6
apr
Seneste opdatering: 6/4-12 kl. 2236
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Mark Steyn’s Australian Freedom of Speech Tour 2012 from Institute of Public Affairs.Læg mærke til den alleførste anekdote. Det er sådan jeg har det med vores nuværende regering. “Wait it out”, den varer kortere end vi frygter. Eller den om vores kunstneres mod. Eller om Lars Hedegaard og en video, jeg nok aldrig skulle have optaget. Og nogle af historierne har vi hørt før, men de er stadig sindssvagt underholdende.

Adonis: En Syrisk revolution må være sækulær og usekterisk

“og uden indblanding udefra, eller får vi bare et andet despoti.” Den store syriske digter er ikke født i går. Så meget for de forskellige muslimske grupper, der vil fylde et evt. tomrum efter Assad. Man kan lave revolutioner i tilbagestående, dybt religiøse samfund, men de bliver derefter. Der er udsigt til mange nyttesløst døde:

Syrian Poet Adonis: I Don’t Support Foreign Intervention in Syria; “A Revolution Cannot Be Completed in a Day or Two, with Only One or Two Deaths”. Dubai TV – March 19, 2012

Se også: »Min far, Adonis«


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 7 april 2012 - 14:01 - Svar

Adonis er usædvanlig sympatisk og usædvanlig fornuftig, bare ærgerligt at det Mellemøsten han er flygtet fra og det Vesten han er flygtet til ikke er det.

Obama-administrationen har netop støttet det nye islamiske Egypten med millioner af dollars og er sammen med Saudi-Arabien og emiraterne ved at slide alevi-regimet i Syrien langsomt, men sikkert ned. Det muslimske broderskab er de sikre afløsere til Assad.

Hvorfor støtter Vesten kalifat-byggerne og Israel-udsletterne? Givetvis fordi man tror de er tilregnelige og mere demokratiske end deres forgængere og dernæst utvivlsomt fordi de har flertallet af deres befolkninger bag sig. Det første er selvfølgelig ren ønsketænkning, noget Vesten synes at være blevet en hjælpeløs slave af, det andet er ganske rigtigt, men hvorfor skulle der selvfølgeligt være et sammenfald imellem den sunni-islamiske majoritets interesser og vores? Bare fordi de nye islamiske regimer er bredt folkeligt funderet, betyder det da ikke at de nødvendigvis er os venligt stemt, i virkeligheden gør det stik modsatte sig gældende.

Obama har sluppet kaoskræfter løs, som jeg tror han meget dårligt forstår.

Crass Børsting

Posted: 7 april 2012 - 20:35 - Svar

Mark Steyn, great guy.

Leave a Comment