20
apr
Seneste opdatering: 2/4-13 kl. 0202
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

[…] What is probably the most harrowing of the clips depicts a public beheading. A man with a long knife can be seen alternately sawing and hacking at the neck of a man who has been suspended upside-down. The victim’s inert body is soaked in blood. The beheading takes place in front of a burnt-out building in what appears to be a public square. The Dutch public broadcaster NOS has identified the location as the main square of the rebel capital of Benghazi.

A crowd numbering at least in the hundreds cheers on the assailants. At one point, a man begins chanting “Libya Hurra!”: “Free Libya!” According to the NOS translation, someone can be heard saying, “He looks like an African.” As the principal assailant begins to saw at the victim’s neck, members of the crowd yell “Allahu Akbar!” Dozens of members of the crowd can be seen filming the proceedings with digital cameras or cell phones.[…] Mounting Evidence of Rebel Atrocities in Libya (TUNISIA: COUNTRY FEARS SPREAD OF FUNDAMENTALISM.)

Flere forbrydelser her (advarsel!) Video: Libya Rebels Execute, Behead, Mutilate Gaddafi Army who Surrender! Where is CNN now?Obama sender flere penge. Og Danmark? (LFPC):

Obama plans to provide Libya’s rebels with up to $25 million’s worth of aid, but not weapons. The U.S. President plans to provide the Libyan rebels in Benghazi with up to $25 million in urgent aid, explicitly excluding weapons. […] Obama To Give Libyan Rebels $25 Mln In Aid, But No Weapons

Flere forårskåde drenge i Gøteborg

For kun 14 dage siden. I går og i aftes. Det er blevet opholdsvejr for pyromaner og lommeterrorister, ligesom sidste år og forrige år.

Bilbränder, stenkastning och krossade rutor på spårvagnar. Exakt 24 timmar efter gårdagens bränder fortsatte larmen att lösa av varandra i Västra Frölunda. Och de har kastat sten på ambulanserna och även mot räddningstjänsten, säger operatören på räddningstjänstens ledningsccentralen. En polisbil fick mindre bucklor sedan den träffats av stenar. Från Grevegårdsvägen spreds bränderna vidare till Briljantgatan där en bil sattes i brand. Ett försök att sätta eld på Vättnedalsskolan var också nära att lyckas. För att försvåra för brandmännen att ta sig fram till skolan hade man byggt barrikader och lagt bildäck och bråte på vägen. Även ett försök att tända eld på förskolan bredvid misslyckades. Nya bränder i Frölunda, Frölunda brinner.Ännu en stökig natt i Frölunda.

Afghanistan: Kasserede Koraner brugt til toiletpapir – de indfødte går amok

Valget mellem at opføre sig modent og voksent og bruge kræfterne på at opbygge velfungerende samfund, eller at gå amok over rygter som dette, er let. Problemet er selvfølgelig at man dernede vælger efter andre kriterier. Via Jihad Watch (LFPC).

Three people have been arrested as officials probe claims that a paper mill in Afghanistan recycled copies of the Holy Qur’an into toilet paper, the attorney general’s office said yesterday. Around 1,000 angry demonstrators, some throwing stones, held a protest on Monday at the mill on the outskirts of Kabul, leaving the building partially destroyed. Copies of the Qur’an were found inside the factory, Kabul police spokesman Hashmat Stanikzai said, adding that no-one was injured in the protest. […] Three Afghans held for disrespecting Qur’an

“Burde norske jøder emigrere til Israel?”

Interview med Bruce Bawer i anledningen af tre norske universiteters nylige afvisning af en forelæsning af Harvardprofessoren Alan Dershowitz. Og om hvordan norske intellektuelle på én gang fejrer Holocaust-dag og hader Israel og om deres alliance med islam og deres fælles fjender:

What is contemporary Norwegian anti- Semitism? What is propagating post-Holocaust hatred of Israel and Jews in Norway?

They’re overwhelmingly on the left, and intensely hostile to the West, to capitalism, to the US and to Israel. Before the fall of the USSR, an extraordinary percentage of them were Communists. They have replaced their affinity to the Soviet Union with sympathy for the great totalitarian ideology of our time: Islamism. Thus they romanticize Palestinians and despise Israel.Part of the motivation for this anti-Semitism is the influx into Norway in recent decades of masses of Muslims from Pakistan, Iraq, Somalia and elsewhere. Multiculturalism has taught Norway’s cultural elite to take an uncritical, even obsequious, posture toward every aspect of Muslim culture and belief. When Muslim leaders rant against Israel and the Jews, the reflexive response of the multiculturalist elite is to join them in their rantings. This is called solidarity.Norwegian history also plays a role in all this. Anti-Semitism has a long, deeply-rooted history here. This was never a cosmopolitan country – no nation in Europe was less ethnically or religiously diverse. […]

How dangerous is political and radical Islam in Norway?

Terrifyingly dangerous. And what makes it dangerous is the eagerness of the cultural elite to whitewash it. Islamists are welcomed into the elite. In recent years, one high-profile Islamist has been given a coveted position as a columnist for the country’s newspaper of record, while another has become a leading member of one of the political parties, and has established himself as a powerful figure in Norwegian society.Early last year, in the same Oslo Square where Quisling and his henchman once held rallies, scores of radical Muslims gathered to hear a Nazi-like message of hate against Jews, gays, secular democracy, America, the West, Israel. The speeches were chilling. Yet the men who gave those speeches continue to be treated with respect by Norwegian authorities.

Should Norway’s Jews consider making aliya?

Yes.

Dr. Daniel Pipes, a leading American expert on Islam, talked about a reverse migration of Europe’s 1 million Jews, comparable to the 1948 eviction of Oriental and Arab Jews who fled to the State of Israel.He noted European Jews might end up leaving because of Muslim hostility and hardcore anti-Semitism. Do you see a similar exodus of European Jews in the immediate future?

It’s happening already.

Making sense of Norwegian anti-Semitism, An interview with acclaimed European ‘Jew-hatred’ expert Bruce Bawer. (Alan Dershowitz and Norwegian Anti-Semitism)

Foto: Bruce Bawer og Henryk M Broder, København, oktober 2008


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Renè Nielsen

Posted: 20 april 2011 - 09:33 - Svar

Hvorfor skrives det ikke noe om dette i danske aviser? Det rapporteres fra Norske.

15 februar 2011
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.7507296
NStudenter med jødisk bakgrunn i Trondheim sier de føler seg trakassert og hånet.NTNU er infisert av jødehat
Enkelte blir slått, spyttet på og trakassertog Michal Rachel Suissa mener noe av årsaken til motviljen overfor jøder er et sterkt radikalisert undervisningsmiljø vedNTNU, spesielt ved Fakultet for samfunnsvitenskap. Hun mener miljøet virker som en magnet på personer med radikale og aktivistiske holdninger. http://veggavisen.wordpress.com/2010/04/15/strsta-mjliga-tystnad/
Med påskehilsen Renè

Ulla Lauridsen

Posted: 20 april 2011 - 10:02 - Svar

A propos drengestreger: Det er helt skamløst, hvilke grove overgreb politiet efterhånden kan finde på at betegne som sådan:

http://lokalavisen.dk/dreng-truet-paa-livet-med-knust-flaske-/20110419  /artikler/304199985/1009

JensH

Posted: 20 april 2011 - 12:44 - Svar

Mange tak til EU: “Udviste romaer kommer tilbage”

“Vi er lykkelige, meget lykkelige! Jeg er så rørt, jeg kan næsten ikke forstå det«, siger Pamela Gusita, 31, halvt til telefonen, halvt til det røre, der er omkring hende nede i Rumænien.

Hun har netop fået at vide, at Integrationsministeriet har efterkommet Højesterets dom og annulleret Udlændingeservices udvisning af 14 romaer, herunder hende og hendes mand Venus, der sidste sommer camperede på Amager Fælled.

»Nu kommer jeg til Danmark. Nu kan vi alle sammen komme til Danmark«, siger hun med henvisning til sin familie.”

http://politiken.dk/indland/ECE1261387/udviste-romaer-kommer-tilbage/

Og hvad vil Søren Pind så gøre ved det?? Jo, han ønsker at politiet skal bruge deres i forvejen knappe rescourrcer på at mandsopdække Romaerne:

“Kriminelle romaer skaber usikkerhed for borgerne i blandt andet København, og derfor skal der sættes hårdt mod hårdt. Det siger integrationsminister Søren Pind (V). Allerede i næste uge vil han sammen med justitsminister Lars Barfoed (K) melde ud, hvordan man vil tackle de udenlandske hjemløse, der bryder ind i lagerbygninger og kolonihavehuse, eller forstyrrer den offentlige orden.

“Det kan godt være, at nogle opfatter det som småkriminalitet, men det er det ikke. Det skaber en enorm utryghed blandt borgerne,” siger Søren Pind.
Han fortsætter:
“Der var et stort folkeligt pres på myndighederne, da blandt andet romaerne sidste sommer camperede på Amager Fælled. Det må vi som politikere lytte til.”

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-39107124:pind-mandsopdækning-a f-romaer.html

Jeg ved ikke om det bare er mig, men ville det ikke være meget nemmere og billigerebare at udvuise dem??? Eller endnu bedre, at nægte dem indrejse?? Men selvfølgelig, disse løsninger ville jo kræve, at de Danske politikere turde stå op imod det vanvid der kommer fra Bruxelles.

Prudentius

Posted: 20 april 2011 - 18:51 - Svar

“at man dernede vælger efter andre kriterier”

Ja, det tør sgu svagt antydes!!!

🙂 🙂 🙂

(Så fornyligt et klip fra en tysk dokumentar om kvinderne i Afghanistan, der gerne sælges for et par geder og ofte myrdes af ægtemændene af den ene eller anden tåbelige årsag. Sharia´en gør selvfølgelig nogle af de værste ting halal, men det kan igen og igen overraske hvordan en del af menneskeheden simpelthen bare lever med/i en afstumpethed der er næsten ubegribelig. De hårdeste sten er forlængst splintret, alle bæster stukket af, kun mennesket holder ud…)

Bjovulf

Posted: 20 april 2011 - 19:06 - Svar

Ja, EU-tosserne forstår da virkelig at gøre sig populære i disse år 😀

http://www.bt.dk/udland/eu-beder-om-flere-penge-fra-europas-folk

EU beder om flere penge fra Europas folk
– Onsdag den 20. april 2011, 16:51 | Opdateret: 17:03

EU-Kommissionen foreslår 4,9 procents stigning i budgettet, men flere lande siger, det er helt ude i hampen.

EU-Kommissionen foreslår, at EU’s budget i 2012 vokser med næsten fem procent. [!!!] Men der er på forhånd lagt op til et slagsmål. En række lande mener nemlig, det vil være et forkert signal på et tidspunkt, hvor regeringer må skære i de nationale budgetter.

Bjovulf

Posted: 21 april 2011 - 00:45 - Svar

“Afghanistan: Kasserede Koraner brugt til toiletpapir – de indfødte går amok”

Aha, så koranen kan altså bruges til fornuftige formål, når bare man leder længe
nok og er “værdigt trængende”? 😉

Gad vide, om det så er “shi-iter”, der finder på at gøre den slags? 😀

C. Andersen

Posted: 21 april 2011 - 01:38 - Svar

Så meget for det “arabiske forår”. Bemærk alle mobiltelefonerne, de blodtørstige sataner skal have det hele med. Føj for satan! Stop al støtte til den del af verdenen.

Henrik Petersen

Posted: 21 april 2011 - 03:47 - Svar

Åh ja, det bliver skønt med det libyske ‘forår’: Der bliver langt mere plads til i slam, og landet falder endnu længere ned i den formørkede ucivilisation.

Det er sørme godt, at Danmark hjælper med til dette….Sammen med USA, England og Frankrig, der alle tidligere har stolte traditioner, men nu har opgivet det hele for at hjælpe et endnu værre diktatur end Gaddafis til magten. I øvrigt i modstrid med FN’s resolution. Ikke at jeg giver en bøjet femøre for FN ellers.

Man må sige, at historien gentager sig: Dengang i 1979 var det i Iran. De oppositionelle venstreorienterede hang kort tid efter i lygtepælene. Sammen med de homoseksuelle i byggekranerne.

Egentlig særpræget, at man nu må støtte Tyskland, Kina og Rusland, der ikke vil involveres i Libyen.

Gaddafi may be a Bitch, but he’s our Bitch.

Det bedste, Danmark kan gøre, er at trække sig væk så hurtigt som muligt. Same goes for Afghanistan. Ud fra disse stenaldersamfund, så må de slagte hinanden, som de lyster. Det synes jo at være deres foretrukne beskæftigelse.

Og brug så Forsvaret til at forsvare de danske grænser mod de tusinder af velfærdsflygtninge, der nu forsøger at krydse Middelhavet.

Italien sender dem bare videre, i stedet for et par velrettede missiler mod skibene.

Universalgeni

Posted: 21 april 2011 - 05:14 - Svar

Jeg har gentagne gange sagt, at denne maskine :mrgreen: vil få en stor fremtid indenfor islam: http://www.youtube.com/watch?v=i51zo3LA70U

Prudentius

Posted: 21 april 2011 - 10:02 - Svar

Det er skræmmende at være vidne til et Vesten, der i den grad lever i en verden af feberdrømme.

Al fornuft kastes overbord så snart man øjner chancen for daske efter en eller anden håbløs sloganstyret politik.

I Libyen har man nu givet sig til at mase Al Qaeda til magten i demokratiets og menneskerettighedernes hellige navn.

En mere uhyggelig ironi findes vel faktisk ikke!

  Prudentius

  Posted: 21 april 2011 - 10:22 - Svar

  Da jeg først hørte om de libyske bådflygtninge, tænkte jeg det følgende:

  Nu sætter det mere jordnære Italien dem i karantæne på Lampedusa i nogle dage og så for de ellers lov at sejle hjem igen, eller bliver sejlet.

  Men nej, nej!

  I det bedste euro-vanvid sender man dem blot videre ind i Europa, så de kan få asyl og understøttelse og indgå i de islamiske enklaver der allerede er ved at nedsænke vores lande i kaos.

  Hovedsløsheden og svagheden er dræbende.

   steen

   Posted: 21 april 2011 - 10:42 - Svar

   Som jeg ser det, kan der komme mange, mange endnu – bare i dette år. EU synes at være fuldstændigt skakmat, de vil ikke modtage dem og de vil ikke sende dem hjem. Måske er det er vel det eneste der kan vække dem til live, når der pludselig står – lad os sige 300.000 til i Italien. Som man så er der over 1mio potentielle flygtninge i Libyen bare lige i disse dage.

   Og bortset fra nogle enkelte kriminelle, der er smidt hjem, så har ingen tjek på, hvem der lukkes ind i Europa:

   Europol: Terroristen könnten Flüchtlingsstrom nutzen

EH

Posted: 21 april 2011 - 18:10 - Svar

Europa står i lort til halsen. Mellemøsten og Nordafrika er ved at eksplodere, nøjagtigt som forudsagt af bla. a. Gunnar Heinsohn. EU landene er rådvilde og uenige. Ingen kan tage sig sammen til foretage sig det nødvendige for at forhindre det truende kaos, der kan sprede sig som en steppebrand over hele kontinentet. Vi har i årevis lullet os ind i en tilsyneladende uendelig tryghed, godt hjulpet på vej af inkompetente, uansvarlige og ualmindelig stupide politikere og medier. Hvad er topnyhederne i dagens aviser? Mit liv som pensionist (Livet er fedt), Boligejere snydt i skat, Henriette Kjær må tage bussen og lignende. Ingen af os er rustet til at takle den konflikt, som nu tegner sig i horisonten. Det kan blive århundredets chock. Vi europæere har levet godt i en lang mellemkrigstid.

C. Andersen

Posted: 22 april 2011 - 06:27 - Svar

“Vi europæere har levet godt i en lang mellemkrigstid.”
Ja, men desværre har vores tumpede- og uvederhæftige politikere endnu ikke opdaget at vi allerede er et godt stykke inde i den 3. verdenskrig.

Leave a Comment