28
okt
Seneste opdatering: 29/10-11 kl. 0000
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

The French philosopher reflects upon the intellectual and moral bankruptcy of the “anti-racism” phenomenon, and its roots in popular entertainment. By Robert Redeker

Anti-racism has its ceremonies televised like the Oscars. They are always the same – they are always congratulating each other and exhibiting their complacency, their self-importance, their arrogance. This is not an intellectual arrogance – that is too far beyond their reach! – but a moral arrogance. The only thing it takes seriously is the role of political moralizer. This televisionary caste has taken over the spiritual direction of society. [..]

The wedding between anti-racism and the entertainment industry – the merging of anti-racism with the world of show business and the turbo-caste composed of the privileged members of the entertainment world – represent a parody with two faces: a parody of politics and a parody of morality. “Anti-racism”: A product of show business – oversat af Bruce Bawer.

“Anti-racisme” som produkt af narcissisme

Around 2,000 people are expected to participate in the ‘Day against Islamophobia and racism’, a mini-festival organized by ICCS in the capital Bern that will run from 2 to 5pm on Saturday.In an attempt to draw parallels between the treatment of Jews in Nazi Germany and Muslims in the Switzerland of today, many participants will wear t-shirts and stickers with the word ‘Muslim’ framed by a yellow star [..]

“This festival will only intensify Islamophobia,” said Hisham Maizar, president of the Federation of Islamic Organizations in Switzerland, who prefers to work closely with the authorities on integration policies. Muslim group to deploy ‘Jewish star’ at Bern rally. Press Release MUSLIMS IN SWITZERLAND RISE UP AGAINST ISLAMOPHOBIA AND RACISM. “Tørklædepigen – en tårevædet kampagnefilm fra ICCS. “Døden i Genéve”?:

Bruce Bawer: Oslo’s Epidemic of Rape

[..] Not so very many years ago, Oslo was virtually a rape-free city, inhabited by people who had been brought up on civilized notions of mutual respect and tolerance. No longer. Over the years, the incidence of rape has risen steadily. A wildly disproportionate number of the perpetrators are “rejected asylum seekers” – which may sound puzzling unless you are aware of the perverse state of affairs whereby even persons officially rejected for asylum in Norway are still allowed to stay. And the increasing temerity of the rapists – who know very well that they will probably not be caught, and, if caught, will not be severely punished – is reflected in the fact that the most recent rape (in which two men assaulted a 21-year-old woman) took place virtually in the backyard of the Royal Palace.

Oslo is, of course, not alone in having undergone this cultural sea change: many major cities in Western Europe have experienced similar transformations. Yet it now appears that the incidence of rapes in Oslo has now eclipsed that in the other two Scandinavian capitals, Stockholm and Copenhagen. This is quite an achievement, given that Oslo has traditionally been the smallest and sleepiest of these three cities – the least cosmopolitan, the one that feels more like a safe small town than a European capital. In fact, it turns out that the incidence of rape in Copenhagen has been on the decline. It is perhaps not entirely coincidental that Denmark, for the last decade, has also been the country with the most sensible immigration and integration policies in Western Europe. (Nor is it coincidental that the other Scandinavian capitals have twice as many police per inhabitant as Oslo does.) [..] Frontpage Mag. Oslo’s Epidemic of Rape


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Allan Hansen

Posted: 28 oktober 2011 - 15:49 - Svar

Jeg vil gerne give andre indsig i noget af det kilde materiale, som jeg har bragt til torves
så her kommer den franske filosof Robert Redeker.

Den franske avis Le Figaro bragte den 19. september 2006 en artikel af filosoffen og gymnasielæreren Robert Redeker med titlen >> Hvordan skal den frie verden forholde sig til islamisternes trusler?

Få dage efter var han på flugt fra rasende islamister. Hans trygge og kendte hverdag, som filosof på et fransk provinsgymnasium var forbi. Han måtte leve som flygtning i sit eget land.

I dag er han verdensberømt og et symbol på, hvordan rettroende muslimer forsøger at knægte ytringsfriheden.

I sin bog >> Man må prøve at leve 2007. fortæller Redeker om rasende trusler, om at leve i skjul, om venstreorienterede gymnasielærere, der falder ham i ryggen, om den manglende støtte fra offentligheden, fra fagforeningen, om politikere, der svigter.

Bogen er oversat af min gode ven Geoffrey Cain.

P.S.

“Dhimma,, ordet er arabisk og betyder – laverstående dyr. Urene vantro svin og aber.

“Taqiya,, ordet er arabisk og betyder de løgne som muslimerne skal anvende for at fører
de vantro bag lyset.

Dhimmikrati: er et samfund hvor ALLE ikke-muslimer, bliver behandlet som slaver, andenrangsborger og urene dyr – Dhimmier.

Så kan man jo selv vælge hvor man høre hjemme. Så fik vi lært lidt arabisk – Sov godt Europa!

Allan Hansen

Posted: 28 oktober 2011 - 16:22 - Svar

P.S.
Er der nogen af jer som har læst Salman Rushdie´De sataniske vers 1988.?

Det er simpelhent et mesterværk!
især kapitel 2 hvor Rushdie satiriserer over Koranens guddommelige oprindelse
og hvor “profeten” Mahound har kastet sig ud i et voldsomt slagsmål med Ærkeenglen Gibreel.
Det er vanvittig morsomt.

Svenskasvensson

Posted: 28 oktober 2011 - 17:01 - Svar

Ja det finns folk och företag som tjänar pengar på antirasism, Expo är ett sånt företag.

ThorG

Posted: 28 oktober 2011 - 17:19 - Svar

Måske også mange års sovjetrussisk undergravende virksomhed i Vesten, som nu er ved at vise sine resultater? Selvhaddet induceret af frygten for racisme (den indre svinehund) har jo vist sig at være en af de mest effektive nedbrydere af vestlig moral.

Menig 442

Posted: 28 oktober 2011 - 18:25 - Svar

Tim

Posted: 28 oktober 2011 - 18:42 - Svar

Hvorfor skal vi finde os i at kigge på tørklæder her i Danmark HVER DAG?
Jeg er SUR, RIGTIG SUR på disse islamister!

Victor

Posted: 28 oktober 2011 - 18:50 - Svar

Der var et indslag i RT i dag om islamisk religionsundervisning i tyske skoler og konsekvensen af at række imamerne en lillefinger: “Multikulti breeds distrust in Germany”.

http://rt.com/news/islam-germany-schools-religion-953/

Bjovulf

Posted: 28 oktober 2011 - 19:49 - Svar

Islamist åbner ild mod amerikansk ambassade

En mand åbnede fredag eftermiddag ild mod USA’s ambassade i Sarajevo

http://ekstrabladet.dk/112/article1647724.ece

Bjovulf

Posted: 28 oktober 2011 - 19:55 - Svar

Mere “kulturberigelse” ;(

http://lokalavisen.dk/laeserne-tipper-vandbombere-er-unge-mennesker-i- roed-bil-/20111028/artikler/111029268/1051?ref=eblister112

Læserne tipper: Vandbombere er unge mennesker i rød bil
[ Hvor svært kan det egentlig være at notere sig nummerpladen? 😀 ]

Rikke Søholm

10 personer i Hørsholm er alle inden for det seneste stykke tid blevet ramt af vandbomber.

Vandbomberne er kastet ud af en rød ældre bil, muligvis en ældre Opel Corsa, hvor flere vidner har set fire yngre mennesker sidde.

“Chaufføren var en tynd fyr af anden etnisk herkomst, og ved siden af var en lyshåret pige. På bagsædet var der to personer,” siger kvinden.

http://lokalavisen.dk/ramt-af-vandbombe-tine-fik-blaat-oeje-under-loeb etur-/20111027/artikler/710279898/1051

Ramt af vandbombe: Tine fik blåt øje under løbetur
Under en løbetur blev Tine ramt i ansigtet af en slags vandbombe. Det betød et hævet og grimt blåt øje

  steen

  Posted: 28 oktober 2011 - 20:48 - Svar

  @ Bjovulf:: Jeg ser skam Lokalavisen hver dag. DEt er næsten lige så slemt som at læse Politiets Døgnrapport, selvom den har indblandet lidt politihumor i sig. “En af de sædvanlige meget solbrændte..” 🙂 Man skal læse meget, for at skrive lidt.

   Bjovulf

   Posted: 28 oktober 2011 - 23:31 - Svar

   Ja, haha – for de har nemlig fingeren på pulsen ude i den virkelige verden –
   fjernt fra alle de naive og uvidende politikeres og de øvrige virkelighedfjerne
   PK-tosser, såkaldte “eksperter” og “intellektuelle” Carsten Jensen-typer.

   Ja, man tror jo næsten ikke sine egne øjne, når man ser Lokalavisen –
   den brutale virkelighed uden Ritzaus et al.s PK-filtre.

    Endnu en vantro

    Posted: 29 oktober 2011 - 00:04 -

    Bjovulf har du en blog? Du laver rigtigt gode indlæg, og kunne godt tænke mig at læse mere af dine betragtninger. Læser dem altid, du rammer oftest plet og gør det i et sprog hvor alle kan være med.

    Bjovulf

    Posted: 29 oktober 2011 - 16:48 -

    Nej, men mange tak for rosen 😉

    Jeg er vist ikke organiseret nok til den slags og heller ikke så god til at udtrykke mig lige så diplomatisk og kultiveret som Steen & LFPC. Mit temperament og min harme løber for tit af med mig, når jeg ser
    hvad der foregår og hvor store urimeligheder vi og vore stakkels naboer og brødre – samt resten af Europa – bliver udsat for, endda af vore og deres egne uansvarlige politikere og de såkaldte “eliter” – og det oveniløbet med en forventning om at vi skal klappe, se glade ud og føle os evigt taknemmelige over, at de forærer vore hidtil fredelige og velfungerende lande væk til uintegrerbare “kulturberigere”, ballademagere og fanatikere, som kræver så godt som alting indrettet efter sig, og så i øvrigt ellers bare betale den koloenorme regning ved kasse 1 og forsøge at leve med de meget alvorlige konsekvenser af de førnævntes svig.

    Så det er nok bedst at overlade den slags til folk, der har styr på det – og så ellers af og til komme med mine harmdirrende indspark og mange tips, bla. fra England. Vore politikere, eksperter og
    “intellektuelle” burde faktisk “tvangsindlægges” til en studietur derover og også til at se Dispatches – Mosque Under Cover-programmerne fra Channel 4, så de kan få et indtryk af, hvor slemt det egentlig står til der, især pga. Labours svigt.
    Hvis det virkelig er sådan et Danmark, de ønsker sig i fremtiden, så skal de da bare fortsætte som nu med at importere uintegrerbare muslimske fanatikere og ballademagere i hobetal og med konstant at lægge sig på maven for dem og alle deres vanvittige krav. Så skulle målet vist være nået om ca. 20 år. Men den dag, det endelig går op for dem, hvad det egentlig er for ulykker, de har forårsaget, der er det desværre alt for sent, og de skal helt sikkert nok skynde sig at løbe fra ansvaret for katastrofen. De kan nemlig ikke få sig selv til at indrømme, at de har taget grueligt fejl – at det rent faktisk var den
    jævne befolkning med problemerne inde på livet og så det så forhadte, udhængte og udskældte DF, der havde fuldstændigt ret, når de tillod sig at råbe op om de allerede dengang massive problemer og de uhyggelige konsekvenser af de uansvarlige politikeres sociale vanvidseksperimenter i fuld skala – endda helt uden skyggen af mandat til dem nogensinde!

Johansen

Posted: 28 oktober 2011 - 21:01 - Svar

Hvor er det væmmeligt som jødernes massive lidelser under nazismen misbruges som rambuk i såkaldt antiracisme-kampagner.
Jøder er flere steder i Europa jaget af fanatiske muslimer f. eks. i Malmø. Jødehadet sanktioneres i islam jfr. blandt andet i følgende suravers: Dræb dem hvorend I finder dem, og fordriv dem fra hvorfra de fordrev jer.
Derfor er denne kampagne med at bruge jødestjernen et ækelt propagandastunt fra “antiracisme”-lobbyen.

Hilmar

Posted: 28 oktober 2011 - 22:05 - Svar

Har lige set agitprop-filmen tørklædepigen.
Noget af det første der falder mig ind er, at ICCS og filmens skabere i deres forudsigeligt humorforladte stil, rent faktisk ganske ufrivilligt, kommer til at portrættere pigen som det hun er – et offer. Pointen er, at hun er et offer for muhammedanismen selv, og ikke for europæernes opdigtede intolerance.

Derudover er det indlysende, at muhammedanerne ellers er på hjemmebane her. Sentimental svælgen i, og ekshibitionistisk dyrkelse af, egen konstrueret offerrolle, mens man systematisk øger sin politiske indflydelse i land efter land, ligger såre naturligt til de rettroende narcissist-helgener.
Som alle med et minimum af kritisk tænke-evne intakt vel snart har forstået, så er tørklædet en kulturel token; en indgruppe-markør som signalerer muhammedansk ejendom: “voldtag en anden”.

Og så bare lige en generel kommentar til film med salvelsesfuldt og “stilrent” klaver i baggrunden:
Det er en af grundene til at jeg holder mig så langt fra mainstream-film af enhver art som muligt.
Den emotionelle føren-ved-hånden som dén type klaver-akkorder repræsenterer giver mig kuldegysninger.
Politisk underlægningsmusik af den helt typisk manipulerende slags som i tørklædepigen, er i virkeligheden dybt fornærmende for den kritiske iagttager/lytter, men effektivt fordummende og ensrettende for flertallet.

Der er tale om egentlig tankestyring. Man skal huske på, at de fleste lemminger ser i hundredvis af reklamer, infomercials, spillefilm og serier med den slags følelsesvejledende underlægningsmusik om måneden.
Det betyder, at deres underbevidsthed reagerer pavloviansk og umiddelbart på “kommandoen”, uden refleksion eller kritisk tænkning, hver gang “musikken spiller”. De er så at sige blevet programmeret til at internalisere enhver følelsesnuance som producenterne finder formålstjenstlig.

For kritiske iagttagere vil en film som tørklædepigen derfor føles næsten latterligt anmasende og kvalmende primitiv i sin sentimentalitet. Men grunden til at ICCS vælger formatet er jo, at de har statistisk belæg for at det virker – på lemminger.

theis

Posted: 28 oktober 2011 - 22:47 - Svar

Steen prøv lige at tage den billedserie med Once upon a time in Egypt op igen.
Det er den største løgn vi ser her. Muslimske kvinder gik aldrig med det tørklæde, og i Danmark kan man se at det først er sket fra 2001-2005 at muslimer begyndte at gå med det.
De prøver at stille en pseudo virkelighed op, som ikke stemmer overens med noget som helst. Hvad med de artikler omkring social kontrol og tæsk til kvinderne?
Altså muslimer har lært PR, propaganda. gå i jakkesæt og bedrage folk. Det ved vi nu, og det skal de straffes for.

Tim

Posted: 29 oktober 2011 - 04:10 - Svar

Michael Coren with Tarek Fatah: burn the burka
http://www.youtube.com/watch?v=D5JWkthnV_I

Perle. Hvad er det danske journalister ikke forstår. De laver hvertfald ikke journalistik, men søger kun en tryghedssøgende konsensus.
Ellers ville det jo gøre ondt

Eskild Madsen

Posted: 1 november 2011 - 05:41 - Svar

Download gratis Eduardo Farahs banebrydende bog “Økologisk Ideologi” — http://bit.ly/syvx9O
Bogen udkom oprindeligt i 1987 og anses af mange som profetisk mesterværk der båede spåede murens fald og europas islamisering

Leave a Comment