25
okt
Seneste opdatering: 13/3-13 kl. 0905
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Først gned Tony Blair sine landsmænd næser så grundigt i “diversity”, at England aldrig nogensinde bliver sig selv igen. Så gik parfumesælgeren Blair ud og blev mange- mange millionær i pund, og med en rockstar-status i den arabiske verden a la Henry Kissinger. Jesper Langballe sagde for nylig i et portrætprogram, at man altid i hans familie havde betragtet politikere som landssvigere på et lidt højere niveau. Helt oppe på Blairs niveau, forestillede de dem sig nok næppe. Man ved jo snart ikke hvad man skulle gøre af sig selv, den dag der dukkede en politiker op man ligefrem beundrede, for ikke at sige, en der blev elsket, så meget er afsmagen og foragten blevet en vane, og Tony Blair er ikke midlet imod den foragt. Mistillid bør være udgangspositionen overfor enhver magthaver, men i Blairs tilfælde skrider den fareturende ud i retning af eksitentiel kvalme, som programmet spiller fremad. Kun den brilliante journalistik England stadig er velsignet med, forhindrede os i at kaste op. Channel Four Dispatches blev sendt i september 2011.

Hvem var “imamen” så ?

Der var ikke mange der gættede, og de få der gjorde, gættede ikke rigtigt hvad man ikke kan fortænke dem i. Det er nemlig kunstneren, syflitikeren, drankeren den 1.5 meter høje adelige Henri de Toulouse-Lautrec, der i sit meget korte liv elskede at blive fotograferet, og som gerne poserede udklædt som Pjerrot, messedreng, japaner og kvinde. Lautrecs yndlingsdrink hed Tremblement de Terre (Jordskælvet), og man kan dårligt lade være med at tænke på hvilket jordskælv der ville indtræffe, hvis en hyldet kunstner i Paris eller København i dag poserede i den forklædning. Hurtigere end man kan nå at sige Van Gogh, ville han i heldigste fald blive anklaget for “hate-dressing.” Dagstaksten er omkring 3000 Euros.

Statens Museum for Kunst har en stor særudstilling af hans værker for tiden, og det var der jeg stødte på det fotografi fra 1892, som jeg ikke kendte i forvejen.

Lautrec hører til mit indre tapet, fordi min barndomsven var sønnesøn af den ufatteligt fremsynede danske maler, Johan Rohde, der var med til at grundlægge Den Frie Udstilling, og var drivkraften bagved den berømte udstilling i 1893, hvor københavnerne kunne opleve bla. Van Gogh, Gauguin og Lautrec mens de endnu levede og var ukendte og ludfattige. Udstillingen var den skandale man talte om i det år, men i Rohdes efterkommeres hjem, der hang de store, originale Lautrec plakater endnu inden de var gjort kendte af Lousiana og reproduktionskunsten. Jeg har det med dem, som med mine egne billeder. De skal være der, for ellers mangler der noget og fordi man engang med års mellemrum kigger på dem, og opdager at man har fået nye øjne i mellemtiden. Lidt som med en kone, vil jeg tro..

Den hovedløse tro på den bløde sharia

En enfoldig tillid til at tingene går den vej man har drømt våde drømme om er det gennemgående tema i kommentarerne til begivenhederne i de tilbagestående lande i Nordafrika. Har man stadig kontakt mellem hoved og krop kan man godt tillade sig at ryste på førstnævnte, for idiotien er grænseløs. I Afghanistan dør danske soldater for at opretholde et regime der også har shariaen indskrevet i forfatningen. Dette misforhold har vist været fuldstændigt fraværende fra debatten herhjemme, og man kan derfor godt frygte at selv åbenlys fallit for ønsketænkningen på de arabiske landes vegne vil kunne fortrænges. På den anden side er denne verdensdel langt mere nærværende end bjerglandskabet Afghanistan, og det forhold at der her er tale om turistlande burde alt andet lige gøre det meget vanskeligt for medier og politikere at lægge glasur på en udvikling der er fatal for demokrater og religiøse mindretal.

[…] Men eksperter advarer [sic, (LFPC)] mod at tro, at partiet vil bruge sejren til at indføre streng sharia-lovgivning og undertrykke kvinders rettigheder. […]

Den stærke mand i partiet er Ennahdas grundlægger, Rached Ghannouchi, som i 1970’erne agiterede for at indføre en streng fortolkning af den muslimske sharia-lov for at værne mod moralsk forfald.

Men i de senere år har han nedtonet retorikken. […] Sharia-lov indføres næppe i Tunesien

Enhjørningevarsel: Den ikke-strenge fortolkning af sharia repræsenteres af …. ? Dette er hvad han altså har “nedtonet”, hvilket i mainstream-parlør betyder at det er absolut tænkeligt til at han slet ikke mener den slags længere (LFPC):

[…] Observatoire de l’Islamisation has some interesting extracts from Ghannouchi’s writings and interviews he has given over the years, translated into French from Arabic. Here are his thoughts on secularism.

What place is there for secularism in Islamic society?

“Islamic society is based on the interpretation of values organising the life of individuals and communities. It also organises the spiritual side of the latter. For this reason it is impossible to conceive of a secular Islamic society, or a secular Muslim, unless essential elements of Islam have been renounced.”

In one of his books, he called apostasy a crime and mentioned, seemingly with approval, the harsh punishments traditional Islamic texts prescribe for it.

Apostasy is the renunciation of Islam after it has been embraced willingly…

…Verses of the Koran set out the horrific nature of this crime in several places, and threaten anyone guilty of it with the most atrocious tortures, without mandating a specific punishment down here however. As to the tradition, the sunnah, it demands the death penalty (in conformity with the hadith): “Kill whoever changes his religion”. […]

The Real Rachid Ghannouchi

I Libyen mener de blød sharia – ikke stening og tilhyllede kvinder – når overgangsstyret taler om sharia som kilde til lovgivning.

Sådan tolker den danske udenrigsminister, Villy Søvndal (SF), udtalelser fra Libyen om, at sharia-lovgivning i det nye Libyen, som danske kampfly har været med til at skabe.

– Jeg tror mere, at det kan sammenlignes med, at katolske partier i Europa kalder sig kristelige. Det betyder ikke hardcore-kristendom, men at sådan er deres grundorientering i livet, siger Søvndal. […] Søvndal tror på blød sharia i Libyen

…at I salafister benytter jer fuldt ud af ytringsfriheden til at udbrede jeres syge fortolkning af Koranen samtidig med, at I bekæmper andres ret til at benytte samme ytringsfrihed. Det skriger da til himlen, at du ikke engang forholder dig til det. […] Inger Støjberg, integrationsordfører: Så langt rakte modet altså, Abdullah M. Ali

Når ummaen trænger sig på kommer sproget i retræte

(Efter forlæg af Caleb)

Engang talte vi uden blusel og frygt om ‘muhammedanere’. Så fik vi at vide at det var de lidt kede af, for Muhammed var ikke deres gud. Så vi rettede ind og kaldte dem muslimer, uden at vi følte os pressede af den grund.

Under 1990’ernes borgerkrig i Algeriet var der ikke nogen videre skrupler forbundet med at se denne som overvejende mellem sekulære arabere og muslimer.

9/11 gav anledning til en ubekvem konfrontation med det forhold at bin Laden og Al-Qaeda nød udbredt sympati i den muslimske verden. Kunstbegrebet ‘islamisme’ fik en opblomstring som retorisk figenblad der skulle udskille slemme muslimer fra det store demokratiske flertal man antog var ligesom os, bortset fra at deres Bibel hed Koranen. At de uhyrligheder man projicerede over på ‘islamismen’ såmænd er mainstreamdogmatik i islam kom man let udenom: Man sørgede for at holde fast i uvidenheden.

Men virkeligheden trængte sig på igen: ‘Islamisterne’ vandt regeringsmagten i lande som Tyrkiet, Pakistan og Tunesien. Det store fredelige flertal følte sig altså repræsenteret af dem man ellers fastholdt var en minoritet med en ‘særligt streng udgave’ af islam. Islamismen dementerede med andre ord sig selv og blev meningsløs. Næste defensive skridt er så det vi oplever i disse dage: Islamisterne bliver nu selv opdelt i ‘moderate’ og ‘radikale’. De første, forstår man, står for en særlig blød form for sharia, helt uden kvindeindpakning og afhugning af legemsdele. Hvad denne retning nærmere går ud på forklares ikke.

Opdelingen i gode og onde med førstnævnte i klart flertal er altså genetableret lige p.t. Hvad næst – burka med aircondition kontra de sorte telte? Halshugning med kirurgiske instrumenter kontra krumsablen? (LFPC)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Tim

Posted: 25 oktober 2011 - 11:37 - Svar

De muslimske lande og Indien tager ikke ansvar! Er det ikke så simpelt?

Bjovulf

Posted: 25 oktober 2011 - 11:44 - Svar

“A rose by any other name would smell as sweet” 😉

http://www.phrases.org.uk/meanings/305250.html

JensH

Posted: 25 oktober 2011 - 14:06 - Svar

Det skam ikke kun i Nord-Afrika islamismen vinder frem. Også i ‘guds eget land’ vinder Sharia sine sejre, og så ovenikøbet ved hjælp af det sekulære Amerikanske retssystem, som eksemplet her fra Florida viser:

http://www2.tbo.com/news/breaking-news/2011/oct/25/menewso5-use-of-isl amic-law-ok-in-civil-case-judge-ar-274429/

PK

Posted: 25 oktober 2011 - 14:35 - Svar

Har lige set i en forretning, at TV2 har lavet en
LÅGEKALENDER.
Årets Lågekalender 2011.
Motiv er noget som kunne ligne en herregård/ kirke med en ganske flot
HALVMÅNE.
Er de ikke dygtige på TV2s islam-afdeling?

Jonny

Posted: 25 oktober 2011 - 15:41 - Svar

Den norske “antirasist”-kämpen Tor (Erlend) Bach skrev så fint om hur alla “högerextremister” är medskyldiga till Behring-Breiviks massmord:

Innan ens skottsalvorna på Utøya hade tystnat var stämningen bland norska högerextremister triumferande. Bloggar och nätsidor svämmade över av kommentarer från människor som kände att nu hade de äntligen fått rätt, nu hade deras tid kommit. Det skriver Tor Bach från den antirastiska nätsajten Vepsen.org.

Fjordman var den norska bloggaren som uppmanade västvärldens människor att beväpna sig. Breivik var trollkralens lärjunge [sic; trollkarlens lärling] som följde uppmaningen. Hans Rustad och hans meningsfränder ser världen genom sina dystopiska glasögon. Det som de i sin oansvarighet är blinda för, är det faktum att den dagen den puslete? Pysslige [sic!] skrivbordskrigaren Peder Jensen blir en hjälte, ja då blir också mannen som mördade barn på Utøya det med. Anders B. Breivik är produkten av det hat som dessa människor piskade upp.

En världsbild i sönderfall
h t t p://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:HtR43Kecb54J:expo.se  /2011/en-varldsbild-i-sonderfall_4447.html+tor+bach+en+v%C3%A4rldsbil ds&cd=1&hl=sv&ct=clnk&gl=se

Tor Bachs hyckleri är så stort, så stort:

Vi er nødt til å innse at voldsbruk kan være riktig. (…) Det jeg imidlertid tror er farlig, er å få en debatt mellom de “snille” som er mot vold og for massemobilisering og de “slemme” som bare vil slå. Det er ikke der skillelinjene står i praksis. Jeg tror at en sånn debatt bare vil føre til overkjøring av verdifulle aktivister og til å bryte ned en antirasistisk front som hittil har vist seg slagkraftig.

“Skal vi banke nazisvina?” av Tor Bach i tidskriften Røde Fane

Expo har nu tagit bort hans artikel.

  Marit

  Posted: 25 oktober 2011 - 22:45 - Svar

  Jeg er norsk, men har aldri hørt om denne “antirasisten ” Tor Bach. At han ikke er til stede i virkelighetens verden, men strever rundt i sine konspirasjoner om “rasister” og “nazisvin ” er patologisk. Mannen burde søke psykiatrisk behandling eller melde seg som jihadist og martyr i Afghanistan.

Frank P

Posted: 25 oktober 2011 - 17:09 - Svar

Tor Bach kan bare komme an. Så får én med min stok! 🙂

Allan Hansen

Posted: 25 oktober 2011 - 18:18 - Svar

Jeg så godt den udsendelse på ITV. for et par uger siden.
En grotesk historie, om hvor mange penge Tony Blair har raget til sig
samtidig med, at hans parti har bragt Storbritanniens økonomi tilbage til stenalderen.
Man får kvalme af nutidens politiker – det ligner mest af alt organiseret kriminalitet.

JensH

Posted: 25 oktober 2011 - 18:55 - Svar

Komiske Villy tror på “blød sharia” i Libyen:

“Når libyerne taler om sharia betyder det ikke den hårde udgave med stening, mener udenrigsminister Søvndal”

http://politiken.dk/udland/ECE1431672/soevndal-tror-paa-bloed-sharia-i -libyen/

Allan Hansen

Posted: 25 oktober 2011 - 19:06 - Svar

Villy er en narrøv!!!!!!!

Allan Hansen

Posted: 25 oktober 2011 - 19:19 - Svar

Årets helt på JP.

Snaphanen

Allan Hansen, Torremolinos
Det er et stort stykke arbejde, der udføres på Snaphanen!

Historyman

Posted: 25 oktober 2011 - 19:50 - Svar

Om Channel four Dispatches Program er antisemitisk?

Jo, .. Tony Blair har i mangt og meget været en dårlig premiereminister for England. Hans parti har aktivt medvirket til undermineringen af det engelske samfund og dets demokratiske kultur, igennem en masse import af uintegrerbare muslimer. Dette er alt sammen 100 % korrekt. Og han er et grådigt politisk dyr, der udnytter sin position, som mellemøstforhandler til at berige sig selv. Dette er også alt sammen 100 % korrekt. Og det er kvalmene, og det vækker afsky, og gør èn syg langt ind i sjælden. Ens tiltroen til politik og politikere blevet yderligere svækket.

MEN, men, men,….”brilliant journalistik”, Nej ikke lige.
Dette program i sin nok så retfærdige harme, er en endeløs anklage imod Israel og implicit jøderne. Hvis bare Tony Blair tog sig sammen og gik i mod israelerne/jøderne, så ville alt blive bedre. Dette er en forsættelse af den fantasi, som eksistere i blandt mange venstreorienterede i den vestlige verden, at hvis bare der kom en levedygtig palæstinensisk stat, så ville alle problemer i mellemøsten være ude af verden. Islamiske fundamentalister ville forsvinde, den radikaliserede ”arabiske gade” ville blive passiv og alt ville blive godt og roligt igen. Denne fantasi er en massiv illusion, der kan ikke blive fred i mellemøsten før den arabiske/muslimske verden ændre opfattelse af jøder og kristne og disse gruppers ret til et eget sikkert land.
Men i hele slutningen af programmet er der en massiv og gennemgående holdning/vinkling af den israelske palæstinensiske konflikt. Bosættelserne på ”vestbreden” er IKKE IMOD international lov, men imod resolutioner vedtaget af FN´s generalforsamling. Dvs. lov og resolutioner er ikke det samme!
PS. der har ALDRIG eksisteret et Palæstina i historien.

Hulkende bliver der forklaret, om palæstinensernes manglende økonomiske muligheder pga. Israels (beskyttelses) politik, bliver der forklaret hvorfor denne politik er nødvendig?
Nej, intet om det Hammas(svoren fjende af Israel/jøderne) styrede Gaza. Nix, Nej, total tavshed.
Ingen diskussion af den massive befolknings tilvækst som palæstinenserne har, og har haft. Ingen diskussion om den 4 dobling af befolkningen der er sket på 40 år, og om denne er en fornuftig politisk, eller det er fornuftigt rent økonomisk. Nix, Nej, total tavshed.

Britiske medier er så ulidelig pro-muslimske, pro-palæstinensiske, pro-arabiske, at det halve kunne være nok. Den underliggende og underforståede politiske vinkling/holdning er så massiv. Jeg bryder mig ikke om Tony Blair, men idet mindste har han indset at de Iranske atomforsøg/atombevæbning er det største problem for fred i mellemøsten. Se: http://news.bbc.co.uk/2/hi/6172347.stm
Dvs. at nok bryder jeg mig ikke om Tony Blair, men jeg hader fundamentalistiske muslimer, og hader Iran, hader Hammas og ikke mindst hader jeg venstreorienterede journalister, og det burde Snaphanen også.
Politikere forgår, fundamentalister og journalister består.
Mvh.
Historyman

  Allan Hansen

  Posted: 25 oktober 2011 - 20:14 - Svar

  Utopia – Landet som aldrig var eller har været.
  Lad mig sige det klart og tydeligt, der findes ikke noget Palæstina.

  For det første: Der findes ikke nogen Palæstinensisk forfatning.

  For det andet: Der findes ikke noget Palæstinensisk sprog.

  For tredje: Der findes ikke noget Palæstinensisk folk og dermed ikke noget Palæstina!

  Da man i 1947 fik muglighed for, at “få,, sig et Palæstina sagde muslimerne NEJ TAK, de vil heller slå jøderne ihjel end at leve sammen med dem læs:

  Historien om Palæstina, som et land er en myte citat af tidligere PLO terrorist Walid Shoebat.

  ” vi erklærede krig mod jøderne ( seks dages krigen 1967) og tabte – nu udstiller vi os selv, som offer,, citat Walid Shoebat.
  læs: Why We want to KILL YOU. Bogen er skrevet den tidligere PLO terrorist Walid Shoebat, som i dag er konverteret til kristendommen og bor på en hemmelig adresse i USA. Bogen kan købes her. http://www.shoebat.com

  Hvis man ser på de gamle landkort vil man se, at der ALDRIG har været noget Palæstina.
  For øvrigt er jøderne lige så meget Palæstinenser, som kristne og muslimer.
  Der har levet jøder i disse områder i mere end 1000 år før verden så den første muslim, som var en af pædofeten mange sexslaver.
  Disse områder, som man i dag kalder for Gaza og Vestbredden blev tidligere kontrolleret af Jordan, Syrien og Ægypten, som idag ikke længer ønsker deres egenbefolknings grupper tilbage. Der var altså ikke tale, om et selvstændigt land!

  Det “palæstinensiske” folk?

  Nedenstående fakta er baseret på UN’s protokoller:

  Palæstina var en britisk betegnelse efter WWI og har aldrig eksisteret som suveræn stat. Størstedelen af det område der blev benævnt Palæstina er i dag kaldet Jordan.

  De fåtallige (700,000) mennesker, der befolkede det fuldstændige Palestine Mandate, hvilket inkluderede det, der i dag er Israel, Vestbredden, Golan Højderne, Gaza og Jordan. Størstedelen af den arabiske befolkning levede øst for Jordan-floden

  Den almene brug af ordet “palæstinenser” refererede til de mennesker, der levede i området: Arabere (en “blandet gruppe af arabisk talende individer”), beduiner, kristne, drusere og jøder.

  Under muslimsk styre havde regionen henfaldet til uproduktiv ødemark. Da jøder var den eneste gruppe, der havde produktion, skabte de sig antipati hos masserne af de uudannede og fattigdoms ramte arabere. Jøderne havde ingen politisk indflydelse før 1948.

  Briterne ønskede ikke en jødisk majoritet i regionen. Dette medførte i de senere år til en politik af systematisk reducerede immigrations kvoter og indirekte til døden for millioner af jødiske flygtninge i Europa omkring 20 år senere. Endvidere udførte briterne en illegal deling indtil Jordan, (forbydende jøder at leve der), derefter strippede de Golan Højderne og gav dem til Frankrig og Syrien; kaldte den overskydende part “Palæstina” for derefter at lade denne del befolke med udefra kommende arabere.

  Dette udsnit er kun en lille del men den underbygger fint følgende udsagn fra Zahir Muhsein.

  Marts d. 31-03-1977 publicerede den hollandske avis Trouw et interview med Zahir Muhsein, ledende medlem i PLO’s udvalg. Han udtalte følgende:

  Ja, eksistensen af en separat palæstinensisk identitet tjener kun taktiske formål. Oprettelsen af en palæstinensisk stat er et nyt værktøj i den kontinuerlige kamp imod Israel.

  Det palæstinensiske folk eksisterer ikke. Skabelsen af en palæstinensisk stat er – udelukkende – et middel til at kunne fortsætte vor kamp, – mod den israelske stat, – for vores arabiske helhed.
  I realiteten er der ingen forskel imellem jordanere, palæstinensere, syrere og libanesere, grundet disse såkaldte palæstinensere var gæstearbejdere fra Jordan, Egypten, Syrien og Libanon.

  Udelukkende af politiske og taktiske grunde taler vi i dag om eksistensen af et palæstinensisk folk, eftersom arabiske nationale interesser kræver at vi positionerer eksistensen af et særskilt “palæstinensisk folk” for at modarbejde zionismen. – Af taktiske grunde, kan Jordan, som er en suveræn stat med fastlagte grænser, ikke gøre krav på Haifa og Jaffa, hvorimod jeg som palæstinenser givetvis kan anlægge krav på Haifa, Jaffa, Beer-Sheva og Jerusalem; ikke desto mindre, i det øjeblik vi genvinder vores ret til hele Palæstina vil vi ikke tøve et minut med at forene Palæstina og Jordan.

  Arafat selv gav en klar og utvetydigt erklæring på linie med disse udtalelser så sent som 1993. Den demonstrerer afgørende at understregelse af en palæstinensisk nationalitet essentielt er et blændværk udset til at eksekvere destruktionen af Israel.

  Størstedelen af verdens såkaldte ”flygtninge” strømmer ud fra de muslimske lande.

  Ikke overraskende, eftersom de fleste af verdens borgerkrige raser mellem muslimer. Som den iranske journalist Amir Taheri siger:” De arabiske stater har kæmpet ikke færre end 15 åbne eller hemmelige krige imod hinanden siden 1930´erne. I de sidste ti år har islamisterne og deres socialistiske fjender slagtet mere end 100.000 i Algeriet. I februar 1982 bombarderede de syriske kræfter fra Baath partiet med Hafez Al-Assad i spidsen en by, der skjulte muslimske ekstremister. Hans kumpaner udryddede 25.ooo mennesker. Og fra 1975 til 1990 har den libanesiske borgerkrig kostet mindst 150.000 liv, hvoraf de fleste tilhørte Palæstina. Det er ti gange så mange dødsfald, som Israel har forårsaget i løbet af 50 års kampe”. Og det siger jo alt om islams had, vold, blod og terror.

  Faktum er at samme dag Arafat underskrev “the Declaration of Principles” på pladsen ved “the White House” i 1993, forklarede han sin handlemåde på jordansk TV, han udtalte:

  “Eftersom vi ikke kan besejre Israel i krig, vi gør det i stadier. Vi tager alt og ethvert territorium som vi kan af Palæstina og etablerer suverænitet der og vi bruger det til springbræt til at tage mere. Når tiden er inde kan vi få den arabiske nation til at forene sig med os, i det afgørende slag mod Israel”.

  “There is no such country as Palestine. ‘Palestine’ is a term the Zionists invented. . . . Our country was for centuries part of Syria. ‘Palestine’ is alien to us. It is the Zionists who introduced it.”
  – Local Arab leader to British Peel Commission, 1937

  “There is no such thing as Palestine in history, absolutely not.”
  – Professor Philip Hitti, Arab historian to Anglo-American Committee of Inquiry, 1946

  “It is common knowledge that Palestine is nothing but southern Syria.”
  – delegate of Saudi Arabia United Nations Security Council, 1956

  “It was the Emperor Hadrian who first called the country Palestine in 135 evt.
  In this Palestine, Arabic was not the common lagugage, the Bible and not the Qur´an was taught, and the population was mainly Jewish.
  Palestine was colonized five centuries later by Arab armies of islamic Jihad.
  Many Jews were massacred at that time, others deported to Arabia as slaves, the whole population expropriated and reduced to the condition of dhimmis, as were all indigenous Jews and Christians in the southern Mediterranean countries
  conquered by jihad, and later those in many European contries as well,,.
  Citat: Bat Ye´or.

  For blot 15 år siden levede der ca. 150.000 kristene i det så kaldte “Palæstina,, i dag er der kun ca. 15.000. tilbage resten er flygtede far det islamiske forbryder regime, som i dag føre krig mod hinanden ( Gaza og Vestbredden).
  Til sidst vil jeg minde om, at 17% (ca. én million) af den Israelelske befolkning er kristne araber og muslimske araber (jøderne er også araber), disse kristne og muslimer kunne aldrig drømme om, at bosætte sig i Gaza eller Vestbredden idet de nyder stører respekt i Israel end de kunne få i Gaza eller Vestbredden. Nu har man holdt fredsforhandlinger i 60 år – problemet er, at ordet fred ikke findes i Allah´s ordbog, der er kun to muligheder – underkastelse eller døden!

  steen

  Posted: 25 oktober 2011 - 23:34 - Svar

  ah, anti-israelsk de sidste 1o minutter, det giver jeg dig. Men man kan ikke få a l t, vel ?

Allan Hansen

Posted: 25 oktober 2011 - 20:22 - Svar

P.S. se også: Det store bedrag af Ramon Bennett.

This review is from: Philistine: The Great Deception (Paperback)
Having been involved in studies of the Middle East & its peoples since my youth I have seldom encountered such a more relevant, authoritative & well written study as this by Ramon Bennett.

Some years ago I had the opportunity to speak briefly to the author & his knowledge & experience of the issues dealt with in this study caused my own to fade into insignificance. Although written in 1995 the contents are just as relevant today as they were then – perhaps even more so in the wake of the Gaza withdrawal by Israel in 2005 & the subsequent events emanating in/from the now Hamas ruled territory.

Each of the chapters/sections are both self explanatory & headed accordingly.

1.The Middle East
2.The Arab Mind
3.Islam and the Koran
4.The Great Satan
5.Arafat and the PLO
6.Palestinian Refugees
7.Palestine
8.The United Nations
9.The News Media
10.The Israeli Connection
11.Peres: The Road that leads to war
12.Judgment of Nations

The text, which is replete with a plethora of quotes, examples & incidents, cuts to the chase in making it extremely clear to the reader from the outset that the Palestinian issue is allegedly just the `tip of the iceberg’ in the ongoing Arab-Israeli conflict – it being cited as the `point of the spear’ being used by the Arab world to penetrate & wound the Jewish state & to manipulate the whole international community through the world’s media into a sense of hostility towards Israel.

The study shows how the media’s extraordinary ability to influence world opinion is undisputed, where journalists are trained to reserve personal opinion for the editorial page, but allegedly only a few with discipline & integrity comply with this or the rules of media objectivity expected from them.

With the public trusting the media to impartially report the news this study reveals how many continue to write with a persistent & undeniable tilt against Israel. Such purportedly creating a climate of anti-Israeli sentiment that the whole Arab/Islamic world is intent upon using towards their intended eradication & annihilation of the Jewish state.

In so doing, basic historical truths & absolute facts relating to the Israeli-Palestinian/Arab conflict are shown to have been ignored or trodden underfoot. The perception of the Western public purportedly being allegedly slanted by a series of half-truths, selective omission & some basic downright lies.

It being elaborated that, having failed with war, the latter entities now use the diplomatic, political & media weapon of the so-called ‘Palestinian issue’ to attack Israel. Despite having created the ‘Palestinian issue’ by themselves in their initiated conflicts, the Arabs now allegedly use the current situation to portray Israel as the aggressor & have duped the international community into believing their distortions, whilst concealing the true context of events & their ultimate agenda.

This author also investigates the very origins of the Arab-Israeli conflict, the ‘nature’ of the Palestinian people & the essence of Islam. The latter’s agenda being analysed as to how it differs from the Hebrew Christian Scriptures in both its nature, message/foundation & not least in how it relates to the Jewish people, the nation of Israel & the ongoing situation in the Middle East. The writer pulls no punches & in my humble opinin tells it exactly like it is.

Islam shown from the text to consider that any territory coming under Islamic rule cannot be de-Islamized is considered to be perpetually/eternally Islamic. The book citing how whenever you hear about the Arab/Israeli conflict, you hear – territory, territory, territory.

Despite the religious aspects territory being extremely important, the aspect of territory being shown – with references – how the borders of the intended `Palestinian State’ extend from the Lebanese border in the North to the Red Sea in the South & from the Mediterranean Sea in the West to the Jordanian border in the East. In other words all of modern day history. Every single Jewish village, town or city has been replaced by a Palestinian equivalent even within the official Palestinian/Arab maps & media.

Quotes from a number of Arab leaders being provided to support this & yet more references show the reader how, as a more effective way of swaying world opinion, the Arabs have now purportedly adopted humanitarian terminology in support of the `demands’ of the Palestinians to replace former Arab proclamations of carnage & obliteration.

Weighing current events & their possible implications in the light of Biblical prophecy the writer has provided an excellent insight into the ongoing regional conflict & how such will allegedly affect the nations as political expedience & regional agendas clash amid attempts to further divide up the Holy Land. Covering highly contentious issues I cannot recommend this study highly enough to anyone interested in either the Arab-Israeli conflict or Biblical & Islamic prophecy.

I would also highly recommend the following four books covering these & connected issues. Thank you for your time.

WHEN DAY AND NIGHT CEASE a Prophetic Study of World Events and How Prophecy Concerning Israel Affects the Church and You

Prudentius

Posted: 26 oktober 2011 - 00:16 - Svar

Man skal vist være ret “blød” i bolden for at gå med på Søvndals/regeringens ønsketænkning.

Vi står til at tabe igen og igen så længe islam ikke må betragtes som den voldelige og totalitære, ærke og arvefjende den er.

Det er “fred i vor tid”-grøften Vesten har lagt sig til at sove i, midt i multikulturalismens dunrende brandert.

Det bliver en hård opvågning for alle de der klamrer sig til flasken!

Hvis de overhovedet vågner.

Vivi Andersen

Posted: 26 oktober 2011 - 02:56 - Svar

ALLAN HANSEN

Jo, folk skulle læse R. Bennetts bog!

Og efter at have læst den for en del år tilbage har jeg ikke kunnet begribe hvordan PALARABERNE kan fortsætte med at lyve om deres egen tilstedeværelse i Mellemøsten.

For det ER moralsk nedbrydende at være en bevidst eklatant løgner !!

Vivi Andersen

Posted: 26 oktober 2011 - 11:32 - Svar

PS

Det gælder også angående Palarabernes økonomiske forhold .

De vestlige lande øser hvert eneste år milliarder af dollars og euro ned i de bundløse huller der kaldes Vestbredden og Gaza.

Problemet er Palarabernes egen uformåen samt der manglende ønsker om at forlade deres ønske stillinger som “stakkels, fattige, forfulgte Palarabere ” !

De VIL IKKE påtage sig noget selvansvar, men overlader det til de vestlige lande at nurse dem på alle leder og kanter.

Men en skønne dag er der vel nogen i Vesten som ikke gider spille rollen som babysitter for disse selvvalgt uduelige arabere, der kalder sig for Palæstinensere!

  Allan Hansen

  Posted: 26 oktober 2011 - 13:03 - Svar

  Kære Vivi Andersen.

  Var der også noget om, at du fik læst Why we want to KILL YOU af Walid Shoebat 2007 ?

  Mvh. Allan Hansen.

Vivi Andersen

Posted: 27 oktober 2011 - 07:07 - Svar

Allan Hansen.

Ja, jeg fik den købt hjem og læst i 2010.

Noget fortæller mig jeg bliver nødt til at genlæse den !

Angående de milliarder af dollars og euro vesten hvert eneste år hælder i Gaza og Vestbredden, så stammer de informationer fra en engelsk tænketank .

Desuden kan vi også finde oplysninger om sådanne hos EU – hvis man altså orker, og jeg mener ORKER at rode og grave sig igennem for at få stykket de ønskede oplysninger sammen !

Leave a Comment