13
aug
Seneste opdatering: 16/8-11 kl. 0032
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

David Starkey tries to talk about the English Riots on the BBCs flagship current affairs program Newsnight. Politiken: Englændere raser over historikers raceteori på tv. Ak ja, enhver ser hvad de vil se, ikke mindst på Dagbladet Politiken:

I disagree with the editors that “Race … does not seem to be the explanation” for the North London riots. Or rather, while it may not be the explanation, it’s a big part of the explanation; though the protocol over there seems to be that you have to be differently-raced yourself to say this out loud.

Plainly there are white kids among the rioters. Equally plainly, blacks are wildly over-represented. The population of the U.K. is two percent black. Does anyone think the proportion of black people among the rioters is two percent? It looks to me more like 60-70 percent.Race was also a big factor in the police non-response to the riots. In London especially — but other jurisdictions take the lead from London — the police have been thoroughly race-whipped by the PC establishment. An Epitaph for Britain

“Malmø – hovedstaden i Eurabia”

Extrem mediebild av Malmö. Staden utpekas i utländska medier som övertagen av muslimer.Malmö har världen över börjat användas som exempel på en stad där muslimer tagit över. Det har gått så långt att amerikanska filmbolag ställer in inspelningar av risk för trakasserier mot judar och norsk TV med självklarhet nämner stadsdelen Rosengård som “Nordens tuffaste ghetto”.
I veckan kom ytterligare ett exempel i den kritiserade amerikanska studien om religiösa konflikter. I studien, gjord av Pew-stiftelsen, fick inte minst Rosengårdskravallerna 2008 Sverige att bli ett av de länder där religiöst grundade konflikter ökat mest. På utländska bloggar och nyhetsredaktioner pekas Malmö allt oftare ut som huvudstad i det nya Eurabia – en stad där judar trakasseras och kriminaliteten är skyhög. Men hur väl stämmer bilden – och hur har den kunnat bli så extrem? SR: Medierna fra minut 13:07

Er det “billedet” eller byen, der er ekstrem? Hvad Sveriges Radio mener, fremgår med overtydelighed. Forskeren Alex Alexiev fra Hudson Institute skrev i går i artiklen “Muslims in big European cities are radicalising, which is dangerous.”

“In Marseille, for instance, where the rate of the Muslim population is of more than 30%, the rate of the young generation of under 20 years is more than 50%. In fact, Marseille is about to become a completely Muslim town. The same is valid for Amsterdam, Rotherdam, Malmö, Antwerp.”

Uanset “ekstreme billeder”, som SR føler sig kaldet til at mane i jorden, Malmø har indvandrerflertal i løbet af nogle få år, og muslimsk flertal indenfor cirka tyve år. Det er ikke et “billede”, men en kendsgerning, og den er ekstrem i europæisk sammenhæng. Vi kan ikke remse alt op, hvad vi har skrevet gennem årene, så bare de to seneste: Tolv bombesprængninger i Malmø i år, Skarpe skud mod Rosengård politistation. Kriminaliteten i byen taler for sig selv, når man sammenligner med København, hvilket vi tit har gjort. Der er rigtigt nok en vældig inflation i ordet “ekstrem” og “ekstremist”, ikke mindst i øjeblikket, men jeg synes Malmøs befolkningsudskiftning kvalificerer meget fint til ordet. SR forsvarer Malmø mod forkerte “billeder”, fordi de har medvirket aktivt til at gøre den, til det den er. Naturligvis.

Tyskland: Tyrkisk parlamentsmedlem tævet for at bestille svinepølse

Turkish member of Berlin state parliament Orjam Mutluin was beaten in the restaurant, because he dared to order a sausage during Muslim Ramadan. […]

According to the report, the MP entered the restaurant and ordered a pork meat sausage. But the restaurant staff said that the MP should not eat pork sausage during the Ramadan. After short dispute the restaurant staff beat the MP. Turkish MP was beaten for ordering pork sausage in Germany

Ramadamn

Via The Religion of Peace og Jihad Watch.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


PK

Posted: 13 august 2011 - 13:00 - Svar

Naturligvis….For Hr. statsminister udi Sverige mener jo, at svenskene er af det onde, og så må de jo
fjernes.
Stille og roligt.
Det med det onde; ham statsministeren går nok ud fra sig selv?
Og hvad skal svenskerne også med Malmø?

Peer Pedersen

Posted: 13 august 2011 - 13:40 - Svar

Det pågår en ökande “white flight” från Malmö till mer säkra områden i Skåne.
Det är de så kallade “starka” familjer där flyr, familjer där arbetar, betalar hög skatt och har väl emanciperade barn.
Det vill säga; skattebasen krymper dagligen.
Nu lär Malmö med den dubiösa Svenskhataren och antisemiten Illmar Reepalu i front, klara sig än så länge och det på grund av den svenska modellen med “Robin Hood” skatten, ett system var ekonomisk välskötta kommuner måste betala pengar till katastrofkommuner likt Malmö eller Södertälje till exempel.
Vad kommer hända den dagen då detta system faller? Kan Malmö upprätthålla den idag redan hysteriska bidragsnivå?
Vad kommer man göra i de områden var +50% redan idag lever på olika bidrag?
Kommer vi få uppleva regelrätta plundringsupplopp likt vad som vi har sett nyligen i England?
Det är många frågetecken, men få adekvate svar.

  Robin Shadowes

  Posted: 13 august 2011 - 23:20 - Svar

  Den dagen då bidragen upphör kommer staden att brinna bokstavligt talat. När det sedan inte finns mer att plundra så kommer berikarna åka på lastbilsflak beväpnande med automat-vapen och plundra även dessa kommuner. Om dom inte har börjat brinna allaredan för det finns naturligtvis berikare där redan som inte blir så glada när bidragen fryser inne.

bowlaren

Posted: 13 august 2011 - 15:25 - Svar

Men till slut kommer det spridas i hela Malmö, inte bara Rosengård som nu. Malmö är ett bevis på att invandringen har misslyckats.

JensH

Posted: 13 august 2011 - 15:31 - Svar

SR behøver da ikke fortvivle helt, På Københavns Rådhus har de stadig et idylliseret billede af det multikultruelle Malmø. De Køebenhavnske lokalpolitikere vender altid begejstrede hjem når de har været på studiebesøg derovre.

Peter Andersen

Posted: 13 august 2011 - 16:21 - Svar

Alex Alexiev udtaler at der i 50’erne fantes omkring 200.000 muslimer i Europa. Nu hér små 60 år senere er der, efter hvad jeg kan læse mig til, omkring 40 millioner. Og indvandringen tog først rigtig fart sådan cirka tyve år senere. Hvis ikke dette skulle vække frygt for fremtiden, så ved jeg snart ikke hvad der skulle. Når sådan en stigning har kunne lade sig gøre forholdsvis ubemærket, ihvertfald i visse kredse, er det da på høje tid vi i det mindste begynder at undersøge fænomenet. Altså: Hvorfor kommer de så talstærkt og hvad vil dette medfører? Hvor er de ellers kommet så talstærkt og hvad er der efterfølgende sket?

Dette er det ultimativt vigtigste tema for vore fremtid. At økonomien er i bund er selvfølgelig en alvorlig sag, men her arbejdes der jo dagligt på løsninger. Men integreringen af så mange muslimer i vore vestlige samfund går ikke bare over på nogle få år. Kan de overhovedet integreres og hvad vil integration i det hele taget sige? Betyder det at de skal frasige sig deres tro eller skal de bare modererer sig i retning af vestlige værdier? Og hvad hvis de ikke gør det, hvad gør vi så? Skal vi forsøge at komme af med dele af dem, med alt hvad dertil hører af problemer, eller skal vi vænne os til at leve med intern frygt og religiøst/ideologiske stridigheder?

Det er noget af en suppedas vi er havnet i. Jeg kan godt forstå hvis flertallet vælger bare at lukke øjnene. Men underkastelsen er alamerende. Vi får færre og færre børn. Tør man gætte på hvorfor. Vi får ghettoer hvor vi lever adskilt fra hinanden og dem der ikke kan flytte sig må overgive sig selv og deres børn. Det er det skrækscenarie vi vil blive vidner til. Så kan vi debatterer nok så meget hér på nettet og i medierne, men fremtiden ser ikke så lys ud mere.

Emeritus

Posted: 13 august 2011 - 17:20 - Svar

Nye værdier i Malmø!

Jeg så forleden i TV en hane, der troede, den var en høne, fordi dens opdrætter havde gjort den usikker på sin kønsidentitet. Det medførte selvfølgelig, at en af de andre høns meget snart gjorde den rangen stridig og prøvede at mobbe den til underkastelse.

Det samme har vi set ske med vesteuropæiske mænd siden tresserne. Mange er forvandlede til noget, der minder om høns. Da vor verdensdel fik raset ud gennem to verdenskrige, blev mænd blide og kvindagtige uden klar kønsidentitet, mens kvinderne derimod helt naturligt møder mænd på lige fod, går i jakke og bukser, simpelthen udfylder tomrummet og ikke længere lader sig noget sige – hverken på arbejdet eller i hjemmet. Da mændene ikke føder børn, er kvinder meget logisk også begyndt at realisere sig på mere interessante mande-måder. Enhver kan jo se uretfærdigheden i en så afgørende kønsforskel. Kvinderne har derfor siden krigene rent ud sagt sejret ad helvede til i disse spørgsmål, mens mænd har tabt, og de rigtige mænd for at lade sig begræde må søge til Mellemøsten eller Afghanistan for at lade sig slå ihjel som soldater i et hierarkisk system (hakkeorden) med eller under kommandeo i håb om at kunne leve med deres maskulinitet og mandehørm under primitive og beskidte forhold i rigtige, uforstyrrede mandegrupper. Bagefter, når de vender hjem, har de samme mænd svært ved at vænne sig til bløddyrstilværelsen og den androgyne adfærd i de moderne vesteuropæiske civilsamfund.

Men bare rolig – det bliver der lavet om på i fremtiden. Det har Sverige mer styr på end vi andre har. I kraft af sin religion er den selvhævdende muslimske mand i Malmø ikke et sekund i tvivl om sin kønsidentitet, men understreger den i tide og utide.

Det kan ret mange kvinder ikke stå for – nogle gifter sig ligefrem med muslimske mænd på grund af dette afrodisiakum.

Når vi (især mænd) har så ondt af Islam, kan der meget vel gemme sig en god portion misundelse bag vor i øvrigt berettigede frygt for den krigeriske og ultimativt kønsfikserende ideologi, Islam. Selvmordsbombere udfører uden diskussion vanvittige aktioner hinsides enhver rimelighed og fornuft, men – mod og fertilitet kan man ikke frakende disse mænd. Så man må sige, at Islam på ingen måde fratager muslimske mænd modet, men understøtter det, mens vesterlændinge i krig skal helst sidde langt væk fra udslettelsen i deres dødbringende tanks eller fly helst med et lille joy-stick i hånden, før deres mødre og kærester og politikere med hver deres dagsorden tør lade dem slå ihjel.

Meget kan man sige om det, men mod er det ikke, snarere teknologi.

Islam fratager altså hverken mænd eller kvinder deres kønsidentitet, fordi den slags bevares gennem årtusinder i en hakkeorden, der er mindst lige så effektiv, som den man finder i en hønsegård.

Nu er det, jeg må spørge:
Er det ikke en værdi, vi ikke kan hamle op med, at Islam kan sikre befolkningstilvæksten, når Europa i årtier ikke har kunnet?

Med venlig hilsen

Peter Buch

Posted: 13 august 2011 - 19:42 - Svar

Europas udfordring i en globaliseret verden
v/ Peter von Kohl, journalist
Det Europæiske projekt er under pres.
Euroen vakler og aktuelt tales der om den anden finanskrise. Verden holder øje med Europas forhold til Tyrkiet.
Det er et spørgsmål om hvor meget vi i virkeligheden kan samarbejde.
Verden ser Tyrkiet-spørgsmålet som en prøve på, hvorvidt EU i virkeligheden er åben for forandring, åben for
udfordringer eller lukket. Hvis Europa virkelig ønsker at nå ud til vores omverden, er den første hånd vi skal
række ud efter, Tyrkiets.
Torsdag den 29. september 2011
http://www.sen-skole.dk/foredrag.htm

FOCUS: Mr Alexiev, let’s look at the situation in Turkey. How will the reshuffles in the army fit into the strategy for neo-Ottomanism?
Alex Alexiev: They fit very well. This is the latest step in the process of Islamisation of the Turkish society, which could have been predicted. It seems as if the process develops according to a well-set plan and this is no surprise to me. Unfortunately, not only for modern Turkey, but for us and the region too, this development is not positive at all and I would even say that it is dangerous.
focus-fen.net/index.php?id=f2607

Axel

Posted: 13 august 2011 - 20:16 - Svar

OT:

“Danskerne rigest i norden

Nye beregninger viser, at danskerne er rigere end både svenskere, nordmænd og finner.

Danskerne er det rigeste folk i Norden.

Det viser beregninger som Nordea har foretaget på baggrund af tal fra Danmarks Statistik, Nationalbanken og Den internationale Valutafond IMF, skriver borsen.dk. ( … )

Danskerne havde således en nettoformue på 460 pct. af indkomsterne efter skat ved udgangen af 2010.

Svenskerne havde til sammenligning nettoformuer på 450 pct. af indkomsterne efter skat, mens nordmændene og finnerne lå på ca. 380 pct.”

http://epn.dk/okonomi2/dk/article2513372.ece

*
Ikke godt nyt for oppositionen, men med hjælp fra AE skal den nok finde en anden måde at regne på.

Victor

Posted: 14 august 2011 - 00:24 - Svar

Historien om ” Orjam Mutluin” halter i den grad.

Jeg linker lige til Berlins abgeordnetenhaus…der er sgu ikke nogen medlemmer med det navn…

http://www.parlament-berlin.de/pari/web/wdefault.nsf/vHTML/C17_2?OpenD ocument

Det er direkte pinligt….sådan på linje med at citere Hulahop Langstrømpe fra Folketinget.

  LFPC

  Posted: 14 august 2011 - 01:46 - Svar

  Victors sure opstød halter i den grad.

  Jeg linker lige til den oprindelige kilde radikal.com.tr, i maskinoversættelse fra Google

  State Assembly medlem af De Grønne medlem af parlamentet af tyrkisk oprindelse i Tysklands hovedstad Berlin, Ozcan Mutlu, en buffet, “ikke holdt fasten var blevet angrebet med den begrundelse,” fremsat.

  Begivenhed, der finder sted i den tyske presse, tog Unter den Linden, Berlins berømte turist strøg af tyrkerne sted på en buffet.

  “Jeg var DARP ‘
  Angiveligt tilfælde udviklet sig som følger:

  Glad for at buffet hendes datter, den berømte tyske pølser middag Currywurst’ten bestilte to portioner. Men to sælgere arbejder på buffet Mutlu “Er du ikke flov over at spise Currywurst Ramadan,” han begyndte at fornærme. Mutlu sælgere vokser op af diskussionen bag disken og blev slået. Glade forberedt næste måneds valg, “den tyrkisk-talende aldrig genstand min datters øjne, aldrig i mit liv jeg har været fornærmet. Fornærmelse, fordi jeg klagede. Nu vil vi være klager over, at du er blevet slået, “sagde han.

  ‘Brawl ikke faster ”
  Berliner Zeitung avis, buffet-talende medarbejdere, Oguzhan K. talte om arrangementet på en anden måde:

  “Hans ordrer, irriteret at finde dyre. Begyndte at såre og fornærme til miljøet. Så jeg svarede. ”

  Almanya’da Türk vekile ‘oruç’ dayağı

  Et voila: Han står faktisk i det link som Vrisne Victor angav:

  Mutlu, Özcan, Bündnis 90 / Die Grünen

  Det er direkte pinligt …. at Vrisne Victor ikke havde overvejet muligheden af at den armenske kilde vi brugte har angivet en transkriberet form af navnet. Sådan på linje med de sure gamle mænd i teaterlogen i The Muppet Show.

   Victor

   Posted: 14 august 2011 - 10:17 - Svar

   Den skal min unge bare bruge næste gang han laver en stavefejl: “Jeg brugte en ” transkriberet form””

Vivi Andersen

Posted: 14 august 2011 - 10:02 - Svar

EMERITUS

Jae, jeg ved nu ikke om du ikke ville ændre på din opfattelse af HVAD der er mod, når du lander dit F-16 fly efter i timevis at have udført dine opgaver deroppe fra, under/over skyerne , samtidig med at du har smidt rundt med dit F-16 “kontor” for at undslippe de varmesøgende missiler du hele tiden OGSÅ har haft hængende i rø.en på dig !

Det kan være du har brug for noget mod for at klatre ombord i cockpittet næste dag, hvor du skal derop igen og fortsætte hvor du slap i går.

Med nye varmesøgende missiler hvis afsender drømmer og beder om at få ram på dig så du må forlade dit fly, svæve mod jorden og måske komme i fjendes hænder – en fjende der ikke kender til nåde og hvis forkærlighed for vold og det at slå ihjel på 117 forskellige måder er dig bekendt !

Det drejer sig altså ikke alene om noget teknik der forhåbentlig virker ved små bevægelser i håndleddet hvis hånd bevæger joystikket .

Kærlig hilsen NIE´s moder !

Emeritus

Posted: 16 august 2011 - 13:34 - Svar

Kære Vivi.
Jeg har villet svare dig, men har haft hænderne fulde i nogle dage.

Blot for at fortælle dig, at jeg har fuld forståelse for din dybe bekymring, og at jeg anerkender de svære overvejelser, der går forud for din søns beslutning om at deltage i et sådant engagement, som du beretter om. Tvivl ikke om det.

Mit ønske om at optræde som Djævelens advokat handler absolut heller ikke om at foragte eller latterliggøre mødre og fædre eller deres sønner og døtre. Det kunne jeg aldrig drømme om. Men om at sætte visse ting i skarpt relief. Min kommentar handler også om at se tingene i et troldspejl – om, hvad vi bliver gjort til, og den omverdensforståelse, de handlemønstre og virkninger, der kommer ud af det.

Her på sitet er bekymringen i høj grad, hvad indvandringen gør ved os, samfundet og vore efterkommeres fremtid. Men ret beset: Hvilke valg har Europas politikere reelt haft, hvis de skulle kompensere for det dalende fødselstal? Ingen drømmer vel om at give slip på de lige muligheder, drenge som piger i dag bliver stillet i udsigt. Det faktum er imidlertid en sammensat størrelse, der får fødselstallet til at dale drastisk. Derfor er en nem politisk løsning – indvandring. Isams jerngreb om sine tilhængere er vist kommet bag på en del politikere efterfølgende. Holder muslimske piger i Vesten mod forventning ikke op med at føde så mange børn, ender det selvfølgelig med, at pigerne i Vesten en dag mister alle goderne igen, efterhånden som land efter land demografisk ophører med at være sekulær og bliver muslimsk på grund af flertallets ønsker. Er det mønstret, giver udviklingen sig selv. Den trussel har sjovt nok intet at gøre med, om vi er de onde, venstrefløjen blide og gode, de radikale fyldt til randen af det rigtige menneskesyn, og muslimerne søde og kærlige og Islam fredens religion.

Når vi snakker universelle værdier, er vi havnet i et dilemma, der handler om værdiernes troværdighed, og den pris vi er villige til at betale. Mit tema for kommentaren.

Med venlig hilsen

Leave a Comment