21
feb
Seneste opdatering: 21/2-12 kl. 1809
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Foto fra en af Københavns kinesiske smørrebrødsbutikker, der leverer hele Ida Davidsen-listen for igen penge. De ligger på Vesterbrogade og i Store Kongensgade. Jeg har fotograferet den anden her. Man skal komme ved 12-tiden, da er det fodringstid på alle advokatkontorerne og hvem ved, på Amalienborg.

Kina ligger nr. 3 på GDP listen, Tyrkiet nummer 17. På GDP pr. capita ligger Tyrkiet som nummer 86. 16.9 % lever under fattigdomsgrænsen. 20 % af kvinderne er analfabeter og halvdelen af dem er udsat for grov, rutinemæssig vold. Tyrkiet er Danmarks 31. vigtigste eksportdestination. Ganske vist den vigtigste muslimske handelspartner, men det siger omtrent ingenting. Den samlede muslimske verden stod for knapt 2 % af den danske eksport i 2006, da den bildte sig selv og Politikens læsere ind, at kunne ramme Danmark med en handelsbojkot.. Er Tyrkiet et vigtigt land for danske gymnasiaster ? Det mener rektor Crilles Bacher og R og SF. Tyrkere har jo lov at være nationale, for ikke at sige chauvine. Godt. Lærer de ikke tyrkisk derhjemme?

Danmarks ”tyrkiske gymnasium” må ikke udbyde tyrkisk som 2. fremmedsprog. Det slår Børne- og Undervisningsministeriet fast i et afslag til gymnasiet. Selvom størstedelen af eleverne på Københavns Private Gymnasium har tyrkiske rødder, må gymnasiet ikke udbyde tyrkisk som 2. fremmedsprog. Det er meldingen fra Ministeriet for Børn og Undervisning, der har afvist at give gymnasiet dispensation til at undervise i faget. Det kommer bag på Crilles Bacher, der har været rektor på gymnasiet, siden det slog dørene op i august 2011.”Vi ser tosprogethed som en ressource hos vores elever, og vi vil gerne forbedre den. Det har de bestemt brug for, for der er mange problemer ved at være tosproget,” siger han til Altinget Uddannelse.

Hos både De Radikale og SF møder ønsket om at udbyde tyrkisk som 2. fremmedsprog dog opbakning, og begge partier opfordrer nu Københavns Private Gymnasium til at sende en ny ansøgning afsted, hvor der bliver fokuseret mere på de erhvervsmæssige aspekter.Nej til tyrkisk som 2. fremmedsprog i gymnasiet

Rekordudvandring fra Sverige

Sveriges Radio anlægger vinklen Allt fler svenskar emigrerar till Kina og nævner ikke med ét ord de 96.467 personer, – flest unge mænd – der indvandrede. Synd så få kinesere, der vandrer den anden vej. Der bliver mangel på kvinder i Sverige, det er ikke godt for jämställdheten, men så kan man til gengæld spilde tyve år til med at pseudodebattere det. Vi får heller ikke meget at vide om hvorfor så mange udvandrer. Er man vaks med en lommeregner, kan man sætte dato på, hvornår hele befolkningen er udskiftet, ellers kan man jo se det her hos Affe.

Utvandringen på 51 179 personer översteg den stora Amerikautvandringens toppår 1887. Trots den höga utvandringen och en minskad invandring är Sverige fortfarande ett invandringsland, det vill säga vi har en större invandring än utvandring. Sedan toppåret 2009 har invandringen minskat och omfattade under 2011 totalt 96 467 personer. Liksom tidigare år var det fler män än kvinnor som invandrade och den genomsnittliga åldern på invandrarna var 28 år både för kvinnor och män. Vanligast var det att svenska, irakiska och polska medborgare invandrade. Somalia som 2010 var det vanligaste medborgarskapet för invandrarna, näst Sverige, har nu placerat sig på sjätte plats. Liksom tidigare år var det vanligast att flytta till våra nordiska grannländer samt de engelskspråkiga länderna Storbritannien och USA.

Invandringen av medborgare från länder som har upplevt oroligheterna i spåren från den arabiska våren har ökat. Invandringen av medborgare från Jemen, Libyen, Egypten och Syrien har ökat med drygt 50 procent jämfört med 2010. Till största delen är det män som har invandrat. Ett annat land med oroligheter är Afghanistan. Invandringen av medborgare därifrån har ökat under de senaste fyra åren och var vid årsskiftet det fjärde vanligaste medborgarskapet bland invandrarna. Högre utvandring än på Karl-Oskars tid (Barnfamiljer lämnar Möllan i Malmö)

Og der kommer mere knald på globaliseringen alt som den økonomiske virkelighed er ved at indhente Sverige, som en dansk professor skriver. Sveriges Riksdag ligger på en lille ø. Den er et skib uden ror.

Över 30 000 somaliska barn väntas komma till Sverige inom de närmaste två åren.Det är en fördubbling av antalet somalier som i dag finns i landet. DNA-tester öppnar för återförening.

Ingen fremtid i multikulturel dagsorden

Lederen af det hollandske Socialdemokrati Job Cohen trækker sig:

Af Nicolai Sennels

Lederen af det hollandske Socialdemokrati, Job Cohen, har trukket sig. Årsagen er tilsyneladende, at de hollænderne ikke godtager Cohens påstand om, at et anstændigt og multikulturelt samfund kan fungere. Irriterende for Cohen og hans meningsfæller – og godt for Holland. Antallet af politikere, som priser multikulturen, er efterhånden forsvindende lille:

“Job Cohen has announced his resignation as political leader of the PvdA, the Dutch Labour Party, effective immediately.He is also resigning as chair of the parliamentary party and will not return to parliament. He will hold a press conference in Amsterdam at 16.30.In a press release Mr Cohen says:

“Two years ago, I made the transition to national politics to make a contribution … to a decent society, in which people – regardless of ethnicity or background – would be able to prosper. It is with regret that I am forced to conclude that in the political and media reality of The Hague I have failed to convincingly put across this path to a decent society.” Dutch Labour Party leader resigns


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 21 februar 2012 - 11:18 - Svar

Der er rigtig fut i “Folkehjemmet”!

ALLE folk er velkomne. Deres blotte eksistens berettiger dem til adgang til Sverige. Alt andet ville være et brud på deres menneskerettigheder.

Og hvor ville vi være uden menneskerettighederne?

Givetvis i stabile stater/nationer der ikke var igang med at bukke under for islamisk masseindvandring.

Svenskerne går nu en herlig fremtid imøde, som jordløs, omstrejfende og kinesisk talende arbejdskraft.

DET er globalisering.

JensH

Posted: 21 februar 2012 - 11:54 - Svar

Så de ‘anstændige’ er begyndt at forlade den synkende skude. Job Cohen er virkelig patetisk at høre på. Han ønsker bare at komme væk fra sin post inden det går oop for de alimindelige Hollændere, hvilken irrversibel han og ligesindende har påført landet. Job Cohen kalkulerer åbenbart med, at hvis ikke længere er aktiv i politik, så er der ingen der bebrejder ham. Han er ligesom ‘yesterday news’, glemt af de fleste, og kan af gode grunde ikke blive mødt med kravet om at trække sig fra nogen post. Alt ia alt kan han trække sig tilbage til en (fredelig) pensionist-tilværelse helt uden for offentlighedens søgelys, (en karriere-politker som Job Cohen har givetvis sikret sig diverse pensioner i.f.m. de poster han har beklædt), og ud fra devisen om, at “den der lever stille lever godt, så kan Job Cohen være vel godt tilfreds, når man tænker på hvilke frygtelige konsekvenser den politik han stod for har for de almindelige Hollændere.

falkeøje

Posted: 21 februar 2012 - 14:03 - Svar

Hvor er det glædeligt, at selv hollænderne nu indser, at det
er døden for et europæisk samfund at importere tusindvis af muslimer.
Skal et sådant samfund kunne fungere, så skal muslimerne holdes
i et jerngreb, ellers går det så galt, som det kan.

falkeøje

JensH

Posted: 21 februar 2012 - 14:12 - Svar

Nu vil SF + De Radikale til at indføre Tyrkisk som andet-sprog i Gymnasiet, fordi “tyrkisk er et vigtigt sprog for Danmark”:

http://www.altinget.dk/artikel/nej-til-tyrkisk-som-2-fremmedsprog-i-gy mnasiet

Bjovulf

Posted: 21 februar 2012 - 21:10 - Svar

Angående Crilles Bacher 😉

http://www.kennethkristensenberth.dk/enkeltebreve.asp?id=1107

Indvandrergymnasium – et sygdomstegn

Det er et sygdomstegn, når en gruppe indvandrerforældre nu er gået sammen om at skabe Danmarks første indvandrergymnasium. [!!!!] Indvandrergymnasiet giver yderligere næring til eksistensen af et parallelsamfund i Danmark. Man kan ikke undgå at få den tanke, at der er nogle forældre i indvandrermiljøet i Danmark, som simpelthen for enhver pris vil undgå, at deres børn kommer til at omgås danske børn og unge.

Det er direkte kontraproduktivt for integrationen, at indvandrere nu kan tage en grundskoleeksamen og gennemføre en ungdomsuddannelse uden at støde ind i en dansker. Hvad bliver det næste? At vi skal have et særligt universitet for muslimer, så de heller ikke her bliver fristet af at efterligne danskeres adfærd senere i livet? [!!!!!]

Jeg kan forstå på omtalen af den nye institution i Kristeligt Dagblad den 31. maj 2011, at det store problem. for indvandrerne ved at frekventere et dansk gymnasium er den ”danske alkoholkultur”. Nu er det jo også ifølge islam forbudt at indtage alkoholiske drikke, men ingen tvinger jo unge indvandrere til at tage del i disse aktiviteter – og der er vel ikke noget galt i, at unge indvandrere også bliver fortrolige med dansk alkoholkultur.

Det er påfaldende, at det er den forhenværende rektor på venstrefløjs-bastionen Det Frie Gymnasium, Crilles Bacher, der er blevet hyret som rektor for det nye indvandrergymnasium. Ansættelsen af Crilles Bacher er blot endnu et eksempel på den sammensmeltning af venstrefløjen og islamismen [!!!!!] , som vi er vidne til i disse år.

Islamisterne allierer sig med venstrefløjen, som går islamisternes ærinde i deres stædige insisteren på, at indvandrere og efterkommere skal have opfyldt alskens særkrav, som måtte være religiøst begrundet.

Venstrefløjen har historisk altid allieret sig med de svage, og i disse år forveksler venstrefløjen muslimer med den svage gruppe, men faktum er, at muslimer om føje år udgør flertallet af verdens befolkning, og at islamismen i disse år er i vækst.

At Crilles Bacher vælger at gøre sig selv til et lydigt redskab i integrationsfjendtlige kræfters hænder kan således ikke undre. Det er bare en naturlig videreførelse af en international trend. Men der kan ikke advares nok mod at give næring til indvandrernes isolation ved at etablere institutioner forbeholdt indvandrere – om det så er skoler, gymnasier, plejehjem, gravpladser eller hvad der nu har været på tale. Ønsket om at isolere sig fra flertallet er ganske enkelt et sygdomstegn i samfundet.

    Bjovulf

    Posted: 21 februar 2012 - 21:21 - Svar

    http://www.altinget.dk/artikel/nej-til-tyrkisk-som-2-fremmedsprog-i-gy mnasiet

    “Ifølge ansøgningen ønskede gymnasiet at give eleverne bedre mulighed for at forbedre deres tyrkiskkundskaber og indsigt i den tyrkiske kultur. Tyrkisk er allerede godkendt som valgfag [!!!], men Crilles Bacher ville gerne give gymnasiets elever mulighed for at lære sproget, uden at de samtidig var tvunget [!!!!!] til at læse tysk eller et andet fremmedsprog.” [!!!!! – Aha, så det er der skoen trykker 😉 Det er altså ikke godt nok for tyrkerne, at tyrkisk kun” er et (til)valg(s)fag, hvor man samtidigt risikerer at skulle blive udsat lære tysk eller fransk. Sæt man dog ligefrem skulle begynde at kræve noget af “kulturberigerne” – fx. at de lærte
    noget om europæiske sprog og fik indsigt i ( de foragtede) europæiske kulturer … ]

Anne-Kit

Posted: 22 februar 2012 - 05:23 - Svar

Saa Crilles Bacher mener, der er “mange problemer forbundet med at vaere tosproget”.

Jeg er selv tresproget og har meget svaert ved at komme i tanke om nogetsomehelst negativt forbundet med det at kunne tale, laese og skrive mere end eet sprog. Tvaertimod synes jeg de positive aspekter er temmelig selvindlysende.

Leave a Comment