8
maj
Seneste opdatering: 30/8-16 kl. 1627
55 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Wafa Sultan, Hege Storhaug og Hans G. Jansens taler i København foreligger på YouTube i løbet af 48 timer. Det er tredje gang Wafa Sultan er i København siden 2006, jeg har aldrig henvendt mig til hende før, men denne gang måtte jeg sige det til hende :

“We love you.” Corny, måske, men hvad øjeblikket inbød til. Hun græd under sin tale. Det er selvsagt ikke fotograferet. Klik fotos f. helskærm.) Sappho reportage: En kultur, der ikke respekterer halvdelen af menneskene, kan ikke sejre i det lange løb, Vi ved alt om det meste, men næsten intet om tidlig islam,Lad os beholde pigerne her og sende forældrene tilbage

Statsadvokaten var så vidt vides ikke til stede under den konference som Trykkefrihedsselskabet afholdt i Vartov søndag, for ikke bare hørtes ganske generaliserende udsagn om muslimers gøren og laden i forhold til det tildækkede køn, men arrangementets ubetingede superstar Wafa Sultan opfordrede uden blusel til, med en skærpelse af et berømt udsagn af præsident Theodore Roosevelt, at trodse myndigheders forsøg på at bremse en bydende nødvendig debat – og i det muslimske mindset som hun mener at kende bedre end europæiske anklagemyndigheder er det at “speak softly” et udtryk for svaghed.

Sultan vil i kraft af kombinationen af faglig og personlig kulturel baggrund have en ganske særlig gennemslagskraft, hvilket man også fik bekræftet på ganske ubehagelig vis da hun deltog i arrangementet med Geert Wilders i Landstingssalen forrige år: De tilstedeværende journalister nævnte hende ikke i deres smædereportager da hun jo netop var et levende dementi af skabelonhistorien om Wilders som den dumme hvide mand. Ingen tilstedeværende kunne være i tvivl om de personlige omkostninger denne kulturelle spændetrøje havde haft for hendes eget liv da hun fortalte om en tvangsgiftet nieces selvmord.

Hege Storhaug fra norske Human Rights Service kom med et af de argumenter der også kendes fra bl. a. Ayaan Hirsi Ali, men som det er aldeles umuligt at få ørenlyd for i den daglige debat fløjene imellem: At emanciperede kvinder i den muslimske verden bliver bestyrtede når de ser hvad vi i vores frie verden godvilligt lader slå rod iblandt os. En kvindelig pakistansk bekendt af hende havde således ved selvsyn konstateret de ændringer i det Oslo’ske gadebillede der var sket siden hendes forrige besøg der, og havde spontant spurgt hvorfor man dog tillod den slags. Dette er imidlertid realiteten i dagens verden. Vi ved det, og de kvinder der dagligt tæskes, voldtages, brændes, dræbes eller ætses med syre i den tredje verden ved det – der er ikke i islam nogen stopklodser der gør det muligt at imødegå barbariet. Adfærden kan nok have pendanter i andre førmoderne kulturer, men som fremhævet af professor Hans Jansen er islam unik i sin sanktionering af vold imod kvinder, ikke mindst i Koranens vers 4:34.

Hans Jansen fremlagde højst interessante detaljer om de dunkle historiske omstændigheder vedrørende islams tilblivelse: Er det således et udtryk for bemærkelsesværdige omstændigheder at to af Muhammeds koner bar navne der betød hhv. “dødfødt” og “levende”, og at der er så mange usandsynlige symmetrier i kronologien, f. eks. Aishas liv før og efter Muhammed der angiveligt var af samme varighed? Hvor muslimer kan opfatte dette som bevis på himmelske kræfters styring, er det klart at forhold som disse i vestlig tankegang ganske underminerer fundamentet under islam – og i og med at ganske mange muslimer tager ophold i vore lande har vi mildest talt en situation af betragtelig dynamik.

Om Lars Hedegaard i lyset af nylige begivenheder belagde sine ord med ekstra forbehold skal være usagt, men nu bliver dette jo mellem os og vores læsere, så hvad pokker: Islams modus operandum er, iflg. Hedegaard, gearet på stammekrig hvor magten over kvindekønnet er alfa og omega. Mænd i konkurrerende stammer/trossystemer stilles ugunstigt når deres egne kvinder ikke bare er frit bytte, men også kan tildeles firfold til islams krigere. Nøglen til at (skal vi sige dette eufemistisk) bryde denne ideologis fremtrængen er således uløseligt forbundet med at frisætte dens kvinder (Steen/LFPC). (fotos, klik for helskærm.)

Lars Hedegaard – The Place of Women in Expansionist Islam

For the reasons just mentioned, the strategic key to our defence against islamic culture, is the liberation and emancipation of muslim women. Before that happens, there is no reason to believe, that there is any democratic potential in the current turmoil in the arab world.”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?