14
maj
Seneste opdatering: 15/5-11 kl. 1601
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

(English subtitled version here.)Oslos demografi er en del forskellig fra Københavns, den minder mere om større svenske byers. Den dag, hvor nordmænd er i mindretal, er i sigte: Oslo segregeres i rekordfart, Flertall av minoritetselever i Osloskolen fra år 2020, Vanskelig å være norsk i Groruddalen Verdens Gang mener at Christian Tybring-Gjedde (Frp) “kaster nye brannfakler inn i innvandringsdebatten.” Er det demografien eller talen om den, der er en “brandfakkel?”

Den “virkningsløse, populistiske grænsekontrol”

“Det blåser unkna vindar från andra sidan Sundet. Fy fan?” Lad os udtrykke det bedre: Der stinker en rådden, indknævret østenvind fra Helsingborg (s Dagblad). Vi ved fra tidligere, at de er hinsides normal debat, men deres patologiske had til dansk politik og presse, har de sikret sig efterhånden i det store hele gengældt. Et Sverige helt uden journalister, er derfor blevet mit ideal-Sverige. De hæderlige mennesker, der har fået fordrejet deres virkelighedopfattelse, ville ganske automatisk blive sunde og raske igen. Før penicillinen sagde erfarne læger: “Der er to slags sygdomme, dem der går over af sig selv, og dem man dør af.” Svensk journalistik går ikke over af sig selv.

Onsdag til fredag afholdte Syd- og Sønderjyllands politi i samarbejde med SKAT en storstilet aktion i området omkring den tysk-danske grænse. Hovedformålet var at fange østeuropæiske tyveknægte på vej ud af landet:

– Tre rumænske statsborgere viste sig at have udbytte fra indbrud iblandt andet Vojens i bilen. De to har i forvejen indrejseforbud. De er fredag fremstillet i grundlovsforhør og fængslet til den 9. juni 2011.

– En litauisk mand havde i sin varevogn to ATV motorcykler, en havetraktor, to cykler, to motorsave og to højtryksrensere. Alt formodentligt stjålet. Han bliver i dag fremstillet i retten i Sønderborg.

– To litauere i en personbil havde fem cykler med. Den ene cykel er meldt stjålet. Hvorvidt de skal fremstilles i grundlovsforhør besluttes senere lørdag.

– En polsk statsborger havde i sin bil formodentlig stjålet kosmetik. Også her bliver det senere lørdag besluttet, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

– En varevogn indregistreret i Storbritannien med en litauisk ejer viste sig at have falske forsikringspapirer. De to litauere i bilen medbragte ulovlig peberspray samt værktøj, der kan bruges til indbrud. Mændene blev afhørt, fik en bøde og blev løsladt. Se politiets kæmpe fangst

Mange andre sager: To forskellige herboende udlændinge, der kørte i et udenlandsk registreret køretøj.

To personer (den ene et barn) der kørte med i varerummet på en gulplade-bil. Det gav et klip i køre kortet til føreren.En bilist kørte uden førerret .En bilist kørte, selv om han har kørselsforbud.

I tre tilfælde konstaterede politiet misbrug af prøveplader.En vægtafgiftssag resulterede i at pladerne blev inddraget.

En bilist viste sig at have en totenschlæger i bilen. Det er en overtrædelse af våbenloven. Bøde på 3000 krTo andre havde hver en springkniv, den ene var en polsk statsborger. Bøder på hver 3000 kr.Sønderjyllands Politi: Flere grupper udenlandske kriminelle taget i kontroller de seneste tre dage.

EU criticises Danish border move.Cecilia Malmström warnt vor „nationalistischen Tendenzen“. Telegraph besøger i en stor artikel grænselandet Sønderjylland: Denmark’s defiance over frontier controls has left European Union bordering on crisis i stedet for at sidde hjemme ved kaffemaskinen og brokke sig.

Europa bomber Gaddaffi – Gadaffi bomber Europa

Ikke at befolkningsbomben under Europas bug ikke ville gå af på et tidpunkt, men vores politikere havde åbenbart ikke lige regnet regnet med befolkningsbomben som krigsvåben. Som man ser på de fleste af de senere videoer, er det nu ikke tunesere, men “sub-Sahara-afrikanere,” de må have stået stand by i Nordafrika. 35.000 -det er under en tiendedel af, hvad der kan komme bare i år. Hvor mange skal lande, inden der er en flådeblokade på plads i Middelhavet ? Det er valget: Enten sikrer man de ydre grænser, eller også genopstår de indre.

More than 35,000 immigrants have reached Italy so far.Hundreds of immigrants from north Africa reached Italian shores in the last 24 hours, adding to a crisis that has raised tension between European governments and prompted plans to temporarily restore border controls.Police said eight boats carrying around 1,300 people from Tunisia and Libya reached the tiny island of Lampedusa on Friday and overnight, bringing the total number of immigrants there to 1,800. Lørdag: Hundreds more migrants reach Italy from Africa

The Libyan government is forcibly expelling migrants in an attempt to flood Europe with refugees, a UN official said today.Colonel Gaddafi has previously warned European leaders backing the revolt against his 41-year rule that he would ‘unleash a wave of migrants against Europe’ in retaliation for military strikes.The arrival of large numbers of migrants fleeing Libya has already caused strains among EU nations.Libyan government is forcibly expelling migrants in a bid to flood Europe with refugees, UN claims Libyan government is forcibly expelling migrants in a bid to flood Europe with refugees, UN claims

Barroso og Malmström ser xenofobflaget

Pompøse og historisk interessante symboler det 60.000 mand store Euro Korps benytter sig af. Tyrkiet bidrager. Danmark ikke. Det var EU-flagets dag den 9 maj, hvis nogen skulle have overset det.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


restauranter i København

Posted: 14 maj 2011 - 14:23 - Svar

Håber der bliver en opfølgningsrapport, der bliver offentlig tilgængelig, så vi kan se virkningen af den nye grænsekontrol.

Hilsen

Malthe
http://y-1.dk/

maxxa

Posted: 14 maj 2011 - 14:47 - Svar

Kommentar ” Die Presse ” (konservativ østrig dagblad) 14.05.2011 06:55 »

Zum Artikel: Zollkontrollen: Brüssel droht Dänen mit Klage
“Liebe Dänen.
Lasst euch nicht unterkriegen. Die europäischen Völker hoffen auf euch.”

Notarien

Posted: 14 maj 2011 - 21:00 - Svar

OT: Vem styr indoktrineringen?

Häromdagen gick jag in i en stor bokhandel för att köpa en presentbok. Passerade avdelningen för historia och hajade till. Flera hyllmeter om Hitler, nazism, 2:a världskriget, förintelsen och alla hemskheter runt detta. Det var oproportionerligt många böcker i avdelningen som handlade om detta!

Vid kassan frågar jag två av de anställda; -Hur kommer det sig att det är så mycket litteratur om just detta? Då får jag till svar att personalen också reagerat över detta. Efter valet har det skett en markant ökning av WW2, Hitler-nazi titlar. Det kommer ständigt nya alster!

Det var med en mycket obehaglig känsla som jag lämnade butiken. Är det meningen att svensken nu ska matas med hemskheter som samtidigt klistras på det nya riksdagspartiet i form av hittepåord som främlingsfientliga, islamofober, rasister, nazibakgrund etc.? Guilt by association?

Alltsedan valrörelsen ser man också en klar förändring i programutbudet i SVT och TV4. Gamla långfilmer och dokumentärer om WW2 och judeförföljelserna varvas med fler och fler program om islam och muslimer. Det är slöjor, konvertiter, allah akhbar rop och minareter i en salig blandning!

Det pågår en hjärntvätt av gigantiska mått och de flesta Svenssons vet inte ens om det!

Menig 442

Posted: 14 maj 2011 - 22:15 - Svar

Araberne kunne ikke drømme om at bruge deres oliepenge på andre end sig selv og deres guddom. Nordmændene bruger ikke oliepengene på sig selv, men bruger dem på at blive kulturberiget af arabere og deres guddom.
Så længe ord som racist og dårligt menneskesyn har samme virkning på vælgerflertallet, som en løftet kæp har på en mishandlet hund, er alt håb udelukket. .

  JensA

  Posted: 15 maj 2011 - 01:00 - Svar

  Netop.

Teodora Emerentia

Posted: 15 maj 2011 - 02:08 - Svar

Min danska bestemor gläder sig i sin himmel över sitt underbara Danmark – och jag gläder mig med henne.
Danmark är fantastiskt!

Vagn Henning

Posted: 15 maj 2011 - 02:37 - Svar

Hvad fa*en er det for en smagløs sølvrædsel Eurokorpset har fået fremstillet? Fascistiske diktatorer i amerikanske B-film har også altid sådan nogen kitschede sølvrekvisitter…

Og hvad er det lige sværdet skal gøre godt for på deres banner? Det forekommer mig en anelse malplaceret. Er det for at Tyrkiet ikke skal føle sig forbigået?

  Bjovulf

  Posted: 15 maj 2011 - 13:58 - Svar

  Ja, den er godt nok vammel – og så ghm. med en ørn ( den tyske) i toppen?

  Fascister?!?! Det kan de sgu selv være – og meget tyder på, at de rent faktisk
  også er det. Nogle af dem har bare ikke selv opdaget det endnu.

   Bjovulf

   Posted: 15 maj 2011 - 14:00 - Svar

   Bemærk stoltheden hos ham “støttepædagogen” 😀

  polinos

  Posted: 15 maj 2011 - 17:42 - Svar

  Ja, det er godt nok en underlig himstregims. Jeg har studeret den længe for lige som at komme overens med den sensoriske symbol-overbelastning, men hver gang ender jeg nede på gulvet, hvor jeg ruller rundt af grin. Den der designede rædslet, må have sniffet et par heftige baner, før han gik i gang. Forbilledet er selvfølgelig de romerske legions-standarder, men så gik der tilsyneladene “Asterix og romerne” i den; Legions-standarden genfødt som psykedelisk biedemeyer-sølvvare-agglomeration, garneret med en serie 3-fodboldklub standard og nogle pompom-strimler, som tøserne i den lokale ju-hu-pigeklub må have bidraget med. Er det ikke bare EUSSR i en nødeskal: Pompøsitet uden stil, halvhjertet symbolik uden indhold. Men hvem ved, måske de sender legionen nord på for at holde limes mod de uartige nordboer åbne; heldigvis har vores legionærer en del mere rigtig krigserfaring end deres, så det ender nok lige som for 2000 år siden. Da nåede de heller ikke op til os.

   T. Snorrason

   Posted: 15 maj 2011 - 18:25 - Svar

   Blot for at hjælpe på et par misforståelser.
   Den viste “himstregimst” kaldes på tysk “Shellenbaum”, den viste er videreudviklingen.af dette instrument, som findes også i andre lande med andre navne. På fransk “chapeau chinois” feks., bæres idag af bla. Fremmedlegionen.
   Symbolikkenbag Schellenbaum er en erobret osmannisk kommandofane, selv om nordtyskerne sjældent kæmpede så sydligt. De nedhængende hestehaler er/symboliserer osmanniske gradstegn, antallet af haler på deres felttegn angav rang, antallet 5 var vist det højeste. Stammer fra de asiatiske sletter, hvorfra tyrkerne kommer.
   Vi har båret samme slags himstregimster i vore militærorkestre gennem tiderne, herhjemme bar Garden indtil 1960? noget lignende, lyrse med hestehaler, så vidt jeg erindrer.
   I øvrigtstammer brugen af pauker også fra mødet med muslimerne, kun de europæiske regimenter, der oprindeligt erobrede pauker, havde lov til at føre dem.
   Hos osmannerne er pauker og antallet af dem et højhedstegn, ganske som trompeter var i Europa en gang.
   Den såkaldte janitscar-musik stammer fra? Ja gæt.
   Mozarts “Bortførelsen fra Seraillet” menes skrevet på baggrund af et tilfangetaget osmannisk janitscharorketre taget til fange og ført gennem Wiens gader 176-62, hvorfra ideen hurtugt spredtes i Europa.
   Feks. optrådte et norsk regiment 1762 i Nyborg med militærmusik oget eget janitscharorkester, da kongen (F5) passerede på vej til tropperne i Sønderjylland,
   Kongen var ikke “amused”.

    polinos

    Posted: 15 maj 2011 - 22:46 -

    T Snorrason! Tak for den grundige gennemgang af himstregimsens intrikate symbolik; det er rart at blive oplyst af belæste kommentatorer. Men på bundlinjen står: Er dimsen så ikke politisk ukorrekt? Det hele symboliserer jo sejre over Tyrken; den slags subversiv symbolsprog kan da umuligt forsvares i EU?!? Oder?!?

    T. Snorrason

    Posted: 16 maj 2011 - 01:15 -

    Mere underligt er, at det fortrinsvis er preusserne og nordtyske stater, som efter 1870 render rundt med den meget opsigtsvækkende model..
    Man kunne bedre forstå, hvis russerne eller østrigerne brugte symbolet, de har dog tævet tyrken og smidt samme ud af Europa i flere omgange.
    Lille stavefejl, der skulle stå “Schellenbaum”, hvilket vel løseligt kan oversættes til “bjældetræ”.
    Jeg tvivler på, der kan komme en “muslimkrise” ud af brugen.

  polinos

  Posted: 16 maj 2011 - 06:54 - Svar

  T. Snorrasson
  Det kunne ellers være morsomt med en lille krise med de sædvanlige mistænke om et bjældetræ – lige i EU’s ånd!

   Gunnar Biering

   Posted: 16 maj 2011 - 10:48 - Svar

   Uha-uha, her har I vist stukket næsen i et hvepsebo. Sveriges Livgarde har faktisk også sådan en rumsterstang i deres orkester, og se hvad de kalder den i Sverige (Wiki):

   “Som enda militärmusikkår i Sverige för Fältpiparkåren en så kallad Muhammedsfana. Muhammedsfanan rankas som ett av regementets främsta traditionsföremål efter regementsfanorna. Mohammedsfanan är ursprungligen ett slagverksinstrument och härstammar från den Turkiska Janitscharmusiken. Bruket att föra Mohammedsfana i Sverige infördes vid Livgardet efter Karl den XII:s tåg i österled. Instrumentet används i flera länders försvarsmakter. Den kallas i Tyskland, där den ingår i varje större militärmusikkår, för Schellenbaum och i Storbritannien Crescent.”

   Den danske Livgarde har mig bekendt kun dette apparat i orkestret i form af en lyre, som der altså spilles på, uden meget vedhæng. Den svenske og tyske version er tilsyneladende udviklet til et udstyrsstykke i stedet. Kan man slutte noget udfra det?

    polinos

    Posted: 16 maj 2011 - 11:11 -

    -> Gunnar

    Det bliver værre og værre! Og er tyrkerne ikke med i Euro-styrken? Hvad er det her for noget! Er der nogen i de europæiske væbnede styrker, der fører undergravende symbol-krig? “Muhammadsfanen”?!? Og så SVENSKERNE, af alle folkeslag! Er der nogen af de behjertede blog-kommentatorer her, der venligst vil sende en klage til EU! Den slags symbolik kan absolut ikke gouteres i EU’s væbnede styrker. Og nu vi er ved det… Kan skarpladte våben ikke godt opfattes som provokerende og ekskluderende af sensible sjæle? De burde udstyres med en blød knippel af skumgummi, en vandpistol og en gul vest med påskriften “EU dialogue forces”.

    Mette

    Posted: 16 maj 2011 - 11:46 -

    h tt p:// http://www.denstoredanske.dk/Rejser,_geografi_og_historie/Mellem%C3%B8 sten/Osmanniske_rige_til_ca._1700/janitshar

    Ja, det er et hvepsebo. Janitsharerne var – som mange vist ved – elitesoldater i det osmanniske rige og var sønner af kristne. De blev tvangsindlagt fra barnsben. N.B. hvor “elegant” Den Store Danske Encyklopædi, der er statsstøttet, smyger sig uden om denne barbariske kendsgerning, og det er en tendens i det værk. Kun overgået af krumspringene for at sløre kommunismens ondskab,

    EU-korpsets symbolik er i det hele taget syg. Forleden kiggede jeg efter i mit symbolleksikon, det bedste der eftersigende findes, og det er tysk. Der var ikke noget med sværd, pudsigt nok. I 2011 er sværd komplet uddateret undtagen som ubrugelig pynt og antikke samleopjekter.

    EU benytter sig af hæslig og plump symbolik, og det er så dårligt design, at det er til at få ondt af. Det kunne være interessant at få at vide, hvem der har ansvaret for disse provokerende smagløsheder?

    Jonny

    Posted: 16 maj 2011 - 13:09 -

    Mohammedsfana heter det alltså. Hade jag faktiskt ingen aning om… 🙂

    A Turkish crescent, (also Turkish jingle, Chinese pavilion, jingling Johnny, Schellenbaum (Ger.), pavillon chinois (Fr.), chapeau chinois (Fr.) – literally “Chinese hat”) is an elaborate percussion instrument traditionally used by military bands. It was once quite common, but is seldom seen today.

    The instrument consists of an upright wooden pole usually six to eight feet long, topped with a conical brass ornament and having crescent shaped crosspieces, also of brass. Numerous bells are attached to the crosspieces and elsewhere on the instrument. Often two horsetail plumes of different colors are suspended from one of the crescents; occasionally they are red-tipped, symbolic of the battlefield. There is no standard configuration for the instrument, and of the many preserved in museums, hardly two are alike.

    The instrument is held vertically and when played is either shaken up and down or twisted. Sometimes there is a geared crank mechanism for rotating it.

    Today the instrument is prominent in the marching bands of the German Bundeswehr, the French Foreign Legion, and in Ottoman military bands. Some folk music features similar instruments based on a wooden staff with jingling attachments.

    h t t p://en.wikipedia.org/wiki/Turkish_crescent

    T. Snorrason

    Posted: 16 maj 2011 - 14:49 -

    Egentlig er det mest morsomme, at tingesten er en total forvanskning af de tyrkiske “regimentsfaner”, “kommandofaner”, (muslimerne brugte også faner, men det var vist mere i religiøst/propaganda øjemed, ikke som regimentsmærker), som er endt blandt den mest ukrigeriske del af europæisk militær, militærorkestrenes “jazzafdeling”, janitscharmusikken – afdelingen for eksotisk skæg og ballade. Sådan blev det betragtet oprindeligt, medlemmerne af “janitscharmusikken” var ikke uddannede musikere, som regimentsmusikken ellers bestod af foruden tambuorkorpsene, som primært var datidens “radioafdelinger”. Janitscharmusikere blev udtaget blandt enhver, der kunne larme med et instrument. Voldsom larm antog man var passende som muslimsk musik, og så morede man sig enormt over det, som det er beskrevet fra en seance på Frederiksberg slot med larmende musik fra alle rum og gange.
    På det tidspunkt, hvor janitscharmusikken indføres, betragtes det muslimske som lettere afdanket, mere til grin end farligt efter tyrken var smit ud af Europa af Prins Eugen og den Bayerske konge i periden 1690-1720. Måske vilde og farlige, specielt hurtige horder, men til at ordne med tidens militære taktik og våben.
    Det svenske udtryk “Muhammedsfana” var mig ubekendt og morsomt, specielt da jeg ikke tror, tingesten er indført på Karl XIIs tid, men snarere kopieret fra Tyskland omkring 1780.
    Jeg mener ikke, en sådan tingest overhovedet indgår i tyrkisk “Mehter” militærmusik. Da daværende tyrkiske regimentsmusik bestod først og fremmest af trommer plus en stortromme, hvorpå man dundrede i stigende tempo under kamp. Så længe trommerne lød varede kampen, når trommerne forsvandt, så var musikerne døde og kampen slut.
    Forklaringerne omkring farverne på senere tingesters hestehaler er også en gang pladder og senere forsøg på efterrationalisering.
    Men en eller anden kan da prøve at få en debat i gang, hvorfor ikke i Sverige, hvordan det kan være, at svensk militær på den vis siden Karl XII (når de nu selv påstår det) forhåner muslimer ved at slæbe rundt i deres militærmusik på et sejrsymbol fra den tid, en erobret muslimsk fane?
    Den skulle nok kunne få en eller anden svensk tumbe til at hidse sig op – og måske endog sætte fut i et par uvidende muslimer.
    Underholdningsværdien kunne blive stor.

    polinos

    Posted: 16 maj 2011 - 17:29 -

    Du godeste! Det er stort, det vi har fat i her. Dybt!
    Vi må konstatere, at enten 1) er der subversive kræfter på spil i EU’s væbnede styrker, der søger at smugle antimuslimske- og tyrkiske symboler ind, eller 2) de historieløse DJØF’er, der kører maskinen i Brussel, har ikke ingen viden om symbolik. Jeg hælder mest til den sidste anskuelse, når jeg ser den pinagtigt primitive heraldik (for slet ikke at tale om de sært anonyme euro-sedler med deres uidentificerbare søjler, broer o.s.v.), der præger hele Unionens formsprog. Det er også spøjst at se på deres discountfascistiske militærparader. Kan de mennesker dog ikke gøre noget, der ikke virker latterligt, klodset eller halvhjertet! Så var der s’gu andeledes schwung over paraderne på Den Røde Plads i de gode gamle dage.

    Bjovulf

    Posted: 16 maj 2011 - 23:38 -

    Nåå, det er altså bare sådan en slags rumstérstang?
    Så er vi straks mere rolige.

    Mon vi kan lokke ham til at give et nummer? 😀

    Fx. “Vi er ikke alle i samme båd” 😉

    http://www.youtube.com/watch?v=BETP3map0Ac
    http://www.youtube.com/watch?v=nY7YSXTvtOA

    Bjovulf

    Posted: 16 maj 2011 - 23:44 -

    Ulf Pilgaard – Cirkusrevyen 2006 – “Lærte vi noget?”

    http://www.youtube.com/watch?v=FqH34-yLLME

    Bjovulf

    Posted: 17 maj 2011 - 18:36 -

    En kollega til ham fra EU-hæren 😉

    http://www.marchthroughtimes.com/king-country/Pictures-8/LAH098.jpg

    Og en ægte Schellenbaum / “Turkish crescent” fra de “gode” gamle dage:

    http://cdn-u.kaskus.us/23/9zk4pvtc.jpeg

    Man kan jo undre sig noget over, hvorfor EU – eller tyskerne? – i den grad vælger
    at lægge sig så tæt op ad denne klassiske nazi-symbolik med ørnen i toppen etc.
    Det er stort set bare malteserkorset, der er blevet udskiftet med en EU-stjerne.

    Ottoman military band:
    http://www.qwiki.com/q/#!/Ottoman_military_band

Elefanten

Posted: 15 maj 2011 - 05:31 - Svar

Hos DR og Ritzau er vinklingen, at man sagtens kan fange østforbrydere efter de gamle regler og at øget grænsekontrol er overflødig.
Man taler meget om demokrati i fjerne lande som Tunis og Egypten. Hvornår får man respekt for dansk folkestyre og danske vælgere?

Erling

Posted: 15 maj 2011 - 11:10 - Svar

Som man ser på de fleste af de senere videoer, er det nu ikke tunesere, men “sub-Sahara-afrikanere,” de må have stået stand by i Nordafrika.

Jeg vil gætte på at Gaddafi gør det samme som Castro i sin tid gjorde: samler alt udskuddet sammen og sender det til Europa. Der er næppe tale om at de som sådan har stået stand-by. Snarere har Gaddafi ladet vide, at enhver afrikansk psykopat og vanekriminel ville få udleveret 1.000 dollars og en billet til Lampedusa.

  steen

  Posted: 16 maj 2011 - 12:26 - Svar

  Polinos: Tyrkiet er blandt “contributers”:

  Participating countries

  “Framework nations”:
  Belgium – Défense Belge – Belgische Defensie
  France – Ministère de la Défense français or [1]
  Germany – Deutsche Bundeswehr
  Luxembourg – Lëtzebuerger Arméi
  Spain – Ministerio de Defensa
  Other contributors:
  Austria
  Greece
  Italy
  Poland
  Romania
  Turkey
  United States

  http://en.wikipedia.org/wiki/Eurocorps

   polinos

   Posted: 16 maj 2011 - 17:39 - Svar

   -> Steen
   Nu blev jeg bange!
   Hvis ikke vi makker ret og holder strassen – undskyld grænsen – fri, så de brune battal… – undskyld den frie bevægelighed for varer og mennesker – kan passere uhindret, trues vi altså i yderste konskvens af en “legion” sammensat af så truende styrker som enheder fra Lëtzebuerger Arméi, Belgische Defensie, Deutsche Bundeswehr (formentlig de styrker, der ikke holder ferie i Nord-Afghanistan), Ministère de la Défense français (må være enheder, der ikke er i Elfenbenskysten eller et andet afrikansk land for at samle kamperfaring ved at skyde negre, bevæbnet med macheter) og Ministerio de Defensa (gud, jeg troede Zapatero havde afskaffet de spanske hær som en inkluderende goodwill-gestus over for Madrid-bomberne for at vise, at rigtige socialister ikke bærer nag).
   Ikke for det, men jeg er sikker på, at alene mit gamle regiment, Jyske Dragonregiment, i dag har mere kamperfaring, end de væbnede styrker i de lande tilsammen. Men jeg mindes så til gengæld heller ikke, at vi havde et bjældetræ.

    T. Snorrason

    Posted: 16 maj 2011 - 22:56 -

    Til gengæld havde vist dragonerne en gang en paukevogn trukket af en lille pony 🙂
    Kan ses på museum i Jylland!

    polinos

    Posted: 17 maj 2011 - 15:50 -

    -> T. Snorrason

    Den vogn havde vi godt nok ikke, da jeg lå inde sidst i 70’erne; nok godt det samme. I øvrigt forstod jeg aldrig, hvorfor det hed rytteriet, for vi gik altid – men det er en helt anden historie. Endnu engang tak for dine oplysende bidrag; jeg vil aldrig se på en rumsterstang med samme øjne igen!

Hammersmeden

Posted: 15 maj 2011 - 15:31 - Svar

Jeg synes den “skærpede” grænsekontrol er en latterlig afledningsmanøvre. De par enkelte østeuropæiske sigøjnere med deres tyvekoster kunne man snildt se gennem fingre med, hvis man til gengæld fik bugt med den muhamedanske selvforvaltning mht. loven ude i parallelsamfundene (ͻ: ghettokvartererne), hvor politiet jo alligevel ikke kommer under nogen omstændigheder, fordi de er talmæssigt underlegne overfor de stenkastende horder – Schengen eller ej. Næh, så er det jo mere sikkert at arrestere et par danske rockere med lidt hash på sig, de er jo langt mindre farlige.

Jeg lod da med glæde min lejlighed blive tømt af et par litauere, hvis prisen, jeg måtte betale for det, var at der stadigvæk var noget der hed Danmark også om 100 år. Det er en primitiv afledningsmanøvre fra DFs side med grænsekontrollen for at give deres vælgere indtryk af at der bliver gjort noget ved tingene.

Den virkelige fjende kommer ikke udefra.

  Victor

  Posted: 15 maj 2011 - 19:30 - Svar

  Det var interessant at læse Jyllands-Postens leder fra forleden:

  http://jp.dk/opinion/leder/article2428214.ece

  Den gik jeg og grublede lidt over….indtil fem-øren faldt. Jeg tror pianisterne er på kollitionskurs med de rigtigt national-konservative (Mærsk-fraktionen og dem, der ser Ejderen som den naturlige grænse). De har de seneste år tænkt i lange ryk…

Bjovulf

Posted: 15 maj 2011 - 20:09 - Svar

Heller ikke i Norge ønsker AP ( = S her ) overhovedet at fatte budskabet fra sine naturlige vælgere og vågne op til virkelighedens verden, før det er aldeles for sent for partiet – præcis som i DK & i Sverige. Tja, så må de jo føle …

http://www.abcnyheter.no/nyheter/110514/ap-og-frp-i-innvandringskrange l

Ap og Frp i innvandringskrangel

Det er full krig mellom Ap og Frp om innvandringspolitikken. Utenriksminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener Frp driver «fiendtlig stigmatisering». Frp-leder Siv Jensen oppfordrer Støre til å bevege seg rundt i Oslo før han uttaler seg.

Lederen i Oslo Frp, Christian Tybring-Gjedde, inviterte i sin landsmøtetale Høyre og Arbeiderpartiet til samarbeid om innvandrings- og integreringspolitikken, men kravene til samarbeid er uspiselige for Ap.

Han stilte krav om at innvandringen fra muslimske land må reduseres kraftig, at nye innvandrere skal ha begrenset tilgang til offentlige ytelser, men at den som bidrar fullt ut skal belønnes og at ansvaret for integrering ligger hos innvandrerne selv.

– Uansett hva slags religion man har, så er det norsk lov som gjelder. Vi godtar ikke at folk sier at de har en religion som gjør at de skal ha en egen domstol og et eget rettsapparat. Hele konseptet med sharia, en lov basert på en religiøs tekst, hører ikke hjemme her. Det er forbudt i Norge og det er en selvfølge [ !!! – det burde man måske så også lige huske at underrette “kulturberigerne” om? Der er ikke meget, der tyder på, at de er klar over det eller har tænkt sig at tage disse krav seriøst ], sier Støre. [AP]

Tar ikke Støre på alvor
Siv Jensen tar ikke avstand fra noen av Tybring-Gjeddes uttalelser.

– Han gir uttrykk for en frustrasjon som har bygd seg opp gjennom mange år blant Oslos innbyggere. Jeg tar ikke egentlig Støre så veldig alvorlig. Han må begynne å bevege seg litt rundt i Oslo før han uttaler seg [!!!], sier Jensen til NTB.

Mere:

http://www.abcnyheter.no/nyheter/110513/%E2%80%93-norge-er-ikke-verden s-sosialkontor

Vivian

Posted: 20 maj 2011 - 17:22 - Svar

You tube har fjernet videon fra Eu-parlamentet.

ja, på grund af ophavsret fra http://www.ergophizmiz.net/ – som jeg ikke aner hvad er.

Leave a Comment