16
mar
Seneste opdatering: 17/3-12 kl. 1536
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I birkenes land er et af de tidlige forårstegn, når de nøgne grene bliver blålilla: træet er vågnet og trækker vand op. Vårsæden er allerede i den fede agerjord på Kullen ved Höganäs. Den varme luft diser med den kolde jord og vinder tilsidst. Solen får os til at misse med de mørke vinterøjne. Det er godt at være i Sverige, når man holder sig til det man ser med sine egne øjne 1:1. (© Snaphanen, klik f. helskærm.)


Nederst i solen: Kunstnerkollegerne Lars Vilks og Uwe Max Jensen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Maria Due

Posted: 16 marts 2012 - 15:29 - Svar

Info

Posted: 16 marts 2012 - 16:53 - Svar

DET MÖRKNAR I SVERIGE: BLIR DET NÅGONSIN VÅR MER?

Vi är förtvivlade. Regeringen och oppositionen förbereder nu att tvinga samtliga svenska kommuner att ta emot och sörja för den snabbt ökande mängd män från Afghanistan och Afrika, som de kallar ”ensamkommande barn”. Detta sker under namn av ”demokrati” och kan inte ifrågasättas. Samtidigt önskar allt fler ställa ca 340.000 sverigedemokratiska väljare till svars för händelserna på Utøya.

En av dem är den högt uppskattade kurden och svenskhataren Kurdo Baksi, chefredaktör för tidningen Svartvitt och ofta återkommande debattör i svensk press och TV. Senast igår, 15/3, var han hedersgäst i TV-programmet Debatt.

Bland annat har han gjort följande uttalanden:

http://avpixlat.info/2012/02/21/kurdo-baksi-akesson-medskyldig-till-br eiviks-dad/

Åkesson medskyldig till Breiviks dåd. ”Jimmie Åkesson måste kallas till Breivik-rättegång i Oslo.” – Tidningen Svartvitt presenteras här:

http://www.qx.se/1586/homotema-i-tidningen-svartvitt

Kurdo Baksi är bror till förra ordföranden för Socialdemokraternas kvinnoförbund (2003–2011), sjuksköterskan Nalin Pekgul.

  steen

  Posted: 16 marts 2012 - 17:13 - Svar

  Grødhovedet Baksi har vel fået at vide, han balancerer på kantem af injurielovgivningen, siden har har fjernet det indlæg. Twitter er dynamit i hånden på folk, der skriver før de tænker. Hold jer væk fra det !

   Robin Shadowes

   Posted: 17 marts 2012 - 00:19 - Svar

   Jag har emellanåt rätt kul på Twitter. Den moderate riksdagsmannen Hanif Bali gillade tydligen inte att jag kallade honom för muslim. Han påstod att han inte alls var det och avslutade diskussionen med att kalla mig för “din lilla råtta”. Därefter blev jag blockad. Fredrik Federley har tydligen varit i Mexiko nyligen. Vet inte om det var semester eller i jobbet. Men i alla fall, vid ett tillfälle twittrade han om sin solbränna, som tydligen inte var riktigt nöjd med. Beskrev det som han såg ut “som en kokt hummer”. Tyckte det var så fånigt att twittra om så jag kunde inte motstå kommentaren “intresseklubben antecknar”. Men då tog det hus i helvete och den lille hummern blev skitsur. “Men så skit i att följa mig då!” Sen blev jag blockad av honom också. Har även blivit blockad av Halal-TV’s Cherin Awad men där vet jag inte riktigt på vilka grunder. Minns inget elakt i just det fallet. Håller även på och försöker reta gallfeber på Expo’s Alex Bengtsson men jag verkar inte ha blivit blockad av honom ännu. Anjem har nog också blockat mig för jag kan inte följa honom längre heller. Kristdemokraten Caroline Szyber har visserligen inte blockerat mig men vi hade en ordväxling där hon inte riktigt verkade förstå att uttrycket “dödsnazister” är ett ironiskt uttryck, utan hon reagerade som om det fanns sådana på riktigt. 😀

LarsS

Posted: 16 marts 2012 - 17:54 - Svar

Fredagssatire, “Utan invandrare skulle Sverige stanna”:

  steen

  Posted: 16 marts 2012 - 17:57 - Svar

  🙂 🙁

  PK

  Posted: 16 marts 2012 - 18:18 - Svar

  Fantastisk indslag.
  Pakistanerne har bygget op Sverige , og nu kan de rejse til Kongo
  og bygge op Kongo.
  Hvilken genial ide…

  elwee

  Posted: 17 marts 2012 - 08:06 - Svar

  🙂
  Det sammanfaller lite med min idé hur vi ska hjälpa Grekland.

  Jag tycker att det är alldeles för egoistiskt att Sverige ska behålla så många invandrare för sig själva!
  Om vi skänker 500 000 av dem till Grekland så är ju deras framtid också räddad och de kan behålla Euron och de kan pensionera sig vid 50 års ålder och de kan se fram emot en värdig ålderdom, förbättrad vård och världsledande skola, precis som i Sverige.

Maria Due

Posted: 17 marts 2012 - 13:20 - Svar

Hvad griner I af, vi kan da ikke lade vores broderlande ofre så meget uden at støtte op omkring dem. Jeg foreslår, at vi giver afkald på en 400.000 til at aflaste nøden i Afrika, det kan aldrig blive for mange, og hvem er nærmere til at skære igennem og stå få ledelsen end Manu Sareen, denne guddommelige gave fra Østens paradis.

Islamisk trossamfund kan rydde op i Libyen og Hitzb-ut-Tahrir i Tunis. Minhaj vil være perfekte i Yemen, og førerne for moskéen på Amager må være oplagte at sende til Afghanistan, det er jeg sikker på, at Uffe Ellemann giver mig ret i. Anders Fogh skal derimod ikke indblandes, han har på det sidste fået et udseende som en mand, der ved at gå op i de indre sømme, og det forstår man jo godt. Staklen kan se frem til en forgyldt pensionstilværelse på en umulig flugt fra fortiden.

Leave a Comment