27
jan
Seneste opdatering: 28/1-12 kl. 2348
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Holland bliver det 3. land i Europa, der forbyder burka på offentlige steder. En symbolsk beslutning uden nogen som helst effekt på virkeligheden andet end nogle få hundrede hidsige muslimaer og skægaber. Politikernes afmægtighed og fejltagelser udstillet. Der er ingen, der bliver europæer, moderne og demokrat ved at man skifter tøj på dem. PET får ikke mindre travlt, socialbudgetterne mindsker ikke., der bliver ikke færre revolter i europæiske byer, men som voldtægtsforebyggelse for svenske kvinder, er burkaen sikker en glimrende idé, og måske vil forbuddet mindske bankrøverierne en anelse. (“heltäckande slöja” er en særlig svensk eufemisme, der ikke er slået an i lande, hvor man stadig anvender sproget som et middel til at beskrive det, man observerer og tænker.)

The Dutch government will agree to introduce a ban on Friday making the Netherlands the third country in Europe to prohibit the burka, behind France and Belgium.Women caught wearing a burka in public, on the streets, public transport and in schools or hospitals will be fined £330.There will be exemptions for mosques, or other religious buildings and for foreign women travelling through the transit lounges of international Dutch airports.Netherlands to ban the burka, Burqa Ban Comes To the Netherlands. Finally.

Svenska skolor skall ta emot elever med heltäckande slöja och anpassa undervisningen så att utbildningen kan genomföras. Bara undantagsvis ska lärare och rektor kunna säga nej.Ja till heltäckande slöja i skolan (Myndighederne har fejgt ekspereret aben videre til de enkelte skoler.)

Vanekriminel pakistaner truer Norge foran Stortinget

Arfan Qadeer Bhatti er født i Norge, blev taget første gang for kriminalitet som 13-årig og siden Bhatti været én lang stime af elendighed og udgifter for Norge. Han er mistænkt for terror og flere mord, dømt blandt andet skud mod synagogen i Oslo. Men han står der stadig og taler under demokratiets beskyttelse den 20 januar 2012. Fra samme lejlighed: Bhatti: – Håper Allah straffer PST, Her angriper Bhatti VG-fotografen

Nordmændene er meget tålmodige så længe det nu måtte vare. En dag dukker der nogle op, der får Siv Jensen til at minde om Margrethe Vestager. Man kan forstå, at Anders Breivik var en meget velkommen distraktion fra personer som Bhatti for et etablissement, der har fortrængningsbehov så længe som muligt. Norsk psykiatri mener at han lider af en “dyssosial personlighetsforstyrrelse,” man kan spørge sig, om ikke det tværtimod er Stortinget, der lider af det. En dag sidder han og fletter fingre i kachotten med Breivik, ignoreret af teaterdirektører og andre velmenere, der gjorde ham mulig. Bhatti siger, “at dette ikke er en trussel.” Det er den eneste sætning, der ikke er en trussel. Trusler er den eneste form for samtale, han kender og en dag vil han blive tiltalt på sit eget sprog. Andet strider mod fornuften, naturen og enhver historisk erfaring.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3
Deltag i debatten...

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MaritLauraFrank P Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Laura
Guest
Laura

Det er vigtigt – meget vigtigt – med sådan en lov, om den så kan ende med kun at være symbolsk (for der er vel ikke ressourcer nok noget sted i Europa til at håndhæve sådan en lov?). Det symbolske består jo først og fremmest i, at en sådan lov slår fast, at i dette land gælder den og den regel på baggrund af det og det, hvilket er vedtaget ved demokratisk afstemning (altså en IKKE-religiøs bestemmelse). * – Og så så jeg i øvrigt også en kvinde i niqap i Ikea tidligere i dag. Jeg ser flere og flere.… Read more »

Frank P
Guest
Frank P

Og det passer altså ikke det der med at der meget få kvinder i burka eller niqab. Jeg så 2 så sent som for 1 time siden i Rosengårdcentret i Odense. Tidligere blev jeg fuldstændig chokeret, ikke længere. Der er en del af disse spøgelser i Odense, og så er der fyldt med mænd med langt skæg og store store vinterjakker, store brød på over 100 kilo, gerne bukser i militær-farver og mønstre, typisk islamist-beklædning. Det virker stadig skræmmende.

Marit
Guest
Marit

Norge går man motsatt vei. Her blir en niqabkledd kvinne sendt rundt i landet til skoleklasser for å informere om islams herligheter og niqabens fortreffelighet. At spøkelseskostyme skal være tillatt i skoler, synes myndighetene er helt OK. Noe annet er rasisme, må vite.Nordmenn er verdens mest rasistiske folkeferd, så det må stadig opprettes nye instanser for å kontrollere denne genetiske tilbøyelighet. Jeg nevner noen av dem her :

Antirasistisk senter
SOS Rasisme
Diskrimineringsombudet
Organisasjonen mot offentlig diskriminering
Interkulturelt museum
Tips. kripos.no Rasistiske ytringer på Internett. Tips anonymt.

Storebror ser deg, i Norge.