20
aug
Seneste opdatering: 22/8-11 kl. 0858
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Firenze, 1951: Den unge kvinde på et 60 år gammelt, verdensberømt fotografi fra Italien fortæller nu, hvordan billedet blev taget. (klik f. helskærm)

Rondellhund à la Baselitz

Den svenske konceptkunstner Lars Vilks har åbnet en blog, hvorfra han sælger sine verdensberømte tegninger af rondellhundar (rundkørselhunde, red.). De tre første tegninger er netop blevet offentliggjort på bloggen.Svenske Lars Vilks har åbnet det, han betegner som en Art Shop, en blog, hvor han poster eksempler på sine tegninger af rundkørselhunde. Tegninger kan købes ved henvendelse til bloggen. De er udført i formatet A3 og koster 1000 svenske kroner stykket. Den Fri: Lars Vilks sælger rundkørselhunde på net – Alle Baselitz billeder er på hovedet. Vend PC´en om eller gør noget mere teknisk.

Kim Møller: “Jeg ville have blogget anonymt i dag”

Bloggeren Kim Møller fra Uriasposten føler sig urimeligt kædet sammen med Anders B. Breivik i medierne. Derfor frygter han, at netdebattører for fremtiden vil skrive under pseudonym. Andre bloggere mener ikke, at anonymitet er løsningen.

Kim Møller, manden bag den kulturkonservative og islamkritiske blog, Uriasposten.net, frygter, at den politiske debat i Danmark i stigende grad vil blive ført anonymt. Det begrunder han med, at konsekvenserne af en åben debat for hans vedkommende har betydet et fysisk overfald i Aarhus og en sammenkædning med den norske terrorist Anders B. Breivik i flere danske medier.

I politiets søgelys: B. T. skrev under rubrikken »Jagter dansk Breivik«, at Kim Møller har haft besøg af Politiets Efterretningstjeneste (PET), der ville spørge bloggeren, om han havde registreret mistænkelige ting omkring sin hjemmeside. Ligeledes skriver avisen, at den yderligtgående norske blogger “Fjordman”, som Anders Breivik beundrer, har skrevet kommentarer på Uriasposten.net 17 gange.

»Medierne jagter en dansk vinkel. Det går så stærkt, at nuancerne forsvinder. Jeg lever på en hemmelig adresse og kender til presset, men hvis konsekvensen af at ytre sig i debatten er, at man uforvarende kan blive kædet sammen med en massemorder, er det betydeligt lettere at diskutere anonymt,« siger Kim Møller .»Hvis jeg havde vidst for 10 år siden, hvad jeg ved i dag om de mange konsekvenser af at debattere åbent, ville jeg have valgt at debattere anonymt. »En anonym debat vil med al sandsynlighed føre til en mere skinger tone, fordi man ikke har så meget at miste, som når man står frem med sit navn. Man er lidt mere forsigtig og velargumenteret, når man lægger navn til.«

Kim Møller ved ikke, om Anders Breivik nogensinde har læst Uriasposten.net, men det vil være muligt for ham at undersøge det via et omfattende databasearbejde.»Det vil faktisk være interessant at vide, men jeg ved ikke, om jeg orker at undersøge det, for hvis han har læst min blog og nogen finder ud af det, vil det sikkert lede til hysteriske historier,« siger Kim Møller.Han mener, at medierne generelt opererer med en dobbeltstandard over for modpolerne i det politiske spektrum.

»Samme aften som DR bragte billedet af mig i tilknytning til Breivik-sagen, ser jeg et indslag på TV 2, hvor en mand fra Antifascistisk Aktion slår ud efter politiet. Hans ansigt er sløret, så man ikke skal kunne genkende ham. Jeg er demokrat og har samarbejdet med PET, men det er mig, der bliver udstillet som ekstrem,« siger Kim Møller. [..] – Fra Jyllands-Posten ,20.08.2011 , Blogger forudser en anonymiseret debat (ikke online) – Se også fra i dag: SD-politiker utsatt för hot och stenattack.

Epidemisk “islamofobi”

Recently, the Swiss were invited to enjoy a BBQ and a beer while killing Jews. Now this.A Muslim radical group has launched a poster campaign (above) to denounce rampant islamophobia is Switzerland.The campaign is also approved by moderate Muslims. “It is true that as Muslims we feel we have become the new scapegoats”, says Lucia Dahlab, vice-President of the Union of Muslim Organizations in Geneva.Swiss Muslims denounce islamophobia with infamous yellow badge

Det kniber med antistoffer for den epidemi. Der er ikke et sted, hvor den ikke dukker op. Så kan man snylte på et kendt, af andre hårdt erhvervet varemærke, ligesom man har snyltet på det værste fra Det Gamle og Det ny Testamente.
I Norge er der allerede alvorlige problemer med to fremskridtsfolk, der ikke kan ramme kammertonen: Frp-topp ville behandle muslimer psykiatrisk og forby islam, og Carl I Hagen: «Alle muslimer er ikke terrorister, men nesten alle terrorister er muslimer».


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Tim

Posted: 20 august 2011 - 22:48 - Svar

Her kan man bare se hvor meget Danmark allerede har ændret sig.
I 2000 følte man at man kunne sige hvad som helst (med mening og eftertanke selvfølgelig), og stå ved det uden at man skulle afvente en hævntogt imod en. Man tænkte Danmark i en nogelunde enhed.
Det kan man ikke længere. Nu skal man passe på sig selv. Vi kan stort set finde den splittelse i og med at muslimerne kom her til landet, og har været med til at splitte Danmark. De kom ind uden der blev stillet store krav til dem, og vi kan takke venstrefløjen for ALT det her..
Tak for lo..

  steen

  Posted: 20 august 2011 - 23:49 - Svar

  Jeg kommenterede heller ikke Møller, fordi jeg synes artiklen i sig selv illustrerer problemet. Nu gør jeg det så lidt her:

  Jeg har skrevet under fuldt navn OG adresse i de fleste danske aviser i årtier. Jeg er vant til det, så anonymiteten er ikke et udslag af en særlig følsomhed på den såkaldte højrefløj, endsige at vores demokratiske sindelag ikke er lige så godt eller bedre, som så mange andres. Den er udtryk for en temmelig ædruelig bedømmelse af “trusselsbilledet”, ikke mindst baserede på erfaringer i det virkelige liv.

  Kjærsgaard har livvagt, Søvndal ikke. Rose og Blüdnikow har hemmelige adresser, Tøger S havde ikke. Og sådan er det hele vejen igennem.

  Vil EU eller regeringen umuliggøre anonym blogning, går det derfor ensidigt ud over bestemte sysnpunkter og en bestemt formidling af oplysning. Det vil ramme så pilskævt, at man skal være Radikal eller SF er for ikke at opdage det. Hvad der ikke truer dem, truer åbenbart ingen.

  Jeg synes det, Møller siger, siger alt om tiden og dens konflikter, og intet om anonyme skribenter. På samme måde som over 300.000 overvågninskameraer i Danmark – heraf 1.200 alene i minibyen Tingbjerg, siger mere om en uerstattelig, social tillid der siver, end om folks indbildte frygt.

  I øjeblikket er der mange, der måske for egen sjælefreds skyld, forveksler symptom og diagnose.

  PS: Arne Hardis artiklen, som LPC skrev om igår, indledes med en iagttagelse, jeg aldrig selv har gjort:

  ET PAR uger efter 11. september i 2001 talte jeg med sociologen Mehmet Necef, som profetisk spidsvinklende sammenfattede terrorangrebene på USA med ordene, at »11. september har givet dødsstødet til multikulturalismen.« En på én gang præcis og diffus foregribelse af det næste tiårs politiske univers. (‘WA Bag Wiens porte)

  Tyg på den.

   sebastian

   Posted: 21 august 2011 - 23:25 - Svar

   Jeg husker at Kim Møller under modtagelsen af trykkefrihedsprisen 2010 nævnte at han ville have valgt at blogge anonymt, hvis han havde vidst hvad der ventede ham.
   Det vil jeg ikke på nogen måde bebrejde ham, men jeg er faktisk kommet til den modsatte konklusion.
   Om man har 3.000 eller 30 daglige læsere, gør naturligvis en forskel på hvor udsat man er, men en væsentlig faktor er også hvor mange islam-kritiske bloggere der er, og antallet er mangedoblet siden 2003.
   En fordel ved ikke være anonym blogger, er jo også at man kan trække en notorisk løgner som William Jansen i retten, når han bliver for kæk med sine injurier.

    steen

    Posted: 22 august 2011 - 01:10 -

    ” lægge virkeligheden frem” , ja, det er hovedsageligt det, vi gør. Jeg skriver mindst opinion af os to. Hvis altså folk ikke kan lide os, så er det oplysningerne, de ikke kan lide. Og det til trods for, at de stort set alle kommer fra almindelig MSM kilder. Det er der ingen kur for.

Bjovulf

Posted: 21 august 2011 - 07:09 - Svar

En jubelnaivist taler ud 😉

Michael Böss: “Når det multikulturelle samfund (Canada) fungerer”.

Ak, ja – han bliver nok klogere den dag, den barske virkelighed for alvor begynder at trænge sig på –
også i Canada! De første alvorlige tegn er der allerede – fx. forsøget på at få sharia-elementer ind i lovgivningen i en af Canadas delstater – i Ontario vist nok? – for nogle år siden, som kun faldt med en
snæver margin ( man anede nemlig ikke en brik, om hvad sharia egentlig var for en størrelse! – og
gad end ikke ulejlige sig med at sætte sig ind i det ). I hvert kan adskillige læsere oplyse MB, om at han
tager grueligt fejl med sit noget lyserøde syn på multikulturen og sin naive tro på, at man for alvor kan
adskille den fra multikulturalismen, hvor alting gøres lige godt, og man konstant lægger sig ned for stort set alle krav indvandrere måtte ankomme med af ren frygt for at “diskriminere” de stakkels, “forfulgte” mindretal.
Det kommer naturligvis i høj grad an på HVEM, deres KULTURELLE OG RELIGIØSE BAGGRUNDE og
ISÆR HVOR MANGE indvandrere over HVOR LANGT ET TIDSRUM, det drejer sig om – også lokalt set!.
Og især om HVAD man (IKKE) TILLADER dem at komme med af særkrav og barbariske normer og klankultur, om man stiller rimelige krav til dem og husker at sætte faste rammer og grænser – og at man
så i øvrigt lige HUSKER at gøre disse regler KRYSTALKLARE for indvandrerne, og naturligvis så om der er UMIDDELBAR KONSEKVENS, hvis kontrakten brydes.

http://www.b.dk/kronikker/naar-det-multikulturelle-samfund-fungerer?pa ge=1#panels-comment-form

Michael Böss: Canada er et lysende eksempel på, at påstanden om, at det »multikulturelle samfund« ikke kan fungere, ganske enkelt er noget forfærdeligt sludder. Det burde den danske multikultur-debat lære noget af.

Af Michael Böss, lektor, Ph.d. leder af Center for Canadiske Studier

20. august 2011, 22:30

Jeg ville ønske, at vi for en tid ophørte med at bruge udtrykket »det multikulturelle samfund«. I hvert fald indtil der blev skabt større bevidsthed om, hvad det kan betyde. Det er nemlig ikke »det multikulturelle samfund«, der er et problem, men derimod, hvad man lægger i udtrykket. Det kan betyde to ting: For det første et samfund, der rummer mennesker af forskellig kulturel baggrund. Og for det andet et samfund, hvor grupper af mennesker får tildelt særlige rettigheder [!!!] ud fra deres kulturelle oprindelse og identitet. Hvis man er tilhænger af den sidste betydning, er man ideologisk »multikulturalist«. Hvis man, som jeg selv, finder den første type samfund værdifuld, er man derimod det, der i den liberale tradition kaldes for »pluralist«. Pluralisme står for den opfattelse, at det er et gode for et samfund, at der findes forskellige værdier og kulturelle identiteter [ Nej, ikke generelt! – Det KAN være det – i NOGLE tilfælde! ], som borgerne kan give udtryk for i deres private liv, men at det til gengæld også er vigtigt, at de underordner og tilpasser sig et fælles værdigrundlag for deres offentlige liv. [ Ja, det vil vi så se frem til – de vil de sikkert også i Canada, når sandheden for alvor begynder at gå op for dem inden for en ikke alt for fjern fremtid ].

Det er paradoksalt nok på grund af en sådan pluralisme, at Canada i år har grund til at fejre 40 års-jubilæum som multikulturel stat. Og da det canadiske samfund stort set ikke er »multikulturelt« i andet end i denne forstand, burde den danske offentlighed vide lidt mere om Canada. Canada er nemlig et lysende eksempel på, at påstanden om, at det »multikulturelle samfund« ikke kan fungere, ganske enkelt er noget forfærdeligt sludder. [ Det KAN det i visse situationer med kulturer, der er kompatible med hinanden, tolerante, og som deler visse grundlæggende værdier, men det sker ikke nødvendigvis altid – eksemplerne på det modsatte forløb gennem historien udgør vist langt hovedparten af udfaldene, men den slags dyrekøbte erfaringer skal da endelig ikke få en lalleliberal multikulti-fan som MB til at ryste på hænderne, vel? ]
Ligesom det er en fejl at forstå Merkel, Sarkozy og Camerons erklæring af det multikulturelle samfund som »dødt« på anden måde end som deres konstatering af, at den multikulturalistiske ideologi har spillet fallit.
[ Tja, de fleste i Europa forstod faktisk NØJAGTIGT, hvem og hvad der blev hentydet til, MB! ]

  Peter Buch

  Posted: 21 august 2011 - 09:02 - Svar

  En ting er vel også at hævde liberal tradition som grundlag for ens holdning til multikulturalisme, noget andet i praksis selv at være ansat i en institution der i den grad bygger på den store stat- den med offentlig betaling for et utal af foretagner privat kapital i teorien i en i herfra anskuet mere genuin liberalisme grundet samfundsversion står bag.

  Som der i parentes nævnes på http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Saratoga – …the departure of most of his Indian support following the loss at Bennington, Burgoyne’s situation was becoming difficult…ja, multikulturalisme er sandelig herligt.
  Burgoyne advanced from Canada but soon found himself surrounded and outnumbered, som der står om generalen i dennes eget wiki-opslag.

Prudentius

Posted: 21 august 2011 - 09:46 - Svar

At en kommentar, som: “Ikke alle muslimer er terrorister, men næsten alle terrorister er muslimer” stadig er kontroversiel, siger noget om hvor dybt mange har nedsænket deres hjerner i den multikulturelle grøft.

Jeg har i mit liv endnu ikke set noget der var mere ligetil at få øje på, end sammenhængen mellem koranens befalinger og muslimernes voldsudøvelse, i næsten alle dens former og felter!

Jeg gik selv fuldstændig blank til studiet. Jeg anede intet. Hvor skulle jeg også vide noget fra? 11. september og en fornemmelse af at kvinder i Dar al islam måske havde lovligt strenge vilkår drev min nysgerrighed. Det tog mig mindre end 48 timer i koranens selvskab, at finde ud af dens ord direkte eller indirekte er nøglen til hele problematikken.

Hvor svært kan det være?

Meget svært, når man bare ikke vil se, høre eller erkende.

falkeøje

Posted: 21 august 2011 - 10:50 - Svar

Efterlad politikerne i Ingenmandsland efter valgdagen, de har tilladt sig for meget uden at spørge folket først.
Bliv hjemme på valgdagen, indtil videre kan vi ikke stille andet op.

falkeøje

  Oliver

  Posted: 21 august 2011 - 11:40 - Svar

  Af hjertet tak, falkeøje – og en varm krammer fra
  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
  Kamal, Özlem, Frank, Ole, Yildiz, Ikram, Manu, Abbas, Nadeem, Zenia, Marianne og Villy.
  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

PK

Posted: 21 august 2011 - 12:35 - Svar

I en 2 siders artikel i JP, side 12 og 13 med Titlen “Den britiske bund”,
står der følgende” Samtidig oplever briter , at ufaglærte job i voksende omfang går til
østeuropærere med en bedre arbejdsmoral. Af de 1.8 mill. job, der blev skabt under labour,
blev 99% taget af indvandrere.”
Jamen, HVIS denne fremstilling er rigtig, så har Labour enten ført bevidst krig mod de fattige ,
eller også ønskede labour at skabe elendighed og fjerne håber at en fornuftig fremtid.
Hvis det er rigtigt, så kan Politiken skriver om, hvor ondskaben kommer fra.
Labour og andre beslægtede partier.

  T. Snorrason

  Posted: 21 august 2011 - 15:46 - Svar

  Og nu nærmer vi os Des Pudels Kern, at diverse socialistiske partier i Europa siden 1970erne har forsøgt, via indvandring fra alverdens lande af personer, som ikke kan integreres i de vestlige samfund, at skabe et nyt proletariat og dermed en ny vælgermasse for den hensygnende socialisme.
  Løgnen om “manglende arbejdskraft og den faldende fødselsrate” taler for sig selv, men er en del af hele konceptet for at få masseindvandringen til at glide ned. Beskæftigelsessituationen, ikke mindst ungdomsarbejdsløsheden bekræfter dette. At et befolkningstal går ned, er ikke det samme som samfundet går under – medmindre man tillader uhensigtsmæssig indvandring, som alligevel ikke kan eller vil overtage nogen positioner i et vestligt samfund. Mangler der arbejdskraft, skulle det ikke være så vanskeligt at slanke det overdådige offentlige for unødige administrative stillinger, hvilket selvfølgelig ikke ville glæde vor tids “nye klasse” af apparatniks.
  Den tiltagende gymnasie og “universitetsuddannelse” af samfundet er af samme kvalitet, uddannelse til et flipproletariat af dårligt uddannede “for alle skal jo kunne komme igennem”. Eneste sted, der er aftagere til disse “akademikere” er som apparatniks i det offentlige, erhvervslivet har ikke brug for dem. Atter skabes en befolkningsgruppe som naturligt stemmer for socialisme, som jo netop kendetegnes ved et meget stort embedsapparat.
  At der manglede byggearbejdere, under det enorme bygge-boom overalt som fulgte USAs rentenedsættelser, viser blot politikernes manglede evne til at indse, hvad der ville følge efter – netop den økonomiske kollaps som for nuværende er i gang – og som bliver værre endnu.
  Så Des Pudels Kern er ganske rigtigt de europæiske socialdemokratiers politik for at fastholde magten, en politik som siden kommunismen fald generelt har bevæget sig mod de ellers hedengangne ideer – blot nu camufleret med new-speak som politisk korrekthed, anstændighed, råb om fascisme og nazisme osv.
  De to sidste bevægelser var i øvrigt socialistiske, hvilket vor tids socialister behændigt overser og i stedet erklærer for højrefløjsbevægelser.

   falkeøje

   Posted: 21 august 2011 - 16:20 - Svar

   Du har ret.
   Eneste udvej er væbnet modstandskamp, som under krigen.

   falkeøje

    T. Snorrason

    Posted: 21 august 2011 - 17:19 -

    Væbnet modstandskamp er ikke realistik, når modstanderen sidder på magtapparatet, ja nu endog har et EU-sikkerhedapparat og politistyrke i baghånden.
    Eneste vej er oplysning og brug af stemmeretten.
    Så Snaphanen, Uriasposten, Hodja og hvad de nu ellers kalder sig, skal blot fortsætte ufortrødent med at lægge virkeligheden frem.
    Det er jo det, socialisterne er mest bekymrede for, at normalborgeren får øjnene op og indser virkeligheden.
    Derfor så megen new-speak, anstændighed osv.
    Når man afkoder alle plusordene, ser man virkeligheden og hensigterne – og det er knapt så kønt, som skønmalerierne påstår.

    falkeøje

    Posted: 21 august 2011 - 18:59 -

    Vi har oplevet krigen, vi indså d. 29 august 1943, at nu var tiden inde til væbnet modstand.
    Det kostede liv og kræfter, men vi stod det igennem.
    Vi skal aldrig opgive modstanden mod de politikere, der mener, at vi bare skal sælge vort land, fordi en masse muslimer intet alternativ har til deres eget land.
    Vi skal sætte vore grænser, og lade dem, der ingen andre muligheder har, kæmpe for deres egne muligheder, hvor de bor.

    falkeøje

Svenssonsfunderingar

Posted: 21 august 2011 - 17:30 - Svar

Att stänga ner kritik mot invandringen med censur och dylikt är en dålig väg att gå, om man nu vill ha demokrati i sitt land.

Victor

Posted: 21 august 2011 - 21:06 - Svar

Har I set denne video, hvor en ældre kvinde bliver kulturberiget i et S-tog..

http://www.youtube.com/watch?v=JMauzsq83Tw&feature=feedu

Børge

Posted: 22 august 2011 - 14:29 - Svar

“American Girl in Italy”

Lad mig bidrage med en lille (sikkert) sandfærdig beretning. Min frisør var på klippekongres i Italien. I en pause udfrittede han en italiensk kollega om, hvorledes man komplimenterer en smuk dame, man ser på gaden. Man pifter, fik han at vide. Da han senere blev passeret af en meget smukt opsat italienerinde på gaden, piftede han.

“Og så Børge – du tror sgu det er løgn – så snurrede hun rundt på stiletterne, kom hen til mig og kyssede mig på panden, og uden et ord vrikkede hun videre”.

I Danmark foretrækker mange kvinder, det må da være derfor, de har inviteret dem, at indvandrerne råber luder efter dem.

  steen

  Posted: 22 august 2011 - 14:56 - Svar

  🙂 Det kræver jo italiensk stil, at kunne modtage en kompliment. Den har nogle danske kvinder nok ikke….

Wind

Posted: 26 november 2011 - 05:11 - Svar

What libaetrnig knowledge. Give me liberty or give me death.

Leave a Comment