9
sep
Seneste opdatering: 10/9-11 kl. 1417
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

nu kunne man jo frygte, at dagen i morgen skal udvikle sig til “Store Islamofobi-dag”, men det har New Yorks bystyre, der minder om et årsmøde i Enhedslisten, forudset: Mark Steyn: Let’s Roll Over. We retreat to equivocation, cultural self-loathing, and utterly fraudulent misrepresentation of 9/11. En anden video om emnet, som vi bringer sådan her for at spare plads:

The September 11 attacks in New York and Washington have already cost America thousands of lives and billions of dollars in damages. But those are only the direct costs. How severe and how lasting will the impact be on our economy as whole? And how will new burdens on the federal government, including a military buildup and a bailout of the airline industry, affect fiscal policy? Should the government cut taxes or increase spending to get the economy moving again? The Economic Impact of the War on Terrorism, Milton Friedman at The Hoover Institution.

Massivt folkeligt flertal for 24-års reglen

Ny meningsmåling illustrerer, hvorfor man ikke kan vinde et folketingsvalg, hvis man vil afskaffe de stramme regler for familie-sammenføringer. “Europas strammeste udlændingelov” har stadig opbakning fra et markant flertal.

Med stramningerne gik Danmark foran, og nu kan man se, at lederne i England, Frankrig og Tyskland bliver mere og mere kritiske over for det multikulturelle samfund. – Det er en fejltolkning, hvis man ser efterårets heftige kritik af det nye pointsystem for familiesammenføringer som et tegn på, at danskerne har ændret holdning til udlændingepolitikken. For opbakningen til hjørnestenene i den relativt stramme kurs er stadig massiv.
En ny måling fra A&B Analyse udført for Altinget.dk viser således, at der er dobbelt så mange tilhængere som modstandere af 24-års reglen og tilknytningskravet, der siden 2002 har begrænset muligheden for familiesammenføringer. Helt nøjagtig står 59,5 procent bag de to hjørnestene for stramningen af udlændingepolitikken, mens 29 procent er imod. Der har fra starten været et klart flertal for 24-års regel og tilknytningskrav, men i februar 2007 var flertallet reduceret til 52 procent for over for 36 imod efter, der havde været debat om en række enkeltsager. Tre år efter er flertallet altså vokset igen[…]

Meningsmålingen viser, at der er langt større enighed om udlændingepolitikken blandt de borgerlige. Som noget nyt er tilslutningen til 24-års regel og tilknytningskrav nu næsten lige så stor blandt Venstres vælgere (83 procent) som blandt Dansk Folkepartis vælgere (88 procent). Blandt Konservative vælgere er der større forskelle i holdningerne. Men der er dog stadig et meget klart flertal på 71 procent, der støtter opstramningerne, mens 22 procent er imod. Næsten tilsvarende tal findes blandt fremstormende Liberal Alliance.
(Spørgsmålet lød: Indvandringen til Danmark er siden 2002 blevet reguleret af 24-års reglen og tilknytningskravet. Hovedformålet med begge regler er at begrænse tilstrømningen fra den tredje verden. Er du tilhænger eller modstander af at bevare 24-års reglen og tilknytningskravet?) Altinget: Massivt flertal for 24-års regel. (log in)

Der er flere interessante ting ved Altingets undersøgelse. For det første blev den publiceret i går aftes kl. 20:00. Endnu i dag er den ikke refereret ét eneste sted kl 16:30, næsten 20 timer efter. Søger man 24 års regel de sidste 24 timer, er det nærmeste man kommer, at “en socialdemokrat nu er banket på plads.” Dernæst viser den, at der blandt de vælgere, der foretrækker Helle Thorning-Schmidt som statsminister, er 41 procent tilhængere af stramningerne, og kun 45 procent er imod. Oppositionen er altså i alt andet end fuld samklang med sine vælgere om fremmedpolitikken, og Helle Thorning ser ud til, hvis hun bliver valgt, at være på vej ind i nøjagtig den samme strid med sine samarbejdspartier, som Poul Nyrup var gidsel i for ti år siden på hele landets bekostning.

(Se også En af medierne ignoreret meningsmåling for Altinget: “Massivt flertal for 24-års regel”.) På baggrund af valgkampens forløb, har minister for flygtninge, indvandrere og integration Søren Pind i dag denne kronik i avisen:

Hvis oppositionen kommer til magten, står 24-reglen for fald, og reglerne for permanent ophold i Danmark samt reglerne for statsborgerskab vil blive lempet. Det vil sætte integrationen tilbage..Frihedskamp i fare

‘Islam light’ for den blåøjede konvertit, og os andre

Jihad Watch henviser i en postering i dag til en ældre post fra 2008, med en af de mange pointer der i et sundt debatklima ville være en simpel sag at formidle. Virkeligheden er imidlertid den at enhver tale om negative fænomener forbundet med islam øjeblikkeligt affejes med det herskende paradigme i mainstream – Ikke-essentialisering og opløsning af problemet i individers (muslimers) forskellighed. Eksemplet fra da’wa-vejledningen her er ellers lærerigt for dem der ønsker at forstå verden som den er, og hvad der har konsekvenser for vores egen fremtid: Islam sælges som noget harmløst den ikke er. Hvordan kan så fatal information være umulig at formidle? (LFPC)

[…] Methodology of Dawah by Shamim A. Siddiqi … is a guide written by a Muslim for a Muslim audience on how to make American (particularly black American) converts, and it specifically tells Muslim proselytizers not to tell prospective converts the whole truth about Islam. On pages 48 and 49 of that book (corresponding to pages 70 and 71 of the pdf here) you will find this:

Through their Dawah activities, these communities approach the Afro- American people, who are already depressed and deprived, and are in quest of their true ‘identity’. Islam is presented to them. The concept of Tawheed (Oneness of God) is explained to them in an academic fashion without telling what this Kalimah [declaration of faith] demands from a Muslim. Aqidah [Islamic belief] is explained without giving the details of the impact of Iman Billah [faith in Allah] and Iman Bil- Akhirah [faith in the afterlife], and without telling what revolution it must bring in the life of an individual and the society in which he lives.

Some rituals of religion and traditions of the Muslim Community are explained. A short account of the Prophet’s (S) life is presented, without the revolutionary aspect. When Islam is acceptable to the new entrants in this concocted or abbreviated form, the ceremony of Shahadah [the profession of Islamic faith] is performed with great reverence. A non-Muslim thus becomes a Muslim, obedient to Allah (SWT) alone. The revolutionary aspect of Islam is rarely brought before the new converts, himself is not conversant with it. [Emphasis added.] […]

Havin’ fun killin’ apostates and missionaries 

“Frasig dig dit personlige ansvar, og du fortjener resultatet”

Fin læserkommentar til indlæg på Right Side News af et medlem af EDL om disses nylige demonstration, fra en læser med et danskklingende navn (LFPC).

0 # There are eerie similarities… — Thomas K. Pedersen 2011-09-09 08:24

The loud protests against any objection to the motives of the Islamic forces are eerily reminiscent of the loud, angry and disingenuous protest rallies of the German Nationalist Party in the 1930’s, as they grabbed power.

The majority want to avoid confrontation, and “Forebearance” and “Co-existence” are for the One-New-World-Order acolytes the equivalent of the Nationalistic fervor of those times almost a century ago. But there is no difference, as the intent is to grab power and exercise it over others.

Study history. Remember it’s lessons. Apply them to current events. You may then have a chance to survive. Abdicate this self-responsibility and you deserve the result. UK Law Enforcement Favors Sharia over Citizen Groups 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Svenssonsfunderingar

Posted: 9 september 2011 - 19:41 - Svar

Även om man minskar på invandringen nu, kommer landet ha en massa invandrare framöver.

  Robin Shadowes

  Posted: 9 september 2011 - 20:54 - Svar

  Därför är det viktigt att få igång repatrierings-program. Även dom som är födda här måste repatrieras. Annars kommer våra länder att upphöra att vara det dom en gång var. Det är helt enkelt ren självbevarelsedrift.

Peter Andersen

Posted: 9 september 2011 - 20:57 - Svar

Nu har de unge muslimer på Nørrebro inviteret endnu et paphoved.

http://politiken.dk/indland/ECE1387191/vrede-over-muslimsk-gaestetaler s-besoeg-i-koebenhavn/

Lars Aslan fra socialdemokraterne er bange for det vil kunne skabe islamofobi…

steen

Posted: 10 september 2011 - 00:34 - Svar

Tiøren er ikke faldet for Aslan Rasmussen og Q-FReedom endnu ?

»Det er den samme gruppe, som inviterede Bilal Philips, som nu begår sådan en fejltagelse igen«, siger Lars Aslan Rasmussen.”

Ja, og Sheikh Yassyn. 1) invitere 2) holde møde 3) beklage og “fortryde”. Ganske enkelt, sådan blir det også næste gang, det “statsgodkendte” Islamisk Trossamfund vil skide dem og Danmark en hatfuld. Vi skrev i februar:

Ikke en krone til Islamisk Trossamfund fra offentlige kasser. Det må være et minimum og som en begyndelse. At Trossamfundet nu bagefter “fortryder invitationen”, viser blot at de – ikke ganske uden grund – betragter politikerne og danske journalister som impotente idioter. Har de stadig en pointe, nu adskillige år efter taqiya-akrobaten Abu Laban ?

http://www.islam21c.com/politics/2208-open-letter-to-mr-cameron

  Endnu en vantro

  Posted: 11 september 2011 - 02:05 - Svar

  Og netop derfor er Borgerrepræsentationen så helvedes farlig. Fordi de ingen komptenece har udi Islam i KBH, eller nogen som helst forståelse for blandt andet måden de islamiske foreninger agerer på. De bliver holdt for nar, og er dybest set ligeglade. Prisen kommer vi københavnere til at betale i sidste ende. Prisen for ignorance, stupiditet, ligegyldighed, og naivitet er desværre skyhøj. Islam kan nogenlunde gøre hvad det passer den i KBH, godt hjulpet på vej af alverdens støttekroner og udenlandske islamiske interesser.

  Men vi snakker også resten af Danmark. Politikerne en som alle har ingen forstand what so ever på Islam, og ser ingen fare i noget som helst. Vi kan bare se hvilke 2 tunger alle muslimerne taler med, og hvilken loyalitet de har til Islam, for at konkludere at de er allerhelvedes farlige, du ved sådan set ikke som udgangspunkt hvad du har med at gøre, og hvor du har dem. Kontrol er kodeordet. Der er ingen kontrol med dem her i KBH, eller i resten af Danmark. Og prisen må borgerne betale dagligt og for fremtien.

  De muslimske politikere i folketinget må, som i ethvert andet ikke-muslimsk land som udgangspunkt betragtes som femte-kolonne hvad deres loyalitet angår. Kan nogen være i tvivl om at deres loyalitet ligger i hjemlandet for de lfestes vedkommende, og deres religion? Kig bare på ramadanmiddagen, det var sidste skud på stammen ift hjemlandets trækken i trådee.

  Hvorfor ignorerer politikerne, lige med undtagelse af DF, dette faktum fuldstændigt? At Islam og muslimer i Danmark har nogenlunde frie hænder, uden den store kontrol? Sådan har det dog altid været. Først opstår problemerne, alle kan se dem og konstatere dem, og et par år efter begynder politikerne at vågne op.

Olav

Posted: 10 september 2011 - 13:03 - Svar

Noen av våre danske venner som vet hvordan det går med utviklingen av multikultur på Færøyene?
Hvordan gjør de det der, og hvorfor?

Leave a Comment