’ avis Jyllamds-Posten: “David Cameron angriber muslimer”:

http://jp.dk/udland/europa/article2329992.ece

  steen

  Posted: 5 februar 2011 - 14:31 - Svar

  @ Det må være en en journaliststuderende,, der ikke aner, hvad Cameron taler om. Når jeg nævner Powell og 1968 , så er det netop fordi det var da efter 1968, at englænderne blev enig med sig selv om den multikultur-model, som Cameron gør op med nu.

  Nemlig, at alle kulturer skulle dyrke deres særart, så folk der tidligere ikke havde følt sig spor “etniske”, pludselig blev det, jo mere statsopmuntret forskellighed, desto bedre, modersmål og hele pivtøjet. Det samme som det danske Folketing købte ubeset i 1983.
  Her i København kunne man for nylig høre Kenan Malik beskrive den med en sønderlemmende kritik. Han siger det samme i BBC dokumentaren om Powell.
  Man kan se på JP artiklen, at han ikke kender denne baggrund for et politikskift. “David Cameron angriber muslimer” er en helt vildledende rubrik. JP kan tage et lynkursus her:

  United Kingdom

  Multicultural policies were adopted by local administrations from the 1970s and 1980s onwards, in particular by the Labour government of Tony Blair. Most of the immigrants of the last decades came from the Indian subcontinent or the Caribbean, i.e. from former British colonies. In 2004 the number of people who became British citizens rose to a record 140,795 — a rise of 12% on the previous year. This number had risen dramatically since 2000. The overwhelming majority of new citizens come from Africa (32%) and Asia (40%), the largest three groups being people from Pakistan, India and Somalia.

  In the Western English-speaking countries, multiculturalism as an official national policy started in Canada in 1971, followed by Australia in 1973.It was quickly adopted as official policy by most member-states of the European Union.

  Recently, right-of-center governments in several European states—notably the Netherlands and Denmark— have reversed the national policy and returned to an official monoculturalism. A similar reversal is the subject of debate in the United Kingdom, among others, due to evidence of incipient segregation and anxieties over “home-grown” terrorism.
  In 2011 Prime Minister David Cameron said in a speech that “state multiculturalism has failed”.

JensH

Posted: 5 februar 2011 - 16:34 - Svar

@Steen

Skuffende at en angiveligt seriøs avis som JP sætter en spejlblank journalist-elev til at dække en så epokegørende tale fra den Britiske PM. UK er trods alt et vigtigt land for Danmark. Men mens alle de andre Danske medier ganske ignorerer Camerons tale, så har BBC ikke ligget på den lade side. De har her interviewet Inayat Bunglawala fra Muslims4Uk, som selvfølgelig mener, at Cameron “is firing at the wrong target”, og istedet bør Cameron kigge på hvad der er sket efter 2001 ,med invasionerne ad Afghanistan og Irak. M.a.o. skal UK indrette sin udenrigs-og sikkerhedspolitik efter hvad det ‘muslimske samfund’ i landet mener, ellers får det Britiske samfund ‘kærligheden at føle’. Den samme trusselkultur som vi også oplever i alle andre Europæiske lande. Du kan se hele interviewet her:

http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-12372632

Mette

Posted: 5 februar 2011 - 16:49 - Svar

JensH

Jeg er slet ikke med, for jeg kan ikke forstå, hvad du er forarget over. Det er jo klart, at journalister skal høre begge sider. Hvad overskrifter angår, er de ikke artikelskrivernes men redaktørernes værk, og at angribe kan da opfattes som noget positivt, når man er blevet trådt på, som englænderne er det. At de lagde sig fladt, så at det var nemt, er en hel anden sag. Men forleden sagde Tony Blair det jo ligeud på den video, som vi så fra youtube, at det er islam, det er galt med, og at vi ikke skal påtage os al skyld.

JensH

Posted: 5 februar 2011 - 17:04 - Svar

@Mette

Nu tror jeg ikke ordet ‘angribe’ skal forståes positivt i denne artikel, som helt klart har en bias i retning af muslimer som ofre. Men jeg formoder det afhænger af øjnene der ser.

Men nok om JP. The Gurdian, (en slags blanding af Information og Politiken), har idag sat en af deres deres kommentatorer til at skrive en klumme om EDL’s demonstration i Luton. Klummen er skrevet af Nick Lowles som er ‘the editor of anti-fascist magazine Searchlight’, og han er bestemt ikke begejstret for, at EDL får lov at afholde denne demonstration. Som han bl.a. skriver:

“I am not advocating a ban on all marches, but with freedom of speech comes responsibility. The rights of one group have to be put against the affect it has on others”

Dette ‘ræsonnement’ forkom mig at være bekendt da jeg læste denne klumme. Hvordan er det nu lige de hjemlige multikultier plejer at formulere deres ønske om indskrænkninger i ytringsfriheden??? Er det ikke noget i retning af “at selvfølgelig har vi ytrinngsfrihed, MEN den skal bruges med omtanke og respekt”???

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2011/feb/05/edl-extremists-mar ch-luton-interests

JensH

Posted: 5 februar 2011 - 17:14 - Svar

SKY NEWS UK har et indslag om både Camerons tale og EDL’s demonstration, og man må sige om Britisk journalistisk at ‘old habits die hard’. Således bliver EDL flere gange omtalt som “right wing extremist’:

http://news.sky.com/skynews/Home/Politics/David-Cameron-Signals-Toughe r-Stance-On-Islamic-Extremism-During-A-Speech-in-Munich-Germany/Articl e/201102115923432?lpos=Politics_News_Your_Way_Region_9&lid=NewsYourWay _ARTICLE_15923432_David_Cameron_Signals_Tougher_Stance_On_Islamic_Extr emism_During_A_Speech_in_Munich%2C_Germany_

JensH

Posted: 6 februar 2011 - 11:27 - Svar

SVT Text TV har histoiren om at David Cameon “kritiserar “multikultur””:

“Tysklands förbundskansler Angela
Merkel väckte för en tid sedan upp-
märksamhet med att hävda att “det
mångkulturella samhället misslyckats”.

I dag anslöt sig Storbritanniens
konservative premiärminister David
Cameron till samma åsikt.

-I det multikulturella samhället har
vi låtit olika kulturer leva åtskilda
både från varandra och från samhället,
sade Cameron bland annat.

Han talade också om “unga män som har
svårt att identifiera sig med Stor-
britannien”.”

http://svt.se/svttext/web/pages/140.html

Jonny

Posted: 6 februar 2011 - 23:26 - Svar

Ja ja, först Merkel och nu Cameron. Men kommer något att göras åt problemen? Näppeligen. Man vräker ur sig lite mer meningslöst snack om “integration”. Integration, politikernas eviga mantra; trollformeln som skall ta dem ur en hopplös situation.

Merkel: “Unser Land wird sich weiter verändern, und Integration ist auch eine Aufgabe für die Gesellschaft, die die Einwanderer aufnimmt. Wir haben uns über viele Jahre darüber Illusionen gemacht. Moscheen etwa werden stärker als früher ein Teil unseres Stadtbildes sein.”

Maria Böhmer (CDU), ansvarig för “integration” i den tyska regeringen, har nyligen låtit grunda ett “Integrationsbeirat”, eftersom “integration” är “en central uppgift inför framtiden” och fortsätter att utgöra “en av förbundsregeringens viktigaste uppgifter”.
“Der Beirat soll das Miteinander und den Zusammenhalt in unserem Land stärken”. Uppenbarligen räcker inte alla de övriga skattefinansierade organisationerna och projekten till. 🙂

Cameron, Merkel, Böhmer… Pladder, pladder, pladder. På det tyska kulturrådets presskonferens om „Islam · Kultur · Politik“ (“Kultur des Islams ist Teil der Kultur Deutschlands”) talades det dock klartext.

Dr. Olaf Hahn (Leiter des Programmbereichs „Gesellschaft und Kultur“ der Robert Bosch Stiftung):
„Wenn wir die Zukunft unseres Landes fruchtbar gestalten wollen, müssen die demografischen Veränderungen gezielt in den Blick genommen werden. In Deutschland gehören fast vier Millionen Menschen konfessionell zum Islam. In Großstädten haben über die Hälfte der Kinder unter sechs Jahren einen Migrationshintergrund; viele von ihnen sind Muslime. Es liegt auf der Hand, dass diese Kinder in 20 bis 30 Jahren starken Einfluss auf die Gestaltung unseres Gemeinwesens ausüben werden. Diese Veränderungen gilt es zu thematisieren und den Islam als kulturpolitisch relevante Größe für Deutschland ernst zu nehmen.“
h t t p://www.kulturrat.de/detail.php?detail=1944&rubrik=2

Leave a Comment