2
apr
Seneste opdatering: 3/4-12 kl. 1152
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Gustav Mahler – Symfoni No. 4 – 3 sats med Leonard Bernstein og Wienephilharmonikerne i en akustik, der spiller smukt med. Den er indtagende og idyllisk dansende, men med Mahlers patosfyldte, forvivlede dyk. I min hjerne er den naglet til første den gang, jeg hørte den, en hvid LP med Jasha Horensteins portræt. Jeg hørte den, febril af malaria og 40 graders fugtig varme i en gammel engelsk officersmesse uden airconditioning i Singapore. Propellen i loftet drejede langtsomt, knirkende rundt og flyttede en anelse på luften, husfirbenene på væggene sad ubevægelige, cikaderne sang som toneløse violinstrenge. Feber producerer ikke ord, men billeder. Jeg så Schwarzwalds skove i fugleperspektiv fra en luftballon. Bløde bakker og nåletræer i en kølig, europæisk sommerluft. I dag 39 år efter er jeg tilbage i det værelse ikke senere end tre takter inde i den. – Den havde premiere i München for 111 år siden.

I går genså jeg Elem Klimovs mesterværk “Gå og se” Han var dreng i Stalingrad 1942-43. Titlen er taget fra Johannes Åbenbaring, kapitel 6. Johnny Cash bruger temaet i en af se sidste sange han han skrev: The Man Comes Around.(2002) – I dag vil jeg se en dårlig film og drikke panodiler. Verden får fri, den trænger til det. Vi ses senere.

“And when he had opened the fourth seal, I heard the voice of the fourth beast say, Come and see. And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him. And power was given unto them over the fourth part of the earth, to kill with sword, and with hunger, and with death, and with the beasts of the earth.”Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


arnar steinthorsson

Posted: 2 april 2012 - 13:18 - Svar

Fantastik musik og smukt skrevet indlæg, det er måske feberen? God bedring.

PK

Posted: 2 april 2012 - 14:19 - Svar

Hej Steen. Ja det kan jeg også lide ved dig…
I solidaritet med dig, feber, og for det ikke skal være løgn hører een en CD med Adagioer.
har bidt mærke i adagioen fra Mahlers 5.Symphony.

Og politisk er vi ret eens tænkende…Kort og kort ; du må være et godt menneske !
Har prøvet varmen i Singapore og omegn og været i det sydlige Tyskland.
Ja verden er smuk…
Din feber fantasi er nok et levet liv værd….

Bjovulf

Posted: 2 april 2012 - 14:52 - Svar

Forskellen på dansk og svensk presse i en nøddeskal – bemærk fotomaterialet.

I de senere versioner af denne historie i Expressen er det stærkt pixelerede billede
af den mistænkte i politiets varetægt endda erstattet af et billede af en politivogn
og en ambulance på vej væk fra åstedet. Mageløst!

Hvor tror I dansk presse – i dette tilfælde EB – har sit billede fra?

Hvorfor tillader svenske medier ikke svenskerne at se de reelle konsekvenser
af “kulturberigelsen”? Hvor længe endnu vil den svenske befolkning mon finde
sig i, at “deres” journalister og redaktører mv. tror, at de er ansat til at opdrage
den til politisk korrekthed og belære den om det multikulturelle samfunds
endeløse velsignelser?

http://www.expressen.se/kvp/man-misstanks-ha-tant-eld-pa-kvinna-i-brak  /

Man misstänks ha tänt eld på kvinna i bråk

En man misstänks ha tänt eld på en kvinna i en lägenhet i Malmö på söndagen – medan två barn fanns i bostaden.

Kvinnan fördes till sjukhus med allvarliga brännskador.

Nu misstänks mannen för mordförsök alternativt grov misshandel.

….

Og virkeligheden:

http://ekstrabladet.dk/112/article1736126.ece

Ville ikke skilles – satte ild til konen

En 53-årig mand fra Malmö satte søndag ild til sin kone, fordi hun ville skilles, fortæller svensk politi

11:54, 02. apr 2012 | Magnus Bjerg

– Kvinden løb skrigende rundt, da vi kom. Hun havde brandsår på armen og på overkroppen. Der var kommet væskefyldte blærer, siger Anders Lindell, informationsmedarbejder ved Malmö Politi, ifølge expressen.se.

Angiveligt ville den 38-årige kvinde skilles fra sin 53-årige mand. Men det havde han ifølge politiet ikke tænkt sig at acceptere.

  Prudentius

  Posted: 2 april 2012 - 20:11 - Svar

  Et er spørgsmålet om hvor længe svenskerne kan holde deres anti-svenske statsapparat ud, et andet hvor længe selvsamme statsapparat overhovedet kan følge med overfor de befolkninger det har importeret, som byggematerialer til utopien.

  De vestlige multikulturelle stater er nemlig tydeligvis, med voksende afmagt, på samme opgave hjemme, som den de er på i Afghanistan:

  1. Bekæmpe den islamiske revivalismes mange former, uden at give indtryk af at det er islam den er gal med.

  2. Holde forskellige etniske og religiøse-sekteriske grupper, der hader hinanden, fra at myrde løs.

  3. Sørge for at muslimske mænd ikke behandler kvinder og vantro efter koranens foreskrifter.

  &

  4. Få det hele til at ligne et nobelt og succesrigt slag for hele menneskehedens værdighed og rettigheder, og ikke det bundløse morads der er tale om.

  Med andre ord, en rigtig sisyfos-tjans!

   Bjovulf

   Posted: 3 april 2012 - 07:56 - Svar

   Ja, du har helt ret 😉

   Hvad der egentlig får almindelige svenskere til at købe de der latterlige, folkeopdragende PK-aviser, det fatter jeg simpelthen ikke – måske ved svenskerne bare ikke bedre og er ikke i stand til at gennemskue dem?
   Hvorfor begynder de dog ikke bare at boykotte dem i stor stil, jo mere disse parodier på aviser prædiker for dem og forsøger at opdrage dem og at skjule alle de ubekvemme sandheder om det multikulturelle samfunds fallit?

   Dette ville være rigtigt god underholdning at se alle disse frelste aviser og deres sølle PK-“journalister” & profstyckare være nødt til at sadle helt om, hvis nu oplagstallene fx. begyndte at nærme sig det halve, fordi ikke engang svenskerne efterhånden orker at betale for mere PK-hed, flere virkelighedsomskrivninger, fortielser eller forsøg på sindelagskontrol længere 😉

Skjoldungen

Posted: 2 april 2012 - 20:22 - Svar

Jeg føler med dig, Steen. Omend influenza nok er værre end de tømmermænd jeg måtte anskaffe mig efter min rejse til fuckin’ Aarhuus, så kan begge lidelser trylle de underligste syner frem. Er du syg i Singapore, ser du Schwarzwald, så når du er syg i Hafniabad ser du vel Østens Mystik for dig? – God bedring herfra!

anonym

Posted: 3 april 2012 - 06:44 - Svar

God bedring!

Vi bruger hyldebærsuppe herude på landet, for det lindrer og varmer. Men vi har jo også fritvoksende hyldebær rundt omkring, som de fleste mennesker er alt for dovne til at plukke og lave noget suppe/saft af.

Bjovulf

Posted: 3 april 2012 - 07:24 - Svar

Alt, alt for lidt, ca. 30-40 år for sent? Men trods alt et lille bitte skridt i den rigtige retning, selv om det sikkert også bare er et element i det franske præsidentvalg.

Gad vide, hvornår vore vatnisse-politikere mon tager sig sammen til langt om længe at gøre det nødvendige? Udvis alle islamister og de folk, der sympatiserer med dem, og som er imod så godt som alt ved dansk og vestlig kultur, værdier, omgangsformer og love Vi har været alt for lallenaive, blødsødne og overtolerante alt for længe – ligget alt for meget på maven for disse fanatikere og alle deres evindelige, vanvittige krav.

Frankrig udviser radikale islamister

http://www.bt.dk/udland/frankrig-udviser-radikale-islamister

Af – Tirsdag den 3. april 2012, 04:26

I Frankrig er to radikale islamister blevet deporteret, og yderligere tre er blevet udvist. Det sker tilsyneladende som en reaktion på sidste måneds angreb, hvor Mohamed Merah dræbte syv mennesker i Toulouse.

Ifølge den franske indenrigsminister, Claude Geant, er de to deporterede en imam fra Mali, der har prædiket antisemitisme, og Ali Belhadad, en algerier, der har afsonet en fængselsstraf for sin rolle i terrorangrebet i Marrakech i 1994. [!!!]

Yderligere har Frankrig udvist to imamer fra henholdsvis Saudi-Arabien og Tyrkiet [!!!] samt en mistænkt militant, tunesisk mand.

Anna F

Posted: 3 april 2012 - 08:46 - Svar

OT

Se videon där MENA mobb trakasserar fredliga kristna i Malmö:

http://vattentemperatur.blogspot.se/2012/04/intolerans-i-malmo.html

Leave a Comment