18
aug
Seneste opdatering: 20/8-11 kl. 0000
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Der er kuriositeter imellem. Fire japanere har søgt asyl, men fået afslag. Migrationsverkets favoritter er Afghanere, Somaliere og Eritreanere. Det interessante er, hvad de 70 % der har fået asylafslag gør. De kan blive i landet og takket være Alliancen og Miljöpartiet få: lægehjælp, skolegang og ret til at starte virksomhed. Så ville jeg også foretrække at være illeg…øh, “papperlös”. Det er et land, der holder udsalg året rundt. REA hedder det på svensk. Intet under at man bliver betjent af lutter unge svenskere i København. Man burde vel kalde dem “Riksdagsflygtninge.” Den svenske ungdomsarbejdsløshed er 25 %. Hvor meget bidrager mon Norge og Danmark med, for at holde den “så lav”? Avgjorda asylärenden Migrationsverket innevarande år, Beviljade uppehållstillstånd och registrerade uppehållsrätter innevarande år, första och andra instans.

Terrorsigtelse mod venstreekstremister i Danmark – 54 ord

Det er ikke nogen stor historie i Sverige. På SR public service er den overhovedet ikke at finde. DN har et TT telegram på 54 ord, men de fæle ORG får stadig masser af artikler. Jeg kender ingen borgerlige, der nogensinde har hørt om ORG før. Det er hverdag igen post Breivik. Svenske journalister skal gerne bruge tre døgn på at sluge ideologisk ubehagelige nyheder. På mandag har de fordøjet det, i mellemtiden har de overladt nyhedsbilledet helt til det private initiativ: PI: Fem danska vänsterextremister åtalas för terrorförsök. Mens svenskerne venter på den særlige journalistiske obstipation, kan de læse artikler som: Dansk kritik mot invandringsdebatt, Kurdisk tv-kanal kan komma till Sverige, Köar för att få vårda flyktingar og dansk sport, selvfølgelig, det eneste statsgodkendte narkotikum i Sverige. Man kan ikke engang drikke sig ihjel i fred og for rimelige penge, hvis man bliver ramt af politisk klaustrofobi eller en af mange andre tænkelige forbier, man kan pådrage sig over there. Jeg er særlig betaget af “scanofobi”, “philosofobi” og “xenologofobi”, men listen mangler en sund fobi for svenske medier.

Saudisk moské bag permanent indhegning – “Världen är osäker.”

Göteborgs moské vid Ramberget på Hisingen invigdes i början av sommaren, kranar och bygg-gubbar är borta men det stora staketet står kvar runt området. Nu kan Sveriges Radio berätta att det handlar om om en ren skyddsåtgärd. Hoten mot moskén har fått staketet att stå kvar, och när det tas bort kommer det ett permanent på plats istället. Och det är inte det enda som görs för att skydda mosken, berättar Ahmed al-Mofty.– Hade det inte varit för alla demonstrationer och hatbrev så hade vi inte haft staketet, säger Ahmed al-Mofty. Men för att våra medlemmar och besökare ska känna sig trygga har vi valt att behålla det.
Göteborgs moské vid Ramberget på Hisingen invigdes i början av sommaren, kranar och byggubbar är borta men det undrat stora staketet står kvar runt området. Nu kan Sveriges Radio berätta att det handlar om om en ren skyddsåtgärd. Hoten mot moskén har fått staketet att stå kvar, och när det tas bort kommer det ett permanent på plats istället. Och det är inte det enda som görs för att skydda mosken.
– Vi har kameraövervakning och man får inte ta med sig väskor in i byggnaden, berättar Ahmed al-Mofty. Världen vi lever i är osäker. Bygger permanent staket runt moskén,Göteborgs nya moske bygger staket.

Berufsverbot under opsejling i Danmark?

Rektor Jensen kunne have belagt sine ord med et forbehold i stil med “det må afventes om politiet vil rejse sigtelse mod medlemmer af ORG for ulovlige forhold, før vi tager endelig stilling”. Han kunne have bragt en sandfærdig disclaimer gående på at “dokumentationsgruppen Redox” har tætte kontakter med det voldelige, ekstreme venstre, og at dens påstande ikke uden videre kan tages for gode varer. Det gjorde han imidlertid ikke, men henviste blot til det ukonkrete væselbegreb “idégrundlag”, som den pågældende lærer skulle have forbrudt sig imod. Spørgsmålene flagrer i luften: Hvordan definerer Hasseris Gymnasium “det normale politiske spektrum”? Falder en mangeårig folkevalgt som Mogens Camre inden for denne (må man formode) æstetiske definition, når han har udtalt at “muslimer hører hjemme i muslimland”? Gør medlemmer af Enhedslisten, befængt som dette parti er med antidemokratiske og voldelige associationer? Rager den slags overhovedet en offentlig arbejdsgiver så længe der ikke er tale om ulovlige aktiviteter? Og hvordan definerer rektor i øvrigt “ekstremistisk” matematik- og fysikundervisning?

Her og nu kan man nok forlade sig på at der er tale om et pænt og anstændigt menneskes frøkenagtige panikreaktion, udløst af den radikale væmmelse, og ikke noget der ville kunne have fået nogen juridisk gang på jorden hvis dommen havde været anderledes. Er den pågældende lærers fagforening på nogen måde seriøs vil den selvfølgelig aldrig affinde sig med Berufsverbot, så meget desto mindre fordi dette kunne give læsterligt bagslag i eget bagland (LFPC).

I en rapport offentliggjort af dokumentationsgruppen Redox er en af Hasseris Gymnasiums lærere, (lærer i gabestokken, LFPC), sat i forbindelse med den stærkt højreorienterede gruppe ORG, der i følge rapporten på et antidemokratisk grundlag arbejder for et »racerent« Danmark. Det er holdninger, som jeg naturligvis på det skarpeste må tage afstand fra. De ligger milevidt fra det idégrundlag, Hasseris Gymnasium drives på.

Det var en kæmpe overraskelse for mig som gymnasiets rektor at få de pågældende oplysninger om (lærer i gabestokken, LFPC). Han er en meget dygtig og værdsat fysik- og matematiklærer. Jeg har aldrig set antydninger af ekstremisme i hans måde at kommunikere og agere på.

Umiddelbart efter at oplysningerne kom frem, havde jeg en samtale med (lærer i gabestokken, LFPC). Vi gennemgik sammen Redox-dokumentet. Han bedyrede overfor mig, at oplysningerne var mange år gamle.[…]

På baggrund af hans erklæring vil jeg ikke gøre noget i relation til (lærer i gabestokken, LFPC)s ansættelsesforhold på Hasseris Gymnasium. Men selvfølgelig vil jeg generelt holde øje med den videre udvikling. Jeg vil i sagens natur ikke acceptere ekstremistisk agitation på skolen. Eleverne skal naturligvis trygt kunne færdes i et skolemiljø gennemsyret af demokratiske værdier. Rektor Anders Bach Jensen: Vedrørende (lærer i gabestokken, LFPC)

Britain: It’s civilization, but not as we know it

Jagten på nøglen der løser op for tidens største mysterium – hvorfor fortsætter multikulturalismen sin hærgen, til trods for at vælgerne i vestlige lande umuligt kan overse de fatale konsekvenser? – vil holde blogs som Snaphanen beskæftiget på ubestemt tid. Storbritannien er i sin hovedløse kurs mod afgrunden et oplagt studieemne hvad dette angår, men måske er der som her antydet nogle særlige forhold gældende der ikke nødvendigvis kan overføres på andre europæiske lande (LFPC).

[…] In recent years many thinkers have attempted to trace the roots of multiculturalism, the ideology which currently dominates Britain. Everything from Protestantism and the Christian reverence of martyrdom and suffering — transformed into multicultural victimology — to cultural Marxism has been offered up. Although the class system has not been seen as a contributing factor. But, in the aftermath of the riots, it very much looks as if it is. People seem to see classes of people before they see individuals, and to be fundamentally concerned with social hierarchies. No one seems concerned with merit; on the contrary, people often seem hostile to meritocracy. It takes no particular talent, after all, to be born into a wealthy family, a poor family, or into a White, Black, or Asian one.

A society that puts categories of people before individuals is one that denies people the possibility of reaching their full potential; instead, it confines them to low expectations — in terms of employment and morality. Some bloggers and media outlets have suggested that the British riots were a racial and class issue. Although, from photographs and footage, a significant proportion of the rioters were Black, and in some cases no doubt poor, there were also a considerable number of Whites involved in the violence. […] A. Millar: Britain’s Riots: Entitlement Culture from Top to Bottom

Den sørgelige mangel på solidaritet blandt kristne

Af: Nicolai Sennels, psykolog og forfatter

Friske studier viser, at 105.000 kristne dræbes hvert år på grund af deres tro. Med andre ord dræbes en kristen hvert 5. minut, fordi hun eller han er kristen. De af os, som ikke holder os til politisk kastrerede (politisk korrekte) aviser og tv-nyheder, er fuldt klar over den blodige undertrykkelse af kristne i muslimske lande. Kristne er såmænd også ofre for vold og trusler i deres egen vestlige lande. Et blandt utallige eksempler er Holland, hvor marokkanere råber “En hund mindre!” ad kristne begravelsesoptog.

Det er chokerende at se, hvor lidt kristne gør ved problemet. Det mest naturlige at gøre som kristen, kristen leder eller kristen organisation, ville være at bede de islamiske ledere og organisationer om at kræve et stop for religiøs vold mod kristne. De burde forlange, at imamerne erklærer de mange koranvers, som prædiker had, vold og mord på kristen, for ugyldige.

Mange af os forventede, at langt flere kristne ville skrive læserbreve til aviserne, demonstrere foran moskeer og ambassader, opfordre medier til at rapportere mere om problemerne osv. Lokale menigheder burde skrive åbne breve til moskeer og islamiske organisationer og høfligt anmode dem om offentligt at tage afstand fra religiøs vold – herunder relevante skriftssteder i deres egne tekster. Kristne konferencer burde tale åbent og vedholdende om det, og udspy en konstant regn af fordømmelser og opfordringer.

Jeg vil ikke sige “skam over jer”. Nuværende og fremtidige generationer af kristne, som nyder mindre sikkerhed end I gør, vil sige det. For at vende den anden kind til, er man nødt til at dreje hele hovedet og dermed kigge den anden vej. At se den anden vej er måske ikke skadeligt for en selv, hvis man lever under sikre betingelser. Men at svigte folk i nød – endda kristne fæller – er pinligt og kujonagtigt, og får kristendommen til at se ubrugelig ud i en verden, hvor tingene desværre ofte er mindre rosenrøde. Tegn på svaghed vækker ikke medfølelse hos islams hellige krigere, det fremstår tværtimod som sårbarhed, der på alle måder skal udnyttes.

Ingen anden religiøs gruppe hjælper flere ofre for krig og personlige og naturgivne katastrofer end kristne. Kristendommen er en gave til denne verden og et stort eksempel for os alle. At beskytte sine trosfæller mod undertrykkelse og vold burde være en naturlig opgave. Den sørgelige, sørgelige mangel på solidaritet blandt kristne må stoppe, selvom det betyder, at man skal løbe en personlig risiko, at man offentligt tager et upopulært standpunkt eller fornærmer ens forfølgere.

Kristendommen er den største religion i denne verden. Den har lagt det kulturelle grundlag for verdenshistoriens rigeste, frieste og mest medfølende samfund. Ulig muslimer, er kristne respekterede for deres handlinger og værdier. Det er på tide, at denne sovende kæmpe vågner op til dåd.

Nicolai Sennels

Hør også Sennels her på P 1: Nicolai Sennels fra Dansk Folkeparti er tredje gæst i Niels Krause-Kjærs sommerserie om yngre politikere, der stikker ud og har kant.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Skåning

Posted: 18 august 2011 - 23:06 - Svar

Länken till radioprogrammet med Nicolai Sennels fungerar dessvärre inte. Man får en kort beskrivningstext, men ingen lyssningslänk. De har kanske tagit bort den nu. Var det länge sedan det sändes?

  Axel

  Posted: 19 august 2011 - 04:51 - Svar

  Programmet har ikke været sendt endnu – det kommer først på mandag d. 22. august kl. 10:03.

Robin Shadowes

Posted: 18 august 2011 - 23:53 - Svar

“Mange af os forventede, at langt flere kristne ville skrive læserbreve til aviserne, demonstrere foran moskeer og ambassader, opfordre medier til at rapportere mere om problemerne osv. Lokale menigheder burde skrive åbne breve til moskeer og islamiske organisationer og høfligt anmode dem om offentligt at tage afstand fra religiøs vold – herunder relevante skriftssteder i deres egne tekster. Kristne konferencer burde tale åbent og vedholdende om det, og udspy en konstant regn af fordømmelser og opfordringer.”

Tyvärr så är dom mer intresserade av interfaith-dialoger med muselmanerna än att vara solidariska med andra kristna fränder.

Peter Buch

Posted: 19 august 2011 - 06:03 - Svar

At man ikke skilter med kristendom, spiller ikke nogen rolle i sammenhængen med undertegnede kommentators års understregning af grænsers betydning og afspærrede områders betydning eller nærhed af væbnede styrker, også for kristnes vel, læs- overlevelse.

At dette synspunkt blot er gentaget i utallige kommentarer og ikke har haft stor gennemslagskraft i områder hvor det numerisk kunne være mere betydende end lokalt skyldes flere årsager, manglende rettidig omhu i udenlandsk engagemnent og manglende engagement og ledelsers laden stå til. Navnlig andre er ansvarlige.
Ikke undertegnede.
Set herfra.

Tim

Posted: 19 august 2011 - 12:27 - Svar

Stakkels Sverige…er det noget man mærker som svensker? Har i det tæt inde på livet dem her på bloggen?

Fritz

Posted: 19 august 2011 - 16:46 - Svar

Det er for SINDSSYGT. Det der er endnu mere SINDSSYGT er at om kort tid så ligger disse “nysvenskere” og farer frem og tilbage og den fordømte skodbro.

Svenskasvensson

Posted: 19 august 2011 - 18:50 - Svar

Enligt Reinfeldt finns det inga Svenskar , han vill skänka Sverige till invandrarna. Vad gick fel i hans uppväxt, fick han leka med dockor när dom andra pojkarna spelade fotboll 🙂

  Robin Shadowes

  Posted: 19 august 2011 - 20:02 - Svar

  Förmodligen traumatiserande att ha en anfader som var neger och kannibal. Därför känner han ingen samhörighet med Sverige eller oss svenskar. Han hatar oss och vill förinta oss till varje pris. Han känner förmodligen mer gemenskap med John Hood som han aldrig träffade än sin egen fru och barn.

Limewoody

Posted: 19 august 2011 - 19:46 - Svar

“Rektor Jensen kunne have belagt sine ord med et forbehold i stil med “det må afventes om politiet vil rejse sigtelse mod medlemmer af ORG for ulovlige forhold, før vi tager endelig stilling”.”

Jeg vil formode, at med et minimum af journalistisk indsats vil det være muligt at afdække et hemmeligt netværk, af venstreorienterede ekstremistister med fine akademiske tiltler, der opererer i fuld offentlighed på at omstyrte det borgerlige kapitalistiske samfund. Det sker for offentlige midler på uddannelsesinstitutioner over hele landet. Unge skoles med neomarxismens sprog og tankegang gennem lærebøger skrevet af marxismens ideologer solidt støttet af minesterielle læseplaner forfattet af samme segment af virkelighedsfjerne ideologer.

Vagn Henning

Posted: 19 august 2011 - 19:48 - Svar

“Eleverne skal naturligvis trygt kunne færdes i et skolemiljø gennemsyret af demokratiske værdier.”

Inkluderer Hr. Jensens “demokratiske værdier” mon
– pluralisme?
– ytringsfrihed?
– retssikkerhed?

Nej, næppe.

PK

Posted: 19 august 2011 - 20:12 - Svar

Det måtte komme !

MOSKE I GATED AREA.

JensH

Posted: 19 august 2011 - 20:30 - Svar

OT

“Turkish boy,17, accused of killing two women from UK because he was told he ‘couldn’t marry daughter, 15”

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2027860/Two-Northern-Irish-wom en-stabbed-death-Turkey-marriage-row.html

I mellemtiden går tingene deres vante gang i Malmø: “Våldsamt upplopp i Rosengård”:

http://svt.se/svttext/web/pages/112.html

Bo

Posted: 20 august 2011 - 01:47 - Svar

Fyra Japaner har fått avslag… Är det så att jag plötsligt inte fattar ett ord av Danska ? Är det kriminella i jakuzzan som vill gömma sig i Sverige eller Danmark för att undgå lagen?

Det skjuts alldeles för lite i Sverige sade en vän som kommer från Serbien.

Bjovulf

Posted: 20 august 2011 - 04:41 - Svar

Nå, så det er altså det, der er galt med muslimerne? Staurofobi = SYGELIG angst for kors 😉

http://da.wikipedia.org/wiki/Fobier

Det må vel være derfor, de så ofte føler en så uimodståelig trang til at skænde dem, eller hur?

Der er ellers næsten noget for enhver smag på den liste, skal jeg da ellers love for –
og sikker beskæftigelse til psykologerne i mange år fremover 😉

scanofobi = sygelig angst for skåninge 😉 – jamen, det er da ellers en helt rationel frygt ?! –
især dem fra Malmö & Landskrona 😀

( Jeg måtte lige slå det op for at være helt sikker: http://www.netleksikon.dk/s/sc/scanofobi.shtml )

Bjovulf

Posted: 20 august 2011 - 06:29 - Svar

Valget må være nært forestående 😉

http://www.bt.dk/politik/regeringen-barsler-med-udlaendingestramning

Regeringen barsler med udlændingestramning

– Lørdag den 20. august 2011, 04:05 | Opdateret: 04:09

Forslagene vil gøre det sværere for udlændinge at få adgang til blandt andet uddannelse, medicin og pension.

Midt i arbejdet med finanslov og vækstpakke barsler regeringen nu også med en stribe forslag til udlændingestramninger. Det skriver Information lørdag.

Forslagene kommer som opfølgning på forårets efterlønsforhandlinger, hvor Dansk Folkeparti fik indført kravet om “optjeningsprincipper” [!!!!!] i aftalen.

Blandt andet forventes det, at regeringen i løbet af den kommende uge foreslår, at udlændinges adgang til blandt andet efteruddannelse, hjemmehjælp, medicin og folkepension [!!!!!] begrænses.

….

Maria Due

Posted: 20 august 2011 - 13:46 - Svar

Efter min mening skyder kritikken af rektor Jensen så langt over målet, at den er direkte misvisende.

Rektor Jensen havde efter alt at dømme aldrig hørt om Redox og ORG, førend fanden var løs i Laksegade (læs: i Politiken), og rektor har ingen interesse i hverken at forsvare eller indirekte støtte nogle af disse foreninger ved at frikende dem for ansvar, ligesom han ikke viser nogen form for “panik”. Rektor ser derimod klogeligt tiden an og mener foreløbig ikke, at han bør ændre noget i skolens arbejde.

Rektor Jensen bruger endda ganske stærke udtryk for at forsvare en af sine lærere overfor pressen. Læreren roses i fuld offentlighed, selv om der i øjeblikket hviler en beskidt mistanke på vedkommende. Dette er en både anstændig og modig handlemåde, for journalisterne optræder vel nærmest som anklagere, og det vil rektor altså ikke være med til. Det skulle desuden være mærkeligt, om ikke rektor har haft nogle hysteriske forældre i telefonen.

Rektor gør det tindrende klart, at han har talt sagen igennem med sin lærer, og at han ønsker at beholde ham, medmindre der sker noget uventet. Ergo er rektor Jensen ikke blevet skræmt af Politikens og Redox’ udskejelser, og han er sikkert bekendt med, at både Politiken og Redox er politianmeldt.

Enhver leder ved, at man af og til må indgå kompromisser eller smide en luns ud til sjakalerne, og det er også sket i dette tilfælde. Men “lunsen” er en gratis omgang, for ingen rektor i dette land kan tillade, at der foregår ekstremistiske udskejelser på de skoler, som de er sat til at lede, så når rektor Jensen fortæller journalisterne, at det kan han heller ikke tillade, er det i virkeligheden en dobbelt melding, hvor han dels gør opmærksom på noget selvfølgeligt og dels afviser at tro, at den pågældende lærer har forsyndet sig mod den grundholdning, som alle danske skoler bør have, nemlig at alle elever skal behandles som selvstændige individer og ikke som repræsentanter for en race, etnicitet eller religion.

  LFPC

  Posted: 20 august 2011 - 14:18 - Svar

  Helt uenig. Rektoren stadfæster en præmis gående på at ikke-ulovlig politisk aktivitet overhovedet er noget der rager en arbejdsgiver, og dét er at åbne op for en glidebane. Det eneste rigtige ville være at melde ud at han så længe politiet ikke har sigtet læreren for noget anser hans aktiviteter som noget der tilhører privatlivets fred, og at han derfor ikke ser nogen grund til at indkalde læreren til nogen samtale. Hvorfor skulle en lærer med disse synspunkter udgøre en større sikkerhedsrisiko i undervisningen end et medlem af Enhedslisten?

  Det citat du angiver er fra den samme tekst jeg citerede fra. Min første association var til den kristelige norske redaktør der blev presset til ydmygende offentlig bodsgang for at have trykt Muhammedtegningerne. Hvordan kan du bedømme den pågældende lærers ønske om at fremsætte denne erklæring?

  Det indsatte billede er en plakat udgivet af SUF, Enhedslistens uofficielle ungdomsafdeling, via Uriasposten. Nøjagtig samme logik skulle medføre at (de givetvis flere) gymnasielærere med baggrund i dette ‘parti’ skulle gennem samme udhængning som denne lærer. Rektor Jensen bliver derved enten en politiserende hykler, eller han åbner op for generel sindelagskontrol i den offentlige sektor. Du kan vel ikke være i tvivl om at hvis en EL-lærer blev udsat for det samme ville medierne og den politiske verden være rødglødende?

   Maria Due

   Posted: 20 august 2011 - 14:50 - Svar

   Der er forskel på en almindelig arbejdsgiver og en skole, hvor de ansatte har mulighed for at påvirke børnene politisk og på anden måde.

   I den islamkritiske debat har vi ofte gjort opmærksom på, at det er et stort problem, at danske skolebørn påvirkes politisk af lærernes undervisning. Denne holdning er efterhånden blevet ganske udbredt i for eksempel Jyllands-Posten, hvor lærerstandens overvejende venstreorienterede holdninger i de senere år har været udsat for løbende hård kritik både i ledere, klummer, interviews og læserbreve, omend det aldrig er blevet påvist, at der sker noget ulovligt. Den politiske skævvridning er slem nok og forsøges nu modvirket, og det sidste vi har brug for er en ideologisk kamp på landets skoler. At venstresiden har haft frit spil retfærdiggør ikke, at højresiden indleder et skolefelttog fra den anden side.

   Når man læser det tidligere ORG-medlems udtalelse på hjemmesiden fra Hasseris Gymnasium, tager han selv afstand fra ORG, og han har jo tydeligt nok fået overbevist sin rektor om, at han taler sandt. I øvrigt synes jeg, at det kan diskuteres, hvem der er arbejdsgiveren, det er vel når alt kommer til alt den danske stat, som rektor er ansat af og skal stå til ansvar overfor, ligesom han skal stå til ansvar overfor forældrene.

   Jeg gik selv en gang på en skole, hvor en yngre magister lykkedes med at pådutte hele skolen mange års tilbagevendende tuberkuloseundersøgelser og flere elever langvarig, alvorlig sygdom, fordi han mente, at hans helbred ikke kom skolen ved. Han var også under stærk mistanke om at have et for varmt forhold til flere af de ældre elever. Jeg tror, at han endte hos DR, men han blev i hvert fald opsagt som lærer på en statsskole, og han efterlod sig den tvivlsomme arv, at 500 elever og lærere i adskillige år blev udsat for gentagen røntgenbestråling, som de ellers ikke havde haft behov for.

Maria Due

Posted: 20 august 2011 - 14:04 - Svar

http://www.hasseris-gym.dk/

På Hasseris Gymnasiums hjemmeside findes en forklaring, som falder i tråd med det, jeg har skrevet ovenfor. Det oplyses, at den pågældende lærer var 17 år, da han blev medlem af ORG, og at han er blevet 19 år klogere.

“Jeg er hverken racist eller voldelig og har heller aldrig været det, og jeg er stærk tilhænger af demokratiet. Jeg forventer ikke at møde forståelse for mine fortidige fejldispositioner, men jeg håber på forståelse for, at et ungt menneske med alderen må have lov til at blive klogere.«”

Leave a Comment