19
feb
Seneste opdatering: 21/2-12 kl. 1245
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Tusindvis gik på gaden for at sige nej til vold Demonstrationen fra Vesterbros Torv til Rådhuspladsen viste sig at være et næsten rent tyrkisk foretagende. Zenia Stampe, Anne Vang, Özlem Cekic og Yildiz Akdogan talte. Andre skriver om det, jeg stiller blot spørgsmålet: Hvem begår et mord af denne type? 8-10 ligger på lur og banker én ihjel. Det er ikke et typisk bandemord med så mange deltagende, men det er en gruppe mennesker, der indbyrdes stoler på at ingen sladrer. De vil blive fanget, og der vil desværre nok vise sig at være en mening og et motiv bagved trods alt hvad de velmenede, delvist grådkvalte talere (Akdogan) sagde. Gademord uden motiv er sjældne, og de ser ikke ud på denne måde. Posten opdateres med en tekst af en tilstedeværende journalist, der også har søgt aktindsigt i den dræbte Cem Aydins dom(me). Videos af talerne nedenfor stregen vil jeg lade tale for sig selv. Det gentagne udtryk der forekommer hos talerne – “at gøre en forskel”, kommer fra et amerikansk reklamebureau ansat i en fjern valgkamp. Nu siger alle det. På øverste foto: Den myrdede Cem Aydins forældre og søskende. (klik foto f. helskærm)

Nederste foto: Fra drabsstedet på Kong Georgs Vej. Foto © Jette Dali.

Apropos Outlandish, så kan man (gen) opleve her, hvordan deres ufortjente hit “Aisha” skal lyde. Det er originalversionen.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morten - - -

Posted: 19 februar 2012 - 21:10 - Svar

Det er dejligt at se så overbevisende og talstærkt et fremmøde af de nye danskere for så værdig en sag. Det får en til at føle sig helt tryg, at vi er omgivet af så mange gode og sympatiske medmennesker, der brænder for fred. De voldelige elementer får ikke et ben til jorden !

– – –

Bjovulf

Posted: 19 februar 2012 - 22:47 - Svar

Britiske fængsler som terroristtræningslejre

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2103288/Islamist-terrorists-sp read-jihad-hatred-bars-networking-website-extremist.html

Jihad from jail: Islamic terrorists using network website MuslimPrisoner.com to preach
hatred from behind bars

Abu Hamza, Abu Qatada and Osman Hussain are some of the extremists using the site
Website is used as networking tool for jihadist militants
Posts celebrate murder of innocent people and urge fresh atrocities against the West
Inmates urged to lie about their reform to get early release to continue holy war
Letters reveal prisoners are radicalising other inmates
Ministry of Justice said it recognises risk posed by extremist offenders

Frank P

Posted: 19 februar 2012 - 23:39 - Svar

Robin Shadowes

Posted: 20 februar 2012 - 01:10 - Svar

@Steen. Thoralf Alfsson har ett högintressant inlägg om Stasi-listorna idag. Även bland kommentarerna finns en del intressanta uppgifter och teorier med kopplingar till morden på journalisten Cats Falck, givetvis Palme och vapeninspektören Carl Algernon. Rena spion-thrillern!

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2012/february/stasi-pa-stallet-marsc h.html?_tmp=b5e2f2ebc2a02315b435b1924d846704387e1315

anonym

Posted: 20 februar 2012 - 06:07 - Svar

Underligt nok er der ingen omtale i fjernsynet om Cems (I ved godt, volds- og mordofferet (for hvide danske racister), Cem som vi alle kender, for vi er jo alle på fornavn med ikke-hvide ofre, mens alle de 10-millionvis af hvide ofre for Herrefolkets hærgen er navn- og ansigtsløse i MSM) og hans pistol- og motorsavsmanifestationer overfor nogle danske teenagere.
Men det bedste for MSM i dette tilfælde, er jo, at de ikke behøver at lede efter ikke-hvide som de kan lade deres kameraer dvæle ved og på. Så alle os hvide (læs: ariske 24/7 heilende) omnixenofober, kan lære hvordan det rigtige og normative samfund ser ud (læs: indoktrineres til at se ud).

Limewoody

Posted: 20 februar 2012 - 08:59 - Svar

Politikerne fra fra et bestemt segment mænger sig med de rigtige meninger og på den rette platte form. Sjovt nok er det de samme, der i snart mange år har visse andre partier for “populister”…………

JensH

Posted: 20 februar 2012 - 11:00 - Svar

Typisk, Die gutmenschen vil gerne marchere og vise deres sorg overfor en dræbt grov kriminel Tyrker, bosiddende i Københavs-området, mens de eksempelvis er totalt ligeglade når Jydsk socialrådgiver bliver slået ihjel af en Somalier, som ikke bryder sig om at blive afkrævet aktivering for sine bistandshjælp.

Men denne ‘Cem’ var en grov kriminel, der havde et synderegister som bl.a. bød på grov vold, afpresning og bortførelse:

http://www.bt.dk/krimi/cems-haarde-fortid

  Morten - - -

  Posted: 20 februar 2012 - 12:57 - Svar

  En også meget oplagt analogi er Anders Børme Wehages død. Det er ikke muligt at finde et mere eklatant eksempel på meningsløs grusomhed, end den terrorhandling, der tog livet af ham. Han er det sande ikon for de sande fredsforkæmpere, i det omfang, sådanne findes.

  At han ikke engang mindes som eksempel, er et vidnesbyrd om, hvor hurtigt hans skæbne blev fortrængt af alle. Han er simpelthen gået i glemmebogen. Når jeg ser ud over de demonstrerende, og iagttager talerne, føler jeg, at jeg ser ud over et frygtindgydende hav af ikke særligt fredelige mennesker, der er hykleriske på en meget farlig måde.

  Læs om Anders Børme Wehages død her: http://jp.dk/indland/krimi/article1857649.ece. Der findes flere artikler, hvis man vil have ulejlighed med at finde dem.

  – – –

   Morten - - -

   Posted: 20 februar 2012 - 13:31 - Svar

   P. S. Anders Børme Wehage havde en søn på fem år. Den mulighed ville terroristerne skide på. Og det vil Zenia Stampe også i forhold til at vælge Anders og hans søn Tobias som ikoner, frem for den anløbne Cem

    Morten - - -

    Posted: 20 februar 2012 - 13:38 -

    P. P. S. Se ansigterne på billederne, og vid, at INGEN af dem, kunne drømme om at tale ved en tilsvarende manifestation for en, der hedder Anders og har en søn på fem år. Jo, det var rigtigtnok en demonstration i går, sandelig, sandelig …

    steen

    Posted: 20 februar 2012 - 14:10 -

    @ Morten: Det er mildest talt pinagtigt at overvære, at vores politikere stiller op til sådan en enkelt-sag, inden vi ved mere om baggrunden for det mord. Som jeg antyder, peger den smule vi ved nu,, hen imod noget klan eller æresrelateret mellem to store indvandrerfamilier.

    Indtil videre er der intet der tyder på, at mordet på Cem siger noget mere alment om voldeligheden i Danmark, end om den volds- og blodpengekultur de politikere, der taler på videoerne, er ansvarlige for importen af. På grund af det, og på grund af de optrædenes sproglige uformåenhed, blev forestillingen rent absurd teater. Men der er vel tyrkiske stemmer i det for de indblandede politikere?

    Jeg var der som fotograf, og ville ikke have skrevet noget, for jeg bryder mig ikke om at blande de to ting sammen, men jeg måtte have lidt luft for den dårlige smag jeg fik i munden. Lad os vente på artiklen som kommer, og lad os også vente indtil mordet bliver opklaret. Den trøst har vi dog endnu i modsætning til i Sverige: Mord bliver opklaret i Danmark.

    JensH

    Posted: 20 februar 2012 - 14:14 -

    “Anders Børme Wehage havde en søn på fem år. Den mulighed ville terroristerne skide på. Og det vil Zenia Stampe også i forhold til at vælge Anders og hans søn Tobias som ikoner, frem for den anløbne Cem”

    Fuldstændig korrekt. Men det skal dog siges til Zemia Stampes ‘forsvar’, at hun slet ikke ville få den samme medie-dækning hvis hun havde været taler ved en “anitvolds-demonatration” i forbindelse med mordet på familiefaderen Anders Børme Wehage. Medierne har også et stort ansvar for denne diskurs der hersker her i landet mht. hvilke voldsofre ‘det er synd for’.

    Erling

    Posted: 20 februar 2012 - 14:35 -

    Mord bliver opklaret i Danmark.

    ‘Opklaret’ er i høj grad et definitionsspørgsmål. I Danmark bliver et drab i statistikken bogført som opklaret, hvis politiet har rejst sigtelse, også hvis tiltalen frafaldes eller mistænkte frifindes.

  Crass Børsting

  Posted: 20 februar 2012 - 17:55 - Svar

  Til Erling: Ja, og hvis politiet overhovedet behandler det som et drab. Giftmord er fantastisk sjældne i Danmark – måske fordi politiet ikke evner at opklare dem. Folk, der falder ud af et vindue, bliver rubriceret som selvmordere, hvis ikke politiet har vidner på, at de blev skubbet eller kastet ud. Osv.

  Tyverier, røverier, alle de talstærkt optrædende forbrydelser, har en opklaringsprocent langt under 10. Drab har tilsyneladende en opklaringsprocent op mod de 100, men passer det i virkeligheden?

JensH

Posted: 20 februar 2012 - 13:39 - Svar

“Højesteret blåstempler starthjælp”. Ikke at det har den store betydning rent praktisk, da den røde regering som bekendt har afskaffet starthjælpen. Desværre. Men når jeg alligevel ønsker at fremhæve denne artikel fra dagens JP.dk skyldes det følgende afsnit fra artiklen:

“Kommunen og ministeriet gjorde også opmærksom på, at familiens midler rakte til forsørgelse af tre børn, der var fyldt 18 år og som boede gratis hjemme, selv om de havde egne indtægter.

Et af disse hjemmeboende børn, der levede af familiens starthjælp, kunne ved egne midler forsørge sin kone i Afghanistan ved at sende hende 400 dollars om måneden”

http://jp.dk/indland/article2700347.ece

D.v.s. selv med en nedsat ydelse, som af rød blok blev betegnet som ‘fattigdoms-ydelse’, er de i stand til at sende penge hjem til resten af klanen. Og iøvrigt, hvorfor er denne søn ikke hjemme i Afgahanistan hos konen??? Regner han med også at få hnede til Danmark til evig forsørgelse af de Danske skatteydere??? I en tid hvor selv rød blok taler om generelle ‘velfærds-reformer’ (læs: nedskæringer), så er det utroligt et flertal af Danskerne stadig kan stemme på partier som ønsker øget muslimsk indvandring via asyl-systemet (og de deraf følgende femiliesammenføringer. 24-årsreglen gælder ikke for asylanter). Og samtidig med al den snak ‘velfærds-reformer’, så er efterhånden mange almindelige Danskere jo dagligt udsat den muslimske terror i form af vold mod de “vantro Dansker-svin”. Man skulle formode at det ville rejse et folkekrav om et totalt stop for yderligere muslimsk indvandring, og repatriering af de mest uintegrarbare af dem der er komme ttil landet. Men nej, den Dnaske vælger går hovedløst op hvert fjerde og giver et fornyet mandat til de partier, som er ansvarlige for denne katastrofale udlændingepolitik.

Gunnar Biering

Posted: 20 februar 2012 - 14:56 - Svar

Jeg så lige et par minutter med Zenia Stampe. Hun synes at være på en anden planet end sine tyrkiske tilhørere, og end mig. Hun er ikke ondsindet, men hun vil forvolde megen skade med sin verdensfjernhed.

  Frank P

  Posted: 20 februar 2012 - 15:46 - Svar

  Zenia Stampe er selve grundsymbolet på den utilsigtede ondskab, den ondskab hun forvolder med sin idealistiske godhed og verdensfjerne universalisme. Hun er som husejeren der inviterer pyromanerne indenfor. Kun ægte radikale og venstrefløjsere kan tåle at høre på hende, alle andre får nok før eller siden.

   Bjovulf

   Posted: 20 februar 2012 - 22:19 - Svar

   Rent statistisk må PK-tåber som Zenia Stampe & co. vel før eller siden
   selv komme til at opleve “kulturberigelsen” på første hånd – det er en
   stor trøst at tænke på 😉

JensH

Posted: 20 februar 2012 - 15:00 - Svar

OT

Den her er næsten for morsom. Det venstreorienterede og ekstremt politisk korrekte Hollywood, (“Leftywood”), bliver nu beskyldt for rascisme. Ifølge LA Times er Oscar-prisen den hvide mands filmpris, og Hollywood er nu under angreb for at diskriminere sorte og kvinder:

http://kpn.dk/film/article2700090.ece

Gad vide hvordan Sean Penn, Leonardo DiCaprio, Tim Robbins og hans skuespiller-kone Susan Sarandon vil (bort)forklare den historie???

Sune

Posted: 20 februar 2012 - 17:02 - Svar

En grum og hjerteskæren kronik af et voldsoffer – Marlene Duus,i Politiken i dag.

http://politiken.dk/debat/ECE1545204/faar-offeret-ogsaa-en-chance-til/

Et svar fra Claus Meyer

http://www.clausmeyer.dk/da/blog/brev_til_marlene_duus_som_svar_paa_da gens_kronik_i_politiken.html?entryId=66

I kronikken omtales gerningsmanden som ‘fransk statsborger’.
Er der nogen her der har nærmere oplysninger om den rablende sindsyge person?

  Sune

  Posted: 20 februar 2012 - 17:39 - Svar

  Ekstra Bladet har snuppet videoen fra YouTube med slynglen og Meyer, inden den blev slettet fra Meyers blog:

  http://ekstrabladet.dk/112/article1711947.ece

  (*hjerteskærende)

  JensH

  Posted: 20 februar 2012 - 18:16 - Svar

  Hans navn er ifølge videoen på EB.dk Frank David Saksik, og hans forsvarerer var (naturligvis) Bjørn Elmquist:

  http://www.bt.dk/krimi/seks-aar-skubbe-kaeresten-ud-af-vindue

  Om grunden til at han ikke blev udvist skrives det i BT-artiklen jeg lkinker til:

  “Anklager Line Steffensen havde på forhånd krævet den 40-årige idømt otte års fængsel efterfulgt af en permanent udvisning, men Retten på Frederiksberg mente, at mandens ukontrollerede anfald af jalousi var en formildende omstændighed, skriver Ritzau”

  Men ellers kan jeg ikke rigitg finde noget på, ud over han er Franskmand. Ifølge hans Facebook proifile er hans eneste interesser “women”:

  https://www.facebook.com/people/Frank-Saksik/100002800324562#!/people/ Frank-Saksik/100002800324562?sk=info

   steen

   Posted: 20 februar 2012 - 20:23 - Svar

   “Saksik” – Algiersk-fransk. muligvis bølgen efter 1962

    JensH

    Posted: 20 februar 2012 - 20:44 -

    Ja, var det ikke 1 mio Franskmænd som måtte søge mod moderlandet på den anden side af Middelhavet efter den Franske hær trak sig ud i 1962 og Algeriet fik sin uafhængighed?? Under alle omstændigheder må det vel siges at være en stakket frist for disse etnisk Franske flygtninge, da Algeriet nu er kommet til det Franske moderland, jvf. over 800 ‘Zones Sensibles’ i Frankrig.

  Morten - - -

  Posted: 20 februar 2012 - 21:25 - Svar

  Jeg vil gerne vide, om jeg kan have spist brød bagt af Saksik. For tanken giver mig kvalme. Hvis Claus Meyer vil lade alle mulige besudle sin mad, så må han det. Så kan den blive spist af hamselv og de peterlundine-typer, voldsmænd altid tiltrækker.

  Jeg tror nu ikke, jeg har. Og hvad mere er: Jeg kommer aldrig til det!

  Saksik takker ikke ydmygt for chancen for et nyt liv på videoen, efter det satans, han har gjort. Han er bare glad for at få noget at rive i, for det er svært at tage sig sammen efter et par års lediggang i spjældet, kan man forstå. Helt umiddelbart bare glad er han. Det er fedt, tydeligvis.

  Da han tillod sig at behandle andre menneskers elskede søster og datter på den måde, tiltog han sig en ret, som demonstrerer hans ekstreme og narcissistiske selviskhed: Han troede sig berettiget til på det grusomste at aflive, hvad han kun så som et kønsvæsen, der ikke længere ville stå til rådighed for ham.

  Claus Meyer: Fyr Saksik! Eller overbevis os om, at du personligt ville værdsætte, at der ude i landet fandtes et behjertet menneske, der ville gøre det samme for en mand, der havde gjort din datter invalid for livet i den største respektløshed, som tænkes kan.

  I stedet for at lade ham forlade landet og selv “tage sig sammen” og starte forfra – et andet sted end her! For eksempel i Frankrig.

  Men i Frankrig er folk måske knapt så generøse, som her, siden det forekommer mere attraktivt at forblive på åstedet for en virkeligt afskyelig handling, man har begået.

  Anger min bare. Anger, Claus Meyers bare. Tror du, du kan sætte alle mulige til at lave den mad, du mener, vi andre skal spise? Tror du 🙂 Prøv igen, makker!

  Og fortæl dine døtre, hvordan du ser på jaloux ekskærester – der smadrer “deres” tidligere kæreste med et jernrør. Frank David tog virkelig et jernrør i sin hånd, og gjorde virkelig det. Og nu er du i færd med at mildne konsekvenserne for en mand, der burde rejse væk og starte forfra i dybeste beskedenhed et helt andet sted.

  Hvor meget andagt og selvransagelse kommer der mon ud af det ? Lige så meget, som den smilende video viser ?

  – – –

   steen

   Posted: 20 februar 2012 - 21:33 - Svar

   Det normale er, får jeg at vide fra en virksomhed, der har ansat kriminelle, at en arbejdsgiver får oplyst forbrydelsens art, og at tungt voldskriminelle ikke får jobs.

   Meyer har altså vidst, hvad han Saksik gjort.

    Morten - - -

    Posted: 20 februar 2012 - 21:34 -

    Hold da op …

    – – –

    Hans Und

    Posted: 20 februar 2012 - 22:03 -

    – Og kriminalforsognets opfattelse af “tungt voldskrimminelle” ligger på den anden side af at jernerør i hovedet og efterfølgende smidt ud fra 11 meters højde. Gad vide om han var igennem en mental undersøgelse.

    Morten - - -

    Posted: 21 februar 2012 - 11:56 -

    Frank David Saksik tager nu til genmæle. Han synes, at det han udsatte Marlene for, var løn som forskyldt:

    Jeg har fået en praktikplads. Skal jeg skyde mig selv, fordi jeg har fået en praktikplads? Jeg kan ikke hjælpe hende. Hvad skal jeg gøre? Kan jeg forstå hun er frustreret?. Næeh. Ærligt. Næeh.

    Han gør gældende, at hun jo også har ødelagt hans liv. Jo, for hun elskede ham jo ikke, som han sagde, hun skulle.

    Han siger reelt, at hun selv var ude om det, og at han står inde for det, han gjorde.

    Det var lige det, ens menneskekundskab sagde een, da man så ham. Læs det ubegribelige her: http://ekstrabladet.dk/112/article1712170.ece?utm_source=nyhedsbrevNyh eder&utm_medium=email&utm_campaign=nyhedsbrevNyheder201202211100

    Frank David Saksik er løsladt før tid, som man gør med de, der indser deres brøde og forbedrer sig. Men Frank David Saksik angrer ikke. Alligevel fortjener han løsladelse og “en ny, formiddabel chance”.

    Velbekomme!

    – – –

Lavard

Posted: 20 februar 2012 - 17:33 - Svar

Tænk hvis Danskernes gjorde det samme hvergang en hvid blev slået ihjel af ikke europæiske indvandrere.

  Morten - - -

  Posted: 20 februar 2012 - 21:33 - Svar

  Lavard: Lad være med at reducere os til “hvide”. Det er irriterende og kontraproduktivt.

  – – –

  Bjovulf

  Posted: 20 februar 2012 - 22:15 - Svar

  Med alle de fakkeltog, der så ville komme, ville slet ikke behøve elektrisk lys i gaderne i flere uger,
  men vore dybt naive, uvidende og uansvarlige politikere, der så letsindigt har påført os alle disse
  forudsigelige ulykker i deres endeløse selvgodhed og bedrevidenhed, sover bare videre – som sædvanlig.

Aisha

Posted: 21 februar 2012 - 15:13 - Svar

Jeg synes, at vi skal mindes ofrene for Cem Aydin ‘s kriminalitet.

Hanne Hauge

Posted: 25 februar 2012 - 20:53 - Svar

@anonym
Posted: 20 February 2012 – 06:07 – Reply

“Underligt nok er der ingen omtale i fjernsynet”.

Jo, der var omtale. Udførlig omtale, sågar.

Desuden synes jeg, at du er et fejt menneske, at du ikke ens her tør bruge dit navn. Skam dig. — Ah, måske gør du det allerede.

Anonym

Posted: 16 marts 2012 - 19:49 - Svar

I hope to come to visit us and the work of a charity event to help the poor in Jordan in the camp of Hattin I Noor Alvhmawi was good * I a lot of your pages no company email customers never about the concert I hope you messaging on my page because there are many in this camp want to see you and attend the ceremony and the rest we love and lover, and that die in you Noor and I love you so much and I hope that we have come

Leave a Comment