27
mar
Seneste opdatering: 28/3-12 kl. 0833
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

On 23 March, several “jeunes”, who claimed to know Mohamed Merah, wrote slogans praising on a public information panel just opposite the city’s Grand Synagogue. At the same time, in the city’s “sensitive” district of Bagatelle, police found graffiti glorifying Merah and expressing contempt for the police.

In the Izards district of the city, where Merah came from, police were attacked by a mob of 2 “jeunes”. One of them said: “My pal Mohamed, he’s a good guy, a true … It’s a shame he didn’t have time to finish the work and kill more police, but the work will be finished …”All the Indications Are that Mohamed Merah is a Hero to the Muslims in France, Mohamed Merah’s Father to Sue France, “I will sue France…”

Qaradawi persona non grata i Frankrig

Nicolas Sarkozy, in mid-campaign for re-election has said French security services would launch a hunt for Islamic extremists following the Toulouse killing spree by the Islamist gunman Mohamed Merah.

The International Union of Muslim Scholars, which Qaradawi heads, criticised the decision but said it respected French sovereignty.”We are surprised, and we admonish France for refusing to grant Sheikh Yusuf Qaradawi a visa. He is a moderate scholar who contributed to combating extremism,” said the union’s secretary general, Ali al-Qaradaghi. Toulouse siege: Nicolas Sarkozy launches hunt for Islamic extremists, Qaradawi ‘persona non grata’ in France. Al-Jazeera decides not to air video of Toulouse attacks, Scholars Slam France Over Qaradawi Ban.

Fiolstræde

Der er en anden version, jeg filmede i Købmagergade i november af Johann Pachelbel her.

Fiolstræde en af de centrale gader i Middelalderbyen i København. Den går parallelt med Nørregade og løber fra Skindergade ved Jorcks Passage til Nørre Voldgade ved Nørreport Station. Langs gaden ligger blandt andet Vor Frue Kirke (bagsiden), Københavns Universitet og det tidligere Daells Varehus. Gaden er desuden kendt for at rumme en række antikvariater og boghandlere..Fiolstræde


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 27 marts 2012 - 18:02 - Svar

Det er er svært at følge Sarkozys logik.

Selv udtaler han at islam intet har at gøre med Mehras “sindssyge gerninger”, men går derefter igang med en større kampagne imod muslimske prædikanter. Er timingen bare et tilfælde? Hvorfor er det kun muslimske aktivister der udpeges som farlige? Er det ikke islamofobi af værste skuffe?

Mehra erklærede at hans jihad tog sin begyndelse efter at han havde læst koranen og blev bekendt med Allahs åbenbarede vilje, men er dette ikke i modstrid med Sarkozys første udmelding om ikke-eksistensen af en forbindelse imellem islam og Mehras morderiske handlinger?

Jeg bliver helt rundtosset.

Godt vi har dygtige politikere og en dybdeborende presse til at rede trådene ud ovenpå denne blodige misere.

Bjovulf

Posted: 27 marts 2012 - 20:56 - Svar

Ja, det var lige det, der manglede …

Toulouse-dræbers far vil sagsøge Frankrig

http://jp.dk/udland/europa/article2735563.ece

Faderen til den mand, som dræbte syv i Toulouse, forstår ikke, hvorfor sønnen skulle dø.

[ Hvis man dræber 7 uskyldige og bagefter skyder på politiets terrorstyrker i stedet for som lovet at
overgive sig … hvad forventer han så egentlig? Måske hvis han SELV havde giver ham en opdragelse
om rigtigt og forkert – istedet for kun at gå op i islam? ]

“Politiet valgte at dræbe”

Men Merah burde være fanget i live, mener hans far Mohamed Benalel Merah, som bor i Algeriet.

“Frankrig er et stort land, som ville have haft midler til at tage min søn i live. De kunne have slået
ham ud med tåregas, men politiet valgte at dræbe min søn,” siger han ifølge NRK til nyhedsbureauet AFP.

Ole Burde

Posted: 27 marts 2012 - 20:56 - Svar

Prudentius
JEP ! det Kan være forvirrende med de fraskmænd… feks udtalte de ,at der nok var tale om ca 400 jihadister , det tog lige et par dage før det blev klargjort at det var I TOULOUSSE de mente !

Johansen

Posted: 27 marts 2012 - 22:38 - Svar

Yusuf al-Qaradawi er ikke moderat men en muslimsk hadprædikant af værste skuffe.
Jeg forstår så udmærket, at Det Muslimske Broderskabs prædikant al-Qaradawi har indrejseforbud i USA og Storbritannien.
Samme herrefolksprædiken som de andre muslimske mørkemænd:
http://m.kristeligt-dagblad.dk/artikel/313937

Anonym

Posted: 28 marts 2012 - 04:01 - Svar

ang at faren vil sagsøge Frankrig, har jeg også undret mig over at politiet ikke fangede terroristen i live, feks med gas, stun-granater etc.

  steen

  Posted: 28 marts 2012 - 04:11 - Svar

  ja, det kunne de have gjort. Jeg går ud fra,.de ville spare Frankrig for udgiften. Jeg kan ikke bebrejde dem. Han fortjente sin død. Verden er et bedre sted uden ham.

  Morten - - -

  Posted: 28 marts 2012 - 09:29 - Svar

  Det er normalt at forsøge at dræbe terrorister, men næppe af økonomiske hensyn.

  Frankrig ville med en levende Merah stå over for det vanskeligt bortforklarlige problem, at han ville blive set som martyr af en betragtelig del af landets egen befolkning. Det ville bringe fornægtede problemer i fokus. Så hvis nogen havde en fornemmelse af, at man bevidst undgik at bruge metoder, der kunne fremme muligheden for at tage ham levende, så tror jeg de trygt kan forlade sig på deres anelser.

  Vi andre kan så begræde det. For hellere en konflikt i lys lue, end en, der vokser i stilhed og ender med at kvæle os. Den største trussel mod vores samfund er slet ikke den åbne konflikt, somme forestiller sig afviklet mellem beslutsomme antagonister, men derimod en stille indsoven. Fordi vi fylder os med beroligende midler og altid fravælger konfrontationen. Vort eget politi gør det, når det holder sig væk fra uro, lader sig belære om at gå på kompromis med retlinet politiadfærd i forhold til muslimers “beretigede følelser” (manglende “anerkendelse” (bemærk venligst, at vi er i vores gode ret til ikke at anerkende deres opførsel – også selvom de er muslimer)), kører med slukkede lygter, og ikke vil “starte tredje verdenskrig”. Den fremgangsmåde er i strid med alt, hvad vores erfaring siger os, er det rette.

  – – –

   Morten - - -

   Posted: 28 marts 2012 - 09:36 - Svar

   Hvis “den anden side” foretrækker terroristen død, kan vi trygt gå ud fra, at han er mere værd for os levende. Fordi sandheden konsekvent og altid er i vores interesse, men helt åbenbart ikke i vores modparts (“relevanskriterier”, “positiv vinkling” – I kan selv fortsætte).

   – – –

Leave a Comment