11
mar
Seneste opdatering: 20/9-18 kl. 0021
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ud af verdens 193 lande er det kun 37 der har skrevet under

Ud af verdens 193 lande er det kun 37 der har skrevet under på 1961 Convention on the Reduction of Statelessness (mørkegrønne), og 5 af dem har aldrig ratificeret deres underskrift (de lysegrønne), det vil sige at konventionen gælder ikke for dem (blandt andre Frankrig og Israel). I Vesteuropa har Belgien, Schweiz, Italien, Spanien og Portugal slet ikke tiltrådt den.

De fleste arabiske lande har ikke underskrevet den

Af de 32 der er tilbage har 8 lande taget større eller mindre forbehold, så konventionen ikke dækker helt. Danmark er et af de 24 dukselande, der ikke har taget forbehold. Af arabiske lande i har kun to (Tunesien og Libyen) underskrevet og ratificeret – langt de fleste arabiske lande har love der specifikt forbyder at give statsborgerskab til palæstinensere, så de har ikke gidet underskrive konventionen.

Af alle muslimske lande er det kun seks (de to arabiske plus Azerbaijan, Mali, Niger og Senegal….og hvem vil have statsborgerskab der?) Wiki-artikel giver navne på alle underskrivere og kort over hvem der har underskrevet og ratificeretFNs liste over underskrivere og ratifikatorer:

Vejen til Helvede er brolagt med FN-konventioner

Det siger sig selv, at vi bør ignorere og derefter fratræde en sådan konvention, som Anker Jørgensen bandt Danmark til sidst i 70 erne. Vejen til Helvede er brolagt med FN-konventioner, vi er så dumme at tage bogstaveligt og danskere i al almindelighed er ikke villige til at pantsætte deres land i despoternes klub, FN.

De vil have politikere, hvis loyalitet er dansk, og det er tydeligvis ikke oppositionen og dele af de borgerlige. Hvilken pligt bør vi have overfor palestinensere, som ikke skal påhvile deres arabiske naboer, for ikke at tale om stormagter som Rusland, USA, Kina og Indien ?

Information og venstrefløjen fik mere valuta for deres forargelse, end de selv havde drømt om. De må have undret sig glædeligt på samme måde, som det fortælles Osama Bin Laden gjorde, da han så bygningerne styrte i grus på TV.

Fy, Danmark ! Men hvad med “Fy, stort set hele verden?”

Man skal vel bare opfatte forargelsen som en forlængelse af deres 1991-92-kirkebesætter-kup. For at skære det ud i pap: alene for at skade en regering, er disse skinhellige parate til at skade hvad som helst. En arabisk TV vært roser idag Danmark for at “respektere islam”: “When an Iraqi, Palestinian or Lebanese is kicked out of his home and no Arab country will take him, but Denmark does.” Hermed videregivet til rette vedkommende, jeg vil ikke eje den.

Søren Pind ser nu, hvad han er oppe imod. Svenske medier interesserer sig meget for “skandalen”, men undlader dog at citere Pind alt for udførligt, rosset kunne jo få griller: Fy, Danmark ! Men hvad med “Fy, stort set hele verden” ?

Danmarks integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (Venstre) fick sparken i tisdags. Historien bakom är komplicerad, långt ifrån utredd, men sorgligt typisk det Danmark som under 2000-talet blivit alltmer tillslutet.På kollisionskurs med FN-konventionSe også Danish minister sacked for doing what EVERY Arab country does.

Århus: Hvide racister forulemper afrikansk forfatter … øøh nej, forresten

Overskriften er et skamløst plagiat af et af Robert Spencers velkendte retoriske virkemidler på Jihad Watch. Dog er overskriften korrekt, men på en anden måde end den stereotype betydning som enhver der hører ordene “hvide racister” vil læse i det – mellemøstarabere tilhører jo også den hvide/kaukasiske race. Der findes ikke nogen ‘mellemøstlig race’. Der hvor vi befinder os i dag er det imidlertid umuligt at formulere episoden på denne måde i maintreammedierne, hvor racister kun kan være én slags.

Den forfulgte forfatter, Tendai Tagarira, er med et friby-ophold i Aarhus nok kommet væk fra Zimbabwes præsident Mugabe, men det er ikke slut med at blive forulempet.

I dagens udgave af JP Aarhus beskriver han, hvordan en mellemøstligt udseende mand helt umotiveret giver sig til at spytte, råbe ad ham og kalde ham “Animal (dyr, red.)” på åben gade.

»Jeg er blevet forfulgt og truet talrige gange i mit liv, så når noget sådant sker, bliver jeg bange. Jeg begynder at frygte for min egen sikkerhed. Jeg ønsker ikke at gå rundt i Aarhus og være i konstant alarmberedskab, af frygt for at en eller anden kunne finde på at skade mig,« skriver Tendai Tagarira, der tilføjer, at han i øvrigt føler sig sikker i Aarhus. […] Eksilforfatter forulempet i Aarhus

Historiens veje er uransalige. Skæbnen vil at netop denne dag byder på et fascinerende ekko af denne historie fra Storbritannien, det multikulturelle paradis under opbygning, hvor drakonisk lovgivning dog stadig kæmper med særligt genstridige elementer – dog rakte lovgivningen altså ikke i dette aktuelle tilfælde til fængsling. Det man her skal huske er den massive historiske præcedens for islamisk handel med sorte afrikanske slaver – ligesom brune, mellemøstlige racister ikke kan formuleres som sådan inden for mainstreammediernes paradigme, på samme måde er dette ……. sorte kapitel aldeles fraværende i mediernes reportage-‘diskurs’. Man skal også huske at muslimske navne der indeholder ‘abd’ dels henviser til muslimens slaverolle i forhold til Allah, dels har en bibetydning af ‘sort (afrikansk slave)’.

A judge told a sex attacker’s brother who racially abused a BBC cameraman that he would have liked to have sent him to prison as he walked free from court.

Camerman Marcel Bailey was preparing to record outside a crown court following a heated sexual assault sentencing when the defendant’s brother, Mohammed Ali, stepped in front of the camera and began to hurl racial abuse at him.

The father-of-one was this week convicted of calling the black BBC cameraman a ‘slave’ and telling him to ‘get back to his plantation’ as he tried to film an interview. […]

Ali, who wore a black jacket, dark grey top and black jeans, continued to shake his head at the District Judge, asking ‘why do you treat us differently?’ before leaving the court shouting ‘Islam Forever.’ […] Sex attacker’s brother who called black BBC cameraman ‘a slave’ walks free from court

Aha. Ali mener altså at det var relevant at inddrage islam i denne forbindelse. Hvorfor dog? Vi andre kan blive trukket i retten af en nidkær og selektiv statsadvokat for at sige det samme (LFPC).


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 11 marts 2011 - 18:38 - Svar

Yep, venstrefløjen er helt i tråd med deres kommunistiske ophav. De er villige til at ødelægge alt på deres vej mod magten, selv deres eget land.

li

Posted: 11 marts 2011 - 19:17 - Svar

Underligt, der er ikke mange “stuerene” lande der vil modtage ballade muhammed kultur krigerne….øh, berigerne fra palæstina.

falkeøje

Posted: 11 marts 2011 - 19:46 - Svar

Vi har været så tossegode, at det er helt ubeskriveligt!
Tilbagekald alle de godkendelser, vi i årenes løb har tiltrådt
på de idiotiske FN konventioner, imod borgernes viden og vilje.
De har overtrådt Danmarks Riges Grundlov ved at tiltræde dem,
de politikere der har tiltaget sig den frihed.
Kun en folkeafstemning kan godtage et sådant skridt.

falkeøje

Vivi Andersen

Posted: 11 marts 2011 - 20:02 - Svar

li

Næe du, de kender sågu disse typer alt for godt !

Der hvor palaraberne sætter deres fødder bliver konsekvenserne ballade, vold, tyverier og når det går lystigt til også nogle raske mord.

Den dag de kan leve fredeligt sammen med andre mennesker…….den kommer nok ikke i hverken den nærmeste eller fjerneste fremtid.

Derimod er jeg mest tilbøjelig til at tro på Søren Krarups forudsigelse om, at det kan ende i borgerkrig.

Og det ikke alene her hjemme, men i mange af de vestlige lande hvor muslimer – og ikke kun palarabere – har slået sig ned.

For det er ikke alene palaraberne, der skaber voldsomme problemer i de vestlige indvandrelande, det gør de øvrige muslimer også.

De følger jo deres forbillede, pædofeten, voldsmanden, røveren og morderen Muhammed´s eksempler .

Hvilket de jo skal ifølge de islamiske skrifter, Allah´s visdom.

Det er ubegribeligt at selvtænkende mennesker følger sådanne eksempler.

Men det gør de jo heller ikke, vel .

Det gør tilgengæld det uselvstændige, det infantile menneske.

Elefanten

Posted: 11 marts 2011 - 20:06 - Svar

Er de pågældende i grunden statsløse?
Det palæstinensiske hjemmestyre har gjort sig bemærket ved at blande sig i danske avistegninger og ved at modtage store pengebeløb fra Danmark og EU.
Kunne der ikke også udstedes et tocifret antal pas? I hvert fald skal statsløshed dokumenteres med et afslag.

EH

Posted: 11 marts 2011 - 22:22 - Svar

Så Mogensen og Christiansen for lidt siden. I studiet Søren Pind. Fik til overflod bekræftet at udnævnelsen af af ham til integrationsminister er et politisk stunt. Master mind? Hr. Løkke Rasmussen. Et usædvanligt patetisk forsøg på agere handlekraftig i værdidebatten. Regeringen har ikke den mindste intention om at handle på undergravende konventioner og EU domstolsafgørelser. Jeg må sige at dette klodsede stuntnummer er så dårligt planlagt og udført at der må stilles et stort spørgsmålstegn ved denne regerings fortsatte eksistensberettigelse. Man kan kun opfordre DF til for en periode at fortrække fra kamppladsen og kæmpe for sit eget politiske liv. Ja, det kan betyde at rød blok næsten for valgsejren forærende, men er det ikke på tide at dette galpende ulvekobbel får lov til overfor befolkningen at demonstrere, hvor håbløse deres løsninger formentlig vil vise sig at være? Et flertal af danskerne VIL ikke høre VIL ikke se. Tilbager er så næsten kun følesansen og den vi så afprøve. At være i opposition kan undertiden være gavnligt.

    Peter Buch

    Posted: 12 marts 2011 - 02:01 - Svar

    På trods af diverse belæg om at få reelt evner at overskue verbale argumenter af selv lettere avanceret karakter, kunne man vælge at være positiv og tro på fornuften vil bryde igennem hos de mange. Når udsigten til at følesansen heller ikke fungerer er dette vist noget af det mest positive for tiden.

Peer Pedersen

Posted: 12 marts 2011 - 09:09 - Svar

FN idag är en relik där har utvecklats till en tummelplats för obskyra “icke-demokratier” (läs Islamdominerade stater) där gemensamt använder organisationen som plattform i sin kamp mot demokrati, yttrandefrihet och sekularitet.

Lägg ned FN eller skapa villkor var enbartstater med representativ demokrati har rösträtt och ickedemokratier enbart har observatörstatus med yttranderätt.

Bjovulf

Posted: 12 marts 2011 - 11:38 - Svar

Steen, nåede du at se disse links til din “jihad-piratvideo”? 😉

——————————————————————————————————–

Fandt den her – den hedder “Atlantic Jihad”

http://en.sevenload.com/videos/UOV8XoI-Atlantic-Jihad-Europeans-captur ed-and-sold

http://www.veoh.com/browse/videos/category/educational_and_howto/watch  /v19269758cBC8hSNY

Og hvis den skulle forsvinde, som det på mystisk vis er sket for andre non-PK videoer,
så har jeg den også på min eksterne HD 😉

Bjovulf

Posted: 12 marts 2011 - 15:00 - Svar

Søren Espersen: Vi risikerer en borgerkrig

http://politiken.dk/debat/kroniker/ECE1221240/soeren-espersen-vi-risik erer-en-borgerkrig/

Det er stærkt risikabelt, når vi opfordrer folk med andre kulturer til at leve separate liv.

England er mit andet hjem.

Jeg har i mere end 30 år været lykkeligt gift med en englænder.

Jo, jeg elsker England! Så meget mere smertefuldt er det for mig at ane, at det bliver England, som kommer til at gennemleve den næste borgerkrig i et europæisk land. Jeg sanser i luften vreden, uforsonligheden – hadet på begge sider i den konflikt, der er på vej, og det gør mig trist at tænke på, at man ikke i tide tog sagen alvorligt.

Og dog glimtede der for kort tid siden et lys i det tiltagende mørke: David Cameron, som jo er hele Storbritanniens statsminister, holdt i begyndelsen af februar tale i München, idet han sagde: »Under den multikulturelle doktrin har vi opfordret folk med andre kulturer til at leve separate liv.

Per

Posted: 12 marts 2011 - 18:07 - Svar

Smålig argumentasjon av snaphanen: “De statsløse gidder ikke vi å hjelpe – se så få som er villig til å gi dem en håndsrekning – de får klare seg selv.” Storsinnet av danske myndigheter som er villig til å gi de statsløse en stat.

Peter Buch

Posted: 12 marts 2011 - 22:57 - Svar

Er idealet hos størstedelen af de statsløse at være borgere i det osmanniske rige version 2. er danske myndigheder d.v.s. folketingets flertal idioter, og uden hensyn til en stor del af den danske befolkning, set herfra.
Alle lande burde behandle deres borgere godt.

JensH

Posted: 13 marts 2011 - 08:26 - Svar

Til trods for atenhver kan se, at al Søren Pinds snak om “assimilation” er et rent politisk stunt, så har det åbenbart alligevel gjort multikultierne i de Danske medier lidt nervøse. Den såkaldt borgerlige avis Berlingske Tidende har ihvertfald skyndt sig at få foretaget en meningsmåling, der helt forventeligt viser, at et stort flertal af Danskerne blankt afviser “assimilation”:’

http://www.b.dk/nationalt/danskerne-siger-nej-til-assimilation

Jonny

Posted: 13 marts 2011 - 21:35 - Svar

Den arabiska handeln med afrikanska slavar har satt djupa genetiska spår i Mellanöstern.

We have analyzed and compared mitochondrial DNA variation of populations from the Near East and Africa and found a very high frequency of African lineages present in the Yemen Hadramawt: more than a third were of clear sub-Saharan origin. Other Arab populations carried ~10% lineages of sub-Saharan origin, whereas non-Arab Near Eastern populations, by contrast, carried few or no such lineages, suggesting that gene flow has been preferentially into Arab populations. Several lines of evidence suggest that most of this gene flow probably occurred within the past ~2,500 years. In contrast, there is little evidence for male-mediated gene flow from sub-Saharan Africa in Y-chromosome haplotypes in Arab populations, including the Hadramawt. Taken together, these results are consistent with substantial migration from eastern Africa into Arabia, at least in part as a result of the Arab slave trade, and mainly female assimilation into the Arabian population as a result of miscegenation and manumission.

Extensive Female-Mediated Gene Flow from Sub-Saharan Africa into Near Eastern Arab Populations
(The American Journal of Human Genetics, Volume 72, Issue 4, 1058-1064, 1 April 2003)
h t t p://backintyme.com/admixture/richards02.pdf

Vivi Andersen

Posted: 14 marts 2011 - 00:30 - Svar

Per. 12.03.11 kl. 18:07

Hele historien om hvordan der er opstået noget som benævnes som statsløse palæstinensere kan du bl.a. læse i Ramon Bennett´s bog ” Det store bedrag. Myten om det palæstinensiske folk.”

Siden vi via Palæstinenserlovgivningen blev påtvunget et x-antal hundrede palarabere, som medborgere, har vi ikke haft andet end temmelig graverende ekstra udgifter samt bøvl, besvær, og oplevet det der er meget værre, med disse mennesker – og med deres børn.

Et og andet er helt galt med disse såkaldte palarabere og det både de der lever i Mellemøsten og de som lever her i landet.

De har det med konflikter præcist som magtmennesker har det, de kan næsten ikke ånde uden !

De kan ganske enkelt ikke leve fredeligt med deres naboer, lokalt som på landsplan og uanset om disse naboer er muslimer eller ikke-muslimer.

Men desuden dyrker de fysisk vold og går ikke af vejen for at myrde.

Der er ikke noget at sige til at danskerne IKKE ønsker flere ombord, idet vi har nok at gøre med dem vi allerede har.

Desværre har vi ikke noget valg idet vi ikke bliver spurgt om vi vil være med til livslangt at forsørge de der nu er tale om – det skal vi bare !

En ting er, at vi bliver påtvunget denne yderligere forsørgelsesbyrde, og at skulle udholde at leve sammen med disse mennesker, men myndighederne kan ikke påtvinge os at kunne lide dem !

Allan Hansen

Posted: 14 marts 2011 - 00:43 - Svar

Hej Vivi.

Tak for et godt indlæg!!!

Så behøver jeg vist ikke, at skrive mere i dag.

Mvh. din ven Allan Hansen.

Allan Hansen

Posted: 14 marts 2011 - 02:08 - Svar

Man bør tro på meget – men tvivle om alt – for kun naturen taler sandt
13. marts 2011 – Allan Hansen.

Antropologiens opgave er, at kortlæge og analyser menneskets adfærdsmønster etc. etc.

Den franske filosof Auguste Comte (1798-1857), står fader til antropologien.
Det er nu en “sandhed,, med modifikationer,,, en dansker, som så vidt jeg husker hed Hans Rasmussen var tidligere ude – men hans
arbejde, blev aldrig anerkendt i den internationale verden.
Så derfor blev det Comte, der løb med den skalp.

Med positiv filosofi mente Comte enhver oplyst videnskab, som holdt sig til det positive given, dvs, det der forligger til observation og på den måde er positivt, empirisk og objektivt til stede i verden. ( der fantes nu ikke meget videnskablig forskning på Comtes tid).

Sociologien er endnu et Comte-ord som, efter Comtes mening skulle sociologien redegøre for samfundsvidenskabens udvikling.
Positivisme og videnskablighed er i dag nærmest syno-nymer, selv om videnskabsteroien har gjort det klart, at den systematik, objektivitet og bevisførelse, der definerer videnskablighed, veksler mellem de store hovedområder: naturvidenskaberne, samfundsvidenskaberne og humanvidenskaberne. Kravet om korrespondens – at man ved forsøg og iagttagelser kan se og dokumentere den på hvert trin gensidige forbindelse mellem teori og praksis – er støre i naturvidenskaben og mindst i humanvidenskaberne.

Kravet om kohærens – at den videnskablige teori hænger logisk sammen og er fri for modsigelser og huller får således større vægt i humanvidenskaberne, men gælder naturligvis for alle videnskabsgrene.

Se også: Forskning og samfund. En grundbog i videnskabsteori af Søren Kjørup 1985. Magister i filosofi og professor i videnskabsteori.
Og Karl Popper – Unended quest 1974.

Leave a Comment