25
jan
Seneste opdatering: 27/1-12 kl. 1739
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

En lille repetition inden retssagen forsøger at besvare det samme spørgsmål fra den 16 april og ti uger frem -“in his own writing.” Det vil næppe være i Breiviks socialdemokratiske forsvarers interesse, – næppe heller i den norske mediepolitiske elites – at Breiviks eget billede får lov at stå tilbage, når den er slut. Der skal nok vise sig måder at undgå det på. “Det bliver en meget ubehagelig retssag,” sagde advokat Lippestad. Det gør det helt sikkert.

Vollsmose: “De ville så os ihjel”

Et dansk par var nær blevet dræbt, fordi de talte med politiet i Vollsmose. Nu er de også flyttet.Det var nær blevet skæbnesvangert for to danskere i Vollsmose at tale med politiet. Ikke alene blev de beskudt med automatvåben, de følgende to år måtte de også finde sig i stenkast, hærværk og chikane. Parret ønsker at være anonyme, men har valgt at fortælle om deres liv ghettoen Vollsmose, efter at B.T. i går kunne fortælle, hvordan etniske danskere nu er mål for en indbruds-hetz. En hetz hvor ni ud af ti af de 150 indbrud, der har ramt bydelen de seneste fire måneder – ifølge en betjent – rettes mod etniske danskere.

– Idet jeg svarer betjenten, begynder nogen så at skyde imod politiet. Min kæreste og jeg kaster os ned og kryber ind i busken bag os. Herefter hører vi politibilens hvinende hjul, mens den bakker væk derfra. Hetz i Vollsmose: ‘De ville slå os ihjel’ (Se også Vollsmose: “… jeg husker stadig, hvordan de stod og grinede hånligt af os, da vi bar flyttekasserne ud.” og BTs tidligere artikler her, her og her.)

“Sverige er et center for antisemitisme”

Minister Erik Ullenhag forsvarer sig med, at regeringen har bevilliget fire millioner til svenske jøders sikkerhedsudgifter. For det første tog det adskillige år, inden regeringen kom til pengepungen, for det andet rækkker beløbet ikke til de udgifter, det jødiske samfund har haft. Reinfeldt selv, der før har dukket hovedet, når noget blev ubehageligt, lader sin ministersekretær svare for sig.

I en intervju med Jerusalem Post på tisdagen, inför sitt deltagande vid EU-parlamentets minnesstund för Förintelsen, riktade Moshe Kantor hård kritik mot Sverige.– “Sverige, ett tidigare lugnt land där det inte fanns några antisemitiska problem för bara några år sedan, är ett center för antisemitism,” hävdade Kantor.

“Att judar för sin trygghets skull behöver flytta från Malmö till Stockholm och andra platser är enligt Kantor ” något otänkbart i det 21:a århundradet”. Enligt Kantor har statsminister Fredrik Reinfeldt inte svarat trots flera försök att få till ett samtal.
“Det är en tystnadens konspiration. De tror tydligen att om de inte säger någonting kommer problemet att försvinna. Men vi vet att det består,” sade Kantor.“Sverige ett center för antisemitism”, EJC president: Sweden a center of anti-Semitism.

2000 demonstranter lokalpressen overså den 14.1

men så er der så meget andet i Sydsvenskan af vigtighed. Dansk politi har fået en bakläxa.. Videoen her giver et bedre indtryk af menneskemængden, end den vi bragte den 14 om aftenen.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Jernhesten

Posted: 25 januar 2012 - 13:00 - Svar

Er der nogen der ved om der bliver tv-transmiteret fra retssagen, eller skal vi nøjes med referater?

JensH

Posted: 25 januar 2012 - 13:02 - Svar

Sandheden gør for ondt på New Yorks borgmester Michael Bloomberg, så derfor forbyder han den. En anti-terror træningsfilm brugt til uddannelse af NYPD betjente har stødt byens borgmester, Michael Bloomberg, så meget at han har fået forbudt brugen af den i NYPD. Blandt andet viser denne trænings-film islams sorte flag veje over Det hvide Hus, og det er altså alt for meget for den fintfølende og islamleflende borgmester:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2091302/Mayor-Bloomberg-blasts -NYPD-counter-terrorism-training-included-anti-Muslim-video.html

falkeøje

Posted: 25 januar 2012 - 13:13 - Svar

Breivik er blevet politiseret af vore egne politikere.
Han er ikke den eneste, der vil komme langt flere.

falkeøje

Frank P

Posted: 25 januar 2012 - 13:23 - Svar

Fremragende analyse der fuldstændigt udstiller medierne, EXPO, CAIR, m.fl.:

Specielt “Robert Spencer” — pause — “Oh, sorry I mean JFK”…

Nu kan han vel også føres til listen over “persona non grata”. Og med det stigende trussels- og hetz-niveau in mente, så ser vi ind i en dyster fremtid. En modeblogger bliver truet med død og voldtægt i Sverige, en kristen pige der er blevet voldtaget (tidligere muslim) bliver på direkte tv latterliggjort af en anden muslim, mens hendes FB-profil oversvømmes med beskeder om at hun skal indstille på at hun skal voldtages en gang mere, gangstere prøver at opspore IP’en på en gut der blogger “dårligt” om Rasmusgatan i Malmø (gaden hvor kriminelle skal dele post ud). Vi er inde i en helt ny trusselskultur, MSM er ligeglad. Pat Condell skulle efter sigende været armeret til tænderne af frygt for overfald. Det er fandeme blevet en farlig verden og vi kan ikke forvente os nogen som helst beskyttelse. Særligt ikke af dhimmi-politiet.

Børge

Posted: 25 januar 2012 - 16:10 - Svar

Det er dejligt at se, at man ikke er alene med sin opfattelse af sagen, men deprimerende er det da, igen og igen at få bekræftet, at vesten er befolket af bløddyr.

Morten - - -

Posted: 25 januar 2012 - 17:08 - Svar

Fra BT:

“Her kom en politibil trillende imod os med slukkede lygter. Betjenten ruller vinduerne ned og spørger om det brænder meget dernede (…)”.

Ak ja, det vækker minder 🙂

– De der små numre, såsom at slukke lygterne, kender jeg godt fra min tid i vagtbranchen. Det var sådan nogle, “de gamle drenge” lavede. Tog skulderstropperne af skjorten og slipset i lommen, så man ikke se, at de var opsynet. Så kunne de nemmere snige sig igennem ronderingen, uden at have “set noget”. Der var jo kun få år til pensionen. Meget menneskeligt og i og for sig forståeligt.

“Brænder det meget dernede?” Ja, ha ha.

Det ville være stjernetosset at køre derhen og kigge, endsige gøre noget. Også fordi det jo ikke er politiets opgave at starte 3. verdenskrig.

– – –

Frank P

Posted: 25 januar 2012 - 17:31 - Svar

“Sverige er et center for antisemitisme”

Ja og den almindelige Svensson tror det er nynazister, racister og SD’er, der er skyld i dette. Medierne bekræfter jo igen og igen denne tese.

Frank P

Posted: 25 januar 2012 - 17:46 - Svar

5 and 6 million Muslims and about 600,000 Jews, … Will the world say nothing – again – as it did in Hitler’s time?

http://www.document.no/2012/01/a-vaere-jode-i-dagens-frankrike/

Frankrig kan også være med:

“According to the Police, metropolitan Paris has seen 10 to 12 anti-Jewish incidents PER DAY in the past 30 days. Walls in Jewish neighborhoods have been defaced with slogans proclaiming ‘Jews to the gas chambers’ and ‘Death to the Jews.’”

“In Lyon, a car was rammed into a synagogue and set on fire. In Montpellier, the Jewish religious center was firebombed; so were synagogues in Strasbourg and Marseilles; so was a Jewish school in Creteil – all recently. A Jewish sports club in Toulouse was attacked with Molotov cocktails, and on the statue of Alfred Dreyfus in Paris, the words ‘Dirty Jew’ were painted. In Bondy, 15 men beat up members of a Jewish football team with sticks and metal bars. The bus that takes Jewish children to school in Aubervilliers has been attacked three times in the last 14 months.”

Maria Due

Posted: 25 januar 2012 - 17:58 - Svar

Man kan ikke det ene øjeblik tage dele af ABB’s manifest for gode varer, fx oplysningerne om hvornår han begyndte at planlægge terroren, og det næste afvise andre dele af manifestet som galimatias. Det er uredelig argumentation.

Jeg tror, at den længe ventede retssag mod ABB kan komme til at virke som et gevaldigt selvmål for det officielle Norge, der så gerne vil være klassens duks. Man risikerer jo nemt at komme til at fremstå som primitive og hovmodige, når man udstiller en sindssyg mand, som om han var et dyr i en zoologisk have.

Desuden vil verdenspressen hurtigt finde ud af, at det er uetisk, at ABB ikke for længst er kommet i behandling for sin sygdom. Det er i hvert fald her i landet god latin, at det gælder om hurtigst muligt at få skizofrene i behandling, da psykosen i sig selv kan forværre tilstanden og prognosen, og inden vi har set os om, har de norske myndigheder jo haft ABB dinglende i en snor i et helt år, fordi hver sten partout skulle vendes.

Bliver sagen anket, kan der gå endnu længere tid, inden ABB behandles. For hvis man behandler ham, og det vil først og fremmest sige medicinsk, så kan tilstanden ændres radikalt, inden han kommer i retten, og resultatet kan være vanskeligt at forudse og styre. Derfor må vi gå ud fra, at ABB fremstilles i den tilstand han er uden medicinsk behandling og terapi, hvilket ikke er ensbetydende med, at den er den samme, som han befandt sig i på Utøya.

Men man har medicinske muligheder, som vi måske ikke får kendskab til, og det gør retssagen endnu mere ubehagelig og diffus.

Ingen kan forudse, hvordan ABB vil respondere på medicinen, og der foreligger jo den oplagte mulighed, at han pludselig tager afstand fra sine egne handlinger og retter det meste af skytset mod bloggerne. Har I tænkt på det? Det vil være en ønskeposition for både forsvareren og hans parti.

  Børge

  Posted: 25 januar 2012 - 18:17 - Svar

  Sygdom – hm?

  I min verden er det en sygdom (en gendefekt), hvis man ikke vil forsvare sig. Der er selvfølgelig den anden mulighed, at man blot er idiot.

   Maria Due

   Posted: 25 januar 2012 - 18:37 - Svar

   I min verden virker adrenalinet også mere i retning af fight end flight, og jeg kan ikke forstå, at nogle af jer ikke vil anerkende, at ABB efter alt at dømme er hundesyg, og at radikaliseringen kommer fra hans indre dæmoner, der må formodes at skyldes en blanding af genetiske årsager og miljø. Hans symptomer er efter min mening lige efter bogen.

Maria Due

Posted: 25 januar 2012 - 18:00 - Svar

Selv om jeg ikke kender til dommens præmisser, bedømmer jeg, at dette er en væsentlig sejr over den i vide kredse forhadte § 266b.

”Opgør med racismeparagraf

Af LARS SEJR
Offentliggjort 24.01.12 kl. 23:00

Er det racisme, når man påstår, at indvandringen af afrikanere fra Ækvatorialguinea er langtidsskadelig for Danmark, fordi de er dummere end danskerne?

Nej, lød svaret i Retten i Aarhus, hvor nationalisten Daniel Carlsen blev pure frifundet for tiltalen, der var rejst af rigsadvokaten.

Daniel Carlsen var tiltalt efter §266b, der også er kendt som racismeparagraffen, og efter tirsdagens dom mener forsvarsadvokat Peter Hjørne, at det er på tide at gøre op med en paragraf, som han kalder forældet.

»Afgørelsen fortæller mig, at grænserne er anderledes, end rigsadvokaten går og tror. At man har ret til at sige, hvad man mener, så længe man ikke går så vidt, at man støder, fornærmer eller forhåner andre. Samtidig betyder denne afgørelse, at man bør afskaffe §266 b. Den har ikke nogen berettigelse længere overhovedet,« siger Peter Hjørne.

Han mener i stedet, at folk bør føre konkrete injuriesager, hvis nogen føler sig stødt.

http://jp.dk/aarhus/politik/article2674069.ece

Side tre findes en uddybende artikel, der i papirudgaven har overskriften ”Nationalist blev frifundet for racisme”.

http://jp.dk/aarhus/krimi/article2673596.ece

Gunnar Biering

Posted: 25 januar 2012 - 18:18 - Svar

Helt usagligt og delvis off-topic:

Ligner Breivik og Julian Assange ikke hinanden påfaldende? Sagt uden nogen injurier mod nogen af de herrer!

Frank P

Posted: 25 januar 2012 - 19:25 - Svar

Skræmmende klip fra Malmø. Mange af kvinderne er omgivet af 3,4,5 børn, fremtidens soldater?

Sverige er nu engang et sært land. Et stalinistisk diktatur, der indtil det sidste vil benægte problemerne med islam og indvandring.

Godt at der findes Avpixlat, der kan imødegå folk som Elefalk (kriminolog hos Polisen): “Brottsligheten minskar dramatiskt över hela Sverige” (oktober 2011) og Chefredaktør Johan Eriksson: “brottsligheten har minskat…”

http://avpixlat.info/2011/11/04/insandare-olika-satt-att-redovisa-krim inalstatistik/

  Morten - - -

  Posted: 25 januar 2012 - 21:12 - Svar

  @ Frank P

  Jeg synes nu ikke, det skræmmende er, at landet er et diktatur, men tværtimod, at det er et demokrati. Jeg håber sandelig, Sverige kan se sin fremtid i Danmark, og ikke omvendt. Men det skal tiden vise. Helt så tavse som svenskerne har man svært ved at tænke sig danskere.

  – – –

Ole Burde

Posted: 25 januar 2012 - 22:03 - Svar

Om Breivik er sindsyg , er udelukkende et definationsspørgsmål . Hvis man definerer mental sundhed som værende evnen til at
forfalske virkeligheden hen til noget som det nemt at leve med , ja så ER han sindsyg . Hvis men derimod definerer sindsyge som mangel på evne til at skelne mellem den objektive virkelighed og et selvfabrikeret drømmenland , ja så har resten af nordmændende måske også en lille skrue løs…

Victor

Posted: 26 januar 2012 - 08:06 - Svar

Sjovt med Moshe Kantor – ham, der taler om Sverige som et anti-semitisk ground zero. Hvis man læser hans egen wikipedia entry, så har han længe kæmpet mod “xenofobi” i Europa.

Som vi siger i nordjylland, så er kyllingerne kommet hjem til spyddet.

  Jonny

  Posted: 26 januar 2012 - 13:51 - Svar

  “Som man bäddar får man ligga.” Men det bekymrar inte sådana som Kantor. Deras privilegierade ställning skyddar dem ännu en tid…

  European Jewish Congress President Dr. Moshe Kantor addressed a gathering of European Muslim and Jewish Leaders in Brussels today. At the gathering Kantor outlined the necessary foundations for a more tolerant Europe.

  “It is vital that we invest greater efforts and resources into education, starting at the kindergarten level,” Kantor told the attendees. “All of Europe needs to have a common unifier, a starting point which all Europeans can rally around and that should be equality, reconciliation and preventing the spread of intolerance.“

  “Above all we need to bolster legislation against hate, racism and xenophobia at all levels. The current legislation is not enough. The law must become a tool for a more enlightened and unified Europe where those that ferment hate should receive proper sanction. The EU countries need to immediately adopt the Framework Decision on Combating Racism and Xenophobia.”

  The event was organized by the European Jewish Congress (EJC), along with the World Jewish Congress and the Foundation for Ethnic Understanding. The aim of the gathering, which was the first of many meetings, is to improve Muslim-Jewish relations in their respective European nations. The participants discussed a host of issues in an open and honest manner.

  Dr. Kantor also met privately with President of the European Council, Herman Van Rompuy to discuss many issues of concern, especially the worrying situation of certain Jewish communities, like Malmo where Jews are being forced out of the city.
  “If Jews are being driven out of parts of Europe once again, this does not bode well for the future of the continent,” Kantor told the presidents. “The European Union was created as a body of reconciliation and integration, if the Jews, whose presence in Europe stretches back almost 3,000 years [sic!] can not feel safe then the new Europe has failed us.”

  h t t p://www.eurojewcong.org/ejc/news.php?id_article=6026

Leave a Comment