13
mar
Seneste opdatering: 13/3-13 kl. 1100
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Man kan se store dele af Question Time 7 marts her. En video med en interessant, højspændt dramaturgi. Phillips taler om engelske konservatives følelser overfor Camerons parti, lige som svenskes overfor Moderaterna og danskes overfor det forsvindende Konservative Folkeparti. De har spillet deres kort af hænde ved at gøre sig lyserøde som lokummerne i en bøssefrisørsalon – intet ondt ord om frisørernes kunnen, de er lige så gode, som de er dyre, hvad man ikke kan sige om europæiske konservative. De i Nordeuropa foræret bolden til Kjærsgaard, Åkesson, Le Pen, Siv Jensen, Wilders og Ukip. Er norske Høyre den værste farce som konservative, er Reinfeldts eller Lars Barfoeds parti?

Den unge kvinde man ser hovedrystende i forsamlingen får et føl på tværs, når hun væmmes ved den ældre Phillips’ analyse. Hvis kvinder ikke havde stemmeret – ikke at jeg går ind for det, det lader sig ikke forsvare selvom det ville medføre åbenlyse fordele – havde nordeuropæiske lande aldrig haft røde regeringer, og de havde sandsynligvis haft ægte, konservative partier. Det er en kendgerning, man må æde. Kvinderne – altså et flertal af dem, og unge kvinder er værst af alle, de er ikke af denne verden, – sørger for ødelæggelsen af alt det, de selv sætter højest: Velfærd, retsstat, folkeskolen, sygehusvæsnet, kvinnofrid. Uden dem ville vore lande næppe være invaderede af fjendtlige stammer. Jeg “hader dem” ikke af den grund, som imbecile svenske journalister vil påstå i deres hensygnende pamfletter, jeg konstaterer det bare. Kritik har ikke noget med had at gøre.

Over 60 % af Europas kvinder er komplette, selvskadende, politiske idioter, mindre end 40 % af mændene er det. Man kan gøre med det faktum, hvad man vil, jeg er ikke Sigmund Freud, jeg registrerer kendsgerninger, jeg psykoanalyserer dem ikke. Går Sverige til grunde i dette århundrede, hvad jeg er ganske overbevist om, er det svenske kvinder og deres såkaldte mænd, der har udrettet det. I Sverige volder det besvær at kende forskel på de to, måske flere køn. Det er svært at finde en mand, hvis man ikke tager ud i landsbygden og drikker kaffe med en bonde eller en skovarbejder. Universiteterne er 100 % kvinder m/k. Færre universiteter ville være en stor fordel, der ikke er svær at opnå: Genindfør de akademiske krav, der gjaldt i 1965, så forsvinder halvdelen af de studerende helt automatisk et sted hen, hvor deres evner passer, sandsynligvis til arbejdsløshed. Men en arbejdsløs skovarbejder er dog langt at foretrække for en arbejdsløs genus-forsker, der har været på politisk, universitær genopdragelse.

Men I vil ryge ad Helvede til m/k, andre vil tage over og dominere jer om en generation, og trods et ægte vemod, vil jeg tænke: “It serves you right”. I stemte demokratisk for det i fire årtier, I lod jer villigt belyve af pressens bestukne landsforræddere, så det kan ikke blive anderledes. Svenske kvinder m/k får deres vilje: Mord, voldtægt, bomber, samfundsopløsning, kvindevold uden fortrydelsesklausaul. Se pressens notitser om samfundsopløsende kriminalitet, se statistikken, det bliver værre for hver dag, der gør det også i København, men vi har ikke passeret et ‘tipping point’ endnu, skønt politikerne ikke synes at ane, det findes. De vil opdage det, når Frankrig, England, Holland, Belgien og Sverige bryder sammen i etnisk vold. Forebyggende politik er ikke rigtig deres gebet, det er at foregive, de kan løse de uløselige problemer, de har skabt. Det ligger i deres jobbeskrivelse, og det er teater for historieløse analfabeter. Politikerne kan ikke løse de problemer, de har påført os. Hav det i baghovedet hver gang de fyrer øregas af i anledning af den seneste, multikulturelle katastrofe.

At ombestemme sig i Sverige nu, er givetvis for sent, men bedre end ingenting. At jeg skriver om det nu, skyldes at jeg ikke er tilstede i 2050, og jeg vil gerne aflevere min akkumulerede erfaring med Sverige gennem 50 år, mens jeg er i live. At mindre erfarne vil forkaste den, rører mig ikke en døjt, bevisbyrden ligger hos optimisterne. Hvordan synes I selv, det går? Fremad, ligefrem?

Sverige er færdigt allerede i dag, det er afgjort af demografien og alle indikatorer peger derhen. Hvis ikke, bliver det en historisk undtagelse, der kan holde sig flydende nogle år, indtil den uvægerligt synker. Sverige er kastet ud for tilfældighedernes hærgen, svensk politik er blevet et lotterispil, og i gambling mister man alt før eller siden: man mister alt, det er altid facit. Sådan aflæser en naturlig pessimist tallene og hændelserne.

Man må ikke sige det, men netop derfor skal det siges. Forbuddet skyldes udelukkende, at de skyldige vil bevare deres eget skind, som magthavere altid vil, men det er ganske underordnet, hvad der sker med dem. De har spillet deres terninger, og de må tage konsekvenserne. Overgår der dem det, de har ladet overgå menige svenskere i årtier, er der næppe nogen, der vil have ondt af dem. Hvem siger, at det kun er Lars Vilks, nogen vil slå ihjel i et Sverige i social opløsning? De er forhadte af mange, og værre bliver det. Det ligger ikke udenfor fantasiens rækkevidde, at det svenske folk gør voldeligt op med dem. Dette siges ikke af ondskab, heller ikke af ønsketænkning, men af forgæves omsorg og frygt for en tragedie. Jeg afsøger de muligheder, der findes i et land i opløsning. Kom med et mere kvalificeret bud, hvis udsigten skræmmer dig.

Og så var der Melanie Phillips fra et England, jeg glemte hende næsten, der er bragt i omtrent samme situation af Quislingen, nu mangemillionær Tony Blair (Dispatches: The Wonderful World of Tony Blair.) Der har de i det mindste en fri og facetteret presse, hvad Sverige ikke har haft i mands minde. Spar på krudtet og selvmedlidenheden til mere værdige tider. Sveriges magttro presse står til gevaldige røvfuld, og de kommer til at skrive om alvorligere had, end det näthat, de har dyrket i år. I kommer til at græde stride tårer, tøser. Journalistik er en loppetjans, der kan blive et Helvede overnight. Mundskænken går ned med sin herre, det er ikke så fremtidssikret et job, som det synes i dag. – Se Melanie Phillips in Copenhagen. og video Melanie Phillips in Copenhagen 2009.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Universalgeni

Posted: 13 marts 2013 - 04:30 - Svar

Fed video! Lidt engagement og debativer er jo altid herligt. :mrgreen:

ExitSweden

Posted: 13 marts 2013 - 07:57 - Svar

Kvinna är jag, men mitt samvete är rent. Jag har aldrig röstat på landsförrädarna. Det har inte mina systar och heller inte min mor gjort. Det är ett sorgligt faktum att många kvinnor inte förstår sitt eget bästa. Jag har förlorat många sk vänninnor efter att jag började tala fritt om mina politiska åsikter.

  steen

  Posted: 13 marts 2013 - 08:03 - Svar

  jeg peger på en statistisk tendens – jeg kender skam mange kvinder, der er helt enige med mig og som jeg har den største respekt for. Kvinder, der ikke bare har meninger, men som meget grundigt har sat sig ind i tidens problemstillinger og skriver i danske aviser om det. Modige kvinder, der vil bringe ofre for deres overbevisning og som vi overhovedet ikke kunne undvære.

  Men sandheden er, at de i Danmark ikke er i flertal, og i Sverige er de endnu sværere at få øje på. Der er alt for mange, der tier og stemmer for fortsat afståelse af Sverige.

  Hvad nu, hvis det imod al erfaring går godt ? Fint – men der er ingen præcedens for det. Der er heller ikke meget, der indikerer det allerede i dag. Gåden er, at så få agerer på det. Over 80 % vil styre landet i en grøft, hvorfra det aldrig kommer op.

   ExitSweden

   Posted: 13 marts 2013 - 10:35 - Svar

   Du har tyvärr rätt, Steen. Jag gör i alla fall mitt för att flera kvinnor ska vakna, och jag upplever att flera kvinnor i min omgivning har börjat förstå. Att många kvinnor röstar rött och grönt beror säkert på röda och gröna partiers feministiska profil. Jag känner dock många kvinnor som röstar på “konservativa” Moderaterna, men till vilken nytta? Inget parti har gått längre i att förstöra Sverige än det blåa partiet till Reinfeldt i fusion med Miljöpartiet.

   Kvinder m/k

   Posted: 14 marts 2013 - 04:52 - Svar

   Hvis det er statistik – det du siger om kvinderne – så vil jeg gerne se den statistik.

   Læste engang en undersøgelse af hvem der sladrede mest i hverdagen – mænd eller kvinder. I betydningen bagtalte en tredjeperson eller snakkede om diverse intime detaljer der egentlig ikke vedkom dem. Når man målte på det viste det sig højst overraskende at begge køn sladrede lige meget. Alle de adspurgte TROEDE til gengæld at kvinder sladrer mere end mænd. Det passede bare ikke i praksis.

   Måske TROR du også bare at mænd procentvis er politisk mere konservative end kvinder. Men når det gælder unge mænd af den anden verden så tænk AFA. Hvor meget fornuftigere er disse jødehadende antinazister end de unge kvinder du basher så lystigt?

   Mænd der dømmer kvinder hårdere end mænd for at være idioter – og mænd der kalder andre mænd “kvinder” når de opfører sig idiotisk (“100 % kvinder m/k”) – giver mig kvalme.

   Det er ikke forbeholdt hunkønsvæsener at være virkelighedsfjern – det er et såre udbredt menneskeligt fænomen. En defaultreaktion som flertallet falder i med mindre de gør noget aktivt for at undgå det. Det er en overlevelsesmekanisme som i nogle tilfælde er hensigtsmæssig men i andre katastrofal.

   “Hvis kvinder ikke havde stemmeret – ikke at jeg går ind for det, det lader sig ikke forsvare selvom det ville medføre åbenlyse fordele – havde nordeuropæiske lande aldrig haft røde regeringer, og de havde sandsynligvis haft ægte, konservative partier” skriver du.

   Jeg tvivler stærkt. Ideologerne, de røde partier bygger på, er stort set alle mænd. Kina og Sovjet blev heller ikke kommuniststater via kvindekamp. Der er tale om et tankesæt – en tidsånd – som griber hele kulturen – ikke kun det ene køn. (Eller rettere greb i forrige århundrede. Den er i fuld gang med at ændre sig.)

   Til gengæld vil jeg rose dig for den poetiske vending “forgæves omsorg og frygt for en tragedie”. Den er god.

   Mange ting ser mørke ud. Men jeg ser på hvad mennesker er kommet igennem i fortiden og derfor opgiver jeg aldrig håb.

    steen

    Posted: 14 marts 2013 - 06:59 -

    det plejer jo at være cirka 40-60, men der er på det seneste sket noget usædvanligt. Nu er hele halvdelen borgerlige + DF

    Hvis der var valg nu, ville 51 procent af kvinderne stemme på et af de borgerlige partier, viser en stor gennemgang af mere end 28.000 Gallup-interviews, som professor Søren Risbjerg Thomsen fra Aarhus Universitet har lavet for Altinget.dk.

    http://www.altinget.dk/printartikel.aspx?id=123237

    men det er stadig væsentligt rødere en mændene, når seneste Gallup for begge køn viser viser:

    100 mandater til den borgerlige opposition mod 75 til regeringen og Enhedslisten. I det vægtede gennemsnit af meningsmålingerne har Dansk Folkeparti dog ikke overhalet Socialdemokraterne. Her står S til 31 mandater, mens DF står til 28.

    Jeg så for et halvt års tid siden, at kønsforskellen er betydeligt mere markant i Sverige. Jeg skal prøve, om jeg lkan finde tallene.

pk

Posted: 13 marts 2013 - 08:30 - Svar

I tror nok, det her er løgn.
Kender et sød kvinde med et godt hjerte. I ved , indvandringen forståes ved at møde op til
en dialog dag,hvor indvandrekvinder laver mad.
Nå, hun er rystet over at jeg stemmer på DF, så een dag ville jeg prøve at forklare hende
om brutale hændelser i Sverige.
Og nu, hun skreg og råbte , at hvis jeg ikke stoppede med det samme,så kunne jeg godt gå.
Ret ,politisk og menneskeligt, rystende at opleve.

Så jeg vil lade tidens gang indhente hende.
P.S. Hun har en god uddannelse, og har rejst ret så meget.

  Gunnar Biering

  Posted: 13 marts 2013 - 12:24 - Svar

  Jeg tror dig skam. Jeg havde den samme oplevelse engang i 90’erne. Vi havde et vennepar – gennem mange år – en gang var de til middag hos os, og vi kom til at tale om indvandring. Jeg sagde, at jeg var bange for, at vi ville få en islamistisk femte kolonne i landet (med bomber og den slags). Kvinden råbte, at det ville hun ikke høre, og hvis jeg blev ved med at sige sådan noget, ville hun gå hjem!

  For husfredens skyld gik jeg over til at nyde min mad, men vi er aldrig kommet hos hinanden siden. Et splittet folk.

   Utlandssvensk

   Posted: 13 marts 2013 - 14:13 - Svar

   Ja, så där ser det ut i Sverige också. Värst är det i storstäderna och om man har oturen att ha en “högutbildad” kvinna med i sällskapet. De flesta är närmast hysteriska och männen är livrädda för dem. Många, många gånger har jag haft privata samtal med svenska män som uttryckt kritik mot massinvandringen men så fort det kommer in en kvinna i rummet så blir de antingen tysta, eller ännu värre, byter åsikt helt.

   Visst, dessa män är fega men de har också goda skäl att vara rädda. T.ex kontrollerar kvinnorna i Sverige helt skolorna och daghemmen och de är verkligen inte blyga för att använda sin makt där. Om det kommer ut att pappan till ett barn är “rasist” ligger man illa till.

  Peter Andersen

  Posted: 13 marts 2013 - 14:24 - Svar

  Det er simpelthen fantastisk godt skrevet Steen, og jeg giver dig ret hele vejen.

  Når det kommer til kvinderne tror jeg det hele skyldes frygt. De vil ikke se i øjnene hvor vores samfund er på vej hen. Det er da ret skræmmende. Første gang jeg debatterede emnet med kvinder, var reaktionen ganske rigtig totalt afvisende. Nu plejer jeg bare at sige, begynd at vænne dig til at gå med burka, for om ti år kan vi ikke længere beskytte jer mere. I har feminiseret os alt for meget til, at drenge og mænd længere kan gøre modstand. Tillykke med “sejren” !!!

pk

Posted: 13 marts 2013 - 08:36 - Svar

Og til Steen.
Så flot en gennemgang af Sveriges fald til klan-samfundet.
I ved, der hvor de stærkeste bestemmer pga. antallet og deres lyst og hang til
vold mod andre mennesker.
Som jeg husker det, så havde vi vel Klan tilstande i det 11-åhr.
Gad vide hvor lang tid Sverige har tilbage?
De store firmaer og de rige flygter vel først?

Breda Blikk

Posted: 13 marts 2013 - 09:42 - Svar

Noen bedring blir det ikke i Norden “kvinnefrigjøringen” er over, naturlige kjønssroller igjen råder, og skandinaviske menn og kvinner finner hverandre på nytt i nasjonale tradisjoner. Et eksempel på norsk vannvidd er at det ikke lenger er kvinner som ønsker å bo på den norske landsbygd, og heller vi ha elskere, små leiligheter og drikke caffe latte på hovedstadens kaffeer. Og norske menn må finne seg koner eksempelvis fra Russland for å bo på gårdene og i bygdene. Se på Finnmark, Norges nordligste fylke, med russiske kvinner i 50% av ekteskapene (hvis jeg har forstått rett) Men poenget er jo ikke her å gjøre kvinnene skyldige. Norske menn må jo også skjerpe seg, og ikke på sin side ty til lettvinte løsninger som thailandske og russiske kvinner. Mye å si om begge kjønn. Poenget er at begge parter må komme ut fra den nåværende forvirring og finne hverandre i tradisjonelle samlivsformer, med de naturlige begrensninger som er gitt for begge kjønn og for vanlig liv i nordiske land.

PisseNisse i Hökarängen

Posted: 13 marts 2013 - 10:25 - Svar

“Det er svært at finde en mand, hvis man ikke tager ud i landsbygden og drikker kaffe med en bonde eller en skovarbejder.”

Skogsarbetarromantiken flödar, ser jag. Fint, men jag menar nog att det finns män överallt i Sverige, men det i dagens Sverige är läge att hålla käft, om man vill ha lön i slutet av månaden. Fegt, det håller jag med om, men för många handlar det om en avägning mellan att överleva och sätta mat på bordet för egen maskin, eller ej – många av oss vill inte leva på bidrag av princip. För egen del är jag utflyttad och gör som jag vill, men kan på sätt och vis sympatisera med dem som tvingas hålla en låg profil.

Jag tror nog att detta är på väg att ändras, om jag känner stämningarna rätt. Och alla 08-or är inte fjollor. Det finns riktiga, rejäla Ur-Stockholmare, det mesta arroganta patrasket är faktiskt inflyttat från övriga landet.

När jag debatterade med den värderade bloggaren på gamla exilen hade han ännu att besöka Stockholm IRL för första gången, jungfrubesöket är kanske överståndet nu? Man bör kanske vara något försiktig att döma ut hela Mälardalens befolkning som menlösa sopor, innan man sett även en rejäl rörmokare i Huddinge i verkliga livet 🙂

  steen

  Posted: 13 marts 2013 - 10:36 - Svar

  @PisseNisse: Jeg medgiver, jeg er miljøskadet. Det Sverige jeg kender, er provinsen, små og mindre byer og frem for alt – landet som jeg kender meget godt. Det andet kender jeg kun fra medierne, og det er jo ikke nogen anbefaling, man kan få et forvredet indtryk. Når jeg mangler mænd, er det fordi medierne gør det.

  Nej, jeg har endnu aldrig været i Stockholm, selvom det føles sådan via film, tv, Google Maps osv. Jeg har ikke engang været i Gøteborg. Men det kan nok nås endnu. Jeg har været på Øland, men jeg mangler Gotland.

  Utlandssvensk

  Posted: 13 marts 2013 - 13:02 - Svar

  ” men det i dagens Sverige är läge att hålla käft, om man vill ha lön i slutet av månaden. Fegt, det håller jag med om, men för många handlar det om en avägning mellan att överleva och sätta mat på bordet för egen maskin,”

  Enligt min erfarenhet fanns det i praktiken för 10-15 år sedan i Stockholm 3 alternativ om man inte gillade immigrationspolitiken men samtidigt ville ha en vettig karriär:

  1. Att hålla tyst. Detta var vad de flesta gjorde. Det som dock var mycket märkligt är att nästan samtliga inte ens vågade rösta på SD. Att uppge SD i en oppinionsundersökning vågade man absolut inte. Många vågade inte ens surfa in på SD sidor på webben.
  2. Bli aktiv SD politiker på heltid. Detta innebar i sin tur att ett normalt familjeliv i princip var omöjligt samt att enda hoppet om en karriär var att bli rikspolitiker för SD, vilket kändes ganska hopplöst då.
  3. Att lämna landet.

  Möjligen är läget något bättre nu men inte mycket.

JensH

Posted: 13 marts 2013 - 11:13 - Svar

OT

På baggrund af alle skyderier i Københavns-området prøver Politiken nu igen at lave lidt ‘damage-control’. De har dog nu inde på Rådhus-pladsen skiftet taktik, da de ikke længere prøver at skjule problemets omfang, men derimod prøver at gøre disse ‘Wild West’-tilstande til noget uafvendeligt vi lige så godt kan vænne til, på samme måde som vi har vænnet os til, at Tivoli har lukket i vintermånederne, (pånær december):

“Bandekender: »Jeg tror desværre, at vi skal vænne os til, at der bliver skudt i gadebilledet«

Bandekonflikten i 2008 har været med til at gøre det, der førhen var lokale gadebander, langt mere professionelle.
Samtidig har banderne udviklet sig til at være det tillokkende alternativ til unge mænd, der efter folkeskolen står stemplet som dårligt uddannede og uden en plads i samfundet.

Resultatet er, at vi i dag må vænne os til de skyderier, som følger af bandernes opgør med hinanden.
Det mener journalisten og sociologen Aydin Soei, som har skrevet to bøger om kriminelle unge på Nørrebro.
»Jeg tror desværre, at vi skal vænne os til, at der bliver skudt i gadebilledet i Danmark«, siger han.”

http://politiken.dk/indland/ECE1919916/bandekender-jeg-tror-desvaerre- at-vi-skal-vaenne-os-til-at-der-bliver-skudt-i-gadebilledet/

Læg mærke til, at denne sociolog lige når at spille offer-kortet, da disse ‘trigger-happy’ bandemedlemmer jo blot kompenserer for at de er blevet “stemplet som dårligt uddannede og uden en plads i samfundet”, (stigmatiserings-argumentet igen-igen). Så spørgsmålet er nu, om Danskerne så er parat til at acceptere, at deres engang så fredelige byer bliver omdannet til de rene skydetelte, som en naturlig omkostning ved ‘mangfoldigheden’ og al ‘kulturberigelsen’???

Utlandssvensk

Posted: 13 marts 2013 - 13:54 - Svar

Vi känner alla till de många nackdelar som finns med manligt dominerade samhällen, eftersom dessa har ältats oavbrutet under de senaste 50 åren.

Vad gäller kvinnligt dominerade samhällen finns det dock knappast några historiska exempel. Varför så är fallet börjar bli allt mer uppenbart om man följer utvecklingen i Sverige, och till viss del även andra västländer: Kvinnlig dominans av ett samhälle leder till självmord under maximalt förudmjukande former.

  Arvid Falk

  Posted: 13 marts 2013 - 18:03 - Svar

  I kvinnligt dominerade samhällen så breder våldet och våldsbrottsligheten ut sig. Majoriteten av kvinnorna tror, att våld bäst möts med eftergifter och undfallenhet.

   Utlandssvensk

   Posted: 13 marts 2013 - 18:25 - Svar

   “I kvinnligt dominerade samhällen så breder våldet och våldsbrottsligheten ut sig. Majoriteten av kvinnorna tror, att våld bäst möts med eftergifter och undfallenhet.”

   Ja, det förefaller stämma. Om då hela samhället möter en våldsam och skoningslös kultur (gissa tre gånger vilken…), så blir resultatet underkastelse och i förlängningen kulturellt självmord.

    Bergfast

    Posted: 14 marts 2013 - 16:06 -

    …..” så blir resultatet underkastelse och i förlängningen kulturellt självmord.”…..

    Frågan är om det ….kulturella självmordet…..ändå inte egentligen har pågått ganska så länge. Det verkar vara någonting som ….det sovande folket ….., enligt Reinfeldt, inte har varit så uppmärksam på? Kanske är det som det brukar heta, att kon inte saknas förrän båset är tomt….

    Och också att alltför många beslutsfattare egentligen kanske inte har haft så mycket val. Har de haft protester, eller avvikande åsikter, så har de väl petats från politiskt inflytande.

    Och det som befolkningarna har valt att – konsumera – , det är vad som har blivit den dominerande – kulturen – . Tråkigt nog.

    Alltfler medborgare verkar uppvisa klara tecken på grav degenerering, eller starkt förvridna verklighetsuppfattningar…..(som kan visa sig hos mycket inbillningssjuka och grovt respektlösa individer…)….

    Tråkigt nog.

    Men det är väl sådant som sker i ett samhälle i förfall, med benäget bistånd av demoraliserande massmedier.

    Förmågor till respekt och tilltro, och därmed förmågor till kulturell uppbyggnad, försvinner och rinner ut i sanden, och kvar blir ett kulturklimat som präglas av förakt och av hat- och anklagelsepropaganda, både mot personer och mot myndigheter av olika slag, ja, mot hela samhället som sådant.

    Att kunna motverka sådan utveckling när den väl har börjat är svårt. Det är ett förfall där förmågorna till tillit och respekt uppluckras så att det till slut riskerar att utvecklas total anarki.

    Det tråkiga mitt i alltsammans är att det samtidigt verkar finnas element som verkligen vill ha en sådan …samhällsutveckling…..och som därför gör allt de kan för att den skall bli verklighet….

    Det är destruktionsviljor som är svåra att rå på, och särskilt om de har tillgång till massmedier som kan nå många människor….

    Det enda är nog att försöka bevara så mycket sunt förnuft och vett och sans som möjligt, mitt i allt. Och att också se förbi och igenom dem som helt enkelt bara vill försöka förstöra.

Nielsen

Posted: 13 marts 2013 - 17:57 - Svar

Melanie Phillips er et elskeligt kvindemenneske.

Ole Burde

Posted: 13 marts 2013 - 19:09 - Svar

Hvorfor er det at man så tit hører at det hele AUTOMATISK er fortabt i det øjeblik etniske svenskere eller andre europæere er tæt på at blive til et mindretal ? Logisk analyse peger i helt andre retninger . Først i det øjeblik at indvandrerene er talrige nok til at begynde at få politisk magt , vil situationen for alvor kunne forandres . Først når MASKERNE FALDER vil den politiske korrekthed stå nøjen ,og blive erkendt som den altødelæggende pestsygdom den er .. Først når dette ER sket , bliver ALT muligt , og det betyder at den rigtige holdning til fremtiden er at være hårdhudet optimist .
Det enste som er svært at leve med , er at langt de fleste af dem som har spredet pestsygdommen vil dø en fredelig død langt før maskerne falder .

Mitt i prick

Posted: 13 marts 2013 - 20:13 - Svar

Steens och Melanie Phillips beskrivning av tillståndet i Sverige är till stor del korrekt. Läget är katastrofalt. Många människor är dessutom så dumma att de tror att de är duktiga, när de hyser tilltro till medias sätt att beskriva verkligheten.

För egen del föredrar jag att anpassa mig till situationen. Det vill säga, att i de lägen där det är möjligt beskriva den brutala verklighet vi lever och som väntar i framtiden. Om vederbörande åhörare bestraffar min sanningskärlek med att säga att jag inte får säga sådant som är främlingsfientligt, brukar jag komma med motfrågan – Tycker du att dina barn/barnbarn ska tvingas leva som en förtryckt minoritet i sitt eget land, ty så blir det när Sverige tagits över av muslimer? Om svaret inte uppfyller mina krav på moral och insikt, säger jag upp bekantskapen på stående fot.

Bergfast

Posted: 14 marts 2013 - 08:54 - Svar

Man behöver nog ändå konstatera att feminism är starkt sammanhängande med just – alla människors lika värde för alla – paroller, samt också med både kommunism och socialism, som ju varit samhällsrörelser som väldigt många män i många samhällen har anammat, deltagit i och framskapat.

Att socialism och kommunism är ideologier och rörelser som inte har framskapats av kvinnor i första hand vet väl de flesta.

Det rationella synsättet på människan som växte fram tillsammans med den ökade vetenskapligheten, som kanske började med den s.k. – upplysningen – , där just paroller som – frihet, jämlikhet, broderskap – , samt paroller som – yttrandefrihet – och också – demokrati – , och senare även begreppet – mänskliga rättigheter – , har varit de ledord som ansetts som varande enbart – de goda orden – , har idag ändå börjat ses på med en viss skepsis….

Att det socialdemokratiska, socialistiska och också kommunistiska samhällsidealet, som betonade just – allas lika värde för alla – , har börjat visa sina avigsidor, och också börjat visa sina tillkortakommanden i bedömningen kring mänskligt liv, där just den materialistiska människosynen visar sig i praktiken faktiskt kunna vara rent av – människofientlig – , det börjar också alltmer visa sig i diverse degenereringar kring mänsklig samvaro. Människan är nog trots allt inte enbart ett – djur – , som går att styra och – betinga – , med paroller och – betingade reflexer – …..

Att det finns psykologiska, och existentiella, – andliga – , – lagar – , kring mänskligt liv, som inte går att förneka eller förtränga, därför att då infaller mycket destruktiva och degenerativa konsekvenser, det börjar alltmer uppdagas i samhället. Det uppdagades i det forna Sovjet. Där hade människor inte så stora möjligheter att kunna värja sig själva. Den kommunistiska hjärntvätten, med de förförande parollerna, samt med en mördande repressaliekultur mot alla och envar som motsatte sig dem, satte sina djupa spår i befolkningarnas förmågor att kunna protestera mot vansinnigheterna.

Likaså är det med det – moderna – samhället och med – jämställdheterna – . Och också med standardfraserna om – allas lika värde för alla – . Dessa standarfraser låter sig svårligen kritiseras utan att vederbörande kritiker genast blir – stämplad – med något passande nedsättande epitet.

De psykologiska insikterna kring mänskliga beteenden och mänskliga grundläggande behov verkar vara ganska så låga, till förmån för de hjärntvättande parollerna som verkar slå ut förmågor att både reflektera, fundera, filosofera och tänka.

Att som en robot vilja försöka att i rationalitetens och just kanske enbart för – den samhällsekonomiska vinningens skull -, vilja försöka genomföra de politiska floskler och paroller som i praktiken går på fullkomlig tvärs mot både biologiska, fysiologiska, psykologiska och också existentiella – naturlagar – som finns hos människan som varelse, det är direkt människofientligt att vilja försöka göra.

Att det manliga psyket faktiskt många gånger kan föreställa sig kvinnor som – ofullgångna – varelser och som det också är mannens – uppgift – och – kall – , och naturliga drivkraft och vilja – att , faktiskt göra – fullkomlig – , är kanske faktiskt inte helt och hållet en fullkomlig felaktighet. Naturen har ordnat det på så sätt att det generellt sett är den manliga psykologiska drivkraften som driver just framåt, utåt och uppåt, till just att vilja kunna – vinna – , och att just vilja kunna – erövra -, och till att just vilja kunna – besegra – .

Den kvinnliga psykologiska drivkraften är generellt sett mer sidoorienterad, och fokuserad på personkommunikation, och också fokuserad på att kunna skapa harmonier istället för konfrontationer.

Det kvinnliga psykologiska naturliga och – psykologiskt lagbundna – språket – , kvinnor emellan, är oftast fokuserat på att hitta – samsyn – och just på att kunna hitta – konsensus – . Detta fenomen finns utpräglat för att just kunna finna den psykologiska harmoni, som kvinnor själva mår bäst av. De flesta kvinnor känner sig lugnast, mår bäst av och är minst oroade och därmed minst stressade, när det råder psykologisk harmoni. När det råder samsyn och balans mår de flesta kvinnor bäst och därför är de flesta kvinnor intresserade av att kunna åstadkomma sådan harmoni.

Det manliga psyket är mer intresserat av det tillspetsade och av det konfrontativa psykologiska språket. Det språk som kan riskera att leda till konflikt i olika allvarlighetsgrader. Konflikter är de flesta kvinnor inte så intresserade av därför att det stör deras eget välbefinnande. Kvinnors psykologiska – språk – , och strategier, skiljer sig därmed generellt sett från det manliga psykets.

Det manliga psyket är betydligt mer intresserat av just – det tillspetsade – , och av det – konfrontativa – psykologiska språket därför att det manliga psyket är intresserat av – tydligheter – och av klarheter och är absolut inte i behov av oklarheter, eller av vagheter, eller av veligheter, som i sin tur kan resultera i obeslutsamheter, som i sin tur påverkar det manliga psykets handlingskraft.

Vagheter och oklarheter samt otydligheter och veligheter, samt vekheter, är generellt sett inte tilltalande på det manliga psyket därför att sådant tenderar att försvaga handlingsförmågor och handlingskrafter, och också att försvaga resoluta beslutsförmågor, som är vad det manliga psyket eftersträvar. Velighet som resulterar i obeslutsamhet och kanske i förlängningen handlingsoförmågor, är förödande för det manliga psyket.

Därför befinner sig generellt sett mäns och kvinnors psykologiska – språk – , i fullständigt olika – sfärer – , och har fullkomligt olika behov. Detta medför att de oftast också därför gör fullkomligt olika tolkningar och bedömningar av tillvaron kring vad som är väsentligt och viktigt och kring vad som är oväsentligt och oviktigt och också vad som är betydelsefullt samt betydelselöst.

Att inte vilja erkänna dessa fundamentala olikheter mellan pojkar och flickor, män och kvinnor, och att vilja försöka utplåna dessa generella psykologiska skillnader som är både biologiskt, socialt, fysiologiskt och också psykologiskt grundläggande i hur de olika könen av naturen själv är – programmerade – att fungera, är inte människovänligt att försöka göra.

Feminism med sina anklagelser kring – manlig könsmaktsordning – , samt anklagelser mot – vita medelålders män – är en psykologisk hjärntvätt. Samtidigt är feminism ett socialistiskt politiskt verktyg som har förföriskt lockande paroller om – jämlikhet – , men som i praktiken, precis som kommunism och socialism i praktiken, har människofientliga sidor. Detta därför att dessa ismer vill försöka förneka väsentliga sidor hos människan som varelse, och vill också försöka förneka väsentliga och fundamentala generella psykologiska olikheter mellan pojkar och flickor, män och kvinnor.

Flickor och pojkar, kvinnor och män, har helt enkelt generellt sett fullkomligt olika sätt att trivas och må bra i tillvaron.

Vad gäller invandringspolitiken och hur kvinnor röstar, så hänger det nog samman med en generell kvinnlig tendens och vilja att vara – vänlig och snäll – , samt – moderlig och omtänksam – .

Detta blir då ibland sammankopplat med en ovilja att sätta – gränser – , t ex för invandringens storlek, utformning och hastighet. Kvinnor vill i allmänhet inte känna sig varken som – elaka – eller som – onda – , och om då den politiska propagandan säger att den är både – elak och ond – , (främlingsfientlig och rasistisk), som motsätter sig invandringspolitikens storlek så medför det att många kvinnor väljer att tro på vad propagandan säger, och väljer att rösta för en alltför stor och alltför omfattande och alltför hastig invandring för att slippa att just känna sig som – onda och elaka -.

  Bergfast

  Posted: 17 marts 2013 - 09:12 - Svar

  Ett mycket intressant kulturellt fenomen, i anslutning till reflektionerna om de grundläggande psykologiska, biologiska, fysiologiska, sociala och existentiella skillnaderna mellan könen, och också kring de generella olika strategier för välbefinnande och harmoni som finns mellan könen, som i sin tur resulterar i olika bedömningar kring vad som är viktigt, värdefullt och väsentligt i tillvaron, är att inom den judiska traditionen och kulturens rituella sedvänjor och riktlinjer för samvaro, så finns det uppenbarligen en strikt uppdelning mellan männens kulturella ritualer och kvinnornas.

  Där finns tydligen olika slags krav och förordningar, och kanske särskilt inom den judiska ortodoxa kulturella traditionen, att det exempelvis skall vara ett visst antal män för att kunna församla sig i ett kulturellt och religiöst utövande.

  Kvinnor hålls då åtskilda från det manliga samkvämet, där olika texter läses och olika riter utövas och en tillbedjan till ”Gud” sker.

  Det finns också tydligen i Israel starka uppdelningar kring var kvinnor får sitta på bussar, och också att kvinnor och män helst skall undvika att gå på samma sida på trottoarer osv., och särskilt då bland ortodoxa judar finns det strikta riktlinjer och regler för hur samvaro bör vara och se ut.

  Detta är mycket insiktsfulla och därmed för alla människor lärorika aspekter kring det värdefulla i att faktiskt erkänna de skillnader, både psykologiska, biologiska, fysiologiska, sociala och existentiella skillnader, som finns mellan könen.

  För att i så stor utsträckning som möjligt kunna ta hänsyn till dessa skillnader, och faktiskt erkänna dem, behövs kanske att man uppmärksammar dem genom olika seder och traditioner. Samt att också erkänna det värdefulla i att män och kvinnor behöver var för sig kunna respektera de fundamentala skillnaderna, för deras egen maximala välbefinnandes skull. Detta som i sin tur påverkar hela familjers, hela församlingars, hela samhällens, ja, som i förlängningen förmodligen också påverkar hela folks välbefinnande.

  Att de flesta män på ett oftast naturligt vis inte tycker om att mäta sina styrkor och förmågor av olika slag, vare sig det är fysiska styrkor, eller akademiska styrkor, eller andra slags färdigheter och förmågor, med kvinnor, är oftast för de flesta inga större problem att acceptera.

  Detta fenomen accepteras oftast av både flickor och pojkar, kvinnor och män på ett naturligt vis, därför att det oftast helt enkelt är det naturligaste för var och en att vilja identifiera sig med förebilder som liknar dem själva.

  Detta beror Inte nödvändigtvis på att det därmed med någon automatik skulle innebära en föraktfull syn på flickor eller kvinnor. Det beror istället oftast helt enkelt på att kvinnor generellt sätt är fundamentalt och existentiellt olika männen själva. Männen ser att kvinnor oftast har fundamentalt olika psykologiska strategier för just deras välbefinnande, som skiljer sig från männens egna generella psykologiska strategier för detsamma. Detta påverkar deras generella tänkanden, göranden och tyckanden som det är viktigt att försöka förstå sig på.

  Det är mycket bättre att försöka förstå sig på dessa fundamentala skillnader, och ta hänsyn till dem, än att försöka utplåna skillnaderna, eller försöka hävda att flickor och pojkar, män och kvinnor, är och också som ideal skall vara, så lika varandra som möjligt.

  Det är att försöka vilja gå emot naturen själv, vilket i sin tur alltså egentligen inte är människovänligt att vilja försöka göra.

Anonym

Posted: 14 marts 2013 - 10:28 - Svar

Kravlat fram under stenen igen, pussgurkan?

Bergfast

Posted: 14 marts 2013 - 17:41 - Svar

Undrar vem som har anställt Anonymous och undrar också vad han, (hon?), har i ersättning för att förfölja mina kommentarer med kränkande, impertinenta och personundergrävande förolämpningar. Han gör det för att han är så illa tvungen förmodligen? Slavdriven av sin uppdragsgivare troligtvis. Kanske är han en hatande kommunist, som inbillar sig att jag skulle hata kommunism och därmed också hata kommunister, och därmed vara en – fiende – till Anonymous?

Vem vet.

Undrar också om Anonymous egentligen över huvud taget är svensk.

Skulle nog inte tro det som han bär sig åt. (Förmodligen är han helt enkelt sjuk och skulle behöva konsultera en läkare).

Ps.

Förresten behöver nog Anonymous passa sig framledes med sina oförskämdheter och med sina insinuanta, personförolämpande och kränkande kommentarer.

Dessa kategorier av kommentarer kan nämligen inom kort komma att betecknas som – nätmobbing – , och kan inom en snar framtid vara åtalbara.

Anonymous ip-nummer kommer att kunna spåras och Anonymous kan riskera åtal.

Detta borde Anonymous ta i beaktande, om han har något förstånd.

Det kan stå honom dyrt att fortsätta med sitt personangripande sätt. Det skulle därmed kanske kunna svida rejält i Anonymous plånbok och ge honom en mycket dyr läxa som han kanske inte alls hade räknat med.

Så ta sig i akt Anonymous.

Ds.

Leave a Comment