23
aug
Seneste opdatering: 23/8-11 kl. 1102
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Der er en betydelig komik i dette klip, selv om syv minutters rettroenhed (der forresten lyder nøjagtig som de ulidelige britiske venstreradikale der blev karikeret i Life of Brian), kan være for meget. Den nemme replik til denne modsætning mellem militante og moderate ville selvfølgelig være at ønske at der var flere af sidstnævnte slags, men nu skal Snaphanen heller ikke være nem og tilbyde beroligende illusioner: Problemet er stadig enabling. Frk. Skinger kan kun gøre det hun gør fordi der er en pool af almindelige muslimer der i varierende grad er enige med hende. Der er ikke nogen kendt måde at beholde de pragmatiske, og udskille og udsmide de rettroende på (LFPC).

“Rystende, etnisk masseslagsmål i Esbjerg”

Man skal grave godt forbi Riztaus venstreideologiske telegrammer, for at klistre denne rubrik sammen og danne sig et billede af, hvad der egentlig foregik på gaden i Esbjerg i går. Vi bør græde tørre tårer, hvis Ritzau går nedenom og hjem.

De to grupper udgjorde samlet cirka 10 unge mænd. Den ene gruppe bestod af etniske danskere og den anden af nydanskere, og der var tale om mænd fra 18-19-årsalderen til en mand på 29 år.

Esbjerg: To grupperinger i masseslagsmål bag scenen ved Torvet, 16 anholdt efter masseslagsmål, Politi frygter nye sammenstød i Esbjerg. Jeg har en ven, der er domsmand. Han siger, han er vidne til en etnisk mini-krig i retten i samfundslag, som vi pæne mennesker med klaver og studentereksamen fra dengang, den var noget værd, intet aner om eller vil ane om. “Det började som en skakning på nedre däck…..”

Jeg tænker mit, når jeg passerer byretten om ser torvet vrimle med politi i skudsikre veste og med maskinpistoler. Måske vælgerne skulle overveje at sende Frank Aaen, Villy Søvndal og Margrethe Vestager på tvungen pension som domsmænd, når nu valget kommer. En ret mild og human straf, vil jeg mene, og en chance for endelig at udrette noget samfundsnyttigt.

Og hvad rager det os?

Daily Mail skriver i dag om engelske muslimske studerende som af religiøse årsager afviser at betale renter på deres studielån. Ha! Avisen forklarer sine læsere baggrunden således:

Sharia law is Islam’s legal system. It was derived from the Koran, as the word of God, the example of the life of the prophet Muhammad and fatwas – the rulings of Islamic scholars.
It is different to the legal traditions of the Western world because it governs – or informs – everything about how a Muslim lives.

’different to the legal traditions of the Western world’ – indeed. Men det relevante britiske ministerium har ikke desto mindre planer om at ’finde en løsning’ i samarbejde med de berørte grupper af studerende. Hvadbehar? Hvordan kan det på nogen måde rage det britiske samfund hvad shariaretten siger om betaling af renter? Det er vel hævet over enhver tvivl at en rente på 3 % som der bliver tale om, er inden for lovgivningens rammer? Og at det står enhver frit for at undlade at benytte sig af den statslige långivning?
Det er dybt bekymrende, at britiske politikere på den måde helt tankeløst bøjer sig for en ’lovgivning’ der udelukkende er religiøs tradition – og vel at mærke ikke engang britisk sædvaneret eller tradition.
– Nemo


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


T. Snorrason

Posted: 23 august 2011 - 00:46 - Svar

“Der er ikke nogen kendt måde at beholde de pragmatiske, og udskille og udsmide de rettroende på (LFPC).”
Måske er der ikke nogen kendt måde, men der er så afgjort en pragmatisk,

Bjovulf

Posted: 23 august 2011 - 01:06 - Svar

Brugeranmeldelse af Ritzau 😀

http://www.trustpilot.dk/review/www.ritzau.dk

Tim

Posted: 23 august 2011 - 05:21 - Svar

Forbyd sharia, gør det totalt ulovligt og smid alle hjem der lever under den. Det er ALLER første skridt vi skal tage her i Danmark mod Islam. Så kan vi starte med burka/niqab og tørklæde, koranskoler, importerede muslimske problemer, osv.
Det her skal have en ende

Anonym

Posted: 23 august 2011 - 15:17 - Svar

Godt poeng. Man kan også si at Snaphanen og lignende høyreekstremister er den “pool” som Anders Behring Breivik svømmer rundt i.

  LFPC

  Posted: 23 august 2011 - 16:52 - Svar

  Så ville man også kunne sige at socialdemokrater er den pool som AFA’er svømmer rundt i. Eller at jægere er den pool som Breivik svømmede rundt i. Osv. Din analogi er meningsløs. Min metafor er derimod relevant fordi det handler om manglende rettidig omhu ved udstedelse af opholdstilladelser, og umuligheden af at skelne i praksis. Du mener altså ikke at man skal prøve at beskytte et land mod import af problemer?

  Der er også en forskel i og med at jeg kan argumentere for at islam er totalitær og altid et problem for kuffar – men du kan ikke argumentere for at vi er “høyreekstremister”.

   steen

   Posted: 23 august 2011 - 17:03 - Svar

   Nu skal du være ordentlig ved den anstændige, anonyme bidrager fra LIKESTILLINGS- OG DISKRIMINERINGSOMBUDET. Tænk hvor meget svineri han/hun er tvunget til at læse i embeds medfør. Der er også noget damp, at lukke ud, de er kun mennesker ! 🙂

anno

Posted: 23 august 2011 - 16:29 - Svar

Åbne grænser og lukkede kasser, hvem tror på den efterhånden (bortset fra Cepos)

Breaking News… fra Esbjerg 23. 08. 2011 15:19

Esbjerg: Politiet har forvist 20-30 rockervenner fra retten

http://www.jv.dk/
ht tp://www.jv.dk/artikel/1177194:Esbjerg–Esbjerg–Politiet-har-forvist-20 -30-rockervenner-fra-retten

Crass Børsting

Posted: 23 august 2011 - 20:07 - Svar

Uudholdelig video med den usynlige skrighals. Aldrig ville et par smældende lussinger have været mere velanbragte end i hendes ansigt.

gren

Posted: 24 august 2011 - 12:42 - Svar

Tak for oplysningerne om Esbjerg. I de medier jeg har læst, er konflikten blevet fremstillet som om, det var et opgør mellem Hell’s Angels og Bandidos.

Vivi Andersen

Posted: 24 august 2011 - 21:57 - Svar

Crass Børsting

Det var dog en uudholdelig kone at høre på !

Havde nogen klasket hende et par flade var det forståeligt for hun gjorde jo forsøg på at opildne folk til et og andet imod biksen !

Leave a Comment