8
okt
Seneste opdatering: 16/10-11 kl. 0300
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

via Jan Olof Bengtsson

Løvfald og nordvestenkuling

© Snaphanen, klik f. helskærm.

Hesselø Bugt ved Tisvilde. Samme 2010.

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Tim Pallis

  Hvor er du dygtig Steen? Hvor har du de øjne fra? Det gør Snaphanen til en stor fornøjelse at følge hver dag året rundt. Bliv for Guds skyld ved, skønt det er hårdt. LFPC er også uforlignelig. I betyder meget for min orientering hver dag. Nu rejser jeg til Japan igen, men jeg følger jer hele tiden rundt om jorden. Tusind tak!

  • Tak, Tim.

   Det kneb med at holde horisonten vandret i den stive kuling, som du ser. Her var det lyset, φωτός (photos) , jeg fik foræret. Motivet måtte jeg opfinde ti lejligheden.

   God tid i Japan til dig og dine.

 • Så underbara foto, man vill vara själv vid havet! Och i naturen.