12
okt
Seneste opdatering: 13/10-11 kl. 0003
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Diana West, som har været i Danmark flere gange, og som jeg har haft lejlighed til at fotografere bla. her, her og her, taler ved Heritage Foundations seminar 9/11 – A Decade Later – Lessons for the Future. Ubetalelig er hendes beskrivelse af det politiske jet-sets reaktion på Kurt Westergaards tegning, som var det ren pornografi: “Så du tegningen, har du virkelig set den?” – “Denne tegnings ansigt er vigtigere for os end Osama Bin Ladins, den er et spejl af os selv.” Flere talere er her: Michael Rubin, Walid Phares, Daniel Pipes, Diana West, Claire Lopez, Efraim Karsh, Elan Journo, John David Lewis, Peter Brookes, Yaron Brook.

Fiz Fiz blev udvist af Danmark – så godt som…..

skriver medierne i dag. Han har otte børn med dansk statsborgerskab, det gør dommen “historisk”, får vi at vide. Der er bare det aber dabei, at den storkriminelle, palestinensiske førtidspensinist er “statsløs”, derfor vil han efter at have været rundt om den europæiske menneskeretsdomstol ende på “tålt ophold,” fordi politikere i en fjern fortid har underskrevet noget der lød godt på papiret, men som de ikke havde en chance for at overskue. Der er vel ingen der tror at en RAF-regering vil kræve The 1961 Convention on the Reduction of Statelessness opsagt eller genforhandlet? Velkommen tilbage til Danmark (Sandholm), Fiz Fiz. I dag er en lejlighed til at rekapitulere nogle fakta om den:

Ud af verdens 193 lande er det kun 37 der har skrevet under på 1961 Convention on the Reduction of Statelessness (markeret med mørkegrønt), og 5 af dem har aldrig ratificeret deres underskrift (de lysegrønne), det vil sige at konventionen gælder ikke for dem (blandt andre Frankrig og Israel). I Vesteuropa har Belgien, Schweiz, Italien, Spanien og Portugal slet ikke tiltrådt den.
Af de 32 der er tilbage har 8 lande taget større eller mindre forbehold, så konventionen ikke dækker helt. Danmark er et af de 24 dukselande, der ikke har taget forbehold. Af arabiske lande i har kun to (Tunesien og Libyen) underskrevet og ratificeret – langt de fleste arabiske lande har love der specifikt forbyder at give statsborgerskab til palæstinensere, så de har ikke gidet underskrive konventionen. Af alle muslimske lande er det kun seks (de to arabiske plus Azerbaijan, Mali, Niger og Senegal….og hvem vil have statsborgerskab der?) Wiki-artikel giver navne på alle underskrivere og kort over hvem der har underskrevet og ratificeretFNs liste over underskrivere og ratifikatorer: Konventionen der fældede Rønn Hornbech

Pædagogik med sømbeslået pegepind

Ingen points for at gætte hvem nazibagmanden med den bærbare skal forestille at være. Voldstyperne kender vi jo også til ulidelighed – ikke fra historier om bombefremstilling i forstaden, gaderøverier og bandevoldtægter, ikke fra stereotype nyheder om stenkast mod brandbiler eller overfald på homoseksuelle. Ikke fra den virkelighed der kendetegner tiden, for organiserede fascistgrupper eksisterer jo stort set kun i de velmenendes segregerede parallelunivers.

Spørgsmålet bliver derfor om de betydelige ressourcer der bruges på at fabrikere enfoldig og gumpetung propaganda som dette har nogen chance for at være en god investering. Kan man overhovedet forestille sig at nogen der ikke i forvejen lever i de anstændiges osteklokke vil blive påvirket af dette? Kan propagandister der regner modtageren for en idiot gøre sig nogle reelle forhåbninger om holdningsskred i en kultur der svælger i billeder og lyd? Tja-eeeh (LFPC).

A conference called “Virtual Citizenship and Social Responsibility” has just been held in Paris at the French Foreign Affairs Ministry. It was organised by LICRA – Ligue Internationale Contre le Racisme et l’Antisémitisme [International League Against Racism and Antisemitism] and INACH – the International Network Against CyberHate.

Present, among others, were Anne-Sophie Bordry, director of public affairs of Facebook France, David Corchia director general of Concileo, Yoram Elkaïm legal director of Google Europe, Marc Mossé director of public and legal affairs at Microsoft. […] “Don’t Let the Internet Become a Weapon of Racism!” 

“Begejstret” for at blive regnet for lallende hjælpeløs

Historien om propagandavideoen her over er kun én manifestation af noget mere generelt i tiden, nemlig antagelsen om at folk er dumme og hjælpeløse, og har et stadigt behov for pædagoger og kursusarrangører til at vejlede dem. Det er selvfølgelig ikke nogen ny tendens i og med at socialismen i sin natur altid har søgt at spinde folk ind i opdragelse. Men i dagens verden, hvor borgerlig aversion mod den slags er næsten forsvundet, har fænomenet transcenderet de politiske skel – opdragere og pædagoger i form af kursusarrangører har gjort deres indtog i virksomheder verden over. Hjælpeløsgørelsen er vel startet allerede under 120 db larm i børnehaverne, og langt de fleste mangler i dag ganske enkelt sproget til at formulere afskyen.

Sure bloggere er en af de sidste bastioner mod denne lammende infantilisering og klientgørelse, men fra min helt egen verden kan jeg da berette at indvendinger af den slags jeg kommer med her falder på helt døve øren på mit arbejde. Jeg har flere gange brokket mig med ord som “pædagogkultur”, “klientgørelse” og “feminisering”, og har fremhævet “common sense” og almindelig dømmekraft som all you need, men reaktionen har været helt entydig: Et tomt blik, evt. efterfulgt af en autoritær respons. Tiden er ikke med os, men mon ikke at mange bloglæsere genkender disse iagttagelser som noget der måske er en rød tråd i det der forener os, hvor multikultur blot er ét dominerende udslag?

Ens reaktion på Initiativet her fra “kulturpersonligheder” med for meget tid og for mange penge, og det vamle følesprog det formidles i (“skal begejstres”), kan sikkert fint bruges som en lakmusprøve på hvor man står i dagens kulturkløft. Hos mig står det op i halsen (LFPC).

Skuespillere og andre kulturpersonligheder står bag en såkaldt begejstringskampagne.

Kunst og kultur fyldte uendeligt lidt i valgkampen, og det vil en række skuespillere og andre kulturpersonligheder nu prøve at råde bod på.

“Vild med Kunst” er titlen på en såkaldt begejstringskampagne, som initiativtagerne kalder for kunstens arabiske forår herhjemme. […] Nu skal vi begejstres for kunst og kultur 

PVV: Tyrkiet en voksende europæisk sikkerhedstrussel

Remarks by Wim Kortenoeven, Dutch delegation to the OCSE conference in Dubrovnik, 9 October 2011 (meeting on security in the Mediterranean area).

Mister Chairman,

I am addressing this meeting on behalf of the Dutch Party for Freedom.

As we speak, the peace in the Mediterranean is being threatened, by Turkish imperialism, by dangerous dreams to re-establish the Turkish Caliphate that was abolished in 1923.

We are witnessing the death of Kemalism, the positive ideology that transformed Turkey into a valuable, responsible and respected member of the international community.

But now, Turkey is sliding into the abyss of Islamic extremism and authoritarianism. This is visible on the inside and on the outside.

For instance: the freedom of speech in Turkey is increasingly suppressed. Many journalists have been jailed for speaking out. The Turkish cartoonist Bahadir Baruter is to be tried for renouncing Allah in a cartoon. He might get a year in jail for that.

Cyprus, a member State of the European Union, has been partly occupied by Turkey since the brutal invasion of 1974.

And now the Erdogan regime is turning Turkey into a predator state, a rogue state, that apparently also wants to seize the oil and gas reserves in the eastern Mediterranean. Reserves that it does not own. […] Does Turkey Threaten European Security?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 12 oktober 2011 - 07:22 - Svar

Fra den ufrivilligt tragikomiske afdeling 😉

Ny kurs i kamp mod radikalisering

http://www.bt.dk/politik/ny-kurs-i-kamp-mod-radikalisering

Onsdag den 12. oktober 2011, 03:57

Minister bebuder en bredere indsats mod udemokratiske kræfter og “vil gøre op med tænkningen efter 11.9. 2001”

Den nye regering vil intensivere kampen mod bevægelser, der truer demokratiet, hvad enten de er autonome, højreradikale eller islamiske ekstremister.

Ifølge Kristeligt Dagblad lyder budskabet fra den nye social- og integrationsminister, Karen Hækkerup (S), at unges søgen efter ekstremistiske miljøer skal betragtes som et socialt problem [!!!!] og ikke som et fænomen, der især opstår i muslimske miljøer. [ !!!!! – altså hellere lalle rundt i dyb uvidenhed, naiv politisk korrekthed, blindhed og konfliktskyhed end at turde forholde sig til de barske realiteter – mageløst Karen H. ]

  Prudentius

  Posted: 12 oktober 2011 - 21:46 - Svar

  Bygger tydeligvis på et håb om at bare man italesætter islam “rigtigt”, så skal det nok blive godt det hele.

  Det er imidlertid ikke nogen ny kurs, men den gamle gravet op, støvet af, og desperat forsøgt genoplivet.

  Jeg tror ikke venstrefløjen kan forstå islam. De er hægtet af udviklingen på en meget radikal måde og er ude af stand til at hive sig selv ind i virkeligheden. De lever således nu i en romantisk-reaktionær psykose, der har fanget dem i den tvangstanke at de stadig befinder sig i 1983, en slags før-syndfloden, hvor multikulturen stadig er den strålende, hippe, uafprøvede fremtidsversion.

  Dybest set er det vel hele efterkrigstidens centrum-venstre paradigme der er igang med at synke i grus, en slags “fin de siecle”!

   Prudentius

   Posted: 12 oktober 2011 - 21:56 - Svar

   “fremtidsversion” er den ikke rigtige version, det er tilgengæld “fremtidsvision”!

   😉

Crass Børsting

Posted: 12 oktober 2011 - 12:19 - Svar

Fortjent anerkendelse (Diane Wests) af gode gamle Kurt.

Den nye regerings “kamp mod radikalisering” er tarmluft i en rød ballon.

JensH

Posted: 12 oktober 2011 - 13:41 - Svar

@Bjovulf

Ingen tvivl om, at rød blok nu forsøger at køre deres værdikamp, og med regeringsmagten har man jo udspillet. Det slog mig faktisk igår aftes, efter Danmark havde slået Potugal og dermed kvalificeret sig til EM, at nu går der ikke længe førend en Zenia Stampe type vil kræve af Morten Olsen, at han udtager mindst en spiller ‘med anden etnisk baggrund end Dansk’ til EM-slutrunden.

Da Sverige havde kvalificeret sig til fodbold VM I Tyskland i 2006 var der faktisk nogle rabiate typer i Sverige, som seriøst foreslog, at Sverige skulle boykotte VM på grund af landets liberale holdning til prostitution, (jeg kan ikke huske hvem de var, men der var en Sosse imellem dem der foreslog boykot).

  Bjovulf

  Posted: 12 oktober 2011 - 17:54 - Svar

  Ja, haha – de har jo forsøgt sig med den slags vanvid før, selv om der i lange perioder ikke rigtigt
  var nogle kvalificerede kandidater med den rette etniske baggrund – OG med dansk statsborgerskab!

  Hvem husker ikke Enhedslistens ( med flere ?) vanvittige kampagne “Hvorfor har Danmark ikke en Zlatan?”, uden at de åbenbart nogensinde har fattet, at spillere som Zlatan – og Laudrupperne – ikke hænger på træerne. Der er måske 10-20 spillere eller så i hele Europa på det niveau i hver generation. Altså der går én på 10-20 mio – eller mere! Så selv om vi lynhurtigt fordoblede den danske befolkning via indvandring fra de “kulturberigende” lande, så ville vi ikke kunne være helt sikre på at få – den i øvrigt kortvarige – fornøjelse af en eller to Zlatan-typer. Og med alle de negative følgevirkninger og bitre erfaringer in mente, så er
  den pris vist trods alt for høj at betale for et par vundne foldboldkampe – eller selv et internationalt mesterskab!
  Sverige havde jo fx. heller ikke held til at kvalificere sig til VM sidste gang – eller forrige EM? – på trods af at de
  rådede over Zlatan i de fleste kampe, så vidt jeg husker.

  Vi har jo også set, hvor store problemer man har haft i Sverige med at integrere meget individualistiske / egoistiske og kulturfremmede typer som Zlatan i den kollektive svenske spillestil og holdånd – altså det som normalt er de nordiske landes styrke, også inden for fodbold, hvor det er holdet der i centrum, ikke den enkelte spiller.

  I øvrigt ser Simon Poulsen, som gjorde det glimrende i går, mens han var på banen (indskiftet i 2.) – bla.
  med et par meget hurtige ryk og et hårdt skudforsøg fra tæt hold, som desværre ramte lige på den portugisiske målmand – ud til at have en ret mørk hudfarve, uden at jeg har hørt bare en eneste dansker have noget problem overhovedet i den anledning. Han spiller nemlig for holdet og for DK – ikke først og fremmest for at dyrke sig eget ego.

Svenskasvensson

Posted: 12 oktober 2011 - 14:08 - Svar

Grattis till Vinsten över Portugal Danmark 🙂
Att Sverige slog holland, berodde på att Holland underpresterade. Sverige åker till EM som turister. Hoppas att Danmark går långt i fotbolls-em 🙂

  steen

  Posted: 12 oktober 2011 - 15:00 - Svar

  Takker så meget – jeg så den ikke, da jeg er tv fri, men jeg kunne da høre brølet ovre fra Idrætsparken, som jeg fortetrækker at kalde den. (Jeg bryder mig ikke om, at alt der opføres af beton, skal hedde “park” – jvf. f.eks. Mjølnerparken.

  Bjovulf

  Posted: 12 oktober 2011 - 17:16 - Svar

  Jaja, men rigtigt flot comeback af Sverige alligevel – den havde jeg sgu ikke lige set komme 😉
  Det gælder om at tage chancen, når den byder sig. De hollandske verdensstjerner forventede
  sikkert, at kampen allerede var vundet og gik ubevidst i cruise mode. Den slags straffer sig.

  Grattis, Sverige – jeg glæder mig på jeres vegne – vi ses til EM 😀

Bjovulf

Posted: 12 oktober 2011 - 17:24 - Svar

Otte børn og hustru i Odense er IKKE nok
Derfor bliver Fiz Fiz udvist af Danmark

http://www.bt.dk/krimi/derfor-bliver-fiz-fiz-udvist-af-danmark

Onsdag den 12. oktober 2011, 13:07

Otte børn og hustru i Odense kan ikke redde bandeleder, der har begået grov og vedvarende kriminalitet.

Hensynet til otte børn og hustruen vejer ikke stærkt nok til, at den stærkt kriminelle Fiz Fiz slipper for at blive udvist.

Seks dommere i Højesteret lægger vægt på, at den 41-årige førtidspensionist [!!!] ikke bare en enkelt eller et par gange har overtrådt loven.

Han har haft “en central og ledende rolle i udøvelsen af vedvarende, organiseret og grov narkotikakriminalitet,” noterer dommerne om Fiz Fiz.

Og denne karriere i underverdenen vejer altså tungest i dommerflertallets vægtskåle.
[ !!!! Trods alt et fremskridt ]

[ Jaja, lad os nu se, om den udvisningsdom så også bliver effektueret i praksis under den nye, slatne
regering med alle dens frelste eksperter og gloriepudsende “intellektuelle” venner, der vil være i stand
til at finde på alle mulige undskyldninger og konventionsbrud samt opfordringer til dialog etc.
Mon ikke vi kommer til at se, at han bliver her på tålt ophold?
Hvad med dog ff. bare at betale resten af familien for at rejse med ham hjem. Hans sønner slægter jo allerede farmand kraftigt på med afpresning, vold og konstant aftvingen sig respekt blandt de andre børn på deres skoler – ja, selv lærerne er vist bange for dem ].

  Bjovulf

  Posted: 12 oktober 2011 - 17:29 - Svar

  Ingen medlidenhed fra DF-formanden
  Pia K: Fiz Fiz’ familie kan jo bare rejse med ham hjem 😀

  http://www.bt.dk/politik/pia-k-fiz-fiz-familie-kan-jo-bare-rejse-med-h am-hjem

  http://www.bt.dk/krimi/fiz-fiz-skal-smides-ud-af-danmark

  Bjovulf

  Posted: 12 oktober 2011 - 18:53 - Svar

   Hilmar

   Posted: 13 oktober 2011 - 18:48 - Svar

   Tak for støtten på youtube, Bjovulf.
   Lagde du mærke til de kommentarer der handlede om at unge skulle “op i den til eksamen”; altså “reklamen”?
   Gad vide hvordan en sådan eksamen belønnes efter den nye 12-skala hvis eleven formaster sig til at kritisere multikulti-budskabet?

  Endnu en vantro

  Posted: 12 oktober 2011 - 20:24 - Svar

  Fik af vide af et familiemedlem, at DR viste et interview med et hans børn. En underlig form for forsvar af børnenes tarv. En af de mindste blev interviewet, uden at de fremtidige bandemedlemmer som hans ældre sønner er ved et udvikle sig til blev taget med i udsendelsen. DYBT manipulerende.
  Det første jeg hørte var at de havde interviewet hans børn, der selvsagt savnede deres far. Og hvad var mere oplagt kun at vinkle det på den måde. Man fatter slet ikke hvad DR er for en medievirksomhed. DR har åbenbart brug for at fortælle danskerne at den ene af hans 8 børn savner ham og ser ham som en god far, uden at fortælle danskerne at 2 af hans ældre sønner er på vej til at blive hærdede kriminelle, efter deres faderlige forbillede.
  Danskerne er til grin for egne penge slet og ret.
  Gud forbyde DR hvis de bringer flere vinkler på en historie angående kriminelle palæstinensere.

  Er det ikke godt at DR sikkert kan forvente flere penge fra vores røde regering? Hvem kan være i tvivl om at den form for kultur får øgede subsidier?

   Hilmar

   Posted: 12 oktober 2011 - 22:11 - Svar

   Kan anbefale alle at gå fra alm. licens til radiolicens. Det kræver blot en skriftlig henvendelse til DanMarx Radio.
   Hvis alle nationalsindede gjorde det ville agitprop-centralen miste en ikke ubetydelig indtægt pro anno.
   Grotesk at vi stadig har et mediemonopol som opkræver tvangsudskrevne skatter til deres samfundsfjendtlige agitation.

Hilmar

Posted: 12 oktober 2011 - 19:25 - Svar

Multikulti-berigelsen fortsætter for fuld styrke her, mens gammeldansker-lemmingerne får “holdningsbearbejdet” deres underbevidsthed her.
Husk det til næste gang du er alene på en togperron sent om aftenen, gammeldanske dame; indvandrerne i hættetrøjer og hiphop-bukser er flinke dydsirede “mønsterbrydere” og hvis du har den mindste antydning af tvivl, så er du bare helt til grin, fordomsfuld og selvfølgelig racist . . . så hellere risikere voldtægt eller røveri, vi har jo så meget. Alt andet end den afgrundsdybe skam ved at have tænkt en blot tilnærmelsesvis racistisk eller intolerant tanke . . .

Hilmar

Posted: 12 oktober 2011 - 21:43 - Svar

Den tryg-“reklame” jeg linker til ovenfor er virkelig hardcore propaganda. Skamløs masseindoktrinering. Fy for helvede den er giftig!
Den cirkulerer vist stadig – ret sikker på jeg så den i pausen under landskampen i går. Den har åbenbart også vundet en eller anden pris for mest slibrigt subliminal-påvirkende multikulti-hjernevask.
Den repræsenterer par excellence det fordækte frontal-angreb på danskernes i forvejen hastigt forsvindende rester af kulturel selvopholdelsesdrift, som mainstream-medierne har kørt non-stop i årtier.
Prøv at iagttage den fra en lemmings synspunkt: det er jo mental skakmat!
Kvinden i agitprop-“reklamen”, som tilpas hjælpeløst og passivt repræsenterer det “gamle” Danmark, er mildt sagt stillet i et dilemma. Hun kan kun afvente begivenhedernes gang. Hvis hun vælger at respektere sin egen dømmekraft er hun dømt ude som racist – det slemmeste i verden! Hvis hun derimod vælger at spille efter multikulti-reglerne er hun så at sige “til tolerant disposition” for kulturberigeren. Og det er åbenbart i tryg forsikring’s forskruede, men komatøst savlende gode verden udtryk for noget selvindlysende efterstræbelsesværdigt.
Læg mærke til musikken. Den guider beskueren igennem det korrekte spektrum af multikulti-acceptable følelses-nuancer. Det er et mirakel vi er vidne til her: perfekt samfundsmæssig harmoni. Gammeldanskerne behøver blot at undertvinge deres egen dømmekraft og selvopholdelsesdrift 24 timer i døgnet, og aldrig så meget som blot træde ét skridt ved siden af idealsamfundets forskrifter eller løfte deres åsyn én millimeter i intolerant retning. Et fordomsfuldt rynket bryn eller blot en kort racistisk surmulen i det offentlige rum er selvfølgelig helt uacceptabelt og diskriminerende – Allah forbyde dét!
Vi skal blot smile tjenstvilligt og tilpas passivt til vore godhjertede demografiske afløsere eller stirre tomt og holdningsneutralt ud i luften ved enhver given offentlig og berigende tildragelse. Er det så meget at forlange? – For samfundsmæssig perfektion? For poly-etnisk Nirvana?
Tænk hvis gammeldansker-kvinden på agitprop-perronen havde været så xenofobisk hensynsløs at have valgt at gå hjem med hastige skridt! [gys!] . . . eller måske endda: have stået af på en station med mange andre håbløst umoderne og hjælpeløst ikke-berigende agitprop-gammeldanskere! [skandale!] Det ville jo have kompromitteret hele det fantastiske projekt af verdensomspændende; bongotromme-spillende og vibrerende ideal-regnbue-samfund som Sankt Mandela og Sankt Tutu har indvarslet i al deres grænseløst ufejlbarlige og stærkt berigende intelligens/visdom/varme/sympati/humor/empati/alviden! Enhver ved da at berigere afleverer tasker til gammeldanske damer som i “reklamen” – al anden tænkning om dét ville være intolerant mangel på personligt overskud, fordomsfuld xenofobisk diskrimination og, selvfølgelig: islamofobisk racisme.

  Peter Andersen

  Posted: 13 oktober 2011 - 15:49 - Svar

  Man kunne selvfølgelig også sige at reklamen jo netop er undtagelsen der bekræfter reglen. 99 ud af 100 vil naturligvis antage at her kommer den sædvanlige indvandrer-kriminelle luskende og overfalder den intetanene samfundsborger. Men det gør han så ikke og det er jo storartet. I den perfekte verden skulle et sådant scenarie kunne udspille sig. Men sådan ser verden jo desværre ikke ud. Det ved Tryg vist også godt. Problemet er at visse venstreliberale elementer ikke synes at ville fatte det!

   Hilmar

   Posted: 13 oktober 2011 - 19:41 - Svar

   Hvordan er den “en undtagelse”? Fra hvad? Jeg har ikke set en eneste mainstream reklame i TV, biografen, på nettet, på de allestedsnærværende offentlige bannere eller i den trykte presse der problematiserer multikulti? – Har du? Det må du jo have siden du mener at tryg’s prisvindende hjernevask er en “undtagelse” fra en tendens der efter dit udsagn logisk må gå i en eller anden form for anti-multikulti retning . . . den er vel snarere en slags kulmination; et midlertidigt klimaks (i USA er tendensen med at holdningsbearbejde borgerne til passive, ureflekterende multikulti-mønsterborgere der aldrig kunne finde på at stille kritiske spørgsmål til det ønskværdige i rainbow-nation-mytologien gennem “reklamer”, langt mere fremskreden end i Skandinavien, eksemplificeret og epitomiseret her).
   Som jeg ser det trivialiserer du, at vore medborgere hypnotiseres til nær-katatonisk trance og får deres kulturelle modstandsdygtighed systematisk nedbrudt hver aften i primetime af strømlinet multikulti-propaganda der glider lettere ned fordi den ligger indlejret i reklamerne.

Prudentius

Posted: 12 oktober 2011 - 22:28 - Svar

“…Turkey is sliding into the abyss…”

Mange vil sikkert trække den moderne islamiske revivals rødder til det muslimske broderskabs dannelse i 1923, men vi skal nok nærmere tilbage til den osmanniske Abdulhamid II (1842-1918) og hans forsøg på at skabe en panislamisk (og tyrkiskledet) bevægelse til at styrke sit svækkede rige.

Erdogan-regimet og de mange tyrkere bag det, føler sig utvivlsomt kaldet til at anføre ummahen. Dernæst må vi indse at muslimer ligesom kommunisterne og nazisterne, og mange andre politisk-troende, ikke har de normale bremseklodser i hovedet, eller rettere har kappet dem. Det gør det hele rigtigt, rigtigt farligt og meget utilregneligt.

Tim

Posted: 12 oktober 2011 - 23:58 - Svar

Walid al-Kubaisi
Prostitusjon i Islams navn?
http://www.youtube.com/watch?v=E-MUd0YHqvw

Muslimer udnytter vores system

  Allan Hansen

  Posted: 13 oktober 2011 - 13:33 - Svar

  Hej Tim fik du læst min “lille,, hilsen til dig
  under – islam kritik oct. 10
  ??? Mvh. Allan Hansen.

Leave a Comment