11
jan
Seneste opdatering: 13/1-12 kl. 1811
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Fra Trykkefrihedsselskabets møde Borgerprotest mod racismeparagraffen: Et unødvendigt stunt eller vejen frem? i Forfatterforeningen i går, hvor Lars Kragh Andersen (tidligere politibetjent nu jurastuderende), Firozeeh Bazrafkan (kunstner og blogger på Jyllands Posten), Jeppe Juhl, (journalist) og Bjarke Larsen, (journalist, tidligere PEN nu Fri Debat) deltog. Den eneste tilhænger af 266b fra PEN, var desværre blevet syg og meldte afbud. Den nu forhenværende københavnske politibetjent Lars Kragh Andersen skrev i kølvandet på racismedommen over Jes­per Langballe og Lars Hedegaard sagen (der afventer behandling ved Højesteret) en kommentar på hjemmesiden 180grader.dk:

For jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjensk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.

Han blev tiltalt og sat i stævne sat stævne i Københavns Byret, hvor han meddelte, at han ikke kunne drømme om at møde op. Den dag sagen kom for, skrev han hjemme fra sofaen: “Jeg lader mig ikke sådan koste rundt med, så jeg nyder i stedet en kold juleøl i mit hjem.” Dommen falder i løbet af denne, uge og bliver formentlig på 6-8000 kroners bøde. Her er tre af oplæggene i kronologisk rækkefølge. (kan spille i 1080p HD) 13.01.2012: Lars Kragh Andersen fik en bøde på 10.000 kroner.

Trods det, at der desværre ikke var en tilhænger af 266b tilstede, gik bølgerne alligevel højt i den følgende debat. I et af de intereressanteste indlæg ridsede Søren Krarup TheConvention on the Elimination of All Forms of Racial Discriminations historie op, både i FN og i Danmark, og han betegnede den som de totalitæres staters kup mod demokratierne, vedtaget og opmuntret af bla. Sovjet, Cuba, Kina, Saudi Arabien osv., der med hatespeech-lovgivning i hånd kunne knægte frie ytringer i deres egne diktaturer. Jacob Mchangama, chefjurist i tænketanken Cepos skrev en kronik om det i Jyllands Posten i maj 2011: Menneskerettighedskrise og Krarup selv har senest berørt det i kronikken Racismeparagraffen er totalitær i sit ophav. Der rejses kun en håndfuld 266b (krænkelsessager, som man burde kalde dem) i Danmark om året – altfor få for Institut for Mennskerettigheders smag – hvad der kan betyde ét af to: Enten taler vi alle meget mere poleret og stuerent til hinanden siden 1969, eller også er retsvæsnet og juristerne ikke nær så begejstrede for 266b, som politikerne er. Der er frit valg.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Hildy Koster

Posted: 11 januar 2012 - 17:34 - Svar

Hvor er det lækkert med 1080p videoklip! Tak.

Kirsten Damgaard

Posted: 11 januar 2012 - 18:02 - Svar

Sharia og vestlig menneskeret

Menneskerettigheder ,som vi forstår dem i vestlige samfund, og islam går ikke i spænd, eftersom sharia er
en del af islams essens :

”Sharia legitimerer og nødvendiggør den permanente underordning og diskriminering af ikke-muslimer inden for islams område. Det vil sige, at ligeværdigheden, som udtrykkes i den vestlige menneskerettighedstradition ikke anerkendes. Diskussionen viser at indenfor islam (sharia) findes der ikke rum for menneskerettighederne.” p. 163

Uddrag af artiklen ”Islam og Menneskerettigheter”
i Mennesker og rettigheter Årgang 15 nr. 2 1997 (norsk tidsskrift )
af Fariba Parsa , politolog og tilknyttet RUC .

Hilmar

Posted: 11 januar 2012 - 20:31 - Svar

Efter min mening den vigtigste og mest relevante opdatering på snaphanen nogensinde (ud over den første, uden hvilken der ikke havde været nogen snaphane).

Tillykke til Licens-Lars og Firozeeh B. for at sprænge et gigantisk hul i tavshedens og selvcensurens neo-Berlinmur.

LN

Posted: 11 januar 2012 - 23:33 - Svar

Jag har planer på att utvandra från NyaSverige – begiva mig i EXIL. Jag står inte ut med dumheten och förljugenheten mera. Bara åsynen av ett foto av någon i NyaSveriges ledargarnityr gör mig illamående. Inte minst Annie Rööf! Som gammal gubbe kan jag inte ge mig iväg till världens ände, jag får välja ett ställe där jag forfarande kan få min fattigpension utbetalad minus straffavdrag med 25% och där jag kan göra mig språkligt förstådd.

Jag har därför inriktat mitt intresse mot syddanska avfolkningsbyggder – där kanske jag kan finna ett inte helt fallfärdigt hus att köpa och där kan jag förhoppningsvis bo utan risk för överfall och rån eller möte med någon mohammedan, tillsammans med min hund och några höns att umgås med. Höns är ofta kloka djur och kan bli ännu klokare om de uppfostras väl. De kan inte osannolikt intelligensmässigt bli klokare än Svenne Banan och hans gelikar, som vanemässigt röstar på sjuklövern.

Jag har alltid haft en viss faiblesse för det danska, därför skaffade jag mig exempelvis en DAB-radiomottagare i november för att kunna fortsätta att lyssna på Danmarks Radio Progr1 också mellan 1800 och 0600. Jag vill inte missa ‘Krause på tværs’, Harddisken och – och allt det andra. Stig Möllers pisskanal 24/7 påminner för mycket om svensk ljug-radio.
I DR.DK finns det faktiskt mycket mera intelligens än någonsin i Sveriges Statliga Ljug- och Repris-Radio kallad SRP1. SRP3 och SRP4 har jag aldrig lyssnat på. I syddanmark kan jag också få in tyska stationer, som inte heller är dumma. Blir det pengar över skaffar jag en kombinerad radio och internetmottagare av typ Grundig Cosmopolit 7 WEB , detta nämnt som ett tips.

Om jag flyttar till Danmark tänkte jag bli dansk medborgare – men hu, det verkar som om detta inte vore möjligt. För att bli dansk medborgare måste man vara ostraffad och det är inte jag. Jag blev dömd häromåret efter den svenska motsvarigheten till § 226 b. Jag blev ådömd 3000 kronor i böter och 5000 i skadestånd till brottsoffret.

Brottsoffret var en muslima som jag av en händelse mötte på en smal parkgång. Hon var utspekulerat emballerad i tygskynken – hade dock inte handskar på tassarna – så jag kunde inte undlåta att i artig konversationston säga: “Befinner du dig inte på fel ställe – borde inte du med sådan klädnad vara i Mellanöstern eller något annat av Mohammed välsignat land.”

Jag fortsatte promenaden, jag hade två hundar i följe, men det visade sig att musliman följde efter ivrigt talande i mobiltelefon. Hon förföljde oss minst en halv kilometer, tills hundarna och jag slank ned i ett underjordiskt garage, varigem förföljelsen upphörde.

Detta hände vill jag minnas på sensommaren. Nästa år någon morgon kl 0830 i april ringde det på min dörr. Utanför stod det tre stöddiga beväpnade poliser, som skulle avhämta mig till förhör. När jag frågade vad saken gällde, sade de bara att “det borde jag själv veta.” Men jag visste faktiskt inte – jag hade ett absolut rent samvete! På polisstation fick jag reda på att jag hotat att döda en muslimsk kvinna, att hon hade begärt 50.000 i skadestånd och att detta kunde ge minst två års fängels och jag skulle nu avtvingas DNA-prov.

Damen ifråga hade således efter det att jag och hundarna slunkit in i det underjordiska garagetr, sökt upp vicevärdskontoret till det stora bostadsområdet och lyckats få mig idenifierad som ‘en lång man med två svart- och vita hundar’ och sedan gjort polisanmälan. Denna var häftigt kryddad med allehande idiotier och hade som toppgarnityr det lögnaktiga mordhotet. Stadens smartaste kriminalkommissarie fick hand om ärendet. Han älskade muslimer och PK-saglet dröp om hans mungipor. Nog om detta. Jag startade en vidlyftig internetkanpanj främst riktad mot polisen och rättsväsendet betitlad MORDHOTADMUSLIMA. Mycket av det finns nog kvar på nätet, mycket har dött på grund av bristande underhåll. Jag gitte helt enkelt inte fortsötta att slå knogarna blodiga mot en stenmur av svensk idioti.

Och nu, då jag i livets aftonstund vill erbjuda ett sant broderland min uppriktiga lojalitet, kommer jag kanske att förvägras detta, därför att jag i en svens idiotdomstol blivit dömd enligt den svenska motsvarigheten till danska § 226 b. Jag som trodde att jag skulle få dö som en nästan äkta dansk.

  Robin Shadowes

  Posted: 12 januar 2012 - 05:17 - Svar

  Man kan i alla fall inte säga annat att det var en redigt försöagen huckle-kärring du råkade ut för. Jag hade vägrat att betala skadestånd av ren principsak. Hade totalvägrat ända in i självaste döden.

   LN

   Posted: 12 januar 2012 - 14:27 - Svar

   STOR I ORDEN – LITEN PÅ JORDEN.

    Robin Shadowes

    Posted: 12 januar 2012 - 22:53 -

    Vad kan diktaturen göra annat än att hota med inkasso och den tandlösa kronofogden? Slänga dig i stillot för en sådan struntsak?

  Peter Andersen

  Posted: 12 januar 2012 - 10:41 - Svar

  Trist historie LN. Og så er det jo ovenikøbet den selv samme “multikultur” der i sidste ende ligger til grund for, at tidligere straffede ikke kan få dansk statsborgerskab. Men kom blot alligevel.

  steen

  Posted: 12 januar 2012 - 11:34 - Svar

  LN: Jeg tror virkelig ikke en HMF dom, kan få indflydelse på et evt. dansk statsborgerskab til dig. Vi byder dig velkommen.

  Crass Børsting

  Posted: 12 januar 2012 - 11:41 - Svar

  Kære LN, du kan jo sagtens bo i DK uden at have dansk statsborgerskab. Men se dig godt for, inden du vælger opholdssted. Nogle af landdistrikterne er forslummede, og nogle steder er der muslimer i den nærmeste købstad – og dermed alle de problemer, du helst vil på afstand af. Best of luck, anyway.

   PBr

   Posted: 12 januar 2012 - 13:09 - Svar

   Bornholm, Samsø, Langeland, Anholt og sådanne steder er vel gode bud på tålelige opholdssteder ?

    LN

    Posted: 12 januar 2012 - 15:10 -

    Tack för förståelse och goda råd.
    Bornholm är mkt trevligt och lockande, men är tyvärr alldeles för nära
    Nya Sverige. Jag lider av konsekvensmani – ‘adieu Nya Sverige’ är
    något definitivt.
    Langeland framstår som mera passande – bara 14000 fast boende.
    Social kontroll kan vara både negativt och positivt – men på Langeland
    kan ett hus vara till salg och stå obebott i nästan två år utan att
    fönsterrutorna blir sönderslagan efter en vecka, som skulle skett i
    Nya Sverige – dessutom kan man åka knallert till Fehmarn (sorry!)
    och handla, ty prisnivån är onekligen hög i Danmark.

   Aksel

   Posted: 13 januar 2012 - 11:27 - Svar

   – Uha ja, LN; held og lykke med din optagelse i det dansk samfund. Men måske vil det blive en gang fra asken i Sverig til ilden i Danmark, eftersom det nu forlyder, at o. 3000 nye muslimske samfundsfjendske socialsnyltere kan få adgang til/vil søg “asyl” i lille Danmark i ly af den nye vælgerbedragerisk multikulti-regering.

Prudentius

Posted: 11 januar 2012 - 23:44 - Svar

Ytringsfriheden er så vigtig fordi sandheden er så vigtig! Uendeligt enkelt.

Uden ytringsfriheden bliver det næsten umuligt at udforske sandt og falsk.

Hvis islam er noget farligt lort skal vi kunne tage vores forholdsregler som nation og samfund, og hvis ikke har multikulturalisterne jo en klokkeklar vindersag, som de ikke på nogen måde behøver statsapparatet til at bakke op med sanktioner mod de uenige.

Men fairplay baseret på fakta er ikke multikulturalisternes kop the, de ser helst deres modstandere tyraniseret til tavshed som ækle “racister” og “islamofober”. Og så til helvede med hvad der er op og ned på virkeligheden, den må sejle sin egen sø, mens de fromme fejrer sig selv.

  Hilmar

  Posted: 14 januar 2012 - 18:30 - Svar

  Ja, helt enig angående frihedens vigtighed.

  Og hvis nu andre ting end kun lige Islam viser sig også at være “noget farligt lort” som du så poetisk udtrykker det, så skal vi også kunne “tage vores forholdsregler” overfor dem; de andre ting, og ligeledes kunne diskutere og forske frit og uforbeholdent i de ting? –ikke sandt??
  Altså, underforstået, i samme grad som man mener det rimeligt at kritisere Islam.

JacobCT

Posted: 12 januar 2012 - 09:28 - Svar

Jeg håber der er nogen som laver en indsamling til Lars, når censuren rammer!

  søren weiss

  Posted: 12 januar 2012 - 17:12 - Svar

  Helt enig.

Crass Børsting

Posted: 12 januar 2012 - 11:42 - Svar

Denne hr. Kragh Andersen er en bemærkelsesværdig ung mand. I modsætning til de fleste andre viser han en vej fremad.

Hans Und

Posted: 12 januar 2012 - 15:50 - Svar

Har man interesse i, hvordan den slags 266b fungerede i Sovjet er wiki opslaget kort og klart. – Det handler om artikel 58.10, fra år 1958 artikel 70. Ligheden er slående…

http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Soviet_agitation

Da Capo

Posted: 13 januar 2012 - 10:36 - Svar

NU SKALL DET BLI HÄXPROCESS I NYA SVERIGE
– hela “folkgruppen” Afrikas Urbefolkning – ungefär en sjundedel av jordens befolkningä – har sig själv ovetande blivit kränkt av en svart/vit bild föreställande en svart afrikan, en sk neger – på bilden ifråga till och med en “efterlyst sk husneger” försedd med fingerade bojor, som i Lund eller Malmö blev hittad i en kopieringsapparat och som i Lund blev spridd i något antal exemplar i något korkat studentsammanhang.

Minsann, det skall bli fängelse, utlovar kammaråklagare Mathias Karlsson.

Från den inledande domstolsföehandlingen:
“Dan Park iklädd gröna kamouflagekläder och tonade pilotglasögon verkade inte vara bekymrad över att vara åtalad för förtal och hets mot folkgrupp

http://www.sydsvenskan.se/lund/article1600935/Atal-for-hets-mot-folkgr upp.html
http://www.skanskan.se/article/20110908/LUND/709079954/-/flera-brott-m isstanks-efter-slavauktion

Leave a Comment